#barayasinatriabinangkit Instagram Photos & Videos

Latest #barayasinatriabinangkit Posts

  • Geus lila teu ngaposting,,kapohokeun boga akun ieu..
.
Sanajan kitu,urang masih keneh didieu.. .
Ngalalajoanan paripolah sabagean jalma nu beuki kadieu beuki weureu...
.
Beungeut nyinghareup ,ati mungki ,indit tara pamit datang ari bayeungyang,, nanyaan kahareupna nu teu kapikir jauh tina kadar kadeuleu..
.
Ngomean batur salah ,eta  perkara nu teu sainstan ninyuh cikopi bieu..
.
Sanajan hate mere nyaho,eureunan tibatan kudu mikiran ,matak.begang kudu ungkag inggig kaditu kadieu..
.
Syukur masih keneh boga babaturan nu bisa ngubaran hate rungsing cukup ku cikopi  pituring bubuy sampeu
.
📷 @sinatriabinangkit
.
#sinatriabinangkit
#barayasinatriabinangkit 
#sunda 
#cikopi
#bandung
  • @barayasinatriabinangkit Profile picture

    @barayasinatriabinangkit

    Geus lila teu ngaposting,,kapohokeun boga akun ieu..
    .
    Sanajan kitu,urang masih keneh didieu.. .
    Ngalalajoanan paripolah sabagean jalma nu beuki kadieu beuki weureu...
    .
    Beungeut nyinghareup ,ati mungki ,indit tara pamit datang ari bayeungyang,, nanyaan kahareupna nu teu kapikir jauh tina kadar kadeuleu..
    .
    Ngomean batur salah ,eta perkara nu teu sainstan ninyuh cikopi bieu..
    .
    Sanajan hate mere nyaho,eureunan tibatan kudu mikiran ,matak.begang kudu ungkag inggig kaditu kadieu..
    .
    Syukur masih keneh boga babaturan nu bisa ngubaran hate rungsing cukup ku cikopi pituring bubuy sampeu
    .
    📷 @sinatriabinangkit
    .
    #sinatriabinangkit
    #barayasinatriabinangkit
    #sunda
    #cikopi
    #bandung

  •  228  5  22 July, 2019
  • Nempo ka tukangeun asa dibere ngeunah , k gigir asa di bere bungah,geus puguh kahareupeun mah gagah ...
.
Hatè asa ngarasa , asana kahayang urang mah tara kajamah , asa tara manggih genah
.

Poè anu fitri geus kaliwat , teu sadar yèn èta tèh hiji takdir nu kasebut rejeki teu bèda jauh jeung ngarana na jatah.. .
Masih dibere ngarenghap ngalakonan dina raraga silaturahmi keluarga nepi ka semah .
Emang heueuh ,lila teu panggih hiji poè dikumpulkeun di tengah imah katempo loba nu robah ,,
.
Sadar, pamikiran èta masih kènèh atah,jauh tina tafsiran kadar barokah..
.
Jelema ditakdirkeun teu sarua, meuren urang mah can waktuna kudu hirup ngeunah,masih teu bisa ngajaga letah..
.
Hapunten Gusti ,diri nu loba salah..teu nalipak diri jauh kana amparan sajadah..
.
Repost ti panutan : @sinatriabinangkit
.
#sinatriabinangkit
#barayasinatriabinangkit
#sunda
  • @barayasinatriabinangkit Profile picture

    @barayasinatriabinangkit

    Nempo ka tukangeun asa dibere ngeunah , k gigir asa di bere bungah,geus puguh kahareupeun mah gagah ...
    .
    Hatè asa ngarasa , asana kahayang urang mah tara kajamah , asa tara manggih genah
    .

    Poè anu fitri geus kaliwat , teu sadar yèn èta tèh hiji takdir nu kasebut rejeki teu bèda jauh jeung ngarana na jatah.. .
    Masih dibere ngarenghap ngalakonan dina raraga silaturahmi keluarga nepi ka semah .
    Emang heueuh ,lila teu panggih hiji poè dikumpulkeun di tengah imah katempo loba nu robah ,,
    .
    Sadar, pamikiran èta masih kènèh atah,jauh tina tafsiran kadar barokah..
    .
    Jelema ditakdirkeun teu sarua, meuren urang mah can waktuna kudu hirup ngeunah,masih teu bisa ngajaga letah..
    .
    Hapunten Gusti ,diri nu loba salah..teu nalipak diri jauh kana amparan sajadah..
    .
    Repost ti panutan : @sinatriabinangkit
    .
    #sinatriabinangkit
    #barayasinatriabinangkit
    #sunda

  •  253  1  20 June, 2019
  • Sajago jago na tukang gambar atau lukis moal bisa ngagambarkeun rasa nu ngancik dina ati atau alam pikir nu aya dina diri..
.
Sajago jago na pujangga tukang nulis puisi atau buku, moal bisa ngabejer beaskeun carita nu ka saksi ku ieu manah ti diri..
.
Moal bisa ka itung ku nalar tinu saserat tulisan ngandung harti jeung arti..
.
Jati nu ngan saukur bisa ceurik jeung seuri..
.
#barayasinatriabinangkit 
#sinatriabinangkit 
#sangumasihgigih
#kopi
#janari
  • @barayasinatriabinangkit Profile picture

    @barayasinatriabinangkit

    Sajago jago na tukang gambar atau lukis moal bisa ngagambarkeun rasa nu ngancik dina ati atau alam pikir nu aya dina diri..
    .
    Sajago jago na pujangga tukang nulis puisi atau buku, moal bisa ngabejer beaskeun carita nu ka saksi ku ieu manah ti diri..
    .
    Moal bisa ka itung ku nalar tinu saserat tulisan ngandung harti jeung arti..
    .
    Jati nu ngan saukur bisa ceurik jeung seuri..
    .
    #barayasinatriabinangkit
    #sinatriabinangkit
    #sangumasihgigih
    #kopi
    #janari

  •  328  2  19 April, 2019
  • Ohh jadi kieu nya..
.
Hampura jeung wayahna..
Hiji pangalaman ieu moal leungit elmu na nepika jaga..
.
Hampura kuring indit lain ku teu butuh, lain ku teu betah, ieu jalan hiji hiji na kuring indit pamit kasadayana..
Pasti kuring ngecewakeun loba jelema hampura kusabab didieu lain jalanna..
.
Haturnuhun 10 bulan sangat mengesankan..
.
#barayasinatriabinangkit 
#sangugigih
  • @barayasinatriabinangkit Profile picture

    @barayasinatriabinangkit

    Ohh jadi kieu nya..
    .
    Hampura jeung wayahna..
    Hiji pangalaman ieu moal leungit elmu na nepika jaga..
    .
    Hampura kuring indit lain ku teu butuh, lain ku teu betah, ieu jalan hiji hiji na kuring indit pamit kasadayana..
    Pasti kuring ngecewakeun loba jelema hampura kusabab didieu lain jalanna..
    .
    Haturnuhun 10 bulan sangat mengesankan..
    .
    #barayasinatriabinangkit
    #sangugigih

  •  481  12  13 April, 2019
  • Rumasa gede ambeuk, simkuring nu masih ngagugu kana nafsu jeung goreng adat na..
Sagala can bisa ngamaklumkeun laku lampah sifat  jelema..
Nu aya silih salahkeun, padahal eta nu jadi mamala..
.
Heueuh asa ngelehkeun rasa gede ka ambeuk sorangan teu bisa nahan na..
Ukur ngagugu kana nafsu jeung abeukna..
Gede ka ambeuk teu mikir kahareupna..
Padahal eta nu jadi picalakakeun engke jaga..
.
Paparin abdi gusti mugia simkuring bisa ngamaklumkeun narimakeun sifat laku lampah jelema..
.
Rumasa simkuring jauh tina sampurna..
.
#barayasinatriabinangkit 
#sinatriabinangkit 
#sunda 
#jawabarat
  • @barayasinatriabinangkit Profile picture

    @barayasinatriabinangkit

    Rumasa gede ambeuk, simkuring nu masih ngagugu kana nafsu jeung goreng adat na..
    Sagala can bisa ngamaklumkeun laku lampah sifat jelema..
    Nu aya silih salahkeun, padahal eta nu jadi mamala..
    .
    Heueuh asa ngelehkeun rasa gede ka ambeuk sorangan teu bisa nahan na..
    Ukur ngagugu kana nafsu jeung abeukna..
    Gede ka ambeuk teu mikir kahareupna..
    Padahal eta nu jadi picalakakeun engke jaga..
    .
    Paparin abdi gusti mugia simkuring bisa ngamaklumkeun narimakeun sifat laku lampah jelema..
    .
    Rumasa simkuring jauh tina sampurna..
    .
    #barayasinatriabinangkit
    #sinatriabinangkit
    #sunda
    #jawabarat

  •  431  1  2 April, 2019
  • Teu cukup ku boga kahayang nu sok kabayang bayang dina pikiran..
.
Tekad jeung usaha keur di lakonan ngarah jaga bisa hirup keur hirup..
.
Heueuh ieu kahirupan teu cukup ukur ngarenghap..
.
Ampun paralun gusti nu agung pinanggihkeun kuring kana nu di tuju, tujuan hirup..
.
#barayasinatriabinangkit
#sunda
  • @barayasinatriabinangkit Profile picture

    @barayasinatriabinangkit

    Teu cukup ku boga kahayang nu sok kabayang bayang dina pikiran..
    .
    Tekad jeung usaha keur di lakonan ngarah jaga bisa hirup keur hirup..
    .
    Heueuh ieu kahirupan teu cukup ukur ngarenghap..
    .
    Ampun paralun gusti nu agung pinanggihkeun kuring kana nu di tuju, tujuan hirup..
    .
    #barayasinatriabinangkit
    #sunda

  •  636  10  28 March, 2019

Top #barayasinatriabinangkit Posts