#blouseplain Instagram Photos & Videos

blouseplain - 267.2k posts

Hashtag Popularity

5
average comments
116.3
average likes

Latest #blouseplain Posts

  • RABIA OUTWEAR RM39 JE BOLEH LA SARUNG BAJU KEGEMARAN BAHAGIAN DALAM 💗💗💗
.
Kalau pakai tshirt yang singkat pun bahagian dalam tak ada masalah boleh cover dengan #ngrabiaoutwear .
Ada poket bahagian kiri kanan, matching dengan palazzo takde poket pun okey.
.
Warna yang lembut boleh la pakai dengan shawl pelbagai warna 🤗🤗. SALE & 🎁FREE GIFT special utk Neng Geulis Lovers
.
[NENG GEULIS JANUARY SALE 2020]
🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍
===========================
🛍INI LIMITED TIME ⏰OFFER - All New Arrival RM65 shj (np RM79-RM119). Tawaran terhad ni kami bagi RM65 shj 😱😱😱
.
🛍ALL BASICS Item RM50 - Mary Plain, Ophelia Tunic, Ophelia Glam, Sofea Batwing, Sofea Yara, Naura (pre order), Naira Peplum (Pre order),Aini ,Ivy, Reese, Lara , Azka Cardigan, Meena, Raina Drop Peplum, Rebecca, Peplum, Lizzie, Livia, Amani, Lexie, Verona Pants, Molly Pants, Dura Palazzo
.
🛍Thea shawl & Tiara halfmoon shawl RM50 (np RM69), Tiara Scarf Dan Tiada Shawl
.
🛍Azra Shawl RM65 (np RM99)
.
🛍Shawl combo 3/RM100 BOLEH MIX DESIGN
.
🛍Special Clearance Item RM39. YOU HAVE MORE THEN 50 ITEM TO CHOOSE. Boleh beli utk diri sendiri / gift 🎁👗👖🧥👚🧣(dm kami or wa TEAM SALE utk tahu lbh byk lagi..😘)
.
🛍KURUNG CLEARANCE RM100 shj, assorted design #ngkurungoffer
.
🛍Preorder kurung (Tulus, Songket & Sari collection) dengan DEPOSIT SERENDAH RM100 shj, siap dlm masa 7-10 hr bekerja. Semua size boleh preorde ( kids, XS-XL, plus size kurung XXL- 6XL)
.
🔎Yang mana beli website tu, PASTIKAN type nama product di ruang SEARCH.
.
🎈SHARE2 dgn kawan, utk jimat postage lagi 😘
Pembelian boleh dibuat melalui

1) 📲 WA #ngteamsale kami ❤
👉Ms Tasya +6014 370 0404
👉Ms Zia +6014 370 0220
👉Ms Aila +6014 370 0101
👉Ms Fatin +6016 397 8874
.
DROPSHIPPER HOTLINE : +6014 370 0880
CUSTOMER SERVICE : +6014 370 0550

2) Datang ke butik kami, waze sahaja 👉 Neng Geulis Kota Damansara. Hari-hari kita buka tau.

3) Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co (nengguelis.com.my)
#blouseputih #blousemuslimahmalaysia #blousecantikmalaysia #bajukerja #bajucantik #blousemalaysia #blouseplain #blouselabuh #casualmalayia #bajukasualmalaysia #bajucantik #bajutakpayahgosok #bajutakkedut #bajucantikmalaysia #nenggeulis
  • RABIA OUTWEAR RM39 JE BOLEH LA SARUNG BAJU KEGEMARAN BAHAGIAN DALAM 💗💗💗
    .
    Kalau pakai tshirt yang singkat pun bahagian dalam tak ada masalah boleh cover dengan #ngrabiaoutwear .
    Ada poket bahagian kiri kanan, matching dengan palazzo takde poket pun okey.
    .
    Warna yang lembut boleh la pakai dengan shawl pelbagai warna 🤗🤗. SALE & 🎁FREE GIFT special utk Neng Geulis Lovers
    .
    [NENG GEULIS JANUARY SALE 2020]
    🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍
    ===========================
    🛍INI LIMITED TIME ⏰OFFER - All New Arrival RM65 shj (np RM79-RM119). Tawaran terhad ni kami bagi RM65 shj 😱😱😱
    .
    🛍ALL BASICS Item RM50 - Mary Plain, Ophelia Tunic, Ophelia Glam, Sofea Batwing, Sofea Yara, Naura (pre order), Naira Peplum (Pre order),Aini ,Ivy, Reese, Lara , Azka Cardigan, Meena, Raina Drop Peplum, Rebecca, Peplum, Lizzie, Livia, Amani, Lexie, Verona Pants, Molly Pants, Dura Palazzo
    .
    🛍Thea shawl & Tiara halfmoon shawl RM50 (np RM69), Tiara Scarf Dan Tiada Shawl
    .
    🛍Azra Shawl RM65 (np RM99)
    .
    🛍Shawl combo 3/RM100 BOLEH MIX DESIGN
    .
    🛍Special Clearance Item RM39. YOU HAVE MORE THEN 50 ITEM TO CHOOSE. Boleh beli utk diri sendiri / gift 🎁👗👖🧥👚🧣(dm kami or wa TEAM SALE utk tahu lbh byk lagi..😘)
    .
    🛍KURUNG CLEARANCE RM100 shj, assorted design #ngkurungoffer
    .
    🛍Preorder kurung (Tulus, Songket & Sari collection) dengan DEPOSIT SERENDAH RM100 shj, siap dlm masa 7-10 hr bekerja. Semua size boleh preorde ( kids, XS-XL, plus size kurung XXL- 6XL)
    .
    🔎Yang mana beli website tu, PASTIKAN type nama product di ruang SEARCH.
    .
    🎈SHARE2 dgn kawan, utk jimat postage lagi 😘
    Pembelian boleh dibuat melalui

    1) 📲 WA #ngteamsale kami ❤
    👉Ms Tasya +6014 370 0404
    👉Ms Zia +6014 370 0220
    👉Ms Aila +6014 370 0101
    👉Ms Fatin +6016 397 8874
    .
    DROPSHIPPER HOTLINE : +6014 370 0880
    CUSTOMER SERVICE : +6014 370 0550

    2) Datang ke butik kami, waze sahaja 👉 Neng Geulis Kota Damansara. Hari-hari kita buka tau.

    3) Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co (nengguelis.com.my)
    #blouseputih #blousemuslimahmalaysia #blousecantikmalaysia #bajukerja #bajucantik #blousemalaysia #blouseplain #blouselabuh #casualmalayia #bajukasualmalaysia #bajucantik #bajutakpayahgosok #bajutakkedut #bajucantikmalaysia #nenggeulis

  •  7  1  22 January, 2020
  • Nak sedikit kelainan dalam bergaya dengan blouse boleh grab OPHELIA BLOUSE RM39💖🖤💝
.
✅Design labuh bahagian belakang buat korang bertambah YAKIN tertutup elok.
✅Depan tinggi nampak korang SLIM & TINGGI.
.
SALE & 🎁FREE GIFT special utk Neng Geulis Lovers
.
[NENG GEULIS JANUARY SALE 2020]
🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍
===========================
🛍INI LIMITED TIME ⏰OFFER - All New Arrival RM65 shj (np RM79-RM119). Tawaran terhad ni kami bagi RM65 shj 😱😱😱
.
🛍ALL BASICS Item RM50 - Mary Plain, Ophelia Tunic, Ophelia Glam, Sofea Batwing, Sofea Yara, Naura (pre order), Naira Peplum (Pre order),Aini ,Ivy, Reese, Lara , Azka Cardigan, Meena, Raina Drop Peplum, Rebecca, Peplum, Lizzie, Livia, Amani, Lexie, Verona Pants, Molly Pants, Dura Palazzo
.
🛍Thea shawl & Tiara halfmoon shawl RM50 (np RM69), Tiara Scarf Dan Tiada Shawl
.
🛍Azra Shawl RM65 (np RM99)
.
🛍Shawl combo 3/RM100 BOLEH MIX DESIGN
.
🛍Special Clearance Item RM39. YOU HAVE MORE THEN 50 ITEM TO CHOOSE. Boleh beli utk diri sendiri / gift 🎁👗👖🧥👚🧣(dm kami or wa TEAM SALE utk tahu lbh byk lagi..😘)
.
🛍KURUNG CLEARANCE RM100 shj, assorted design #ngkurungoffer
.
🛍Preorder kurung (Tulus, Songket & Sari collection) dengan DEPOSIT SERENDAH RM100 shj, siap dlm masa 7-10 hr bekerja. Semua size boleh preorde ( kids, XS-XL, plus size kurung XXL- 6XL)
.
🔎Yang mana beli website tu, PASTIKAN type nama product di ruang SEARCH.
.
🎈SHARE2 dgn kawan, utk jimat postage lagi 😘
Pembelian boleh dibuat melalui

1) 📲 WA #ngteamsale kami ❤
👉Ms Tasya +6014 370 0404
👉Ms Zia +6014 370 0220
👉Ms Aila +6014 370 0101
👉Ms Fatin +6016 397 8874
.
DROPSHIPPER HOTLINE : +6014 370 0880
CUSTOMER SERVICE : +6014 370 0550

2) Datang ke butik kami, waze sahaja 👉 Neng Geulis Kota Damansara. Hari-hari kita buka tau.

3) Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co (nengguelis.com.my)
 #blousemuslimahmalaysia #blousecantikmalaysia #bajukerja #bajucantik #blousemalaysia #blouseplain #blouselabuh #casualmalayia #bajukasualmalaysia #bajucantik #bajutakpayahgosok #bajutakkedut #bajucantikmalaysia #nenggeulis #blousecorak #bajuplussize #bajuplussizemalaysia #bajukerja #blousekerja #officewearmalaysia #bajutravel #bajunursing #bajupregnant
  • Nak sedikit kelainan dalam bergaya dengan blouse boleh grab OPHELIA BLOUSE RM39💖🖤💝
    .
    ✅Design labuh bahagian belakang buat korang bertambah YAKIN tertutup elok.
    ✅Depan tinggi nampak korang SLIM & TINGGI.
    .
    SALE & 🎁FREE GIFT special utk Neng Geulis Lovers
    .
    [NENG GEULIS JANUARY SALE 2020]
    🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍
    ===========================
    🛍INI LIMITED TIME ⏰OFFER - All New Arrival RM65 shj (np RM79-RM119). Tawaran terhad ni kami bagi RM65 shj 😱😱😱
    .
    🛍ALL BASICS Item RM50 - Mary Plain, Ophelia Tunic, Ophelia Glam, Sofea Batwing, Sofea Yara, Naura (pre order), Naira Peplum (Pre order),Aini ,Ivy, Reese, Lara , Azka Cardigan, Meena, Raina Drop Peplum, Rebecca, Peplum, Lizzie, Livia, Amani, Lexie, Verona Pants, Molly Pants, Dura Palazzo
    .
    🛍Thea shawl & Tiara halfmoon shawl RM50 (np RM69), Tiara Scarf Dan Tiada Shawl
    .
    🛍Azra Shawl RM65 (np RM99)
    .
    🛍Shawl combo 3/RM100 BOLEH MIX DESIGN
    .
    🛍Special Clearance Item RM39. YOU HAVE MORE THEN 50 ITEM TO CHOOSE. Boleh beli utk diri sendiri / gift 🎁👗👖🧥👚🧣(dm kami or wa TEAM SALE utk tahu lbh byk lagi..😘)
    .
    🛍KURUNG CLEARANCE RM100 shj, assorted design #ngkurungoffer
    .
    🛍Preorder kurung (Tulus, Songket & Sari collection) dengan DEPOSIT SERENDAH RM100 shj, siap dlm masa 7-10 hr bekerja. Semua size boleh preorde ( kids, XS-XL, plus size kurung XXL- 6XL)
    .
    🔎Yang mana beli website tu, PASTIKAN type nama product di ruang SEARCH.
    .
    🎈SHARE2 dgn kawan, utk jimat postage lagi 😘
    Pembelian boleh dibuat melalui

    1) 📲 WA #ngteamsale kami ❤
    👉Ms Tasya +6014 370 0404
    👉Ms Zia +6014 370 0220
    👉Ms Aila +6014 370 0101
    👉Ms Fatin +6016 397 8874
    .
    DROPSHIPPER HOTLINE : +6014 370 0880
    CUSTOMER SERVICE : +6014 370 0550

    2) Datang ke butik kami, waze sahaja 👉 Neng Geulis Kota Damansara. Hari-hari kita buka tau.

    3) Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co (nengguelis.com.my)
    #blousemuslimahmalaysia #blousecantikmalaysia #bajukerja #bajucantik #blousemalaysia #blouseplain #blouselabuh #casualmalayia #bajukasualmalaysia #bajucantik #bajutakpayahgosok #bajutakkedut #bajucantikmalaysia #nenggeulis #blousecorak #bajuplussize #bajuplussizemalaysia #bajukerja #blousekerja #officewearmalaysia #bajutravel #bajunursing #bajupregnant

  •  9  1  22 January, 2020
  • Allahu😱 what did I forgot eh? Always clumsy meh🤣
.
Even though you might have a rough morning, don’t ever forget to put on Calalily okay! Mustard for today😆
  • Allahu😱 what did I forgot eh? Always clumsy meh🤣
    .
    Even though you might have a rough morning, don’t ever forget to put on Calalily okay! Mustard for today😆

  •  7  1  22 January, 2020
  • .
Asssalamualaikum, Selamat pagi❤️
Khas untuk anda peminat tudung bawal bidang 50, keluaran terbaru dari @applescarf taww😍
.
Material terbaikk gaiss, yang paling penting "easy to shape" gaiss, comfemm akan menceriakan hari-hari anda laa bila menggayakan Puspa Square Cotton ni😍
.
Ada 25 warna cun melecun haa..
Nak tgk warna2 yg available, wasap admin taww, link wasap ada di bio ig😉
  • .
    Asssalamualaikum, Selamat pagi❤️
    Khas untuk anda peminat tudung bawal bidang 50, keluaran terbaru dari @applescarf taww😍
    .
    Material terbaikk gaiss, yang paling penting "easy to shape" gaiss, comfemm akan menceriakan hari-hari anda laa bila menggayakan Puspa Square Cotton ni😍
    .
    Ada 25 warna cun melecun haa..
    Nak tgk warna2 yg available, wasap admin taww, link wasap ada di bio ig😉

  •  10  3  22 January, 2020

Top #blouseplain Posts

  • BEST SELLER! 
CATELYN BLOUSE❤

Blouse cantik dan simple ini restock lagi lho say 😍😍😍 warna lengkap dan cantik-cantik. 
Blouse Catelyn ini cocok bangett untuk acara formal atau non formal.
So Grab it fast,  jangan sampai kehabisan warna yang kamu sukai... Pilihan Warna : Maroon, Navy, Lilac, Olive, Burgundy, Lavender, dan Black

Detail REG size
Lingkar Dada : 86-92
Lingkar Ketiak : 40-42
Lingkar Pinggang : 68-82
Linggar Pergelangan : 20
Panjang Baju Depan : 75
Panjang Baju Belakang : 55
Panjang Lengan : 53

Detail BIG size (hanya tersedia warna Lavender)

Lingkar Dada : 92-110
Lingkar Ketiak : 46-52
Linggar Pergelangan : 20
Panjang Baju Depan : 75
Panjang Baju Belakang : 61
Panjang Lengan : 55

Harga reg size : 160.000
Harga big size: 180,000
(harga di atas hanya atasan saja) 
berat : 400gr
  • BEST SELLER!
    CATELYN BLOUSE❤

    Blouse cantik dan simple ini restock lagi lho say 😍😍😍 warna lengkap dan cantik-cantik.
    Blouse Catelyn ini cocok bangett untuk acara formal atau non formal.
    So Grab it fast, jangan sampai kehabisan warna yang kamu sukai... Pilihan Warna : Maroon, Navy, Lilac, Olive, Burgundy, Lavender, dan Black

    Detail REG size
    Lingkar Dada : 86-92
    Lingkar Ketiak : 40-42
    Lingkar Pinggang : 68-82
    Linggar Pergelangan : 20
    Panjang Baju Depan : 75
    Panjang Baju Belakang : 55
    Panjang Lengan : 53

    Detail BIG size (hanya tersedia warna Lavender)

    Lingkar Dada : 92-110
    Lingkar Ketiak : 46-52
    Linggar Pergelangan : 20
    Panjang Baju Depan : 75
    Panjang Baju Belakang : 61
    Panjang Lengan : 55

    Harga reg size : 160.000
    Harga big size: 180,000
    (harga di atas hanya atasan saja)
    berat : 400gr

  •  813  47  6 August, 2019
  • Cantik sekali Ka Raissyah pakai Catelyn in Burgundy 😍😍
  • Cantik sekali Ka Raissyah pakai Catelyn in Burgundy 😍😍

  •  1,352  7  28 September, 2019