#bokitta Instagram Photos & Videos

bokitta - 162.5k posts

Hashtag Popularity

14.4
average comments
592.5
average likes

Latest #bokitta Posts

  • Confident je 😍 .
TENTANG PROGRAM SURIKURUS COACHING
.
🍚Boleh makan nasi.
🍗Boleh makan ayam/ikan goreng.
❌Tak wajib eat clean.
❌Tak wajib senaman.
❌Tak boleh berlapar.
❌Tak wajib masak.
.
‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️
.
📲0194514939 (Link in BIO).
Untuk Link WA di Facebook Page: www.wasap.my/0194514939
.
SURIKURUS ONLINE COACHING adalah PROGRAM TURUN BERAT BADAN SELAMA 30 HARI, 100% ONLINE, MUDAH DAN EFEKTIF. Sesuai untuk semua latar belakang. Program khas untuk wanita sahaja. TIADA YURAN COACHING DIKENAKAN.
  • Confident je 😍 .
    TENTANG PROGRAM SURIKURUS COACHING
    .
    🍚Boleh makan nasi.
    🍗Boleh makan ayam/ikan goreng.
    ❌Tak wajib eat clean.
    ❌Tak wajib senaman.
    ❌Tak boleh berlapar.
    ❌Tak wajib masak.
    .
    ‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️
    .
    📲0194514939 (Link in BIO).
    Untuk Link WA di Facebook Page: www.wasap.my/0194514939
    .
    SURIKURUS ONLINE COACHING adalah PROGRAM TURUN BERAT BADAN SELAMA 30 HARI, 100% ONLINE, MUDAH DAN EFEKTIF. Sesuai untuk semua latar belakang. Program khas untuk wanita sahaja. TIADA YURAN COACHING DIKENAKAN.

  •  1  1  7 hours ago

Top #bokitta Posts

  • Hey everyone 💕 since Raya is near, have you picked out a new tudung? If not, Syaza suggest to you the latest collection from @bokitta yang macam Syaza pakai ni 😍 It’ super light-weight and the colours are suitable for Raya 🙈
-
-
When it comes to choosing the tudung color or pattern for Raya , I never choose the same colour as my baju kurung, nanti korang pun takkan berseri di pagi raya gitu kalau salah pilih colour 😂🙈💕So just choose a striking colour like this Blue shade , purple and orange !
#AlamandaShoppingCentre
#Bokitta
#HariRaya2019
#StyleYourRayaWithSyazaYusof
  • Hey everyone 💕 since Raya is near, have you picked out a new tudung? If not, Syaza suggest to you the latest collection from @bokitta yang macam Syaza pakai ni 😍 It’ super light-weight and the colours are suitable for Raya 🙈
    -
    -
    When it comes to choosing the tudung color or pattern for Raya , I never choose the same colour as my baju kurung, nanti korang pun takkan berseri di pagi raya gitu kalau salah pilih colour 😂🙈💕So just choose a striking colour like this Blue shade , purple and orange !
    #AlamandaShoppingCentre
    #Bokitta
    #HariRaya2019
    #StyleYourRayaWithSyazaYusof

  •  19,274  176  11 May, 2019
  • @bokitta is a PATENTED hijab, the 1st wrapped hijab that doesn’t require pins, made with exclusive prints, it comes with a matching inner, and a cotton lining for scalp breatheability.

They ship worldwide within 3 to 7 days all the way to the Maldives! Shipping is FREE for orders over $50 to USA, UK, Canada, Gulf, Europe.

This print is from the "PURE collection", handrawn by an Italian artist, inspired by white flowers.

Use code “hijabfashion10” for 10% discount on EVERYTHING including clearance! Shop at www.bokitta.com and follow @bokitta
  • @bokitta is a PATENTED hijab, the 1st wrapped hijab that doesn’t require pins, made with exclusive prints, it comes with a matching inner, and a cotton lining for scalp breatheability.

    They ship worldwide within 3 to 7 days all the way to the Maldives! Shipping is FREE for orders over $50 to USA, UK, Canada, Gulf, Europe.

    This print is from the "PURE collection", handrawn by an Italian artist, inspired by white flowers.

    Use code “hijabfashion10” for 10% discount on EVERYTHING including clearance! Shop at www.bokitta.com and follow @bokitta

  •  2,266  13  13 hours ago
  • After the @bokitta event I styled for yesterday, I received a LOT like A LOT LOT of DM’s asking me for a video tutorial of their TAJ collection

Just for all of you, I’ve compiled in this video my 11 go-to styles using the #TAJbyBOKKITA, including the style I did yesterday which was the culprit of a major storm in my DM ☔ 
Enjoy guys! 
#TAJbyBOKITTA #bokitta #bokittalovers #bokittahijab #pinless
  • After the @bokitta event I styled for yesterday, I received a LOT like A LOT LOT of DM’s asking me for a video tutorial of their TAJ collection

    Just for all of you, I’ve compiled in this video my 11 go-to styles using the #TAJbyBOKKITA, including the style I did yesterday which was the culprit of a major storm in my DM ☔
    Enjoy guys!
    #TAJbyBOKITTA #bokitta #bokittalovers #bokittahijab #pinless

  •  2,232  125  10 April, 2019