#assalamualaikum Instagram Photos & Videos

assalamualaikum - 1.3m posts

Latest #assalamualaikum Posts

  • “ jika anda takut dengan ketinggian jangan lihat kebawah,lihat ke atas. Tetapi jika anda mau ber intropeksi diri lihatlah ke bawah jangan lihat ke atas” ================== #assalamualaikum 
Selamat pagi..
  • “ jika anda takut dengan ketinggian jangan lihat kebawah,lihat ke atas. Tetapi jika anda mau ber intropeksi diri lihatlah ke bawah jangan lihat ke atas” ================== #assalamualaikum
    Selamat pagi..
  •  0  0  14 seconds ago
  • Belajar utk terimaaa ketentuan...
Jgn terlalu bersedih jika diberikn seberat mner ujian...
Insha ALLAH ada jln pnyelesaian nnti... Manusia hanya bijak menutur kata melontar fitnah berburuk sangka...pada hakikatnya tuan badan yg merasa... Semoga kiter semua dlm golongan org2 yg sabar...
#ZarithLegacy 
#Assalamualaikum
  • Belajar utk terimaaa ketentuan...
    Jgn terlalu bersedih jika diberikn seberat mner ujian...
    Insha ALLAH ada jln pnyelesaian nnti... Manusia hanya bijak menutur kata melontar fitnah berburuk sangka...pada hakikatnya tuan badan yg merasa... Semoga kiter semua dlm golongan org2 yg sabar...
    #ZarithLegacy
    #Assalamualaikum
  •  0  0  5 minutes ago
  • NEW NEW NEW 😆

Dijangka sold out sekejap je lagi! Entah kenapa ramai betul yg cari color electric blue skrg ni. Jangan lambat ya, mmg READYSTOCK tapi tak banyak. Limited. Soft brocade, tak perlu lining sedap pakai. Color pun cantik. One more design ni mmg bg effect kurus dan tinggi pada si pemakai. Paling penting siap baju tu nantiii hah cantik terletak , whatsapp now 💋 
Kami reply dari bawah. Sabar menunggu... ⠀⠀⠀⠀⠀
#brocadebyjizanlyKL
⠀⠀⠀⠀⠀
Salam, tak jawab dosa 😆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL 
Material brocade high quality
Bidang 50”
Readystock tetapi Stock terhad, ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock 🤫⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Berminat cecepat whatsapp: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
  • NEW NEW NEW 😆

    Dijangka sold out sekejap je lagi! Entah kenapa ramai betul yg cari color electric blue skrg ni. Jangan lambat ya, mmg READYSTOCK tapi tak banyak. Limited. Soft brocade, tak perlu lining sedap pakai. Color pun cantik. One more design ni mmg bg effect kurus dan tinggi pada si pemakai. Paling penting siap baju tu nantiii hah cantik terletak , whatsapp now 💋
    Kami reply dari bawah. Sabar menunggu... ⠀⠀⠀⠀⠀
    #brocadebyjizanlyKL
    ⠀⠀⠀⠀⠀
    Salam, tak jawab dosa 😆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL
    Material brocade high quality
    Bidang 50”
    Readystock tetapi Stock terhad, ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock 🤫⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    Berminat cecepat whatsapp: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
    📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
    📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

    Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
  •  320  1  5 minutes ago
  • Sungguh hidup ini terus diburu
berpacu dgn waktu
usiaku kian sedikit
syurgakah buatku
atau neraka
telah siap menungguku
sungguh hidup terlalu singkat
TUHAN..
bantulah aku
mencipta syurga di hati ini.. #Assalamualaikum
#Selamatpagi
#happyweekend
  • Sungguh hidup ini terus diburu
    berpacu dgn waktu
    usiaku kian sedikit
    syurgakah buatku
    atau neraka
    telah siap menungguku
    sungguh hidup terlalu singkat
    TUHAN..
    bantulah aku
    mencipta syurga di hati ini.. #Assalamualaikum
    #Selamatpagi
    #happyweekend
  •  0  0  13 minutes ago
  • .
🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
==========================================
.
💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
.
💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas.  Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
.
💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
.
💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
.
💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
.
* warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
💲HARGA💲
IBU : RM 85 SM FREE POS
ANAK : RM 58 SM FREE POS
.
Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
.
.
#kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  • .
    🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
    ==========================================
    .
    💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
    .
    💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas. Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
    💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
    💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
    💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
    .
    💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
    .
    💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
    .
    💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
    .
    * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
    .
    💲HARGA💲
    IBU : RM 85 SM FREE POS
    ANAK : RM 58 SM FREE POS
    .
    Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
    .
    .
    #kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  •  1  1  20 minutes ago
  • .
🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
==========================================
.
💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
.
💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas.  Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
.
💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
.
💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
.
💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
.
* warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
💲HARGA💲
IBU : RM 85 SM FREE POS
ANAK : RM 58 SM FREE POS
.
Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
.
.
#kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  • .
    🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
    ==========================================
    .
    💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
    .
    💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas. Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
    💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
    💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
    💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
    .
    💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
    .
    💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
    .
    💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
    .
    * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
    .
    💲HARGA💲
    IBU : RM 85 SM FREE POS
    ANAK : RM 58 SM FREE POS
    .
    Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
    .
    .
    #kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  •  0  1  20 minutes ago
  • .
🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
==========================================
.
💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
.
💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas.  Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
.
💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
.
💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
.
💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
.
* warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
💲HARGA💲
IBU : RM 85 SM FREE POS
ANAK : RM 58 SM FREE POS
.
Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
.
.
#kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  • .
    🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
    ==========================================
    .
    💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
    .
    💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas. Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
    💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
    💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
    💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
    .
    💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
    .
    💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
    .
    💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
    .
    * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
    .
    💲HARGA💲
    IBU : RM 85 SM FREE POS
    ANAK : RM 58 SM FREE POS
    .
    Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
    .
    .
    #kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  •  1  1  21 minutes ago
  • .
🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
==========================================
.
💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
.
💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas.  Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
.
💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
.
💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
.
💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
.
* warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
💲HARGA💲
IBU : RM 85 SM FREE POS
ANAK : RM 58 SM FREE POS
.
Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
.
.
#kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  • .
    🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
    ==========================================
    .
    💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
    .
    💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas. Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
    💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
    💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
    💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
    .
    💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
    .
    💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
    .
    💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
    .
    * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
    .
    💲HARGA💲
    IBU : RM 85 SM FREE POS
    ANAK : RM 58 SM FREE POS
    .
    Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
    .
    .
    #kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  •  0  1  21 minutes ago
  • .
🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
==========================================
.
💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
.
💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas.  Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
.
💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
.
💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
.
💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
.
* warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
💲HARGA💲
IBU : RM 85 SM FREE POS
ANAK : RM 58 SM FREE POS
.
Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
.
.
#kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  • .
    🌹 KURUNG ELYSSA SEDONDON IBU DAN ANAK 🌹
    ==========================================
    .
    💘 Material dari Premium Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak jarang, tidak panas serta less ironing
    .
    💘 Potongan Kurung Moden yg sangat kemas. Koleksi raya 2019 yang Ayu dan sopan. Corak 'Plain' membuatkan tampil dan cantik bergaya di hari raya nanti. .
    💘 Design potongan panel menambahkan lagi keyakinan kepada pemakai, Terletak kemas ketika digayakan. Mementingkan gaya sopan yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. .
    💘 Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. .
    💘 Untuk si comel dihiasi riben exclusive. Confirm berseri-seri di hari raya nanti,
    .
    💘 Untuk mommy juga ada riben exclusive dan juga dilengkapi zip bahagian tangan yang mudah utk disinsing ketika berwuduk.
    .
    💘Pinggang separuh getah memberi keselesaan maksima serta potongan duyung pasti menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat.
    .
    💘 8 warna menarik menambahkan kegembiraan sekeluarga ketika menggayakan baju kurung.
    .
    * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
    .
    💲HARGA💲
    IBU : RM 85 SM FREE POS
    ANAK : RM 58 SM FREE POS
    .
    Stock susut cepat ni ... jom klik link di bio utk pertanyaan 😘
    .
    .
    #kurung #kurungmoden #kurungsedondon #sedondonibuanak #kurungplain #kurungcantik #kurungbudak #kurungmuslimah #kurunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #assalamualaikum
  •  1  0  22 minutes ago