#bawalbatik Instagram Photos & Videos

bawalbatik - 6k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
9.9
average likes

Latest #bawalbatik Posts

  • Assalamualaikum Haii semuaaa,  maaf dah lama tak update feed.  Busy sikit beberapa bulan ni tapi insha allah kita akan update tudung2 yang masih available okayy 😘😘 Haaa ni kita belanja satu gambar,  cantik terbentuk bawal kita ni.  Bawal ni hanya Rm 30 sahaja,  haaa kalau nak mix dngn design lain pun boleh.  Grab 3 pcs will get discount giteww 😋😘 "sis tudung material apa? " 
Ada material heavy chiffon utk bawal n shawl,  ada cotton utk bawal , ada satin silk utk bawal batik😊 "senang bentuk tak awning dia?"
Senang terbentuk walaupun tak guna spray awning😊 "kecik tak tudung ni? Bidang berapa? " 
Untuk bawal kita pakai bidang standard 45 tapi tudung ni boleh mengikut besar mana yg sis nak😊

Apa apa pertanyaan atau nak selit order ke boleh tekan link ws di bio tu ye 😉 
#bawalchiffon #heavychiffonshawl #bawalbeads 
#shalbeads 
#bawalbatik 
#tudungraya2019
#tudung2019 
#tudungmurah 
#tudungampang 
#tudungKL
  • Assalamualaikum Haii semuaaa, maaf dah lama tak update feed. Busy sikit beberapa bulan ni tapi insha allah kita akan update tudung2 yang masih available okayy 😘😘 Haaa ni kita belanja satu gambar, cantik terbentuk bawal kita ni. Bawal ni hanya Rm 30 sahaja, haaa kalau nak mix dngn design lain pun boleh. Grab 3 pcs will get discount giteww 😋😘 "sis tudung material apa? "
    Ada material heavy chiffon utk bawal n shawl, ada cotton utk bawal , ada satin silk utk bawal batik😊 "senang bentuk tak awning dia?"
    Senang terbentuk walaupun tak guna spray awning😊 "kecik tak tudung ni? Bidang berapa? "
    Untuk bawal kita pakai bidang standard 45 tapi tudung ni boleh mengikut besar mana yg sis nak😊

    Apa apa pertanyaan atau nak selit order ke boleh tekan link ws di bio tu ye 😉
    #bawalchiffon #heavychiffonshawl #bawalbeads
    #shalbeads
    #bawalbatik
    #tudungraya2019
    #tudung2019
    #tudungmurah
    #tudungampang
    #tudungKL

  •  6  0  19 September, 2019
  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
.
Lokasi Merdeka Sale:
Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
.
.
RP: RM35
30% OFF: RM24.50.
.
.
Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
(Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
(Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

#bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden
  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
    Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
    Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
    .
    Lokasi Merdeka Sale:
    Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
    Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
    .
    .
    RP: RM35
    30% OFF: RM24.50.
    .
    .
    Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
    (Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
    (Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

    #bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden

  •  17  0  13 September, 2019
  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
.
Lokasi Merdeka Sale:
Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
.
.
RP: RM35
30% OFF: RM24.50.
.
.
Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
(Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
(Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

#bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden
  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
    Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
    Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
    .
    Lokasi Merdeka Sale:
    Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
    Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
    .
    .
    RP: RM35
    30% OFF: RM24.50.
    .
    .
    Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
    (Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
    (Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

    #bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden

  •  30  0  12 September, 2019
  • Bawal Qeela Feedback
  • Bawal Qeela Feedback

  •  0  1  11 September, 2019
  • Bawal Qeela Feedback
  • Bawal Qeela Feedback

  •  0  1  11 September, 2019
  • Bawal Qeela Feedback
  • Bawal Qeela Feedback

  •  0  1  11 September, 2019

Top #bawalbatik Posts

  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
.
Lokasi Merdeka Sale:
Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
.
.
RP: RM35
30% OFF: RM24.50.
.
.
Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
(Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
(Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

#bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden
  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
    Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
    Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
    .
    Lokasi Merdeka Sale:
    Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
    Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
    .
    .
    RP: RM35
    30% OFF: RM24.50.
    .
    .
    Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
    (Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
    (Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

    #bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden

  •  30  0  12 September, 2019
  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
.
Lokasi Merdeka Sale:
Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
.
.
RP: RM35
30% OFF: RM24.50.
.
.
Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
(Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
(Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

#bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden
  • 30% Off untuk design Bawal Batik ni!
    Jom2 grab sebelum kehabisan. No more Restock kay!
    Merdeka Sale dilanjutkan sehingga 16 September 2019...
    .
    Lokasi Merdeka Sale:
    Anaqeen HQ, Bukit Jelutong.
    Online Store, www.anaqeenbawal.com.my.
    .
    .
    RP: RM35
    30% OFF: RM24.50.
    .
    .
    Butik Anaqeen, Bukit Jelutong
    (Isnin-Jumaat) 9pagi-8malam
    (Sabtu-Ahad) 10pagi-7Malam

    #bawalanaqeen #anaqeenlovers #anaqeenewbie #merdekasale #batik #bawalbatik #batikmoden

  •  17  0  13 September, 2019