#benamir Instagram Photos & Videos

benamir - 49.4k posts

Hashtag Popularity

11
average comments
159.4
average likes

Latest #benamir Posts

  • •
BEAUTY AND THE HANDSOME : The natural beauty of Prince and Princess.
•

Perasan atau tidak kedua -dua Prince & Princess ini boleh 'menjelma' dalam dua keadaan.
•

1. Keadaan santai/kasual?
Ben: ✔️ Berbaju t-shirt hitam dan plain, dan juga selalunya akan memakai baju sukan.
✔️ Warna yg Ben suka pakai sudah semestinya hitam. ✔️ Gaya santai dan minimalis, sangat menyenangkan beliau.
•

Mira: ✔️Apabila dinilai semua, Mira kerap pakai tudung hitam utk gaya santai.
✔️ Tops yg minimalis dengan seluar santai.
✔️ Mira juga tidak mengenakan make up yg tebal ketika di luar. Dengan trend sekarang yg kebanyakan orang menggunakan extended eyelashes, Mira tetap minimalis dalam make up. •

2. Keadaan ketika bertemu peminat dan IG Llive:
BERTEMU PEMINAT:
Lihat penampilan Prince & Princess, sangat casual dan ringkas. ✔️ Ben : Masih ingat meet & greet SD? Ben dgn baju sweater sampailah di JB malam itu dgn rambut simba (getah rambut dihadiahkan kpd fans...jangan main main 😉).
✔️ Mira : Baju casual dan sangat sederhana dgn olesan make up yg natural.
•

IG LIVE; 
Ben dan Mira di IG Live sebelum ini tidak kisah tentang rupa paras mereka. Ben dengan rambut simbanya dan Mira dgn muka yg tiada make up dan tudung simple, tetapi kedua-duanya tetap cantik dan handsome. •

WAIT!!!
•

Namun disebabkan mereka berdua ini tak terlebih dlm bergaya di realiti, jadi jika mereka ada shooting/modelling Ben & Mira bertukar jadi sangat BOMBASTIC & MELETOP. Buktinya? ✔️ Mira : Tengok penampilan Mira di ABPBH2019 dan ASK2019 sebelum ini dan setiap photoshoot Ariani, Lunaskinz, dan di Nona sangat CANTIK!
✔️ Ben: Siapa tak cair dengan penampilan di dalam Glam magazine baru-baru ini, etc.
•

Ben & Mira berada dalam kelas mereka tersendiri. Tidak perlu terlalu 'try hard' utk nampak cantik/handsome. Kedua-duanya NATURAL BEAUTY. Mesti ramai dah tahu kan kenapa? Kerana mereka mengamalkan gaya hidup sihat dan makan makanan yg sihat 😘.
•

Eh, malam ni Mira mesti macam ratu kan di Anugerah Telenovela? Aishhhh, Ben tak datang sekali ke untuk raikan kejayaan Mira? 😅. Kita doakan Mira menang malam ini ya! 🤲❤.
•

November to remember 🌻.
• 📸 @m.a.n.a.f.19 (last picture) 🌹.
•

#MiraFilzah
#BenAmir

  • BEAUTY AND THE HANDSOME : The natural beauty of Prince and Princess.


    Perasan atau tidak kedua -dua Prince & Princess ini boleh 'menjelma' dalam dua keadaan.


    1. Keadaan santai/kasual?
    Ben: ✔️ Berbaju t-shirt hitam dan plain, dan juga selalunya akan memakai baju sukan.
    ✔️ Warna yg Ben suka pakai sudah semestinya hitam. ✔️ Gaya santai dan minimalis, sangat menyenangkan beliau.


    Mira: ✔️Apabila dinilai semua, Mira kerap pakai tudung hitam utk gaya santai.
    ✔️ Tops yg minimalis dengan seluar santai.
    ✔️ Mira juga tidak mengenakan make up yg tebal ketika di luar. Dengan trend sekarang yg kebanyakan orang menggunakan extended eyelashes, Mira tetap minimalis dalam make up. •

    2. Keadaan ketika bertemu peminat dan IG Llive:
    BERTEMU PEMINAT:
    Lihat penampilan Prince & Princess, sangat casual dan ringkas. ✔️ Ben : Masih ingat meet & greet SD? Ben dgn baju sweater sampailah di JB malam itu dgn rambut simba (getah rambut dihadiahkan kpd fans...jangan main main 😉).
    ✔️ Mira : Baju casual dan sangat sederhana dgn olesan make up yg natural.


    IG LIVE;
    Ben dan Mira di IG Live sebelum ini tidak kisah tentang rupa paras mereka. Ben dengan rambut simbanya dan Mira dgn muka yg tiada make up dan tudung simple, tetapi kedua-duanya tetap cantik dan handsome. •

    WAIT!!!


    Namun disebabkan mereka berdua ini tak terlebih dlm bergaya di realiti, jadi jika mereka ada shooting/modelling Ben & Mira bertukar jadi sangat BOMBASTIC & MELETOP. Buktinya? ✔️ Mira : Tengok penampilan Mira di ABPBH2019 dan ASK2019 sebelum ini dan setiap photoshoot Ariani, Lunaskinz, dan di Nona sangat CANTIK!
    ✔️ Ben: Siapa tak cair dengan penampilan di dalam Glam magazine baru-baru ini, etc.


    Ben & Mira berada dalam kelas mereka tersendiri. Tidak perlu terlalu 'try hard' utk nampak cantik/handsome. Kedua-duanya NATURAL BEAUTY. Mesti ramai dah tahu kan kenapa? Kerana mereka mengamalkan gaya hidup sihat dan makan makanan yg sihat 😘.


    Eh, malam ni Mira mesti macam ratu kan di Anugerah Telenovela? Aishhhh, Ben tak datang sekali ke untuk raikan kejayaan Mira? 😅. Kita doakan Mira menang malam ini ya! 🤲❤.


    November to remember 🌻.
    • 📸 @m.a.n.a.f.19 (last picture) 🌹.


    #MiraFilzah
    #BenAmir

  •  535  77  2 hours ago
  • Sweet2 ni nk teman princess pegi Anugerah Telenovela ke tu....
-
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
-
#BenAmir 
#mirafilzah 
#benamirafilzah
  • Sweet2 ni nk teman princess pegi Anugerah Telenovela ke tu....
    -
    💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
    -
    #BenAmir
    #mirafilzah
    #benamirafilzah

  •  114  14  2 hours ago

Top #benamir Posts

  • Sweet2 ni nk teman princess pegi Anugerah Telenovela ke tu....
-
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
-
#BenAmir 
#mirafilzah 
#benamirafilzah
  • Sweet2 ni nk teman princess pegi Anugerah Telenovela ke tu....
    -
    💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
    -
    #BenAmir
    #mirafilzah
    #benamirafilzah

  •  114  14  2 hours ago