#artificialgrassshahalam Instagram Photos & Videos

artificialgrassshahalam - 205 posts

Hashtag Popularity

2.2
average comments
32.7
average likes

Latest #artificialgrassshahalam Posts

  • Little 2 day job!!
  • Little 2 day job!!

  •  20  1  16 January, 2019
  • Raya ni tak nak ke deco rumah? Apa kata beri kelainan dgn mengHIJAUkan rumah anda?
.
.
Ni nak bagitau ni. Kalau nak rumah korang nampak rare, saudara mara dan kawan2 kagum, puji2 rumah cantik, baik korang deco rumah korang dgn rumput tiruan ni!
.
.
Yg tinggal kat apartment boleh letak rumput ni kat balcony, kat dinding pun menarik, atau nak letak dlm rumah pun styleeee!
.
.
Artificial grass ni boleh letak outdoor jugak tauuuu. So untuk rumah landed, rumput kat laman segan2 je nak hidup tuuuu, yg dah tak larat atau takde masa nak maintain jaga rumput hidup, baik letak je rumput tiruan ni! Tak payah pening kepala nak siram, nak baja bagai! Haaaa amacam? πŸ˜‰
.
.
Jgn tunggu last minute tauuu. Takut kelam kabut nanti. Tp paling takut kalau dah sold out nanti menangis tak berlagu pulak. Huhu. Sebab musim nak Raya ni pakat2 nak hias rumah kan!
.
.
Saya ada jual 5 jenis rumput:
.
1. Tebal 35mm premium. Harga rm7.50/sqft
.
2. Tebal 35mm biasa. Harga rm6.50/sqft
.
3. Tebal 25mm. Harga rm5.70/sqft
.
4. Tebal 7mm. Harga rm4.00/sqft
.
5. Golf turf 12mm. Harga rm10.00/sqft
.
.
Cth kalau customer nk rumput 35mm biasa size 10ft x 5ft, kiraan dia adalah spt berikut:
.
10ft x 6.6ft x rm6.50 = rm429
.
.
.
Haaa menarik kannn. Kalau berminat boleh pm atau whatsapp
.
019-7715221 Anan
019-7715221 Anan
019-7715221 Anan
.
.
Visit FB page Artificial Grass by Anan
.
Visit Instagram  @artificialgrassbyanan

#sayajualartificialgrass 
#artificialgrass
#artificialgrassshahalam 
#artificialgrassselangor 
#artificialgrassmalaysia
  • Raya ni tak nak ke deco rumah? Apa kata beri kelainan dgn mengHIJAUkan rumah anda?
    .
    .
    Ni nak bagitau ni. Kalau nak rumah korang nampak rare, saudara mara dan kawan2 kagum, puji2 rumah cantik, baik korang deco rumah korang dgn rumput tiruan ni!
    .
    .
    Yg tinggal kat apartment boleh letak rumput ni kat balcony, kat dinding pun menarik, atau nak letak dlm rumah pun styleeee!
    .
    .
    Artificial grass ni boleh letak outdoor jugak tauuuu. So untuk rumah landed, rumput kat laman segan2 je nak hidup tuuuu, yg dah tak larat atau takde masa nak maintain jaga rumput hidup, baik letak je rumput tiruan ni! Tak payah pening kepala nak siram, nak baja bagai! Haaaa amacam? πŸ˜‰
    .
    .
    Jgn tunggu last minute tauuu. Takut kelam kabut nanti. Tp paling takut kalau dah sold out nanti menangis tak berlagu pulak. Huhu. Sebab musim nak Raya ni pakat2 nak hias rumah kan!
    .
    .
    Saya ada jual 5 jenis rumput:
    .
    1. Tebal 35mm premium. Harga rm7.50/sqft
    .
    2. Tebal 35mm biasa. Harga rm6.50/sqft
    .
    3. Tebal 25mm. Harga rm5.70/sqft
    .
    4. Tebal 7mm. Harga rm4.00/sqft
    .
    5. Golf turf 12mm. Harga rm10.00/sqft
    .
    .
    Cth kalau customer nk rumput 35mm biasa size 10ft x 5ft, kiraan dia adalah spt berikut:
    .
    10ft x 6.6ft x rm6.50 = rm429
    .
    .
    .
    Haaa menarik kannn. Kalau berminat boleh pm atau whatsapp
    .
    019-7715221 Anan
    019-7715221 Anan
    019-7715221 Anan
    .
    .
    Visit FB page Artificial Grass by Anan
    .
    Visit Instagram @artificialgrassbyanan

    #sayajualartificialgrass
    #artificialgrass
    #artificialgrassshahalam
    #artificialgrassselangor
    #artificialgrassmalaysia

  •  33  2  8 June, 2017

Top #artificialgrassshahalam Posts

  • Disebabkan ramai yg PM dan Whatsapp saya bertanya mengenai artificial grass dari #saudagarrumput , saya upload sedikit details ukuran. Hehehe utk yg rumah di atas kayangan mcm kita ni, mesti teringin nak sejukkan mata dgn hijau2 mcm ni kan? Selain dari letak kat balkoni, letak dlm rumah pun menarik jugak! Gebu lembut je bila pijak, anak2 pun suka bergolek atas artificial grass ni. Nak kemas pun senang, vacuum je. Oh ya, artificial grass ni actually mmg utk outdoor, untuk gantikan rumput hidup. Kot2 malas nak jaga laman kat luar rumah korang tu, boleh la ganti dgn artificial grass ni. Memang boleh kena air, hujan, panas, salji pun boleh! 😁 Haaa sebarang pertanyaan mengenai artificial grass dari #saudagarrumput ni, boleh terus Whatsapp 0197715221 ye! No worries husband saya si #saudagarrumput ni peramah orgnya, tanya je apa2 jgn malu2 okeh! πŸ˜‰

#sayajualartificialgrass 
#sayajualrumput 
#sayajualrumputartificial 
#artificialgrassmalaysia 
#artificialgrassselangor 
#artificialgrassmurah
#artificialgrassshahalam
  • Disebabkan ramai yg PM dan Whatsapp saya bertanya mengenai artificial grass dari #saudagarrumput , saya upload sedikit details ukuran. Hehehe utk yg rumah di atas kayangan mcm kita ni, mesti teringin nak sejukkan mata dgn hijau2 mcm ni kan? Selain dari letak kat balkoni, letak dlm rumah pun menarik jugak! Gebu lembut je bila pijak, anak2 pun suka bergolek atas artificial grass ni. Nak kemas pun senang, vacuum je. Oh ya, artificial grass ni actually mmg utk outdoor, untuk gantikan rumput hidup. Kot2 malas nak jaga laman kat luar rumah korang tu, boleh la ganti dgn artificial grass ni. Memang boleh kena air, hujan, panas, salji pun boleh! 😁 Haaa sebarang pertanyaan mengenai artificial grass dari #saudagarrumput ni, boleh terus Whatsapp 0197715221 ye! No worries husband saya si #saudagarrumput ni peramah orgnya, tanya je apa2 jgn malu2 okeh! πŸ˜‰

    #sayajualartificialgrass
    #sayajualrumput
    #sayajualrumputartificial
    #artificialgrassmalaysia
    #artificialgrassselangor
    #artificialgrassmurah
    #artificialgrassshahalam

  •  24  2  19 September, 2016
  • Raya ni tak nak ke deco rumah? Apa kata beri kelainan dgn mengHIJAUkan rumah anda?
.
.
Ni nak bagitau ni. Kalau nak rumah korang nampak rare, saudara mara dan kawan2 kagum, puji2 rumah cantik, baik korang deco rumah korang dgn rumput tiruan ni!
.
.
Yg tinggal kat apartment boleh letak rumput ni kat balcony, kat dinding pun menarik, atau nak letak dlm rumah pun styleeee!
.
.
Artificial grass ni boleh letak outdoor jugak tauuuu. So untuk rumah landed, rumput kat laman segan2 je nak hidup tuuuu, yg dah tak larat atau takde masa nak maintain jaga rumput hidup, baik letak je rumput tiruan ni! Tak payah pening kepala nak siram, nak baja bagai! Haaaa amacam? πŸ˜‰
.
.
Jgn tunggu last minute tauuu. Takut kelam kabut nanti. Tp paling takut kalau dah sold out nanti menangis tak berlagu pulak. Huhu. Sebab musim nak Raya ni pakat2 nak hias rumah kan!
.
.
Saya ada jual 5 jenis rumput:
.
1. Tebal 35mm premium. Harga rm7.50/sqft
.
2. Tebal 35mm biasa. Harga rm6.50/sqft
.
3. Tebal 25mm. Harga rm5.70/sqft
.
4. Tebal 7mm. Harga rm4.00/sqft
.
5. Golf turf 12mm. Harga rm10.00/sqft
.
.
Cth kalau customer nk rumput 35mm biasa size 10ft x 5ft, kiraan dia adalah spt berikut:
.
10ft x 6.6ft x rm6.50 = rm429
.
.
.
Haaa menarik kannn. Kalau berminat boleh pm atau whatsapp
.
019-7715221 Anan
019-7715221 Anan
019-7715221 Anan
.
.
Visit FB page Artificial Grass by Anan
.
Visit Instagram  @artificialgrassbyanan

#sayajualartificialgrass 
#artificialgrass
#artificialgrassshahalam 
#artificialgrassselangor 
#artificialgrassmalaysia
  • Raya ni tak nak ke deco rumah? Apa kata beri kelainan dgn mengHIJAUkan rumah anda?
    .
    .
    Ni nak bagitau ni. Kalau nak rumah korang nampak rare, saudara mara dan kawan2 kagum, puji2 rumah cantik, baik korang deco rumah korang dgn rumput tiruan ni!
    .
    .
    Yg tinggal kat apartment boleh letak rumput ni kat balcony, kat dinding pun menarik, atau nak letak dlm rumah pun styleeee!
    .
    .
    Artificial grass ni boleh letak outdoor jugak tauuuu. So untuk rumah landed, rumput kat laman segan2 je nak hidup tuuuu, yg dah tak larat atau takde masa nak maintain jaga rumput hidup, baik letak je rumput tiruan ni! Tak payah pening kepala nak siram, nak baja bagai! Haaaa amacam? πŸ˜‰
    .
    .
    Jgn tunggu last minute tauuu. Takut kelam kabut nanti. Tp paling takut kalau dah sold out nanti menangis tak berlagu pulak. Huhu. Sebab musim nak Raya ni pakat2 nak hias rumah kan!
    .
    .
    Saya ada jual 5 jenis rumput:
    .
    1. Tebal 35mm premium. Harga rm7.50/sqft
    .
    2. Tebal 35mm biasa. Harga rm6.50/sqft
    .
    3. Tebal 25mm. Harga rm5.70/sqft
    .
    4. Tebal 7mm. Harga rm4.00/sqft
    .
    5. Golf turf 12mm. Harga rm10.00/sqft
    .
    .
    Cth kalau customer nk rumput 35mm biasa size 10ft x 5ft, kiraan dia adalah spt berikut:
    .
    10ft x 6.6ft x rm6.50 = rm429
    .
    .
    .
    Haaa menarik kannn. Kalau berminat boleh pm atau whatsapp
    .
    019-7715221 Anan
    019-7715221 Anan
    019-7715221 Anan
    .
    .
    Visit FB page Artificial Grass by Anan
    .
    Visit Instagram @artificialgrassbyanan

    #sayajualartificialgrass
    #artificialgrass
    #artificialgrassshahalam
    #artificialgrassselangor
    #artificialgrassmalaysia

  •  33  2  8 June, 2017