#cctv Instagram Photos & Videos

cctv - 872.4k posts

Hashtag Popularity

3.1
average comments
189.9
average likes

Latest #cctv Posts

  • دوربین های ۴ مگاپیکسلی برند پاراگون.👍کاری از نصاب عزیزمون اقای صالحی.
#cctv 
#cctvcamera 
#cctvindonesia 
#cctv
  • دوربین های ۴ مگاپیکسلی برند پاراگون.👍کاری از نصاب عزیزمون اقای صالحی.
    #cctv
    #cctvcamera
    #cctvindonesia
    #cctv

  •  3  1  19 hours ago
  • CCTV maintenance is quite involved. It is a lot more than just checking if the cameras are working. They need to be cleaned, all equipment tested for optimum functionality, and upgrades to any software that is required. All part of the service!⠀
⠀
#cctv #cctvsystem #systemdesign #installation #maintenance #security #alarm
  • CCTV maintenance is quite involved. It is a lot more than just checking if the cameras are working. They need to be cleaned, all equipment tested for optimum functionality, and upgrades to any software that is required. All part of the service!⠀

    #cctv #cctvsystem #systemdesign #installation #maintenance #security #alarm

  •  0  0  19 hours ago
  • the way i'll never get over how talented this man is
  • the way i'll never get over how talented this man is

  •  16  1  20 hours ago
  • oh my god everyone repeat after me XIAO ZHAN NATION'S VOCALIST
  • oh my god everyone repeat after me XIAO ZHAN NATION'S VOCALIST

  •  29  1  20 hours ago

Top #cctv Posts

  • My loves 💕 stay safe 😷 am posting the latest updates about the situation in #China on my stories, welcome to watch and share... I am working on getting the latest and most reliable information for u all from the Chinese social media. Welcome to actively contribute tagging me on ur stories if u wanna share with us how you are experiencing the situation from your specific location in China 🇨🇳. We are just a few hours from the biggest event of the year and that is the Chinese New Year 🧧.... This year is the year of the Rat 🐀 anyone here being a rat up to the Chinese lunar calendar? Guess which animal I am ? .....👀🍃✨ Location 📸: Orchard Road, Singapore 🇸🇬 ...................... 武汉加油💪🏼中国加油 🇨🇳 爱你们
———————————————————
A todos los amigos y seguidores que en estos momentos se encuentran en China 🇨🇳 les deseo mucha paz y salud , para todos los demás que me preguntan sobre la situación en China, estoy actualizando las ultimas noticias en mis historias sobre todo lo que se comparte en las redes sociales chinas. Gracias a todos por su apoyo, me ayudan mucho compartiendo mi perfil con sus amistades interesados en informarse, si quieres participar activamente en mis historias puedes etiquetarme o mandarme los vídeos o fotos por mensaje privado, bienvenidos a compartir como se vive la situación desde la ciudad 🌃 o región donde se encuentran en China 🇨🇳 🔥👀
  • My loves 💕 stay safe 😷 am posting the latest updates about the situation in #China on my stories, welcome to watch and share... I am working on getting the latest and most reliable information for u all from the Chinese social media. Welcome to actively contribute tagging me on ur stories if u wanna share with us how you are experiencing the situation from your specific location in China 🇨🇳. We are just a few hours from the biggest event of the year and that is the Chinese New Year 🧧.... This year is the year of the Rat 🐀 anyone here being a rat up to the Chinese lunar calendar? Guess which animal I am ? .....👀🍃✨ Location 📸: Orchard Road, Singapore 🇸🇬 ...................... 武汉加油💪🏼中国加油 🇨🇳 爱你们
    ———————————————————
    A todos los amigos y seguidores que en estos momentos se encuentran en China 🇨🇳 les deseo mucha paz y salud , para todos los demás que me preguntan sobre la situación en China, estoy actualizando las ultimas noticias en mis historias sobre todo lo que se comparte en las redes sociales chinas. Gracias a todos por su apoyo, me ayudan mucho compartiendo mi perfil con sus amistades interesados en informarse, si quieres participar activamente en mis historias puedes etiquetarme o mandarme los vídeos o fotos por mensaje privado, bienvenidos a compartir como se vive la situación desde la ciudad 🌃 o región donde se encuentran en China 🇨🇳 🔥👀

  •  753  62  24 January, 2020
  • #Delhi #ChiefMinister (CM) Arvind Kejriwal, on Friday, defended #freebies and said that in a 'limited dose', they are 'good for the economy'. Responding to Union Home Minister #AmitShah's criticism over the installation of #CCTV #cameras, #schools and free #Wi-Fi, Kejriwal said that he was 'happy' that the people of Delhi have changed the politics of the city and compelled #BJP to talk about CCTV, water and electricity.
.
.
.
Click on the link in bio for the full story ☝️☝️📰☝️☝️
.
.
#timesow #news #TimesNowNews
  • #Delhi #ChiefMinister (CM) Arvind Kejriwal, on Friday, defended #freebies and said that in a 'limited dose', they are 'good for the economy'. Responding to Union Home Minister #AmitShah's criticism over the installation of #CCTV #cameras, #schools and free #Wi-Fi, Kejriwal said that he was 'happy' that the people of Delhi have changed the politics of the city and compelled #BJP to talk about CCTV, water and electricity.
    .
    .
    .
    Click on the link in bio for the full story ☝️☝️📰☝️☝️
    .
    .
    #timesow #news #TimesNowNews

  •  1,629  29  24 January, 2020
  • Bismillahirrahmanirrahim #DEMIWAKTU

Pasti sering banget kita denger istilah "TIME IS MONEY".. Nah ternyata istilah ini tuh berasal dari salah satu tokoh Amerika yang pada waktu itu mengeluarkan statement ini untuk mengubah kebiasaan (kemalasan) yang terjadi di abad ke-16

Yes apapun konsep dan tujuan nya yuk mari disini aku baru nemu/inget lagi ternyata ada quotes lebih islami yang menghujam diri tentang pemanfaatan waktu yang kita habiskan selama ini

Dan ternyata kalo kita maknai waktu tu bener-bener kayak pedang gaesss 😭 kalo bukan kita yang bisa ngendaliinnya dengan baik maka pedang itu sendiri yang bakal ngebunuh kita dengan hal-hal yang sia-sia

Makanya kenapa kadang kita ngeliat banyak orang tuh diluar sana terlihat sibuk/produktif tapi masyaAllah amalan dunia akhiratnya terlihat seimbang

Sedangkan masih banyak dari kita masih banyak ngerasa sok sibuk banget sama urusan duniawi, padahal waktu yang Allah berikan ke kita tu sama aja..sama-sama 24 jam
Lantas apa yang membedakan? 
Hmm ternyata fokus tujuan, prioritas dan management waktu kita yang masih banyak salah huhu 😣

Manteman pasti tau dong saat ada orang yang bersumpah atau berusaha meyakinkan sesuatu pasti mereka akan pake kata "Demi ..." yang menggambarkan kesungguhannya

Nah sekarang coba deh baca terjemahannya QS. 89:1-2 ; QS. 92:1-2 ; QS.93:1-2 ; QS.103:1-2

Ternyata disitu tuh Allah sampe pake kata "Demi"
"Demi fajar - Demi waktu dhuha - Demi siang - Demi malam - Demi masa" cuma buat meyakinkan sama hamba-hambanya bahwa "Waktu"  tu adalah bukan hal yang main-main gaess 😢
Semua akan ada pertanggungjawabannya

Allahu Rabbi apa kabar diri ini????
.
.
📝@falvioonita
#MariBerbenah #MasyaallahTabarakallah #SemangatBerbenah #CCTV #CumaCeritaTentangVio #MuhasabahAsAlways #VioLens #DakwahTandaCinta
#selfreminder #selfmotivation #selfevaluation 
#berbagisemangat #berbagikebaikan #belajarjadibaik #islamituindah #yukngaji #yukhijrah #fastabiqulkhairat
  • Bismillahirrahmanirrahim #DEMIWAKTU

    Pasti sering banget kita denger istilah "TIME IS MONEY".. Nah ternyata istilah ini tuh berasal dari salah satu tokoh Amerika yang pada waktu itu mengeluarkan statement ini untuk mengubah kebiasaan (kemalasan) yang terjadi di abad ke-16

    Yes apapun konsep dan tujuan nya yuk mari disini aku baru nemu/inget lagi ternyata ada quotes lebih islami yang menghujam diri tentang pemanfaatan waktu yang kita habiskan selama ini

    Dan ternyata kalo kita maknai waktu tu bener-bener kayak pedang gaesss 😭 kalo bukan kita yang bisa ngendaliinnya dengan baik maka pedang itu sendiri yang bakal ngebunuh kita dengan hal-hal yang sia-sia

    Makanya kenapa kadang kita ngeliat banyak orang tuh diluar sana terlihat sibuk/produktif tapi masyaAllah amalan dunia akhiratnya terlihat seimbang

    Sedangkan masih banyak dari kita masih banyak ngerasa sok sibuk banget sama urusan duniawi, padahal waktu yang Allah berikan ke kita tu sama aja..sama-sama 24 jam
    Lantas apa yang membedakan?
    Hmm ternyata fokus tujuan, prioritas dan management waktu kita yang masih banyak salah huhu 😣

    Manteman pasti tau dong saat ada orang yang bersumpah atau berusaha meyakinkan sesuatu pasti mereka akan pake kata "Demi ..." yang menggambarkan kesungguhannya

    Nah sekarang coba deh baca terjemahannya QS. 89:1-2 ; QS. 92:1-2 ; QS.93:1-2 ; QS.103:1-2

    Ternyata disitu tuh Allah sampe pake kata "Demi"
    "Demi fajar - Demi waktu dhuha - Demi siang - Demi malam - Demi masa" cuma buat meyakinkan sama hamba-hambanya bahwa "Waktu"  tu adalah bukan hal yang main-main gaess 😢
    Semua akan ada pertanggungjawabannya

    Allahu Rabbi apa kabar diri ini????
    .
    .
    📝@falvioonita
    #MariBerbenah #MasyaallahTabarakallah #SemangatBerbenah #CCTV #CumaCeritaTentangVio #MuhasabahAsAlways #VioLens #DakwahTandaCinta
    #selfreminder #selfmotivation #selfevaluation
    #berbagisemangat #berbagikebaikan #belajarjadibaik #islamituindah #yukngaji #yukhijrah #fastabiqulkhairat

  •  1,265  6  22 January, 2020