#bajuraya2020 Instagram Photos & Videos

bajuraya2020 - 568.7k posts

Hashtag Popularity

87.9
average comments
573.6
average likes

Latest #bajuraya2020 Posts

  • JUBAH ABDULLAH
.
Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : JOJOBE COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Promosi : Rm80 sahaja !

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

JUBAH ABDULLAH

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • JUBAH ABDULLAH
    .
    Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : JOJOBE COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Promosi : Rm80 sahaja !

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    JUBAH ABDULLAH

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  3 minutes ago
  • JUBAH ABDULLAH
.
Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : JOJOBE COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Promosi : Rm80 sahaja !

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

JUBAH ABDULLAH

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • JUBAH ABDULLAH
    .
    Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : JOJOBE COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Promosi : Rm80 sahaja !

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    JUBAH ABDULLAH

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  5 minutes ago
  • .
.
==========================
KURUNG LOLIPOP RAYA (KIDS)
==========================
.
.
💘material dari Luxury Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing.
.
💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas.  Koleksi raya 2020 yang Ayu dan sopan. Design 'Lolipop ' membuatkan si comel tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti.
.
💘Design layer bertingkat yang dijahit kemas dan cantik ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk.
.
💘Pinggang full getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi memudahkan si comel bergerak, nampak ayu dan sopan sangat.
.
💘 11 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung. .
.
* warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
Size :  S / M / L / XL

p/s : MODEL SIZE S
.
.
**
🎀RM58 : semenanjung
🎀RM 61 : sabah/sarawak
.
[ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
.
.
**
.
Apa tunggu lagi?
Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
.
.
.
#bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya
  • .
    .
    ==========================
    KURUNG LOLIPOP RAYA (KIDS)
    ==========================
    .
    .
    💘material dari Luxury Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing.
    .
    💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas. Koleksi raya 2020 yang Ayu dan sopan. Design 'Lolipop ' membuatkan si comel tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti.
    .
    💘Design layer bertingkat yang dijahit kemas dan cantik ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk.
    .
    💘Pinggang full getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi memudahkan si comel bergerak, nampak ayu dan sopan sangat.
    .
    💘 11 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung. .
    .
    * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
    .
    .
    Size : S / M / L / XL

    p/s : MODEL SIZE S
    .
    .
    **
    🎀RM58 : semenanjung
    🎀RM 61 : sabah/sarawak
    .
    [ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
    .
    .
    **
    .
    Apa tunggu lagi?
    Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
    .
    .
    .
    #bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya

  •  0  0  5 minutes ago
  • JUBAH ABDULLAH
.
Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : JOJOBE COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Promosi : Rm80 sahaja !

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

JUBAH ABDULLAH

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • JUBAH ABDULLAH
    .
    Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : JOJOBE COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Promosi : Rm80 sahaja !

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    JUBAH ABDULLAH

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  6 minutes ago
  • JUBAH ABDULLAH
.
Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : JOJOBE COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Promosi : Rm80 sahaja !

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

JUBAH ABDULLAH

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • JUBAH ABDULLAH
    .
    Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : JOJOBE COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Promosi : Rm80 sahaja !

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    JUBAH ABDULLAH

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  1  0  7 minutes ago
  • JUBAH ABDULLAH
.
Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : JOJOBE COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Promosi : Rm80 sahaja !

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

JUBAH ABDULLAH

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • JUBAH ABDULLAH
    .
    Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : JOJOBE COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Promosi : Rm80 sahaja !

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    JUBAH ABDULLAH

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  9 minutes ago
  • JUBAH ABDULLAH
.
Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : JOJOBE COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Promosi : Rm80 sahaja !

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

JUBAH ABDULLAH

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • JUBAH ABDULLAH
    .
    Rambang mata tak nak buat pilihan? Jubah Abdullah kali ni juga memang tidak mengecewakan. Material yang sangat sejuk dan semestinya akan memberi impak kacak kepada si pemakai 😜😜😜Semuanya dah ready stock kat butik. Jom singgah ke butik kami dan cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : JOJOBE COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Promosi : Rm80 sahaja !

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    JUBAH ABDULLAH

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  11 minutes ago
  • ALAHAIIII MALU NYA.... Aset dari luar nampak tegang membulat, TAPI.....
.
Hakikatnya, bila buka bra.....
.
➡️ TERUS LENDUT, JATUH, KENDUR, LAYUT.
.
➡️ BRA YG PAKAI RUPANYA PUSH UP BRA YG BER-SPAN 3 INCI.
.
➡️ BREAST CIPUT MCM BUDAK², LEPER DAN TAK BERMAYA JE.
.
➡️ ALAMAK LEBIH TERUK, FLAT SEHINGGA TIADA APA² ISI KELIHATAN.
.

#breastbootysoap #hushhush #lovepotion #lovepotionbyhushhush #duckscarvs 
#hariwanita #wanitacantik #wanitamuslimah #wanitamalaysia #jomkurus #lovepotionbyhushhush #kekasihhq  #shawlpublika #shawlexclusive #bawalexclusive #arianiexclusive  #alhaalfacosmetics #syifamelvin  #kadkahwineksklusif #syatillamelvin #bajuraya2020 #bukankahwinpaksa #womensdaymalaysia #breastmontok #maaftakindah
  • ALAHAIIII MALU NYA.... Aset dari luar nampak tegang membulat, TAPI.....
    .
    Hakikatnya, bila buka bra.....
    .
    ➡️ TERUS LENDUT, JATUH, KENDUR, LAYUT.
    .
    ➡️ BRA YG PAKAI RUPANYA PUSH UP BRA YG BER-SPAN 3 INCI.
    .
    ➡️ BREAST CIPUT MCM BUDAK², LEPER DAN TAK BERMAYA JE.
    .
    ➡️ ALAMAK LEBIH TERUK, FLAT SEHINGGA TIADA APA² ISI KELIHATAN.
    .

    #breastbootysoap #hushhush #lovepotion #lovepotionbyhushhush #duckscarvs
    #hariwanita #wanitacantik #wanitamuslimah #wanitamalaysia #jomkurus #lovepotionbyhushhush #kekasihhq #shawlpublika #shawlexclusive #bawalexclusive #arianiexclusive #alhaalfacosmetics #syifamelvin #kadkahwineksklusif #syatillamelvin #bajuraya2020 #bukankahwinpaksa #womensdaymalaysia #breastmontok #maaftakindah

  •  1  0  15 minutes ago
  • .
.
==================
KURUNG NATALIA V2
==================
.
.
** HANYA TINGGAL 2 SAIZ SHJ!! **
.
.
🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
.
🔔Design cutting kurung moden.
.
🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
.
🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
.
🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
.
🔔Jahitan yang halus dan kemas.
.
🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
.
🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
.
.
🌷Size : XXL / 3XL shj.
.
**
🎀RM68 : semenanjung
🎀RM 71 : sabah/sarawak
.
[ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
.
.
**
.
Apa tunggu lagi?
Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
.
.
.
#bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya
  • .
    .
    ==================
    KURUNG NATALIA V2
    ==================
    .
    .
    ** HANYA TINGGAL 2 SAIZ SHJ!! **
    .
    .
    🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
    .
    🔔Design cutting kurung moden.
    .
    🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
    .
    🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
    .
    🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
    .
    🔔Jahitan yang halus dan kemas.
    .
    🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
    .
    🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
    .
    .
    🌷Size : XXL / 3XL shj.
    .
    **
    🎀RM68 : semenanjung
    🎀RM 71 : sabah/sarawak
    .
    [ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
    .
    .
    **
    .
    Apa tunggu lagi?
    Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
    .
    .
    .
    #bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya

  •  0  0  22 minutes ago
  • 📍Kurung Cotton Mini Moden Zahra
.
🌼Price:  RM59 (harga asal RM65 )
Postage RM9 S / RM12 SS
✂️Size : S, M, L, XL, XXL
.
.
🌼Price:  RM65 
Postage RM9 S / RM12 SS
✂️Size : 3XL, 4XL, 5XL
✂️Skirt A/ Kain duyung
✂️Material : English Cotton
✂️Ada zip di lengan.
🌼Model is wearing S size🌼
.

Kurung Cotton Pahang Zahra
.
🌼Price:  RM55 
Postage RM9 S / RM12 SS
✂️Size : XS, S, M, L, XL
✂️Material : English Cotton
🌼Model is wearing S size🌼
.
⚠️No Urgent order!
⚠️No Backup Buyer!
.
Untuk sebarang pesanan, boleh DM💌 segera.💜
.
 #pasirmas #kelantan #bajukurung #kurunglawa #tudung #kotabharu #uitmck #uitmmachang #shawl #uitmkb #kurungcantik
#englishcotton #kotabharu  #kurungcottonmurah #bajucotton #bajukurungmini #bajukurungcotton #kurungcotton #kurungsiap
#cottonenglish  #uitmpuncakalam #minikurungcotton #uitmdengkil
 #bajukurungpeplum #tanahmerah #bajuraya2020 #machang
#kurungkebayacotton #bajukurunglawa
#bajukurungcottonmurah #minikurungbatikcotton
  • 📍Kurung Cotton Mini Moden Zahra
    .
    🌼Price: RM59 (harga asal RM65 )
    Postage RM9 S / RM12 SS
    ✂️Size : S, M, L, XL, XXL
    .
    .
    🌼Price: RM65
    Postage RM9 S / RM12 SS
    ✂️Size : 3XL, 4XL, 5XL
    ✂️Skirt A/ Kain duyung
    ✂️Material : English Cotton
    ✂️Ada zip di lengan.
    🌼Model is wearing S size🌼
    .

    Kurung Cotton Pahang Zahra
    .
    🌼Price: RM55
    Postage RM9 S / RM12 SS
    ✂️Size : XS, S, M, L, XL
    ✂️Material : English Cotton
    🌼Model is wearing S size🌼
    .
    ⚠️No Urgent order!
    ⚠️No Backup Buyer!
    .
    Untuk sebarang pesanan, boleh DM💌 segera.💜
    .
    #pasirmas #kelantan #bajukurung #kurunglawa #tudung #kotabharu #uitmck #uitmmachang #shawl #uitmkb #kurungcantik
    #englishcotton #kotabharu #kurungcottonmurah #bajucotton #bajukurungmini #bajukurungcotton #kurungcotton #kurungsiap
    #cottonenglish #uitmpuncakalam #minikurungcotton #uitmdengkil
    #bajukurungpeplum #tanahmerah #bajuraya2020 #machang
    #kurungkebayacotton #bajukurunglawa
    #bajukurungcottonmurah #minikurungbatikcotton

  •  2  0  24 minutes ago
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
.
5  warna yang menarik untuk di rebut
.
*design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Warna paling  femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
.
🌸VARIASI WARNA  MENARIK
🌸material sb line + PEARLSKIN
🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
🌸jenis kain LIPAT BATEK
🌸pinggang bergetah 🌸saiz  XS S M L XL XXL XXXL
🌸 Friendly wudhu .
🚱iron less
🚱do not soak
✅hand wash only .
✖jarang
✖kecut
√sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
.
 PROSEC 5 HARI
.
HARGA
RM100SM/RM105SS 
TERMASUK POS
2xl 3xl add rm 10
.
.
#bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
#sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum 
#sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
#sayajualmurah #minikurungcantik
#sayajualmurahmurah #sayajual
#sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
#bajusantai #bajumuslimah
#kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
.
Klik
https://afzanhshoppe.wasap.my/
.
Atau
klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
    .
    5 warna yang menarik untuk di rebut
    .
    *design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
    Warna paling femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
    .
    🌸VARIASI WARNA MENARIK
    🌸material sb line + PEARLSKIN
    🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
    🌸jenis kain LIPAT BATEK
    🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL
    🌸 Friendly wudhu .
    🚱iron less
    🚱do not soak
    ✅hand wash only .
    ✖jarang
    ✖kecut
    √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    .
    PROSEC 5 HARI
    .
    HARGA
    RM100SM/RM105SS
    TERMASUK POS
    2xl 3xl add rm 10
    .
    .
    #bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
    #sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum
    #sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
    #sayajualmurah #minikurungcantik
    #sayajualmurahmurah #sayajual
    #sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
    #bajusantai #bajumuslimah
    #kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
    .
    Klik
    https://afzanhshoppe.wasap.my/
    .
    Atau
    klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.

  •  0  0  24 minutes ago
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
.
5  warna yang menarik untuk di rebut
.
*design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Warna paling  femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
.
🌸VARIASI WARNA  MENARIK
🌸material sb line + PEARLSKIN
🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
🌸jenis kain LIPAT BATEK
🌸pinggang bergetah 🌸saiz  XS S M L XL XXL XXXL
🌸 Friendly wudhu .
🚱iron less
🚱do not soak
✅hand wash only .
✖jarang
✖kecut
√sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
.
 PROSEC 5 HARI
.
HARGA
RM100SM/RM105SS 
TERMASUK POS
2xl 3xl add rm 10
.
.
#bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
#sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum 
#sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
#sayajualmurah #minikurungcantik
#sayajualmurahmurah #sayajual
#sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
#bajusantai #bajumuslimah
#kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
.
Klik
https://afzanhshoppe.wasap.my/
.
Atau
klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
    .
    5 warna yang menarik untuk di rebut
    .
    *design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
    Warna paling femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
    .
    🌸VARIASI WARNA MENARIK
    🌸material sb line + PEARLSKIN
    🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
    🌸jenis kain LIPAT BATEK
    🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL
    🌸 Friendly wudhu .
    🚱iron less
    🚱do not soak
    ✅hand wash only .
    ✖jarang
    ✖kecut
    √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    .
    PROSEC 5 HARI
    .
    HARGA
    RM100SM/RM105SS
    TERMASUK POS
    2xl 3xl add rm 10
    .
    .
    #bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
    #sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum
    #sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
    #sayajualmurah #minikurungcantik
    #sayajualmurahmurah #sayajual
    #sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
    #bajusantai #bajumuslimah
    #kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
    .
    Klik
    https://afzanhshoppe.wasap.my/
    .
    Atau
    klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.

  •  0  0  25 minutes ago
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
.
5  warna yang menarik untuk di rebut
.
*design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Warna paling  femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
.
🌸VARIASI WARNA  MENARIK
🌸material sb line + PEARLSKIN
🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
🌸jenis kain LIPAT BATEK
🌸pinggang bergetah 🌸saiz  XS S M L XL XXL XXXL
🌸 Friendly wudhu .
🚱iron less
🚱do not soak
✅hand wash only .
✖jarang
✖kecut
√sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
.
 PROSEC 5 HARI
.
HARGA
RM100SM/RM105SS 
TERMASUK POS
2xl 3xl add rm 10
.
.
#bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
#sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum 
#sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
#sayajualmurah #minikurungcantik
#sayajualmurahmurah #sayajual
#sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
#bajusantai #bajumuslimah
#kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
.
Klik
https://afzanhshoppe.wasap.my/
.
Atau
klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
    .
    5 warna yang menarik untuk di rebut
    .
    *design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
    Warna paling femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
    .
    🌸VARIASI WARNA MENARIK
    🌸material sb line + PEARLSKIN
    🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
    🌸jenis kain LIPAT BATEK
    🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL
    🌸 Friendly wudhu .
    🚱iron less
    🚱do not soak
    ✅hand wash only .
    ✖jarang
    ✖kecut
    √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    .
    PROSEC 5 HARI
    .
    HARGA
    RM100SM/RM105SS
    TERMASUK POS
    2xl 3xl add rm 10
    .
    .
    #bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
    #sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum
    #sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
    #sayajualmurah #minikurungcantik
    #sayajualmurahmurah #sayajual
    #sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
    #bajusantai #bajumuslimah
    #kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
    .
    Klik
    https://afzanhshoppe.wasap.my/
    .
    Atau
    klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.

  •  0  0  25 minutes ago
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
.
5  warna yang menarik untuk di rebut
.
*design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Warna paling  femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
.
🌸VARIASI WARNA  MENARIK
🌸material sb line + PEARLSKIN
🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
🌸jenis kain LIPAT BATEK
🌸pinggang bergetah 🌸saiz  XS S M L XL XXL XXXL
🌸 Friendly wudhu .
🚱iron less
🚱do not soak
✅hand wash only .
✖jarang
✖kecut
√sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
.
 PROSEC 5 HARI
.
HARGA
RM100SM/RM105SS 
TERMASUK POS
2xl 3xl add rm 10
.
.
#bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
#sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum 
#sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
#sayajualmurah #minikurungcantik
#sayajualmurahmurah #sayajual
#sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
#bajusantai #bajumuslimah
#kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
.
Klik
https://afzanhshoppe.wasap.my/
.
Atau
klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
    .
    5 warna yang menarik untuk di rebut
    .
    *design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
    Warna paling femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
    .
    🌸VARIASI WARNA MENARIK
    🌸material sb line + PEARLSKIN
    🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
    🌸jenis kain LIPAT BATEK
    🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL
    🌸 Friendly wudhu .
    🚱iron less
    🚱do not soak
    ✅hand wash only .
    ✖jarang
    ✖kecut
    √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    .
    PROSEC 5 HARI
    .
    HARGA
    RM100SM/RM105SS
    TERMASUK POS
    2xl 3xl add rm 10
    .
    .
    #bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
    #sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum
    #sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
    #sayajualmurah #minikurungcantik
    #sayajualmurahmurah #sayajual
    #sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
    #bajusantai #bajumuslimah
    #kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
    .
    Klik
    https://afzanhshoppe.wasap.my/
    .
    Atau
    klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.

  •  0  0  26 minutes ago
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
.
5  warna yang menarik untuk di rebut
.
*design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Warna paling  femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
.
🌸VARIASI WARNA  MENARIK
🌸material sb line + PEARLSKIN
🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
🌸jenis kain LIPAT BATEK
🌸pinggang bergetah 🌸saiz  XS S M L XL XXL XXXL
🌸 Friendly wudhu .
🚱iron less
🚱do not soak
✅hand wash only .
✖jarang
✖kecut
√sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
.
 PROSEC 5 HARI
.
HARGA
RM100SM/RM105SS 
TERMASUK POS
2xl 3xl add rm 10
.
.
#bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
#sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum 
#sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
#sayajualmurah #minikurungcantik
#sayajualmurahmurah #sayajual
#sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
#bajusantai #bajumuslimah
#kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
.
Klik
https://afzanhshoppe.wasap.my/
.
Atau
klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
    .
    5 warna yang menarik untuk di rebut
    .
    *design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
    Warna paling femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
    .
    🌸VARIASI WARNA MENARIK
    🌸material sb line + PEARLSKIN
    🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
    🌸jenis kain LIPAT BATEK
    🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL
    🌸 Friendly wudhu .
    🚱iron less
    🚱do not soak
    ✅hand wash only .
    ✖jarang
    ✖kecut
    √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    .
    PROSEC 5 HARI
    .
    HARGA
    RM100SM/RM105SS
    TERMASUK POS
    2xl 3xl add rm 10
    .
    .
    #bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
    #sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum
    #sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
    #sayajualmurah #minikurungcantik
    #sayajualmurahmurah #sayajual
    #sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
    #bajusantai #bajumuslimah
    #kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
    .
    Klik
    https://afzanhshoppe.wasap.my/
    .
    Atau
    klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.

  •  0  0  26 minutes ago
  • .
.
==================
KURUNG NATALIA V2
==================
.
.
🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
.
🔔Design cutting kurung moden.
.
🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
.
🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
.
🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
.
🔔Jahitan yang halus dan kemas.
.
🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
.
🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
.
.
🌷Size : XXL / 3XL shj.
.
**
🎀RM68 : semenanjung
🎀RM 71 : sabah/sarawak
.
[ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
.
.
**
.
Apa tunggu lagi?
Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
.
.
.
#bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya
  • .
    .
    ==================
    KURUNG NATALIA V2
    ==================
    .
    .
    🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
    .
    🔔Design cutting kurung moden.
    .
    🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
    .
    🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
    .
    🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
    .
    🔔Jahitan yang halus dan kemas.
    .
    🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
    .
    🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
    .
    .
    🌷Size : XXL / 3XL shj.
    .
    **
    🎀RM68 : semenanjung
    🎀RM 71 : sabah/sarawak
    .
    [ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
    .
    .
    **
    .
    Apa tunggu lagi?
    Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
    .
    .
    .
    #bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya

  •  0  0  29 minutes ago
  • BAJU MELAYU TMJ
.
Fuhhh ini koleksi paling ‘rare’ yang pernah @elrahexclusive keluarkan. Kali ni Big Boss buat untuk si jejaka yang gemarkan Baju Melayu yang sangat sinonim dengan adat dan budaya negeri Johor. Lain dari yang lain tau. Semua warna dah ready stock kat butik. Cepat2 dapatkan tau. Nnt jgn marah admin kalau dah sold out. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : XINYAN COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Price : RM100

Joms bergaya dengan BAJU MELAYU TMJ, whatsapp kami skrg untuk sebarang pertanyaan di ( nmbr anda )

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

BAJU Melayu TMJ

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • BAJU MELAYU TMJ
    .
    Fuhhh ini koleksi paling ‘rare’ yang pernah @elrahexclusive keluarkan. Kali ni Big Boss buat untuk si jejaka yang gemarkan Baju Melayu yang sangat sinonim dengan adat dan budaya negeri Johor. Lain dari yang lain tau. Semua warna dah ready stock kat butik. Cepat2 dapatkan tau. Nnt jgn marah admin kalau dah sold out. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : XINYAN COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Price : RM100

    Joms bergaya dengan BAJU MELAYU TMJ, whatsapp kami skrg untuk sebarang pertanyaan di ( nmbr anda )

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    BAJU Melayu TMJ

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  29 minutes ago
  • .
.
==================
KURUNG NATALIA V2
==================
.
.
🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
.
🔔Design cutting kurung moden.
.
🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
.
🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
.
🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
.
🔔Jahitan yang halus dan kemas.
.
🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
.
🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
.
.
🌷Size : 3XL shj.
.
**
🎀RM68 : semenanjung
🎀RM 71 : sabah/sarawak
.
[ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
.
.
**
.
Apa tunggu lagi?
Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
.
.
.
#bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya
  • .
    .
    ==================
    KURUNG NATALIA V2
    ==================
    .
    .
    🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
    .
    🔔Design cutting kurung moden.
    .
    🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
    .
    🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
    .
    🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
    .
    🔔Jahitan yang halus dan kemas.
    .
    🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
    .
    🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
    .
    .
    🌷Size : 3XL shj.
    .
    **
    🎀RM68 : semenanjung
    🎀RM 71 : sabah/sarawak
    .
    [ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
    .
    .
    **
    .
    Apa tunggu lagi?
    Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
    .
    .
    .
    #bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya

  •  0  0  29 minutes ago
  • BAJU MELAYU TMJ
.
Fuhhh ini koleksi paling ‘rare’ yang pernah @elrahexclusive keluarkan. Kali ni Big Boss buat untuk si jejaka yang gemarkan Baju Melayu yang sangat sinonim dengan adat dan budaya negeri Johor. Lain dari yang lain tau. Semua warna dah ready stock kat butik. Cepat2 dapatkan tau. Nnt jgn marah admin kalau dah sold out. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : XINYAN COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Price : RM100

Joms bergaya dengan BAJU MELAYU TMJ, whatsapp kami skrg untuk sebarang pertanyaan di ( nmbr anda )

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

BAJU Melayu TMJ

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • BAJU MELAYU TMJ
    .
    Fuhhh ini koleksi paling ‘rare’ yang pernah @elrahexclusive keluarkan. Kali ni Big Boss buat untuk si jejaka yang gemarkan Baju Melayu yang sangat sinonim dengan adat dan budaya negeri Johor. Lain dari yang lain tau. Semua warna dah ready stock kat butik. Cepat2 dapatkan tau. Nnt jgn marah admin kalau dah sold out. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : XINYAN COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Price : RM100

    Joms bergaya dengan BAJU MELAYU TMJ, whatsapp kami skrg untuk sebarang pertanyaan di ( nmbr anda )

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    BAJU Melayu TMJ

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  30 minutes ago
  • .
.
==================
KURUNG NATALIA V2
==================
.
.
🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
.
🔔Design cutting kurung moden.
.
🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
.
🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
.
🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
.
🔔Jahitan yang halus dan kemas.
.
🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
.
🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
.
.
🌷Size : 3XL shj.
.
**
🎀RM68 : semenanjung
🎀RM 71 : sabah/sarawak
.
[ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
.
.
**
.
Apa tunggu lagi?
Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
.
.
.
#bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya
  • .
    .
    ==================
    KURUNG NATALIA V2
    ==================
    .
    .
    🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
    .
    🔔Design cutting kurung moden.
    .
    🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
    .
    🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
    .
    🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
    .
    🔔Jahitan yang halus dan kemas.
    .
    🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
    .
    🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
    .
    .
    🌷Size : 3XL shj.
    .
    **
    🎀RM68 : semenanjung
    🎀RM 71 : sabah/sarawak
    .
    [ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
    .
    .
    **
    .
    Apa tunggu lagi?
    Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
    .
    .
    .
    #bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya

  •  0  0  30 minutes ago
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
.
5  warna yang menarik untuk di rebut
.
*design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Warna paling  femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
.
🌸VARIASI WARNA  MENARIK
🌸material sb line + PEARLSKIN
🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
🌸jenis kain LIPAT BATEK
🌸pinggang bergetah 🌸saiz  XS S M L XL XXL XXXL
🌸 Friendly wudhu .
🚱iron less
🚱do not soak
✅hand wash only .
✖jarang
✖kecut
√sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
.
 PROSEC 5 HARI
.
HARGA
RM100SM/RM105SS 
TERMASUK POS
2xl 3xl add rm 10
.
.
#bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
#sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum 
#sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
#sayajualmurah #minikurungcantik
#sayajualmurahmurah #sayajual
#sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
#bajusantai #bajumuslimah
#kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
.
Klik
https://afzanhshoppe.wasap.my/
.
Atau
klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.
  • 🌸KURUNG MAISARA🌸
    .
    5 warna yang menarik untuk di rebut
    .
    *design kebaya EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
    Warna paling femes tahun ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date
    .
    🌸VARIASI WARNA MENARIK
    🌸material sb line + PEARLSKIN
    🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung pahang
    🌸jenis kain LIPAT BATEK
    🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL
    🌸 Friendly wudhu .
    🚱iron less
    🚱do not soak
    ✅hand wash only .
    ✖jarang
    ✖kecut
    √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    .
    PROSEC 5 HARI
    .
    HARGA
    RM100SM/RM105SS
    TERMASUK POS
    2xl 3xl add rm 10
    .
    .
    #bajumuslimah_ohsem #kurungmoden #afzanhshoppe #kurungmaisara_afzanhshoppe
    #sayapeniagaonlinemalaysia #minikurung #kurungmini #bajukurungpeplum
    #sayapeniagaonline #jubahmurah #jubahmoden #blousesuit
    #sayajualmurah #minikurungcantik
    #sayajualmurahmurah #sayajual
    #sayajualdressmurah #kebayacantik #sayajualkurungcantik #blousecantik #bajuraya2020
    #bajusantai #bajumuslimah
    #kebayamoden #jubahraya2020 #bajurayabapaanak #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #kurta #kurungmoden #jubahmoden #blousemoden .
    .
    Klik
    https://afzanhshoppe.wasap.my/
    .
    Atau
    klik bio profile ig untuk pertanyaan stok.sila sertakan gambar,saiz dikehendaki dan detail item tersebut.terima kasih.

  •  0  0  33 minutes ago
  • BAJU MELAYU BABY SUPER SMART & SELESA!
.
Paling murah, paling kemas, susah dapat! 😱
.
Mommies yang ada anak lelaki berumur seawal baru lahir sehingga satu tahun! 
Baju Melayu Baby viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 4 tahun berturut² kini telah didatangkan dengan warna² baru! Lebih 50 warna ready stock!😱
.
Pesanan kami,
Jika dah berkenan dan ada bajet cepat² place order! Risau warna yang Mommy nak kehabisan stok! Stok keluar laju sangat macam pisang goreng panas.
.
Baju melayu baby yang paling murah dan berkualiti! InshaAllah mommy akan berpuas hati!
Dah lebih 10,000 pasang terjual hanya secara online dan secara retail sahaja! Dah beribu feedback positif Alhamdulillah kami terima dari customer sah kami! Boleh ke @bajumelayubaby_official untuk tengok real feedback daripada customer kami😍
.
Kini, kami datangkan set kombo untuk harga lebih JIMAT!👍
.
HANYA RM54 SAHAJA!
STOK MEMANG TERHAD!
.
.
==================
BOLEH ORDER DISINI
==================
.
Whatsapp 017-5621902
Whatsapp 017-5621902
Whatsapp 017-5621902
.
Atau klik link wasap ni @ di bio profile kami.
http://www.wasap.my/60175621902/igfortuna
.
JOM JOIN CHANNEL KAMI UTK TESTIMONI/ FEEDBACK.
➡ https://t.me/TestimoniBajuMelayuBabyKurtaBaby
.
.
.
#kopiahkait
#bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #songkokbudak #bajumelayubaby2020 #bajumelayubabymajlisakikah #romperbajumelayubaby #songkokbaby #kurtabudak #kurtakids #kurtababy2020 #sampinbaby 
#kurtanewbornmurah #kurtababyviral #majlisakikahcukurjambul #majliscukurjambul #sampingbaby #sedondonraya2020 #bajumelayubayi #romperbajumelayubaby #sedondonraya #bajumelayubabytwins 
#setaqiqahlelaki #bajuraya2020 #kopiahbaby
#sampinkartunbaby #sampinsongketbaby #bajumelayutelukbelanga #bajumelayubabytelukbelanga #bajumelayubabycekakmusang
  • BAJU MELAYU BABY SUPER SMART & SELESA!
    .
    Paling murah, paling kemas, susah dapat! 😱
    .
    Mommies yang ada anak lelaki berumur seawal baru lahir sehingga satu tahun!
    Baju Melayu Baby viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 4 tahun berturut² kini telah didatangkan dengan warna² baru! Lebih 50 warna ready stock!😱
    .
    Pesanan kami,
    Jika dah berkenan dan ada bajet cepat² place order! Risau warna yang Mommy nak kehabisan stok! Stok keluar laju sangat macam pisang goreng panas.
    .
    Baju melayu baby yang paling murah dan berkualiti! InshaAllah mommy akan berpuas hati!
    Dah lebih 10,000 pasang terjual hanya secara online dan secara retail sahaja! Dah beribu feedback positif Alhamdulillah kami terima dari customer sah kami! Boleh ke @bajumelayubaby_official untuk tengok real feedback daripada customer kami😍
    .
    Kini, kami datangkan set kombo untuk harga lebih JIMAT!👍
    .
    HANYA RM54 SAHAJA!
    STOK MEMANG TERHAD!
    .
    .
    ==================
    BOLEH ORDER DISINI
    ==================
    .
    Whatsapp 017-5621902
    Whatsapp 017-5621902
    Whatsapp 017-5621902
    .
    Atau klik link wasap ni @ di bio profile kami.
    http://www.wasap.my/60175621902/igfortuna
    .
    JOM JOIN CHANNEL KAMI UTK TESTIMONI/ FEEDBACK.
    ➡ https://t.me/TestimoniBajuMelayuBabyKurtaBaby
    .
    .
    .
    #kopiahkait
    #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #songkokbudak #bajumelayubaby2020 #bajumelayubabymajlisakikah #romperbajumelayubaby #songkokbaby #kurtabudak #kurtakids #kurtababy2020 #sampinbaby
    #kurtanewbornmurah #kurtababyviral #majlisakikahcukurjambul #majliscukurjambul #sampingbaby #sedondonraya2020 #bajumelayubayi #romperbajumelayubaby #sedondonraya #bajumelayubabytwins
    #setaqiqahlelaki #bajuraya2020 #kopiahbaby
    #sampinkartunbaby #sampinsongketbaby #bajumelayutelukbelanga #bajumelayubabytelukbelanga #bajumelayubabycekakmusang

  •  0  0  33 minutes ago
  • BAJU MELAYU TMJ
.
Fuhhh ini koleksi paling ‘rare’ yang pernah @elrahexclusive keluarkan. Kali ni Big Boss buat untuk si jejaka yang gemarkan Baju Melayu yang sangat sinonim dengan adat dan budaya negeri Johor. Lain dari yang lain tau. Semua warna dah ready stock kat butik. Cepat2 dapatkan tau. Nnt jgn marah admin kalau dah sold out. Hehe 😜😜😜😜
.
Material : XINYAN COTTON
Size : XXS, XS, S, M, L, XL
Price : RM100

Joms bergaya dengan BAJU MELAYU TMJ, whatsapp kami skrg untuk sebarang pertanyaan di ( nmbr anda )

Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh 
charge pos & service charge

BAJU Melayu TMJ

postage semenanjung
1 pcs - RM13
2 pcs - RM16
3 pcs - RM20
4 pcs - rm24
5 pcs - rm28
6 pcs - rm32
7 pcs - rm36
8 pcs - rm40
9 pcs - rm44
10 pcs - rm48

postage sabah sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM23
3 pcs - RM25
4 pcs - rm28
5 pcs - rm31
6 pcs - rm34
7 pcs - rm37
8 pcs - rm41
9 pcs - rm46
10 pcs - rm50

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
#elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • BAJU MELAYU TMJ
    .
    Fuhhh ini koleksi paling ‘rare’ yang pernah @elrahexclusive keluarkan. Kali ni Big Boss buat untuk si jejaka yang gemarkan Baju Melayu yang sangat sinonim dengan adat dan budaya negeri Johor. Lain dari yang lain tau. Semua warna dah ready stock kat butik. Cepat2 dapatkan tau. Nnt jgn marah admin kalau dah sold out. Hehe 😜😜😜😜
    .
    Material : XINYAN COTTON
    Size : XXS, XS, S, M, L, XL
    Price : RM100

    Joms bergaya dengan BAJU MELAYU TMJ, whatsapp kami skrg untuk sebarang pertanyaan di ( nmbr anda )

    Semua nya tak termasuk postage tau.. harga postage di bwh
    charge pos & service charge

    BAJU Melayu TMJ

    postage semenanjung
    1 pcs - RM13
    2 pcs - RM16
    3 pcs - RM20
    4 pcs - rm24
    5 pcs - rm28
    6 pcs - rm32
    7 pcs - rm36
    8 pcs - rm40
    9 pcs - rm44
    10 pcs - rm48

    postage sabah sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM23
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm28
    5 pcs - rm31
    6 pcs - rm34
    7 pcs - rm37
    8 pcs - rm41
    9 pcs - rm46
    10 pcs - rm50

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome
    #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  33 minutes ago
  • .
.
==================
KURUNG NATALIA V2
==================
.
.
🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
.
🔔Design cutting kurung moden.
.
🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
.
🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
.
🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
.
🔔Jahitan yang halus dan kemas.
.
🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
.
🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
.
.
🌷Size : 3XL shj.
.
**
🎀RM68 : semenanjung
🎀RM 71 : sabah/sarawak
.
[ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
.
.
**
.
Apa tunggu lagi?
Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
.
.
.
#bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya
  • .
    .
    ==================
    KURUNG NATALIA V2
    ==================
    .
    .
    🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
    .
    🔔Design cutting kurung moden.
    .
    🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
    .
    🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
    .
    🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
    .
    🔔Jahitan yang halus dan kemas.
    .
    🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
    .
    🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
    .
    .
    🌷Size : 3XL shj.
    .
    **
    🎀RM68 : semenanjung
    🎀RM 71 : sabah/sarawak
    .
    [ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
    .
    .
    **
    .
    Apa tunggu lagi?
    Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
    .
    .
    .
    #bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya

  •  0  0  33 minutes ago
  • .
.
==================
KURUNG NATALIA V2
==================
.
.
🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
.
🔔Design cutting kurung moden.
.
🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
.
🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
.
🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
.
🔔Jahitan yang halus dan kemas.
.
🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
.
🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
.
.
🌷Size : XXL / 3XL shj.
.
**
🎀RM68 : semenanjung
🎀RM 71 : sabah/sarawak
.
[ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
.
.
**
.
Apa tunggu lagi?
Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
.
.
.
#bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya
  • .
    .
    ==================
    KURUNG NATALIA V2
    ==================
    .
    .
    🔔 material luxury crepe (high quality) -sejuk dan lembut, Tak kasar.
    .
    🔔Design cutting kurung moden.
    .
    🔔Nursing friendly, ada zip depan - sesuai untuk para ibu.
    .
    🔔Material yang menyerap peluh dan tidak melekap di badan- aurat terjaga 👍🏻 .
    .
    🔔Mudah iron - jimat masa dan susah berkedut.
    .
    🔔Jahitan yang halus dan kemas.
    .
    🔔kain - full getah dengan potongan duyung.
    .
    🔔lengan mudah disinsing untuk berwuduk.
    .
    .
    🌷Size : XXL / 3XL shj.
    .
    **
    🎀RM68 : semenanjung
    🎀RM 71 : sabah/sarawak
    .
    [ HARGA TERMASUK POSTAGE ]
    .
    .
    **
    .
    Apa tunggu lagi?
    Ayuh,klik nombor di bio @ komen di bwh @ dm ig kami.Jom! sementara STOK MASIH ADA!! 😚
    .
    .
    .
    #bajuraya2020 #bajulawa #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungcantik #bajukurungraya2020 #kurungmuslimah #bajukurungmuslimah #bajukurungsimple #raya2020 #ramadhan #saledudukrumah #saleraya2020 #kurung2020 #bajutrendy #bajurayasimple #bajukerja #bajumajlis #quarantine #kuarintin #salebajukurung #bajuraya

  •  0  1  41 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  42 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  42 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  42 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  43 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  43 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  44 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  44 minutes ago
  • FUHH !! MANTUL !! RECIK! .
.

Memang kacak bergaya  BAJU MELAYU ELRAH  ni ,memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan ,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang , Terdapat juga butang dan pin exclusive yg dibuat khas utk anda semua. haaa raya dah nak dekat ni ,jom cepat cepat grab !! stock limited!!
.
BAJU MELAYU REGAL FIT
MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
SAIZ : XXS,S,M,L,XL&XXL
PRICE : RM169 🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
Charge Pos & Service Charge

Baju Melayu ( ada kotak )

Postage Semenanjung
1 pcs - RM15
2 pcs - RM20
3 pcs - RM25
4 pcs - rm30
5 pcs - rm35
6 pcs - rm40
7 pcs - rm45
8 pcs - rm50
9 pcs - rm55
10 pcs - rm60

Postage Sabah Sarawak
1 pcs - RM18
2 pcs - RM24
3 pcs - RM28
4 pcs - rm33
5 pcs - rm38
6 pcs - rm43
7 pcs - rm48
8 pcs - rm53
9 pcs - rm58
10 pcs - rm63

To order please click link in my bio okay! http://www.wasap.my/+60145030223/infobaju

#elrahexclusiveonlinedz2020
#elrahofficialdz2020
#elrahexclusivedz2020
#bajumelayu #kurta #jubah
#puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers  #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini
  • FUHH !! MANTUL !! RECIK! .
    .

    Memang kacak bergaya BAJU MELAYU ELRAH ni ,memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan ,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang , Terdapat juga butang dan pin exclusive yg dibuat khas utk anda semua. haaa raya dah nak dekat ni ,jom cepat cepat grab !! stock limited!!
    .
    BAJU MELAYU REGAL FIT
    MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
    SAIZ : XXS,S,M,L,XL&XXL
    PRICE : RM169 🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(gold)
    🌹FREE PIN ELRAH
    🌹FREE HANDKERCHIEF
    🌹FREE BOX EXCLUSIVE
    Charge Pos & Service Charge

    Baju Melayu ( ada kotak )

    Postage Semenanjung
    1 pcs - RM15
    2 pcs - RM20
    3 pcs - RM25
    4 pcs - rm30
    5 pcs - rm35
    6 pcs - rm40
    7 pcs - rm45
    8 pcs - rm50
    9 pcs - rm55
    10 pcs - rm60

    Postage Sabah Sarawak
    1 pcs - RM18
    2 pcs - RM24
    3 pcs - RM28
    4 pcs - rm33
    5 pcs - rm38
    6 pcs - rm43
    7 pcs - rm48
    8 pcs - rm53
    9 pcs - rm58
    10 pcs - rm63

    To order please click link in my bio okay! http://www.wasap.my/+60145030223/infobaju

    #elrahexclusiveonlinedz2020
    #elrahofficialdz2020
    #elrahexclusivedz2020
    #bajumelayu #kurta #jubah
    #puasa #raya #covid19 #koronavirus #mogadipermudahkan #staysafe #stayhome #elrahexclusive #elrahraya #elrahlovers #elrahexclusivemurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayutelukbelanga #bajumelayucekakmusang #bajumelayuslimfit #telukbelangaslimfit #kurtamurah #kurtaraya #jubahlelaki #jubahlelakimurah #bajurayasedondon #stayathome #bajuraya2020 #bajurayaterkini

  •  0  0  45 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  45 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  45 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  46 minutes ago
  • ‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘
.
.
BASIC ANDALUSIA KURUNG MODEN in Deep Pink available XL & 2XL sizes ❤️
* For more colors & measurement chart, kindly click #basicandalusiabyizatulhada ‼️
.
Price : RM129 FREE POSTAGE
(NP : RM229)
.
Material : Cotton dobby
.
▶ TOP :
▪ Round neckline
▪ Hidden zip fastening at back & sleeves
▪ Back bodice dart
_____
▶ SKIRT :
▪ Pencil skirt with front side pleat
▪ Side elastic waistband
▪ Hidden zip fastening on the left side
.
-
⚠️ Disclaimer
▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
▪ Prices are subject to change without notice
.
🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry
(or hit link in bio) ☝🏻
.
❌ STRICTLY NO DM ❌
  • ‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘
    .
    .
    BASIC ANDALUSIA KURUNG MODEN in Deep Pink available XL & 2XL sizes ❤️
    * For more colors & measurement chart, kindly click #basicandalusiabyizatulhada ‼️
    .
    Price : RM129 FREE POSTAGE
    (NP : RM229)
    .
    Material : Cotton dobby
    .
    ▶ TOP :
    ▪ Round neckline
    ▪ Hidden zip fastening at back & sleeves
    ▪ Back bodice dart
    _____
    ▶ SKIRT :
    ▪ Pencil skirt with front side pleat
    ▪ Side elastic waistband
    ▪ Hidden zip fastening on the left side
    .
    -
    ⚠️ Disclaimer
    ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
    ▪ Prices are subject to change without notice
    .
    🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry
    (or hit link in bio) ☝🏻
    .
    ❌ STRICTLY NO DM ❌

  •  8  3  46 minutes ago
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
. 
Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
.
✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
✔ Booking with deposit only will be reserved
. 
Harga:
Rm68/psg
Rm68/psg
Rm68/psg
.
❗Borong 10psg rm58/psg
. 
Harga termasuk pos Semenanjung. 
Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
.
DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
. 
#japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain
  • 💯% Imported Japanese Cotton, High Quality - tak jarang, tak kecut dan tak berbulu lepas basuh, tak renyuk, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. Quality di Jamin!
    .
    Bidang 45, 4 meter @ 2 meter + 2 meter @ Boleh potong lebih meter
    .
    ✔ Ready Stock & Ready To Post! ✔ Buy More, Pay Less
    ✔ Booking with deposit only will be reserved
    .
    Harga:
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    Rm68/psg
    .
    ❗Borong 10psg rm58/psg
    .
    Harga termasuk pos Semenanjung.
    Sabah/sarawak tambahan pos rm5/psg😊
    .
    DM/WhatsApp 📲 013-2308301 Mira
    .
    #japanesecotton #cottonplain #jc #raya2020 #songketprinted #rtw #bajuraya #syjual #kainpasang #kainpasangexclusive #kaincottonmalaysia #kaincottonborong #borongcotton #kainpasangmurah #kainela #kainpasangcotton #cottonlace #lace #kainmurah #kainpasangcorak #kainpasangbudak #bajuraya #bajuraya2020 #kainpasangjapanesecotton #kainplain

  •  0  0  47 minutes ago

Top #bajuraya2020 Posts

  • Lately ni tak tau lah kenapa belle suka color yang cerah or pastel. Macam saira kurung ni! Tahun ni belle banyak buat design yang simple simple tapi cantik sebab belle nak bellaammaralovers boleh pakai baju raya berulang kali sama ada pergi kerja or pergi kenduri. Takdalah membazir beli baju raya tapi boleh pakai sekali je kan ❤️ Cuba likes dan komen pendapat korang 👇🏻 #bellaraya2020 #bajuraya2020
  • Lately ni tak tau lah kenapa belle suka color yang cerah or pastel. Macam saira kurung ni! Tahun ni belle banyak buat design yang simple simple tapi cantik sebab belle nak bellaammaralovers boleh pakai baju raya berulang kali sama ada pergi kerja or pergi kenduri. Takdalah membazir beli baju raya tapi boleh pakai sekali je kan ❤️ Cuba likes dan komen pendapat korang 👇🏻 #bellaraya2020 #bajuraya2020

  •  5,865  577  19 March, 2020
  • Biasanya kita siap-siap cecantik di pagi raya tujuan utama nak buat ape?😜
•
1. Ootd Raya pastu lepak makan lemang ketupat
2. Keluar beraya rumah sedara
3. Both
•
Haaa, jujur jawab!😜👇🏻
•
Besok standby ok! 25hb feya release semua catalog dan harga.
•
Psstt: Like & Komen masih berlangsung
•
#ScarffeyaDemureRaya2020
#ScarffeyaRaya2020
#bajuraya2020
  • Biasanya kita siap-siap cecantik di pagi raya tujuan utama nak buat ape?😜

    1. Ootd Raya pastu lepak makan lemang ketupat
    2. Keluar beraya rumah sedara
    3. Both

    Haaa, jujur jawab!😜👇🏻

    Besok standby ok! 25hb feya release semua catalog dan harga.

    Psstt: Like & Komen masih berlangsung

    #ScarffeyaDemureRaya2020
    #ScarffeyaRaya2020
    #bajuraya2020

  •  10,290  644  24 March, 2020
  • Are u ready guys for Raya2020 by Faten Couture Ready Made?? -
-
Gambar full kita akan upload on IG dan Shopee‼️‼️‼️ Skrg Faten kasi Teaser skit..Siapa Tema dia tahun ni baby blue Color?? Banyak lagi warna2 baju so Stay Tuned guys..kita akan upload2 banyak2,biar korang rasa di hantui oleh 3d flowerss 😂😂😂
-
-
Ramai yer dm Faten ttg baju raya...sabaq nahhh sikit lagi..bagi team Faten settle kn packaging and korang boleh beli dekat Shopee..!🥰
-
-
Pakat habaq dan tag dekat Adik beradik,kak ipaq,sedara mara semua tau..!! stok raya kita mmg TERHAD..!!
-
-
#bajuraya #bajuraya2020 #readymaderaya #readymaderayabyfatencouture #fatencouture
  • Are u ready guys for Raya2020 by Faten Couture Ready Made?? -
    -
    Gambar full kita akan upload on IG dan Shopee‼️‼️‼️ Skrg Faten kasi Teaser skit..Siapa Tema dia tahun ni baby blue Color?? Banyak lagi warna2 baju so Stay Tuned guys..kita akan upload2 banyak2,biar korang rasa di hantui oleh 3d flowerss 😂😂😂
    -
    -
    Ramai yer dm Faten ttg baju raya...sabaq nahhh sikit lagi..bagi team Faten settle kn packaging and korang boleh beli dekat Shopee..!🥰
    -
    -
    Pakat habaq dan tag dekat Adik beradik,kak ipaq,sedara mara semua tau..!! stok raya kita mmg TERHAD..!!
    -
    -
    #bajuraya #bajuraya2020 #readymaderaya #readymaderayabyfatencouture #fatencouture

  •  2,574  153  20 March, 2020
  • Walaupun banyak design yang simple tapi dont worry, ada jugak tau design yang glam untuk pergi dinner or apa apa majlis. Salvira kurung ni sangat sesuai! Belle loveee sangat sebab belle kan suka bling bling so memang kenalah dengan jiwa dan raga belle. hehe. Harini dah release tau koleksi Salvira kurung dan Saira kurung di website BA! lekaihhh dapatkan sebelum sold outtt! ❤️ Cuba likes dan komen korang nak color apa untuk salvira ni 👇🏻 #bellaraya2020 #bajuraya2020
  • Walaupun banyak design yang simple tapi dont worry, ada jugak tau design yang glam untuk pergi dinner or apa apa majlis. Salvira kurung ni sangat sesuai! Belle loveee sangat sebab belle kan suka bling bling so memang kenalah dengan jiwa dan raga belle. hehe. Harini dah release tau koleksi Salvira kurung dan Saira kurung di website BA! lekaihhh dapatkan sebelum sold outtt! ❤️ Cuba likes dan komen korang nak color apa untuk salvira ni 👇🏻 #bellaraya2020 #bajuraya2020

  •  4,973  503  20 March, 2020
  • Siapa tema hitam merah raya nanti? Salvira kurung pun ada color tu tau! Walaupun depan rumah je haruslah bergaya jugak raya nanti 😘 Tudung boleh pakai sama ada color hitam or maroon/dark red! Masa nak match kan tudung ni, belle pun confuse nak pakai hitam ke maroon sebab dua dua color pun match 😍 cuba likes dan komen pendapat korang 👇🏻 #bellaraya2020 #bajuraya2020
  • Siapa tema hitam merah raya nanti? Salvira kurung pun ada color tu tau! Walaupun depan rumah je haruslah bergaya jugak raya nanti 😘 Tudung boleh pakai sama ada color hitam or maroon/dark red! Masa nak match kan tudung ni, belle pun confuse nak pakai hitam ke maroon sebab dua dua color pun match 😍 cuba likes dan komen pendapat korang 👇🏻 #bellaraya2020 #bajuraya2020

  •  2,178  113  21 March, 2020
  • I miss the outdoors😔
Please stay home and stay safe everyone. Korbankan la sikit masa joging tu, x yah la gedik sgt nak joging kat luar, x mati pun kalau x joging. Workout at home pun boleh kan😌
This pretty kurung from @idealcreations_malaysia 💕
.
#ootd #ootdfashion #ootdhijab #ootdhijabindo #ootdmalaysia #ootdhijabcasual #ootdraya #model #modelsearch #modelmuslimah #modelmuslimahmalaysia #modelmuslimahsearch #modelhijab #hijabfashion  #productphotoshoot #photography #modelhijabmalaysia  #modeltudung #pencarianmodelmuslimah #pencarianmodelmalaysia #onlineboutique #onlineboutiquemalaysia #bajuraya #bajuraya2020 #raya2020 #kurungmalaysia #kurung2020 #kurungmoden #kurung
  • I miss the outdoors😔
    Please stay home and stay safe everyone. Korbankan la sikit masa joging tu, x yah la gedik sgt nak joging kat luar, x mati pun kalau x joging. Workout at home pun boleh kan😌
    This pretty kurung from @idealcreations_malaysia 💕
    .
    #ootd #ootdfashion #ootdhijab #ootdhijabindo #ootdmalaysia #ootdhijabcasual #ootdraya #model #modelsearch #modelmuslimah #modelmuslimahmalaysia #modelmuslimahsearch #modelhijab #hijabfashion #productphotoshoot #photography #modelhijabmalaysia #modeltudung #pencarianmodelmuslimah #pencarianmodelmalaysia #onlineboutique #onlineboutiquemalaysia #bajuraya #bajuraya2020 #raya2020 #kurungmalaysia #kurung2020 #kurungmoden #kurung

  •  498  8  28 March, 2020
  • NEW RELEASE!! ELENA BEADS KURUNG MOM & KIDS IN THE HOUSE😍😍😍.
.
Ada yg dah jatuh hati?🥰.Sarung-sarung je dah cantik, sedondon ibu dan anak lg. Confirm terpaku mata yg memandang😘.
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊
. .
#kurungpastel #kurung #kurungelena #elenabeadskurung #elenakurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #sedondonibuanak #bajurayasedondon #bajuraya2020 #sedondonraya2020 #bellakurung #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungraya #kurungraya2020 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat
  • NEW RELEASE!! ELENA BEADS KURUNG MOM & KIDS IN THE HOUSE😍😍😍.
    .
    Ada yg dah jatuh hati?🥰.Sarung-sarung je dah cantik, sedondon ibu dan anak lg. Confirm terpaku mata yg memandang😘.
    .
    .
    Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊
    . .
    #kurungpastel #kurung #kurungelena #elenabeadskurung #elenakurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #sedondonibuanak #bajurayasedondon #bajuraya2020 #sedondonraya2020 #bellakurung #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungraya #kurungraya2020 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat

  •  197  56  28 March, 2020