#amboi Instagram Photos & Videos

amboi - 14.3k posts

Hashtag Popularity

41.3
average comments
2.4k
average likes

Latest #amboi Posts

  • Kadang2 kegembiraan tidak selalunya datang tetapi apa salahnya kita gembirakan untuk diri sendiri sudah mengcukupi
#Amboi
  • Kadang2 kegembiraan tidak selalunya datang tetapi apa salahnya kita gembirakan untuk diri sendiri sudah mengcukupi
    #Amboi

  •  73  5  16 March, 2020
  • Ada ramai yang tanya, karakter ALTIMAID tu apa cerita? Ini dia video ORIGINS ALTIMAID. Dia first time keluar kat lagu LAMARAN CAINIS by Douglas Lim, Desember 2019. .
Just like KIPITRIEL, there is also an ORIGINS video for ALTIMAID. He made his debut in the song LAMARAN CAINIS in December 2019. .
I checked with @altimet first lah. He's cool with it. Because he's my friend. .
.
.
.
.
.
#douglaslim #lawakbodoh #aduh #amboi #kantoi #altimaid #parodi
  • Ada ramai yang tanya, karakter ALTIMAID tu apa cerita? Ini dia video ORIGINS ALTIMAID. Dia first time keluar kat lagu LAMARAN CAINIS by Douglas Lim, Desember 2019. .
    Just like KIPITRIEL, there is also an ORIGINS video for ALTIMAID. He made his debut in the song LAMARAN CAINIS in December 2019. .
    I checked with @altimet first lah. He's cool with it. Because he's my friend. .
    .
    .
    .
    .
    .
    #douglaslim #lawakbodoh #aduh #amboi #kantoi #altimaid #parodi

  •  3,101  229  15 March, 2020
  • I could smile like this when i see you
.
.
.
Tiberrrr hahaha😂😂😂
#kawkaw #amboi #tiba
  • I could smile like this when i see you
    .
    .
    .
    Tiberrrr hahaha😂😂😂
    #kawkaw #amboi #tiba

  •  18  1  13 March, 2020
  • 💘
#amboi bsemut..... Sweetnya😂
  • 💘
    #amboi bsemut..... Sweetnya😂

  •  15  0  8 March, 2020
  • #amboi princess aqila bangun tido rambutnya hehe..Pastu tanya mama mana.. X terjawab maksu 😅😂😂🤣😘
  • #amboi princess aqila bangun tido rambutnya hehe..Pastu tanya mama mana.. X terjawab maksu 😅😂😂🤣😘

  •  5  0  8 March, 2020
  • Indahnya Senyuman, daripada Sebaik2 Ciptaan. 
#amboi
  • Indahnya Senyuman, daripada Sebaik2 Ciptaan.
    #amboi

  •  111  3  1 March, 2020
  • Woop, dada woop
Suhuku panas 🔥
Bila naik darah 
Ooo
Aku go bananas
Dalam circle aku semua budak ngam 
Bila orang masuk dalam macam ummm
Helloo..!! Aah
Ni ada un ni
Ni aku boleh buat apa ku mahu nie
Takde siapa aku perlu bagitahu ni
Nampak macam setiap tahun tahun aku ni juicy . . . . 
Part terbang mmg menakut kannn @sophialiana @budakngam 👏👏👏👍👍👍 . 
#final
#dds2020
#sophialiana 
#budakngam 
#amboi
#budakLG1
  • Woop, dada woop
    Suhuku panas 🔥
    Bila naik darah
    Ooo
    Aku go bananas
    Dalam circle aku semua budak ngam
    Bila orang masuk dalam macam ummm
    Helloo..!! Aah
    Ni ada un ni
    Ni aku boleh buat apa ku mahu nie
    Takde siapa aku perlu bagitahu ni
    Nampak macam setiap tahun tahun aku ni juicy . . . .
    Part terbang mmg menakut kannn @sophialiana @budakngam 👏👏👏👍👍👍 .
    #final
    #dds2020
    #sophialiana
    #budakngam
    #amboi
    #budakLG1

  •  69  4  26 February, 2020
  • Dinner masak sendighie naa.. amboi teruk naw depa eja pelat Kedah tu nohh.. amboii depaa tuu.. besa nii.. 😌
-
#FitTribeOnlineCoaching
👉🏼 Personal & Group Coaching
👉🏼 Meal Plan & Resipi Sihat 30 Hari
👉🏼 Combo Workout Dari Rumah
👉🏼 Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
-
#ceqoghangkedahnaa
#takovercamtunaa
#amboi
-
  • Dinner masak sendighie naa.. amboi teruk naw depa eja pelat Kedah tu nohh.. amboii depaa tuu.. besa nii.. 😌
    -
    #FitTribeOnlineCoaching
    👉🏼 Personal & Group Coaching
    👉🏼 Meal Plan & Resipi Sihat 30 Hari
    👉🏼 Combo Workout Dari Rumah
    👉🏼 Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
    -
    #ceqoghangkedahnaa
    #takovercamtunaa
    #amboi
    -

  •  50  1  19 February, 2020
  • Hidup itu seperti air dalam gelas
Yang intinya hidup di bawa santai aja
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍
📍Batam, Kepulauan Riau
📷 : @anakmudakristen 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Follow us in :
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ 
@caroljg._ , @cjgultom_ ↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪
Hastag :
#hastag #infoterkini #info #infotetap #humas #amboi #solidaritas #pucing #sayonara #maumere #infodunia #bts #blackpink #aduhai #aku #saya #kami #saudara #selamanya #upinipin #makbul #datuk #quotesbagus #anakmuda #cinta #quotesterbaik #quotesaku #hidupkristen
  • Hidup itu seperti air dalam gelas
    Yang intinya hidup di bawa santai aja
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍
    📍Batam, Kepulauan Riau
    📷 : @anakmudakristen 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
    Follow us in :
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_
    @caroljg._ , @cjgultom_ ↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪↪
    Hastag :
    #hastag #infoterkini #info #infotetap #humas #amboi #solidaritas #pucing #sayonara #maumere #infodunia #bts #blackpink #aduhai #aku #saya #kami #saudara #selamanya #upinipin #makbul #datuk #quotesbagus #anakmuda #cinta #quotesterbaik #quotesaku #hidupkristen

  •  32  0  19 February, 2020
  • A: mak kasi Aisha punya coffee. Thanks. 
#amboi
  • A: mak kasi Aisha punya coffee. Thanks.
    #amboi

  •  14  1  18 February, 2020
  • #AMBOI… KEMAIN BERSERI MEGALAHKAN PENGANTIN..👸🏼👸🏼
.
Seronok kan bila kita dapat bagi AURA POSITIF setiap hari pada org yg jumpa kita.
Macam mana nk positif ni? Tips dia adalah KITA KENA YAKIN, kena CONFIDENT.
.
#Bermekap beri keyakinan..betul ke?
.......
Solekan antara faktor yang boleh menaikkan semangat dan keyakinan diri wanita. Walaupun masing2 ada pandangan yg beza2 ttg ni.
Tapi SOLEKAN ASAS DAN RINGKAS dah cukup untuk meningkatkan keyakinan diri terutama masa nak jumpa org ramai. Tak payah tebal2 cam nak pegi dinner tu,, auchh!! 🤪
.
Jadi ,HOT SET Nurraysa ni betul2 ringkas, simple! Tapi nmpak mcm pro.. Glowing naw naw.. Effortless beauty sngt!
.
MekSha nak bagi skali pakej SATU SET DENGAN HARGA #RM71 SAHAJA.
Jadi tolak tambah darab bahagi, dari harga sebenar RM127 ni, (GLOWING DD MOIST CAKE +MAGIC LIPSTICK) hanya RM71 jurrrr!
.

#MekapMesraWuduk
#MekapMudahDibersihkan
  • #AMBOI… KEMAIN BERSERI MEGALAHKAN PENGANTIN..👸🏼👸🏼
    .
    Seronok kan bila kita dapat bagi AURA POSITIF setiap hari pada org yg jumpa kita.
    Macam mana nk positif ni? Tips dia adalah KITA KENA YAKIN, kena CONFIDENT.
    .
    #Bermekap beri keyakinan..betul ke?
    .......
    Solekan antara faktor yang boleh menaikkan semangat dan keyakinan diri wanita. Walaupun masing2 ada pandangan yg beza2 ttg ni.
    Tapi SOLEKAN ASAS DAN RINGKAS dah cukup untuk meningkatkan keyakinan diri terutama masa nak jumpa org ramai. Tak payah tebal2 cam nak pegi dinner tu,, auchh!! 🤪
    .
    Jadi ,HOT SET Nurraysa ni betul2 ringkas, simple! Tapi nmpak mcm pro.. Glowing naw naw.. Effortless beauty sngt!
    .
    MekSha nak bagi skali pakej SATU SET DENGAN HARGA #RM71 SAHAJA.
    Jadi tolak tambah darab bahagi, dari harga sebenar RM127 ni, (GLOWING DD MOIST CAKE +MAGIC LIPSTICK) hanya RM71 jurrrr!
    .

    #MekapMesraWuduk
    #MekapMudahDibersihkan

  •  6  0  18 February, 2020
  • HAPPY MONDAY GUYS! 💜💜💜
Hope you guys have a great day! 💯💛
#amboi #brocuba
  • HAPPY MONDAY GUYS! 💜💜💜
    Hope you guys have a great day! 💯💛
    #amboi #brocuba

  •  9,918  58  17 February, 2020
  • Layan angin bertiup di tepi telinga#Amboi
  • Layan angin bertiup di tepi telinga #Amboi

  •  22  0  15 February, 2020
  • Bila orang nk join menyanyi , siapa ade member mcm ni?

w/ @rushdanwafa 
#amboi
  • Bila orang nk join menyanyi , siapa ade member mcm ni?

    w/ @rushdanwafa
    #amboi

  •  43,290  718  14 February, 2020
  • #amboi auncle ni betoi2 buta ke buat 2 buta awat la gedik sngt 😂😂😄😄😄😄😄😄
#post video sat lama dah xpost
  • #amboi auncle ni betoi2 buta ke buat 2 buta awat la gedik sngt 😂😂😄😄😄😄😄😄
    #post video sat lama dah xpost

  •  5  9  6 February, 2020
  • Yela anak hakak sorang je cikgu kena jaga dan belai. .
.
.
.
#pendidik#cikgu#adab#viral#whatapps#geram#marah#amboi#akunapie#komik#kartun#drama#manja#syok#best#kenyataan#amacam#layan#best#tudia#makaih#opocot#akunapie#tv3#drama#komik#kartun#komikmalaysia#kartunmalaysia#kartunis#akunapie#sembelut#kartun#best#layan#syok
  • Yela anak hakak sorang je cikgu kena jaga dan belai. .
    .
    .
    .
    #pendidik #cikgu #adab #viral #whatapps #geram #marah #amboi #akunapie #komik#kartun#drama#manja#syok#best#kenyataan#amacam#layan#best#tudia#makaih#opocot#akunapie#tv3#drama#komik#kartun#komikmalaysia#kartunmalaysia#kartunis#akunapie#sembelut#kartun#best#layan#syok

  •  127  3  4 February, 2020

Top #amboi Posts

  • Bila orang nk join menyanyi , siapa ade member mcm ni?

w/ @rushdanwafa 
#amboi
  • Bila orang nk join menyanyi , siapa ade member mcm ni?

    w/ @rushdanwafa
    #amboi

  •  43,290  718  14 February, 2020
  • Tiga kali pergi USRAH, sudah pandai tepis fatwa
  • Tiga kali pergi USRAH, sudah pandai tepis fatwa

  •  401  7  18 April, 2018
  • Sebelum shooting kite makan jus collagen @ayuraudhah_7 dahulu 😘😘😘 #amboi sgt statement kau eyqa
  • Sebelum shooting kite makan jus collagen @ayuraudhah_7 dahulu 😘😘😘 #amboi sgt statement kau eyqa

  •  143  12  8 April, 2016
  • | I'm confused. Not sure if I take good pictures or the fact that my wife is just beautiful! #adamlikestati #thanksakie
  • | I'm confused. Not sure if I take good pictures or the fact that my wife is just beautiful! #adamlikestati #thanksakie

  •  268  31  26 March, 2018