#bajukurungviral Instagram Photos & Videos

bajukurungviral - 85.5k posts

Hashtag Popularity

3.9
average comments
61.5
average likes

Latest #bajukurungviral Posts

  • ๐Ÿ‘—Set kurung viral [ys-00/5-1/05]
.
RM54
Postage : RM10 SM / RM14 SS
.
Material : satin
.
๐Ÿ“free size
.
Top :
Bahu : 15"
Dada : 40"
Lilit ketiak : 20"
Lengan : 23"
Labuh : 33"
.
Skirt :
Pinggang : 30"
Pinggul : 38"
Labuh : 40"
.
WHTSAPP : 011 29249702
  • ๐Ÿ‘—Set kurung viral [ys-00/5-1/05]
    .
    RM54
    Postage : RM10 SM / RM14 SS
    .
    Material : satin
    .
    ๐Ÿ“free size
    .
    Top :
    Bahu : 15"
    Dada : 40"
    Lilit ketiak : 20"
    Lengan : 23"
    Labuh : 33"
    .
    Skirt :
    Pinggang : 30"
    Pinggul : 38"
    Labuh : 40"
    .
    WHTSAPP : 011 29249702

  •  1  1  4 hours ago
  • Awak... Kenapa awak lawa sangat pakai JUBAH RATU ARAB 2.0??
.
๐Ÿ‘‰SEKARANG ADA PROMOSI RM179 UNTUK 50ORG TERAWAL.
.
โ€ผ๏ธCUKUP 50 ORANG harga jadi RM220 tau.
.
Free postage SELURUH ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ lagi
.
๐Ÿ“ฑ0139525645 untuk pertanyaan atau pembelian
.
Sesuai untuk baju nikah, tunang, raya, dinner, dan sebagainya.
.
.
#bajunikah
#bajutunangmurah
#dresstunang
#suitumrah
#suithaji
#suitbajumurah
#bajuumrah
#bajukurungcantikmurah
#bajukurungviral
#bajukurungmini
#kurungmini #bajukurungterkiniย  #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #bajukurungtrendy #bajukebayamodenย  #mirafilzah #bajukurungmurah
#kurungterkini2020 #bajukurungcotton #fattahanas
  • Awak... Kenapa awak lawa sangat pakai JUBAH RATU ARAB 2.0??
    .
    ๐Ÿ‘‰SEKARANG ADA PROMOSI RM179 UNTUK 50ORG TERAWAL.
    .
    โ€ผ๏ธCUKUP 50 ORANG harga jadi RM220 tau.
    .
    Free postage SELURUH ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ lagi
    .
    ๐Ÿ“ฑ0139525645 untuk pertanyaan atau pembelian
    .
    Sesuai untuk baju nikah, tunang, raya, dinner, dan sebagainya.
    .
    .
    #bajunikah
    #bajutunangmurah
    #dresstunang
    #suitumrah
    #suithaji
    #suitbajumurah
    #bajuumrah
    #bajukurungcantikmurah
    #bajukurungviral
    #bajukurungmini
    #kurungmini #bajukurungterkiniย  #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungeksklusif #kurungmoden #bajukurungtrendy #bajukebayamodenย  #mirafilzah #bajukurungmurah
    #kurungterkini2020 #bajukurungcotton #fattahanas

  •  4  0  6 hours ago
  • QAISSA SUIT ๐Ÿ’ซ
.
.
๐ŸŒทBaju Loose Cutting
๐ŸŒทMudah ambil wuduk
๐ŸŒทMaterial yang tak perlu nak iron. (IRONLESS )
๐ŸŒทMaterial MONACO CREPE(memeri) dan MOSS CREPE
๐ŸŒท pilihan warna yang memukau
๐ŸŒทSize XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL
๐ŸŒทMaterial yang sangat sesuai untuk travel
๐ŸŒนSaiz 4xl @ 5xl add RM5/pasang
๐ŸŒนAdd postage mengikut rate terkini
๐ŸŒนpos out 7-12 hari bekerja ( bukan penerimaan)
.
.
Harga sepasang RM69 je. Tapi kalau uolls grab 2 pasang kita bagi free gift sehelai TUDUNG BAWAL PLAIN bidang 45 bernilai RM59!! .
.
Jom cecepat oder sebelum promo tamat. klik kat bio k๐Ÿ˜Š
.
.
#bajukurungmenyusu #bajukurungmurah #teamemerald #bajukenduri #bajuopenhouse #bajukurungmoden #sabella #fatzura #meletops #bajukurungviral #bajukurungbridemaids #bajubridemaidsmurah #dulanggirlsdress #bajubridemaidsmalaysia #bridemaidsviral #bridemaidsMalaysia #dressbridemaids #creacionbysitinurhaliza #bajukurungplussiz #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bridemaidsblue #bajukurungmoden #bajukurung2019 #bajukurungmurah #bridemaidskurung #bajubridemaids #kurungplussizemurah #bajuviral #bajubridemaidscantik #bajukurungtanpairon #pregnantfriendly
  • QAISSA SUIT ๐Ÿ’ซ
    .
    .
    ๐ŸŒทBaju Loose Cutting
    ๐ŸŒทMudah ambil wuduk
    ๐ŸŒทMaterial yang tak perlu nak iron. (IRONLESS )
    ๐ŸŒทMaterial MONACO CREPE(memeri) dan MOSS CREPE
    ๐ŸŒท pilihan warna yang memukau
    ๐ŸŒทSize XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL
    ๐ŸŒทMaterial yang sangat sesuai untuk travel
    ๐ŸŒนSaiz 4xl @ 5xl add RM5/pasang
    ๐ŸŒนAdd postage mengikut rate terkini
    ๐ŸŒนpos out 7-12 hari bekerja ( bukan penerimaan)
    .
    .
    Harga sepasang RM69 je. Tapi kalau uolls grab 2 pasang kita bagi free gift sehelai TUDUNG BAWAL PLAIN bidang 45 bernilai RM59!! .
    .
    Jom cecepat oder sebelum promo tamat. klik kat bio k๐Ÿ˜Š
    .
    .
    #bajukurungmenyusu #bajukurungmurah #teamemerald #bajukenduri #bajuopenhouse #bajukurungmoden #sabella #fatzura #meletops #bajukurungviral #bajukurungbridemaids #bajubridemaidsmurah #dulanggirlsdress #bajubridemaidsmalaysia #bridemaidsviral #bridemaidsMalaysia #dressbridemaids #creacionbysitinurhaliza #bajukurungplussiz #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bridemaidsblue #bajukurungmoden #bajukurung2019 #bajukurungmurah #bridemaidskurung #bajubridemaids #kurungplussizemurah #bajuviral #bajubridemaidscantik #bajukurungtanpairon #pregnantfriendly

  •  7  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  2  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  1  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  0  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  1  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  0  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  1  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  1  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  1  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  2  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  2  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  3  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • SET MIMILANA..
PRICE : RM85
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
. (Free Size can fits to size L)
.
Top
Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 18"
Length 28"

Skirt
Lebar 54"
Panjang 45"
(ikat ikut keselesaan)
.
.
โœ… Material Italian Crepe
โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
.
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
. ---------------------------------------
To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
.
---------------------------------------
.
#sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
#bajukurungviral #kebayapeplum
#bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller
  • SET MIMILANA..
    PRICE : RM85
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH
    . (Free Size can fits to size L)
    .
    Top
    Shoulder (Jenis Bahu Jatuh)
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 18"
    Length 28"

    Skirt
    Lebar 54"
    Panjang 45"
    (ikat ikut keselesaan)
    .
    .
    โœ… Material Italian Crepe
    โœ… Tiada lining (kena pakai inner / lining sendiri)
    โœ… Kain ikat sendiri mengikut kesesuaian)
    .
    .
    ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS OKAY ๐Ÿ˜‰
    . ---------------------------------------
    To purchase kindly ws : ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    ๐Ÿ“ฒ+6 016-9393134
    Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon
    .
    ---------------------------------------
    .
    #sceagent #dadagent #aabagent #sayagent #ggagent #mpbc #bajunikah #bajutunang #bajumurah #dressmurah
    #bajukurungviral #kebayapeplum
    #bajukurung #bajukurungmoden #bajubertandang #bajuraya #bajuraya2020 #bajubridesmaid #TheMaidOfHonor #ootd #studentlife #muslimahfashion #instafamous #bokitta #galeriariani #duckscarves #naelofahijab #trustedseller

  •  0  0  6 hours ago
  • .
NEW ARRIVAL โš 

Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
.
Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

www.wasap.my/60145460367/khadijah .
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#raya2020
#bajuraya2020
#sedondonraya
#kurungplain
  • .
    NEW ARRIVAL โš 

    Kurung Khadijah by Anggun Cotton๐Ÿ’ฏ

    Yeayโ—Sebelum nie ramai yang tanya, zis takde ke baju kurung plain?haaa..meh dekat2 cuci mata๐Ÿ˜˜

    Saiz โ–ถ XS - 4XL/53
    Harga โ–ถ RM60.00 (promosiโ—)
    .
    Macam biasa design Anggun Cotton fast selling, kalau berkenan cepat2 whatsapp kayโ—

    STOK TERHAD & FAST SELLING โ—โ— Serius buyer, pls WHATSAPPโคต

    www.wasap.my/60145460367/khadijah .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #raya2020
    #bajuraya2020
    #sedondonraya
    #kurungplain

  •  1  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • .
OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
.
๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
.
Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’
IBU RM70
ANAK RM60
COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
*UNLIMITED STOK
.
P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
.
Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
Ibu RM129
Anak RM89
Combo RM199
.
Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
.
Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

#bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • .
    OPEN ORDER bermula 14/2 hingga 24/2/2020
    .
    ๐Ÿ’ŸCIK MAMA CAREY๐Ÿ’Ÿ
    .
    Letop letop nama design edisi raya untuk tahun . Belum puasa dah teringatยฒ kuih yang terhidang. Nyum nyum nyum ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’
    IBU RM70
    ANAK RM60
    COMBO SET RM120 *UNLIMITED ORDER ( SS - XXL )
    *UNLIMITED STOK
    .
    P/S: POST MULA 10/3/2020 โ€ผ๏ธ
    .
    Harga akan bertukar kepada asal apabila baju sudah ready stock
    Ibu RM129
    Anak RM89
    Combo RM199
    .
    Jadi mari jd org yg terawal dptkan baju ini. Xpakai raya pertama, blh pakai raya kedua dan seterusnya. Rayakan sebulan ๐Ÿ˜„
    .
    Klik link di bio sekarang. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan design yang super duper letop ni

    #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #bajukurung2020 #bajukurungpoket #bajubriesmaid #bajusedondon #bajukenduri #bajuraya #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurungrm50 #bajukurungrm70 #bajurayarm70 #bajukurungmodencantikmurah #bajukurungviral #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  0  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  2  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  0  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  2  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  2  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  0  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  1  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  1  0  7 hours ago
  • NEW ARRIVAL
KEBAYA SERI NONA
PRICE : RM110
ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

Top (Size S)
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 19"
Sleeves 23" 
Front Length 29"
Back Length 23.5 "

Skirt (Size S)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size M)
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size M)
Width/ Lebar: 64"
Length/ Panjang: 42" .
.
.
*  Top (Size XL)
Shoulder 17"
Bust 43"
Armhole 22"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length 24"

Skirt (Size XL)
Width/ Lebar: 67"
Length/ Panjang: 43"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
_refer measurement guide_
-Material top moss crepe
-material skirt printed Pario with FOC buckle
-Hidden zip at sleeve & button at front

Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
. . .

#raya2020#bajuraya2020#bajurayaterkini#bajuraya2020murahmalaysia#bajurayamoden#bajukurunglace#koleksiraya2020#bajukurungraya#bajukurungviral#bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra
  • NEW ARRIVAL
    KEBAYA SERI NONA
    PRICE : RM110
    ADD POS RM8SM/RM13SRWK/RM16SBH

    Top (Size S)
    Shoulder 14"
    Bust 36"
    Armhole 19"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 23.5 "

    Skirt (Size S)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size M)
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size M)
    Width/ Lebar: 64"
    Length/ Panjang: 42" .
    .
    .
    * Top (Size XL)
    Shoulder 17"
    Bust 43"
    Armhole 22"
    Sleeves 23.5"
    Front Length 29"
    Back Length 24"

    Skirt (Size XL)
    Width/ Lebar: 67"
    Length/ Panjang: 43"

    AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
    _refer measurement guide_
    -Material top moss crepe
    -material skirt printed Pario with FOC buckle
    -Hidden zip at sleeve & button at front

    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    . . .

    #raya2020 #bajuraya2020 #bajurayaterkini #bajuraya2020murahmalaysia #bajurayamoden #bajukurunglace #koleksiraya2020 #bajukurungraya #bajukurungviral #bajuraya2020viral#bajukurungterkini#bajukurungpahang#kurungpahangcottonmurah#bajukurungkedahmurah#bajukurungcotton#kurungminimurah#bajukurunglawa#bajukurungpeplum#bajusepasangmurah#batikpariomurahmalaysia#kebarungmurah#batikpariomurah#kebayamodern#kebayapendekcantik#kurungpahangmurah#batikpario#bajukurungbatik#kurungkedahbatik#teammyra

  •  1  0  7 hours ago

Top #bajukurungviral Posts

  • ada tak yang taste simple2 gini je ๐Ÿ˜‹ simple tapi cantik kan? tgok la sis shazleen pakai manis betul.. kalau korang pakai lagi la cantik... sis shazleen pakai color pastel grey tau. untuk pastel grey ada lagi saiz L & XL. sempat lagi nak order join postage hari ni !!! ๐Ÿ’ช๐Ÿป
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Introduction Price : RM 99 Excluded Postage
Normal : RM 119 Exclude Postage (SAVE RM20!)
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Material : Premium Como Crepe
Size: L & XL
Color : Pastel Grey
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Features:
๐Ÿ‘—Kurung Kedah
๐Ÿ‘— Round neckline
๐Ÿ‘— Comfy material
๐Ÿ‘— Minimal iron material
๐Ÿ‘—Cold material
๐Ÿ‘—Wudhu friendly
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
models wearing size S with height 165cm
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#bajuraya #bajurayamoden #bajuraya2019 #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayaplussize #bajurayapemplum #bajukurungkedah #bajukurungkedahmurah #bajukurungkedahplussize #bajukurungkedahcantik #bajukurungmurah #bajukurungsimple #bajukurungplain #bajukurungviral #bajukurunglawa #bajukurungplussize #bajukurungmuslimah #bajukurungcottonmurah #bajukurung2019murah #bajurayabudak #bajurayamalaysia #bajukurungcorak #bajubridesmaid #bajucomocrepe #bridesmaid #bajudinner
  • ada tak yang taste simple2 gini je ๐Ÿ˜‹ simple tapi cantik kan? tgok la sis shazleen pakai manis betul.. kalau korang pakai lagi la cantik... sis shazleen pakai color pastel grey tau. untuk pastel grey ada lagi saiz L & XL. sempat lagi nak order join postage hari ni !!! ๐Ÿ’ช๐Ÿป
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Introduction Price : RM 99 Excluded Postage
    Normal : RM 119 Exclude Postage (SAVE RM20!)
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Material : Premium Como Crepe
    Size: L & XL
    Color : Pastel Grey
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Features:
    ๐Ÿ‘—Kurung Kedah
    ๐Ÿ‘— Round neckline
    ๐Ÿ‘— Comfy material
    ๐Ÿ‘— Minimal iron material
    ๐Ÿ‘—Cold material
    ๐Ÿ‘—Wudhu friendly
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    models wearing size S with height 165cm
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #bajuraya #bajurayamoden #bajuraya2019 #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayaplussize #bajurayapemplum #bajukurungkedah #bajukurungkedahmurah #bajukurungkedahplussize #bajukurungkedahcantik #bajukurungmurah #bajukurungsimple #bajukurungplain #bajukurungviral #bajukurunglawa #bajukurungplussize #bajukurungmuslimah #bajukurungcottonmurah #bajukurung2019murah #bajurayabudak #bajurayamalaysia #bajukurungcorak #bajubridesmaid #bajucomocrepe #bridesmaid #bajudinner

  •  150  9  30 May, 2019
  • Congratulations dear gorgeous ๐Ÿ˜˜ Beautiful in Dahleya Kurung Baby Blue on your big dayโœจ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Rona warna lembut sesuai untuk semua! Fesyen potongan kurung Pahang yang takkan ditelan zaman. Power tak power kurung ni kan, kakak-kakak pasti nampak slim & cantik bila sarung Dahleya Kurung niโค๏ธ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’ฅPRICE : RM209 exc pos๐Ÿ’ฅ
.
.
Shop Now ๐Ÿ›’ 
1) Whatsapp 011-59248123
2) DM through @annesyirah.co
.
.
  • Congratulations dear gorgeous ๐Ÿ˜˜ Beautiful in Dahleya Kurung Baby Blue on your big dayโœจ
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Rona warna lembut sesuai untuk semua! Fesyen potongan kurung Pahang yang takkan ditelan zaman. Power tak power kurung ni kan, kakak-kakak pasti nampak slim & cantik bila sarung Dahleya Kurung niโค๏ธ
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ’ฅPRICE : RM209 exc pos๐Ÿ’ฅ
    .
    .
    Shop Now ๐Ÿ›’
    1) Whatsapp 011-59248123
    2) DM through @annesyirah.co
    .
    .

  •  311  31  4 January, 2020
  • โค๏ธKHADIJAH KURUNG โค๏ธ
#ukurankhadijah_kh
.
.
----------
HARGA
-----------
RM113 SEM
RM118 SS
2XL-3XL ADD RM10
4XL ADD RM15
.
.
๐Ÿ’— Material baju SUPER HIGH PREMIUM PEAL SKIN A++
๐Ÿ’—Material skirt SB LINE
๐Ÿ’—Design Kurung Moden Labuh menutupi punggung
๐Ÿ’—Leher Bulat ada butang
๐Ÿ’—Cutting Loose Berdutt Belakang
(  pic model sepit baju di belakang )
๐Ÿ’—Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’—Pinggang Bergetah Kiri & Kanan Zip Kain Sebelah Kiri
๐Ÿ’—Saiz XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
.
.
NAK ORDER?
SCREENSHOT GAMBAR DAN WHATSAPP 0194457179
.
.
#teamAFCV200205
  • โค๏ธKHADIJAH KURUNG โค๏ธ
    #ukurankhadijah_kh
    .
    .
    ----------
    HARGA
    -----------
    RM113 SEM
    RM118 SS
    2XL-3XL ADD RM10
    4XL ADD RM15
    .
    .
    ๐Ÿ’— Material baju SUPER HIGH PREMIUM PEAL SKIN A++
    ๐Ÿ’—Material skirt SB LINE
    ๐Ÿ’—Design Kurung Moden Labuh menutupi punggung
    ๐Ÿ’—Leher Bulat ada butang
    ๐Ÿ’—Cutting Loose Berdutt Belakang
    ( pic model sepit baju di belakang )
    ๐Ÿ’—Jenis Kain A Cut
    ๐Ÿ’—Pinggang Bergetah Kiri & Kanan Zip Kain Sebelah Kiri
    ๐Ÿ’—Saiz XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
    .
    .
    NAK ORDER?
    SCREENSHOT GAMBAR DAN WHATSAPP 0194457179
    .
    .
    #teamAFCV200205

  •  168  44  12 February, 2020