#anas Instagram Photos & Videos

Latest #anas Posts

  • SUNSET vibe - fresh and stunning! Antara warna single eyeshadow yang sangat sangat best selling code sunset. Membuatkan mata anda nampak segar dan of course menawan. Warna wajib untuk semua!
.
Kepada sesiapa yang belum dapatkan this gorgeous colour boleh terus whatsapp +60178180128 .
.
.
.
.
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASsingleeyeshadow 🍑
  • @mymakeupstation.my Profile picture

    @mymakeupstation.my

    SUNSET vibe - fresh and stunning! Antara warna single eyeshadow yang sangat sangat best selling code sunset. Membuatkan mata anda nampak segar dan of course menawan. Warna wajib untuk semua!
    .
    Kepada sesiapa yang belum dapatkan this gorgeous colour boleh terus whatsapp +60178180128 .
    .
    .
    .
    .
    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASsingleeyeshadow 🍑

  •  1  0  1 hour ago
  • Wow‼️ANAS MELT MY MAKEUP AWAY
MAKEUP REMOVER (CLEANSING OIL)
—
Memperkenalkan koleksi terbaru ANAS cosmetics ANAS Makeup Remover yang mana this super powerful makeup remover bertindak membersihkan wajah yang mana ianya sangat sangat mudah nak remover makeup samada makeup biasa atau “waterproof” makeup yang mana selalunya sukar dan menjadi masalah semua nak cari “cleansing oil” yang sesuai dan matches with all skin types
.
Menganduingi Fruit Oil, Olive Oil, Vitamin E serta banyak lagi kebaikan untuk kulit wajah. Paling penting formulasi terbaik tidak membuatkan kulit wajah berminya serta apa yang menarik tentang makeup remover terbaru ni adalah bila ianya di basuh atau di bersihkan menggunakan air, ianya akan bertukar menjadi “milky” yesssssssss
.
Datangkan dengan 2 saiz iaitu 43ml (RM59.90) dan 100ml (RM120) sangat berbaloi dengan kualiti setara dengan jenama antarabangsa
.
Semua wajib ada! This is the solution untuk tanggalkan liquid lipstick yang susah nak hilang, juga ianya boleh hilangkan daki yang dekal serta kotoran pada wajah
.
Get yours today! Order whatsapp +60178180128 .
.
.
.
. 
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASmakeupremover #TheBestMakeupRemoverInTown
  • @mymakeupstation.my Profile picture

    @mymakeupstation.my

    Wow‼️ANAS MELT MY MAKEUP AWAY
    MAKEUP REMOVER (CLEANSING OIL)

    Memperkenalkan koleksi terbaru ANAS cosmetics ANAS Makeup Remover yang mana this super powerful makeup remover bertindak membersihkan wajah yang mana ianya sangat sangat mudah nak remover makeup samada makeup biasa atau “waterproof” makeup yang mana selalunya sukar dan menjadi masalah semua nak cari “cleansing oil” yang sesuai dan matches with all skin types
    .
    Menganduingi Fruit Oil, Olive Oil, Vitamin E serta banyak lagi kebaikan untuk kulit wajah. Paling penting formulasi terbaik tidak membuatkan kulit wajah berminya serta apa yang menarik tentang makeup remover terbaru ni adalah bila ianya di basuh atau di bersihkan menggunakan air, ianya akan bertukar menjadi “milky” yesssssssss
    .
    Datangkan dengan 2 saiz iaitu 43ml (RM59.90) dan 100ml (RM120) sangat berbaloi dengan kualiti setara dengan jenama antarabangsa
    .
    Semua wajib ada! This is the solution untuk tanggalkan liquid lipstick yang susah nak hilang, juga ianya boleh hilangkan daki yang dekal serta kotoran pada wajah
    .
    Get yours today! Order whatsapp +60178180128 .
    .
    .
    .
    .
    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASmakeupremover #TheBestMakeupRemoverInTown

  •  1  0  1 hour ago
  • FINALLY! RESTOCK !! Double tap to see magic! Yessssss!!! Dah restock our best selling mascara , sangat cantik plus tak membuatkan bulu mata nampak clumpy .
Siapa yang betul betul dan serius  nak mascara RM39.90 ni boleh komen "nak" di ruangan komen sekarang .
The best mascara  saka ever ! 🔥 #ANAS #ANASism #anascosmestics
  • @maziahmansor__ Profile picture

    @maziahmansor__

    FINALLY! RESTOCK !! Double tap to see magic! Yessssss!!! Dah restock our best selling mascara , sangat cantik plus tak membuatkan bulu mata nampak clumpy .
    Siapa yang betul betul dan serius nak mascara RM39.90 ni boleh komen "nak" di ruangan komen sekarang .
    The best mascara saka ever ! 🔥 #ANAS #ANASism #anascosmestics

  •  0  0  2 hours ago
  • Memperkenalkan ANAS LIP CREAM, lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir.

#Anas lip cream ada 14 colors ; - VIVI
- IRIS
- WARDA
- AISYA
- AMINA
- SAFIA
- SOFEA
- LATIFA
- HAMIDA
- FATEMA
- JAMELA
- AMARA
- ELENA
- CHANELA

Sesuai pada semua tona kulit, daripada paling gelap hingga ke paling cerah.

Size : 5 ml
Boleh tahan : 5 - 8 bulan

Rm39 shj for this beauty. Whatsapp 0125241995 to order 💄
  • @tdtar Profile picture

    @tdtar

    Memperkenalkan ANAS LIP CREAM, lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir.

    #Anas lip cream ada 14 colors ; - VIVI
    - IRIS
    - WARDA
    - AISYA
    - AMINA
    - SAFIA
    - SOFEA
    - LATIFA
    - HAMIDA
    - FATEMA
    - JAMELA
    - AMARA
    - ELENA
    - CHANELA

    Sesuai pada semua tona kulit, daripada paling gelap hingga ke paling cerah.

    Size : 5 ml
    Boleh tahan : 5 - 8 bulan

    Rm39 shj for this beauty. Whatsapp 0125241995 to order 💄

  •  3  0  2 hours ago
  • Memperkenalkan ANAS LIP CREAM, lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir.

#Anas lip cream ada 14 colors ; - VIVI
- IRIS
- WARDA
- AISYA
- AMINA
- SAFIA
- SOFEA
- LATIFA
- HAMIDA
- FATEMA
- JAMELA
- AMARA
- ELENA
- CHANELA

Sesuai pada semua tona kulit, daripada paling gelap hingga ke paling cerah.

Size : 5 ml
Boleh tahan : 5 - 8 bulan

Rm39 shj for this beauty. Whatsapp 0125241995 to order 💄
  • @avantgardescarf Profile picture

    @avantgardescarf

    Memperkenalkan ANAS LIP CREAM, lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir.

    #Anas lip cream ada 14 colors ; - VIVI
    - IRIS
    - WARDA
    - AISYA
    - AMINA
    - SAFIA
    - SOFEA
    - LATIFA
    - HAMIDA
    - FATEMA
    - JAMELA
    - AMARA
    - ELENA
    - CHANELA

    Sesuai pada semua tona kulit, daripada paling gelap hingga ke paling cerah.

    Size : 5 ml
    Boleh tahan : 5 - 8 bulan

    Rm39 shj for this beauty. Whatsapp 0125241995 to order 💄

  •  0  0  2 hours ago
  • Hasil mekap tanpa foundation....hanya menggunakan concealer by #Anas
Memang wowers...menutup semua cela pada wajah namun sangat ringan di kulit....dan akan buat muka kita glowing2 gitew...😍
3 warna untuk 3 fungsi yang berbeza....sebagai concealer, highlight dan contour...
Sape2 yg tak pernah cuba guna concealer ni boleh la cuba, tak rugi...harga mampu milik
Pm tepi iols kay....muaahhh ciked!!
  • @amie0805 Profile picture

    @amie0805

    Hasil mekap tanpa foundation....hanya menggunakan concealer by #Anas
    Memang wowers...menutup semua cela pada wajah namun sangat ringan di kulit....dan akan buat muka kita glowing2 gitew...😍
    3 warna untuk 3 fungsi yang berbeza....sebagai concealer, highlight dan contour...
    Sape2 yg tak pernah cuba guna concealer ni boleh la cuba, tak rugi...harga mampu milik
    Pm tepi iols kay....muaahhh ciked!!

  •  7  4  2 hours ago
  • ANAS Contour  warna KOKO KARAMEL ialah contour universal yang boleh digunakan oleh segenap lapisan wanita dan lelaki untuk tampil dengan raut wajah memukau.:❤❤❤ KANDUNGAN CONTOUR KOKO CARAMEL :- Mica, Magnesium Stearate, Polyethylene, Silica, Boron Nitride, Octylodecanol, Caprylic/ Capric Glycerides, Dimethicone, Vitamin E, Isosnonyl Isononanoate, Titanium Dioxide, Iron Oxide Red, Iron Oxide Black, Iron oxide Yellow 
Jangka Hayat ANAS Contour kod KOKO KARAMEL:
36 Bulan (jika belum dibuka)
24 Bulan (jika sudah dibuka)

Berat ANAS Contour kod KOKO KARAMEL:
4 gram

Ready stock ❕❕❕
Ready stock ❕❕❕
Ready stock ❕❕❕ Rm45 shj ❕❕ jom whatssap azie skrg,  018-9504301 atau dm shj 💋

#anaseyeliner #anasmatteness #ANAS #anasblusher #anasapamchetabeautysponge #letopssquad
  • @azie.anaslipcream Profile picture

    @azie.anaslipcream

    ANAS Contour warna KOKO KARAMEL ialah contour universal yang boleh digunakan oleh segenap lapisan wanita dan lelaki untuk tampil dengan raut wajah memukau.:❤❤❤ KANDUNGAN CONTOUR KOKO CARAMEL :- Mica, Magnesium Stearate, Polyethylene, Silica, Boron Nitride, Octylodecanol, Caprylic/ Capric Glycerides, Dimethicone, Vitamin E, Isosnonyl Isononanoate, Titanium Dioxide, Iron Oxide Red, Iron Oxide Black, Iron oxide Yellow
    Jangka Hayat ANAS Contour kod KOKO KARAMEL:
    36 Bulan (jika belum dibuka)
    24 Bulan (jika sudah dibuka)

    Berat ANAS Contour kod KOKO KARAMEL:
    4 gram

    Ready stock ❕❕❕
    Ready stock ❕❕❕
    Ready stock ❕❕❕ Rm45 shj ❕❕ jom whatssap azie skrg, 018-9504301 atau dm shj 💋

    #anaseyeliner #anasmatteness #ANAS #anasblusher #anasapamchetabeautysponge #letopssquad

  •  0  0  3 hours ago
  • Anas contour koko caramel🔥🔥🔥 ANAS Contour dalam kod warna KOKO KARAMEL ialah contour universal yang boleh digunakan oleh segenap lapisan wanita dan lelaki untuk tampil dengan raut wajah memukau.

Ready stock ❕❕
Ready stock ❕❕
Ready stock ❕❕ tunggu ape lagi,  dptkn skrg ❕❕❕ Rm45 shj,  mmg berbaloi uolls 💥💥💥 Uolls blh dptkn dgn azie,  whatssap 018-9504301 atau blh je dm azie 
#letopssquad #anascontourkokocaremal #anasmatteness
#anasis
#ANAS
#anasmascara #anasblusher
  • @azie.anaslipcream Profile picture

    @azie.anaslipcream

    Anas contour koko caramel🔥🔥🔥 ANAS Contour dalam kod warna KOKO KARAMEL ialah contour universal yang boleh digunakan oleh segenap lapisan wanita dan lelaki untuk tampil dengan raut wajah memukau.

    Ready stock ❕❕
    Ready stock ❕❕
    Ready stock ❕❕ tunggu ape lagi, dptkn skrg ❕❕❕ Rm45 shj, mmg berbaloi uolls 💥💥💥 Uolls blh dptkn dgn azie, whatssap 018-9504301 atau blh je dm azie
    #letopssquad #anascontourkokocaremal #anasmatteness
    #anasis
    #ANAS
    #anasmascara #anasblusher

  •  3  0  3 hours ago

Top #anas Posts

  • Cantiknyaaaaa!! Siapa belum ada dan serious betul betul nak this super gorgeous ANAS Blusher boleh komen “nak” dan lokasi anda di ruangan komen di bawah
.
Contoh: nak / damansara
.
Yang serious nak grab sahaja ok? Cepat komen! Dua dua sumpah lawa sangat #ANAS #ANASism #ANASblusher
  • @anasism Profile picture

    @anasism

    Cantiknyaaaaa!! Siapa belum ada dan serious betul betul nak this super gorgeous ANAS Blusher boleh komen “nak” dan lokasi anda di ruangan komen di bawah
    .
    Contoh: nak / damansara
    .
    Yang serious nak grab sahaja ok? Cepat komen! Dua dua sumpah lawa sangat #ANAS #ANASism #ANASblusher

  •  1,511  1,044  3 August, 2019
  • Omg! Look at that! Cantiknya ANAS liquid lipstick code ELENA. Super nice, sangat sangat lawa dan of course sesuai dengan semua jenis kulit. The perfect Sunset Orange colour untuk semua! Lawa sangat for daily fresh look
.
Ada tak yang nak ELENA? Kalau betul betul serious boleh komen “nak” dan lokasi awak. Contoh: nak / Damansara
.
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASliquidlipstick #bestselling 🔥 PRICE: MYR39 ONLY
  • @anasism Profile picture

    @anasism

    Omg! Look at that! Cantiknya ANAS liquid lipstick code ELENA. Super nice, sangat sangat lawa dan of course sesuai dengan semua jenis kulit. The perfect Sunset Orange colour untuk semua! Lawa sangat for daily fresh look
    .
    Ada tak yang nak ELENA? Kalau betul betul serious boleh komen “nak” dan lokasi awak. Contoh: nak / Damansara
    .
    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASliquidlipstick #bestselling 🔥 PRICE: MYR39 ONLY

  •  1,064  219  15 August, 2019
  • FINALLY! RESTOCK!! Double tap to see magic! Yessssss! Dah restock our best selling mascara, sangat cantik plus tak membuatkan bulu mata nampak clumpy
.
Siapa yang betul betul dan serious nak mascara RM39.90 ni boleh komen “nak” di ruangan komen sekarang
.
The best mascara saka ever! 🔥 #ANAS #ANASism #ANAScosmetics
  • @anasism Profile picture

    @anasism

    FINALLY! RESTOCK!! Double tap to see magic! Yessssss! Dah restock our best selling mascara, sangat cantik plus tak membuatkan bulu mata nampak clumpy
    .
    Siapa yang betul betul dan serious nak mascara RM39.90 ni boleh komen “nak” di ruangan komen sekarang
    .
    The best mascara saka ever! 🔥 #ANAS #ANASism #ANAScosmetics

  •  1,144  376  23 August, 2019
  • Peach Please Squad 🍑 Highlighter On Point! Liquid eyeliner on fleek and loving their super amazing liquid lipstick color super perfect colour of course
—
ANAS Blusher code Peach Please & ANAS highlighter code Sunkissed sangat sangat cantik dan sesuai dengan semua jenis kulit, its a must have dan dengan makeup yang simple membuatkan muka korang nampak pop up dan bomb! Yes! We are living with their look! Sangat cantik, setiap dari mereka mempunya warna kulit yang menawan
.
ANAS always has the perfect colour for everyone! Double tap for this squad! Too pretty to handle #ANAS #ANASism #ANAScosmetics 🔥
  • @anasism Profile picture

    @anasism

    Peach Please Squad 🍑 Highlighter On Point! Liquid eyeliner on fleek and loving their super amazing liquid lipstick color super perfect colour of course

    ANAS Blusher code Peach Please & ANAS highlighter code Sunkissed sangat sangat cantik dan sesuai dengan semua jenis kulit, its a must have dan dengan makeup yang simple membuatkan muka korang nampak pop up dan bomb! Yes! We are living with their look! Sangat cantik, setiap dari mereka mempunya warna kulit yang menawan
    .
    ANAS always has the perfect colour for everyone! Double tap for this squad! Too pretty to handle #ANAS #ANASism #ANAScosmetics 🔥

  •  6,643  155  25 July, 2019