#bulldoggin Instagram Photos & Videos

bulldoggin - 61.1k posts

Latest #bulldoggin Posts

 • Bulldog London Dry Gin 0.7 ML
Булдог Лондон сув Џин е повеќекратно награден, премиум џин, рачно изработен во англиски дистилери кој произведува најквалитетни гинови повеќе од 250 години. Булдогот е дистилеран во традиционалните бакарни котли кои користат 100% британска пченица и вода. 12 растенија во булдог Лондон суво Џин на потекло од осум земји, избрани од истите области секоја година за конзистентност. Постојат три растенија кои се целосно уникатни за булдогот: кинески листови од лотос, турски бела мачка и кинески змеј око. Ова мешавина на единствена билка, во комбинација со 40% алкохол, му дава на Булдог извонредно смиреноста и избалансиран вкус со свежa завршница.@bistravoda.mk
Цена 1200 ден.
https://bistravoda.mk/
#bulldog #bulldoggin #bulldoglondon #bulldoglondondrygin #gin #london #dry #party #skopje #bistravodaliqueurs
 • Bulldog London Dry Gin 0.7 ML
  Булдог Лондон сув Џин е повеќекратно награден, премиум џин, рачно изработен во англиски дистилери кој произведува најквалитетни гинови повеќе од 250 години. Булдогот е дистилеран во традиционалните бакарни котли кои користат 100% британска пченица и вода. 12 растенија во булдог Лондон суво Џин на потекло од осум земји, избрани од истите области секоја година за конзистентност. Постојат три растенија кои се целосно уникатни за булдогот: кинески листови од лотос, турски бела мачка и кинески змеј око. Ова мешавина на единствена билка, во комбинација со 40% алкохол, му дава на Булдог извонредно смиреноста и избалансиран вкус со свежa завршница.@bistravoda.mk
  Цена 1200 ден.
  https://bistravoda.mk/
  #bulldog #bulldoggin #bulldoglondon #bulldoglondondrygin #gin #london #dry #party #skopje #bistravodaliqueurs
 •  1  0  19 minutes ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

 • Want to add some color to your felt hat? Go check out our Lane Red Felt hatband!!! LINK IN BIO TO SHOP!!! ☝🏼🙌🏼👍🏼
 • Want to add some color to your felt hat? Go check out our Lane Red Felt hatband!!! LINK IN BIO TO SHOP!!! ☝🏼🙌🏼👍🏼
 •  721  1  20 May, 2019

Top #bulldoggin Posts

Advertisements

Advertisements