#berbuka Instagram Photos & Videos

berbuka - 67.6k posts

Latest #berbuka Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Arini sis buat marathon kat dapur...memasak dr lepas zohor td sampai la ke asar ni sbb adik beradik nak blk berbuka umah mak....hasil marathon td dpt la 5 jenis juadah....kuih buah melaka + kuew tiau goreng basah (repeat atas permintaan org) + kerabu maggi (ni sbb sis yg nak mkn...😅) +  sambal udang telur hancur + ikan pekasam goreng ( dr kedah mari...)...sayur dah mintak org lain tolong masakkan sbb sis dah tak larat....😥😥 #juadahberbuka #berbuka #foodporn #foodlover #cooklover #siscuba  #ramadhan #hobby #cook
  • Arini sis buat marathon kat dapur...memasak dr lepas zohor td sampai la ke asar ni sbb adik beradik nak blk berbuka umah mak....hasil marathon td dpt la 5 jenis juadah....kuih buah melaka + kuew tiau goreng basah (repeat atas permintaan org) + kerabu maggi (ni sbb sis yg nak mkn...😅) + sambal udang telur hancur + ikan pekasam goreng ( dr kedah mari...)...sayur dah mintak org lain tolong masakkan sbb sis dah tak larat....😥😥 #juadahberbuka #berbuka #foodporn #foodlover #cooklover #siscuba #ramadhan #hobby #cook
  •  12  2  54 minutes ago
  • And in her smile I see something more beautiful than the stars ✨
.
-coach kimira-
 01111938422
.
  • And in her smile I see something more beautiful than the stars ✨
    .
    -coach kimira-
    01111938422
    .
  •  47  2  57 minutes ago
  • #MARHABAN YA #RAMADAN
.
JOM #BERBUKA #PUASA DI SINI .
SEMPENA #RAMADAN KAREEM NI MESTI KORANG TERCARI-CARI TEMPAT BEST BERBUKA #PUASA KAN? 😂
.
Haaa! Jangan risauuu! BERMULA RAMADHAN ni kedai kami beroperasi seperti biasa ... .
APA TUNGGU LAGI! JOM TEMPAH SEKARANG!
.
.
Lokasi boleh cari kami di google maps atau waze:
Kedai makan rahsia tiga beradik 
Waktu operasi bulan ramadan
5ptg-12.30mlm (setiap hari)
.
BOOK SEKARANG ke whatsapp link
• wasap.my/60187876523/ResrvdBERBUKA
  • #MARHABAN YA #RAMADAN
    .
    JOM #BERBUKA #PUASA DI SINI .
    SEMPENA #RAMADAN KAREEM NI MESTI KORANG TERCARI-CARI TEMPAT BEST BERBUKA #PUASA KAN? 😂
    .
    Haaa! Jangan risauuu! BERMULA RAMADHAN ni kedai kami beroperasi seperti biasa ... .
    APA TUNGGU LAGI! JOM TEMPAH SEKARANG!
    .
    .
    Lokasi boleh cari kami di google maps atau waze:
    Kedai makan rahsia tiga beradik
    Waktu operasi bulan ramadan
    5ptg-12.30mlm (setiap hari)
    .
    BOOK SEKARANG ke whatsapp link
    • wasap.my/60187876523/ResrvdBERBUKA
  •  2  0  1 hour ago
  • Kekeluargaan & kebersamaan..dalam suasana ramadhan...#berbuka puasa# menjadi sangat akrab#23052019#
  • Kekeluargaan & kebersamaan..dalam suasana ramadhan... #berbuka puasa# menjadi sangat akrab #23052019#
  •  13  0  1 hour ago
  • #berbuka puasa ala al azhar asiap
  • #berbuka puasa ala al azhar asiap
  •  0  0  2 hours ago

Top #berbuka Posts

Advertisements

  • Berbuka semalam dengan cikgu-cikgu sekolah.
-
#dinner #berbuka
  • Berbuka semalam dengan cikgu-cikgu sekolah.
    -
    #dinner #berbuka
  •  530  0  20 May, 2019

Advertisements

Advertisements