#biskutbudak Instagram Photos & Videos

biskutbudak - 17.2k posts

Hashtag Popularity

3.3
average comments
45.9
average likes

Latest #biskutbudak Posts

  • Kelebihan bubur bayi Fawwaz Baby Food⁣
⁣
🍯 MESRA TRAVEL⁣
- Mommy suka sangat travel dengan baby tapi paling runsing bila bab makan. Takkan la nk masak bubur time travel kan. Mesti susah. Dengan adanya white rice fawwaz ni mommy tak payah fikir susah2 lagi!⁣
⁣
🍯 KECIL DAN MUDAH DIBAWA⁣
- Bekas yang kecil dan muat 170g. Boleh makan untuk 10-15 kali. Pehh! Memang berbaloi baloi. Kalau dapat jenis baby yang tak kuat makan, satu bekas boleh 20 kali makan!⁣
⁣
🍯 NUTRISI LENGKAP⁣
- Ada tiga jenis bubur yang dah siap campur dengan protein seperti ayam, bilis dan daging. Lepastu kak farah campurkan sekali sayur. Fuhh! Mana nak dapat bubur bayi yang senang urus dan nutrisi lengkap? FAWWAZ LAH! 😉⁣
⁣
🍯 JIMAT MASA⁣
- Percaya tak masa sangat2 mahal sekarang ni. Takkan la kita nak habiskan masa untuk masa bubur bayi yang halus mulus tu setengah jam? Lepastu kene blend lagi. Aduhaiii makan masa! Kalau ada bubur bayi yang tinggal tambah air panas je wujud, WAJIB GRAB! 🤩⁣ Ada 4 jenis bubur beras putih ;⁣⁣
⁣⁣
🔥WHITE RICE PLAIN⁣⁣
⁣
🔥WHITE RICE CHICKEN⁣⁣
- campuran white rice, chicken, carrot, corn⁣⁣
⁣⁣
🔥WHITE RICE BILIS⁣⁣
- campuran white rice, bilis, carrot, corn⁣⁣
⁣⁣
🔥WHITE RICE MEAT⁣⁣
- campuran white rice, meat, carrot, corn⁣⁣
⁣⁣
Wahhhh memang meriah! Paling senang kalau mommy beli yang dah siap2 campur dengan ayam dan sayur. Bawa satu bekas. Ada air panas. Selesai masalah
.
🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.wasap.my/60193715475/@fawwazkitchen_babyfood
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#babyfood #babyfoodmalaysia #makananbabymalaysia #makananbaby #buburbaby #bubur #buburbayi #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #pureebaby #pureebayi #serbukayam #serbukbilis #fawwazbabyfood #babyfoods #babyfoodie #babyfoodrecipe #healthybabyfood #babycereal #babyseasoning #biskutbudak #ricecereal #mixcereal #tipsanak #infobaby #babypuree #babyporridge #evoo #babymilk #foodprocessor
  • Kelebihan bubur bayi Fawwaz Baby Food⁣

    🍯 MESRA TRAVEL⁣
    - Mommy suka sangat travel dengan baby tapi paling runsing bila bab makan. Takkan la nk masak bubur time travel kan. Mesti susah. Dengan adanya white rice fawwaz ni mommy tak payah fikir susah2 lagi!⁣

    🍯 KECIL DAN MUDAH DIBAWA⁣
    - Bekas yang kecil dan muat 170g. Boleh makan untuk 10-15 kali. Pehh! Memang berbaloi baloi. Kalau dapat jenis baby yang tak kuat makan, satu bekas boleh 20 kali makan!⁣

    🍯 NUTRISI LENGKAP⁣
    - Ada tiga jenis bubur yang dah siap campur dengan protein seperti ayam, bilis dan daging. Lepastu kak farah campurkan sekali sayur. Fuhh! Mana nak dapat bubur bayi yang senang urus dan nutrisi lengkap? FAWWAZ LAH! 😉⁣

    🍯 JIMAT MASA⁣
    - Percaya tak masa sangat2 mahal sekarang ni. Takkan la kita nak habiskan masa untuk masa bubur bayi yang halus mulus tu setengah jam? Lepastu kene blend lagi. Aduhaiii makan masa! Kalau ada bubur bayi yang tinggal tambah air panas je wujud, WAJIB GRAB! 🤩⁣ Ada 4 jenis bubur beras putih ;⁣⁣
    ⁣⁣
    🔥WHITE RICE PLAIN⁣⁣

    🔥WHITE RICE CHICKEN⁣⁣
    - campuran white rice, chicken, carrot, corn⁣⁣
    ⁣⁣
    🔥WHITE RICE BILIS⁣⁣
    - campuran white rice, bilis, carrot, corn⁣⁣
    ⁣⁣
    🔥WHITE RICE MEAT⁣⁣
    - campuran white rice, meat, carrot, corn⁣⁣
    ⁣⁣
    Wahhhh memang meriah! Paling senang kalau mommy beli yang dah siap2 campur dengan ayam dan sayur. Bawa satu bekas. Ada air panas. Selesai masalah
    .
    🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    www.wasap.my/60193715475/@fawwazkitchen_babyfood
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbabymalaysia #makananbaby #buburbaby #bubur #buburbayi #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #pureebaby #pureebayi #serbukayam #serbukbilis #fawwazbabyfood #babyfoods #babyfoodie #babyfoodrecipe #healthybabyfood #babycereal #babyseasoning #biskutbudak #ricecereal #mixcereal #tipsanak #infobaby #babypuree #babyporridge #evoo #babymilk #foodprocessor

  •  0  0  15 November, 2019
  •  29  1  15 November, 2019
  •  29  1  15 November, 2019
  •  29  1  15 November, 2019
  • Kelebihan bubur bayi Fawwaz Baby Food⁣
⁣
🍯 MESRA TRAVEL⁣
- Mommy suka sangat travel dengan baby tapi paling runsing bila bab makan. Takkan la nk masak bubur time travel kan. Mesti susah. Dengan adanya white rice fawwaz ni mommy tak payah fikir susah2 lagi!⁣
⁣
🍯 KECIL DAN MUDAH DIBAWA⁣
- Bekas yang kecil dan muat 170g. Boleh makan untuk 10-15 kali. Pehh! Memang berbaloi baloi. Kalau dapat jenis baby yang tak kuat makan, satu bekas boleh 20 kali makan!⁣
⁣
🍯 NUTRISI LENGKAP⁣
- Ada tiga jenis bubur yang dah siap campur dengan protein seperti ayam, bilis dan daging. Lepastu kak farah campurkan sekali sayur. Fuhh! Mana nak dapat bubur bayi yang senang urus dan nutrisi lengkap? FAWWAZ LAH! 😉⁣
⁣
🍯 JIMAT MASA⁣
- Percaya tak masa sangat2 mahal sekarang ni. Takkan la kita nak habiskan masa untuk masa bubur bayi yang halus mulus tu setengah jam? Lepastu kene blend lagi. Aduhaiii makan masa! Kalau ada bubur bayi yang tinggal tambah air panas je wujud, WAJIB GRAB! 🤩⁣ Ada 4 jenis bubur beras putih ;⁣⁣
⁣⁣
🔥WHITE RICE PLAIN⁣⁣
⁣
🔥WHITE RICE CHICKEN⁣⁣
- campuran white rice, chicken, carrot, corn⁣⁣
⁣⁣
🔥WHITE RICE BILIS⁣⁣
- campuran white rice, bilis, carrot, corn⁣⁣
⁣⁣
🔥WHITE RICE MEAT⁣⁣
- campuran white rice, meat, carrot, corn⁣⁣
⁣⁣
Wahhhh memang meriah! Paling senang kalau mommy beli yang dah siap2 campur dengan ayam dan sayur. Bawa satu bekas. Ada air panas. Selesai masalah
.
🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#babyfood #babyfoodmalaysia #makananbabymalaysia #makananbaby #buburbaby #bubur #buburbayi #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #pureebaby #pureebayi #serbukayam #serbukbilis #fawwazbabyfood #babyfoods #babyfoodie #babyfoodrecipe #healthybabyfood #babycereal #babyseasoning #biskutbudak #ricecereal #mixcereal #tipsanak #infobaby #babypuree #babyporridge #evoo #babymilk #foodprocessor
  • Kelebihan bubur bayi Fawwaz Baby Food⁣

    🍯 MESRA TRAVEL⁣
    - Mommy suka sangat travel dengan baby tapi paling runsing bila bab makan. Takkan la nk masak bubur time travel kan. Mesti susah. Dengan adanya white rice fawwaz ni mommy tak payah fikir susah2 lagi!⁣

    🍯 KECIL DAN MUDAH DIBAWA⁣
    - Bekas yang kecil dan muat 170g. Boleh makan untuk 10-15 kali. Pehh! Memang berbaloi baloi. Kalau dapat jenis baby yang tak kuat makan, satu bekas boleh 20 kali makan!⁣

    🍯 NUTRISI LENGKAP⁣
    - Ada tiga jenis bubur yang dah siap campur dengan protein seperti ayam, bilis dan daging. Lepastu kak farah campurkan sekali sayur. Fuhh! Mana nak dapat bubur bayi yang senang urus dan nutrisi lengkap? FAWWAZ LAH! 😉⁣

    🍯 JIMAT MASA⁣
    - Percaya tak masa sangat2 mahal sekarang ni. Takkan la kita nak habiskan masa untuk masa bubur bayi yang halus mulus tu setengah jam? Lepastu kene blend lagi. Aduhaiii makan masa! Kalau ada bubur bayi yang tinggal tambah air panas je wujud, WAJIB GRAB! 🤩⁣ Ada 4 jenis bubur beras putih ;⁣⁣
    ⁣⁣
    🔥WHITE RICE PLAIN⁣⁣

    🔥WHITE RICE CHICKEN⁣⁣
    - campuran white rice, chicken, carrot, corn⁣⁣
    ⁣⁣
    🔥WHITE RICE BILIS⁣⁣
    - campuran white rice, bilis, carrot, corn⁣⁣
    ⁣⁣
    🔥WHITE RICE MEAT⁣⁣
    - campuran white rice, meat, carrot, corn⁣⁣
    ⁣⁣
    Wahhhh memang meriah! Paling senang kalau mommy beli yang dah siap2 campur dengan ayam dan sayur. Bawa satu bekas. Ada air panas. Selesai masalah
    .
    🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbabymalaysia #makananbaby #buburbaby #bubur #buburbayi #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #pureebaby #pureebayi #serbukayam #serbukbilis #fawwazbabyfood #babyfoods #babyfoodie #babyfoodrecipe #healthybabyfood #babycereal #babyseasoning #biskutbudak #ricecereal #mixcereal #tipsanak #infobaby #babypuree #babyporridge #evoo #babymilk #foodprocessor

  •  0  0  14 November, 2019

Top #biskutbudak Posts