#bajuibuanak Instagram Photos & Videos

bajuibuanak - 104.9k posts

Hashtag Popularity

7.3
average comments
55.9
average likes

Latest #bajuibuanak Posts

  • [RAYA SEDONDON LAGI SIS 😍]
QUEENY RAYA 2020 Batch 4.0 special untuk peminat setia #bajutanpagosok. 📌Ramai terlepas tak dapat stok sedondon batch 1, 2 dan 3. Atas permintaan ramai Sabella release batch 4.0 dengan design lagi meletopps. 📌Limited edition siss.. sedondon VERSI KIDS yang confirm kebabomm bila di gayakan bersama sama ibu tersayang. 🌹 Queeny Raya 2020 batch 4.0 🌹 ❤️ 10 CORAK YANG MELETOPS
❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA
❤️ TIDAK PERLU IRON
❤️ SEJUK DAN SELESA
❤️ KAIN FULL GETAH
❤️ SIZE BERMULA XS-5XL(IBU)
❤️ SIZE BERMULA 2THN-11THN(KIDS)
❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
❤️Postage add seperti rate terkini ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu)
$$$ harga KEBABOM: 
RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 ❌Harga Normal: RM119/psg(kids)
$$$ harga KEBABOM: 
RM59/PASANG (Jimat RM60!)😱 📌 PRE ORDER ITEMS. POS OUT 31HB MARCH 2020
📌 FULL PAYMENT ONLY ‼️VERY VERY LIMITED STOCK‼️ Promosi sah sehingga 25HB SAHAJA‼️
pssttt,, biasanya tak sampai 3 jam dah licin siss.. 😉

JADI..... Ayuh bertindak sekarang... “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”

#bajuibuanak #bajukurungibuanak #bajukurungcotton #bajutakpayahgosok #sabellakurungmoden #sabellaibuanak #bajukurungibuanakplusssize #bajukurungplussize #bajuplussize #bajukurungcottonsabella #bajukurungmodensabella #sabellatanpagosok #bajusabellamurah #bajusabellaibuanak #bajusabellaexclusive  #bajusabellazaliabatch4 #bajusabella4.0 #bajusabella40
  • [RAYA SEDONDON LAGI SIS 😍]
    QUEENY RAYA 2020 Batch 4.0 special untuk peminat setia #bajutanpagosok. 📌Ramai terlepas tak dapat stok sedondon batch 1, 2 dan 3. Atas permintaan ramai Sabella release batch 4.0 dengan design lagi meletopps. 📌Limited edition siss.. sedondon VERSI KIDS yang confirm kebabomm bila di gayakan bersama sama ibu tersayang. 🌹 Queeny Raya 2020 batch 4.0 🌹 ❤️ 10 CORAK YANG MELETOPS
    ❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA
    ❤️ TIDAK PERLU IRON
    ❤️ SEJUK DAN SELESA
    ❤️ KAIN FULL GETAH
    ❤️ SIZE BERMULA XS-5XL(IBU)
    ❤️ SIZE BERMULA 2THN-11THN(KIDS)
    ❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
    ❤️Postage add seperti rate terkini ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu)
    $$$ harga KEBABOM:
    RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 ❌Harga Normal: RM119/psg(kids)
    $$$ harga KEBABOM:
    RM59/PASANG (Jimat RM60!)😱 📌 PRE ORDER ITEMS. POS OUT 31HB MARCH 2020
    📌 FULL PAYMENT ONLY ‼️VERY VERY LIMITED STOCK‼️ Promosi sah sehingga 25HB SAHAJA‼️
    pssttt,, biasanya tak sampai 3 jam dah licin siss.. 😉

    JADI..... Ayuh bertindak sekarang... “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”

    #bajuibuanak #bajukurungibuanak #bajukurungcotton #bajutakpayahgosok #sabellakurungmoden #sabellaibuanak #bajukurungibuanakplusssize #bajukurungplussize #bajuplussize #bajukurungcottonsabella #bajukurungmodensabella #sabellatanpagosok #bajusabellamurah #bajusabellaibuanak #bajusabellaexclusive #bajusabellazaliabatch4 #bajusabella4.0 #bajusabella40

  •  0  0  2 hours ago
  • [RAYA SEDONDON LAGI SIS 😍]
QUEENY RAYA 2020 Batch 4.0 special untuk peminat setia #bajutanpagosok. 📌Ramai terlepas tak dapat stok sedondon batch 1, 2 dan 3. Atas permintaan ramai Sabella release batch 4.0 dengan design lagi meletopps. 📌Limited edition siss.. sedondon VERSI KIDS yang confirm kebabomm bila di gayakan bersama sama ibu tersayang. 🌹 Queeny Raya 2020 batch 4.0 🌹 ❤️ 10 CORAK YANG MELETOPS
❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA
❤️ TIDAK PERLU IRON
❤️ SEJUK DAN SELESA
❤️ KAIN FULL GETAH
❤️ SIZE BERMULA XS-5XL(IBU)
❤️ SIZE BERMULA 2THN-11THN(KIDS)
❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
❤️Postage add seperti rate terkini ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu)
$$$ harga KEBABOM: 
RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 ❌Harga Normal: RM119/psg(kids)
$$$ harga KEBABOM: 
RM59/PASANG (Jimat RM60!)😱 📌 PRE ORDER ITEMS. POS OUT 31HB MARCH 2020
📌 FULL PAYMENT ONLY ‼️VERY VERY LIMITED STOCK‼️ Promosi sah sehingga 25HB SAHAJA‼️
pssttt,, biasanya tak sampai 3 jam dah licin siss.. 😉

JADI..... Ayuh bertindak sekarang... “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”

#bajuibuanak #bajukurungibuanak #bajukurungcotton #bajutakpayahgosok #sabellakurungmoden #sabellaibuanak #bajukurungibuanakplusssize #bajukurungplussize #bajuplussize #bajukurungcottonsabella #bajukurungmodensabella #sabellatanpagosok #bajusabellamurah #bajusabellaibuanak #bajusabellaexclusive  #bajusabellazaliabatch4 #bajusabella4.0 #bajusabella40
  • [RAYA SEDONDON LAGI SIS 😍]
    QUEENY RAYA 2020 Batch 4.0 special untuk peminat setia #bajutanpagosok. 📌Ramai terlepas tak dapat stok sedondon batch 1, 2 dan 3. Atas permintaan ramai Sabella release batch 4.0 dengan design lagi meletopps. 📌Limited edition siss.. sedondon VERSI KIDS yang confirm kebabomm bila di gayakan bersama sama ibu tersayang. 🌹 Queeny Raya 2020 batch 4.0 🌹 ❤️ 10 CORAK YANG MELETOPS
    ❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA
    ❤️ TIDAK PERLU IRON
    ❤️ SEJUK DAN SELESA
    ❤️ KAIN FULL GETAH
    ❤️ SIZE BERMULA XS-5XL(IBU)
    ❤️ SIZE BERMULA 2THN-11THN(KIDS)
    ❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
    ❤️Postage add seperti rate terkini ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu)
    $$$ harga KEBABOM:
    RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 ❌Harga Normal: RM119/psg(kids)
    $$$ harga KEBABOM:
    RM59/PASANG (Jimat RM60!)😱 📌 PRE ORDER ITEMS. POS OUT 31HB MARCH 2020
    📌 FULL PAYMENT ONLY ‼️VERY VERY LIMITED STOCK‼️ Promosi sah sehingga 25HB SAHAJA‼️
    pssttt,, biasanya tak sampai 3 jam dah licin siss.. 😉

    JADI..... Ayuh bertindak sekarang... “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”

    #bajuibuanak #bajukurungibuanak #bajukurungcotton #bajutakpayahgosok #sabellakurungmoden #sabellaibuanak #bajukurungibuanakplusssize #bajukurungplussize #bajuplussize #bajukurungcottonsabella #bajukurungmodensabella #sabellatanpagosok #bajusabellamurah #bajusabellaibuanak #bajusabellaexclusive #bajusabellazaliabatch4 #bajusabella4.0 #bajusabella40

  •  0  0  2 hours ago
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe ! 
Baju kurung #ironless series 🤩

Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan. 
#malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel  #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe !
    Baju kurung #ironless series 🤩

    Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

    Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan.
    #malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah

  •  0  0  6 hours ago
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe ! 
Baju kurung #ironless series 🤩

Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan. 
#malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel  #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe !
    Baju kurung #ironless series 🤩

    Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

    Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan.
    #malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah

  •  0  0  6 hours ago
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe ! 
Baju kurung #ironless series 🤩

Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan. 
#malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel  #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe !
    Baju kurung #ironless series 🤩

    Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

    Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan.
    #malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah

  •  0  0  6 hours ago
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe ! 
Baju kurung #ironless series 🤩

Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan. 
#malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel  #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe !
    Baju kurung #ironless series 🤩

    Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

    Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan.
    #malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah

  •  2  0  6 hours ago
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe ! 
Baju kurung #ironless series 🤩

Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan. 
#malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel  #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe !
    Baju kurung #ironless series 🤩

    Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

    Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan.
    #malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah

  •  1  0  6 hours ago
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe ! 
Baju kurung #ironless series 🤩

Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan. 
#malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel  #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe !
    Baju kurung #ironless series 🤩

    Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

    Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan.
    #malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah

  •  1  0  7 hours ago
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe ! 
Baju kurung #ironless series 🤩

Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan. 
#malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel  #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah
  • Yang terbaru dari #jelitawardrobe !
    Baju kurung #ironless series 🤩

    Jom dapatkan baju kurung agung ni SEKARANG. Harga promosi sah sehingga 23hb sahaja 😊

    Hanya rm79 sahaja. Harga berbaloi baloi yg Akan memudahkan hidup anda. Tak perlu lagi bawak iron kalau pergi travel. Masa Raya nanti pun tak perlu rebut iron kt kampung. Nak pergi kerja terus sarung je baju ni . Nahhh korang la paling ayu kt office nanti 🤭🤩 Klik link dekat bio untuk order atau sebarang pertanyaan.
    #malasgosok #bajukurungironless #takpayahgosok #noiron #bajukurungexpress #bajukurung #bajuibuanak #ironlesskurung #ironlesskurungmurah #bajutravel #travelclothes #travel #travelguide #officewear #nursingwear #bajukenduri #bajuraya #bajurayacantik #bajumuslimah

  •  0  0  7 hours ago
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
.
▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
.
💕Details untuk raden kemaja
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
▪️Ada poket depan
.
💕Details untuk kebaya melati
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
▪️Material premium cotton batik
▪️Ada zip depan & lengan
.
Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
.
Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
.
Postage
1 item RM10 SM | RM15 SS
2 item RM15 SM | RM20 SS
3 item RM20 SM | RM25 SS
4 item RM25 SM | RM30 SS
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
    .
    ▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
    ▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
    ▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
    .
    💕Details untuk raden kemaja
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
    ▪️Ada poket depan
    .
    💕Details untuk kebaya melati
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
    ▪️Material premium cotton batik
    ▪️Ada zip depan & lengan
    .
    Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
    .
    Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
    .
    Postage
    1 item RM10 SM | RM15 SS
    2 item RM15 SM | RM20 SS
    3 item RM20 SM | RM25 SS
    4 item RM25 SM | RM30 SS
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  0  0  7 hours ago
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
.
▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
.
💕Details untuk raden kemaja
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
▪️Ada poket depan
.
💕Details untuk kebaya melati
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
▪️Material premium cotton batik
▪️Ada zip depan & lengan
.
Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
.
Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
.
Postage
1 item RM10 SM | RM15 SS
2 item RM15 SM | RM20 SS
3 item RM20 SM | RM25 SS
4 item RM25 SM | RM30 SS
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
    .
    ▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
    ▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
    ▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
    .
    💕Details untuk raden kemaja
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
    ▪️Ada poket depan
    .
    💕Details untuk kebaya melati
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
    ▪️Material premium cotton batik
    ▪️Ada zip depan & lengan
    .
    Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
    .
    Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
    .
    Postage
    1 item RM10 SM | RM15 SS
    2 item RM15 SM | RM20 SS
    3 item RM20 SM | RM25 SS
    4 item RM25 SM | RM30 SS
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  0  0  7 hours ago
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
.
▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
.
💕Details untuk raden kemaja
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
▪️Ada poket depan
.
💕Details untuk kebaya melati
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
▪️Material premium cotton batik
▪️Ada zip depan & lengan
.
Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
.
Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
.
Postage
1 item RM10 SM | RM15 SS
2 item RM15 SM | RM20 SS
3 item RM20 SM | RM25 SS
4 item RM25 SM | RM30 SS
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
    .
    ▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
    ▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
    ▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
    .
    💕Details untuk raden kemaja
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
    ▪️Ada poket depan
    .
    💕Details untuk kebaya melati
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
    ▪️Material premium cotton batik
    ▪️Ada zip depan & lengan
    .
    Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
    .
    Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
    .
    Postage
    1 item RM10 SM | RM15 SS
    2 item RM15 SM | RM20 SS
    3 item RM20 SM | RM25 SS
    4 item RM25 SM | RM30 SS
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  1  0  10 hours ago
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
.
▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
.
💕Details untuk raden kemaja
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
▪️Ada poket depan
.
💕Details untuk kebaya melati
▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
▪️Material premium cotton batik
▪️Ada zip depan & lengan
.
Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
.
Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
.
Postage
1 item RM10 SM | RM15 SS
2 item RM15 SM | RM20 SS
3 item RM20 SM | RM25 SS
4 item RM25 SM | RM30 SS
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • Raden Set Couple [ open pre order ] sila baca details di bawah
    .
    ▪️Item pre order sehingga 26 feb 2020 sahaja
    ▪️Item akan di pos bermula 13 mac 2020 secara berperingkat
    ▪️Harga discount up to 20% untuk pre order item
    .
    💕Details untuk raden kemaja
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM129 untuk pre order RM69 tidak termasuk postage
    ▪️Ada poket depan
    .
    💕Details untuk kebaya melati
    ▪️Untuk measurement sila slide ke kiri
    ▪️Harga asal RM189 untuk pre order RM139 tidak termasuk postage
    ▪️Material premium cotton batik
    ▪️Ada zip depan & lengan
    .
    Discount untuk harga couple melati/awa + andika RM179 tidak termasuk postage
    .
    Boleh deposit min RM100 untuk set atau 1 pasang baju (kebaya atau kurung sahaja) perlu dijelaskan sebelum 13/3/2020
    .
    Postage
    1 item RM10 SM | RM15 SS
    2 item RM15 SM | RM20 SS
    3 item RM20 SM | RM25 SS
    4 item RM25 SM | RM30 SS
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  1  0  10 hours ago
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
. 👉Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
. 👉Size:
Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
👉Color category:
3 colour sweet, pastel and bold .
👉Design baju:
Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
Kain fully getah mudah dipakai .
🌟Istimewa:
✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
.
.
💲Harga: DEWASA: RM70,  KANAK2: RM60 sepasang.
.
Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
. #bajuraya2020#bajukurungibuanakmurah#bajukurungkedah#kurungkedah#kurungkedahmurah#kurungkedahkanak2#englishcotton#englishcottonmurah#kurungcottonkanak2#kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

    Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
    . 👉Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
    . 👉Size:
    Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
    Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
    👉Color category:
    3 colour sweet, pastel and bold .
    👉Design baju:
    Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
    Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
    Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    Kain fully getah mudah dipakai .
    🌟Istimewa:
    ✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
    ✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
    ✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    .
    .
    💲Harga: DEWASA: RM70, KANAK2: RM60 sepasang.
    .
    Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
    . #bajuraya2020 #bajukurungibuanakmurah #bajukurungkedah #kurungkedah #kurungkedahmurah #kurungkedahkanak2 #englishcotton #englishcottonmurah #kurungcottonkanak2 #kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah

  •  1  0  11 hours ago
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
. 👉Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
. 👉Size:
Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
👉Color category:
3 colour sweet, pastel and bold .
👉Design baju:
Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
Kain fully getah mudah dipakai .
🌟Istimewa:
✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
.
.
💲Harga: DEWASA: RM70,  KANAK2: RM60 sepasang.
.
Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
. #bajuraya2020#bajukurungibuanakmurah#bajukurungkedah#kurungkedah#kurungkedahmurah#kurungkedahkanak2#englishcotton#englishcottonmurah#kurungcottonkanak2#kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

    Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
    . 👉Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
    . 👉Size:
    Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
    Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
    👉Color category:
    3 colour sweet, pastel and bold .
    👉Design baju:
    Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
    Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
    Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    Kain fully getah mudah dipakai .
    🌟Istimewa:
    ✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
    ✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
    ✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    .
    .
    💲Harga: DEWASA: RM70, KANAK2: RM60 sepasang.
    .
    Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
    . #bajuraya2020 #bajukurungibuanakmurah #bajukurungkedah #kurungkedah #kurungkedahmurah #kurungkedahkanak2 #englishcotton #englishcottonmurah #kurungcottonkanak2 #kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah

  •  0  0  11 hours ago
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
. 👉Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
. 👉Size:
Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
👉Color category:
3 colour sweet, pastel and bold .
👉Design baju:
Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
Kain fully getah mudah dipakai .
🌟Istimewa:
✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
.
.
💲Harga: DEWASA: RM70,  KANAK2: RM60 sepasang.
.
Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
. #bajuraya2020#bajukurungibuanakmurah#bajukurungkedah#kurungkedah#kurungkedahmurah#kurungkedahkanak2#englishcotton#englishcottonmurah#kurungcottonkanak2#kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

    Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
    . 👉Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
    . 👉Size:
    Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
    Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
    👉Color category:
    3 colour sweet, pastel and bold .
    👉Design baju:
    Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
    Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
    Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    Kain fully getah mudah dipakai .
    🌟Istimewa:
    ✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
    ✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
    ✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    .
    .
    💲Harga: DEWASA: RM70, KANAK2: RM60 sepasang.
    .
    Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
    . #bajuraya2020 #bajukurungibuanakmurah #bajukurungkedah #kurungkedah #kurungkedahmurah #kurungkedahkanak2 #englishcotton #englishcottonmurah #kurungcottonkanak2 #kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah

  •  0  0  11 hours ago
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
. 👉Material:
Premium Heavy Como Crepe
(Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
. 👉Size:
Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
👉Color category:
3 colour sweet, pastel and bold .
👉Design baju:
Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
Kain fully getah mudah dipakai .
🌟Istimewa:
✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
.
.
💲Harga: DEWASA: RM70,  KANAK2: RM60 sepasang.
.
Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
. #bajuraya2020#bajukurungibuanakmurah#bajukurungkedah#kurungkedah#kurungkedahmurah#kurungkedahkanak2#englishcotton#englishcottonmurah#kurungcottonkanak2#kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah
  • 🍪CIK FAMOUS AMOS – RAYA COLLECTIONS🍪

    Cik Famous Amos antara koleksi Hasnuri Raya Edition 2020 yang mempunyai set ibu dan anak dengan menampilkan gaya ceria raya seisi keluarga di Hari Raya! Si kecil tampil comel dan kekal aktif selesa walaupun berbaju kurung!
    . 👉Material:
    Premium Heavy Como Crepe
    (Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing)
    . 👉Size:
    Available 6 size SS – XXL ( Ibu )
    Available 6 size 2 y/o – 12 y/o ( Anak ) .
    👉Color category:
    3 colour sweet, pastel and bold .
    👉Design baju:
    Design terkini menggunakan potongan kurung moden istimewa dengan dua lipatan serong di depan baju yang cantik menampakkan ilusi tinggi dengan gaya ceria raya.
    Dilengkapi dengan design lipatan lengan lily yang kemas menaikkan lagi aura cantik si pemakai. 👉Kain:
    Potongan kain kembang belah enam yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    Kain fully getah mudah dipakai .
    🌟Istimewa:
    ✔️Batu Diamond pada lengan dan depan baju membuatkan Cik Famous Amos lebih ekslusif
    ✔️Wudhuk dan Breast Feeding Friendly dengan zip sembunyi mudah dibuka
    ✔️Ada padding di bahu ✔️Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    .
    .
    💲Harga: DEWASA: RM70, KANAK2: RM60 sepasang.
    .
    Berminat nak order boleh Wasap terus link Wasap di bio ye?😊
    . #bajuraya2020 #bajukurungibuanakmurah #bajukurungkedah #kurungkedah #kurungkedahmurah #kurungkedahkanak2 #englishcotton #englishcottonmurah #kurungcottonkanak2 #kurungcottonbudak#kurungpeplumkanak2#kurungpeplumbudak#kebayakanak2#kurungmodern#minikurung#kurungriau#bajubridesmaid#bajubridesmaidmurah#minikurung#bajureadymade#bajusedondon#bajuibuanak#bajukurungbudakmurah#bajukurungkanak2murah#setkurungibuanak#bajukurungibuanak#bajukurungmurah

  •  0  0  11 hours ago
  • Susahnya nak cari baju kurung yg sesuai utk Bridesmaid. Dah la tak byk pilihan!!
Dah..dah..jgn pening2 sis.. Kat sini ada byk pilihan yg gerenti meletopzz. Habaq ja nak colour apa 😍 *whatsapp utk sizing chart

1 pasang RM 85
2 pasang RM 159
6 pasang above RM 69/pcs
✖️ Exclude Postage
♥️ For details or order:-
Kindly whatsapp 📲 01114369850

#bajukurungmurahmalaysia
#bajukebayafishtail
#bajubridesmaid 
#bazaarpaknil
#sayajualonline
#onlineseller
#bajuibuanak
#kurungpahang 
#bajusedondon
#peplumkembang
#bajukurungmurah
#bajukahwinmurah
#bajusedondonmurah
#bajubridesmaidmurah
#bajukurungplain
#bajukurungpastel
#kebayalabuhmurah
#kebayapastel
#kebayaminimoden
#kebayaexclusive
#kebayasedondon
#kurungexclusive
#kurungexclusivemurah
  • Susahnya nak cari baju kurung yg sesuai utk Bridesmaid. Dah la tak byk pilihan!!
    Dah..dah..jgn pening2 sis.. Kat sini ada byk pilihan yg gerenti meletopzz. Habaq ja nak colour apa 😍 *whatsapp utk sizing chart

    1 pasang RM 85
    2 pasang RM 159
    6 pasang above RM 69/pcs
    ✖️ Exclude Postage
    ♥️ For details or order:-
    Kindly whatsapp 📲 01114369850

    #bajukurungmurahmalaysia
    #bajukebayafishtail
    #bajubridesmaid
    #bazaarpaknil
    #sayajualonline
    #onlineseller
    #bajuibuanak
    #kurungpahang
    #bajusedondon
    #peplumkembang
    #bajukurungmurah
    #bajukahwinmurah
    #bajusedondonmurah
    #bajubridesmaidmurah
    #bajukurungplain
    #bajukurungpastel
    #kebayalabuhmurah
    #kebayapastel
    #kebayaminimoden
    #kebayaexclusive
    #kebayasedondon
    #kurungexclusive
    #kurungexclusivemurah

  •  0  0  11 hours ago
  • Susahnya nak cari baju kurung yg sesuai utk Bridesmaid. Dah la tak byk pilihan!!
Dah..dah..jgn pening2 sis.. Kat sini ada byk pilihan yg gerenti meletopzz. Habaq ja nak colour apa 😍 *whatsapp utk sizing chart

1 pasang RM 85
2 pasang RM 159
6 pasang above RM 69/pcs
✖️ Exclude Postage
♥️ For details or order:-
Kindly whatsapp 📲 01114369850

#bajukurungmurahmalaysia
#bajukebayafishtail
#bajubridesmaid 
#bazaarpaknil
#sayajualonline
#onlineseller
#bajuibuanak
#kurungpahang 
#bajusedondon
#peplumkembang
#bajukurungmurah
#bajukahwinmurah
#bajusedondonmurah
#bajubridesmaidmurah
#bajukurungplain
#bajukurungpastel
#kebayalabuhmurah
#kebayapastel
#kebayaminimoden
#kebayaexclusive
#kebayasedondon
#kurungexclusive
#kurungexclusivemurah
  • Susahnya nak cari baju kurung yg sesuai utk Bridesmaid. Dah la tak byk pilihan!!
    Dah..dah..jgn pening2 sis.. Kat sini ada byk pilihan yg gerenti meletopzz. Habaq ja nak colour apa 😍 *whatsapp utk sizing chart

    1 pasang RM 85
    2 pasang RM 159
    6 pasang above RM 69/pcs
    ✖️ Exclude Postage
    ♥️ For details or order:-
    Kindly whatsapp 📲 01114369850

    #bajukurungmurahmalaysia
    #bajukebayafishtail
    #bajubridesmaid
    #bazaarpaknil
    #sayajualonline
    #onlineseller
    #bajuibuanak
    #kurungpahang
    #bajusedondon
    #peplumkembang
    #bajukurungmurah
    #bajukahwinmurah
    #bajusedondonmurah
    #bajubridesmaidmurah
    #bajukurungplain
    #bajukurungpastel
    #kebayalabuhmurah
    #kebayapastel
    #kebayaminimoden
    #kebayaexclusive
    #kebayasedondon
    #kurungexclusive
    #kurungexclusivemurah

  •  3  0  11 hours ago
  • Susahnya nak cari baju kurung yg sesuai utk Bridesmaid. Dah la tak byk pilihan!!
Dah..dah..jgn pening2 sis.. Kat sini ada byk pilihan yg gerenti meletopzz. Habaq ja nak colour apa 😍 *whatsapp utk sizing chart

1 pasang RM 85
2 pasang RM 159
6 pasang above RM 69/pcs
✖️ Exclude Postage
♥️ For details or order:-
Kindly whatsapp 📲 01114369850

#bajukurungmurahmalaysia
#bajukebayafishtail
#bajubridesmaid 
#bazaarpaknil
#sayajualonline
#onlineseller
#bajuibuanak
#kurungpahang 
#bajusedondon
#peplumkembang
#bajukurungmurah
#bajukahwinmurah
#bajusedondonmurah
#bajubridesmaidmurah
#bajukurungplain
#bajukurungpastel
#kebayalabuhmurah
#kebayapastel
#kebayaminimoden
#kebayaexclusive
#kebayasedondon
#kurungexclusive
#kurungexclusivemurah
  • Susahnya nak cari baju kurung yg sesuai utk Bridesmaid. Dah la tak byk pilihan!!
    Dah..dah..jgn pening2 sis.. Kat sini ada byk pilihan yg gerenti meletopzz. Habaq ja nak colour apa 😍 *whatsapp utk sizing chart

    1 pasang RM 85
    2 pasang RM 159
    6 pasang above RM 69/pcs
    ✖️ Exclude Postage
    ♥️ For details or order:-
    Kindly whatsapp 📲 01114369850

    #bajukurungmurahmalaysia
    #bajukebayafishtail
    #bajubridesmaid
    #bazaarpaknil
    #sayajualonline
    #onlineseller
    #bajuibuanak
    #kurungpahang
    #bajusedondon
    #peplumkembang
    #bajukurungmurah
    #bajukahwinmurah
    #bajusedondonmurah
    #bajubridesmaidmurah
    #bajukurungplain
    #bajukurungpastel
    #kebayalabuhmurah
    #kebayapastel
    #kebayaminimoden
    #kebayaexclusive
    #kebayasedondon
    #kurungexclusive
    #kurungexclusivemurah

  •  1  0  11 hours ago
  • Bismillah insya Allah dalam waktu dekat Anaya akan launching Fraya FAMILY SET 🎉⁣
⁣
.⁣
Siapa yang udah nungguin koleksi ini jadi Sarimbit?????
Btw . Doain supaya semua kebagian yaaa  karena Stoknya Exclusive Limit untuk Ramadhan series. ⁣ 😣
⁣
⁣
⁣.
⁣
⁣
Stay tunned sampai tanggal 24 Februari. Jangan lupa Spam Komen di ig @anayahijab.official supaya kalian beruntung dapet Logam Mulianya hadiahnya... 😘⁣
⁣
⁣
⁣
.⁣
⁣
⁣
#AnayaFamilySet⁣
#FamilysetLebaran
#Gamissarimbit
#FrayauntukHariRaya
#bajulebaran 
#bajulebarancouple 
#bajuibuanak 
#kokoayahanak 
#kokobayi 
#gamisbayi 
#gamiscouple 
#setfamily 
#bajukeluarga 
#bajulebaranmurah 
#gamisanakbalikpapan 
#gamisanakmurah 
#bajusarimbit 
#bajulebarankeluarga 
#bajukembarankeluarga 
#bajuibuanakmurah 
#bajuayahibuanak
#pobajulebaran 
#bajulebarananak 
#bajulebaranterbaru 
#kokocouple 
#kokocoupleayahanak 
#bajulebaranmewah 
#familyset 
#FamilysetLebaran
  • Bismillah insya Allah dalam waktu dekat Anaya akan launching Fraya FAMILY SET 🎉⁣

    .⁣
    Siapa yang udah nungguin koleksi ini jadi Sarimbit?????
    Btw . Doain supaya semua kebagian yaaa karena Stoknya Exclusive Limit untuk Ramadhan series. ⁣ 😣


    ⁣.


    Stay tunned sampai tanggal 24 Februari. Jangan lupa Spam Komen di ig @anayahijab.official supaya kalian beruntung dapet Logam Mulianya hadiahnya... 😘⁣



    .⁣


    #AnayaFamilySet
    #FamilysetLebaran
    #Gamissarimbit
    #FrayauntukHariRaya
    #bajulebaran
    #bajulebarancouple
    #bajuibuanak
    #kokoayahanak
    #kokobayi
    #gamisbayi
    #gamiscouple
    #setfamily
    #bajukeluarga
    #bajulebaranmurah
    #gamisanakbalikpapan
    #gamisanakmurah
    #bajusarimbit
    #bajulebarankeluarga
    #bajukembarankeluarga
    #bajuibuanakmurah
    #bajuayahibuanak
    #pobajulebaran
    #bajulebarananak
    #bajulebaranterbaru
    #kokocouple
    #kokocoupleayahanak
    #bajulebaranmewah
    #familyset
    #FamilysetLebaran

  •  7  0  12 hours ago
  • ZULIN PEPLUM RM 135 
postage 9 rm semenanjung. 15 sabah sarawak
.
material  cotton stretchable
elastic waist skirt
zip di lengan dan belakang
horsehair di hujung baju
perincian 3d flower di hujung baju
net di bahu
.
free size fit SM
Shoulder 14-15
Chest 32-36
Sleeves 21.5
front length 25
behind length 31
Skirt
Waist26-36
Hips 34-38
Length 41
.
L-XL size
Shoulder 15,5-16.5
Chest 38-42
Sleeves 22
front length 22.5
back length 32
Skirt
Waist30-40
Hips 37-44
Length 41
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • ZULIN PEPLUM RM 135
    postage 9 rm semenanjung. 15 sabah sarawak
    .
    material cotton stretchable
    elastic waist skirt
    zip di lengan dan belakang
    horsehair di hujung baju
    perincian 3d flower di hujung baju
    net di bahu
    .
    free size fit SM
    Shoulder 14-15
    Chest 32-36
    Sleeves 21.5
    front length 25
    behind length 31
    Skirt
    Waist26-36
    Hips 34-38
    Length 41
    .
    L-XL size
    Shoulder 15,5-16.5
    Chest 38-42
    Sleeves 22
    front length 22.5
    back length 32
    Skirt
    Waist30-40
    Hips 37-44
    Length 41
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  1  0  12 hours ago
  • ZULIN PEPLUM RM 135 
postage 9 rm semenanjung. 15 sabah sarawak
.
material  cotton stretchable
elastic waist skirt
zip di lengan dan belakang
horsehair di hujung baju
perincian 3d flower di hujung baju
net di bahu
.
free size fit SM
Shoulder 14-15
Chest 32-36
Sleeves 21.5
front length 25
behind length 31
Skirt
Waist26-36
Hips 34-38
Length 41
.
L-XL size
Shoulder 15,5-16.5
Chest 38-42
Sleeves 22
front length 22.5
back length 32
Skirt
Waist30-40
Hips 37-44
Length 41
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • ZULIN PEPLUM RM 135
    postage 9 rm semenanjung. 15 sabah sarawak
    .
    material cotton stretchable
    elastic waist skirt
    zip di lengan dan belakang
    horsehair di hujung baju
    perincian 3d flower di hujung baju
    net di bahu
    .
    free size fit SM
    Shoulder 14-15
    Chest 32-36
    Sleeves 21.5
    front length 25
    behind length 31
    Skirt
    Waist26-36
    Hips 34-38
    Length 41
    .
    L-XL size
    Shoulder 15,5-16.5
    Chest 38-42
    Sleeves 22
    front length 22.5
    back length 32
    Skirt
    Waist30-40
    Hips 37-44
    Length 41
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  0  0  12 hours ago
  • Bismillah insya Allah dalam waktu dekat Anaya akan launching Fraya FAMILY SET 🎉⁣
⁣
.⁣
Siapa yang udah nungguin koleksi ini jadi Sarimbit?????
Btw . Doain supaya semua kebagian yaaa  karena Stoknya Exclusive Limit untuk Ramadhan series. ⁣ 😣
⁣
⁣
⁣.
⁣
⁣
Stay tunned sampai tanggal 24 Februari. Jangan lupa Spam Komen di ig @anayahijab.official supaya kalian beruntung dapet Logam Mulianya hadiahnya... 😘⁣
⁣
⁣
⁣
.⁣
⁣
⁣
#AnayaFamilySet⁣
#FamilysetLebaran
#Gamissarimbit
#FrayauntukHariRaya
#bajulebaran 
#bajulebarancouple 
#bajuibuanak 
#kokoayahanak 
#kokobayi 
#gamisbayi 
#gamiscouple 
#setfamily 
#bajukeluarga 
#bajulebaranmurah 
#gamisanakbalikpapan 
#gamisanakmurah 
#bajusarimbit 
#bajulebarankeluarga 
#bajukembarankeluarga 
#bajuibuanakmurah 
#bajuayahibuanak
  • Bismillah insya Allah dalam waktu dekat Anaya akan launching Fraya FAMILY SET 🎉⁣

    .⁣
    Siapa yang udah nungguin koleksi ini jadi Sarimbit?????
    Btw . Doain supaya semua kebagian yaaa karena Stoknya Exclusive Limit untuk Ramadhan series. ⁣ 😣


    ⁣.


    Stay tunned sampai tanggal 24 Februari. Jangan lupa Spam Komen di ig @anayahijab.official supaya kalian beruntung dapet Logam Mulianya hadiahnya... 😘⁣



    .⁣


    #AnayaFamilySet
    #FamilysetLebaran
    #Gamissarimbit
    #FrayauntukHariRaya
    #bajulebaran
    #bajulebarancouple
    #bajuibuanak
    #kokoayahanak
    #kokobayi
    #gamisbayi
    #gamiscouple
    #setfamily
    #bajukeluarga
    #bajulebaranmurah
    #gamisanakbalikpapan
    #gamisanakmurah
    #bajusarimbit
    #bajulebarankeluarga
    #bajukembarankeluarga
    #bajuibuanakmurah
    #bajuayahibuanak

  •  7  0  12 hours ago
  • Love this soft colour!!
Another collections for mom-daughter set!..And it's not just any cotton, it's cotton BROCADE!! .

Happy Saturday lovelies ❤
.
#bajuibuanak
#bajuraya2020
  • Love this soft colour!!
    Another collections for mom-daughter set!..And it's not just any cotton, it's cotton BROCADE!! .

    Happy Saturday lovelies ❤
    .
    #bajuibuanak
    #bajuraya2020

  •  1  0  13 hours ago
  • ____
Kode: Set Busui Radio
💰 100.000
____
Detail:
KAOS BUSUI BUKAAN KANAN KIRI
DAN CELANA
MOTIF LUCU
NYAMAN saat MENGASIHI
🌼 •UKURAN KAOS All size fit XL
•Lengan panjang
•Bahan kaos katun, adem, nyerap keringat, ga tipis/ nerawang, standar bahan kaos
•Lingkar dada +-102cm
•Panjang baju +-70cm
•Panjang lengan +-60cm
•Ongkir 1kg muat 4pcs
🌼🌼
•Ukuran CELANA all size fit XL
•Bahan kaos katun, adem, stretch, lembut, enak bgt dipakenya, pinggang full karet jadi bisa melar ya
•Panjang: 94cm
•Lebar pinggang: sebelum melar 28cm, sesudah melar 50cm
____________________________________ 👇
KONFIRMASI WARNA 
SERIUS ORDER
HUB : 📱© WHATSAPP 0819-0636-8545

#kaosbusui #kaosmurah #gamisbusui #gamisetnik #bajutidurbusui #piyama #bajupiyama #kaoswanita  #jilbabbayi #bajuibuanak #bajubusui #busuifriendly #tunikjumbo #tunikbusui #dressbusui#blusimportmurah #bajuetnik #etnikfashionstyle  #blusmodern #tunikimport  #tokoonlinemurah #tokogrosirmurah #tunik  #tunikmurah #ibumenyusui #kaosibumenyusui #kaosbusuimurah #bajubusuimurah #bajubusuibagus #kaosbusuijumbo
  • ____
    Kode: Set Busui Radio
    💰 100.000
    ____
    Detail:
    KAOS BUSUI BUKAAN KANAN KIRI
    DAN CELANA
    MOTIF LUCU
    NYAMAN saat MENGASIHI
    🌼 •UKURAN KAOS All size fit XL
    •Lengan panjang
    •Bahan kaos katun, adem, nyerap keringat, ga tipis/ nerawang, standar bahan kaos
    •Lingkar dada +-102cm
    •Panjang baju +-70cm
    •Panjang lengan +-60cm
    •Ongkir 1kg muat 4pcs
    🌼🌼
    •Ukuran CELANA all size fit XL
    •Bahan kaos katun, adem, stretch, lembut, enak bgt dipakenya, pinggang full karet jadi bisa melar ya
    •Panjang: 94cm
    •Lebar pinggang: sebelum melar 28cm, sesudah melar 50cm
    ____________________________________ 👇
    KONFIRMASI WARNA
    SERIUS ORDER
    HUB : 📱© WHATSAPP 0819-0636-8545

    #kaosbusui #kaosmurah #gamisbusui #gamisetnik #bajutidurbusui #piyama #bajupiyama #kaoswanita #jilbabbayi #bajuibuanak #bajubusui #busuifriendly #tunikjumbo #tunikbusui #dressbusui#blusimportmurah #bajuetnik #etnikfashionstyle #blusmodern #tunikimport #tokoonlinemurah #tokogrosirmurah #tunik #tunikmurah #ibumenyusui #kaosibumenyusui #kaosbusuimurah #bajubusuimurah #bajubusuibagus #kaosbusuijumbo

  •  2  2  13 hours ago
  • The colour of the blue sky..isn't beautiful??
Another collections for mom-daughter set!..And it's not just any cotton, it's cotton BROCADE!! .

Happy Saturday lovelies ❤
.
#bajuibuanak
#bajuraya2020
  • The colour of the blue sky..isn't beautiful??
    Another collections for mom-daughter set!..And it's not just any cotton, it's cotton BROCADE!! .

    Happy Saturday lovelies ❤
    .
    #bajuibuanak
    #bajuraya2020

  •  1  0  13 hours ago
  • ____
Kode: Set Busui Vroom
💰 100.000
____
Detail:
KAOS BUSUI BUKAAN KANAN KIRI
 DAN CELANA
MOTIF LUCU
NYAMAN saat MENGASIHI
🌼 •UKURAN KAOS  All size fit XL
•Lengan panjang
•Bahan kaos katun, adem, nyerap keringat, ga tipis/ nerawang, standar bahan kaos
•Lingkar dada +-102cm
•Panjang baju +-70cm
•Panjang lengan +-60cm
•Ongkir 1kg muat 4pcs
🌼🌼
•Ukuran CELANA all size fit XL
•Bahan kaos katun, adem, stretch, lembut, enak bgt dipakenya, pinggang full karet jadi bisa melar ya
•Panjang: 94cm
•Lebar pinggang: sebelum melar 28cm, sesudah melar 50cm
____________________________________ 👇
KONFIRMASI WARNA 
SERIUS ORDER
HUB : 📱© WHATSAPP 0819-0636-8545

#kaosbusui #kaosmurah #gamisbusui #gamisetnik #bajutidurbusui #piyama #bajupiyama #kaoswanita  #jilbabbayi #bajuibuanak #bajubusui #busuifriendly #tunikjumbo #tunikbusui #dressbusui#blusimportmurah #bajuetnik #etnikfashionstyle  #blusmodern #tunikimport  #tokoonlinemurah #tokogrosirmurah #tunik  #tunikmurah #ibumenyusui #kaosibumenyusui #kaosbusuimurah #bajubusuimurah #bajubusuibagus #kaosbusuijumbo
  • ____
    Kode: Set Busui Vroom
    💰 100.000
    ____
    Detail:
    KAOS BUSUI BUKAAN KANAN KIRI
    DAN CELANA
    MOTIF LUCU
    NYAMAN saat MENGASIHI
    🌼 •UKURAN KAOS All size fit XL
    •Lengan panjang
    •Bahan kaos katun, adem, nyerap keringat, ga tipis/ nerawang, standar bahan kaos
    •Lingkar dada +-102cm
    •Panjang baju +-70cm
    •Panjang lengan +-60cm
    •Ongkir 1kg muat 4pcs
    🌼🌼
    •Ukuran CELANA all size fit XL
    •Bahan kaos katun, adem, stretch, lembut, enak bgt dipakenya, pinggang full karet jadi bisa melar ya
    •Panjang: 94cm
    •Lebar pinggang: sebelum melar 28cm, sesudah melar 50cm
    ____________________________________ 👇
    KONFIRMASI WARNA
    SERIUS ORDER
    HUB : 📱© WHATSAPP 0819-0636-8545

    #kaosbusui #kaosmurah #gamisbusui #gamisetnik #bajutidurbusui #piyama #bajupiyama #kaoswanita #jilbabbayi #bajuibuanak #bajubusui #busuifriendly #tunikjumbo #tunikbusui #dressbusui#blusimportmurah #bajuetnik #etnikfashionstyle #blusmodern #tunikimport #tokoonlinemurah #tokogrosirmurah #tunik #tunikmurah #ibumenyusui #kaosibumenyusui #kaosbusuimurah #bajubusuimurah #bajubusuibagus #kaosbusuijumbo

  •  3  2  13 hours ago
  • 🌺 ZARAA KURUNG 🌺
RM50+8SM/12SS
.
✅Material Luxury Heavy Como Crepe
.
✅5 size SS - XXL
.
✅Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak
.
✅Design kurung terkini yang menggunakan potongan kurung kedah yang cantik
.
✅Potongan kain kipas belakang yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
.
✅Design hujung lengan yang classy dengan jahitan yang kemas dan cantik
.
✅Mesra wudhuk ( ada zip sembunyi )
.
✅Zip sembunyi di belakang
.
✅Kain separa getah dengan zip sembunyi .
✅Ada padding di bahu
.

#bajukurungmalaysia
#bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri
  • 🌺 ZARAA KURUNG 🌺
    RM50+8SM/12SS
    .
    ✅Material Luxury Heavy Como Crepe
    .
    ✅5 size SS - XXL
    .
    ✅Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak
    .
    ✅Design kurung terkini yang menggunakan potongan kurung kedah yang cantik
    .
    ✅Potongan kain kipas belakang yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    .
    ✅Design hujung lengan yang classy dengan jahitan yang kemas dan cantik
    .
    ✅Mesra wudhuk ( ada zip sembunyi )
    .
    ✅Zip sembunyi di belakang
    .
    ✅Kain separa getah dengan zip sembunyi .
    ✅Ada padding di bahu
    .

    #bajukurungmalaysia
    #bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri

  •  1  0  13 hours ago
  • 🌺 ZARAA KURUNG 🌺
RM50+8SM/12SS
.
✅Material Luxury Heavy Como Crepe
.
✅5 size SS - XXL
.
✅Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak
.
✅Design kurung terkini yang menggunakan potongan kurung kedah yang cantik
.
✅Potongan kain kipas belakang yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
.
✅Design hujung lengan yang classy dengan jahitan yang kemas dan cantik
.
✅Mesra wudhuk ( ada zip sembunyi )
.
✅Zip sembunyi di belakang
.
✅Kain separa getah dengan zip sembunyi .
✅Ada padding di bahu
.

#bajukurungmalaysia
#bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri
  • 🌺 ZARAA KURUNG 🌺
    RM50+8SM/12SS
    .
    ✅Material Luxury Heavy Como Crepe
    .
    ✅5 size SS - XXL
    .
    ✅Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak
    .
    ✅Design kurung terkini yang menggunakan potongan kurung kedah yang cantik
    .
    ✅Potongan kain kipas belakang yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    .
    ✅Design hujung lengan yang classy dengan jahitan yang kemas dan cantik
    .
    ✅Mesra wudhuk ( ada zip sembunyi )
    .
    ✅Zip sembunyi di belakang
    .
    ✅Kain separa getah dengan zip sembunyi .
    ✅Ada padding di bahu
    .

    #bajukurungmalaysia
    #bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri

  •  3  0  13 hours ago
  • 🌺 ZARAA KURUNG 🌺
RM50+8SM/12SS
.
✅Material Luxury Heavy Como Crepe
.
✅5 size SS - XXL
.
✅Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak
.
✅Design kurung terkini yang menggunakan potongan kurung kedah yang cantik
.
✅Potongan kain kipas belakang yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
.
✅Design hujung lengan yang classy dengan jahitan yang kemas dan cantik
.
✅Mesra wudhuk ( ada zip sembunyi )
.
✅Zip sembunyi di belakang
.
✅Kain separa getah dengan zip sembunyi .
✅Ada padding di bahu
.

#bajukurungmalaysia
#bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri
  • 🌺 ZARAA KURUNG 🌺
    RM50+8SM/12SS
    .
    ✅Material Luxury Heavy Como Crepe
    .
    ✅5 size SS - XXL
    .
    ✅Tak jarang + Tak mudah berkedut + Mudah digosok + Tidak melekap + Tahan lasak
    .
    ✅Design kurung terkini yang menggunakan potongan kurung kedah yang cantik
    .
    ✅Potongan kain kipas belakang yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing
    .
    ✅Design hujung lengan yang classy dengan jahitan yang kemas dan cantik
    .
    ✅Mesra wudhuk ( ada zip sembunyi )
    .
    ✅Zip sembunyi di belakang
    .
    ✅Kain separa getah dengan zip sembunyi .
    ✅Ada padding di bahu
    .

    #bajukurungmalaysia
    #bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri

  •  2  0  13 hours ago
  • 🍁 MOLEC ( Mora Collection ) 🍁

Open PO
estimasi pengerjaan 2-3 minggu

Bahan katun (tidak menerawang, adem, jatuh)

Kids (on frame)
Size 3-4y
LD 70
Pj 80 .
.
.
.
.
*PO untuk bulan februari
*dapat custom size mom & kids (hanya lingkar dada/panjang baju)
*motif tergantung kesediaan bahan, jika ada perubahan bahan akah diinfo dgn motif baru tentu dengan kualitas bahan yang sama
*pembayaran dilakukan 50% diawal 50% setelah baju selesai (sebelum dikirim)

Happy Shopping 💖

#bajucouple #bajuibuanak #bajucustom #ibudananak #momandkids #molec #collection #jakarta #tunik #tunikibu #tunikanak #tunikibuda anak #tunikcouple #senangnyajadiibu #ceritaibu #jualbajucouple #jualtunik #jualtunikanak
  • 🍁 MOLEC ( Mora Collection ) 🍁

    Open PO
    estimasi pengerjaan 2-3 minggu

    Bahan katun (tidak menerawang, adem, jatuh)

    Kids (on frame)
    Size 3-4y
    LD 70
    Pj 80 .
    .
    .
    .
    .
    *PO untuk bulan februari
    *dapat custom size mom & kids (hanya lingkar dada/panjang baju)
    *motif tergantung kesediaan bahan, jika ada perubahan bahan akah diinfo dgn motif baru tentu dengan kualitas bahan yang sama
    *pembayaran dilakukan 50% diawal 50% setelah baju selesai (sebelum dikirim)

    Happy Shopping 💖

    #bajucouple #bajuibuanak #bajucustom #ibudananak #momandkids #molec #collection #jakarta #tunik #tunikibu #tunikanak #tunikibuda anak #tunikcouple #senangnyajadiibu #ceritaibu #jualbajucouple #jualtunik #jualtunikanak

  •  16  2  15 hours ago
  • QANITA EXCLUSIVE*
.
.
🎉 *NEW COLLECTION RAYA 2020* 🎊
.
❄ PRICE : RM140 Free postage sem /add RM15 for ss
.
.
*7 Colours*
*Material : Moss Crepe & Lace & Patch*
.
📌 *Top (Size S)*
Shoulder 14.5"
Bust 36"
Armhole 17"
Sleeves 22.5"
Waist 28"
Front Length 27"
Back Length 31"
*Skirt (Size S)*
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
. 📌 *Top (Size M)*
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 18"
Sleeves 22.5"
Waist 30"
Front Length 27"
Back Length 31"
*Skirt (Size M)*
Waist 28-36"
Hips 38"
Length 41"
.
📌 *Top (Size L)*
Shoulder 16"
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Waist 36"
Front Length 28"
Back Length 32"
*Skirt (Size L)*
Waist 30-40"
Hips 40"
Length 41"
. . 🌻Hidden Zipper back & sleeve 🌻Exclusive lace
🌻Skirt Elastic waist
🌻Top cutting peplum
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • QANITA EXCLUSIVE*
    .
    .
    🎉 *NEW COLLECTION RAYA 2020* 🎊
    .
    ❄ PRICE : RM140 Free postage sem /add RM15 for ss
    .
    .
    *7 Colours*
    *Material : Moss Crepe & Lace & Patch*
    .
    📌 *Top (Size S)*
    Shoulder 14.5"
    Bust 36"
    Armhole 17"
    Sleeves 22.5"
    Waist 28"
    Front Length 27"
    Back Length 31"
    *Skirt (Size S)*
    Waist 26-34"
    Hips 36"
    Length 41"
    . 📌 *Top (Size M)*
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 18"
    Sleeves 22.5"
    Waist 30"
    Front Length 27"
    Back Length 31"
    *Skirt (Size M)*
    Waist 28-36"
    Hips 38"
    Length 41"
    .
    📌 *Top (Size L)*
    Shoulder 16"
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Waist 36"
    Front Length 28"
    Back Length 32"
    *Skirt (Size L)*
    Waist 30-40"
    Hips 40"
    Length 41"
    . . 🌻Hidden Zipper back & sleeve 🌻Exclusive lace
    🌻Skirt Elastic waist
    🌻Top cutting peplum
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  1  0  16 hours ago
  • QANITA EXCLUSIVE*
.
.
🎉 *NEW COLLECTION RAYA 2020* 🎊
.
❄ PRICE : RM140 Free postage sem /add RM15 for ss
.
.
*7 Colours*
*Material : Moss Crepe & Lace & Patch*
.
📌 *Top (Size S)*
Shoulder 14.5"
Bust 36"
Armhole 17"
Sleeves 22.5"
Waist 28"
Front Length 27"
Back Length 31"
*Skirt (Size S)*
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
. 📌 *Top (Size M)*
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 18"
Sleeves 22.5"
Waist 30"
Front Length 27"
Back Length 31"
*Skirt (Size M)*
Waist 28-36"
Hips 38"
Length 41"
.
📌 *Top (Size L)*
Shoulder 16"
Bust 40"
Armhole 20"
Sleeves 23"
Waist 36"
Front Length 28"
Back Length 32"
*Skirt (Size L)*
Waist 30-40"
Hips 40"
Length 41"
. . 🌻Hidden Zipper back & sleeve 🌻Exclusive lace
🌻Skirt Elastic waist
🌻Top cutting peplum
.
WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik
  • QANITA EXCLUSIVE*
    .
    .
    🎉 *NEW COLLECTION RAYA 2020* 🎊
    .
    ❄ PRICE : RM140 Free postage sem /add RM15 for ss
    .
    .
    *7 Colours*
    *Material : Moss Crepe & Lace & Patch*
    .
    📌 *Top (Size S)*
    Shoulder 14.5"
    Bust 36"
    Armhole 17"
    Sleeves 22.5"
    Waist 28"
    Front Length 27"
    Back Length 31"
    *Skirt (Size S)*
    Waist 26-34"
    Hips 36"
    Length 41"
    . 📌 *Top (Size M)*
    Shoulder 15"
    Bust 38"
    Armhole 18"
    Sleeves 22.5"
    Waist 30"
    Front Length 27"
    Back Length 31"
    *Skirt (Size M)*
    Waist 28-36"
    Hips 38"
    Length 41"
    .
    📌 *Top (Size L)*
    Shoulder 16"
    Bust 40"
    Armhole 20"
    Sleeves 23"
    Waist 36"
    Front Length 28"
    Back Length 32"
    *Skirt (Size L)*
    Waist 30-40"
    Hips 40"
    Length 41"
    . . 🌻Hidden Zipper back & sleeve 🌻Exclusive lace
    🌻Skirt Elastic waist
    🌻Top cutting peplum
    .
    WhatsApp | Telegram 📲013-6361626
    .
    #muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuibuanak #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #viral #dropshipwanted #lacekurung #Raya #kurungmoden #raya2020 #bajumurah #batik

  •  0  0  16 hours ago
  • 🌹 KURUNG NAURAA 🌹 .
🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
.
👍Material :
- Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
.
👍Size :
- Available 6 size SS - XXL
.
👍Color category:
- 5 color sweet, pastel and bold
.
👍Design baju :
- Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
.
👍Kain:
- Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
- Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
- Kain fully getah mudah dipakai
.
👍Istimewa:
- Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
- Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
- Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
- Ada Padding di bahu
.

#bajukurungmalaysia
#bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri
  • 🌹 KURUNG NAURAA 🌹 .
    🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
    Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
    .
    👍Material :
    - Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
    .
    👍Size :
    - Available 6 size SS - XXL
    .
    👍Color category:
    - 5 color sweet, pastel and bold
    .
    👍Design baju :
    - Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
    .
    👍Kain:
    - Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
    - Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
    - Kain fully getah mudah dipakai
    .
    👍Istimewa:
    - Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
    - Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
    - Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    - Ada Padding di bahu
    .

    #bajukurungmalaysia
    #bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri

  •  3  0  16 hours ago
  • 💐 NAURAA KURUNG 💐 .
🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
.
👍Material :
- Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
.
👍Size :
- Available 6 size SS - XXL
.
👍Color category:
- 5 color sweet, pastel and bold
.
👍Design baju :
- Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
.
👍Kain:
- Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
- Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
- Kain fully getah mudah dipakai
.
👍Istimewa:
- Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
- Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
- Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
- Ada Padding di bahu
.

#bajukurungmalaysia
#bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri
  • 💐 NAURAA KURUNG 💐 .
    🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
    Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
    .
    👍Material :
    - Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
    .
    👍Size :
    - Available 6 size SS - XXL
    .
    👍Color category:
    - 5 color sweet, pastel and bold
    .
    👍Design baju :
    - Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
    .
    👍Kain:
    - Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
    - Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
    - Kain fully getah mudah dipakai
    .
    👍Istimewa:
    - Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
    - Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
    - Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    - Ada Padding di bahu
    .

    #bajukurungmalaysia
    #bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri

  •  1  0  16 hours ago
  • 💐 NAURAA KURUNG 💐 🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
.
👍Material :
- Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
.
👍Size :
- Available 6 size SS - XXL
.
👍Color category:
- 5 color sweet, pastel and bold
.
👍Design baju :
- Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
.
👍Kain:
- Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
- Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
- Kain fully getah mudah dipakai
.
👍Istimewa:
- Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
- Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
- Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
- Ada Padding di bahu
.
#bajukurungmalaysia
#bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri
  • 💐 NAURAA KURUNG 💐 🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
    Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
    .
    👍Material :
    - Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
    .
    👍Size :
    - Available 6 size SS - XXL
    .
    👍Color category:
    - 5 color sweet, pastel and bold
    .
    👍Design baju :
    - Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
    .
    👍Kain:
    - Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
    - Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
    - Kain fully getah mudah dipakai
    .
    👍Istimewa:
    - Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
    - Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
    - Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    - Ada Padding di bahu
    .
    #bajukurungmalaysia
    #bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri

  •  1  0  16 hours ago
  • 💐 NAURAA KURUNG 💐 .
🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
.
👍Material :
- Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
.
👍Size :
- Available 6 size SS - XXL
.
👍Color category:
- 5 color sweet, pastel and bold
.
👍Design baju :
- Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
.
👍Kain:
- Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
- Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
- Kain fully getah mudah dipakai
.
👍Istimewa:
- Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
- Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
- Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
- Ada Padding di bahu
.
#bajukurungmalaysia
#bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri
  • 💐 NAURAA KURUNG 💐 .
    🌺 DETAILS NAURAA KURUNG 🌺 .
    Nauraa Kurung direka khas menggunakan trend kurung terkini, mini kurung dengan gaya simple dan minimal menyerlahkan lagi seri ayu dan sopan si pemakai.
    .
    👍Material :
    - Premium Heavy Como Crepe ( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable + Lembut + Less Ironing )
    .
    👍Size :
    - Available 6 size SS - XXL
    .
    👍Color category:
    - 5 color sweet, pastel and bold
    .
    👍Design baju :
    - Design up-to-date mini kurung dengan dengan potongan yang cantik dan jahitan yang kemas
    .
    👍Kain:
    - Design mewah dua lapisan pada bahagian kain menampakkan ilusi tinggi
    - Potongan kain mermaid yang menampakkan ilusi langsing
    - Kain fully getah mudah dipakai
    .
    👍Istimewa:
    - Wudhuk Friendly dengan bukaan lengan yang luas
    - Mesra wudhuk dengan zip sembunyi
    - Sesuai dijadikan pakaian harian dan dapat digayakan ke semua majlis
    - Ada Padding di bahu
    .
    #bajukurungmalaysia
    #bajukurungmurah #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungterkini #bajukurungmoden #bajukurung2020 #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungmampumilik
    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayatrendy #bajurayaterkini #suitmuslimahmalaysia #suitmuslimahmurah #suitmuslimah #bajuibuanak #bajuibudananak #setibudananak #setibuanak #bajurayamoden #bajukurung #bajukurungruffle #bajukurunghasnuri #hasnurilovers #hasnuricollections #hasnuri

  •  2  0  16 hours ago
  • Halia Kurung
#dreemikaraya2020
#dreemikidsraya2020
#sedondonibuanak
.
•PREORDER•
- estimated item akan start pos 2nd week of March
.
Halia Mak( xs- xxl ) : RM 269
Halia Kids ( 2,4,6y) : RM 159
.
Dreemika Raya 2020 introduces *HALIA* that made from premium cotton spandex. The normal cutting kurung comes with slit at both hem side makes this kurung falls loosely and creates flowy element to those who loves comfortable freedom. .
TOP:-
•Round Neckline
•5 button design at neckline opening (Nursing Friendly)
•Back Zipper Fastening
•Loose sleeves
•Slit at both hem sides
.
Skirt:-
•Overlap front skirt
•Semi stretchable waistline
•Hook and side zipper fastening
.
Material : Premium Cotton Spandex
.
Pembelian boleh dibuat melalui wasap atau dm 📲0146027842
📲0146027842
🚗COD SEKITAR BANGI DAN KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA
.
#haliakurung #radiusite #radiusitelovers #radiusiteraya2020 #radiusiteraya #dreemikidsraya #bajuibuanak #deepbluebajuraya #burgundybajuraya #bajuraya2020 #bajurayasimple #kurungsimple #kurungibuanaksimple #trustedseller
  • Halia Kurung
    #dreemikaraya2020
    #dreemikidsraya2020
    #sedondonibuanak
    .
    •PREORDER•
    - estimated item akan start pos 2nd week of March
    .
    Halia Mak( xs- xxl ) : RM 269
    Halia Kids ( 2,4,6y) : RM 159
    .
    Dreemika Raya 2020 introduces *HALIA* that made from premium cotton spandex. The normal cutting kurung comes with slit at both hem side makes this kurung falls loosely and creates flowy element to those who loves comfortable freedom. .
    TOP:-
    •Round Neckline
    •5 button design at neckline opening (Nursing Friendly)
    •Back Zipper Fastening
    •Loose sleeves
    •Slit at both hem sides
    .
    Skirt:-
    •Overlap front skirt
    •Semi stretchable waistline
    •Hook and side zipper fastening
    .
    Material : Premium Cotton Spandex
    .
    Pembelian boleh dibuat melalui wasap atau dm 📲0146027842
    📲0146027842
    🚗COD SEKITAR BANGI DAN KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA
    .
    #haliakurung #radiusite #radiusitelovers #radiusiteraya2020 #radiusiteraya #dreemikidsraya #bajuibuanak #deepbluebajuraya #burgundybajuraya #bajuraya2020 #bajurayasimple #kurungsimple #kurungibuanaksimple #trustedseller

  •  2  0  16 hours ago
  • Halia Kurung
#dreemikaraya2020
#dreemikidsraya2020
#sedondonibuanak
.
•PREORDER•
- estimated item akan start pos 2nd week of March
.
Halia Mak( xs- xxl ) : RM 269
Halia Kids ( 2,4,6y) : RM 159
.
Dreemika Raya 2020 introduces *HALIA* that made from premium cotton spandex. The normal cutting kurung comes with slit at both hem side makes this kurung falls loosely and creates flowy element to those who loves comfortable freedom. .
TOP:-
•Round Neckline
•5 button design at neckline opening (Nursing Friendly)
•Back Zipper Fastening
•Loose sleeves
•Slit at both hem sides
.
Skirt:-
•Overlap front skirt
•Semi stretchable waistline
•Hook and side zipper fastening
.
Material : Premium Cotton Spandex
.
Pembelian boleh dibuat melalui wasap atau dm 📲0146027842
📲0146027842
🚗COD SEKITAR BANGI DAN KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA
.
#haliakurung #radiusite #radiusitelovers #radiusiteraya2020 #radiusiteraya #dreemikidsraya #bajuibuanak #deepbluebajuraya #burgundybajuraya #bajuraya2020 #bajurayasimple #kurungsimple #kurungibuanaksimple #trustedseller
  • Halia Kurung
    #dreemikaraya2020
    #dreemikidsraya2020
    #sedondonibuanak
    .
    •PREORDER•
    - estimated item akan start pos 2nd week of March
    .
    Halia Mak( xs- xxl ) : RM 269
    Halia Kids ( 2,4,6y) : RM 159
    .
    Dreemika Raya 2020 introduces *HALIA* that made from premium cotton spandex. The normal cutting kurung comes with slit at both hem side makes this kurung falls loosely and creates flowy element to those who loves comfortable freedom. .
    TOP:-
    •Round Neckline
    •5 button design at neckline opening (Nursing Friendly)
    •Back Zipper Fastening
    •Loose sleeves
    •Slit at both hem sides
    .
    Skirt:-
    •Overlap front skirt
    •Semi stretchable waistline
    •Hook and side zipper fastening
    .
    Material : Premium Cotton Spandex
    .
    Pembelian boleh dibuat melalui wasap atau dm 📲0146027842
    📲0146027842
    🚗COD SEKITAR BANGI DAN KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA
    .
    #haliakurung #radiusite #radiusitelovers #radiusiteraya2020 #radiusiteraya #dreemikidsraya #bajuibuanak #deepbluebajuraya #burgundybajuraya #bajuraya2020 #bajurayasimple #kurungsimple #kurungibuanaksimple #trustedseller

  •  3  0  16 hours ago
  • Halia Kurung
#dreemikaraya2020
#dreemikidsraya2020
#sedondonibuanak
.
•PREORDER•
- estimated item akan start pos 2nd week of March
.
Halia Mak( xs- xxl ) : RM 269
Halia Kids ( 2,4,6y) : RM 159
.
Dreemika Raya 2020 introduces *HALIA* that made from premium cotton spandex. The normal cutting kurung comes with slit at both hem side makes this kurung falls loosely and creates flowy element to those who loves comfortable freedom. .
TOP:-
•Round Neckline
•5 button design at neckline opening (Nursing Friendly)
•Back Zipper Fastening
•Loose sleeves
•Slit at both hem sides
.
Skirt:-
•Overlap front skirt
•Semi stretchable waistline
•Hook and side zipper fastening
.
Material : Premium Cotton Spandex
.
Pembelian boleh dibuat melalui wasap atau dm 📲0146027842
📲0146027842
🚗COD SEKITAR BANGI DAN KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA
.
#haliakurung #radiusite #radiusitelovers #radiusiteraya2020 #radiusiteraya #dreemikidsraya #bajuibuanak #deepbluebajuraya #burgundybajuraya #bajuraya2020 #bajurayasimple #kurungsimple #kurungibuanaksimple #trustedseller
  • Halia Kurung
    #dreemikaraya2020
    #dreemikidsraya2020
    #sedondonibuanak
    .
    •PREORDER•
    - estimated item akan start pos 2nd week of March
    .
    Halia Mak( xs- xxl ) : RM 269
    Halia Kids ( 2,4,6y) : RM 159
    .
    Dreemika Raya 2020 introduces *HALIA* that made from premium cotton spandex. The normal cutting kurung comes with slit at both hem side makes this kurung falls loosely and creates flowy element to those who loves comfortable freedom. .
    TOP:-
    •Round Neckline
    •5 button design at neckline opening (Nursing Friendly)
    •Back Zipper Fastening
    •Loose sleeves
    •Slit at both hem sides
    .
    Skirt:-
    •Overlap front skirt
    •Semi stretchable waistline
    •Hook and side zipper fastening
    .
    Material : Premium Cotton Spandex
    .
    Pembelian boleh dibuat melalui wasap atau dm 📲0146027842
    📲0146027842
    🚗COD SEKITAR BANGI DAN KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA
    .
    #haliakurung #radiusite #radiusitelovers #radiusiteraya2020 #radiusiteraya #dreemikidsraya #bajuibuanak #deepbluebajuraya #burgundybajuraya #bajuraya2020 #bajurayasimple #kurungsimple #kurungibuanaksimple #trustedseller

  •  4  0  16 hours ago

Top #bajuibuanak Posts

  • Suka tak warna ni? Freya kurung, Dusty cacao for you & your little girl 😘
.
Tema kita Biar Simple, Cun & Boleh Pakai Lepas Raya ☺️ nantikan 18 april!
.

Freya Rosa Kurung Dewasa (Perincian bunga)
Harga Normal: RM239
Harga Pre-Order: RM210
.
Freya Kurung Kanak2 (Perincian bunga)
Harga Normal (1-3yr) : RM119
Harga Normal (4-7yr) : RM129
Harga Pre-Order (1-3yr) RM105
Harga Pre-Order (4-7yr) RM110
.

#radiusitelebaran2016
#bajuraya2016 #bajuibuanak
  • Suka tak warna ni? Freya kurung, Dusty cacao for you & your little girl 😘
    .
    Tema kita Biar Simple, Cun & Boleh Pakai Lepas Raya ☺️ nantikan 18 april!
    .

    Freya Rosa Kurung Dewasa (Perincian bunga)
    Harga Normal: RM239
    Harga Pre-Order: RM210
    .
    Freya Kurung Kanak2 (Perincian bunga)
    Harga Normal (1-3yr) : RM119
    Harga Normal (4-7yr) : RM129
    Harga Pre-Order (1-3yr) RM105
    Harga Pre-Order (4-7yr) RM110
    .

    #radiusitelebaran2016
    #bajuraya2016 #bajuibuanak

  •  928  197  9 April, 2016
  • On ke tak on mommies Raya ni kita pakai sedondon ibu dan anak?😆
.
Memang tak mengerlip bila jiran sebelah tengok mommies dan anak-anak bergaya sakan.
.
Yang penting keselesaan terjamin mommies😍
.
Jom Whatsapp/DM Mama Zara now:
.
💜+60162907018-Mama Zara
💜+60162907018-Mama Zara
💜+60162906018-Mama Zara
.
Jom Whatsapp/DM Mama Zara untuk COMBO HARGA MELETOP IBU DAN ANAK.
.
#bajuraya #bajurayabudak #bajuraya2018 #zarakidraya2018 #bajuibuanak #bajuibudananak
  • On ke tak on mommies Raya ni kita pakai sedondon ibu dan anak?😆
    .
    Memang tak mengerlip bila jiran sebelah tengok mommies dan anak-anak bergaya sakan.
    .
    Yang penting keselesaan terjamin mommies😍
    .
    Jom Whatsapp/DM Mama Zara now:
    .
    💜+60162907018-Mama Zara
    💜+60162907018-Mama Zara
    💜+60162906018-Mama Zara
    .
    Jom Whatsapp/DM Mama Zara untuk COMBO HARGA MELETOP IBU DAN ANAK.
    .
    #bajuraya #bajurayabudak #bajuraya2018 #zarakidraya2018 #bajuibuanak #bajuibudananak

  •  225  31  25 April, 2018
  • ZALIKA
#azsZalika
.
Cotton Embroidery Top with Checkered Fold Skirt. .
XXS - XXL, Custom size also accepted
15 pilihan Embroidery cotton
.
.

Cotton Embroidery Top RM 95
Checkered Fold Skirt RM 65
.
Price One Set RM 159 (Deposit RM 80)
.
Add lining RM 40
Top Opacity - 80%
Model wearing Inner Shirt. Top not with lining
*Tips :- Buying inner shirt from Tesco/Giant
.
.
Pre Order 3 weeks. Baju siap tiga minggu selepas date deposit.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajual2019 #dresskids #bajukurungbudak #kurungpeplum #bajusedondon #bajuibuanak #kurungkids #dresscustommade #kurungcustommade #jubahcustommade #bajucustommade #ironlessblouse #kurungcotton #bajuraya #bajurayasedondon #bajuraya2019 #bajurayacustommade
  • ZALIKA
    #azsZalika
    .
    Cotton Embroidery Top with Checkered Fold Skirt. .
    XXS - XXL, Custom size also accepted
    15 pilihan Embroidery cotton
    .
    .

    Cotton Embroidery Top RM 95
    Checkered Fold Skirt RM 65
    .
    Price One Set RM 159 (Deposit RM 80)
    .
    Add lining RM 40
    Top Opacity - 80%
    Model wearing Inner Shirt. Top not with lining
    *Tips :- Buying inner shirt from Tesco/Giant
    .
    .
    Pre Order 3 weeks. Baju siap tiga minggu selepas date deposit.
    .
    .
    .
    .
    .
    #sayajual #sayajual2019 #dresskids #bajukurungbudak #kurungpeplum #bajusedondon #bajuibuanak #kurungkids #dresscustommade #kurungcustommade #jubahcustommade #bajucustommade #ironlessblouse #kurungcotton #bajuraya #bajurayasedondon #bajuraya2019 #bajurayacustommade

  •  152  8  4 August, 2019
  • Lembut je warna ni kan? Comel sgt utk ibu dan anak! 😍😍 Siapa tema kuning raya tahun ni? Ce komen sikit 😘
#radiusitelebaran2016 
#bajuraya2016 #bajuibuanak
.
Valerie Kurung Dewasa (Laser Cut Kurung)
Harga Normal: RM249
Harga Pre-Order: RM220
.
Valerie Kurung Kanak2 (Laser Cut Kurung)
Harga Normal (1-3yr) : RM119
Harga Normal (4-7yr) : RM129
Harga Pre-Order (1-3yr) RM105
Harga Pre-Order (4-7yr) RM110
  • Lembut je warna ni kan? Comel sgt utk ibu dan anak! 😍😍 Siapa tema kuning raya tahun ni? Ce komen sikit 😘
    #radiusitelebaran2016
    #bajuraya2016 #bajuibuanak
    .
    Valerie Kurung Dewasa (Laser Cut Kurung)
    Harga Normal: RM249
    Harga Pre-Order: RM220
    .
    Valerie Kurung Kanak2 (Laser Cut Kurung)
    Harga Normal (1-3yr) : RM119
    Harga Normal (4-7yr) : RM129
    Harga Pre-Order (1-3yr) RM105
    Harga Pre-Order (4-7yr) RM110

  •  453  50  10 April, 2016