#bellaammara Instagram Photos & Videos

bellaammara - 571.1k posts

Hashtag Popularity

7.9
average comments
425.1
average likes

Latest #bellaammara Posts

  • PROMO TELEKUNG SYARIFAH + TOTE BAG 🤩🤩
_
Hanya RM 109 #BAlovers akan dpat TELEKUNG SYARIFAH dan TOTE BAG 😍
_
Boleh juga dijadikan hadiah buat org tersayang dan yg special kami sediakan box super cantik, exclusive dan limited 😱😱
_
Stok sangat LIMITED 
_
📲 WhatsApp Jyha 013 5938077 / klik link kt BIO IG 💕 .
.
. 
#telekungsharifah #telekungbellaammara
  • PROMO TELEKUNG SYARIFAH + TOTE BAG 🤩🤩
    _
    Hanya RM 109 #BAlovers akan dpat TELEKUNG SYARIFAH dan TOTE BAG 😍
    _
    Boleh juga dijadikan hadiah buat org tersayang dan yg special kami sediakan box super cantik, exclusive dan limited 😱😱
    _
    Stok sangat LIMITED
    _
    📲 WhatsApp Jyha 013 5938077 / klik link kt BIO IG 💕 .
    .
    .
    #telekungsharifah #telekungbellaammara

  •  5  1  16 January, 2020
  • [MULAKAN SEKARANG JIKA NAK CANTIK BERGAYA DI HARI RAYA]
.
Hanya 99 hari sebelum puasa lepas tu raya. Takkan nak tunggu puasa baru nak mula. Mula awal jika anda jenis susah nak kawal makan. Lebih cepat capai misi bila join #cabarankurusonline sesi Februari yang telah dibuka💪🏻
.
5 terawal daftar harini akan dapat 3 e-book resepi sihat beserta mealplan khas yang tak perlu berlapar dan tanpa perlu struggle bersenam hari-hari😍 best ke best?
.
.
Klik link di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran.
.
.
Coach Mardiah
📲0104026997
  • [MULAKAN SEKARANG JIKA NAK CANTIK BERGAYA DI HARI RAYA]
    .
    Hanya 99 hari sebelum puasa lepas tu raya. Takkan nak tunggu puasa baru nak mula. Mula awal jika anda jenis susah nak kawal makan. Lebih cepat capai misi bila join #cabarankurusonline sesi Februari yang telah dibuka💪🏻
    .
    5 terawal daftar harini akan dapat 3 e-book resepi sihat beserta mealplan khas yang tak perlu berlapar dan tanpa perlu struggle bersenam hari-hari😍 best ke best?
    .
    .
    Klik link di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran.
    .
    .
    Coach Mardiah
    📲0104026997

  •  0  1  16 January, 2020
  • [START IS THE PERFECT TIME]
.
.
Nak tunggu apa lagi kalau berat dah lebih berkilo-kilo. 3 je punca orang susah berjaya adalah suka komplain, 
suka bagi alasan dan melengahkan masa.
.
.
INTAKE CABARAN KURUS ONLINE SESI FEBRUARI TELAH DIBUKA.
.
✅turun berat 5-30kg tahun 2020
🍚Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
✅Group coaching dan Personal Coaching disediakan
✅Tips dan Coaching harian secara ONLINE
✅dapat e-book 21 hari resepi sihat
✅sesuai untuk orang busy
❌tak perlu eatclean ✅boleh makan dikedai
✅video workout diberikan.
.
Klik link di bio ig ☝🏻 untuk pendaftaran.
.
.
Follow ig @coach_mardiah dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.
.
.
#gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat online lost 27kg
  • [START IS THE PERFECT TIME]
    .
    .
    Nak tunggu apa lagi kalau berat dah lebih berkilo-kilo. 3 je punca orang susah berjaya adalah suka komplain,
    suka bagi alasan dan melengahkan masa.
    .
    .
    INTAKE CABARAN KURUS ONLINE SESI FEBRUARI TELAH DIBUKA.
    .
    ✅turun berat 5-30kg tahun 2020
    🍚Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
    ✅Group coaching dan Personal Coaching disediakan
    ✅Tips dan Coaching harian secara ONLINE
    ✅dapat e-book 21 hari resepi sihat
    ✅sesuai untuk orang busy
    ❌tak perlu eatclean ✅boleh makan dikedai
    ✅video workout diberikan.
    .
    Klik link di bio ig ☝🏻 untuk pendaftaran.
    .
    .
    Follow ig @coach_mardiah dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.
    .
    .
    #gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline .
    .
    Coach Mardiah
    📲0104026997
    Pencinta makanan dan coach turun berat online lost 27kg

  •  0  1  16 January, 2020
  • *SPECIAL COMBO*
. 🗓️Sah sehingga 31 Jan 2020
.
💌Sharifah Telekung + Tote Bag = RM109
. (Diskaun RM 19)
[Sharifah Telekung : RM99]
[Bella Tote Bag : RM29]
.
. 🎁 FREE GIFT bagi pembelian special combo Sharifahtelekung + Bella Totebag
. =====
📱Whatsapp 0172456569
📱Whatsapp 0172456569
📱Whatsapp 0172456569
====
  • *SPECIAL COMBO*
    . 🗓️Sah sehingga 31 Jan 2020
    .
    💌Sharifah Telekung + Tote Bag = RM109
    . (Diskaun RM 19)
    [Sharifah Telekung : RM99]
    [Bella Tote Bag : RM29]
    .
    . 🎁 FREE GIFT bagi pembelian special combo Sharifahtelekung + Bella Totebag
    . =====
    📱Whatsapp 0172456569
    📱Whatsapp 0172456569
    📱Whatsapp 0172456569
    ====

  •  0  1  16 January, 2020
  • *SPECIAL COMBO*
. 🗓️Sah sehingga 31 Jan 2020
.
💌Sharifah Telekung + Tote Bag = RM109
. (Diskaun RM 19)
[Sharifah Telekung : RM99]
[Bella Tote Bag : RM29]
.
. 🎁 FREE GIFT bagi pembelian special combo Sharifahtelekung + Bella Totebag
. =====
📱Whatsapp 0172456569
📱Whatsapp 0172456569
📱Whatsapp 0172456569
====
  • *SPECIAL COMBO*
    . 🗓️Sah sehingga 31 Jan 2020
    .
    💌Sharifah Telekung + Tote Bag = RM109
    . (Diskaun RM 19)
    [Sharifah Telekung : RM99]
    [Bella Tote Bag : RM29]
    .
    . 🎁 FREE GIFT bagi pembelian special combo Sharifahtelekung + Bella Totebag
    . =====
    📱Whatsapp 0172456569
    📱Whatsapp 0172456569
    📱Whatsapp 0172456569
    ====

  •  0  1  16 January, 2020
  • *SPECIAL COMBO*
. 🗓️Sah sehingga 31 Jan 2020
.
💌Sharifah Telekung + Tote Bag = RM109
. (Diskaun RM 19)
[Sharifah Telekung : RM99]
[Bella Tote Bag : RM29]
.
. 🎁 FREE GIFT bagi pembelian special combo Sharifahtelekung + Bella Totebag
. =====
📱Whatsapp 0172456569
📱Whatsapp 0172456569
📱Whatsapp 0172456569
====
  • *SPECIAL COMBO*
    . 🗓️Sah sehingga 31 Jan 2020
    .
    💌Sharifah Telekung + Tote Bag = RM109
    . (Diskaun RM 19)
    [Sharifah Telekung : RM99]
    [Bella Tote Bag : RM29]
    .
    . 🎁 FREE GIFT bagi pembelian special combo Sharifahtelekung + Bella Totebag
    . =====
    📱Whatsapp 0172456569
    📱Whatsapp 0172456569
    📱Whatsapp 0172456569
    ====

  •  0  1  16 January, 2020
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
. 
Design : Basic Pants
Material and Fabrics: Cotton Plain
.
Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
.
Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
.
Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
.
Whatsapp 01118553534
. 
#BellaAmmara 
#BALovers #BAclearancesales #summerpants
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
    .
    Design : Basic Pants
    Material and Fabrics: Cotton Plain
    .
    Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
    .
    Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
    .
    Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
    .
    Whatsapp 01118553534
    .
    #BellaAmmara
    #BALovers #BAclearancesales #summerpants

  •  1  0  16 January, 2020
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
. 
Design : Basic Pants
Material and Fabrics: Cotton Plain
.
Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
.
Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
.
Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
.
Whatsapp 01118553534
. 
#BellaAmmara 
#BALovers #BAclearancesales #summerpants
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
    .
    Design : Basic Pants
    Material and Fabrics: Cotton Plain
    .
    Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
    .
    Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
    .
    Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
    .
    Whatsapp 01118553534
    .
    #BellaAmmara
    #BALovers #BAclearancesales #summerpants

  •  1  0  16 January, 2020
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
. 
Design : Basic Pants
Material and Fabrics: Cotton Plain
.
Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
.
Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
.
Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
.
Whatsapp 01118553534
. 
#BellaAmmara 
#BALovers #BAclearancesales #summerpants
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
    .
    Design : Basic Pants
    Material and Fabrics: Cotton Plain
    .
    Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
    .
    Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
    .
    Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
    .
    Whatsapp 01118553534
    .
    #BellaAmmara
    #BALovers #BAclearancesales #summerpants

  •  1  0  16 January, 2020
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
. 
Design : Basic Pants
Material and Fabrics: Cotton Plain
.
Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
.
Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
.
Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
.
Whatsapp 01118553534
. 
#BellaAmmara 
#BALovers #BAclearancesales #summerpants
  • 💥 SUMMER PANTS 💥 RM59 EACH
    .
    Design : Basic Pants
    Material and Fabrics: Cotton Plain
    .
    Detailing : BA tag, Pocket on right and left side, Strap on waist
    .
    Colours available : White, Grey, Soft Pink, Baby Blue
    .
    Product care : Suitable for machine wash. Iron on medium heat temperature.
    .
    Whatsapp 01118553534
    .
    #BellaAmmara
    #BALovers #BAclearancesales #summerpants

  •  1  0  16 January, 2020
  • Mana la nak cari jubah plain color dan material ringan dan xpanas❓❓❓
_
Ni haa Bella Ammara ada ready stock carissa jubah yg laku keras, stok pun dah xbyk boleh kira dgn jari jee 😎😎
_
Swipe left ⬅️
  • Mana la nak cari jubah plain color dan material ringan dan xpanas❓❓❓
    _
    Ni haa Bella Ammara ada ready stock carissa jubah yg laku keras, stok pun dah xbyk boleh kira dgn jari jee 😎😎
    _
    Swipe left ⬅️

  •  5  1  16 January, 2020

Top #bellaammara Posts

  • || KakSaghah nak habaq ni kita ada warna baghu untuk KURUNG QUEEN warna Mint 😘🙈. Rasanya ramai juga dok que menunggu warna ni keluaq.
-
Apa apa pun jom follow @catalog.saa untuk baca detail penuh Kurung Queen dan lain lain item naaa. Kemudian boleh Whatsapp kakSaghah +60194518420 atau klik sahaja link Whatsapp di bio IG kami atas tu naaaaaa
  • || KakSaghah nak habaq ni kita ada warna baghu untuk KURUNG QUEEN warna Mint 😘🙈. Rasanya ramai juga dok que menunggu warna ni keluaq.
    -
    Apa apa pun jom follow @catalog.saa untuk baca detail penuh Kurung Queen dan lain lain item naaa. Kemudian boleh Whatsapp kakSaghah +60194518420 atau klik sahaja link Whatsapp di bio IG kami atas tu naaaaaa

  •  4,013  30  22 October, 2019
  • || "Salam, baju dah sampai. Cantik sangat. Suka."
-
Alah alah malu malu dia kan, tapi alhamdulillah suka design ala Tunku Azizah Aminah. Kurung Songket yang di pasangkan cape tampak anggun bagaikan permaisuri yang manis di lihat, sopan di mata, perwatakan baik di hati.
-
Follow @catalog.saa untuk lihat detail penuh 😘😍
  • || "Salam, baju dah sampai. Cantik sangat. Suka."
    -
    Alah alah malu malu dia kan, tapi alhamdulillah suka design ala Tunku Azizah Aminah. Kurung Songket yang di pasangkan cape tampak anggun bagaikan permaisuri yang manis di lihat, sopan di mata, perwatakan baik di hati.
    -
    Follow @catalog.saa untuk lihat detail penuh 😘😍

  •  1,160  10  24 October, 2019
  • [ KERJA DAN KELUARGA BIARLAH SEIRING ]
.
.
Tak salah nak kerja keras, kerja lebih masa, tambah pendapatan. Tapi biarlah seimbang dengan masa untuk diri sendiri, dan family.
.
FOLLOW DAN TURN ON NOTIFICATIONS @coach_oci UNTUK TIPS & FAKTA DIET SETIAP HARI!
.
.
#gengfitsihatonlinecoaching
#conqueryourbody
Coach Oci : 017 2362461
  • [ KERJA DAN KELUARGA BIARLAH SEIRING ]
    .
    .
    Tak salah nak kerja keras, kerja lebih masa, tambah pendapatan. Tapi biarlah seimbang dengan masa untuk diri sendiri, dan family.
    .
    FOLLOW DAN TURN ON NOTIFICATIONS @coach_oci UNTUK TIPS & FAKTA DIET SETIAP HARI!
    .
    .
    #gengfitsihatonlinecoaching
    #conqueryourbody
    Coach Oci : 017 2362461

  •  21,717  329  25 December, 2019
  • || Rasa sayang hey rasa sayang sayang hey! Berpegangan tangan Sultan Abdullah dan Tunku Azizah Aminah senyum kegirangan. Nak ke mana tu? 😘
-
Assalamualaikum selamat pagi uolsssssss. Ahad pagi sejuk harini. Masih dalam selimut ke?
-
❤️ Kurung Queen
❤️ Detail penuh klik & follow katalog IG kami @catalog.saa
  • || Rasa sayang hey rasa sayang sayang hey! Berpegangan tangan Sultan Abdullah dan Tunku Azizah Aminah senyum kegirangan. Nak ke mana tu? 😘
    -
    Assalamualaikum selamat pagi uolsssssss. Ahad pagi sejuk harini. Masih dalam selimut ke?
    -
    ❤️ Kurung Queen
    ❤️ Detail penuh klik & follow katalog IG kami @catalog.saa

  •  835  7  19 October, 2019