#asmbuhmet Instagram Photos & Videos

asmbuhmet - 110 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
13.4
average likes

Latest #asmbuhmet Posts

  • Ncen wong mneng kui udu berarti lemah!!!
Nanging wong mneng kui wong sek iso jogo harga diri.
#asmbuhmet
  • Ncen wong mneng kui udu berarti lemah!!!
    Nanging wong mneng kui wong sek iso jogo harga diri.
    #asmbuhmet

  •  47  6  27 November, 2019
  • Mindah ati kui gampang, sing angel kui piye carane isoh nompo sak kabeh e. Lan isoh tetep bertahan. #asmbuhmet
  • Mindah ati kui gampang, sing angel kui piye carane isoh nompo sak kabeh e. Lan isoh tetep bertahan. #asmbuhmet

  •  15  0  26 March, 2018
  • Kui salah siji hal sing penting dinggo njalani hubungan. .
Dudu masalah percoyo opo ora ne nek bakalan ora enek opo-opo karo wong liyo.
.
Kui yo isoh mbuktine siji lan sijine opo sing sebenere dilakokne ning mburine.
.
Mungkin dengan hal kui koe isoh njalani hubungan dengan tenang tanpa ono roso penasaran. Paham?
#asmbuhmet
  • Kui salah siji hal sing penting dinggo njalani hubungan. .
    Dudu masalah percoyo opo ora ne nek bakalan ora enek opo-opo karo wong liyo.
    .
    Kui yo isoh mbuktine siji lan sijine opo sing sebenere dilakokne ning mburine.
    .
    Mungkin dengan hal kui koe isoh njalani hubungan dengan tenang tanpa ono roso penasaran. Paham?
    #asmbuhmet

  •  12  0  13 March, 2018
  • Ngomong ora-ora tapi akhire yo ho'o.
Seakan-akan koyo ngolu idune dewe. Sehat? #asmbuhmet
  • Ngomong ora-ora tapi akhire yo ho'o.
    Seakan-akan koyo ngolu idune dewe. Sehat? #asmbuhmet

  •  18  0  11 March, 2018
  • Terkadang sing raine ayu tapi atine asu. Ehh #asmbuhmet
  • Terkadang sing raine ayu tapi atine asu. Ehh #asmbuhmet

  •  17  0  26 February, 2018
  • Masio ora ono niat, kesempatan tetep wae ono. #asmbuhmet
  • Masio ora ono niat, kesempatan tetep wae ono. #asmbuhmet

  •  21  0  25 February, 2018
  • Terkadang sing di percoyo malah gawe loro. #asmbuhmet
  • Terkadang sing di percoyo malah gawe loro. #asmbuhmet

  •  13  0  25 February, 2018
  • Nek misal ditakoni ngopo kok wedi trauma. Jawab wae "Durung siap iseh nambani ati sing loro". #asmbuhmet
  • Nek misal ditakoni ngopo kok wedi trauma. Jawab wae "Durung siap iseh nambani ati sing loro". #asmbuhmet

  •  13  0  20 February, 2018
  • Kadang sing manis-manis malah mung marai loro. #asmbuhmet
  • Kadang sing manis-manis malah mung marai loro. #asmbuhmet

  •  16  0  18 February, 2018
  • Nggagaso dinggo kowe sing ra mudeng-mudeng. #asmbuhmet
  • Nggagaso dinggo kowe sing ra mudeng-mudeng. #asmbuhmet

  •  16  0  17 February, 2018
  • Ikhlas ne wae nek de e pengen e ngono. #asmbuhmet
  • Ikhlas ne wae nek de e pengen e ngono. #asmbuhmet

  •  17  0  14 February, 2018
  • Wis to ndak mung marai mumet nek kakean dipikir. Mending mikir sing liyo, sing isoh nggawe uripmu mulyo. #asmbuhmet
  • Wis to ndak mung marai mumet nek kakean dipikir. Mending mikir sing liyo, sing isoh nggawe uripmu mulyo. #asmbuhmet

  •  14  0  5 February, 2018
  • Terkadang malah loro ne dobel. #asmbuhmet
  • Terkadang malah loro ne dobel. #asmbuhmet

  •  16  0  4 February, 2018
  • Selamat pagi dinggo kaum-kaum sing tersakiti.
Biasane sih ngono kui. #asmbuhmet
  • Selamat pagi dinggo kaum-kaum sing tersakiti.
    Biasane sih ngono kui. #asmbuhmet

  •  11  0  30 January, 2018
  • Dipahami sing tenanan. Ora mung asal tumindak. #asmbuhmet
  • Dipahami sing tenanan. Ora mung asal tumindak. #asmbuhmet

  •  14  0  28 January, 2018
  • Aku paham kok. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜“ #asmbuhmet
  • Aku paham kok. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜“ #asmbuhmet

  •  11  0  21 January, 2018
  • Yo syukur lah. #asmbuhmet
  • Yo syukur lah. #asmbuhmet

  •  17  0  19 January, 2018
  • Percuma sing ngomong "aku minta maaf aku janji ngga bakal ngulangin lagi". Yen endinge iseh wae dibaleni salah e. #asmbuhmet
  • Percuma sing ngomong "aku minta maaf aku janji ngga bakal ngulangin lagi". Yen endinge iseh wae dibaleni salah e. #asmbuhmet

  •  15  1  16 January, 2018
  • Iyo emang ora kabeh sih, tapi kebanyakan ngno kuwi. Bener ora? #asmbuhmet
  • Iyo emang ora kabeh sih, tapi kebanyakan ngno kuwi. Bener ora? #asmbuhmet

  •  10  0  15 January, 2018
  • Kuwi salah siji definisi bahagia sing sederhana. #asmbuhmet
  • Kuwi salah siji definisi bahagia sing sederhana. #asmbuhmet

  •  13  0  14 January, 2018
  • Dan yang udah itu cukup dikenang, bukan untuk dibenci. #asmbuhmet
  • Dan yang udah itu cukup dikenang, bukan untuk dibenci. #asmbuhmet

  •  7  0  12 January, 2018
  • Salah siji definisi ikhlas. Kudu trimo yen kui ncen dalane.  #asmbuhmet
  • Salah siji definisi ikhlas. Kudu trimo yen kui ncen dalane. #asmbuhmet

  •  9  0  12 January, 2018
  • Yen ditekoki rasane piye? 
Rasane yo sing mbiyen tak rasane saiki dirasane wong liyo. Kui. 
#asmbuhmet
  • Yen ditekoki rasane piye?
    Rasane yo sing mbiyen tak rasane saiki dirasane wong liyo. Kui.
    #asmbuhmet

  •  14  0  9 January, 2018
  • Sing ngati-ati, ojo sembarangan. #asmbuhmet
  • Sing ngati-ati, ojo sembarangan. #asmbuhmet

  •  13  0  6 January, 2018
  • Sakjane kangen tapi mung dianggap masalalu. Huh haru. #asmbuhmet
  • Sakjane kangen tapi mung dianggap masalalu. Huh haru. #asmbuhmet

  •  16  1  4 January, 2018
  • Sebener e enek kata nikung kui dudu mesti mergo niatan. Ning mergo enek kesempatan.
.
.
Teruntuk koe-koe, jogonen yhankmu tenanan. Turuti sing bakal isoh mbok lakoni.
.
.
Ojo nganti mung mergo masalah sepele, de'e nganti njaluk tulung wong liyo. Kui penyebab salah sijine. 
Iki wis rongewuwolulas eling.

Sing sabar sing semangat. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
#asmbuhmet #asmbuhmetrikues
  • Sebener e enek kata nikung kui dudu mesti mergo niatan. Ning mergo enek kesempatan.
    .
    .
    Teruntuk koe-koe, jogonen yhankmu tenanan. Turuti sing bakal isoh mbok lakoni.
    .
    .
    Ojo nganti mung mergo masalah sepele, de'e nganti njaluk tulung wong liyo. Kui penyebab salah sijine.
    Iki wis rongewuwolulas eling.

    Sing sabar sing semangat. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
    #asmbuhmet #asmbuhmetrikues

  •  16  0  3 January, 2018
  • Uwis to, de'e wis bahagia karo de'e ne. Ojo diganggu. ๐Ÿ˜Š #asmbuhmet
  • Uwis to, de'e wis bahagia karo de'e ne. Ojo diganggu. ๐Ÿ˜Š #asmbuhmet

  •  14  0  2 January, 2018
  • Nambani ati kui suwe, bedo karo mung nambani watuk. #asmbuhmet
  • Nambani ati kui suwe, bedo karo mung nambani watuk. #asmbuhmet

  •  17  0  20 December, 2017
  • Sesingkat iki to? Mung mergo masalah sepele? ๐Ÿ˜ข #asmbuhmet
  • Sesingkat iki to? Mung mergo masalah sepele? ๐Ÿ˜ข #asmbuhmet

  •  13  0  19 December, 2017
  • Kenangan sing nggawe aku mesem-mesem dewe. ๐Ÿ˜Š #asmbuhmet
  • Kenangan sing nggawe aku mesem-mesem dewe. ๐Ÿ˜Š #asmbuhmet

  •  14  0  19 December, 2017
  • Wis bahagia kan koe? Yo syukur lah. ๐Ÿ˜Š #asmbuhmet
  • Wis bahagia kan koe? Yo syukur lah. ๐Ÿ˜Š #asmbuhmet

  •  11  0  18 December, 2017
  • Menurutmu salahku opo? #asmbuhmet
  • Menurutmu salahku opo? #asmbuhmet

  •  9  1  11 November, 2017
  • Mulane dijogo sing tenanan. Kudu saling percoyo siji lan sijine. #asmbuhmet
  • Mulane dijogo sing tenanan. Kudu saling percoyo siji lan sijine. #asmbuhmet

  •  9  0  9 November, 2017
  • Marai netes iluh ning pipi. Tiap kelingan sing ngono kui.
Isoh e yo mung ngelos dodo karo mbathin, ah ... .*tutuknodewe.
#asmbuhmet
  • Marai netes iluh ning pipi. Tiap kelingan sing ngono kui.
    Isoh e yo mung ngelos dodo karo mbathin, ah ... .*tutuknodewe.
    #asmbuhmet

  •  8  0  30 October, 2017
  • Wis nyubo memahami, malah digawe loro ati. #asmbuhmet
  • Wis nyubo memahami, malah digawe loro ati. #asmbuhmet

  •  10  0  29 October, 2017
  • Wis nasib e kudu koyo ngene. 
Ngono kui yo enek? Okeh #asmbuhmet
  • Wis nasib e kudu koyo ngene.
    Ngono kui yo enek? Okeh #asmbuhmet

  •  14  0  28 October, 2017
  • Pernah? Rasah alay gendeng e ndang dibener ne. #asmbuhmet
  • Pernah? Rasah alay gendeng e ndang dibener ne. #asmbuhmet

  •  14  0  26 October, 2017
  • Kudu sak pemikiran siji lan sijine.  #asmbuhmet
  • Kudu sak pemikiran siji lan sijine. #asmbuhmet

  •  13  0  25 October, 2017
  • Koe kudu pinter bergaul. Kudu isoh mbedakne ndi sing bener lan ndi sing ora bener.
Terkadang sing dianggep apik malah ngelarani, lan sing dianggep elek sebenere ora sejahat kui.
Pernah?  #asmbuhmet
  • Koe kudu pinter bergaul. Kudu isoh mbedakne ndi sing bener lan ndi sing ora bener.
    Terkadang sing dianggep apik malah ngelarani, lan sing dianggep elek sebenere ora sejahat kui.
    Pernah? #asmbuhmet

  •  9  0  24 October, 2017
  • Terkadang yo ngrasakne nyaman. Iyo po ra? #asmbuhmet
  • Terkadang yo ngrasakne nyaman. Iyo po ra? #asmbuhmet

  •  8  0  23 October, 2017
  • Kadang timbul roso tapi ra wani kondo. #asmbuhmet .
.
.
Follow ๐Ÿ‘‰ @asmbuhmet
  • Kadang timbul roso tapi ra wani kondo. #asmbuhmet .
    .
    .
    Follow ๐Ÿ‘‰ @asmbuhmet

  •  11  0  22 October, 2017

Top #asmbuhmet Posts

  • Yo gur ra podo koncone wae. #asmbuhmet
  • Yo gur ra podo koncone wae. #asmbuhmet

  •  6  0  27 February, 2017
  • Rasah muluk-muluk. #asmbuhmet
  • Rasah muluk-muluk. #asmbuhmet

  •  7  0  3 March, 2017
  • Yo emang awakdewe butuh konco.
Konco cerito, sing gawe ati iki isoh lego. Dudu sing gawe gelo. #asmbuhmet
  • Yo emang awakdewe butuh konco.
    Konco cerito, sing gawe ati iki isoh lego. Dudu sing gawe gelo. #asmbuhmet

  •  8  0  5 March, 2017
  • Sifat sing selalu ngno" wae. #asmbuhmet
  • Sifat sing selalu ngno" wae. #asmbuhmet

  •  9  0  5 March, 2017
  • Intine gur siji ojo nganti dibaleni. #asmbuhmet
  • Intine gur siji ojo nganti dibaleni. #asmbuhmet

  •  8  0  5 March, 2017
  • Paham ora? Aku wae ra paham. #asmbuhmet
  • Paham ora? Aku wae ra paham. #asmbuhmet

  •  5  0  6 March, 2017
  • Rumangsamu permen!? #asmbuhmet
  • Rumangsamu permen!? #asmbuhmet

  •  10  0  7 March, 2017
  • Kui tergantung koe ne. #asmbuhmet
  • Kui tergantung koe ne. #asmbuhmet

  •  9  0  7 March, 2017