#azamkurus2019 Instagram Photos & Videos

azamkurus2019 - 29.9k posts

Hashtag Popularity

6
average comments
411.2
average likes

Latest #azamkurus2019 Posts

  • Bismillahirrahmanirrahim
.
"Every journey begins with a first step"
.
Nie jalan yg sy pilih. Allah gerakkan hati saya untuk join SISFEL. Moga Allah permudahkan urusan ini. Sesungguhnya rezeki dari Allah 😊
  • Bismillahirrahmanirrahim
    .
    "Every journey begins with a first step"
    .
    Nie jalan yg sy pilih. Allah gerakkan hati saya untuk join SISFEL. Moga Allah permudahkan urusan ini. Sesungguhnya rezeki dari Allah 😊

  •  2  1  8 hours ago
  • #Repost @mchaga_og Tumepiga Interview na Mama Wa Marehemu Msanii Steven Charles Kanumba, ameeleza Kuwa Kijana wake Seth Bosco bado anaumwa na anaomba msaada kwa msanii @diamondplatnumz Full interview kwangu
  • #Repost @mchaga_og Tumepiga Interview na Mama Wa Marehemu Msanii Steven Charles Kanumba, ameeleza Kuwa Kijana wake Seth Bosco bado anaumwa na anaomba msaada kwa msanii @diamondplatnumz Full interview kwangu

  •  17  1  9 hours ago
  •  79  1  9 hours ago
  • Coach Nana pesan, tak perlu reply bila ada orang yang komen-komen korang nak berdiet. Just show the result.
.
Yela, kadang-kadang ada jer yang suka komen kan. Tak per, biarlah. Korang keep on move ya!
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2020
.
🌺Turun 4-15kg
🌺 Size down by 1-2 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online KHAS!
.
- Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
- Kelas Kurus Online
- Ebook Resipi Sihat SuriKurus
- Food Diary Checking, HomeWork
- Reward
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼DAFTAR SEKARANG 📲0193763228

#TeamSuriKurus
#HerbalifeCoachMalaysia
#AzamKurus2019
#MisiKurusSihat
  • Coach Nana pesan, tak perlu reply bila ada orang yang komen-komen korang nak berdiet. Just show the result.
    .
    Yela, kadang-kadang ada jer yang suka komen kan. Tak per, biarlah. Korang keep on move ya!
    .
    PROJEK KURUS SEBELUM 2020
    .
    🌺Turun 4-15kg
    🌺 Size down by 1-2 sizes 😱
    🌺 Kelas Kurus Online KHAS!
    .
    - Group Coaching Wanita sahaja
    - Mealplan mudah untuk kurus
    - Coaching Group yang supportive
    - Kelas Kurus Online
    - Ebook Resipi Sihat SuriKurus
    - Food Diary Checking, HomeWork
    - Reward
    -100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼DAFTAR SEKARANG 📲0193763228

    #TeamSuriKurus
    #HerbalifeCoachMalaysia
    #AzamKurus2019
    #MisiKurusSihat

  •  0  1  17 hours ago
  • Ini kisah betul. Ayu ada kawan yang makan banyak. Dah macam bela saka nafsu makan dia. Hahaha. Tengah malam pun boleh bedal nasi kandar selamba jer. Kalau kita memang takut la nak makan macam tu. Takut gemuk kan? Sebab lepas dah kenyang tu kompom la melingkaq macam ulaq sawa kekenyangan. Hahaha. Tapi, peliknya badan dia ni maintain kurus je. Tak naik naik pun berat badan dia. Korang ada tak pengalaman macam tu?
.
#nakkurus #azamkurus2019
  • Ini kisah betul. Ayu ada kawan yang makan banyak. Dah macam bela saka nafsu makan dia. Hahaha. Tengah malam pun boleh bedal nasi kandar selamba jer. Kalau kita memang takut la nak makan macam tu. Takut gemuk kan? Sebab lepas dah kenyang tu kompom la melingkaq macam ulaq sawa kekenyangan. Hahaha. Tapi, peliknya badan dia ni maintain kurus je. Tak naik naik pun berat badan dia. Korang ada tak pengalaman macam tu?
    .
    #nakkurus #azamkurus2019

  •  0  0  17 hours ago
  • Baba na mwana
  • Baba na mwana

  •  155  4  19 hours ago
  •  269  3  19 hours ago
  •  251  2  19 hours ago

Top #azamkurus2019 Posts

  • MASIH RAMAI LAGI YANG BELUM TAHU BERAT IDEAL MENGIKUT KETINGGIAN
.
Lepas post saya pasal kira berat ideal tu, ramai giler yg komen. Sampai tak terkira.

Ingatkan tak ramai yg tak tahu lagi berat ideal masing2.

Every week dalam sesi Q&A pun ramai yang tanya jugak.

Bagi memudahkan anda semua, ni checklist berapa berat anda sepatutnya mengikut ketinggian2 standard orang Malaysia.

Komen sikit, anda yg mana?
Berapa kilo lagi nak dapat berat ideal?

Kredit kepada owner gambar.
.
.
TRANSFORMASI 90 HARI bersama Cikgu Diet. Pendaftaran akan ditutup pada 5 Oktober 2019.
.
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
  • MASIH RAMAI LAGI YANG BELUM TAHU BERAT IDEAL MENGIKUT KETINGGIAN
    .
    Lepas post saya pasal kira berat ideal tu, ramai giler yg komen. Sampai tak terkira.

    Ingatkan tak ramai yg tak tahu lagi berat ideal masing2.

    Every week dalam sesi Q&A pun ramai yang tanya jugak.

    Bagi memudahkan anda semua, ni checklist berapa berat anda sepatutnya mengikut ketinggian2 standard orang Malaysia.

    Komen sikit, anda yg mana?
    Berapa kilo lagi nak dapat berat ideal?

    Kredit kepada owner gambar.
    .
    .
    TRANSFORMASI 90 HARI bersama Cikgu Diet. Pendaftaran akan ditutup pada 5 Oktober 2019.
    .
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<

  •  3,970  126  3 October, 2019
  • 8 MAKANAN YANG KURANGKAN KECERDIKAN & KURANGKAN AKTIVITI OTAK.
.
Ada kawan yang selalu 'pending' bila kita bercakap dengannya?
.
Itu salah satu tanda kerosakan otak bahagian Prefrontal Cortex (PFC). Kalau tak tau, boleh Google. Hihi...
.
Tapi kenapa 8 makanan ni perlu elakkan? Apa sebab2 nya? Dalam 8 makanan ni, saya boleh simpulkan 5 sebab...
.
1. Gula
2. Perisa tiruan
3. Garam berlebihan
4. Bahan pengawet
5. Bahan aditif atau MSG
.
Bahan2 ni rupanya bukan je menggemukkan, tapi merosakkan otak jugak. Memang WAJIB boikot ni. Kalau tak, kurang cerdik pulak kita nanti...
.
.
Kredit gambar Dr. Rizal Abu Bakar, pakar otak.
  • 8 MAKANAN YANG KURANGKAN KECERDIKAN & KURANGKAN AKTIVITI OTAK.
    .
    Ada kawan yang selalu 'pending' bila kita bercakap dengannya?
    .
    Itu salah satu tanda kerosakan otak bahagian Prefrontal Cortex (PFC). Kalau tak tau, boleh Google. Hihi...
    .
    Tapi kenapa 8 makanan ni perlu elakkan? Apa sebab2 nya? Dalam 8 makanan ni, saya boleh simpulkan 5 sebab...
    .
    1. Gula
    2. Perisa tiruan
    3. Garam berlebihan
    4. Bahan pengawet
    5. Bahan aditif atau MSG
    .
    Bahan2 ni rupanya bukan je menggemukkan, tapi merosakkan otak jugak. Memang WAJIB boikot ni. Kalau tak, kurang cerdik pulak kita nanti...
    .
    .
    Kredit gambar Dr. Rizal Abu Bakar, pakar otak.

  •  1,210  29  6 November, 2019
  • Kurang2 kan buat 10 perkara ni kalau taknak otak rosak oke.
.
Bila dah rosak susah wey nak repair balik. Silap2 selamanya tak baik. Boleh mati! Huhu..
  • Kurang2 kan buat 10 perkara ni kalau taknak otak rosak oke.
    .
    Bila dah rosak susah wey nak repair balik. Silap2 selamanya tak baik. Boleh mati! Huhu..

  •  1,032  12  20 October, 2019