#burgcastle Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

4.7
average comments
133.5
average likes

Latest #burgcastle Posts

  • Sitting in a session recently I commented to a client that life isn’t supposed to be made up of the extravagant moments of travelling around the world with no responsibilities - that’s not what we LIVE for... it’s about acknowledging and being grateful for the tiniest of things that fill the mundane days. Because that’s what the majority of our days will be!
.
My own life popped into my mind and I knew I was really speaking to myself because oh, those are the moments I’ve been living for lately. I’m waiting for my life to get “exciting again” with all the travelling, wonderful food and new people. But that means I’m missing out on all the other stuff! Yes I want to appreciate and love all those extravagant moments, but I’m not in those moments right now. So I have to start taking my own insight and need to start reclaiming my grateful heart.
.
So yes I’m so grateful that in my life, I got to stand in front of this castle and absorb this beautiful view! But I’m also grateful I had the morning counselling clients, for the afternoon with a friend and even smaller, a delicious hot coffee that brings warmth on a cold day! 🙏🏼 #hollyvanberkelphotography
.
.
.
.
.
.
.
.
#germany #travelphotography #burgeltz #burgcastle #germancastle #travel #explore #exploremore #europe #europephotography #deutchland #grateful #thanksgiving #autumn #fallphotography #counsellor #counselling #therapytalk
  • @hollyvanberkelphotography Profile picture

    @hollyvanberkelphotography

    Eltz Castle

    Sitting in a session recently I commented to a client that life isn’t supposed to be made up of the extravagant moments of travelling around the world with no responsibilities - that’s not what we LIVE for... it’s about acknowledging and being grateful for the tiniest of things that fill the mundane days. Because that’s what the majority of our days will be!
    .
    My own life popped into my mind and I knew I was really speaking to myself because oh, those are the moments I’ve been living for lately. I’m waiting for my life to get “exciting again” with all the travelling, wonderful food and new people. But that means I’m missing out on all the other stuff! Yes I want to appreciate and love all those extravagant moments, but I’m not in those moments right now. So I have to start taking my own insight and need to start reclaiming my grateful heart.
    .
    So yes I’m so grateful that in my life, I got to stand in front of this castle and absorb this beautiful view! But I’m also grateful I had the morning counselling clients, for the afternoon with a friend and even smaller, a delicious hot coffee that brings warmth on a cold day! 🙏🏼 #hollyvanberkelphotography
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #germany #travelphotography #burgeltz #burgcastle #germancastle #travel #explore #exploremore #europe #europephotography #deutchland #grateful #thanksgiving #autumn #fallphotography #counsellor #counselling #therapytalk

  •  48  1  8 October, 2019
  • Beautiful 12th Century medieval village of Burg Castle 🏰 it took a lot of time and resources to restore the ruin to the impressive place it is now.  It was great to walk around and learn more about the history of this place #burgcastle #solingen #germany🇩🇪 #castle #village #medieval
  • @anyaoly Profile picture

    @anyaoly

    Beautiful 12th Century medieval village of Burg Castle 🏰 it took a lot of time and resources to restore the ruin to the impressive place it is now. It was great to walk around and learn more about the history of this place #burgcastle #solingen #germany🇩🇪 #castle #village #medieval

  •  11  0  26 September, 2019

Top #burgcastle Posts

  • Burg Eltz Castle, Germany 🇩🇪⠀
We're getting proper Halloween vibes from this beautiful castle - have you picked out your costume?! 🏰🎃⠀
⠀
📷 @long.explorer⠀
⠀
  • @evokedotie Profile picture

    @evokedotie

    Burg Eltz Castle, Germany 🇩🇪⠀
    We're getting proper Halloween vibes from this beautiful castle - have you picked out your costume?! 🏰🎃⠀

    📷 @long.explorer

  •  302  11  1 October, 2019
  • || Week-end en amoureux 😻 
Trois jours presque en tête à tête avant l’arrivée de Francis José ! Notre premier voyage était en Allemagne, il y a 5 ans (à un jour près). Nous étions partis une semaine en Bavière et nous avions adoré ! Donc c’était l’occasion d’y retourner !

Ici comme c’était juste un week-end et difficile de partir plus loin, on a opté pour Nideggen (proche de la frontière) avec sa ville historique et son parc national (@nationalpark_eifel)

On a visité le Château, la vieille ville, fait un petit sentier de randonnée très accessible, et été voir un petit parc naturel avec des animaux.

De quoi se ressourcer et profiter ! Et ce dimanche on a été bruncher chez nos amis @mel_healthy_tri et @johnnyboy_the_triman qui nous ont aussi offert un superbe cadeau !

Un week-end très fatiguant mais très ressourçant ! Encore bravo à nos amis qui étaient à Hawaï aussi 👏
.
.
.
.
.
#weekend #trip #tricouple #travel #germany #ironman #landscape #nideggen #eifel #castle #burgcastle #nature #sun
  • @niilahtri Profile picture

    @niilahtri

    Burg Nideggen

    || Week-end en amoureux 😻
    Trois jours presque en tête à tête avant l’arrivée de Francis José ! Notre premier voyage était en Allemagne, il y a 5 ans (à un jour près). Nous étions partis une semaine en Bavière et nous avions adoré ! Donc c’était l’occasion d’y retourner !

    Ici comme c’était juste un week-end et difficile de partir plus loin, on a opté pour Nideggen (proche de la frontière) avec sa ville historique et son parc national (@nationalpark_eifel)

    On a visité le Château, la vieille ville, fait un petit sentier de randonnée très accessible, et été voir un petit parc naturel avec des animaux.

    De quoi se ressourcer et profiter ! Et ce dimanche on a été bruncher chez nos amis @mel_healthy_tri et @johnnyboy_the_triman qui nous ont aussi offert un superbe cadeau !

    Un week-end très fatiguant mais très ressourçant ! Encore bravo à nos amis qui étaient à Hawaï aussi 👏
    .
    .
    .
    .
    .
    #weekend #trip #tricouple #travel #germany #ironman #landscape #nideggen #eifel #castle #burgcastle #nature #sun

  •  51  1  13 October, 2019
  • Kalau hiking ya lgs ketemu castle nya. Itu ada jalan setapak di bawah, nah kalau hiking bakal muncul dari situ baru naik ke atas. Kalau naik taksi kudu berhenti di parkiran yang disediakan trus boleh pilih jalan kaki 1,3 km atau naik shuttle bus lagi. Menurut gw cobain deh hiking 1,3 km nya. Jalurnya masuk akal kok, secara gak lewati hutan tapi pinggir tebing hauahaha 🤣🤣🤣 Heran gw ada jalan raya di depan castle kok sengaja ya dibikin ‘syuuulitt’ menuju sini. Bagian dari daya tarik castle ini keknya ya?
.
Masuk castle gak boleh photo dan harus pake tour bayar 10eu. Kalau foto depannya aja ya free. Tour berlangsung selama 45 menit. Menarik siy untuk liat lokasi kamar, dapur, ruang bersama dll di dalam castle ini. Enggak horor kok suasana dalamnya. Artistik malah. Ohya kalau mau makan disini juga ada cafe dan restaurant. Sambil ngopi syantik juga cucok 😘😘😘
.
Kok berani jalan sendiri kesini? Ya gw mana tau se scary ini perjalanannya 😅😅😅 Udah ditengah masa balik lagi. Ya udah deh lanjut aja. Cuma pas balik gw milih naik taksi. Mahal gpp deh, udah takut gw masuk hutannya lagi 😅😅
.
Jangan lupa naik ke jalan raya teruuuusss ampe atas untuk dpt foto dari sisi kanan castle. Kalau mau dpt foto panorama, nanjaknya jauh beut, gw gak kuat. Tapi disana disediakan tempat duduk kaya menara pandang gitu siy kalau mau foto2. Hanya bisa jalan enggak bisa nyetop shuttle bus. Jalannya gak jauh, nanjaknya yang parah 😅😅 #eltzcastle #burgcastle
  • @silviejun Profile picture

    @silviejun

    Eltz Castle

    Kalau hiking ya lgs ketemu castle nya. Itu ada jalan setapak di bawah, nah kalau hiking bakal muncul dari situ baru naik ke atas. Kalau naik taksi kudu berhenti di parkiran yang disediakan trus boleh pilih jalan kaki 1,3 km atau naik shuttle bus lagi. Menurut gw cobain deh hiking 1,3 km nya. Jalurnya masuk akal kok, secara gak lewati hutan tapi pinggir tebing hauahaha 🤣🤣🤣 Heran gw ada jalan raya di depan castle kok sengaja ya dibikin ‘syuuulitt’ menuju sini. Bagian dari daya tarik castle ini keknya ya?
    .
    Masuk castle gak boleh photo dan harus pake tour bayar 10eu. Kalau foto depannya aja ya free. Tour berlangsung selama 45 menit. Menarik siy untuk liat lokasi kamar, dapur, ruang bersama dll di dalam castle ini. Enggak horor kok suasana dalamnya. Artistik malah. Ohya kalau mau makan disini juga ada cafe dan restaurant. Sambil ngopi syantik juga cucok 😘😘😘
    .
    Kok berani jalan sendiri kesini? Ya gw mana tau se scary ini perjalanannya 😅😅😅 Udah ditengah masa balik lagi. Ya udah deh lanjut aja. Cuma pas balik gw milih naik taksi. Mahal gpp deh, udah takut gw masuk hutannya lagi 😅😅
    .
    Jangan lupa naik ke jalan raya teruuuusss ampe atas untuk dpt foto dari sisi kanan castle. Kalau mau dpt foto panorama, nanjaknya jauh beut, gw gak kuat. Tapi disana disediakan tempat duduk kaya menara pandang gitu siy kalau mau foto2. Hanya bisa jalan enggak bisa nyetop shuttle bus. Jalannya gak jauh, nanjaknya yang parah 😅😅 #eltzcastle #burgcastle

  •  101  13  13 September, 2018