#albaniantravelblogger Instagram Photos & Videos

albaniantravelblogger - 1.1k posts

Latest #albaniantravelblogger Posts

 • The police officer took us in the car ( 4x4 ) and brought us to Zmnicec a little nearby village. ( the area is quite of a no man's land )
 In Zminec, nothing but a local cafe shared by the elders. 
Our problem was starting to get bigger as we had no more cash, no more food and we were now so far from any official border crossing point. 
The Elders stared to question us, and quickly installed a table on the middle of the square of the village we sat with the Mayor ( with us in the first picture ), the cop who took us here, and 2 amazing other old men from the village. One brought us honey and bread, the other beers, the Mayor cooked for us and they fought each other to host us in there respective houses. A fight won by the Mayor who actually invited us to follow him after he closing the café. 
Arriving at his house he told us to take the room and slept on the terrasse..... We felt so embarrassed....
He was just so nice and shy at the same time. We talked a little and went to sleep. In the Morning he made us coffees and took us to a place we walked by the day before ! ( yes .... running circles.... )
Cool story right?
 • The police officer took us in the car ( 4x4 ) and brought us to Zmnicec a little nearby village. ( the area is quite of a no man's land )
   In Zminec, nothing but a local cafe shared by the elders. 
  Our problem was starting to get bigger as we had no more cash, no more food and we were now so far from any official border crossing point. 
  The Elders stared to question us, and quickly installed a table on the middle of the square of the village we sat with the Mayor ( with us in the first picture ), the cop who took us here, and 2 amazing other old men from the village. One brought us honey and bread, the other beers, the Mayor cooked for us and they fought each other to host us in there respective houses. A fight won by the Mayor who actually invited us to follow him after he closing the café. 
  Arriving at his house he told us to take the room and slept on the terrasse..... We felt so embarrassed....
  He was just so nice and shy at the same time. We talked a little and went to sleep. In the Morning he made us coffees and took us to a place we walked by the day before ! ( yes .... running circles.... )
  Cool story right?
 •  393  15  15 July, 2019
 • A typical summer day on the shore of Lake Ohrid. What I find super interesting is how much is happening on the beach down there (bars, carnival rides, lots of chairs, street vendors), BUT when it’s winter time those things are nowhere to be found. I even included a photo of the same beach during the winter, if you want to compare them for yourself.
 • A typical summer day on the shore of Lake Ohrid. What I find super interesting is how much is happening on the beach down there (bars, carnival rides, lots of chairs, street vendors), BUT when it’s winter time those things are nowhere to be found. I even included a photo of the same beach during the winter, if you want to compare them for yourself.
 •  543  15  14 July, 2019
 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
  Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  88  0  12 July, 2019
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  70  1  11 July, 2019
 • 💤 A jeni per ndryshim ngjyre..ajri..deti..rere…??? Atehere ndryshoni destinacion….. ===== M-A-L-D-I-V-E======= Me plazhe me rërë të bardhë, ujë të ngrohtë e të kthjellët si kristali të Oqeanit Indian dhe klimë të këndshme gjatë gjithë vitit, Maldivet janë destinacioni më i dëshiruar për pushime. 🔴The Beehive 4*
Paketa ne kete hotel kushton 1599 €/Person per 7 nete me mengjese 🔴Canareef Resort 4*
Paketa ne kete hotel kushton 1760€/Person per 7 nete me te treja vaktet 🔴Holiday Island Resort and Spa 4*
Paketa ne kete hotel kushton 2159€/Person mengjes e darke ose 2325€/Person me te treja vaktet 🔴Paradise Island Resort & The Heaven at Paradise Island Resort 5*
Paketa ne kete hotel kushton 2371€/Person mengjes e darke ose 2537€/Person me te treja vakte
shikoni dhe rezervoni me qetesi…. vera iken,.. por jo maldivet…. 😉 ☎ +355692317949 
Wts;+355692317949
Skype ; Elia Travel and Tours ✉ eliatravel_tours@yahoo.com ose na shkruani ne DM
Adresa; Rruga ''Sandër Prosi'', Pallati Nr.50, kryqezimi i f/inxhinierise se ndertimit Tirane.
#travel #traveler #travelers #travelphotography #travelguide #travelblogger#albaniantravelblogger #visitalbania #albaniancars #guides
 • 💤 A jeni per ndryshim ngjyre..ajri..deti..rere…??? Atehere ndryshoni destinacion….. ===== M-A-L-D-I-V-E======= Me plazhe me rërë të bardhë, ujë të ngrohtë e të kthjellët si kristali të Oqeanit Indian dhe klimë të këndshme gjatë gjithë vitit, Maldivet janë destinacioni më i dëshiruar për pushime. 🔴The Beehive 4*
  Paketa ne kete hotel kushton 1599 €/Person per 7 nete me mengjese 🔴Canareef Resort 4*
  Paketa ne kete hotel kushton 1760€/Person per 7 nete me te treja vaktet 🔴Holiday Island Resort and Spa 4*
  Paketa ne kete hotel kushton 2159€/Person mengjes e darke ose 2325€/Person me te treja vaktet 🔴Paradise Island Resort & The Heaven at Paradise Island Resort 5*
  Paketa ne kete hotel kushton 2371€/Person mengjes e darke ose 2537€/Person me te treja vakte
  shikoni dhe rezervoni me qetesi…. vera iken,.. por jo maldivet…. 😉 ☎ +355692317949
  Wts;+355692317949
  Skype ; Elia Travel and Tours ✉ eliatravel_tours@yahoo.com ose na shkruani ne DM
  Adresa; Rruga ''Sandër Prosi'', Pallati Nr.50, kryqezimi i f/inxhinierise se ndertimit Tirane.
  #travel #traveler #travelers #travelphotography #travelguide #travelblogger #albaniantravelblogger #visitalbania #albaniancars #guides
 •  11  0  11 July, 2019
 • Hello from Milano!
 • Hello from Milano!
 •  124  11  11 July, 2019
 • We knocked at the door in order to get some water and finally stayed for a chat and a cup of coffee 😊
You may think that our posts about Albania are a bit repetitive and that we are overselling Albania and Albanians  but it actually relects our experience there! Of course we don't really show you the people with whom we had no contact, but it was the case in the other coutries as well!
Leaving the Zagoria valley, we succumbed to the charm of the old city of Gjirokaster ❤️ 🇦🇱
 • We knocked at the door in order to get some water and finally stayed for a chat and a cup of coffee 😊
  You may think that our posts about Albania are a bit repetitive and that we are overselling Albania and Albanians  but it actually relects our experience there! Of course we don't really show you the people with whom we had no contact, but it was the case in the other coutries as well!
  Leaving the Zagoria valley, we succumbed to the charm of the old city of Gjirokaster ❤️ 🇦🇱
 •  316  12  10 July, 2019
 • Back to the mountains! After some different landscapes it feels so good to be back up there! Especially as it's so warm those days, taking some altitude we escape from the agitation of cities and villages and we take a dose of fresh air!
Once again we were alone in those mountains and thought that the tourists that treaded those lands were not many.
 • Back to the mountains! After some different landscapes it feels so good to be back up there! Especially as it's so warm those days, taking some altitude we escape from the agitation of cities and villages and we take a dose of fresh air!
  Once again we were alone in those mountains and thought that the tourists that treaded those lands were not many.
 •  444  14  6 July, 2019
 • After sharing a camp, the next morning we hiked a few kilometers along with Ashely and Quentin @enselle.voyage
I was riding Ashley's horse but Quentin's one too agitated for Nil to ride it, it was actually totally scared by our backpacks... And believe it or not but Nil was actually faster hiking than us riding! But I have to admit that it was awesome to get a taste of their trip and to make progress without my backpack on!
 • After sharing a camp, the next morning we hiked a few kilometers along with Ashely and Quentin @enselle.voyage
  I was riding Ashley's horse but Quentin's one too agitated for Nil to ride it, it was actually totally scared by our backpacks... And believe it or not but Nil was actually faster hiking than us riding! But I have to admit that it was awesome to get a taste of their trip and to make progress without my backpack on!
 •  302  7  6 July, 2019
 • I love traveling because _____________.
(Finish the sentence in the comments ⬇️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I love traveling because - gratitude. Each trip makes me appreciate everything life has to offer. Everything I’ve been through and all that life has taught me.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Throwback from Bali 2018.
-
📷 @louishouiller
 • I love traveling because _____________.
  (Finish the sentence in the comments ⬇️)
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  I love traveling because - gratitude. Each trip makes me appreciate everything life has to offer. Everything I’ve been through and all that life has taught me.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Throwback from Bali 2018.
  -
  📷 @louishouiller
 •  1,612  164  5 July, 2019
 • Guri I Kajmes  is this amazing peak where we gave an appointment to ..... @enselle.voyage ! this couple is actually bikepacking but they to spice up their adventure, they decided to cross all Albania horse riding. Quentin and Ashley are French and America and it was very interesting to us to share a camp night  and talk about our different experiences.
Travelling with a horse requires a ton of knowledge and a huge dose of patience. 
we got to ask them so many things !! Shoot your questions and we will try to answer them ;)
 • Guri I Kajmes  is this amazing peak where we gave an appointment to ..... @enselle.voyage ! this couple is actually bikepacking but they to spice up their adventure, they decided to cross all Albania horse riding. Quentin and Ashley are French and America and it was very interesting to us to share a camp night  and talk about our different experiences.
  Travelling with a horse requires a ton of knowledge and a huge dose of patience. 
  we got to ask them so many things !! Shoot your questions and we will try to answer them ;)
 •  403  10  5 July, 2019
 • I’m curious, have you guys heard of Ada Bojana in Montenegro?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I can’t get enough of the place to be honest and we had the perfect balance of adventure and some R&R at @amazing.magic.houses.adabojana .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bojana is a long river of beautiful cabins that leads to the beach of the Adriatic Sea while the other side leads to Albania. 🇦🇱 Its only a 15-20 min drive from Ulqin!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Here you can find boats 🚤, kite surfing 🏄🏻‍♀️ , kayaking 🚣🏻‍♀️ , fishing 🎣 , jet skis, delicious seafood restaurants and even....nude beaches. 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸 @ardi_zhugjeli
 • I’m curious, have you guys heard of Ada Bojana in Montenegro?
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  I can’t get enough of the place to be honest and we had the perfect balance of adventure and some R&R at @amazing.magic.houses.adabojana .
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Bojana is a long river of beautiful cabins that leads to the beach of the Adriatic Sea while the other side leads to Albania. 🇦🇱 Its only a 15-20 min drive from Ulqin!
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Here you can find boats 🚤, kite surfing 🏄🏻‍♀️ , kayaking 🚣🏻‍♀️ , fishing 🎣 , jet skis, delicious seafood restaurants and even....nude beaches. 🙈
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  📸 @ardi_zhugjeli
 •  1,099  110  1 July, 2019

Top #albaniantravelblogger Posts

 • A typical summer day on the shore of Lake Ohrid. What I find super interesting is how much is happening on the beach down there (bars, carnival rides, lots of chairs, street vendors), BUT when it’s winter time those things are nowhere to be found. I even included a photo of the same beach during the winter, if you want to compare them for yourself.
 • A typical summer day on the shore of Lake Ohrid. What I find super interesting is how much is happening on the beach down there (bars, carnival rides, lots of chairs, street vendors), BUT when it’s winter time those things are nowhere to be found. I even included a photo of the same beach during the winter, if you want to compare them for yourself.
 •  543  15  14 July, 2019
 • 🇦🇱 Shoqa ime do te shkonte per pune ne paris dhe un vendosa te shkoja me te per te shijuar parisin per disa öre! 😊
.
🇬🇧
From Paris with love. My girlfriend had to work in Paris. So I decided to go with her and spend some hours in Paris. It was a great day! 😊
 • 🇦🇱 Shoqa ime do te shkonte per pune ne paris dhe un vendosa te shkoja me te per te shijuar parisin per disa öre! 😊
  .
  🇬🇧
  From Paris with love. My girlfriend had to work in Paris. So I decided to go with her and spend some hours in Paris. It was a great day! 😊
 •  550  13  22 April, 2019
 • Um, today I was treated like royalty and I’m not sure if I deserved it.
-
Thank you @hotelvillapascucci ♥️
-
📸: So I actually got @leikraja behind the camera 😛
 • Um, today I was treated like royalty and I’m not sure if I deserved it.
  -
  Thank you @hotelvillapascucci ♥️
  -
  📸: So I actually got @leikraja behind the camera 😛
 •  1,519  150  9 June, 2019
 • I love traveling because _____________.
(Finish the sentence in the comments ⬇️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I love traveling because - gratitude. Each trip makes me appreciate everything life has to offer. Everything I’ve been through and all that life has taught me.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Throwback from Bali 2018.
-
📷 @louishouiller
 • I love traveling because _____________.
  (Finish the sentence in the comments ⬇️)
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  I love traveling because - gratitude. Each trip makes me appreciate everything life has to offer. Everything I’ve been through and all that life has taught me.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Throwback from Bali 2018.
  -
  📷 @louishouiller
 •  1,612  164  5 July, 2019
 • I’m curious, have you guys heard of Ada Bojana in Montenegro?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I can’t get enough of the place to be honest and we had the perfect balance of adventure and some R&R at @amazing.magic.houses.adabojana .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bojana is a long river of beautiful cabins that leads to the beach of the Adriatic Sea while the other side leads to Albania. 🇦🇱 Its only a 15-20 min drive from Ulqin!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Here you can find boats 🚤, kite surfing 🏄🏻‍♀️ , kayaking 🚣🏻‍♀️ , fishing 🎣 , jet skis, delicious seafood restaurants and even....nude beaches. 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸 @ardi_zhugjeli
 • I’m curious, have you guys heard of Ada Bojana in Montenegro?
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  I can’t get enough of the place to be honest and we had the perfect balance of adventure and some R&R at @amazing.magic.houses.adabojana .
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Bojana is a long river of beautiful cabins that leads to the beach of the Adriatic Sea while the other side leads to Albania. 🇦🇱 Its only a 15-20 min drive from Ulqin!
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Here you can find boats 🚤, kite surfing 🏄🏻‍♀️ , kayaking 🚣🏻‍♀️ , fishing 🎣 , jet skis, delicious seafood restaurants and even....nude beaches. 🙈
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  📸 @ardi_zhugjeli
 •  1,099  110  1 July, 2019