#air Instagram Photos & Videos

air - 8.6m posts

Latest #air Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

 • Pranë R&R Computer Services do të gjeni Laptop & Tablet Microsoft Surface Book 2 (SI I RI), i përshtatshëm për punime inxhinierike, 3D, etj. 💻 ➡ Parametrat:
CPU i7 8650U 1.9 GHZ TURBO 4.2 QUAD CORE
RAM 16 GB DDR4
HDD 500 SSD
GPU INTEL IRIS 620
GPU GTX1050 2GB I DEDIKUAR
WEBCAMERA / USB 3.0 / THUNDERBOARD
EKRAN 13.5 INCH (3000x2000px)
BATERIA ZGJAT 8-10 ORË
TASTJERE ORIGJINALE 
KARIKUES ORIGJINAL
LAPS ORIGJINAL 
Ky produkt ka 3 muaj garanci! 👍 🤗🤗MUNDËSI PAGESE ME KËSTE 🤗🤗
👉Për të gjithë klientët e kartës PRIMA të BKT jepet mundësia e pagesës deri në 3 këste, 0% Interes, vetëm me kartë ID. 💳 Miratim për 30 min! 😉 👉 UNION BANK, Statement bankar i 6 muajve të fundit, vërtetim page, me 8% interes 🤗

Na kontaktoni në adresat dhe numrat e mëposhtëm.
“R&R” Computer Services 📍Rruga "Islam Alla", Rruga e Kavajës, Tiranë.
📲 +355 69 43 39723
📧 info@crs.al
🌐 https://www.crs.al

#rrcomputers #Microsoft #design #3D #motiongraphics #computer #laptop #surface #book #air #rosegold #dmcg7 #professionalcamera #applewatch #hero7 #mobile #ipad #tablets #repair #electronic #service
 • Pranë R&R Computer Services do të gjeni Laptop & Tablet Microsoft Surface Book 2 (SI I RI), i përshtatshëm për punime inxhinierike, 3D, etj. 💻 ➡ Parametrat:
  CPU i7 8650U 1.9 GHZ TURBO 4.2 QUAD CORE
  RAM 16 GB DDR4
  HDD 500 SSD
  GPU INTEL IRIS 620
  GPU GTX1050 2GB I DEDIKUAR
  WEBCAMERA / USB 3.0 / THUNDERBOARD
  EKRAN 13.5 INCH (3000x2000px)
  BATERIA ZGJAT 8-10 ORË
  TASTJERE ORIGJINALE
  KARIKUES ORIGJINAL
  LAPS ORIGJINAL
  Ky produkt ka 3 muaj garanci! 👍 🤗🤗MUNDËSI PAGESE ME KËSTE 🤗🤗
  👉Për të gjithë klientët e kartës PRIMA të BKT jepet mundësia e pagesës deri në 3 këste, 0% Interes, vetëm me kartë ID. 💳 Miratim për 30 min! 😉 👉 UNION BANK, Statement bankar i 6 muajve të fundit, vërtetim page, me 8% interes 🤗

  Na kontaktoni në adresat dhe numrat e mëposhtëm.
  “R&R” Computer Services 📍Rruga "Islam Alla", Rruga e Kavajës, Tiranë.
  📲 +355 69 43 39723
  📧 info@crs.al
  🌐 https://www.crs.al

  #rrcomputers #Microsoft #design #3D #motiongraphics #computer #laptop #surface #book #air #rosegold #dmcg7 #professionalcamera #applewatch #hero7 #mobile #ipad #tablets #repair #electronic #service
 •  1  0  5 hours ago
 • Marocco is that you? 🇲🇦
 • Marocco is that you? 🇲🇦
 •  8  1  5 hours ago