#babyfoodipohperak Instagram Photos & Videos

babyfoodipohperak - 77 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.3
average likes

Latest #babyfoodipohperak Posts

  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

www.wasap.my/60197318075

Details gram/ price semua ada kat pic
Meh la tgk² mana yg bkenan..
Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
⛔gula
⛔pengawet
⛔pewarna tambahan
⛔perasa tambahan

Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza  #naqiuboboy
  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
    Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

    www.wasap.my/60197318075

    Details gram/ price semua ada kat pic
    Meh la tgk² mana yg bkenan..
    Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
    Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
    Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
    ⛔gula
    ⛔pengawet
    ⛔pewarna tambahan
    ⛔perasa tambahan

    Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza #naqiuboboy

  •  3  0  8 November, 2019
  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

www.wasap.my/60197318075

Details gram/ price semua ada kat pic
Meh la tgk² mana yg bkenan..
Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
⛔gula
⛔pengawet
⛔pewarna tambahan
⛔perasa tambahan

Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza  #naqiuboboy
  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
    Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

    www.wasap.my/60197318075

    Details gram/ price semua ada kat pic
    Meh la tgk² mana yg bkenan..
    Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
    Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
    Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
    ⛔gula
    ⛔pengawet
    ⛔pewarna tambahan
    ⛔perasa tambahan

    Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza #naqiuboboy

  •  2  0  8 November, 2019
  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

www.wasap.my/60197318075

Details gram/ price semua ada kat pic
Meh la tgk² mana yg bkenan..
Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
⛔gula
⛔pengawet
⛔pewarna tambahan
⛔perasa tambahan

Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza  #naqiuboboy
  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
    Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

    www.wasap.my/60197318075

    Details gram/ price semua ada kat pic
    Meh la tgk² mana yg bkenan..
    Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
    Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
    Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
    ⛔gula
    ⛔pengawet
    ⛔pewarna tambahan
    ⛔perasa tambahan

    Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza #naqiuboboy

  •  0  0  8 November, 2019
  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

www.wasap.my/60197318075

Details gram/ price semua ada kat pic
Meh la tgk² mana yg bkenan..
Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
⛔gula
⛔pengawet
⛔pewarna tambahan
⛔perasa tambahan

Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza  #naqiuboboy
  • >>OPEN ODDER << spi last weekend ni ye, sb nk submit order dah.
    Mommy yg nk join order blh wassap akak baby food ye

    www.wasap.my/60197318075

    Details gram/ price semua ada kat pic
    Meh la tgk² mana yg bkenan..
    Semua item baby food dibawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻
    Sesuai dari umur 6Bulan ye.. Boleh jadikan sebagai puree, mix dgn bubur.
    Semua ni INSTANT but homemade.. Ingredients semua natural ⛔garam
    ⛔gula
    ⛔pengawet
    ⛔pewarna tambahan
    ⛔perasa tambahan

    Xperlu masak atas dapor, hanya TAMBAH AIR PANAS @ TABUR-TABUR atas bubur 😘😘😘😘 #babyfoodipohperak #babygoods #babyfoodhomemade #BabyFoodHomemadeByIbuAnis #IbuAnisBabyFood #ibuanisIpoh #ibuanisHq #gv6 #gegarvaganza #naqiuboboy

  •  0  0  8 November, 2019
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
.
Soalan yang selalu kak  dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
.
=====================================
KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
=====================================
.
1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
.
2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
.
3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
.
4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
.
5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
.
Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
.
Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
.
MULTIGRAIN CEREAL SNACK
1)Banana  RM13/15GX3PEK
2)Strawberry  RM13/15GX3PEK
.
SNACK FRUIT
1)Strawberry  RM18/25G
2)Banana  RM17/25G
3)Mango  RM18/25G
4)Apricot  RM18/25G
5)Peach  RM18/25G

Baby cookies
1)chocolate
2)kurma
3)banana
.
Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA
❎TANPA PENGAWET 
Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
    .
    Soalan yang selalu kak dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
    .
    =====================================
    KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
    =====================================
    .
    1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
    .
    2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
    .
    3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
    .
    4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
    .
    5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
    .
    Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
    .
    Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
    Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
    .
    MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    1)Banana RM13/15GX3PEK
    2)Strawberry RM13/15GX3PEK
    .
    SNACK FRUIT
    1)Strawberry RM18/25G
    2)Banana RM17/25G
    3)Mango RM18/25G
    4)Apricot RM18/25G
    5)Peach RM18/25G

    Baby cookies
    1)chocolate
    2)kurma
    3)banana
    .
    Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
    .
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA
    ❎TANPA PENGAWET
    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  8  0  6 November, 2019
  • BELAJAR TINGGI-TINGGI JADI SURI RUMAH JE?

Siapa pernah kena sound macam ni dengan orang? Sis pernah masa function beberapa tahun yg lepas....walaupun dia tak cakap direct dengan sis (sis dengar dari mulut orang lain) tapi bila sis dengar, membuak-buak rasa marah kat hati ni. Menyembur la macam-macam depan suami sebab marah kat orang tu 🤣. Apa jadi suri rumah ni tak berguna ke walaupun belajar sampi ke U?

Sejak tu la sis dah pasang niat,nak tunjuk dan buktikan bahawa tak semestinya korang dh belajar course power2 pastu kena jadi suri rumah saja. Suri rumah pun boleh berjaya hokey. Sis nak beritahu la,sis dulu pun fikir nak kerja dengan orang,cita-cita nak berjaya dalam bidang yang sis belajar dulu tu tp kan sejak sis dapat tahu sis mengandung anak yang pertama terus rasa nak kerja tu dah tiada. Sis lebih suka sis sendiri yang jaga anak sis. Nak tengok perkembangan dan pembesaran dia dengan mata kepala sis sendiri, jadi sis pun pilih untuk menjadi suri rumah....tapi bukan suri rumah yang goyang kaki je tau. Sis nak berbisnes,nak usaha dan berjaya atas kaki sis sendiri,tak nak susahkan suami dan keluarga.

Jadi sis pun cari la bisnes yang tak perlukan modal yang banyak dan juga yang kena dengan minat sis #ilovekids.Sebab anak sis la sis berkecimpung dalam bisnes yang berkaitan dengan ibu & anak.Sis nak tolong ibu-ibu yang mempunyai masalah kekurangan bekalan, kekangan masa & memudahkan kerja ibu-ibu di dunia ini.Bukan saja senang malah berkhasiat hokey. Tiada bahan pengawet gittew.

Ibu-ibu yang nak mengenali & memahami apa produk-produk seperti gambar di atas,boleh roger2 sis ye. Sis akan bantu sehabis boleh 😘

Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • BELAJAR TINGGI-TINGGI JADI SURI RUMAH JE?

    Siapa pernah kena sound macam ni dengan orang? Sis pernah masa function beberapa tahun yg lepas....walaupun dia tak cakap direct dengan sis (sis dengar dari mulut orang lain) tapi bila sis dengar, membuak-buak rasa marah kat hati ni. Menyembur la macam-macam depan suami sebab marah kat orang tu 🤣. Apa jadi suri rumah ni tak berguna ke walaupun belajar sampi ke U?

    Sejak tu la sis dah pasang niat,nak tunjuk dan buktikan bahawa tak semestinya korang dh belajar course power2 pastu kena jadi suri rumah saja. Suri rumah pun boleh berjaya hokey. Sis nak beritahu la,sis dulu pun fikir nak kerja dengan orang,cita-cita nak berjaya dalam bidang yang sis belajar dulu tu tp kan sejak sis dapat tahu sis mengandung anak yang pertama terus rasa nak kerja tu dah tiada. Sis lebih suka sis sendiri yang jaga anak sis. Nak tengok perkembangan dan pembesaran dia dengan mata kepala sis sendiri, jadi sis pun pilih untuk menjadi suri rumah....tapi bukan suri rumah yang goyang kaki je tau. Sis nak berbisnes,nak usaha dan berjaya atas kaki sis sendiri,tak nak susahkan suami dan keluarga.

    Jadi sis pun cari la bisnes yang tak perlukan modal yang banyak dan juga yang kena dengan minat sis #ilovekids.Sebab anak sis la sis berkecimpung dalam bisnes yang berkaitan dengan ibu & anak.Sis nak tolong ibu-ibu yang mempunyai masalah kekurangan bekalan, kekangan masa & memudahkan kerja ibu-ibu di dunia ini.Bukan saja senang malah berkhasiat hokey. Tiada bahan pengawet gittew.

    Ibu-ibu yang nak mengenali & memahami apa produk-produk seperti gambar di atas,boleh roger2 sis ye. Sis akan bantu sehabis boleh 😘

    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  10  0  3 November, 2019
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
.
Soalan yang selalu kak  dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
.
=====================================
KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
=====================================
.
1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
.
2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
.
3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
.
4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
.
5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
.
Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
.
Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
.
MULTIGRAIN CEREAL SNACK
1)Banana  RM13/15GX3PEK
2)Strawberry  RM13/15GX3PEK
.
SNACK FRUIT
1)Strawberry  RM18/25G
2)Banana  RM17/25G
3)Mango  RM18/25G
4)Apricot  RM18/25G
5)Peach  RM18/25G

Baby cookies
1)chocolate
2)kurma
3)banana
.
Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA

Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
    .
    Soalan yang selalu kak dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
    .
    =====================================
    KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
    =====================================
    .
    1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
    .
    2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
    .
    3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
    .
    4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
    .
    5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
    .
    Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
    .
    Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
    Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
    .
    MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    1)Banana RM13/15GX3PEK
    2)Strawberry RM13/15GX3PEK
    .
    SNACK FRUIT
    1)Strawberry RM18/25G
    2)Banana RM17/25G
    3)Mango RM18/25G
    4)Apricot RM18/25G
    5)Peach RM18/25G

    Baby cookies
    1)chocolate
    2)kurma
    3)banana
    .
    Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
    .
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA

    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  1  0  1 November, 2019

Top #babyfoodipohperak Posts