#berpantang Instagram Photos & Videos

berpantang - 266.4k posts

Hashtag Popularity

8.1
average comments
312.5
average likes

Latest #berpantang Posts

  • RM189 berbaloi tak?
Yass! Sebab,kami bukan bengkung kain biasa yang u guys nampak hari-hari tu. Itu terlampau senang memeri. Baru pakai 2-3 kali. Cuci dah longgar. Pastu orang pun ingat longgar sebab perut dah kecik. Tak syg. Tu sebab kain murah. .

Kenapa Latex?
Sebab latex sifat nya yang lebih mencengkam . (HIGH COMPRESSION),maka kesan nya lebih cepat dan terus melekat ikut badan. Latex juga sifat nya yang TAHAN LASAK & TAHAN LAMA. Percaya la. Selagi saiz uols sama, selama tu la boleh pakai bertahun-tahun (tapi 90% customers kami repeat order dan tukar ke saiz baru yang lagi kecik 🥳)PALING BEST sifat Latex yang ada THERMAL EFEK (sauna efek) .Lagi CEPAT BERPELUH, LAGI CEPAT KURUS.🥰
.
Kami hanya jual hanya yang BERKUALITI & PREMIUM sebab kami tau pelanggan kami juga PREMIUM 👍😎
.
.

#bodyandworks #bodyandworksarmy #bengkungmoden #bengkungmudah #jomsihatdancantik #waisttrainer #fitfiercefabulous #straponandworkit #gymessentials #berpantang
  • RM189 berbaloi tak?
    Yass! Sebab,kami bukan bengkung kain biasa yang u guys nampak hari-hari tu. Itu terlampau senang memeri. Baru pakai 2-3 kali. Cuci dah longgar. Pastu orang pun ingat longgar sebab perut dah kecik. Tak syg. Tu sebab kain murah. .

    Kenapa Latex?
    Sebab latex sifat nya yang lebih mencengkam . (HIGH COMPRESSION),maka kesan nya lebih cepat dan terus melekat ikut badan. Latex juga sifat nya yang TAHAN LASAK & TAHAN LAMA. Percaya la. Selagi saiz uols sama, selama tu la boleh pakai bertahun-tahun (tapi 90% customers kami repeat order dan tukar ke saiz baru yang lagi kecik 🥳)PALING BEST sifat Latex yang ada THERMAL EFEK (sauna efek) .Lagi CEPAT BERPELUH, LAGI CEPAT KURUS.🥰
    .
    Kami hanya jual hanya yang BERKUALITI & PREMIUM sebab kami tau pelanggan kami juga PREMIUM 👍😎
    .
    .

    #bodyandworks #bodyandworksarmy #bengkungmoden #bengkungmudah #jomsihatdancantik #waisttrainer #fitfiercefabulous #straponandworkit #gymessentials #berpantang

  •  0  0  5 minutes ago
  • Terima kasih papa... 😍😍
.
.
Credit to: @guzelbabyhq
  • Terima kasih papa... 😍😍
    .
    .
    Credit to: @guzelbabyhq

  •  1  1  51 minutes ago
  • ❤️ ISOFIX COMBINATION SEAT 360 ROTATE ❤️
.
.
Brand: HALFORD
Code: HF119 ZEUS 360
.
.
➡️➡️ harga offer: rm480!!
Free Postage Semenanjung!
🚚 (sabah/sarawak +rm50)
.
.
💖Sesuai untuk berat bayi dari lahir sehingga 36kg. 💖Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 6tahun setengah mengikut pembesaran bayi.
💖mempunyai Isofix dan Dikhaskan utk pemasangan isofix.
💖5 punca tali pinggang keselamatan utk menyokong bayi.
💖STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar.
💖Tempat duduk boleh ditanggal dn dibasuh.
💖Pad dan Span yang tebal.
💖Boleh rotate 360 darjah.
💖Head support boleh dilaras mengikut kesesuaian tumbesaran bayi.
💖mempunyai 4 larasan, iaitu baring, separa baring, menegak dan mengiring jika rotate.
💖Penggunaan isofix dan seatbelt kereta
.
.
👇👇👇
color:
RED
GREY
BLUE
.
.
➡ berat item: 9.7kg
➡ berat lepas packing: 11.0kg
.
🔰ukuran packing (P x L x T) : 45X45X74
.
.
whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock
www.wasap.my/60193124934/HF119ZEUS360Carseat
  • ❤️ ISOFIX COMBINATION SEAT 360 ROTATE ❤️
    .
    .
    Brand: HALFORD
    Code: HF119 ZEUS 360
    .
    .
    ➡️➡️ harga offer: rm480!!
    Free Postage Semenanjung!
    🚚 (sabah/sarawak +rm50)
    .
    .
    💖Sesuai untuk berat bayi dari lahir sehingga 36kg. 💖Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 6tahun setengah mengikut pembesaran bayi.
    💖mempunyai Isofix dan Dikhaskan utk pemasangan isofix.
    💖5 punca tali pinggang keselamatan utk menyokong bayi.
    💖STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar.
    💖Tempat duduk boleh ditanggal dn dibasuh.
    💖Pad dan Span yang tebal.
    💖Boleh rotate 360 darjah.
    💖Head support boleh dilaras mengikut kesesuaian tumbesaran bayi.
    💖mempunyai 4 larasan, iaitu baring, separa baring, menegak dan mengiring jika rotate.
    💖Penggunaan isofix dan seatbelt kereta
    .
    .
    👇👇👇
    color:
    RED
    GREY
    BLUE
    .
    .
    ➡ berat item: 9.7kg
    ➡ berat lepas packing: 11.0kg
    .
    🔰ukuran packing (P x L x T) : 45X45X74
    .
    .
    whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock
    www.wasap.my/60193124934/HF119ZEUS360Carseat

  •  2  1  55 minutes ago
  • .
BERPANTANG DENGAN SHAKLEE .
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
.
Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: .
.
🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. .
.
🔺ZINC membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
.
🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Lyana Shaklee 
016-2099703
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #lyanashaklee #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai  #shakleebandarserialam #shakleetebrau #shakleepermas  #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #lyanashaklee
  • .
    BERPANTANG DENGAN SHAKLEE .
    .
    Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
    .
    Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: .
    .
    🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
    .
    🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
    .
    🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
    .
    🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
    .
    🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
    .
    🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. .
    .
    🔺ZINC membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
    .
    🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
    .
    🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
    .
    Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.
    .
    Lyana Shaklee
    016-2099703
    .
    #setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #lyanashaklee #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleetebrau #shakleepermas #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #lyanashaklee

  •  1  0  58 minutes ago
  • .
BERPANTANG DENGAN SHAKLEE .
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
.
Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: .
.
🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. .
.
🔺ZINC membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
.
🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Lyana Shaklee 
016-2099703
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #lyanashaklee #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai  #shakleebandarserialam #shakleetebrau #shakleepermas  #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #lyanashaklee
  • .
    BERPANTANG DENGAN SHAKLEE .
    .
    Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
    .
    Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: .
    .
    🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
    .
    🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
    .
    🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
    .
    🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
    .
    🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
    .
    🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. .
    .
    🔺ZINC membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
    .
    🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
    .
    🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
    .
    Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.
    .
    Lyana Shaklee
    016-2099703
    .
    #setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #lyanashaklee #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleetebrau #shakleepermas #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #lyanashaklee

  •  1  0  58 minutes ago
  • EH ! SENANGNYA !! PAHA KECIL, PERUT KEMPIS, PUNGGUNG FUH LENTIK..
.
Paha dah la besar...
Perut x yah cakap la.. Macam mengandung 6 bulan
Punggung pulak... Gedebuk jatuh... Bukan senang pulak tu nak atasi semua masalah tu... nak kena diet seimbang, senaman la, yoga la, xleh amek fast food la.. iskh byk lagi..
.
katanya juga duduk boleh sbb peha besar.. abes cam mana kalau dh keje sis mmg kena duduk jer... pening mekionya..
.
psssst... pssttt...
meh sini kak nak habaq tau dak yg ada product best tau nk bg paha dari paha gajah jadi paha cantik macam model tu... senang ngat bak hang..... LEGGING ja..
.
iye legging ja .. tp legging bukan sebarang legging tau... 360 THERAPANT
.
sarung ja...fuh paha terletak... pungkoq on point... perut tu dia...flat teruih...
.
Nak tahu apa HEBATnya 360 TheraPant

a) Ada zip dan hook (Toilet friendly)
b) Fabrik sejuk, lembut dan selesa (Legging Muslimah)
c) Elastik 360 (sukan dan zumba)
d) Life Time Warranty
e) Membaiki/membaiki blood circulation
.
iskh byk sgt la nk cerita keistimewaan dan kelebihan therapant ni...
.
yg penting mudah sgt pakai.. selesa pulak tu.. buleh gu ngan apa pun.. kain ka.... seluaq pun buleh eh...
.
Wasap la no senang...tekan link bawah ni.. x teringin ka paha haluih....
.
meh cepat.. la ada promosi.. jimat byk..
.
.
Whatsapp: 6012 412 1041 @ klik link di bio.
.
.
#Jutawan #360therapants #therapants #premiumbeautiful #corset #bra #girdle #kurus #cantik #sihat #pengantin #ramping #sakitbelakang #slipdisc #migrain #gastrik #senggugut #baby #korset #pbslimmingcorset #concieve #ceaser #keputihan #selulit #berpantang #pb #lifetimewarranty #perutbuncit #bengkungmoden #bengkung
  • EH ! SENANGNYA !! PAHA KECIL, PERUT KEMPIS, PUNGGUNG FUH LENTIK..
    .
    Paha dah la besar...
    Perut x yah cakap la.. Macam mengandung 6 bulan
    Punggung pulak... Gedebuk jatuh... Bukan senang pulak tu nak atasi semua masalah tu... nak kena diet seimbang, senaman la, yoga la, xleh amek fast food la.. iskh byk lagi..
    .
    katanya juga duduk boleh sbb peha besar.. abes cam mana kalau dh keje sis mmg kena duduk jer... pening mekionya..
    .
    psssst... pssttt...
    meh sini kak nak habaq tau dak yg ada product best tau nk bg paha dari paha gajah jadi paha cantik macam model tu... senang ngat bak hang..... LEGGING ja..
    .
    iye legging ja .. tp legging bukan sebarang legging tau... 360 THERAPANT
    .
    sarung ja...fuh paha terletak... pungkoq on point... perut tu dia...flat teruih...
    .
    Nak tahu apa HEBATnya 360 TheraPant

    a) Ada zip dan hook (Toilet friendly)
    b) Fabrik sejuk, lembut dan selesa (Legging Muslimah)
    c) Elastik 360 (sukan dan zumba)
    d) Life Time Warranty
    e) Membaiki/membaiki blood circulation
    .
    iskh byk sgt la nk cerita keistimewaan dan kelebihan therapant ni...
    .
    yg penting mudah sgt pakai.. selesa pulak tu.. buleh gu ngan apa pun.. kain ka.... seluaq pun buleh eh...
    .
    Wasap la no senang...tekan link bawah ni.. x teringin ka paha haluih....
    .
    meh cepat.. la ada promosi.. jimat byk..
    .
    .
    Whatsapp: 6012 412 1041 @ klik link di bio.
    .
    .
    #Jutawan #360therapants #therapants #premiumbeautiful #corset #bra #girdle #kurus #cantik #sihat #pengantin #ramping #sakitbelakang #slipdisc #migrain #gastrik #senggugut #baby #korset #pbslimmingcorset #concieve #ceaser #keputihan #selulit #berpantang #pb #lifetimewarranty #perutbuncit #bengkungmoden #bengkung

  •  0  0  58 minutes ago
  • [ MENYUSUKAN BAYI BOLEH CONSUME ]

Jaga-jaga mommies yang menyusu baby.. Breast boleh cepat kedur tau. Sebelum dia kendur melorot jatuh di sebabkan tarikan graviti 😅 Lebih baik mommies ikhtiar dari sekarang macam mana nak bagi bulat cekangg sentiasa? 
Ni saja nak bagitauu.. JULIET EVE jamu untuk mommies ada PROMO BUY 2 FREE 1
  • [ MENYUSUKAN BAYI BOLEH CONSUME ]

    Jaga-jaga mommies yang menyusu baby.. Breast boleh cepat kedur tau. Sebelum dia kendur melorot jatuh di sebabkan tarikan graviti 😅 Lebih baik mommies ikhtiar dari sekarang macam mana nak bagi bulat cekangg sentiasa?
    Ni saja nak bagitauu.. JULIET EVE jamu untuk mommies ada PROMO BUY 2 FREE 1

  •  3  1  59 minutes ago
  • .
BERPANTANG DENGAN SHAKLEE .
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
.
Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: .
.
🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. .
.
🔺ZINC membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
.
🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Lyana Shaklee 
016-2099703
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #lyanashaklee #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai  #shakleebandarserialam #shakleetebrau #shakleepermas  #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #lyanashaklee
  • .
    BERPANTANG DENGAN SHAKLEE .
    .
    Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
    .
    Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: .
    .
    🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
    .
    🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
    .
    🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
    .
    🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
    .
    🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
    .
    🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. .
    .
    🔺ZINC membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
    .
    🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
    .
    🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
    .
    Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.
    .
    Lyana Shaklee
    016-2099703
    .
    #setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #lyanashaklee #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleetebrau #shakleepermas #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #lyanashaklee

  •  1  0  59 minutes ago
  • Rahsia kaum isteri kembali gadis '..
Cuba la comfom hampa repeat kalau kena gaya.. 🥰
Yang penting konsisten untuk hasil yang kebamboom.. Bukan hari ni makan esok dah nampak kesan tau.. Cuba amal satu botol sampai habis..
.
100% traditional
Lulus kkm
  • Rahsia kaum isteri kembali gadis '..
    Cuba la comfom hampa repeat kalau kena gaya.. 🥰
    Yang penting konsisten untuk hasil yang kebamboom.. Bukan hari ni makan esok dah nampak kesan tau.. Cuba amal satu botol sampai habis..
    .
    100% traditional
    Lulus kkm

  •  0  1  1 hour ago
  • KEPERLUAN BERPANTANG⠀⠀⁠
. .⠀⠀⁠
Haa akak-akak yang nak dapatkan barangan berpantang tu, boleh shopping di sini. Semua keperluan berpantang ada tau 👍 .⠀⠀⁠
.⠀⠀⁠
MACAM MANA NAK DAPATKAN ?⠀⠀⁠
============================⠀⠀⁠
Jemput ke Butik Mom's House Babyshop Bangi terletak di Bangi Gateway Shopping Complex kami berhadapan padang paint ball ATAU boleh DM kami untuk share location ❤️⠀⠀⁠
.⠀⠀⁠
.⠀⠀⁠
#momshousebangi⠀⠀⁠
#hamil ⠀⠀⁠
#setberpantang⠀⠀⁠
#berpantang ⠀⠀⁠
#ibuberpantang ⠀⠀⁠
#accessoriesbaby ⠀⠀⁠
#bangigateway ⠀⠀⁠
#bandarbarubangi⠀⠀⁠
#kajang ⠀⠀⁠
#baranganbayi⠀⠀⁠
#serimama
  • KEPERLUAN BERPANTANG⠀⠀⁠
    . .⠀⠀⁠
    Haa akak-akak yang nak dapatkan barangan berpantang tu, boleh shopping di sini. Semua keperluan berpantang ada tau 👍 .⠀⠀⁠
    .⠀⠀⁠
    MACAM MANA NAK DAPATKAN ?⠀⠀⁠
    ============================⠀⠀⁠
    Jemput ke Butik Mom's House Babyshop Bangi terletak di Bangi Gateway Shopping Complex kami berhadapan padang paint ball ATAU boleh DM kami untuk share location ❤️⠀⠀⁠
    .⠀⠀⁠
    .⠀⠀⁠
    #momshousebangi⠀⠀⁠
    #hamil ⠀⠀⁠
    #setberpantang⠀⠀⁠
    #berpantang ⠀⠀⁠
    #ibuberpantang ⠀⠀⁠
    #accessoriesbaby ⠀⠀⁠
    #bangigateway ⠀⠀⁠
    #bandarbarubangi⠀⠀⁠
    #kajang ⠀⠀⁠
    #baranganbayi⠀⠀⁠
    #serimama

  •  0  0  2 hours ago

Top #berpantang Posts

  • Banyak hikmah berpantang ni,masa berpantang ni lah utk kita rawat diri ,relax,dan paling best banyak masa dengan baby👶🏻. Baiknya Allah pada hambanya. Setiap sesuatu tu pasti ada hikmah❤️ Ni saja share makanan pantang utk kenangan ke depan hehe,dh masuk hari ke 30 ni baru beqasa mknn sedap🍗😂😋
#daihamidah 
#berpantang
  • Banyak hikmah berpantang ni,masa berpantang ni lah utk kita rawat diri ,relax,dan paling best banyak masa dengan baby👶🏻. Baiknya Allah pada hambanya. Setiap sesuatu tu pasti ada hikmah❤️ Ni saja share makanan pantang utk kenangan ke depan hehe,dh masuk hari ke 30 ni baru beqasa mknn sedap🍗😂😋
    #daihamidah
    #berpantang

  •  6,273  62  15 April, 2019
  • Siapa pernah rasa macam ni 😭😭😭? Pertama kali nak bangun selepas czer , Allah je tahu sakit macam mana? Nak mula bangkit tu rasa macam perut bak terkeluar sbb tu akan nak pegang bawah perut 😭😭😭
“ Kenangan 2 tahun lepas “ #mahthikaangels pernah rasa macam ni x ? Sakit dia xtau nak cakap 😕
•
Wajib follow @mahthika_hq untuk tahu banyak tips dari athika @ ibu yg berpengalaman mengurut wanita selama 8 tahun. Tips untuk #berpantang #haid #senggugut #babykembungperut ada di @mahthika_hq .
•
Tungku herba elektrik RM120.00 exc postage 
Free minyak yasmin.
Free balang untuk simpang tungku 
Free video 2 khas untuk #mahthikaangels 🧚🏻‍♀️
•
Boleh terus order di www.mahthika.com @ boleh terus ws athika Www.wasap.my/60175896056  @ boleh terus whatsapp  Agent sah mahthika di @mahthika_seller ♥️
  • Siapa pernah rasa macam ni 😭😭😭? Pertama kali nak bangun selepas czer , Allah je tahu sakit macam mana? Nak mula bangkit tu rasa macam perut bak terkeluar sbb tu akan nak pegang bawah perut 😭😭😭
    “ Kenangan 2 tahun lepas “ #mahthikaangels pernah rasa macam ni x ? Sakit dia xtau nak cakap 😕

    Wajib follow @mahthika_hq untuk tahu banyak tips dari athika @ ibu yg berpengalaman mengurut wanita selama 8 tahun. Tips untuk #berpantang #haid #senggugut #babykembungperut ada di @mahthika_hq .

    Tungku herba elektrik RM120.00 exc postage
    Free minyak yasmin.
    Free balang untuk simpang tungku
    Free video 2 khas untuk #mahthikaangels 🧚🏻‍♀️

    Boleh terus order di www.mahthika.com @ boleh terus ws athika Www.wasap.my/60175896056 @ boleh terus whatsapp Agent sah mahthika di @mahthika_seller ♥️

  •  402  71  19 June, 2019