#bajukurungraya2020 Instagram Photos & Videos

bajukurungraya2020 - 3.9k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
37
average likes

Latest #bajukurungraya2020 Posts

  • Ayu je bila pakai Sariyanti Kurung ni kan. Design yg sangat letops! tak rugi lah kalau korang pilih yang mane pun, sebab semua cantik😍 So korang kena grab before stock licin berdezup🔥
.
Featuring | Sariyanti Kurung : RM145
.
.
SHOP NOW!! 🛒🛒
1. Whatsapp Anne 011-59248123
2. KLIK LINK WSAPP di bio ig @annesyirah.co
3. DM @annesyirah.co
.
  • Ayu je bila pakai Sariyanti Kurung ni kan. Design yg sangat letops! tak rugi lah kalau korang pilih yang mane pun, sebab semua cantik😍 So korang kena grab before stock licin berdezup🔥
    .
    Featuring | Sariyanti Kurung : RM145
    .
    .
    SHOP NOW!! 🛒🛒
    1. Whatsapp Anne 011-59248123
    2. KLIK LINK WSAPP di bio ig @annesyirah.co
    3. DM @annesyirah.co
    .

  •  1  1  57 minutes ago
  • 👗 NEW ARRIVAL!!
.
BABYDOLL DEEPIKA
#babydolldeepikabyfitrisya769
.
AVAILABLE IN SIZES * FREE SIZE & L/XL
**refer measurement guide
-Material Moss crepe
-Hidden zip at  back
-skirt full elastic waistband
.
.
🖤LABEL FREE SIZE
Please refer measurements:
Top
FREE SIZE
Shoulder : 15"
Bust : 42 "
Sleeves :23"
Top leight : 26.5"
.
Skirt
Waist :26-36"
Hips :38"
Length :41"
.
----------------
.
🖤LABEL L/XL
Please refer measurements:
Shoulder : 16"
Bust :45"
Sleeves : 23"
Top leight : 27.5"
.
Skirt
Waist :30-40"
 Hips : 42"
 Length : 41"
.
--------------------------------
.
💰PRICE : RM125sm / RM130srwk / RM133sbh
📦TERMASUK POSTAGE
.
.
BERMINAT???
.
NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. TQ 😘
.
.
Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
.
.
.
.
#babydolldeepikabyfitrisya769 #babydolldeepikamurah #babydolldeepika #koleksibajukurungbybutikmuslimah #babydollkurungmurah #bajukurungraya2020
  • 👗 NEW ARRIVAL!!
    .
    BABYDOLL DEEPIKA
    #babydolldeepikabyfitrisya769
    .
    AVAILABLE IN SIZES * FREE SIZE & L/XL
    **refer measurement guide
    -Material Moss crepe
    -Hidden zip at back
    -skirt full elastic waistband
    .
    .
    🖤LABEL FREE SIZE
    Please refer measurements:
    Top
    FREE SIZE
    Shoulder : 15"
    Bust : 42 "
    Sleeves :23"
    Top leight : 26.5"
    .
    Skirt
    Waist :26-36"
    Hips :38"
    Length :41"
    .
    ----------------
    .
    🖤LABEL L/XL
    Please refer measurements:
    Shoulder : 16"
    Bust :45"
    Sleeves : 23"
    Top leight : 27.5"
    .
    Skirt
    Waist :30-40"
    Hips : 42"
    Length : 41"
    .
    --------------------------------
    .
    💰PRICE : RM125sm / RM130srwk / RM133sbh
    📦TERMASUK POSTAGE
    .
    .
    BERMINAT???
    .
    NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇
    www.wasap.my/60182626119
    www.wasap.my/60182626119
    .
    .
    **sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
    **Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. TQ 😘
    .
    .
    Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah
    .
    .
    .
    .
    #babydolldeepikabyfitrisya769 #babydolldeepikamurah #babydolldeepika #koleksibajukurungbybutikmuslimah #babydollkurungmurah #bajukurungraya2020

  •  2  0  4 hours ago
  • Jampi angpa dengan celine pagi2 ni guna minyak petrol ja🤣 xada minyak dagu. Percayalahhhh..
.
.
Satuuuu jaaa tak kan cukup.... confirm!
.
Sbb dia punya konfiden akan lain mcm. Boleh ambik 1 set  sekali palazzo tu Rm129 shj. Nak ke nak? Haruslah nakk kannn.
.
☑️Jom membeli sambil menyumbang utk misi kemanusiaan Syria. Grab sekarang gais!
.
☑️HARGA PROMOSI TERHAD CELINE BLOUSE:
1)SAIZ S-XL
❤️Sehelai Rm69
❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm60 utk setiap helai
❤️FREE Pos 1 Malaysia
.
(Harga lepas promo tamat, 1 rm89, kombo 3 rm74/pcs)
.
2)Saiz 2-5Xl
❤️Sehelai Rm74
❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm65 shj utk setiap helai
❤️FREE Pos 1 Malaysia
(Harga lepas promo tamat, 1 rm94, kombo 3 rm79/pcs)
.
3)PALAZZO : Sehelai rm65, harga add on bersama blouse cuma Rm60 sehelai. FREE pos 1 Msia.
.
⚠️Jom order sekarang sebab harga promosi ini sekejap sahaja dan sangat2 jimat!
.
☑️CARA ORDER:
1)Jom pilih warna dan ukur saiz sekarang sebelum whatsapp.
.
Utk Celine blouse klik di sini, #CahayayatiCelineLongTop
.
Utk palazzo, klik #CahayayatiPalazzoQolaulaa
.
2)Klik link whatsapp pada bio utk order sekarang (sertakan saiz dan warna yg nak order) TQ😊
.
.
.
Kenapa wajib ada Celine ni?
❤️Rekaan (long top)yang versatile & lebih eksklusif diinspirasikan daripada Turkey digabungkan dgn elemen asia. Rekaan yang mempunyai belahan tepi dan di “cover” lapisan dalam utk kekalkan elemen sopan dalam penggayaan.
.
❤️Mempunyai elemen pleated supaya tdk terlalu polos : Rekaan ini mempunyai jahitan pleated untuk menaikkan seri rekaan. Tidak nampak terlalu polos tetapi tidak juga terlalu menonjol. Rekaan ini sgt flekskibel utk semua acara jika kena penggayaannya.
.
❤️Menggunakan material Dubai Como Crepe, Material ini menjadi pilihan no 1 pengguna kami. Sangat sesuai dgn cuaca Malaysia. Tak panas, selesa, x mudah kedut, minimal ironing.
.
❤️BF & Wudhu Friendly : zip ditangan dan didada. Mudah untuk berwudhu dan susukan bayi dimana sahaja.
.
❤️7 pilihan warna dan Pilihan saiz S sehingga 5XL Boleh beli sedondon
.
Jom Grab sekarang harga combo special ! Sangat2 jimat!!
  • Jampi angpa dengan celine pagi2 ni guna minyak petrol ja🤣 xada minyak dagu. Percayalahhhh..
    .
    .
    Satuuuu jaaa tak kan cukup.... confirm!
    .
    Sbb dia punya konfiden akan lain mcm. Boleh ambik 1 set sekali palazzo tu Rm129 shj. Nak ke nak? Haruslah nakk kannn.
    .
    ☑️Jom membeli sambil menyumbang utk misi kemanusiaan Syria. Grab sekarang gais!
    .
    ☑️HARGA PROMOSI TERHAD CELINE BLOUSE:
    1)SAIZ S-XL
    ❤️Sehelai Rm69
    ❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm60 utk setiap helai
    ❤️FREE Pos 1 Malaysia
    .
    (Harga lepas promo tamat, 1 rm89, kombo 3 rm74/pcs)
    .
    2)Saiz 2-5Xl
    ❤️Sehelai Rm74
    ❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm65 shj utk setiap helai
    ❤️FREE Pos 1 Malaysia
    (Harga lepas promo tamat, 1 rm94, kombo 3 rm79/pcs)
    .
    3)PALAZZO : Sehelai rm65, harga add on bersama blouse cuma Rm60 sehelai. FREE pos 1 Msia.
    .
    ⚠️Jom order sekarang sebab harga promosi ini sekejap sahaja dan sangat2 jimat!
    .
    ☑️CARA ORDER:
    1)Jom pilih warna dan ukur saiz sekarang sebelum whatsapp.
    .
    Utk Celine blouse klik di sini, #CahayayatiCelineLongTop
    .
    Utk palazzo, klik #CahayayatiPalazzoQolaulaa
    .
    2)Klik link whatsapp pada bio utk order sekarang (sertakan saiz dan warna yg nak order) TQ😊
    .
    .
    .
    Kenapa wajib ada Celine ni?
    ❤️Rekaan (long top)yang versatile & lebih eksklusif diinspirasikan daripada Turkey digabungkan dgn elemen asia. Rekaan yang mempunyai belahan tepi dan di “cover” lapisan dalam utk kekalkan elemen sopan dalam penggayaan.
    .
    ❤️Mempunyai elemen pleated supaya tdk terlalu polos : Rekaan ini mempunyai jahitan pleated untuk menaikkan seri rekaan. Tidak nampak terlalu polos tetapi tidak juga terlalu menonjol. Rekaan ini sgt flekskibel utk semua acara jika kena penggayaannya.
    .
    ❤️Menggunakan material Dubai Como Crepe, Material ini menjadi pilihan no 1 pengguna kami. Sangat sesuai dgn cuaca Malaysia. Tak panas, selesa, x mudah kedut, minimal ironing.
    .
    ❤️BF & Wudhu Friendly : zip ditangan dan didada. Mudah untuk berwudhu dan susukan bayi dimana sahaja.
    .
    ❤️7 pilihan warna dan Pilihan saiz S sehingga 5XL Boleh beli sedondon
    .
    Jom Grab sekarang harga combo special ! Sangat2 jimat!!

  •  10  2  4 hours ago
  • Konfiden tu penting🤣🤣
  • Konfiden tu penting🤣🤣

  •  343  12  4 hours ago
  • Bayangkan.. korang pakai 1 Set Celine blouse cantik ni dengan Palazzo Qolaulaa... Cantiknyaaa gais. Lepas ni confirm kemana-mana dengan Celine ja! Percayalahhhh..
.
.
Satuuuu jaaa tak kan cukup.... confirm!
.
Sbb dia punya konfiden akan lain mcm. Boleh ambik 1 set  sekali palazzo tu Rm129 shj. Nak ke nak? Haruslah nakk kannn.
.
☑️Jom membeli sambil menyumbang utk misi kemanusiaan Syria. Grab sekarang gais!
.
☑️HARGA PROMOSI TERHAD CELINE BLOUSE:
1)SAIZ S-XL
❤️Sehelai Rm69
❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm60 utk setiap helai
❤️FREE Pos 1 Malaysia
.
(Harga lepas promo tamat, 1 rm89, kombo 3 rm74/pcs)
.
2)Saiz 2-5Xl
❤️Sehelai Rm74
❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm65 shj utk setiap helai
❤️FREE Pos 1 Malaysia
(Harga lepas promo tamat, 1 rm94, kombo 3 rm79/pcs)
.
3)PALAZZO : Sehelai rm65, harga add on bersama blouse cuma Rm60 sehelai. FREE pos 1 Msia.
.
⚠️Jom order sekarang sebab harga promosi ini sekejap sahaja dan sangat2 jimat!
.
☑️CARA ORDER:
1)Jom pilih warna dan ukur saiz sekarang sebelum whatsapp.
.
Utk Celine blouse klik di sini, #CahayayatiCelineLongTop
.
Utk palazzo, klik #CahayayatiPalazzoQolaulaa
.
2)Klik link whatsapp pada bio utk order sekarang (sertakan saiz dan warna yg nak order) TQ😊
.
.
.
Kenapa wajib ada Celine ni?
❤️Rekaan (long top)yang versatile & lebih eksklusif diinspirasikan daripada Turkey digabungkan dgn elemen asia. Rekaan yang mempunyai belahan tepi dan di “cover” lapisan dalam utk kekalkan elemen sopan dalam penggayaan.
.
❤️Mempunyai elemen pleated supaya tdk terlalu polos : Rekaan ini mempunyai jahitan pleated untuk menaikkan seri rekaan. Tidak nampak terlalu polos tetapi tidak juga terlalu menonjol. Rekaan ini sgt flekskibel utk semua acara jika kena penggayaannya.
.
❤️Menggunakan material Dubai Como Crepe, Material ini menjadi pilihan no 1 pengguna kami. Sangat sesuai dgn cuaca Malaysia. Tak panas, selesa, x mudah kedut, minimal ironing.
.
❤️BF & Wudhu Friendly : zip ditangan dan didada. Mudah untuk berwudhu dan susukan bayi dimana sahaja.
.
❤️7 pilihan warna dan Pilihan saiz S sehingga 5XL Boleh beli sedondon
.
Jom Grab sekarang harga combo special ! Sangat2 jimat!!
  • Bayangkan.. korang pakai 1 Set Celine blouse cantik ni dengan Palazzo Qolaulaa... Cantiknyaaa gais. Lepas ni confirm kemana-mana dengan Celine ja! Percayalahhhh..
    .
    .
    Satuuuu jaaa tak kan cukup.... confirm!
    .
    Sbb dia punya konfiden akan lain mcm. Boleh ambik 1 set sekali palazzo tu Rm129 shj. Nak ke nak? Haruslah nakk kannn.
    .
    ☑️Jom membeli sambil menyumbang utk misi kemanusiaan Syria. Grab sekarang gais!
    .
    ☑️HARGA PROMOSI TERHAD CELINE BLOUSE:
    1)SAIZ S-XL
    ❤️Sehelai Rm69
    ❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm60 utk setiap helai
    ❤️FREE Pos 1 Malaysia
    .
    (Harga lepas promo tamat, 1 rm89, kombo 3 rm74/pcs)
    .
    2)Saiz 2-5Xl
    ❤️Sehelai Rm74
    ❤️Kombo Jimat, ambil 3 pcs cuma bayar Rm65 shj utk setiap helai
    ❤️FREE Pos 1 Malaysia
    (Harga lepas promo tamat, 1 rm94, kombo 3 rm79/pcs)
    .
    3)PALAZZO : Sehelai rm65, harga add on bersama blouse cuma Rm60 sehelai. FREE pos 1 Msia.
    .
    ⚠️Jom order sekarang sebab harga promosi ini sekejap sahaja dan sangat2 jimat!
    .
    ☑️CARA ORDER:
    1)Jom pilih warna dan ukur saiz sekarang sebelum whatsapp.
    .
    Utk Celine blouse klik di sini, #CahayayatiCelineLongTop
    .
    Utk palazzo, klik #CahayayatiPalazzoQolaulaa
    .
    2)Klik link whatsapp pada bio utk order sekarang (sertakan saiz dan warna yg nak order) TQ😊
    .
    .
    .
    Kenapa wajib ada Celine ni?
    ❤️Rekaan (long top)yang versatile & lebih eksklusif diinspirasikan daripada Turkey digabungkan dgn elemen asia. Rekaan yang mempunyai belahan tepi dan di “cover” lapisan dalam utk kekalkan elemen sopan dalam penggayaan.
    .
    ❤️Mempunyai elemen pleated supaya tdk terlalu polos : Rekaan ini mempunyai jahitan pleated untuk menaikkan seri rekaan. Tidak nampak terlalu polos tetapi tidak juga terlalu menonjol. Rekaan ini sgt flekskibel utk semua acara jika kena penggayaannya.
    .
    ❤️Menggunakan material Dubai Como Crepe, Material ini menjadi pilihan no 1 pengguna kami. Sangat sesuai dgn cuaca Malaysia. Tak panas, selesa, x mudah kedut, minimal ironing.
    .
    ❤️BF & Wudhu Friendly : zip ditangan dan didada. Mudah untuk berwudhu dan susukan bayi dimana sahaja.
    .
    ❤️7 pilihan warna dan Pilihan saiz S sehingga 5XL Boleh beli sedondon
    .
    Jom Grab sekarang harga combo special ! Sangat2 jimat!!

  •  5  2  10 hours ago

Top #bajukurungraya2020 Posts

  • Congratulations dear gorgeous 😘 Beautiful in Dahleya Kurung Baby Blue on your big day✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Rona warna lembut sesuai untuk semua! Fesyen potongan kurung Pahang yang takkan ditelan zaman. Power tak power kurung ni kan, kakak-kakak pasti nampak slim & cantik bila sarung Dahleya Kurung ni❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Featuring | Dahleya Kurung : RM209 exc pos
.
.
Shop Now 🛒 
1) Whatsapp 011-59248123
2) DM through @annesyirah.co
.
.
  • Congratulations dear gorgeous 😘 Beautiful in Dahleya Kurung Baby Blue on your big day✨
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Rona warna lembut sesuai untuk semua! Fesyen potongan kurung Pahang yang takkan ditelan zaman. Power tak power kurung ni kan, kakak-kakak pasti nampak slim & cantik bila sarung Dahleya Kurung ni❤️
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Featuring | Dahleya Kurung : RM209 exc pos
    .
    .
    Shop Now 🛒
    1) Whatsapp 011-59248123
    2) DM through @annesyirah.co
    .
    .

  •  296  21  4 January, 2020