#biskutbaby Instagram Photos & Videos

biskutbaby - 36.1k posts

Hashtag Popularity

2.4
average comments
46.6
average likes

Latest #biskutbaby Posts

  • Hai, morning mommies! Happy weekend❤️Jom sarapan😋
.
Kak Mumu nak share good news! 😍 Special utk semua November baby, Joielle Baby HQ bagi 10% discount dari setiap pembelian. Tak kisah lah beli apa pun!📣
.
Yeayy!!😘 Jadi utk dapatkan 10% discount tu, korang boleh redeem coupon taip code 'novemberbaby' di website atau terus beli Joielle Baby melalui whatsapp Kak Mumu 📲 013 754 9070 ✔️
.
.
Promosi ni sah dari 15-30 Nov je✌️ #joiellebaby #joiellebabyhq #joiellebabyproducts #joiellebabyskincare #ajimaura #terapiinstagram #cspscs
  • Hai, morning mommies! Happy weekend❤️Jom sarapan😋
    .
    Kak Mumu nak share good news! 😍 Special utk semua November baby, Joielle Baby HQ bagi 10% discount dari setiap pembelian. Tak kisah lah beli apa pun!📣
    .
    Yeayy!!😘 Jadi utk dapatkan 10% discount tu, korang boleh redeem coupon taip code 'novemberbaby' di website atau terus beli Joielle Baby melalui whatsapp Kak Mumu 📲 013 754 9070 ✔️
    .
    .
    Promosi ni sah dari 15-30 Nov je✌️ #joiellebaby #joiellebabyhq #joiellebabyproducts #joiellebabyskincare #ajimaura #terapiinstagram #cspscs

  •  7  3  21 hours ago
  • 1 bekas bubur kasar (INSTANT PORRIDGE) ni boleh tahan utk 15-20 kali baby makan tau.. Berbaloi x berbaloi?? 😋 
Untuk rasa yg lagi sedapp dan urmmphh 👍 mommy boleh campur bubur kasar ni dgn serbuk perasa FAWWAZ atau puree buah.. Mix dgn sup pun sedappp! Confirm selera baby bertambah! X Percaya cuba lahh! 😋

#babyfood #makananbayi #babyfoodfawwaz #makananbaby #babycookies #biskutbaby #fawwazcare
  • 1 bekas bubur kasar (INSTANT PORRIDGE) ni boleh tahan utk 15-20 kali baby makan tau.. Berbaloi x berbaloi?? 😋
    Untuk rasa yg lagi sedapp dan urmmphh 👍 mommy boleh campur bubur kasar ni dgn serbuk perasa FAWWAZ atau puree buah.. Mix dgn sup pun sedappp! Confirm selera baby bertambah! X Percaya cuba lahh! 😋

    #babyfood #makananbayi #babyfoodfawwaz #makananbaby #babycookies #biskutbaby #fawwazcare

  •  4  0  15 November, 2019
  • APA KATA IBU YANG TELAH MENGGUNAKAN BROWN RICE PLAIN FAWWAZ?⁣
⁣
👩 "Sis, baby saya alhamdulillah dia suka sgt brown rice ni.. walaupon saya rasa mcm pahit sikit, tapi baby suka! saya campurkan dengan perasa fawwaz yg lain2 juga, hihi," kak sarah⁣
⁣
👩 "Baby saya poo poo cantik sgt! bau brown rice tu sis. hahaha. rasa nak gelak pon ada. tak kisah, janji poo poo baby lancar, saya dah seronok sgt2," sis nurul⁣
⁣
👩 “Sis, seriously saya guna produk fawwaz best sebab banyak pilihan dan boleh mix and match. Xde la bosan setiap hari makan bubur yg sama je”. Saya puas hati beli set travel ni.. siti, penang⁣
⁣
👩 “First time baby saya makan meat, saya campurkan dalam bubur, lepas tu saya campurkan veggie powder. Bertambah sis dia makan, walaupon saya rasa tawar, hihi..yg pntg sesuai dan selamat utk baby saya”, kak pijah⁣
⁣
👩 " Sis semalam saya buatkan bubur daging untuk ihsan, bersungguh dia makan, mungkin sebab tak pernah rasa daging kot, yelaa tiap2 hari saya bagi bubur ayam je, mesti dia bosan, thankss sis kerana memudahkan saya. lepas ni saya nak try fish powder fawwaz pula" - Puan Nurul, Subang Jaya⁣
⁣
Cop! kak farah nak bagi cadangan ni. takkan lah nak beli brown rice plain semata kan? xkan xde sumber protein ke sayur ke keju ke. ok kak farah kongsikan 7 perasa fawwaz yang mampu menaikkan selera dan akan buatkan brown rice ni lagi sedap!⁣
⁣
8 PERASA FAWWAZ⁣
1) CHICKEN POWDER⁣
2) BILIS POWDER⁣
3) VEGGIE POWDER⁣
4) TRIO VEGGIE POWDER⁣
5) CHEESE POWDER⁣
6) MEAT POWDER⁣
7) FISH POWDER⁣
⁣
💕FAWWAZ BABYFOOD 💯% SEMULAJADI⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#babyfood #babyfoodmalaysia #babymalaysia #buburkasar #malaysiababyfood #makananbaby #makananbayi #buburbaby #instantbabyfood #babypuree #pureebaby #babyporridge #puree #biskutbaby #babybiscuit #babycookies #biskut #biskutbaby #organicbabynoodle #meebaby #meesayur #wanitahariini #agentwanted #cerealsnack #babynoodle
  • APA KATA IBU YANG TELAH MENGGUNAKAN BROWN RICE PLAIN FAWWAZ?⁣

    👩 "Sis, baby saya alhamdulillah dia suka sgt brown rice ni.. walaupon saya rasa mcm pahit sikit, tapi baby suka! saya campurkan dengan perasa fawwaz yg lain2 juga, hihi," kak sarah⁣

    👩 "Baby saya poo poo cantik sgt! bau brown rice tu sis. hahaha. rasa nak gelak pon ada. tak kisah, janji poo poo baby lancar, saya dah seronok sgt2," sis nurul⁣

    👩 “Sis, seriously saya guna produk fawwaz best sebab banyak pilihan dan boleh mix and match. Xde la bosan setiap hari makan bubur yg sama je”. Saya puas hati beli set travel ni.. siti, penang⁣

    👩 “First time baby saya makan meat, saya campurkan dalam bubur, lepas tu saya campurkan veggie powder. Bertambah sis dia makan, walaupon saya rasa tawar, hihi..yg pntg sesuai dan selamat utk baby saya”, kak pijah⁣

    👩 " Sis semalam saya buatkan bubur daging untuk ihsan, bersungguh dia makan, mungkin sebab tak pernah rasa daging kot, yelaa tiap2 hari saya bagi bubur ayam je, mesti dia bosan, thankss sis kerana memudahkan saya. lepas ni saya nak try fish powder fawwaz pula" - Puan Nurul, Subang Jaya⁣

    Cop! kak farah nak bagi cadangan ni. takkan lah nak beli brown rice plain semata kan? xkan xde sumber protein ke sayur ke keju ke. ok kak farah kongsikan 7 perasa fawwaz yang mampu menaikkan selera dan akan buatkan brown rice ni lagi sedap!⁣

    8 PERASA FAWWAZ⁣
    1) CHICKEN POWDER⁣
    2) BILIS POWDER⁣
    3) VEGGIE POWDER⁣
    4) TRIO VEGGIE POWDER⁣
    5) CHEESE POWDER⁣
    6) MEAT POWDER⁣
    7) FISH POWDER⁣

    💕FAWWAZ BABYFOOD 💯% SEMULAJADI⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #babyfood #babyfoodmalaysia #babymalaysia #buburkasar #malaysiababyfood #makananbaby #makananbayi #buburbaby #instantbabyfood #babypuree #pureebaby #babyporridge #puree #biskutbaby #babybiscuit #babycookies #biskut #biskutbaby #organicbabynoodle #meebaby #meesayur #wanitahariini #agentwanted #cerealsnack #babynoodle

  •  2  0  15 November, 2019
  •  29  1  15 November, 2019
  •  29  1  15 November, 2019
  •  29  1  15 November, 2019
  • We are pleased to announce that our full range of baby food products are now being sold online (via the links below)and in-store by #The_Natural_Grocery_Store. We will keep announcing other shops and websites that will stock our baby food products in the UK- stay tuned!  #bitsybowl #organic #babyfood

https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-apricot-mango-rice-pudding-8-months

https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-banana-chocolate-rice-pudding-8-months

https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-carrot-sweetcorn-dinner-10-months

https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-date-coconut-porridge-8-months

https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-fruity-porridge-8-months

https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-spiced-lentil-rice-dinner-10-months
  • We are pleased to announce that our full range of baby food products are now being sold online (via the links below)and in-store by #The_Natural_Grocery_Store. We will keep announcing other shops and websites that will stock our baby food products in the UK- stay tuned! #bitsybowl #organic #babyfood

    https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-apricot-mango-rice-pudding-8-months

    https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-banana-chocolate-rice-pudding-8-months

    https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-carrot-sweetcorn-dinner-10-months

    https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-date-coconut-porridge-8-months

    https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-fruity-porridge-8-months

    https://www.naturalgrocery.co.uk/Kids/kids-food/bitsy-bowl-spiced-lentil-rice-dinner-10-months

  •  11  2  14 November, 2019
  • Antara perkara kebiasaan yang perlu diikut oleh bayi G6PD:- 1- Susu formula/soya, jika boleh dikurangkan sukatannya. 2 kali sehari sudah mencukupi. Diganti dengan susu kambing. 
2- Buah yang boleh dimakan- kurma, epal,lai, buah naga, kismis.

3-Buah yang perlu dielakkan – oren, sebarang pisang, anggur, tembikai, betik, pauh, atau buah yang dikatakan bersifat sejuk.

4-Biji barli(yang nak buat air tu) dengan biji gandum jika nak buat bubur – yang ni lagi cepat kesannya. boleh menyebabkan batuk dengan lendir yang banyak.

5-Ubat-ubat rawatan mereka seperti ubat demam atau selsema-bukan ubat yang diberi kepada budak-budak biasa. Bagi anak yang ada G6PD, tak berkesan. Kena rujuk pada doktor yang sudah berpengalaman. So, kena banyak cuba ubat. 
6-Madu-Tiada kesan sampingan. Sangat bagus!

7-Semua jenis kacang kena elakkan – kacang dal,kacang soya, kacang peas, kacang tanah. Jika terkena kulit lebihan yang mereka kunyah, timbul bengkak-bengkak merah dan gatal. Dalam tempoh 5 minit saja, kita boleh tengok kesannya. Takutkan!(contoh masakan:-kuah sate,kuah roti canai kacang dal,air soya)

8-Produk Telur-Telur goreng ok. Telur masak separuh atau pun rebus penuh perlu elak. kalau nak bagi juga sikit-sikit saja. Yang ini kalau terkena kulit juga akan jadi bengkak-bengkak dan gatal. Mayonis pun!

9-Ikan- mana-mana jenis ikan tiada kesan sampingan. Kalau udang,sotong atau ketam elakkan dulu.

10-Sayur-juga mana-mana jenis. Tiada kesan. Kacang panjang setakat ini boleh diambil.

11- Kurangkan aktiviti luar. Cuaca panas atau sejuk.

12- Air sejuk atau air batu elakkan. Bagi air hangat saja.

Jika penulis asal nampak post ini, mohon dm atau pm untuk creditkan berkenaan artikel yang bermanfaat ini ye. 😊

#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning  #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria  #travelwithbaby  #babyfirstfood #solidfood #jalanjalan #babyshopmalaysia #ziarah #friend #ayuhteam #infoik
  • Antara perkara kebiasaan yang perlu diikut oleh bayi G6PD:- 1- Susu formula/soya, jika boleh dikurangkan sukatannya. 2 kali sehari sudah mencukupi. Diganti dengan susu kambing.
    2- Buah yang boleh dimakan- kurma, epal,lai, buah naga, kismis.

    3-Buah yang perlu dielakkan – oren, sebarang pisang, anggur, tembikai, betik, pauh, atau buah yang dikatakan bersifat sejuk.

    4-Biji barli(yang nak buat air tu) dengan biji gandum jika nak buat bubur – yang ni lagi cepat kesannya. boleh menyebabkan batuk dengan lendir yang banyak.

    5-Ubat-ubat rawatan mereka seperti ubat demam atau selsema-bukan ubat yang diberi kepada budak-budak biasa. Bagi anak yang ada G6PD, tak berkesan. Kena rujuk pada doktor yang sudah berpengalaman. So, kena banyak cuba ubat.
    6-Madu-Tiada kesan sampingan. Sangat bagus!

    7-Semua jenis kacang kena elakkan – kacang dal,kacang soya, kacang peas, kacang tanah. Jika terkena kulit lebihan yang mereka kunyah, timbul bengkak-bengkak merah dan gatal. Dalam tempoh 5 minit saja, kita boleh tengok kesannya. Takutkan!(contoh masakan:-kuah sate,kuah roti canai kacang dal,air soya)

    8-Produk Telur-Telur goreng ok. Telur masak separuh atau pun rebus penuh perlu elak. kalau nak bagi juga sikit-sikit saja. Yang ini kalau terkena kulit juga akan jadi bengkak-bengkak dan gatal. Mayonis pun!

    9-Ikan- mana-mana jenis ikan tiada kesan sampingan. Kalau udang,sotong atau ketam elakkan dulu.

    10-Sayur-juga mana-mana jenis. Tiada kesan. Kacang panjang setakat ini boleh diambil.

    11- Kurangkan aktiviti luar. Cuaca panas atau sejuk.

    12- Air sejuk atau air batu elakkan. Bagi air hangat saja.

    Jika penulis asal nampak post ini, mohon dm atau pm untuk creditkan berkenaan artikel yang bermanfaat ini ye. 😊

    #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria #travelwithbaby #babyfirstfood #solidfood #jalanjalan #babyshopmalaysia #ziarah #friend #ayuhteam #infoik

  •  1  0  14 November, 2019
  • Antara perkara kebiasaan yang perlu diikut oleh bayi G6PD:- 1- Susu formula/soya, jika boleh dikurangkan sukatannya. 2 kali sehari sudah mencukupi. Diganti dengan susu kambing. 
2- Buah yang boleh dimakan- kurma, epal,lai, buah naga, kismis.

3-Buah yang perlu dielakkan – oren, sebarang pisang, anggur, tembikai, betik, pauh, atau buah yang dikatakan bersifat sejuk.

4-Biji barli(yang nak buat air tu) dengan biji gandum jika nak buat bubur – yang ni lagi cepat kesannya. boleh menyebabkan batuk dengan lendir yang banyak.

5-Ubat-ubat rawatan mereka seperti ubat demam atau selsema-bukan ubat yang diberi kepada budak-budak biasa. Bagi anak yang ada G6PD, tak berkesan. Kena rujuk pada doktor yang sudah berpengalaman. So, kena banyak cuba ubat. 
6-Madu-Tiada kesan sampingan. Sangat bagus!

7-Semua jenis kacang kena elakkan – kacang dal,kacang soya, kacang peas, kacang tanah. Jika terkena kulit lebihan yang mereka kunyah, timbul bengkak-bengkak merah dan gatal. Dalam tempoh 5 minit saja, kita boleh tengok kesannya. Takutkan!(contoh masakan:-kuah sate,kuah roti canai kacang dal,air soya)

8-Produk Telur-Telur goreng ok. Telur masak separuh atau pun rebus penuh perlu elak. kalau nak bagi juga sikit-sikit saja. Yang ini kalau terkena kulit juga akan jadi bengkak-bengkak dan gatal. Mayonis pun!

9-Ikan- mana-mana jenis ikan tiada kesan sampingan. Kalau udang,sotong atau ketam elakkan dulu.

10-Sayur-juga mana-mana jenis. Tiada kesan. Kacang panjang setakat ini boleh diambil.

11- Kurangkan aktiviti luar. Cuaca panas atau sejuk.

12- Air sejuk atau air batu elakkan. Bagi air hangat saja.

Jika penulis asal nampak post ini, mohon dm atau pm untuk creditkan berkenaan artikel yang bermanfaat ini ye. 😊

#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning  #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria  #travelwithbaby  #babyfirstfood #solidfood #jalanjalan #babyshopmalaysia #ziarah #friend #ayuhteam #infoik
  • Antara perkara kebiasaan yang perlu diikut oleh bayi G6PD:- 1- Susu formula/soya, jika boleh dikurangkan sukatannya. 2 kali sehari sudah mencukupi. Diganti dengan susu kambing.
    2- Buah yang boleh dimakan- kurma, epal,lai, buah naga, kismis.

    3-Buah yang perlu dielakkan – oren, sebarang pisang, anggur, tembikai, betik, pauh, atau buah yang dikatakan bersifat sejuk.

    4-Biji barli(yang nak buat air tu) dengan biji gandum jika nak buat bubur – yang ni lagi cepat kesannya. boleh menyebabkan batuk dengan lendir yang banyak.

    5-Ubat-ubat rawatan mereka seperti ubat demam atau selsema-bukan ubat yang diberi kepada budak-budak biasa. Bagi anak yang ada G6PD, tak berkesan. Kena rujuk pada doktor yang sudah berpengalaman. So, kena banyak cuba ubat.
    6-Madu-Tiada kesan sampingan. Sangat bagus!

    7-Semua jenis kacang kena elakkan – kacang dal,kacang soya, kacang peas, kacang tanah. Jika terkena kulit lebihan yang mereka kunyah, timbul bengkak-bengkak merah dan gatal. Dalam tempoh 5 minit saja, kita boleh tengok kesannya. Takutkan!(contoh masakan:-kuah sate,kuah roti canai kacang dal,air soya)

    8-Produk Telur-Telur goreng ok. Telur masak separuh atau pun rebus penuh perlu elak. kalau nak bagi juga sikit-sikit saja. Yang ini kalau terkena kulit juga akan jadi bengkak-bengkak dan gatal. Mayonis pun!

    9-Ikan- mana-mana jenis ikan tiada kesan sampingan. Kalau udang,sotong atau ketam elakkan dulu.

    10-Sayur-juga mana-mana jenis. Tiada kesan. Kacang panjang setakat ini boleh diambil.

    11- Kurangkan aktiviti luar. Cuaca panas atau sejuk.

    12- Air sejuk atau air batu elakkan. Bagi air hangat saja.

    Jika penulis asal nampak post ini, mohon dm atau pm untuk creditkan berkenaan artikel yang bermanfaat ini ye. 😊

    #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria #travelwithbaby #babyfirstfood #solidfood #jalanjalan #babyshopmalaysia #ziarah #friend #ayuhteam #infoik

  •  5  3  14 November, 2019
  • Tahukah anda cookies ini menggunakan unsalted butter dan unbleached flour?

Mommies boleh dapatkan dates oat cookies ni dengan harga RM23 sahaja. Whatsapp Ibu untuk order

013 735 0502

#biskutbaby #biskutoat #biskutkurma
  • Tahukah anda cookies ini menggunakan unsalted butter dan unbleached flour?

    Mommies boleh dapatkan dates oat cookies ni dengan harga RM23 sahaja. Whatsapp Ibu untuk order

    013 735 0502

    #biskutbaby #biskutoat #biskutkurma

  •  0  0  14 November, 2019

Top #biskutbaby Posts

  • Are you worried about your child's nutrition? And being a mom you must be thinking to stop your child eating unhealthy? 
I would suggest not to stop them but what we can do is provide them something healthy and nutritional.  Like I went for @tinyspoonsindia . They provide organic and healthy fruit purees... I am a that kinda mom who never support outside food and that's how I came to know about this nutrilicious brand @tinyspoonsindia ...
These purees are acquired from the organic farms of Europe..and are gently cooked and packaged to preserve the nutrients.  These products are appropriate for babies six months and older... and the best thing about these organic ready to eat baby food is free of preservatives, salt, sugar and artificial flavours and colours
Key points:-
🔹️100% organic
🔹️packed in totally germ free environment
🔹️EU certified which is required by law
🔹️only pureed organic fruit
🔹️ no preservatives
🔹️travel friendly
🔹️taste natural
🔹️Easy to feed & and easy to use
🔹️easy to store
🔹️The puree doesn't leak from the pouch so it can easily be taken out in a bag while travelling.
🔹️The nossel of the pouch is small so we can easily feed the baby on the go.
My son really loves them and they are now my ideal travel companion because they are also very handy and convenient.
I will definitely recommend these @tinyspoonsindia products to other parents...
So Mommies go and get you pack today😊
  • Are you worried about your child's nutrition? And being a mom you must be thinking to stop your child eating unhealthy?
    I would suggest not to stop them but what we can do is provide them something healthy and nutritional. Like I went for @tinyspoonsindia . They provide organic and healthy fruit purees... I am a that kinda mom who never support outside food and that's how I came to know about this nutrilicious brand @tinyspoonsindia ...
    These purees are acquired from the organic farms of Europe..and are gently cooked and packaged to preserve the nutrients. These products are appropriate for babies six months and older... and the best thing about these organic ready to eat baby food is free of preservatives, salt, sugar and artificial flavours and colours
    Key points:-
    🔹️100% organic
    🔹️packed in totally germ free environment
    🔹️EU certified which is required by law
    🔹️only pureed organic fruit
    🔹️ no preservatives
    🔹️travel friendly
    🔹️taste natural
    🔹️Easy to feed & and easy to use
    🔹️easy to store
    🔹️The puree doesn't leak from the pouch so it can easily be taken out in a bag while travelling.
    🔹️The nossel of the pouch is small so we can easily feed the baby on the go.
    My son really loves them and they are now my ideal travel companion because they are also very handy and convenient.
    I will definitely recommend these @tinyspoonsindia products to other parents...
    So Mommies go and get you pack today😊

  •  567  62  18 August, 2019