#codkotatinggi Instagram Photos & Videos

codkotatinggi - 13.2k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
28.1
average likes

Latest #codkotatinggi Posts

  • Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
.
โ˜†โœ…DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E
โ˜†โœ…Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
โ˜†โœ…Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
โ˜†โœ…Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
โ˜†โœ…Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
โ˜†โœ…Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
โ˜†โœ…Tak bercapuk walaupun BERPELUH
โ˜†โœ…Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
โ˜†โœ…Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
โ˜†โœ… Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) - so korang boleh DM or terus tekan link dekat bio untuk maklumat lebih lanjut tentng obsess cosmetics ๐Ÿ˜˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
    .
    โ˜†โœ…DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E
    โ˜†โœ…Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
    โ˜†โœ…Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
    โ˜†โœ…Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
    โ˜†โœ…Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
    โ˜†โœ…Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
    โ˜†โœ…Tak bercapuk walaupun BERPELUH
    โ˜†โœ…Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
    โ˜†โœ…Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
    โ˜†โœ… Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) - so korang boleh DM or terus tekan link dekat bio untuk maklumat lebih lanjut tentng obsess cosmetics ๐Ÿ˜˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  0  0  16 hours ago
  • Wow tak wow ? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
.
โ˜†โœ…DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E
โ˜†โœ…Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
โ˜†โœ…Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
โ˜†โœ…Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
โ˜†โœ…Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
โ˜†โœ…Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
โ˜†โœ…Tak bercapuk walaupun BERPELUH
โ˜†โœ…Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
โ˜†โœ…Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
โ˜†โœ… Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) - so korang boleh DM or terus tekan link dekat bio untuk maklumat lebih lanjut tentng obsess cosmetics ๐Ÿ˜˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • Wow tak wow ? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
    .
    โ˜†โœ…DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E
    โ˜†โœ…Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
    โ˜†โœ…Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
    โ˜†โœ…Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
    โ˜†โœ…Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
    โ˜†โœ…Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
    โ˜†โœ…Tak bercapuk walaupun BERPELUH
    โ˜†โœ…Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
    โ˜†โœ…Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
    โ˜†โœ… Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) - so korang boleh DM or terus tekan link dekat bio untuk maklumat lebih lanjut tentng obsess cosmetics ๐Ÿ˜˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  1  0  16 hours ago
  • Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
.
โ˜†โœ…DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E
โ˜†โœ…Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
โ˜†โœ…Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
โ˜†โœ…Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
โ˜†โœ…Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
โ˜†โœ…Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
โ˜†โœ…Tak bercapuk walaupun BERPELUH
โ˜†โœ…Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
โ˜†โœ…Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
โ˜†โœ… Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) - so korang boleh DM or terus tekan link dekat bio untuk maklumat lebih lanjut tentng obsess cosmetics ๐Ÿ˜˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
    .
    โ˜†โœ…DD cushion Obsess Mengandungi Argan oil serum & Vit E
    โ˜†โœ…Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
    โ˜†โœ…Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
    โ˜†โœ…Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
    โ˜†โœ…Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
    โ˜†โœ…Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
    โ˜†โœ…Tak bercapuk walaupun BERPELUH
    โ˜†โœ…Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
    โ˜†โœ…Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
    โ˜†โœ… Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K) - so korang boleh DM or terus tekan link dekat bio untuk maklumat lebih lanjut tentng obsess cosmetics ๐Ÿ˜˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  1  0  16 hours ago
  • -cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni  ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun  sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni๐Ÿ˜ ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii ๐Ÿ˜ญ so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun ๐Ÿ˜˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • -cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni๐Ÿ˜ ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii ๐Ÿ˜ญ so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun ๐Ÿ˜˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  1  0  30 March, 2020
  • -cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni  ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun  sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni๐Ÿ˜ ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii ๐Ÿ˜ญ so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun ๐Ÿ˜˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • -cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni๐Ÿ˜ ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii ๐Ÿ˜ญ so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun ๐Ÿ˜˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  1  0  30 March, 2020
  • -cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni  ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun  sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni๐Ÿ˜ ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii ๐Ÿ˜ญ so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun ๐Ÿ˜˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • -cuba bayangkan korang beli 1 kotak fullset obsess ni ada 6 item ,harga asal ialah rm 277 ,tapiii haa kita nak bagi special offer diskaun sebanyak rm 27 tauuu kat korang mana yg grab fullset obsess ni๐Ÿ˜ ini bukan cobaan ,ini benar benar kita nak kasi diskaun nii ๐Ÿ˜ญ so nak ke tak nakk ?? Wow tak wow dgn special offer diskaun ni ? Ha meh cepat2 dm or tekan je link kat bio utk dpatkan hrga diskaun ๐Ÿ˜˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  2  0  30 March, 2020
  • The screenshot on my comment from 2 weeks ago, simpan sini buat kenangan ๐Ÿ˜
.
Ya Allah, terharu sangat, tak sangka beliau reply komen sis yg kerdil ni, I do have so much respect for her @sharonurulewis ๐Ÿ’•
.
Wish to meet you on one fine day ๐Ÿ’
.
Thank you so much, u really made my day all over the cloud ๐ŸŒฅ
.
She's so sophisticated, on a national level, very inspired person yet humble to all people ๐ŸŒน
.
.
Sincerely,
๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah
  • The screenshot on my comment from 2 weeks ago, simpan sini buat kenangan ๐Ÿ˜
    .
    Ya Allah, terharu sangat, tak sangka beliau reply komen sis yg kerdil ni, I do have so much respect for her @sharonurulewis ๐Ÿ’•
    .
    Wish to meet you on one fine day ๐Ÿ’
    .
    Thank you so much, u really made my day all over the cloud ๐ŸŒฅ
    .
    She's so sophisticated, on a national level, very inspired person yet humble to all people ๐ŸŒน
    .
    .
    Sincerely,
    ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
    Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah

  •  2  0  29 March, 2020
  • Big applause to the co. ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Present to you the hand sanitizer that will be donated to their frontliners in a mission to combat this pandemic ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
DONATED & NOT FOR SALE, mass produce (thousands) in a week n they come with this cute little pinky thing, i like the simple look though! ๐Ÿ˜
.
Stay safe n take care everyone around the ๐Ÿ—บ ๐Ÿ˜ท
.
.
โ˜‘๏ธ FREE Consultation
โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
โ˜‘๏ธ FREE Postage
โ˜‘๏ธ 90 days warranty
.
.
Sincerely,
๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah
  • Big applause to the co. ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    Present to you the hand sanitizer that will be donated to their frontliners in a mission to combat this pandemic ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
    .
    DONATED & NOT FOR SALE, mass produce (thousands) in a week n they come with this cute little pinky thing, i like the simple look though! ๐Ÿ˜
    .
    Stay safe n take care everyone around the ๐Ÿ—บ ๐Ÿ˜ท
    .
    .
    โ˜‘๏ธ FREE Consultation
    โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
    โ˜‘๏ธ FREE Postage
    โ˜‘๏ธ 90 days warranty
    .
    .
    Sincerely,
    ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
    Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah

  •  2  0  29 March, 2020
  • - Betul ke ramai yg kata produk obsess ni best ? Yaaa. Tidak dapat dinafikan lagi. Sememangnya obsess cosmetics ni telah menjadi pujaan hati para wanita dn gadis2 diluar sana ๐Ÿ˜  malahan, menjadi produk yg mampu meningkatkn keyakinan apabila berhadapan dengan orang sekeliling kita ๐Ÿ˜˜ haa best kan ? Nak tahu apa lagi ? Jom kita berkenalan dgn obsess cosmetics ni ,just tekan link di bio or dm syirah terus okay๐Ÿ˜‰

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • - Betul ke ramai yg kata produk obsess ni best ? Yaaa. Tidak dapat dinafikan lagi. Sememangnya obsess cosmetics ni telah menjadi pujaan hati para wanita dn gadis2 diluar sana ๐Ÿ˜ malahan, menjadi produk yg mampu meningkatkn keyakinan apabila berhadapan dengan orang sekeliling kita ๐Ÿ˜˜ haa best kan ? Nak tahu apa lagi ? Jom kita berkenalan dgn obsess cosmetics ni ,just tekan link di bio or dm syirah terus okay๐Ÿ˜‰

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  6  0  29 March, 2020
  • - Betul ke ramai yg kata produk obsess ni best ? Yaaa. Tidak dapat dinafikan lagi. Sememangnya obsess cosmetics ni telah menjadi pujaan hati para wanita dn gadis2 diluar sana ๐Ÿ˜  malahan, menjadi produk yg mampu meningkatkn keyakinan apabila berhadapan dengan orang sekeliling kita ๐Ÿ˜˜ haa best kan ? Nak tahu apa lagi ? Jom kita berkenalan dgn obsess cosmetics ni ,just tekan link di bio or dm syirah terus okay๐Ÿ˜‰

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • - Betul ke ramai yg kata produk obsess ni best ? Yaaa. Tidak dapat dinafikan lagi. Sememangnya obsess cosmetics ni telah menjadi pujaan hati para wanita dn gadis2 diluar sana ๐Ÿ˜ malahan, menjadi produk yg mampu meningkatkn keyakinan apabila berhadapan dengan orang sekeliling kita ๐Ÿ˜˜ haa best kan ? Nak tahu apa lagi ? Jom kita berkenalan dgn obsess cosmetics ni ,just tekan link di bio or dm syirah terus okay๐Ÿ˜‰

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  5  0  29 March, 2020
  • Refer gambar untuk info apa bahan2 yg ada dalam charcoal mask ni okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
โ˜‘๏ธ FREE Consultation
โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
โ˜‘๏ธ FREE Postage
โ˜‘๏ธ 90 days warranty
.
.
Sincerely,
๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah
  • Refer gambar untuk info apa bahan2 yg ada dalam charcoal mask ni okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
    .
    Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿป
    .
    โ˜‘๏ธ FREE Consultation
    โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
    โ˜‘๏ธ FREE Postage
    โ˜‘๏ธ 90 days warranty
    .
    .
    Sincerely,
    ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
    Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah

  •  2  0  29 March, 2020
  • RMO = ada masa lebih buli org, org yg fhm kita ok, bkn org sebarangan ye, sorry dear n thank you so muchh for entertaining me ๐Ÿ˜Š
.
Hahaha, kita grab dy jd supermodel kita, shiann dy, sampai tertido kwn tu tunggu siap ๐Ÿ˜†
.
Charcoal mask berfungsi utk tarik semua kekotoran yg dh lama dok bertapa dlm kulit masing2, tambah2 skg skin dy ni naik pulak pimples 2 3 ketoi, so kita bg clean sikit laahh ๐ŸŒธ
.
2 ke 3 kali seminggu step ni cukup dah utk dpt skin yg sihat, janji konsisten ok, 1 tiub tu boleh tahan setahun pn boleh, janji expired date blm sampai lahh
.
Take care everyone & be creative to plan daily activities with your love ones โค๏ธ
.
Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
. 
Ready Stocks ๐Ÿ˜Ž
.
.
โ˜‘๏ธ FREE Consultation
โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
โ˜‘๏ธ FREE Postage
โ˜‘๏ธ 90 days warranty
.
.
Sincerely,
๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah
  • RMO = ada masa lebih buli org, org yg fhm kita ok, bkn org sebarangan ye, sorry dear n thank you so muchh for entertaining me ๐Ÿ˜Š
    .
    Hahaha, kita grab dy jd supermodel kita, shiann dy, sampai tertido kwn tu tunggu siap ๐Ÿ˜†
    .
    Charcoal mask berfungsi utk tarik semua kekotoran yg dh lama dok bertapa dlm kulit masing2, tambah2 skg skin dy ni naik pulak pimples 2 3 ketoi, so kita bg clean sikit laahh ๐ŸŒธ
    .
    2 ke 3 kali seminggu step ni cukup dah utk dpt skin yg sihat, janji konsisten ok, 1 tiub tu boleh tahan setahun pn boleh, janji expired date blm sampai lahh
    .
    Take care everyone & be creative to plan daily activities with your love ones โค๏ธ
    .
    Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿป
    .
    .
    Ready Stocks ๐Ÿ˜Ž
    .
    .
    โ˜‘๏ธ FREE Consultation
    โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
    โ˜‘๏ธ FREE Postage
    โ˜‘๏ธ 90 days warranty
    .
    .
    Sincerely,
    ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
    Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah

  •  1  0  29 March, 2020
  • Hiiiii...Agk lama..Menyepi..since Seminggu...Senyap bukan Beerti stop bisnes..Masih Onzzzz.Cumanya..Stock Blm Sampai... . .

Lama dah x Share dgn U olls2 semua..X sangka..Mula2 Belikan Utk Suami..Last Wife nya pon Terjebak Sekli minum...Akhirnya Mengaku..sis ni Consume Sekali dah Minum Cococurv...Bila wife tgk..Suaminya dah Ada Perubahan..Dari segi Pengambilan Makanan... . .

Mula2 grab Pakej 3...Repeat kali ke - 2...Pakej 3 also...walau #stayathome...Lemak jgn stay dlm Badan okayyy... . .

So pd sapa yg Nk try..U guysss boleh DM izza..Iza blh Suggest yg terbaik utk u olls.supaya U ollz x kan Terputus Stock... #johorbahru
#viraljb
#pontian
#benut
#codbatupahat
#codkotatinggi
#pasirgudang
#masai
#kluang
#paritrajabatupahat
#pengerang
  • Hiiiii...Agk lama..Menyepi..since Seminggu...Senyap bukan Beerti stop bisnes..Masih Onzzzz.Cumanya..Stock Blm Sampai... . .

    Lama dah x Share dgn U olls2 semua..X sangka..Mula2 Belikan Utk Suami..Last Wife nya pon Terjebak Sekli minum...Akhirnya Mengaku..sis ni Consume Sekali dah Minum Cococurv...Bila wife tgk..Suaminya dah Ada Perubahan..Dari segi Pengambilan Makanan... . .

    Mula2 grab Pakej 3...Repeat kali ke - 2...Pakej 3 also...walau #stayathome...Lemak jgn stay dlm Badan okayyy... . .

    So pd sapa yg Nk try..U guysss boleh DM izza..Iza blh Suggest yg terbaik utk u olls.supaya U ollz x kan Terputus Stock... #johorbahru
    #viraljb
    #pontian
    #benut
    #codbatupahat
    #codkotatinggi
    #pasirgudang
    #masai
    #kluang
    #paritrajabatupahat
    #pengerang

  •  1  0  28 March, 2020
  • Best ke Skinvigorate Sonic ni? Apa beza dengan Skinvigorate Brush yang lama?
. 
Basically it works much muchhh muchhhh better berbanding Skinvigorate Brush!โคโคโคโค
. 
Everything has been improved!
. 
1. Mcm Skinvigorate Brush, dia boleh bersihkan kulit sebersih-bersihhyaaa Tapi yg paling awesome sebab dia juga mampu bersihkan sehingga dalam pori2 dan lepaskan pori2 yg tersumbat!
. 
2. Dah tak perlu tukar battery. It is now rechargable mcm phone!๐Ÿ˜Ž Mmg totally awesome la! Lebih tahan lama.
. 
3. Sesuai utk kulit yg sensitif dannnn Kalau sebelum ni Skinvigorate Brush Sesuai utk penggunaan mlm je, Skinvigorate Sonic dihasilkan Sesuai utk penggunaan sehari 2 kali ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜
. 
4. Sebelum ni ada 2 speed je.. now Skinvigorate Sonic ada 3 option speeds!
. 
5. Berus muka dia lebih menyeluruh dan mendalam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. 
6. Auto! Means, cukup 60 saat, dia akan auto turn off ๐Ÿ”•
. 
7. Bukan sahaja mencuci muka,tapi juga boleh mengurut dan bantu kita pakai serum/moisturizer. Buatkan kulit kita absorb maksimum skin care benefits tu!โค๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. 
Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
โ˜‘๏ธ FREE Consultation
โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
โ˜‘๏ธ FREE Postage
โ˜‘๏ธ 90 days warranty
.
.
Sincerely,
๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah
  • Best ke Skinvigorate Sonic ni? Apa beza dengan Skinvigorate Brush yang lama?
    .
    Basically it works much muchhh muchhhh better berbanding Skinvigorate Brush!โคโคโคโค
    .
    Everything has been improved!
    .
    1. Mcm Skinvigorate Brush, dia boleh bersihkan kulit sebersih-bersihhyaaa Tapi yg paling awesome sebab dia juga mampu bersihkan sehingga dalam pori2 dan lepaskan pori2 yg tersumbat!
    .
    2. Dah tak perlu tukar battery. It is now rechargable mcm phone!๐Ÿ˜Ž Mmg totally awesome la! Lebih tahan lama.
    .
    3. Sesuai utk kulit yg sensitif dannnn Kalau sebelum ni Skinvigorate Brush Sesuai utk penggunaan mlm je, Skinvigorate Sonic dihasilkan Sesuai utk penggunaan sehari 2 kali ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜
    .
    4. Sebelum ni ada 2 speed je.. now Skinvigorate Sonic ada 3 option speeds!
    .
    5. Berus muka dia lebih menyeluruh dan mendalam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    6. Auto! Means, cukup 60 saat, dia akan auto turn off ๐Ÿ”•
    .
    7. Bukan sahaja mencuci muka,tapi juga boleh mengurut dan bantu kita pakai serum/moisturizer. Buatkan kulit kita absorb maksimum skin care benefits tu!โค๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay๐Ÿ‘†๐Ÿป
    .
    โ˜‘๏ธ FREE Consultation
    โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
    โ˜‘๏ธ FREE Postage
    โ˜‘๏ธ 90 days warranty
    .
    .
    Sincerely,
    ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
    Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome #dudukrumah

  •  2  0  28 March, 2020
  • โค Ni pula code untuk foundation ,foundation ni mampu bertahan selama 5-6 bulan penggunaan ๐Ÿ˜˜ 
Antara kelebihan foundation ni adalah : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป merawat jeragat &jerawat serta mengecutkan jerawat ๐Ÿ‘‰๐Ÿป full coverage ๐Ÿ‘‰๐Ÿป effect glowing ๐Ÿ‘‰๐Ÿป tahan lama - sesiapa yg berminat boleh DM or terus whatsapp je syira di no 01111408501 okay ๐Ÿ˜˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • โค Ni pula code untuk foundation ,foundation ni mampu bertahan selama 5-6 bulan penggunaan ๐Ÿ˜˜
    Antara kelebihan foundation ni adalah : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป merawat jeragat &jerawat serta mengecutkan jerawat ๐Ÿ‘‰๐Ÿป full coverage ๐Ÿ‘‰๐Ÿป effect glowing ๐Ÿ‘‰๐Ÿป tahan lama - sesiapa yg berminat boleh DM or terus whatsapp je syira di no 01111408501 okay ๐Ÿ˜˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  2  0  27 March, 2020
  • - hai gegurlss diluar sana . Siapa suka gunakan foundation or barng makeup yg lain ? Rataยฒ semua wanita suka gunakan foundation kan ? So nak tanya , korang dah ada foundation dari obsess cosmetics ke belum ? Kalau belum , meh sini ushaaยฒ dulu di ig  ataupun terus dm and whatsapp syira terus untuk tahu apa yg best tentang foundation dari obsess ni ๐Ÿ˜

#obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19
  • - hai gegurlss diluar sana . Siapa suka gunakan foundation or barng makeup yg lain ? Rataยฒ semua wanita suka gunakan foundation kan ? So nak tanya , korang dah ada foundation dari obsess cosmetics ke belum ? Kalau belum , meh sini ushaaยฒ dulu di ig ataupun terus dm and whatsapp syira terus untuk tahu apa yg best tentang foundation dari obsess ni ๐Ÿ˜

    #obsesscosmeticskjohorbahru #lipmattecosmetics #foundationobsess #dodol #mocha #latte #sayajualobsesscosmetics #codjb #codtebrau #codkulai #codlarkin #codkotatinggi #jannanick#neelofaa#sweetqismina #letsbeauty #muajb #sajatgold#sajatperempuan #coronavirus #covid19

  •  2  0  27 March, 2020
  • Ready Stocks ๐Ÿ˜Ž
.
.
โ˜‘๏ธ FREE Consultation
โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
โ˜‘๏ธ FREE Postage
โ˜‘๏ธ 90 days warranty
.
.
Sincerely,
๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome
  • Ready Stocks ๐Ÿ˜Ž
    .
    .
    โ˜‘๏ธ FREE Consultation
    โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
    โ˜‘๏ธ FREE Postage
    โ˜‘๏ธ 90 days warranty
    .
    .
    Sincerely,
    ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
    Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome

  •  3  0  27 March, 2020
  • Ring the bell ๐Ÿ””๐Ÿ””๐Ÿ””
.
Mary Kay manufactures, donates hand sanitizer to combat this rising pandemic nowadays, well done!! good job ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Big applause ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป to the co. with โ™ฅ
.
Depa x jual taw item ni, dan tak pernah ada sebelum ni, mmg khas dibuat untuk membantu dunia menangani isu global sebagai tanda keprihatinan syarikat dan tanggungjawab sosial kepada komuniti, salute!
.
I'm a proud Beauty Consultant ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
. 
Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
. 
Ready Stocks ๐Ÿ˜Ž
.
.
โ˜‘๏ธ FREE Consultation
โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
โ˜‘๏ธ FREE Postage
โ˜‘๏ธ 90 days warranty
.
.
Sincerely,
๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome
  • Ring the bell ๐Ÿ””๐Ÿ””๐Ÿ””
    .
    Mary Kay manufactures, donates hand sanitizer to combat this rising pandemic nowadays, well done!! good job ๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    Big applause ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘๐Ÿป to the co. with โ™ฅ
    .
    Depa x jual taw item ni, dan tak pernah ada sebelum ni, mmg khas dibuat untuk membantu dunia menangani isu global sebagai tanda keprihatinan syarikat dan tanggungjawab sosial kepada komuniti, salute!
    .
    I'm a proud Beauty Consultant ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    .
    Nak tanya apa2, boleh klik je link kat my bio okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿป
    .
    .
    Ready Stocks ๐Ÿ˜Ž
    .
    .
    โ˜‘๏ธ FREE Consultation
    โ˜‘๏ธ FREE Sample/Gift
    โ˜‘๏ธ FREE Postage
    โ˜‘๏ธ 90 days warranty
    .
    .
    Sincerely,
    ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿณ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿญ.๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฏ
    Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #marykayus #kimarykay #mkmysg #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayjohor #marykaykotatinggi #marykaylife #marykaylovers #sayajual #sayapakai #productmarykay #satinbodymarykay #mymklife #freesiafixaunit #ilovemarykay #codkotatinggi #codbandarpenawar #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #perfume #marykaylovers #perfumeedp #edpparfum #skinanalyzer #stayathome

  •  4  0  27 March, 2020
  • โค๏ธNi lipmatte 'best edition'. Memang tahan lama 4-6 bulan penggunaan.  Keistimewaan lipmatte ni: - tidak melekat๐Ÿ˜
- kurangkan bibir kering๐Ÿ˜
- melembutkan bibir๐Ÿ˜
- mengelakkan bibir daripada hitam๐Ÿ˜
- boleh dijadikan sebagai eyeshadow & blusher๐Ÿ˜

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • โค๏ธNi lipmatte 'best edition'. Memang tahan lama 4-6 bulan penggunaan. Keistimewaan lipmatte ni: - tidak melekat๐Ÿ˜
    - kurangkan bibir kering๐Ÿ˜
    - melembutkan bibir๐Ÿ˜
    - mengelakkan bibir daripada hitam๐Ÿ˜
    - boleh dijadikan sebagai eyeshadow & blusher๐Ÿ˜

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  3  0  27 March, 2020
  • โค๏ธNi lipmatte 'best edition'. Memang tahan lama 4-6 bulan penggunaan.  Keistimewaan lipmatte ni: - tidak melekat๐Ÿ˜
- kurangkan bibir kering๐Ÿ˜
- melembutkan bibir๐Ÿ˜
- mengelakkan bibir daripada hitam๐Ÿ˜
- boleh dijadikan sebagai eyeshadow & blusher๐Ÿ˜

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • โค๏ธNi lipmatte 'best edition'. Memang tahan lama 4-6 bulan penggunaan. Keistimewaan lipmatte ni: - tidak melekat๐Ÿ˜
    - kurangkan bibir kering๐Ÿ˜
    - melembutkan bibir๐Ÿ˜
    - mengelakkan bibir daripada hitam๐Ÿ˜
    - boleh dijadikan sebagai eyeshadow & blusher๐Ÿ˜

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  3  0  27 March, 2020
  • โค๏ธNi lipmatte 'best edition'. Memang tahan lama 4-6 bulan penggunaan.  Keistimewaan lipmatte ni: - tidak melekat๐Ÿ˜
- kurangkan bibir kering๐Ÿ˜
- melembutkan bibir๐Ÿ˜
- mengelakkan bibir daripada hitam๐Ÿ˜
- boleh dijadikan sebagai eyeshadow & blusher๐Ÿ˜

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • โค๏ธNi lipmatte 'best edition'. Memang tahan lama 4-6 bulan penggunaan. Keistimewaan lipmatte ni: - tidak melekat๐Ÿ˜
    - kurangkan bibir kering๐Ÿ˜
    - melembutkan bibir๐Ÿ˜
    - mengelakkan bibir daripada hitam๐Ÿ˜
    - boleh dijadikan sebagai eyeshadow & blusher๐Ÿ˜

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  2  0  27 March, 2020
  • L I P M A T T E "BEST EDITION"

Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah? 
1 - bibir dah tak merekah
2 - bibir dah tak kering
3 - nampak mungil gituuuu
4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
5 - takkan buat bibir gelap

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • L I P M A T T E "BEST EDITION"

    Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

    Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah?
    1 - bibir dah tak merekah
    2 - bibir dah tak kering
    3 - nampak mungil gituuuu
    4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
    5 - takkan buat bibir gelap

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 01111408501 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  0  0  26 March, 2020
  • Name : Frizz me not hair serum
Price : RM70
. .
Function :
โ€ขMelembutkan rambut
โ€ขinstant shining and healthy effect
โ€ขsoften your hair
โ€ขcontroll your frizziness
โ€ขtame your lion hair !
โ€ขsmell so goodd like no one cant resist
.
Ala xreti la nk promote, tp super duper best .
.
Kakak boleh cod area JB! Postage setiap hari tanpa gagal. Jom share dengan kakak masalah rambut syg..kite sembang2 ya. Insyallah Sugardoll dapat rawat masalah botak, gugur dan nipis tau. Boleh tebalkn balik rambut tu oky!
.
#desaruย #masalahrambut#hairvitaminย #haircareset#fighthairfallย #johor#codkotatinggiย #codjohorย #codkl#tipsrambutsihatย #tipsrambutlebatย #codtebrau#shampooย #rambutwangiย #rambutgugur#kulitcantikย #agentjb #bandartiram #tebrau #kempas #codjb
  • Name : Frizz me not hair serum
    Price : RM70
    . .
    Function :
    โ€ขMelembutkan rambut
    โ€ขinstant shining and healthy effect
    โ€ขsoften your hair
    โ€ขcontroll your frizziness
    โ€ขtame your lion hair !
    โ€ขsmell so goodd like no one cant resist
    .
    Ala xreti la nk promote, tp super duper best .
    .
    Kakak boleh cod area JB! Postage setiap hari tanpa gagal. Jom share dengan kakak masalah rambut syg..kite sembang2 ya. Insyallah Sugardoll dapat rawat masalah botak, gugur dan nipis tau. Boleh tebalkn balik rambut tu oky!
    .
    #desaruย  #masalahrambut #hairvitaminย  #haircareset #fighthairfallย  #johor #codkotatinggiย  #codjohorย  #codkl #tipsrambutsihatย #tipsrambutlebatย #codtebrau#shampooย #rambutwangiย #rambutgugur#kulitcantikย #agentjb #bandartiram #tebrau #kempas #codjb

  •  3  0  25 March, 2020
  • 2 Botol dah nampak perubahan.

Waa bila dh slim lainn benoo nampaknya makinn nampak awet muda dr usia sebenar kan.. Tak pa yg penting sekalii sihatt ..
Turun beratt badan pun 1 nikmat dr NYA.. Jgn putus asa tgk akk ni 2 botol dah nampak perubahan.santai2 je..Yg penting konsistan amalkn.. Nak macam ni jugaa mrh whatpp kk liza kk liza guidd sampaii kurusss.

Tekan link whatapp di bio ok

#diet
#makansedap
#codkotatinggi
#posseluruhmalaysia
#jam
#sihat
  • 2 Botol dah nampak perubahan.

    Waa bila dh slim lainn benoo nampaknya makinn nampak awet muda dr usia sebenar kan.. Tak pa yg penting sekalii sihatt ..
    Turun beratt badan pun 1 nikmat dr NYA.. Jgn putus asa tgk akk ni 2 botol dah nampak perubahan.santai2 je..Yg penting konsistan amalkn.. Nak macam ni jugaa mrh whatpp kk liza kk liza guidd sampaii kurusss.

    Tekan link whatapp di bio ok

    #diet
    #makansedap
    #codkotatinggi
    #posseluruhmalaysia
    #jam
    #sihat

  •  0  0  25 March, 2020
  • - OBSESS COSMETICS -

L I P M A T T E "BEST EDITION"

Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah? 
1 - bibir dah tak merekah
2 - bibir dah tak kering
3 - nampak mungil gituuuu
4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
5 - takkan buat bibir gelap

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • - OBSESS COSMETICS -

    L I P M A T T E "BEST EDITION"

    Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

    Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah?
    1 - bibir dah tak merekah
    2 - bibir dah tak kering
    3 - nampak mungil gituuuu
    4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
    5 - takkan buat bibir gelap

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  6  0  24 March, 2020
  • ๐ŸŒŸ Tahun 2020 K-Colly Sweet 17 berwajah baru dengan formula terkini Nano Advance! Kandungan bahan aktif nya yang 100 kali lebih kecil berbanding partikel mikron, mampu menyerap lebih jauh ke dalam lapisan kulit seterusnya memberi hasil maksimal.
.
Pengambilan secara teratur 1-3 sachet sehari K-Colly membantu mengekalkan keanjalan & keremajaan kulit, mencerah & membuatkan kulit tampak lebih flawless berseri2.
.
Fungsi & Kelebihan K-Colly Sweet 17 Nano Advance : ๐Ÿ“- Kulit lebih cerah flawless
๐Ÿ“- Mengurangkan kedutan / garis halus
๐Ÿ“- Memudarkan cela parut & jeragat
๐Ÿ“- Menghilangkan jerawat
๐Ÿ“- Kulit lebih anjal, tegang dan anti aging
๐Ÿ“- Kulit lebih lembap & gebu
๐Ÿ“- Menambahkan tenaga .

Berminat?? Jom Whatsapp sekarang.. ๐Ÿคณ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60137740868
๐Ÿš›๐Ÿš› Penghantaran pos seluruh malaysia ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD KOTATINGGI & Johor Bahru .

#codjb
#codtiram
#codkotatinggi
#
  • ๐ŸŒŸ Tahun 2020 K-Colly Sweet 17 berwajah baru dengan formula terkini Nano Advance! Kandungan bahan aktif nya yang 100 kali lebih kecil berbanding partikel mikron, mampu menyerap lebih jauh ke dalam lapisan kulit seterusnya memberi hasil maksimal.
    .
    Pengambilan secara teratur 1-3 sachet sehari K-Colly membantu mengekalkan keanjalan & keremajaan kulit, mencerah & membuatkan kulit tampak lebih flawless berseri2.
    .
    Fungsi & Kelebihan K-Colly Sweet 17 Nano Advance : ๐Ÿ“- Kulit lebih cerah flawless
    ๐Ÿ“- Mengurangkan kedutan / garis halus
    ๐Ÿ“- Memudarkan cela parut & jeragat
    ๐Ÿ“- Menghilangkan jerawat
    ๐Ÿ“- Kulit lebih anjal, tegang dan anti aging
    ๐Ÿ“- Kulit lebih lembap & gebu
    ๐Ÿ“- Menambahkan tenaga .

    Berminat?? Jom Whatsapp sekarang.. ๐Ÿคณ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60137740868
    ๐Ÿš›๐Ÿš› Penghantaran pos seluruh malaysia ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD KOTATINGGI & Johor Bahru .

    #codjb
    #codtiram
    #codkotatinggi
    #

  •  0  0  23 March, 2020
  • ๐ŸŒŸ Tahun 2020 K-Colly Sweet 17 berwajah baru dengan formula terkini Nano Advance! Kandungan bahan aktif nya yang 100 kali lebih kecil berbanding partikel mikron, mampu menyerap lebih jauh ke dalam lapisan kulit seterusnya memberi hasil maksimal.
.
Pengambilan secara teratur 1-3 sachet sehari K-Colly membantu mengekalkan keanjalan & keremajaan kulit, mencerah & membuatkan kulit tampak lebih flawless berseri2.
.
Fungsi & Kelebihan K-Colly Sweet 17 Nano Advance : ๐Ÿ“- Kulit lebih cerah flawless
๐Ÿ“- Mengurangkan kedutan / garis halus
๐Ÿ“- Memudarkan cela parut & jeragat
๐Ÿ“- Menghilangkan jerawat
๐Ÿ“- Kulit lebih anjal, tegang dan anti aging
๐Ÿ“- Kulit lebih lembap & gebu
๐Ÿ“- Menambahkan tenaga .

Berminat?? Jom Whatsapp sekarang.. ๐Ÿคณ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60137740868
๐Ÿš›๐Ÿš› Penghantaran pos seluruh malaysia ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD KOTATINGGI & Johor Bahru .

#codjb
#codtiram
#codkotatinggi
  • ๐ŸŒŸ Tahun 2020 K-Colly Sweet 17 berwajah baru dengan formula terkini Nano Advance! Kandungan bahan aktif nya yang 100 kali lebih kecil berbanding partikel mikron, mampu menyerap lebih jauh ke dalam lapisan kulit seterusnya memberi hasil maksimal.
    .
    Pengambilan secara teratur 1-3 sachet sehari K-Colly membantu mengekalkan keanjalan & keremajaan kulit, mencerah & membuatkan kulit tampak lebih flawless berseri2.
    .
    Fungsi & Kelebihan K-Colly Sweet 17 Nano Advance : ๐Ÿ“- Kulit lebih cerah flawless
    ๐Ÿ“- Mengurangkan kedutan / garis halus
    ๐Ÿ“- Memudarkan cela parut & jeragat
    ๐Ÿ“- Menghilangkan jerawat
    ๐Ÿ“- Kulit lebih anjal, tegang dan anti aging
    ๐Ÿ“- Kulit lebih lembap & gebu
    ๐Ÿ“- Menambahkan tenaga .

    Berminat?? Jom Whatsapp sekarang.. ๐Ÿคณ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60137740868
    ๐Ÿš›๐Ÿš› Penghantaran pos seluruh malaysia ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD KOTATINGGI & Johor Bahru .

    #codjb
    #codtiram
    #codkotatinggi

  •  1  0  23 March, 2020
  • ๐ŸŒŸ Tahun 2020 K-Colly Sweet 17 berwajah baru dengan formula terkini Nano Advance! Kandungan bahan aktif nya yang 100 kali lebih kecil berbanding partikel mikron, mampu menyerap lebih jauh ke dalam lapisan kulit seterusnya memberi hasil maksimal.
.
Pengambilan secara teratur 1-3 sachet sehari K-Colly membantu mengekalkan keanjalan & keremajaan kulit, mencerah & membuatkan kulit tampak lebih flawless berseri2.
.
Fungsi & Kelebihan K-Colly Sweet 17 Nano Advance : ๐Ÿ“- Kulit lebih cerah flawless
๐Ÿ“- Mengurangkan kedutan / garis halus
๐Ÿ“- Memudarkan cela parut & jeragat
๐Ÿ“- Menghilangkan jerawat
๐Ÿ“- Kulit lebih anjal, tegang dan anti aging
๐Ÿ“- Kulit lebih lembap & gebu
๐Ÿ“- Menambahkan tenaga .

Berminat?? Jom Whatsapp sekarang.. ๐Ÿคณ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60137740868
๐Ÿš›๐Ÿš› Penghantaran pos seluruh malaysia ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD KOTATINGGI & Johor Bahru .

#codjb
#codtiram
#codkotatinggi
  • ๐ŸŒŸ Tahun 2020 K-Colly Sweet 17 berwajah baru dengan formula terkini Nano Advance! Kandungan bahan aktif nya yang 100 kali lebih kecil berbanding partikel mikron, mampu menyerap lebih jauh ke dalam lapisan kulit seterusnya memberi hasil maksimal.
    .
    Pengambilan secara teratur 1-3 sachet sehari K-Colly membantu mengekalkan keanjalan & keremajaan kulit, mencerah & membuatkan kulit tampak lebih flawless berseri2.
    .
    Fungsi & Kelebihan K-Colly Sweet 17 Nano Advance : ๐Ÿ“- Kulit lebih cerah flawless
    ๐Ÿ“- Mengurangkan kedutan / garis halus
    ๐Ÿ“- Memudarkan cela parut & jeragat
    ๐Ÿ“- Menghilangkan jerawat
    ๐Ÿ“- Kulit lebih anjal, tegang dan anti aging
    ๐Ÿ“- Kulit lebih lembap & gebu
    ๐Ÿ“- Menambahkan tenaga .

    Berminat?? Jom Whatsapp sekarang.. ๐Ÿคณ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60137740868
    ๐Ÿš›๐Ÿš› Penghantaran pos seluruh malaysia ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD KOTATINGGI & Johor Bahru .

    #codjb
    #codtiram
    #codkotatinggi

  •  0  0  23 March, 2020
  • - OBSESS COSMETICS -

L I P M A T T E "BEST EDITION"

Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah? 
1 - bibir dah tak merekah
2 - bibir dah tak kering
3 - nampak mungil gituuuu
4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
5 - takkan buat bibir gelap

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • - OBSESS COSMETICS -

    L I P M A T T E "BEST EDITION"

    Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

    Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah?
    1 - bibir dah tak merekah
    2 - bibir dah tak kering
    3 - nampak mungil gituuuu
    4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
    5 - takkan buat bibir gelap

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  11  0  23 March, 2020
  • - OBSESS COSMETICS -

L I P M A T T E "BEST EDITION"

Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah? 
1 - bibir dah tak merekah
2 - bibir dah tak kering
3 - nampak mungil gituuuu
4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
5 - takkan buat bibir gelap

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • - OBSESS COSMETICS -

    L I P M A T T E "BEST EDITION"

    Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

    Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah?
    1 - bibir dah tak merekah
    2 - bibir dah tak kering
    3 - nampak mungil gituuuu
    4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
    5 - takkan buat bibir gelap

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  6  0  23 March, 2020
  • RM80 .
.
Org tanya, kakak . Bole ke amek basic set xamek shampoo. Nampak kesan ke.
.
Boleee. TAPIIIIIII.
.
Kenapa x amek sekali? Bile pkai shampoo kite yg akan detox n deep cleanse scalp awak ni. .
.
Penyerapan tonic akan berlaku secara maksimun.
.
Bole imagine , bdn awak lgsg xpenah berak xpnh detox? (Euwwww)
.
Imagine la scalp awak tu xpnh detox segalaaaaaan? .
.
Rm80 utk dua dua ni tau! So boleh tahan up to 4months .
.
So jatuh rm20 je sbulan utk shampoo n conditioner. Kakak kau ni siap gigih buat video shampoo dkt bawah dgn perut kedepan nye.
.
Shampoo ni best, ape ada dlm tonic ada dlm shampoo juga. So , to some it appears boost kan lagi pertumbuhan rmbut bile pkai dgn tonic.
.
Ala awak da alang2 nk trf tu. Transfer je la sekli. Amek je set basic + set shampoo.
.
Cuma kakak kene bg heads up la, shampoo alone will not be enough utk masalah rmbut gugur ok? .
.
Kakak boleh cod area JB! Postage setiap hari tanpa gagal. Jom share dengan kakak masalah rambut syg..kite sembang2 ya. Insyallah Sugardoll dapat rawat masalah botak, gugur dan nipis tau. Boleh tebalkn balik rambut tu oky!
.
#desaruย #masalahrambut#hairvitaminย #haircareset#fighthairfallย #johor#codkotatinggiย #codjohorย #codkl#tipsrambutsihatย #tipsrambutlebatย #codtebrau#shampooย #rambutwangiย #rambutgugur#kulitcantikย #agentjb #bandartiram #tebrau #kempas #codjb
  • RM80 .
    .
    Org tanya, kakak . Bole ke amek basic set xamek shampoo. Nampak kesan ke.
    .
    Boleee. TAPIIIIIII.
    .
    Kenapa x amek sekali? Bile pkai shampoo kite yg akan detox n deep cleanse scalp awak ni. .
    .
    Penyerapan tonic akan berlaku secara maksimun.
    .
    Bole imagine , bdn awak lgsg xpenah berak xpnh detox? (Euwwww)
    .
    Imagine la scalp awak tu xpnh detox segalaaaaaan? .
    .
    Rm80 utk dua dua ni tau! So boleh tahan up to 4months .
    .
    So jatuh rm20 je sbulan utk shampoo n conditioner. Kakak kau ni siap gigih buat video shampoo dkt bawah dgn perut kedepan nye.
    .
    Shampoo ni best, ape ada dlm tonic ada dlm shampoo juga. So , to some it appears boost kan lagi pertumbuhan rmbut bile pkai dgn tonic.
    .
    Ala awak da alang2 nk trf tu. Transfer je la sekli. Amek je set basic + set shampoo.
    .
    Cuma kakak kene bg heads up la, shampoo alone will not be enough utk masalah rmbut gugur ok? .
    .
    Kakak boleh cod area JB! Postage setiap hari tanpa gagal. Jom share dengan kakak masalah rambut syg..kite sembang2 ya. Insyallah Sugardoll dapat rawat masalah botak, gugur dan nipis tau. Boleh tebalkn balik rambut tu oky!
    .
    #desaruย  #masalahrambut #hairvitaminย  #haircareset #fighthairfallย  #johor #codkotatinggiย  #codjohorย  #codkl #tipsrambutsihatย #tipsrambutlebatย #codtebrau#shampooย #rambutwangiย #rambutgugur#kulitcantikย #agentjb #bandartiram #tebrau #kempas #codjb

  •  7  0  23 March, 2020
  • LIPMATTE RAYA EDITION 3 IN 1? ๐Ÿคค
Apa pulak kalini yang bestnya @obsess.cosmetics buat๐Ÿ˜ Dengan 3 colour ni je dah cukup untuk korang berhari rayaaaa. Sementara masih ada promosi ni, korang taknak ke? ๐Ÿค” Jimat RM30 korang! .
.
Harga asal : RM79.00
Harga promo : RM49.00
Jom dapatkan dengan puteri sekarang, open preorder โค๏ธ
.
FREE GIFT FOR YOU ๐ŸŽ
Beli 3 item dan keatas percuma postage โฌ†๏ธโฌ†๏ธ
.
#obsesscosmetics #qiashempire #linsquadiamond #squadsyiera  #obsesskotatinggi  #obsesslipmatte  #umpmalaysia  #suprise  #hantaran #hantarankahwinmurah  #obsess #foundationobsess #fullcoveragefoundation  #muahebat #makeupmudah #kualiti #lipmatteobsess #codkotatinggi #suprisekotatinggi
  • LIPMATTE RAYA EDITION 3 IN 1? ๐Ÿคค
    Apa pulak kalini yang bestnya @obsess.cosmetics buat๐Ÿ˜ Dengan 3 colour ni je dah cukup untuk korang berhari rayaaaa. Sementara masih ada promosi ni, korang taknak ke? ๐Ÿค” Jimat RM30 korang! .
    .
    Harga asal : RM79.00
    Harga promo : RM49.00
    Jom dapatkan dengan puteri sekarang, open preorder โค๏ธ
    .
    FREE GIFT FOR YOU ๐ŸŽ
    Beli 3 item dan keatas percuma postage โฌ†๏ธโฌ†๏ธ
    .
    #obsesscosmetics #qiashempire #linsquadiamond #squadsyiera #obsesskotatinggi #obsesslipmatte #umpmalaysia #suprise #hantaran #hantarankahwinmurah #obsess #foundationobsess #fullcoveragefoundation #muahebat #makeupmudah #kualiti #lipmatteobsess #codkotatinggi #suprisekotatinggi

  •  12  0  23 March, 2020
  • - OBSESS COSMETICS -

L I P M A T T E "BEST EDITION"

Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah? 
1 - bibir dah tak merekah
2 - bibir dah tak kering
3 - nampak mungil gituuuu
4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
5 - takkan buat bibir gelap

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19
  • - OBSESS COSMETICS -

    L I P M A T T E "BEST EDITION"

    Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

    Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah?
    1 - bibir dah tak merekah
    2 - bibir dah tak kering
    3 - nampak mungil gituuuu
    4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
    5 - takkan buat bibir gelap

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid_19

  •  25  0  23 March, 2020
  • Frizz me not serum is one of our customer favourite.
.
As you guys know, it wins your heart with the seriously amazing smell.
.
Then it is a combination of 9 different oils . Tp very quick to absorb. X oily x buat rambut you berminyak tak penyet.
.
But one thing that u xbole / jgn salah faham ialah. Serum ni die bg u instant effect utk melembutkan , shiningkan. Die instant effect. Tp utk u treat your hair permanently mesti guna hair and skin vitamin ok?โค๏ธ
.
RM70
.
Kakak boleh cod area JB! Postage setiap hari tanpa gagal. Jom share dengan kakak masalah rambut syg..kite sembang2 ya. Insyallah Sugardoll dapat rawat masalah botak, gugur dan nipis tau. Boleh tebalkn balik rambut tu oky!
.
#desaruย #masalahrambut#hairvitaminย #haircareset#fighthairfallย #johor#codkotatinggiย #codjohorย #codkl#tipsrambutsihatย #tipsrambutlebatย #codtebrau#shampooย #rambutwangiย #rambutgugur#kulitcantikย #agentjb #bandartiram #tebrau #kempas #codjb
  • Frizz me not serum is one of our customer favourite.
    .
    As you guys know, it wins your heart with the seriously amazing smell.
    .
    Then it is a combination of 9 different oils . Tp very quick to absorb. X oily x buat rambut you berminyak tak penyet.
    .
    But one thing that u xbole / jgn salah faham ialah. Serum ni die bg u instant effect utk melembutkan , shiningkan. Die instant effect. Tp utk u treat your hair permanently mesti guna hair and skin vitamin ok?โค๏ธ
    .
    RM70
    .
    Kakak boleh cod area JB! Postage setiap hari tanpa gagal. Jom share dengan kakak masalah rambut syg..kite sembang2 ya. Insyallah Sugardoll dapat rawat masalah botak, gugur dan nipis tau. Boleh tebalkn balik rambut tu oky!
    .
    #desaruย  #masalahrambut #hairvitaminย  #haircareset #fighthairfallย  #johor #codkotatinggiย  #codjohorย  #codkl #tipsrambutsihatย #tipsrambutlebatย #codtebrau#shampooย #rambutwangiย #rambutgugur#kulitcantikย #agentjb #bandartiram #tebrau #kempas #codjb

  •  3  0  22 March, 2020
  • - OBSESS COSMETICS -

L I P M A T T E "BEST EDITION"

Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah? 
1 - bibir dah tak merekah
2 - bibir dah tak kering
3 - nampak mungil gituuuu
4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
5 - takkan buat bibir gelap

JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

#obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid19
  • - OBSESS COSMETICS -

    L I P M A T T E "BEST EDITION"

    Bibir selalu merekah terkopek kopek, nak melawa sekejap pun tak selesa bibir dah serupa sisik ikan. Suami pun takuttttt! Percayalah lipmatte obsess ni memang smooth tau.

    Nak tahu apa yang lipmatte obsess boleh ubah?
    1 - bibir dah tak merekah
    2 - bibir dah tak kering
    3 - nampak mungil gituuuu
    4 - boleh jimat jugak sebab pakai sebagai eyeshadow & blusher
    5 - takkan buat bibir gelap

    JOM SAMA-SAMA UBAH BIBIR KITA JADI LEBIH SMOOTH

    Whatsapp 018-7636 827 @ Klik link dekat bio sekarang jugak. You can DM me now!

    #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #bridaljohor #bridaljb #mua #muajbmurah #obsesswave #neelofahijabbangi #kayman #coalfacejb #rosaglow #kaymanjb #maqanfestival #maqanfoodfest #nursajat #sajat #stayhome #covid19

  •  7  0  22 March, 2020
  • Dah lah ada aircond. Wangi bau bunga melur ๐ŸŒผ pulak tu!

Bila guna rasa macam kena charge energy!

Lagi best bila guna selesa je! 
Masalah wanita? Keputihan? Senggugut? Kegatalan? 
Heh memang bye2 terus!

Jimat sebab daya serapan hingga 27kali ganda! Boleh tahan sampai 8 jam pulak tu! ๐Ÿ˜ฑ

1 set boleh guna 2 bulan!

Sekali dah guna kompem jatuh cinta! Tak caya? Mai la cuba sekali. Belum cuba belum tau!

Boleh senyum sampai telinga walaupun bendera merah menjelma ๐Ÿ˜

Nak tau apa tu?? Mestila Lexee yg super hot tu! Boleh fly kemana saja ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ“ฒ whatsapp sis utk keterangan lebih lanjut di no 017 7728 758

#KioskRedlife #LexeeSanitaryPad #Pantyliner #DayUse #NightUse #PadKapas #PadSihat #sayajualpadlexee #padlexeeisthebest #padlexeeterbaik #padlexeeaajual #padajaiblexee #padkapas #saynotodioxinpad #bertukarkepadalexee #codjb #codjohorbahru #codnusajaya #codgelangpatah #codskudai #codkotatinggi #codbandartenggara
  • Dah lah ada aircond. Wangi bau bunga melur ๐ŸŒผ pulak tu!

    Bila guna rasa macam kena charge energy!

    Lagi best bila guna selesa je!
    Masalah wanita? Keputihan? Senggugut? Kegatalan?
    Heh memang bye2 terus!

    Jimat sebab daya serapan hingga 27kali ganda! Boleh tahan sampai 8 jam pulak tu! ๐Ÿ˜ฑ

    1 set boleh guna 2 bulan!

    Sekali dah guna kompem jatuh cinta! Tak caya? Mai la cuba sekali. Belum cuba belum tau!

    Boleh senyum sampai telinga walaupun bendera merah menjelma ๐Ÿ˜

    Nak tau apa tu?? Mestila Lexee yg super hot tu! Boleh fly kemana saja ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ“ฒ whatsapp sis utk keterangan lebih lanjut di no 017 7728 758

    #KioskRedlife #LexeeSanitaryPad #Pantyliner #DayUse #NightUse #PadKapas #PadSihat #sayajualpadlexee #padlexeeisthebest #padlexeeterbaik #padlexeeaajual #padajaiblexee #padkapas #saynotodioxinpad #bertukarkepadalexee #codjb #codjohorbahru #codnusajaya #codgelangpatah #codskudai #codkotatinggi #codbandartenggara

  •  1  0  22 March, 2020

Top #codkotatinggi Posts

  • DAPATKAN SECARA PERCUMA
.
Quiver facial brush dari Meeracle
.
Stok terhad... Dapatkan segera โฌ‡๏ธ
.
@meeracle_original.hq
  • DAPATKAN SECARA PERCUMA
    .
    Quiver facial brush dari Meeracle
    .
    Stok terhad... Dapatkan segera โฌ‡๏ธ
    .
    @meeracle_original.hq

  •  1,133  19  3 October, 2019
  • Stock cadar getah Keliling & muat untuk tilam Tebal 16 inci ๐Ÿ˜ฑ
.
.
โคต CADAR COTTON FITTED CORAK 5 IN 1 ( MIMIKO )
.
๐Ÿ‘‰ SAIZ QUEEN & SUPER QUEEN
โœ… 2 Sarung Bantal
โœ… 1 sarung Bantal Peluk
โœ… 1 Cadar Getah Keliling
โœ… 1 Comforter Tebal
.
๐Ÿ‘‰  Quality kain 100% cotton
๐Ÿ‘‰  Quality kain sgt baik
๐Ÿ‘‰  Basuh banyak kali warna tak luntur
๐Ÿ‘‰  Kain sejuk,tak berbulu,selesa dibawa tidur
.
.
๐Ÿ› RM 100.00
.
.
๐Ÿš˜ #codjb #codkotatinggi ๐Ÿšš Postage : RM 10 SM || RM 15 SS
.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 017-7747457 untuk tempahan โ˜บ๏ธ
.
.
#ahccadad #cadarkartun #cadarcomel #cadarpony #setpony #comforterpony #sayajualcadar #littlepony #unicorn #cadarqueen #cadarking #cadarmurahmalaysia #cadarcotton #cadarsejuk #cadarcantik #dekobiliktidur #kidsbedroomdecor #beddingsetmurah #homedecormalaysia #cadarikea #cadarfitted #cadargetahkeliling #sisjualcadar #sayajualcadar
  • Stock cadar getah Keliling & muat untuk tilam Tebal 16 inci ๐Ÿ˜ฑ
    .
    .
    โคต CADAR COTTON FITTED CORAK 5 IN 1 ( MIMIKO )
    .
    ๐Ÿ‘‰ SAIZ QUEEN & SUPER QUEEN
    โœ… 2 Sarung Bantal
    โœ… 1 sarung Bantal Peluk
    โœ… 1 Cadar Getah Keliling
    โœ… 1 Comforter Tebal
    .
    ๐Ÿ‘‰ Quality kain 100% cotton
    ๐Ÿ‘‰ Quality kain sgt baik
    ๐Ÿ‘‰ Basuh banyak kali warna tak luntur
    ๐Ÿ‘‰ Kain sejuk,tak berbulu,selesa dibawa tidur
    .
    .
    ๐Ÿ› RM 100.00
    .
    .
    ๐Ÿš˜ #codjb #codkotatinggi ๐Ÿšš Postage : RM 10 SM || RM 15 SS
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 017-7747457 untuk tempahan โ˜บ๏ธ
    .
    .
    #ahccadad #cadarkartun #cadarcomel #cadarpony #setpony #comforterpony #sayajualcadar #littlepony #unicorn #cadarqueen #cadarking #cadarmurahmalaysia #cadarcotton #cadarsejuk #cadarcantik #dekobiliktidur #kidsbedroomdecor #beddingsetmurah #homedecormalaysia #cadarikea #cadarfitted #cadargetahkeliling #sisjualcadar #sayajualcadar

  •  31  2  20 February, 2020
  • BUAT SENDIRI MASKER UNTUK WHITEHEAD / BLACKHEAD
.
.
Bahan :
Madu dan beras
.
Penyediaan :
Blender @ tumbuk beras sehingga halus,kalau hasil beras korang tu nampak agak kasar, tapis dulu ambil beras yang halus sahaja na. .
Kemudian gaul rata bersama madu. Madu tu tak perlu letak banyak sangat. Masker ni best kalau dia sedikit pekat. Yang penting, masker boleh simpan dalam peti sejuk. .
.
Tahan 1-2 minggu. Buat sekali boleh pakai berkali-kali dan tidak mengeringkan kulit.
.
Boleh pakai pada seluruh wajah? Boleh tak ada masalah, sesuai untuk kulit berminyak dan kering. .
.
Jelaskan video dan explaination Ema ni? Kalau tak faham, komen soalan kat bawah na, sat g Ema reply.
.
.
.
#skincareorganik #organik #timun #cucumber #cucumberfeedback #tipscantik #petuakulit #petuakulitcantik #petuakulitsihat #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerahbersih #kulitkusam #kulitkering #tipskulitcantikmulus #hilangkanjerawat #nakcantikraya #tipssyantikema #teamon #teamRSema #codkotatinggi #codjb #dropshipdiperlukan #quotebyema #naturalskincare
  • BUAT SENDIRI MASKER UNTUK WHITEHEAD / BLACKHEAD
    .
    .
    Bahan :
    Madu dan beras
    .
    Penyediaan :
    Blender @ tumbuk beras sehingga halus,kalau hasil beras korang tu nampak agak kasar, tapis dulu ambil beras yang halus sahaja na. .
    Kemudian gaul rata bersama madu. Madu tu tak perlu letak banyak sangat. Masker ni best kalau dia sedikit pekat. Yang penting, masker boleh simpan dalam peti sejuk. .
    .
    Tahan 1-2 minggu. Buat sekali boleh pakai berkali-kali dan tidak mengeringkan kulit.
    .
    Boleh pakai pada seluruh wajah? Boleh tak ada masalah, sesuai untuk kulit berminyak dan kering. .
    .
    Jelaskan video dan explaination Ema ni? Kalau tak faham, komen soalan kat bawah na, sat g Ema reply.
    .
    .
    .
    #skincareorganik #organik #timun #cucumber #cucumberfeedback #tipscantik #petuakulit #petuakulitcantik #petuakulitsihat #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerahbersih #kulitkusam #kulitkering #tipskulitcantikmulus #hilangkanjerawat #nakcantikraya #tipssyantikema #teamon #teamRSema #codkotatinggi #codjb #dropshipdiperlukan #quotebyema #naturalskincare

  •  151  5  27 February, 2019
  • ๐Ÿ’žSARUNG BANTAL KARTUN ๐Ÿ’ž
.
.
๐Ÿ‘‰ MATERIAL KAIN 100% COTTON
๐Ÿ‘‰ DALAM ADA SEDIKIT SPAN
๐Ÿ‘‰ SARUNG BERZIP
๐Ÿ‘‰ CORAK & WARNA YANG CERIA DAN TIDAK PUDAR SELEPAS DIBASUH
.
.
HARGA : RM 20 UNTUK 3 HELAI ๐ŸŽ‰
.
.
#codjohorbahru #codkotatinggi #codgelangpatah #codskudai #codtampoi #codlarkin .
๐Ÿš— CAJ COD IKOT TEMPAT
.
.
๐Ÿšš POSTAGE : RM7 SM || RM15 SS
.
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP QILA 0177747457 UNTUK TEMPAHAN
.
.
Happy Shopping! ๐Ÿ›
.
.
#ahcpatchwork #sarungbantal #sarungbantalkartun #upinipin #hellokitty #kartunmalaysia #kidsroomdecor #roomdecor #cadarcantik #sarungbantalcotton #cadarcotton #cadarpatchwork #patchwork #murah #malaysia #sayajualmurah #sayajualborong #malaysiaonlineshop #shopeemalaysia #kedaionline
  • ๐Ÿ’žSARUNG BANTAL KARTUN ๐Ÿ’ž
    .
    .
    ๐Ÿ‘‰ MATERIAL KAIN 100% COTTON
    ๐Ÿ‘‰ DALAM ADA SEDIKIT SPAN
    ๐Ÿ‘‰ SARUNG BERZIP
    ๐Ÿ‘‰ CORAK & WARNA YANG CERIA DAN TIDAK PUDAR SELEPAS DIBASUH
    .
    .
    HARGA : RM 20 UNTUK 3 HELAI ๐ŸŽ‰
    .
    .
    #codjohorbahru #codkotatinggi #codgelangpatah #codskudai #codtampoi #codlarkin .
    ๐Ÿš— CAJ COD IKOT TEMPAT
    .
    .
    ๐Ÿšš POSTAGE : RM7 SM || RM15 SS
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP QILA 0177747457 UNTUK TEMPAHAN
    .
    .
    Happy Shopping! ๐Ÿ›
    .
    .
    #ahcpatchwork #sarungbantal #sarungbantalkartun #upinipin #hellokitty #kartunmalaysia #kidsroomdecor #roomdecor #cadarcantik #sarungbantalcotton #cadarcotton #cadarpatchwork #patchwork #murah #malaysia #sayajualmurah #sayajualborong #malaysiaonlineshop #shopeemalaysia #kedaionline

  •  1  0  3 March, 2020