#bossku Instagram Photos & Videos

bossku - 105.6k posts

Latest #bossku Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • #bossku
Apa Khabar?
.......................
  • #bossku
    Apa Khabar?
    .......................
  •  9  2  25 minutes ago
  • Aku tau kau suka ice cream keladi. .
. 🧕🏻 Light Purple 🍬

Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
.
.
.
#mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  • Aku tau kau suka ice cream keladi. .
    . 🧕🏻 Light Purple 🍬

    Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
    .
    .
    .
    #mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  •  13  0  48 minutes ago
  • Nafas segar menjajikan malam yang dingin 🌬

Mint Green ❄️ Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
.
.
.
#mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  • Nafas segar menjajikan malam yang dingin 🌬

    Mint Green ❄️ Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
    .
    .
    .
    #mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  •  35  0  50 minutes ago
  • .
.
Apakah KANDUNGAN BAHAN YANG ADA DALAM WD??
.

Di sini kak epa  nak rungkaikan antara kandungan bahan yang berada di dalam produk comel ini yang mampu menghasilkan KESAN LUAR BIASA KEPADA PENGGUNA2 NYA.
.
.
❤Ekstrak Akar tree peony
👉The Peony atau paeony (Paeonia) adalah genus tunggal dalam keluarga tumbuhan berbunga Paeoniaceae.
Mereka berkembang di Asia, selatan Eropah dan barat Amerika.
.
.
❤Glutathione
Adalah antioksidan yang baik untuk kulit
Juga bertindak sebagai agen pencerah kulit
.
.
❤Arbutin
👉Arbutin adalah bahan aktif berasal dari kilang bearberry dan digunakan oleh penduduk untuk de-pigmentasi dan tidak boleh merengsa kulit
. 👉Membantu untuk memutihkan dan mencerahkan warna kulit
Membantu untuk menghalang aktiviti tyrosinase dalam kulit dan pembentukan melanin dengan berkesan.
. 👉Arbutin melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas
. ❤️Ekstrak Akar ScutellariaBaicalensis
👉Tinggi dalam antioksidan
Menggalakkan pemutihan kulit
.
.
❤PuerariaMirificaExtract
👉Berasal dari tumbuhan PuerariaMirifica, yang dikenali di Thailand sebagai "KwaoKrua Kao", menghasilkan ofphytoestrogens tahap tinggi, yang sifatnya adalah sama dengan estrogen, hormon yang dihasilkan oleh kesemua wanita.
.

Formula produk ini telah di formulasi oleh seorang Doktor yang di iktiraf di malaysia dan luar negara,Yang mana banyak membuat kajian mengenai herba2 Kecantikan dan Kesihatan tubuh badan.
.

Kenapa masih katakan tidak untuk cantik dan sihat.Sedangkan anda perlukannya untuk menjalani kehidupan yang lebih Ceria..Lebih sihat dan Bertenaga setiap hari.Dan kami ada jawapannya buat anda.
.

Women Desiree Essential Cream..calit2 je...Mudah kan!
.

Link Whatsap di bio kak epa 0179768058
.

#TMPFighter210319 #KakEpaWD #Jeragat 
#NakCantikKenaSabar 
#AjomCalitWd #maluapabossku #bossku #bosskur
#WDLover 
#kulitkendur #kulitberkedut #susukmoden #womendesiree #wd #bellaastillah #leftenanzana #emmamaembong 
#KrimAwetMudaWD #awetmuda #wd #antipenuaan #kulitanjal #kulittegang #SusukModenWDTA 
#Dealeradleesyabeauty
  • .
    .
    Apakah KANDUNGAN BAHAN YANG ADA DALAM WD??
    .

    Di sini kak epa nak rungkaikan antara kandungan bahan yang berada di dalam produk comel ini yang mampu menghasilkan KESAN LUAR BIASA KEPADA PENGGUNA2 NYA.
    .
    .
    ❤Ekstrak Akar tree peony
    👉The Peony atau paeony (Paeonia) adalah genus tunggal dalam keluarga tumbuhan berbunga Paeoniaceae.
    Mereka berkembang di Asia, selatan Eropah dan barat Amerika.
    .
    .
    ❤Glutathione
    Adalah antioksidan yang baik untuk kulit
    Juga bertindak sebagai agen pencerah kulit
    .
    .
    ❤Arbutin
    👉Arbutin adalah bahan aktif berasal dari kilang bearberry dan digunakan oleh penduduk untuk de-pigmentasi dan tidak boleh merengsa kulit
    . 👉Membantu untuk memutihkan dan mencerahkan warna kulit
    Membantu untuk menghalang aktiviti tyrosinase dalam kulit dan pembentukan melanin dengan berkesan.
    . 👉Arbutin melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas
    . ❤️Ekstrak Akar ScutellariaBaicalensis
    👉Tinggi dalam antioksidan
    Menggalakkan pemutihan kulit
    .
    .
    ❤PuerariaMirificaExtract
    👉Berasal dari tumbuhan PuerariaMirifica, yang dikenali di Thailand sebagai "KwaoKrua Kao", menghasilkan ofphytoestrogens tahap tinggi, yang sifatnya adalah sama dengan estrogen, hormon yang dihasilkan oleh kesemua wanita.
    .

    Formula produk ini telah di formulasi oleh seorang Doktor yang di iktiraf di malaysia dan luar negara,Yang mana banyak membuat kajian mengenai herba2 Kecantikan dan Kesihatan tubuh badan.
    .

    Kenapa masih katakan tidak untuk cantik dan sihat.Sedangkan anda perlukannya untuk menjalani kehidupan yang lebih Ceria..Lebih sihat dan Bertenaga setiap hari.Dan kami ada jawapannya buat anda.
    .

    Women Desiree Essential Cream..calit2 je...Mudah kan!
    .

    Link Whatsap di bio kak epa 0179768058
    .

    #TMPFighter210319 #KakEpaWD #Jeragat
    #NakCantikKenaSabar
    #AjomCalitWd #maluapabossku #bossku #bosskur
    #WDLover
    #kulitkendur #kulitberkedut #susukmoden #womendesiree #wd #bellaastillah #leftenanzana #emmamaembong
    #KrimAwetMudaWD #awetmuda #wd #antipenuaan #kulitanjal #kulittegang #SusukModenWDTA
    #Dealeradleesyabeauty
  •  3  0  51 minutes ago
  • Bukan Sos Cheezy Wedges.

Golden Mustard 👘

Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
.
.
.
#mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  • Bukan Sos Cheezy Wedges.

    Golden Mustard 👘

    Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
    .
    .
    .
    #mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  •  20  0  52 minutes ago
  • Bukan Sos Cheezy Wedges.

Golden Mustard 👘

Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
.
.
.
#mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  • Bukan Sos Cheezy Wedges.

    Golden Mustard 👘

    Baju Melayu Kucing Garang 2nd edition dr @mjesticofficial. Chicky nk cerita sikit kelebihan Baju Melayu Mjestic ni. Ukuran and cutting adalah tailored cut. Mmg cutting ideal utk yang berbadan slim. Ukuran bahu mmg ngam2 tak jatuh sbb tu dia terletak elok. TEGAP. double crown collar, kalau perasan collar ada dua lapis tu kan supaya leher nampak slim dan dalam collar tu ada kain linen supaya kalau berpeluh collar tak melekat pada leher. Pergelangan tangan ada V line, dua lapis kain. Kalau angkat tgn, baju tu tak terikut terjongket sekali. haha. lastly seluar pula slim cut. ada dua buckle kat pinggang. sama mcm kalau beli seluar slack yg mahal kat butik tu tau !
    .
    .
    .
    #mjesticofficial #mjesticthecat #bajumelayukucing #bajumelayuslimfit #bajumelayuhensem #bajumelayumoden #bajumelayu2019 #bajumelayuekslusif #bossku
  •  6  0  1 hour ago