#bovilla Instagram Photos & Videos

bovilla - 1.6k posts

Latest #bovilla Posts

 • Bovilla Lake in the Dajti Mountain National Park in central Albania. Everything about this place is so beautiful, I love the mountains, the smooth water, the winding road-- it's all very aesthetically pleasing… Which was unexpected, seeing as the draw to Albania was catching up on the @potterlesspodcast episodes talking about Voldemort living in Albania… I was expecting something creepier, but glad I have a more clear vision now, since I had imagined a dark scary forest as the entire country since the Harry Potter books were first released-- sorry Albanians. 
PC📸: Google; Ani Kameraj
March 2019
 • Bovilla Lake in the Dajti Mountain National Park in central Albania. Everything about this place is so beautiful, I love the mountains, the smooth water, the winding road-- it's all very aesthetically pleasing… Which was unexpected, seeing as the draw to Albania was catching up on the @potterlesspodcast episodes talking about Voldemort living in Albania… I was expecting something creepier, but glad I have a more clear vision now, since I had imagined a dark scary forest as the entire country since the Harry Potter books were first released-- sorry Albanians.
  PC📸: Google; Ani Kameraj
  March 2019

 •  9  1  8 August, 2019
 •  59  3  5 August, 2019
 • Don't you just love #Albania 🇦🇱 😍? This stunning #lake is #bovilla a #resevoir about a one hour day trip from #tirana
Credit @si.ronconi

You need a car but tour operators get you there and you can choose to #hike it up to a stunning rocky location for incredible views or if you can be lazy just walk around the lake and have a picknick.

Swimming may not be allowed as it is a reservoir, please check this if this is your intention!
 • Don't you just love #Albania 🇦🇱 😍? This stunning #lake is #bovilla a #resevoir about a one hour day trip from #tirana
  Credit @si.ronconi

  You need a car but tour operators get you there and you can choose to #hike it up to a stunning rocky location for incredible views or if you can be lazy just walk around the lake and have a picknick.

  Swimming may not be allowed as it is a reservoir, please check this if this is your intention!

 •  114  1  4 August, 2019
 • Kami hadir menawarkan sewa villa dengan berbagai fasilitas, kamar yg sesuai kebutuhan dan berbagai penunjang liburan maupun acara dengan sistem boking.

20 Kamar

Harga :
Weekday/mlm
Weekend/mlm

Menyediakan :
-Catering
-Organ Tunggal
-Kambing Guling

Boking/info :
0877-2674-4000
#sewavillapuncak #sewavilla #bovilla #puncak #cipanas #camping
 • Kami hadir menawarkan sewa villa dengan berbagai fasilitas, kamar yg sesuai kebutuhan dan berbagai penunjang liburan maupun acara dengan sistem boking.

  20 Kamar

  Harga :
  Weekday/mlm
  Weekend/mlm

  Menyediakan :
  -Catering
  -Organ Tunggal
  -Kambing Guling

  Boking/info :
  0877-2674-4000
  #sewavillapuncak #sewavilla #bovilla #puncak #cipanas #camping

 •  6  0  25 July, 2019
 • Gömda skatter hittas när det grävs för dränering 😊 Snart börjar de roligare projekten 🙈
 • Gömda skatter hittas när det grävs för dränering 😊 Snart börjar de roligare projekten 🙈

 •  9  2  18 July, 2019

Top #bovilla Posts

 • Озеро Бовилла - намбэр ван в моей 10ке самых красивых мест, которые я посетила. Это действующее водохранилище на высоте 1200 метров обеспечивает питьевой водой почти всю столицу Албании и все больше и больше привлекает туристов. Вода здесь какого-то нереального цвета. Когда солнце прячется за тучами, вода выглядит изумрудной, но как только солнечный свет попадает на воду она приобретает цвет аквамарина 😍
Здесь хочется остаться на весь день, просто кайфовать от свежести воздуха и впитывать эту красоту. 
#citytravel#tirana#bovilla#bovillalake#beauty#travelcity#albania
 • Озеро Бовилла - намбэр ван в моей 10ке самых красивых мест, которые я посетила. Это действующее водохранилище на высоте 1200 метров обеспечивает питьевой водой почти всю столицу Албании и все больше и больше привлекает туристов. Вода здесь какого-то нереального цвета. Когда солнце прячется за тучами, вода выглядит изумрудной, но как только солнечный свет попадает на воду она приобретает цвет аквамарина 😍
  Здесь хочется остаться на весь день, просто кайфовать от свежести воздуха и впитывать эту красоту.
  #citytravel #tirana #bovilla #bovillalake #beauty #travelcity #albania

 •  129  7  22 June, 2019
 • 🇬🇧 Bovilla is located about 45 minutes north-east of Tirana, near a beautiful reservoir. The lake is surrounded by a mountain range, like the mountains of Brari and Monte Gamti where climbing is very popular in every season of the year. Outdoor activities such as climbing and rock climbing, as well as mountain biking are all possible here. In the last 3 years, this place has become a tourist destination for all enthusiastic and passionate people who like to go on an adventure every day. Moreover, this place offers a splendid panoramic view, a quiet nature and the possibility to escape the noise of the city. In this area some tour guides offer an itinerary for walks, trekking and rock climbing. The itineraries vary in degrees of difficulty, from the simplest to the most difficult.
•
🇦🇱 Bovilla ndodhet rreth 45 minuta në veri-lindje të Tiranës, pranë një rezervuari të bukur. Liqeni është i rrethuar nga një varg malor, si malet e Brari dhe Monte Gamti ku ngjitja është shumë popullor në çdo stinë të vitit. Aktivitete në natyrë të tilla si ngjitja në shkëmb, si dhe biking malore janë të gjitha të mundshme këtu. Gjatë 3 viteve të fundit, ky vend është bërë një destinacion turistik për të gjithë njerëzit entuziastë dhe të pasionuar që duan të shkojnë në një aventurë çdo ditë. Për më tepër, ky vend ofron një pamje të mrekullueshme panoramike, një natyrë të qetë dhe mundësinë për t'i shpëtuar zhurmës së qytetit. Në këtë zonë disa udhëzues turistikë ofrojnë një itinerar për shëtitje, trekking dhe rock climbing. Itineraret ndryshojnë në shkallë të vështirësisë, nga më të thjeshtat deri te më të vështirat. (📸 @nentor_oseku )
📍Bovilla Lake , Tiranë
_______________________________________________________
 #tirane #bovillalake #lake #visitalbania #albania🇦🇱 #beautifulalbania #tiranë #bovilla #ekskursion #udhetime #tiranealbania
 • 🇬🇧 Bovilla is located about 45 minutes north-east of Tirana, near a beautiful reservoir. The lake is surrounded by a mountain range, like the mountains of Brari and Monte Gamti where climbing is very popular in every season of the year. Outdoor activities such as climbing and rock climbing, as well as mountain biking are all possible here. In the last 3 years, this place has become a tourist destination for all enthusiastic and passionate people who like to go on an adventure every day. Moreover, this place offers a splendid panoramic view, a quiet nature and the possibility to escape the noise of the city. In this area some tour guides offer an itinerary for walks, trekking and rock climbing. The itineraries vary in degrees of difficulty, from the simplest to the most difficult.

  🇦🇱 Bovilla ndodhet rreth 45 minuta në veri-lindje të Tiranës, pranë një rezervuari të bukur. Liqeni është i rrethuar nga një varg malor, si malet e Brari dhe Monte Gamti ku ngjitja është shumë popullor në çdo stinë të vitit. Aktivitete në natyrë të tilla si ngjitja në shkëmb, si dhe biking malore janë të gjitha të mundshme këtu. Gjatë 3 viteve të fundit, ky vend është bërë një destinacion turistik për të gjithë njerëzit entuziastë dhe të pasionuar që duan të shkojnë në një aventurë çdo ditë. Për më tepër, ky vend ofron një pamje të mrekullueshme panoramike, një natyrë të qetë dhe mundësinë për t'i shpëtuar zhurmës së qytetit. Në këtë zonë disa udhëzues turistikë ofrojnë një itinerar për shëtitje, trekking dhe rock climbing. Itineraret ndryshojnë në shkallë të vështirësisë, nga më të thjeshtat deri te më të vështirat. (📸 @nentor_oseku )
  📍Bovilla Lake , Tiranë
  _______________________________________________________
  #tirane #bovillalake #lake #visitalbania #albania🇦🇱 #beautifulalbania #tiranë #bovilla #ekskursion #udhetime #tiranealbania

 •  423  3  13 January, 2019