#alammegah Instagram Photos & Videos

alammegah - 17.9k posts

Hashtag Popularity

4.9
average comments
370.4
average likes

Latest #alammegah Posts

  • TAKDE LAGI JERAWAT DENGAN CALITAN BNEโค๏ธ
.
Siapa dah guna BNE dah rasa bestkan ๐Ÿ˜Š
.
Wangi dan dalam masa Dua hari dah boleh nampak perubahan pada jerawat. .
Jerawat makin malu nak tunjukkan dirinya. Gunung ganang di wajah kulit kita makin tiada. ๐Ÿ˜
.
Tengah kerja pun boleh calit je Tak perlu bangun cuci tangan. .
Masih senyum walaupun dah tutup botol BNE . ๐ŸŒนโค๏ธ
.
Nak Cuba? 
Kami boleh COD atau boleh grab di Sohibussaif Barbershop .
Sebotol RM20/15 ml. 
Kak Tasha
Stokis BNE
  • TAKDE LAGI JERAWAT DENGAN CALITAN BNEโค๏ธ
    .
    Siapa dah guna BNE dah rasa bestkan ๐Ÿ˜Š
    .
    Wangi dan dalam masa Dua hari dah boleh nampak perubahan pada jerawat. .
    Jerawat makin malu nak tunjukkan dirinya. Gunung ganang di wajah kulit kita makin tiada. ๐Ÿ˜
    .
    Tengah kerja pun boleh calit je Tak perlu bangun cuci tangan. .
    Masih senyum walaupun dah tutup botol BNE . ๐ŸŒนโค๏ธ
    .
    Nak Cuba?
    Kami boleh COD atau boleh grab di Sohibussaif Barbershop .
    Sebotol RM20/15 ml.
    Kak Tasha
    Stokis BNE

  •  1  1  16 hours ago
  • TAKDE LAGI TUNGGU LAMA DENGAN SERVIS MAKIN MANTAP. .
Semenjak Team handmade sejadah bertambah kerana permintaan yang semakin tinggi. .
.
Alhamdulillah. 
Alhamdulillah.
Alhamdulillah. .
.
Servis pada kastemer pada tahun ini semakin mantap. Kalau dulu tunggu dalam masa 15 Hari. Sekarang tunggu dalam masa 3 Hari. .
.
Kastemer pun terkejut apabila sejadah muka yang diorder sudah siap apabila kita tunjuk dahulu sebelum pos. ๐ŸŒนโค๏ธ
  • TAKDE LAGI TUNGGU LAMA DENGAN SERVIS MAKIN MANTAP. .
    Semenjak Team handmade sejadah bertambah kerana permintaan yang semakin tinggi. .
    .
    Alhamdulillah.
    Alhamdulillah.
    Alhamdulillah. .
    .
    Servis pada kastemer pada tahun ini semakin mantap. Kalau dulu tunggu dalam masa 15 Hari. Sekarang tunggu dalam masa 3 Hari. .
    .
    Kastemer pun terkejut apabila sejadah muka yang diorder sudah siap apabila kita tunjuk dahulu sebelum pos. ๐ŸŒนโค๏ธ

  •  1  1  16 hours ago
  • MODAL BARU BERAPA RINGGIT, TAPI BANYAKNYA MANFAAT BNE NI ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Best tau birdnest by PNA ni. Tak berminyak, tak melekit-lekit macam air gula, mudah meresap dan PALING best!!!.....WANGI.sampai terpejam Mata. .
.
BNE bantu merawat kulit kepala, Luka di kulit, wajah kusam, kudis kaki sebab kencing manis, luka pada kaki kucing, kulat kuku, melecur,jeragat,jerawat dan banyak lagi. .
. 
Calit calit essence ni memang best. kalau calit dengan jari, Tak payah basuh tangan. Terus sapu je dekat jari jemari. Lembut gitew. Takke mudah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Uolls boleh sambung buat kerja, tak berminyak atau melekit malah kulit pula lembut yakmat. .
.
Amacam? Nak Cuba? .
RM20/15ml je yang. ๐ŸŒน

Stokis BNE
  • MODAL BARU BERAPA RINGGIT, TAPI BANYAKNYA MANFAAT BNE NI ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    .
    Best tau birdnest by PNA ni. Tak berminyak, tak melekit-lekit macam air gula, mudah meresap dan PALING best!!!.....WANGI.sampai terpejam Mata. .
    .
    BNE bantu merawat kulit kepala, Luka di kulit, wajah kusam, kudis kaki sebab kencing manis, luka pada kaki kucing, kulat kuku, melecur,jeragat,jerawat dan banyak lagi. .
    .
    Calit calit essence ni memang best. kalau calit dengan jari, Tak payah basuh tangan. Terus sapu je dekat jari jemari. Lembut gitew. Takke mudah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Uolls boleh sambung buat kerja, tak berminyak atau melekit malah kulit pula lembut yakmat. .
    .
    Amacam? Nak Cuba? .
    RM20/15ml je yang. ๐ŸŒน

    Stokis BNE

  •  3  1  11 November, 2019
  • #Repost @as.legacymalaysia 
Cantik Tak? Cantikkan. Inspirasi untuk semua wanita ๐Ÿ˜
.
Jatuh cinta dengan tudung cloverush Aslegacy? WhatsApp je Kak Tasha. .
Psssttt......
READY STOCK!! Kak Tasha
MOP0657
  • #Repost @as.legacymalaysia
    Cantik Tak? Cantikkan. Inspirasi untuk semua wanita ๐Ÿ˜
    .
    Jatuh cinta dengan tudung cloverush Aslegacy? WhatsApp je Kak Tasha. .
    Psssttt......
    READY STOCK!! Kak Tasha
    MOP0657

  •  1  1  11 November, 2019
  • Couple lengkap untuk korang grab hari ni, ye harini sahaja!! Cepat bertindak!

11.11 kaw kaw nak kasi korang peluang sambar TruConceal saka flawless ni. Mur Mur sangat ni!! .
Stok kt HQ dah tak banyak dah ada yang yilek. ๐Ÿ˜

Wsp sekarang- 0126792117 
wasap.my/60126792117/trusale

#Trulooks 
#shahalam
#tamanalammegah 
#alammegah 
#barangmakeup 
#makeup
#makeuptutorial
  • Couple lengkap untuk korang grab hari ni, ye harini sahaja!! Cepat bertindak!

    11.11 kaw kaw nak kasi korang peluang sambar TruConceal saka flawless ni. Mur Mur sangat ni!! .
    Stok kt HQ dah tak banyak dah ada yang yilek. ๐Ÿ˜

    Wsp sekarang- 0126792117
    wasap.my/60126792117/trusale

    #Trulooks
    #shahalam
    #tamanalammegah
    #alammegah
    #barangmakeup
    #makeup
    #makeuptutorial

  •  3  0  11 November, 2019
  • Couple lengkap untuk korang grab hari ni, ye harini sahaja!! Cepat bertindak!

11.11 kaw kaw nak kasi korang peluang sambar TruConceal saka flawless ni. Mur Mur sangat ni!! .
Stok kt HQ dah tak banyak dah ada yang yilek. ๐Ÿ˜

Wsp sekarang- 0126792117 
wasap.my/60126792117/trusale

#Trulooks 
#shahalam
#alammegah
  • Couple lengkap untuk korang grab hari ni, ye harini sahaja!! Cepat bertindak!

    11.11 kaw kaw nak kasi korang peluang sambar TruConceal saka flawless ni. Mur Mur sangat ni!! .
    Stok kt HQ dah tak banyak dah ada yang yilek. ๐Ÿ˜

    Wsp sekarang- 0126792117
    wasap.my/60126792117/trusale

    #Trulooks
    #shahalam
    #alammegah

  •  1  0  11 November, 2019
  • CALIT CALIT DAN CANTIK BERCING CING CING. ๐Ÿ˜
.
Alamak, dah lambat pergi kerja!! Tak perlu susah payah fikir foundation yang Makin habis dan Tak sempat nak guna. Pulas je botol BNE ni, calit calit calit calit dan sapu rata. .
.
Senangkan. Simpan je dalam purse. Tengoklah nanti, akan orang kata, kenapa you nampak cantik je...lain je..
.
.
Saya baru dapat soalan ni tadi. Lepas 2 minggu guna. Terus Rasa kenyang sebab orang puji cantek ๐Ÿ˜
.
RM20/15ml je .
.
Boleh walk in ke Sohibussaif Barbershop atau kami COD atas pembelian dua botol BNE . .
Jangan lupa FREE GIFT TAW!! Kak Tasha
Stokis BNE
Aslegacy MOP0657
  • CALIT CALIT DAN CANTIK BERCING CING CING. ๐Ÿ˜
    .
    Alamak, dah lambat pergi kerja!! Tak perlu susah payah fikir foundation yang Makin habis dan Tak sempat nak guna. Pulas je botol BNE ni, calit calit calit calit dan sapu rata. .
    .
    Senangkan. Simpan je dalam purse. Tengoklah nanti, akan orang kata, kenapa you nampak cantik je...lain je..
    .
    .
    Saya baru dapat soalan ni tadi. Lepas 2 minggu guna. Terus Rasa kenyang sebab orang puji cantek ๐Ÿ˜
    .
    RM20/15ml je .
    .
    Boleh walk in ke Sohibussaif Barbershop atau kami COD atas pembelian dua botol BNE . .
    Jangan lupa FREE GIFT TAW!! Kak Tasha
    Stokis BNE
    Aslegacy MOP0657

  •  0  1  11 November, 2019

Top #alammegah Posts

  • ใ€ DOT MOD AIO POD SYSTEM โ€ผ๏ธ ใ€‘
ใ€ RM410 SAHAJA ใ€‘
ใ€ BATERI TAMBAH RM15 SEBIJI CYLAID 2200mah ใ€‘
ใ€ FREE SCHAVAPE SALT 1 BOTTLE ใ€‘
ใ€ POSTAGE TAMBAB SENDIRI ใ€‘
ใ€‚

WHATSAPP CHA - 0173539011 โœ…
ใ€‚

BUNDLEBREW SEKSYEN 28
NO 17A, JALAN PULAU KEMPAS 28/3,
TAMAN ALAM MEGAH,
40400 SHAH ALAM,
SELANGOR. 
3PM - 12AM 
OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
ใ€‚

BUNDLEBREW SEKSYEN 20 
NO 1, JALAN SINGA H/20H,
SEKSYEN 20, 
40600 SHAH ALAM, 
SELANGOR. 
4PM - 11:30PM 
OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
ใ€‚

BUNDLEBREW BANDAR SAUJANA PUTRA
NO 50-G, JALAN SP1/2,
BANDAR SAUJANA PUTRA, 
42610 JENJAROM, 
SELANGOR.
3PM - 12PM
OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
ใ€‚

#vape #vapemalaysia #vapeperak #schavapegiveaway #schavapefeedback #schavapesalt #vapejohor #vapepenang #vapekelantan #vapekedah #onlinevape #original #fastdelivery #schavape #vapethailand #vapeeurope #vapemelaka #vapeipoh #vapebutterworth #vapeon #dotmodfrance #dotmod #dotmodaio #dotmodrda #dotmodsquonk #dotmodaiokit #bandarsaujanaputra #alammegah #seksyen20 #kedaivapemurah
dotmod proudly presents the dotAIO

All You Need Versatility

The dotAIO offers a true all-in-one experience!  Vape freebase nicotine or nicotine salts.  Dial in the perfect airflow and power.  Vape MTL or DTL.  Express yourself with accessories (coming soon). Technology to Enhance Your Vaping Experience
With the dotAIO's easy to remove 2.7 ml tank, changing coils has never been easier. The ergonomic spring-loaded contact located under the tank section allows for easy tank removal.  The dotAIO offers four power settings based on coil resistance (very soft, soft, medium, strong), designed to fit your preferences and deliver the best performance.  Featuring dry burn protection that cuts the current when the e-juice level is low, extending the life of your coils.  Supporting one 18650 battery, the dotAIO is designed for maximum battery life.

Ultra-Customizable

Use our 0.3 Ohm coils for sub-Ohm vaping or our 1.6 Ohm coil (coming soon) for higher nicotine levels.  Are you a fan of Aspire Nautilus coils?  You can use them too with the adapter we included.  Prefer a mouth-to-lung experience?  Pop on our MTL drip tip or use any 510 tip โ€“ itโ€™s compatible!  Express yourself with interchangeable doors. 
Stay Tu
  • ใ€ DOT MOD AIO POD SYSTEM โ€ผ๏ธ ใ€‘
    ใ€ RM410 SAHAJA ใ€‘
    ใ€ BATERI TAMBAH RM15 SEBIJI CYLAID 2200mah ใ€‘
    ใ€ FREE SCHAVAPE SALT 1 BOTTLE ใ€‘
    ใ€ POSTAGE TAMBAB SENDIRI ใ€‘
    ใ€‚

    WHATSAPP CHA - 0173539011 โœ…
    ใ€‚

    BUNDLEBREW SEKSYEN 28
    NO 17A, JALAN PULAU KEMPAS 28/3,
    TAMAN ALAM MEGAH,
    40400 SHAH ALAM,
    SELANGOR.
    3PM - 12AM
    OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
    ใ€‚

    BUNDLEBREW SEKSYEN 20
    NO 1, JALAN SINGA H/20H,
    SEKSYEN 20,
    40600 SHAH ALAM,
    SELANGOR.
    4PM - 11:30PM
    OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
    ใ€‚

    BUNDLEBREW BANDAR SAUJANA PUTRA
    NO 50-G, JALAN SP1/2,
    BANDAR SAUJANA PUTRA,
    42610 JENJAROM,
    SELANGOR.
    3PM - 12PM
    OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
    ใ€‚

    #vape #vapemalaysia #vapeperak #schavapegiveaway #schavapefeedback #schavapesalt #vapejohor #vapepenang #vapekelantan #vapekedah #onlinevape #original #fastdelivery #schavape #vapethailand #vapeeurope #vapemelaka #vapeipoh #vapebutterworth #vapeon #dotmodfrance #dotmod #dotmodaio #dotmodrda #dotmodsquonk #dotmodaiokit #bandarsaujanaputra #alammegah #seksyen20 #kedaivapemurah
    dotmod proudly presents the dotAIO

    All You Need Versatility

    The dotAIO offers a true all-in-one experience! Vape freebase nicotine or nicotine salts. Dial in the perfect airflow and power. Vape MTL or DTL. Express yourself with accessories (coming soon). Technology to Enhance Your Vaping Experience
    With the dotAIO's easy to remove 2.7 ml tank, changing coils has never been easier. The ergonomic spring-loaded contact located under the tank section allows for easy tank removal. The dotAIO offers four power settings based on coil resistance (very soft, soft, medium, strong), designed to fit your preferences and deliver the best performance. Featuring dry burn protection that cuts the current when the e-juice level is low, extending the life of your coils. Supporting one 18650 battery, the dotAIO is designed for maximum battery life.

    Ultra-Customizable

    Use our 0.3 Ohm coils for sub-Ohm vaping or our 1.6 Ohm coil (coming soon) for higher nicotine levels. Are you a fan of Aspire Nautilus coils? You can use them too with the adapter we included. Prefer a mouth-to-lung experience? Pop on our MTL drip tip or use any 510 tip โ€“ itโ€™s compatible! Express yourself with interchangeable doors.
    Stay Tu

  •  5,291  46  17 September, 2019
  • ใ€ LOST VAPE LYRA โ€ผ๏ธ ใ€‘
ใ€ RM120 SAHAJA ! ใ€‘
ใ€ POSTAGE TAMBAH SENDIRI ใ€‘
ใ€‚

WHATSAPP CHA - 0173539011 โœ…
ใ€‚

BUNDLEBREW SEKSYEN 28
NO 17A, JALAN PULAU KEMPAS 28/3,
TAMAN ALAM MEGAH,
40400 SHAH ALAM,
SELANGOR. 
3PM - 12AM 
OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
ใ€‚

BUNDLEBREW SEKSYEN 20 
NO 1, JALAN SINGA H/20H,
SEKSYEN 20, 
40600 SHAH ALAM, 
SELANGOR. 
4PM - 11:30PM 
OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
ใ€‚

BUNDLEBREW BANDAR SAUJANA PUTRA
NO 50-G, JALAN SP1/2,
BANDAR SAUJANA PUTRA, 
42610 JENJAROM, 
SELANGOR.
3PM - 12PM
OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
ใ€‚

#vape #vapemalaysia #vapeperak #schavapegiveaway #schavapefeedback #schavapesalt #vapejohor #vapepenang #vapekelantan #vapekedah #onlinevape #original #fastdelivery #schavape #vapethailand #vapeeurope #vapemelaka #vapeipoh #vapebutterworth #vapeon #magiccerealliquid #bangsawanvape #magiccereal #magiccerealcake #avdrmagiccereal #magicspooncereal #bandarsaujanaputra #alammegah #seksyen20 #kedaivapemurah

Lost Vape Lyra Kit is a more user-friendly e-cigarette designed and manufactured by Lost Vape Ltd. With a simple and unique design, Lost Vape Lyra kit makes it more convenient for you. Powered by a 1000mAh battery and operates between 10 and 20 watts. The pods use the unique pinch and pull drip tip technology and feature a smart design that makes filling as well as coil replacement easy. This light and portable device will bring you constant surprise. Lyra, the perfect fit for you. Press the button 3 times in 2 seconds will allow you to cycle through three different power levels, giving you the ability to enjoy your clouds and nicotine hit. Comes with two exclusive coils, Big e-liquid window, unique design for easy removal of the cap. 10 colors to choose from.

Parameters
Size: 96.3mm by 30.8mm by 15.8mm
Frame: Metal
Pod: PCTG
Battery: Built-in 1000mAh Battery
Maximum Wattage Output: 20W
E-juice capacity: 2mL
Coil: Lyra mesh 0.6ohm coil(max: 20W), Lyra 1.2ohm regular MTL coil(max: 10W)
Replaceable coils: Yes
Protections: Short-Circuit/ Weak Battery/ Temperature /Low/High Resistance Protections
Drip Tip: MTL Delrin Drip Tip
Charging: MicroUSB Port
  • ใ€ LOST VAPE LYRA โ€ผ๏ธ ใ€‘
    ใ€ RM120 SAHAJA ! ใ€‘
    ใ€ POSTAGE TAMBAH SENDIRI ใ€‘
    ใ€‚

    WHATSAPP CHA - 0173539011 โœ…
    ใ€‚

    BUNDLEBREW SEKSYEN 28
    NO 17A, JALAN PULAU KEMPAS 28/3,
    TAMAN ALAM MEGAH,
    40400 SHAH ALAM,
    SELANGOR.
    3PM - 12AM
    OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
    ใ€‚

    BUNDLEBREW SEKSYEN 20
    NO 1, JALAN SINGA H/20H,
    SEKSYEN 20,
    40600 SHAH ALAM,
    SELANGOR.
    4PM - 11:30PM
    OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
    ใ€‚

    BUNDLEBREW BANDAR SAUJANA PUTRA
    NO 50-G, JALAN SP1/2,
    BANDAR SAUJANA PUTRA,
    42610 JENJAROM,
    SELANGOR.
    3PM - 12PM
    OPEN DAILY โœจ๐ŸŒน
    ใ€‚

    #vape #vapemalaysia #vapeperak #schavapegiveaway #schavapefeedback #schavapesalt #vapejohor #vapepenang #vapekelantan #vapekedah #onlinevape #original #fastdelivery #schavape #vapethailand #vapeeurope #vapemelaka #vapeipoh #vapebutterworth #vapeon #magiccerealliquid #bangsawanvape #magiccereal #magiccerealcake #avdrmagiccereal #magicspooncereal #bandarsaujanaputra #alammegah #seksyen20 #kedaivapemurah

    Lost Vape Lyra Kit is a more user-friendly e-cigarette designed and manufactured by Lost Vape Ltd. With a simple and unique design, Lost Vape Lyra kit makes it more convenient for you. Powered by a 1000mAh battery and operates between 10 and 20 watts. The pods use the unique pinch and pull drip tip technology and feature a smart design that makes filling as well as coil replacement easy. This light and portable device will bring you constant surprise. Lyra, the perfect fit for you. Press the button 3 times in 2 seconds will allow you to cycle through three different power levels, giving you the ability to enjoy your clouds and nicotine hit. Comes with two exclusive coils, Big e-liquid window, unique design for easy removal of the cap. 10 colors to choose from.

    Parameters
    Size: 96.3mm by 30.8mm by 15.8mm
    Frame: Metal
    Pod: PCTG
    Battery: Built-in 1000mAh Battery
    Maximum Wattage Output: 20W
    E-juice capacity: 2mL
    Coil: Lyra mesh 0.6ohm coil(max: 20W), Lyra 1.2ohm regular MTL coil(max: 10W)
    Replaceable coils: Yes
    Protections: Short-Circuit/ Weak Battery/ Temperature /Low/High Resistance Protections
    Drip Tip: MTL Delrin Drip Tip
    Charging: MicroUSB Port

  •  4,817  74  13 July, 2019