#chocolate Instagram Photos & Videos

chocolate - 76.8m posts

Hashtag Popularity

7
average comments
234.4
average likes

Latest #chocolate Posts

  • LIFE SAVERS!!! 😍😍
.
@atkinsnutritionals has been advertising these for quite some time but I didn't believe they'd be any good (honestly). Well honeyyyyy, I've never been so happy to be wrong! .
Detoxing from sugar ALWAYS has me craving everything I can't have on keto! So these babies have been keeping me on track! Can't wait to try their lemon bars 🍋
.
.
#kiadoesketo #keto #ketolife #ketobeginner #ketosis #ketodiet #diet #weightlossjourney #round4 #ketosnacks #atkins #chocolate #peanutbutter #ketogenic #ketogenicdiet #lchf #lowcarb #highfat #ketowoe #work #fckbeingfat #ketolifestyle #ketoaf
  • LIFE SAVERS!!! 😍😍
    .
    @atkinsnutritionals has been advertising these for quite some time but I didn't believe they'd be any good (honestly). Well honeyyyyy, I've never been so happy to be wrong! .
    Detoxing from sugar ALWAYS has me craving everything I can't have on keto! So these babies have been keeping me on track! Can't wait to try their lemon bars 🍋
    .
    .
    #kiadoesketo #keto #ketolife #ketobeginner #ketosis #ketodiet #diet #weightlossjourney #round4 #ketosnacks #atkins #chocolate #peanutbutter #ketogenic #ketogenicdiet #lchf #lowcarb #highfat #ketowoe #work #fckbeingfat #ketolifestyle #ketoaf

  •  0  0  49 seconds ago
  • Vet Gezond

Een gezellig, jong en servicegericht restaurant voor elke liefhebber van heerlijk eten en drinken in een gezellige en huiselijke sfeer.

Sinds de opening in april 2016 is Vet Gezond hét restaurant in Leiden waar qualityfood tegen een vriendelijke prijs wordt aangeboden.

Inmiddels staan deze toppers bekend om de Vet Gezonde salades, broodjes en avondmaaltijden - we love it!

Je kunt bij ze terecht voor een uitgebreide lunch en diner, ook bieden ze take away, delivery en catering voor bedrijven en feestelijke gelegenheden.

Dus bent je op zoek naar een heerlijke maaltijd, thuis of bij ons, voor jezelf of voor een (feestelijke) gelegenheid?

Check them out 🥂🎉. #instagram #foodpics #breakfast #dessert #pizza #instadaily #travel #foodpic #vegan #instalike #foods #followme #fitness #photography #drinks #fun #cake #friends #chocolate #happy #amazing #sweet #hungry #italianfood #comida #music #foodlovers #foodblog #smile #chicken
  • Vet Gezond

    Een gezellig, jong en servicegericht restaurant voor elke liefhebber van heerlijk eten en drinken in een gezellige en huiselijke sfeer.

    Sinds de opening in april 2016 is Vet Gezond hét restaurant in Leiden waar qualityfood tegen een vriendelijke prijs wordt aangeboden.

    Inmiddels staan deze toppers bekend om de Vet Gezonde salades, broodjes en avondmaaltijden - we love it!

    Je kunt bij ze terecht voor een uitgebreide lunch en diner, ook bieden ze take away, delivery en catering voor bedrijven en feestelijke gelegenheden.

    Dus bent je op zoek naar een heerlijke maaltijd, thuis of bij ons, voor jezelf of voor een (feestelijke) gelegenheid?

    Check them out 🥂🎉. #instagram #foodpics #breakfast #dessert #pizza #instadaily #travel #foodpic #vegan #instalike #foods #followme #fitness #photography #drinks #fun #cake #friends #chocolate #happy #amazing #sweet #hungry #italianfood #comida #music #foodlovers #foodblog #smile #chicken

  •  1  0  52 seconds ago
  • All February rewards for patreon club revealed! ❤❤ Sign up ends 29th, link in bio~

Get friendship chocolate Giyuu pin, and rose gold misturi "the one" chocolate pin.

Charm tiers gets love confession nezuko and anniversary tanjiro, the speech  bubbles are clear so you can stick on stickers and write whatever~ Gift these to your special someone~

#kny #kimetsunoyaiba #demonslayer #nezuko #tanjiroukamado #nezukokamado #misturi #giyuu #valentinesday #chocolate #pinclub #patreon #enamelpins #cutepins #animepins #kawaiipins #lapelpins #pintastic #pincollection #pinmaker
  • All February rewards for patreon club revealed! ❤❤ Sign up ends 29th, link in bio~

    Get friendship chocolate Giyuu pin, and rose gold misturi "the one" chocolate pin.

    Charm tiers gets love confession nezuko and anniversary tanjiro, the speech bubbles are clear so you can stick on stickers and write whatever~ Gift these to your special someone~

    #kny #kimetsunoyaiba #demonslayer #nezuko #tanjiroukamado #nezukokamado #misturi #giyuu #valentinesday #chocolate #pinclub #patreon #enamelpins #cutepins #animepins #kawaiipins #lapelpins #pintastic #pincollection #pinmaker

  •  3  0  53 seconds ago
  • 🥰FRITTE O AL FORNO...
non fa differenze!
Le nostre ZEPPOLE sono per tutti i gusti!
⭐️senza lattosio
⭐️senza glutine
📍ilmondosenzaglutine.it
  • 🥰FRITTE O AL FORNO...
    non fa differenze!
    Le nostre ZEPPOLE sono per tutti i gusti!
    ⭐️senza lattosio
    ⭐️senza glutine
    📍ilmondosenzaglutine.it

  •  0  1  1 minute ago
  • สายช็อค สายกล้วย ลองแล้วจะฟินหนักมากกก
.
#Repost @janyonce with @get_repost
・・・
ฟาดหมดถ้วยเลย เมื่อคืน 😬
“Triple Choco Banana Cake” @leanlife (฿125) 🍌🍫 อร่อยมากกกกกกกกกกกกกกกกกกกก ฟินราวขนมสูตรปกติที่ไม่ลดแคล 🤣🤣🤣 ข้างล่างครัมเบิลธัญพืช กรุบๆ มันๆ มีงาม่อน (มัวแต่อัดคลิปกิน ลืมถ่ายรูปจ้วงลึกๆ 😂) ตรงช็อกเนื้อเนียนๆ แบบกานาช เข้มข้น หวานหอมกะลังฟิน ครีมนมสดโลว์แฟตฟูนัว กล้วยก็ชิ้นใหญ่เต็มคำ คือดีไปหมด ว่าจะเปิดชิมซักสองคำโต ละยัดฟรีซต่อ นี่ล่อหมด! จุกๆๆ #คำว่ากินไม่หมดไม่มีอยู่จริง 55555 ถ้วยใหญ่ แน่น หนัก สมราคา 😋😋😋 ป.ล. คลิปกินอยู่ในสตอรี่ 😛 #แจนยอนเซ่รีวิวของแดก #chocolate #banana #cake #triflecake #crumble #whippedcream #lesscalories #lessfat #transfatfree #nopreservatives #dessert #chocolatelover
  • สายช็อค สายกล้วย ลองแล้วจะฟินหนักมากกก
    .
    #Repost @janyonce with @get_repost
    ・・・
    ฟาดหมดถ้วยเลย เมื่อคืน 😬
    “Triple Choco Banana Cake” @leanlife (฿125) 🍌🍫 อร่อยมากกกกกกกกกกกกกกกกกกกก ฟินราวขนมสูตรปกติที่ไม่ลดแคล 🤣🤣🤣 ข้างล่างครัมเบิลธัญพืช กรุบๆ มันๆ มีงาม่อน (มัวแต่อัดคลิปกิน ลืมถ่ายรูปจ้วงลึกๆ 😂) ตรงช็อกเนื้อเนียนๆ แบบกานาช เข้มข้น หวานหอมกะลังฟิน ครีมนมสดโลว์แฟตฟูนัว กล้วยก็ชิ้นใหญ่เต็มคำ คือดีไปหมด ว่าจะเปิดชิมซักสองคำโต ละยัดฟรีซต่อ นี่ล่อหมด! จุกๆๆ #คำว่ากินไม่หมดไม่มีอยู่จริง 55555 ถ้วยใหญ่ แน่น หนัก สมราคา 😋😋😋 ป.ล. คลิปกินอยู่ในสตอรี่ 😛 #แจนยอนเซ่รีวิวของแดก #chocolate #banana #cake #triflecake #crumble #whippedcream #lesscalories #lessfat #transfatfree #nopreservatives #dessert #chocolatelover

  •  1  0  1 minute ago
  • 💥✨
@all_in_one_freaks ➡follow and keep support ❤
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
#africa #aztagram #architecture #australia #autumn #anime #nailart #awesome #all_shots #artistic #actor 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#behindwoods #beautifuldestinations #boanoite #bodybuilding #blackandwhite #blackandwhite #beautiful #barbershop #bikelife #bestfriends 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
#chiyanvikramfans #couplegoals #contemporaryart #catsofinstagram #contemporaryart #chocolate #comment #cosplay #catlover #merrychristmas #cinema ......
  • 💥✨
    @all_in_one_freaks ➡follow and keep support ❤
    🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
    #africa #aztagram #architecture #australia #autumn #anime #nailart #awesome #all_shots #artistic #actor 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    #behindwoods #beautifuldestinations #boanoite #bodybuilding #blackandwhite #blackandwhite #beautiful #barbershop #bikelife #bestfriends 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
    #chiyanvikramfans #couplegoals #contemporaryart #catsofinstagram #contemporaryart #chocolate #comment #cosplay #catlover #merrychristmas #cinema ......

  •  1  0  1 minute ago
  • Buat kamu yang mau ngadain acara di rumah cake tampah ini sangat cocok jadi menu hidangan kamu😍

Karena ukuran nya yang lumayan besar, praktis karena sudah di potong-potong di tambah lagi cake nya juga cantik dan juga halal. Dijamin buat acara kamu makin berkesan😘😘😘
.
.
.
#cake #cakeenak #birthday #surprise #gift #kue #enak #cafe #cheese #creamcheese #chocolate #keju #cakeshop #snack #jajan #jajanenak
  • Buat kamu yang mau ngadain acara di rumah cake tampah ini sangat cocok jadi menu hidangan kamu😍

    Karena ukuran nya yang lumayan besar, praktis karena sudah di potong-potong di tambah lagi cake nya juga cantik dan juga halal. Dijamin buat acara kamu makin berkesan😘😘😘
    .
    .
    .
    #cake #cakeenak #birthday #surprise #gift #kue #enak #cafe #cheese #creamcheese #chocolate #keju #cakeshop #snack #jajan #jajanenak

  •  1  1  2 minutes ago
  • ‼️SAKİT OLANLARI ETİKETLE‼️
.
.
.
#global #pubg #pubgmobile #challenge #azerbaijan🇦🇿 #gece #keşfet #kewfet #keşif #good #video #qarabağ #wallpaper #explorepage #dogsofinstagram #venezuela #beautifuldestinations #nailsofinstagram #me #homedecor #heart #like4like #comment #fullmoon #gercekkahraman #ebsfc #ketodiet #streetphotography #istanbul #chocolate
  • ‼️SAKİT OLANLARI ETİKETLE‼️
    .
    .
    .
    #global #pubg #pubgmobile #challenge #azerbaijan🇦🇿 #gece #keşfet #kewfet #keşif #good #video #qarabağ #wallpaper #explorepage #dogsofinstagram #venezuela #beautifuldestinations #nailsofinstagram #me #homedecor #heart #like4like #comment #fullmoon #gercekkahraman #ebsfc #ketodiet #streetphotography #istanbul #chocolate

  •  6  0  2 minutes ago
  • کیک شکلاتی خیس بهمراه پودینگ و گاناش

برای کیک:
3 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
نیم پیمانه روغن مایع
1 پیمانه آب گرم
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2ونیم پیمانه آرد
-
تخم مرغ ها و شکر رو حداقل 5 دقیقه بزنین، بقیه موادو بجز آرد، وانیل و بکینگ پودر اضافه کنین و بزنین، مواد خشکم الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب تارت کیک که چرب کردین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا وقتیکه خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. حدود 40 دقیقه شاید.
-
برای خیس کردن کیک:
2 پیمانه شیر
80 گرم شکلات شیری-تلخ
1 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی مثل نوتلا یا سارله
-
شیر رو به نقطه جوش برسونین و از روی حرارت بردارید و شکلات و کرم شکلاتی رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا کاملا حل شن.
نکته: بجای شکلات میتونین 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهمراه 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنین.
-
برای پودینگ:
2 قاشق غذاخوری کره
2ونیم پیمانه شیر
نیم پیمانه شکر
1/4 پیمانه آرد
وانیل
-
کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بقیه مواد بجز وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین روی حرارت، تا غلیظ شه.بعد با همزن بتا کاملا یکدست شه.پودینگ نباید سرد شه و روش پوسته ببنده، پس آخرای پخت کیک درستش کنین.
-
برای گاناش:
100 میلی لیتر خامه
100 گرم شکلات شیری-تلخ
-
برای گاناش، خامه رو گرم کنین و از روی حرارت بردارید و شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنین
-
روی کیک ولرم،سس ولرم روش بریزین. (از چنجا سوراخ کنین). بعد برگردونین و پودینگ ولرم مایل به گرم رو روش بریزین و بزارین یخچال تا روش پوسته ببنده.بعد روش گاناش ولرم بریزین و تزیین کنید و 1-2 ساعت بزارین یخچال.
🌹با ما حس شیرین خرید را تجربه کنید🌹
#حس_شیرین 
#کیگ #کیک_شکلاتی #پودینگ_شکلات #پودینگ #گاناش_شکلاتی #گاناش #شکلات #اموزش_کیک #cakes #chocolate #کیک_مدرن #اموزش #شکلاتی_کیک
  • کیک شکلاتی خیس بهمراه پودینگ و گاناش

    برای کیک:
    3 تخم مرغ
    1 پیمانه شکر
    نیم پیمانه روغن مایع
    1 پیمانه آب گرم
    وانیل
    10 گرم بکینگ پودر
    2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    2ونیم پیمانه آرد
    -
    تخم مرغ ها و شکر رو حداقل 5 دقیقه بزنین، بقیه موادو بجز آرد، وانیل و بکینگ پودر اضافه کنین و بزنین، مواد خشکم الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب تارت کیک که چرب کردین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا وقتیکه خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. حدود 40 دقیقه شاید.
    -
    برای خیس کردن کیک:
    2 پیمانه شیر
    80 گرم شکلات شیری-تلخ
    1 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی مثل نوتلا یا سارله
    -
    شیر رو به نقطه جوش برسونین و از روی حرارت بردارید و شکلات و کرم شکلاتی رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا کاملا حل شن.
    نکته: بجای شکلات میتونین 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهمراه 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنین.
    -
    برای پودینگ:
    2 قاشق غذاخوری کره
    2ونیم پیمانه شیر
    نیم پیمانه شکر
    1/4 پیمانه آرد
    وانیل
    -
    کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بقیه مواد بجز وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین روی حرارت، تا غلیظ شه.بعد با همزن بتا کاملا یکدست شه.پودینگ نباید سرد شه و روش پوسته ببنده، پس آخرای پخت کیک درستش کنین.
    -
    برای گاناش:
    100 میلی لیتر خامه
    100 گرم شکلات شیری-تلخ
    -
    برای گاناش، خامه رو گرم کنین و از روی حرارت بردارید و شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنین
    -
    روی کیک ولرم،سس ولرم روش بریزین. (از چنجا سوراخ کنین). بعد برگردونین و پودینگ ولرم مایل به گرم رو روش بریزین و بزارین یخچال تا روش پوسته ببنده.بعد روش گاناش ولرم بریزین و تزیین کنید و 1-2 ساعت بزارین یخچال.
    🌹با ما حس شیرین خرید را تجربه کنید🌹
    #حس_شیرین
    #کیگ #کیک_شکلاتی #پودینگ_شکلات #پودینگ #گاناش_شکلاتی #گاناش #شکلات #اموزش_کیک #cakes #chocolate #کیک_مدرن #اموزش #شکلاتی_کیک

  •  0  0  2 minutes ago
  • Bon día tortitero...😋😋😋!!!
.
.
Vamos con el buen post-entrene de altura..🔝🔝🔝.
.
.
.
➡️ TORTITAS HULK💪💪 DE SPIRULINA🍃🍃 CON CREMITA FRAPUCCINO VAINILLA-CARAMELO😍😍 @emfit_nutrition .
.
.
.
➡️ FRESAS 🍓🍓 Y CANELA AL FALLO..🔝🔝.
.
.
.
.
Y a por un gran buen juevesss.. 😁😁.
.
.
.
.
.
.
👉👉TORTITAS:
.
🔪1 huevo. .
🔪Harina de arroz 80gr. .
🔪Semillas de chía 15gr. .
🔪Griego una cucharada. .
🔪SPIRULINA una cucharada. .
🔪Leche de coco 120ml.
.
🔪Claras 80ml. .
.
.
.
.
#charlycookfit #fit #fitfam #recetas #recetasfit #healthy #followme #alimentacionsaludable #comida #comidasana #followme #chesscake #chocolate #tortitas #vidasana #ensalada #followme #yummy #diet #dietasana #foodporn #desayunosaludable #crepes #tortitas #alimentitaly #retonectina
  • Bon día tortitero...😋😋😋!!!
    .
    .
    Vamos con el buen post-entrene de altura..🔝🔝🔝.
    .
    .
    .
    ➡️ TORTITAS HULK💪💪 DE SPIRULINA🍃🍃 CON CREMITA FRAPUCCINO VAINILLA-CARAMELO😍😍 @emfit_nutrition .
    .
    .
    .
    ➡️ FRESAS 🍓🍓 Y CANELA AL FALLO..🔝🔝.
    .
    .
    .
    .
    Y a por un gran buen juevesss.. 😁😁.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    👉👉TORTITAS:
    .
    🔪1 huevo. .
    🔪Harina de arroz 80gr. .
    🔪Semillas de chía 15gr. .
    🔪Griego una cucharada. .
    🔪SPIRULINA una cucharada. .
    🔪Leche de coco 120ml.
    .
    🔪Claras 80ml. .
    .
    .
    .
    .
    #charlycookfit #fit #fitfam #recetas #recetasfit #healthy #followme #alimentacionsaludable #comida #comidasana #followme #chesscake #chocolate #tortitas #vidasana #ensalada #followme #yummy #diet #dietasana #foodporn #desayunosaludable #crepes #tortitas #alimentitaly #retonectina

  •  4  0  3 minutes ago
  • Waspada Banjir
-
Karena masih dlam musing penghujan, masih ada resiko banjir chocolovers, 
Makanya mincho mau kasih tau ada beberapa hal yang harus disiapkan sebelum banjir datang
- 
Mincho terus doakan dari Magelang biar air segera surut, lampu segera nyala dan sinyal kembali lagi..
Kalo udh ada sinyal jgn lupa wa mincho yaa, barangkali dah kangen cokelat kita 😆
-
Oh iya satu lagi mincho setuju banget sama rencana aksi dari kak @aakarabyasa untuk nggak melulu nyalahin pemerintah terkait banjir ini, kak abyas ngajakin kaliam semua buat partisipasi langsung utk bikin area resapan / anything buat ngurangi masalah banjir dan ngajakin collab sm siapa aja yg potensial. Gih cek ig nya kak abyas.. -
#nichoa #nichoachocolate #chocolate #banjirjakarta #banjir #healthysnacks #healthysnack
  • Waspada Banjir
    -
    Karena masih dlam musing penghujan, masih ada resiko banjir chocolovers,
    Makanya mincho mau kasih tau ada beberapa hal yang harus disiapkan sebelum banjir datang
    -
    Mincho terus doakan dari Magelang biar air segera surut, lampu segera nyala dan sinyal kembali lagi..
    Kalo udh ada sinyal jgn lupa wa mincho yaa, barangkali dah kangen cokelat kita 😆
    -
    Oh iya satu lagi mincho setuju banget sama rencana aksi dari kak @aakarabyasa untuk nggak melulu nyalahin pemerintah terkait banjir ini, kak abyas ngajakin kaliam semua buat partisipasi langsung utk bikin area resapan / anything buat ngurangi masalah banjir dan ngajakin collab sm siapa aja yg potensial. Gih cek ig nya kak abyas.. -
    #nichoa #nichoachocolate #chocolate #banjirjakarta #banjir #healthysnacks #healthysnack

  •  0  0  3 minutes ago
  • Who loves chocolate!? We do!

A warm welcome to the team at @wellingtonchocolatefactory who craft their delicious and sustainable chocolate in Eva Street, Wellington.

We're excited to help elevate this brand to the next level 👊👊👊
  • Who loves chocolate!? We do!

    A warm welcome to the team at @wellingtonchocolatefactory who craft their delicious and sustainable chocolate in Eva Street, Wellington.

    We're excited to help elevate this brand to the next level 👊👊👊

  •  1  1  3 minutes ago
  • CUST FEEDBACK X SOS PERAP MAMASAB !

ALHAMDULILLAH 💕💕💕 ni cust yang ayer molek yang dah repeat 2 kali tuuu. biasa dia repeat kek je haritu festime dia order sos perap lelaju lah kita tanya feedback dia kann. alhamdulillah beliau sukaa. siap sepupu pun dapat rasa hah langkah kanan sepupu tu hihihi 😋😋😋 rm25 sebekas tengok tu sis ni cakap apa? kuantiti banyokkk dah perap 2 ekor ayam pun ada lebih lagi. tapi memang serius tak tipu. sebab sos dia tu penuh rasa tau rich bak kata omputeh so ayam tu kelar2 sikit rendam dengan kalau sekor tu 2 ke 3 senduk je dah berasa sangat dah dik oiii. pastu belen tu nak tenyeh atas ikan boleh nak perap daging boleh nak buat shellout ke nak buat goreng2 mee pun takde masalah. SERBAGUNA! dengan harga hanya rm25. onz ke tidekkkkkk 💃💃💃 jadi untuk yang berminat dengan sos perap mamasab yang ada 29 bahan rahsia ni, boleh pm atau direct ws akak okay nombor ada di link bio tawww 😘😘😘 #taksedaptakjual#jualyangsedapsedapsahaja#sosperapan #kambingperap #mamasabwarrior #mamasablovers
#mamasabagent
#mamasabbakeryagent_izzati #mamasabagentmelaka #mamasabbakerymelaka #mamasabmelaka #mamasabagent #mamasabdropship #chocolate #chocolatedessert #dessertmelaka #dessertbatupahat #mamasabagentbatupahat #mamasabbakerybatupahat #mamasabbakeryagentbatupahat #sukadessert #desserchocolate #dessertmurah #dessertviral #kekcoklat #kekcoklatviral #kekcoklatmeleleh #kekcoklatleleh #nutella #keknutella #brownies
  • CUST FEEDBACK X SOS PERAP MAMASAB !

    ALHAMDULILLAH 💕💕💕 ni cust yang ayer molek yang dah repeat 2 kali tuuu. biasa dia repeat kek je haritu festime dia order sos perap lelaju lah kita tanya feedback dia kann. alhamdulillah beliau sukaa. siap sepupu pun dapat rasa hah langkah kanan sepupu tu hihihi 😋😋😋 rm25 sebekas tengok tu sis ni cakap apa? kuantiti banyokkk dah perap 2 ekor ayam pun ada lebih lagi. tapi memang serius tak tipu. sebab sos dia tu penuh rasa tau rich bak kata omputeh so ayam tu kelar2 sikit rendam dengan kalau sekor tu 2 ke 3 senduk je dah berasa sangat dah dik oiii. pastu belen tu nak tenyeh atas ikan boleh nak perap daging boleh nak buat shellout ke nak buat goreng2 mee pun takde masalah. SERBAGUNA! dengan harga hanya rm25. onz ke tidekkkkkk 💃💃💃 jadi untuk yang berminat dengan sos perap mamasab yang ada 29 bahan rahsia ni, boleh pm atau direct ws akak okay nombor ada di link bio tawww 😘😘😘 #taksedaptakjual #jualyangsedapsedapsahaja #sosperapan #kambingperap #mamasabwarrior #mamasablovers
    #mamasabagent
    #mamasabbakeryagent_izzati #mamasabagentmelaka #mamasabbakerymelaka #mamasabmelaka #mamasabagent #mamasabdropship #chocolate #chocolatedessert #dessertmelaka #dessertbatupahat #mamasabagentbatupahat #mamasabbakerybatupahat #mamasabbakeryagentbatupahat #sukadessert #desserchocolate #dessertmurah #dessertviral #kekcoklat #kekcoklatviral #kekcoklatmeleleh #kekcoklatleleh #nutella #keknutella #brownies

  •  0  0  3 minutes ago

Top #chocolate Posts

  • 💗Super Healthy Flourless Blender Muffins, with no oil, flour (not even almond flour!), dairy, eggs, gluten, nuts, or refined sugar. The recipe for the blender muffins is in my Instagram story or up on the blog, direct link at the top of my ig profile if you want to try them: @chocolatecoveredkatie . .
  • 💗Super Healthy Flourless Blender Muffins, with no oil, flour (not even almond flour!), dairy, eggs, gluten, nuts, or refined sugar. The recipe for the blender muffins is in my Instagram story or up on the blog, direct link at the top of my ig profile if you want to try them: @chocolatecoveredkatie . .

  •  4,479  78  12 hours ago
  • Out of this world 🌎 Cosmic Brownies —> a.k.a the best thing to happen to me all week. PLUS, they are 100% gluten free! Booooo-yah! The #recipe is on my website! Xoxo 💌
  • Out of this world 🌎 Cosmic Brownies —> a.k.a the best thing to happen to me all week. PLUS, they are 100% gluten free! Booooo-yah! The #recipe is on my website! Xoxo 💌

  •  747  64  6 hours ago
  • Budín relleno 🤤. Quien quiere la receta de esta 💣?
  • Budín relleno 🤤. Quien quiere la receta de esta 💣?

  •  1,659  92  9 hours ago
  • Midweek slump? Treat yourself to a freshly handcrafted frozen treat featuring coffee and espresso! 🍦☕ Customize your treat or go for our signature Quantum Coffee Creation featuring Milk Coffee ice cream, heath, almonds and caramel, or our classic affogatos made with a shot of espresso and made-to-order vanilla ice cream! 😋

#creamistry #icecream #coffee #chocolate #quantumcoffee #affogato
  • Midweek slump? Treat yourself to a freshly handcrafted frozen treat featuring coffee and espresso! 🍦☕ Customize your treat or go for our signature Quantum Coffee Creation featuring Milk Coffee ice cream, heath, almonds and caramel, or our classic affogatos made with a shot of espresso and made-to-order vanilla ice cream! 😋

    #creamistry #icecream #coffee #chocolate #quantumcoffee #affogato

  •  1,724  15  8 hours ago
  • Teremos muitas imagens fortes como essa por aqui para divulgar nosso cardápio de Páscoa, que estará disponível no dia 09/03. 😏
  • Teremos muitas imagens fortes como essa por aqui para divulgar nosso cardápio de Páscoa, que estará disponível no dia 09/03. 😏

  •  404  18  11 hours ago