#VVIP Instagram Photos & Videos

VVIP - 313k posts

Hashtag Popularity

3.5
average comments
448.7
average likes

Latest #VVIP Posts

  • #첫줄
#스타벅스 #우수회원키트를 받아왔다
우수회원 선정기준이 뭔지는 모르지만 
진정#VVIP 대우를 해주고싶었다면 이번키트는 망하신듯....
.
.
년 기백만원 이상을 쓴 고객이 받아서 기쁜 선물이 아니었음. 내년꺼 텀블러라도 하나주지 .. 이런키트는 받아도 기쁘지 않아요
또, 저 큰 쓰레기들 어쩔?!? #환경보호 앞장서는 스벅코 아니었나요?
기업이미지에 반하는 기획!
.
.
스벅사장바뀌고 너무너무 이익위주로 변하는거 같아서 씁쓸함....
#이석구 사장님 돌아와주세요
.
.
이러면 고객이 떠나요 #스벅코 반성하시길..
  • #첫줄
    #스타벅스 #우수회원키트를 받아왔다
    우수회원 선정기준이 뭔지는 모르지만
    진정 #VVIP 대우를 해주고싶었다면 이번키트는 망하신듯....
    .
    .
    년 기백만원 이상을 쓴 고객이 받아서 기쁜 선물이 아니었음. 내년꺼 텀블러라도 하나주지 .. 이런키트는 받아도 기쁘지 않아요
    또, 저 큰 쓰레기들 어쩔?!? #환경보호 앞장서는 스벅코 아니었나요?
    기업이미지에 반하는 기획!
    .
    .
    스벅사장바뀌고 너무너무 이익위주로 변하는거 같아서 씁쓸함....
    #이석구 사장님 돌아와주세요
    .
    .
    이러면 고객이 떠나요 #스벅코 반성하시길..

  •  0  0  11 minutes ago
  • Fingo ni tengah hot sekaranggg wehhh🔥 🔥 🔥
.
Siapa lambat2 rugi lerrr komee 🤭customer sampai bertembung nak pergi membayor duit barang di 7Eleven😂
.
Haaaaa komee jangan tak tahu, FINGO ni boleh bayor kat 7Eleven komee, kalau FINGO ni scam, menipu, takkan boleh dibayor kat 7E, ajerrrnye komeee 😂
.
Sayang lerrr komee lambat2 jenuhh memikiorr nyee ahahaiii 🚀🚀
.
Jangan sampee sedare mare kawan2, kaum kerabat kome keme sebat dulu yekkk, lambattt tinggal lerrr kihkihkih 😎🤺🤺
  • Fingo ni tengah hot sekaranggg wehhh🔥 🔥 🔥
    .
    Siapa lambat2 rugi lerrr komee 🤭customer sampai bertembung nak pergi membayor duit barang di 7Eleven😂
    .
    Haaaaa komee jangan tak tahu, FINGO ni boleh bayor kat 7Eleven komee, kalau FINGO ni scam, menipu, takkan boleh dibayor kat 7E, ajerrrnye komeee 😂
    .
    Sayang lerrr komee lambat2 jenuhh memikiorr nyee ahahaiii 🚀🚀
    .
    Jangan sampee sedare mare kawan2, kaum kerabat kome keme sebat dulu yekkk, lambattt tinggal lerrr kihkihkih 😎🤺🤺

  •  5  1  42 minutes ago
  • #Saminifest19 year of return edition line up. In all his 20 years in the industry, these are some of the people he started with and did collaborations with. .
.
.
The support and love. Loyalty matters @samini_dagaati and music is what made him survived. .
.
Dansoman High Street it is and it free. I won't be surprised to see @iamamamcbrown passing through. 😊🔥👏🥰 .
.
20years of Samini has put Ghana there. Remember those days when all our musicians get fame and traveled abroad.
.
.
Musicians left the music scene for a while (kokoveli, kk Fosu, bukbakk, yoggydoggy, tic tac, lol ) but this man @samini_dagaati stayed and gave us some back to back hit 👊. His colleagues finally realized that he saved the industry now they all returning to come to do music again after they took a break so many years living abroad lifestyle. .
.
.
Then the Sark and others came to help save the game. The young ones must respect the ogees and get to learn some history. Those fast food music must be banned😊😆😁 .
.
.
Nigerians still hail #Fella till now. Mi never took a break, #2face never gave up on music... These legends are still appreciated. 
Why can't Ghanaians do such? DaddyLumba, Amankye Dede and co need to be celebrated. 
Praye, Kwaw Kese, 4X4, Sark, Samini, VVIp, Shatta, Okyeame Kwame must be celebrated. They never took a break. .
.
Together Ghana 🇬🇭 music can go far but people want self-glory so they want to move alone and be called the Goat. Music is business so let's drop all beefs and focus on GHANA. Our neighbors are far gone and they support each other 👊. This a wake-up call. 
#samini #kkfosu #kwawkese #sark #shattawale #vvip #bukbak #okyeamekwame
  • #Saminifest19 year of return edition line up. In all his 20 years in the industry, these are some of the people he started with and did collaborations with. .
    .
    .
    The support and love. Loyalty matters @samini_dagaati and music is what made him survived. .
    .
    Dansoman High Street it is and it free. I won't be surprised to see @iamamamcbrown passing through. 😊🔥👏🥰 .
    .
    20years of Samini has put Ghana there. Remember those days when all our musicians get fame and traveled abroad.
    .
    .
    Musicians left the music scene for a while (kokoveli, kk Fosu, bukbakk, yoggydoggy, tic tac, lol ) but this man @samini_dagaati stayed and gave us some back to back hit 👊. His colleagues finally realized that he saved the industry now they all returning to come to do music again after they took a break so many years living abroad lifestyle. .
    .
    .
    Then the Sark and others came to help save the game. The young ones must respect the ogees and get to learn some history. Those fast food music must be banned😊😆😁 .
    .
    .
    Nigerians still hail #Fella till now. Mi never took a break, #2face never gave up on music... These legends are still appreciated.
    Why can't Ghanaians do such? DaddyLumba, Amankye Dede and co need to be celebrated.
    Praye, Kwaw Kese, 4X4, Sark, Samini, VVIp, Shatta, Okyeame Kwame must be celebrated. They never took a break. .
    .
    Together Ghana 🇬🇭 music can go far but people want self-glory so they want to move alone and be called the Goat. Music is business so let's drop all beefs and focus on GHANA. Our neighbors are far gone and they support each other 👊. This a wake-up call.
    #samini #kkfosu #kwawkese #sark #shattawale #vvip #bukbak #okyeamekwame

  •  5  0  1 hour ago
  • -
🥕
-

지안이 덕분에 VVIP해보네
너무 많이 컸다. 즐기는 너의 모습 
공연내내 생글생글 
엄마는 평생 잊지못할듯 
#나란여자#VVIP
#커다란순무
  • -
    🥕
    -

    지안이 덕분에 VVIP해보네
    너무 많이 컸다. 즐기는 너의 모습
    공연내내 생글생글
    엄마는 평생 잊지못할듯
    #나란여자 #VVIP
    #커다란순무

  •  10  3  1 hour ago
  • ਜਾਣ ਪਛਾਣ ਤਾ ਕੁੱਝ ਖਾਸ ਨਹੀ....
ਪਰ ਨਜਰਾਂ ਚ ਸੱਭ ਦੇ ਆ 🖖........
#vvip #sardari #32bore #😍😍
  • ਜਾਣ ਪਛਾਣ ਤਾ ਕੁੱਝ ਖਾਸ ਨਹੀ....
    ਪਰ ਨਜਰਾਂ ਚ ਸੱਭ ਦੇ ਆ 🖖........
    #vvip #sardari #32bore #😍😍

  •  40  12  2 hours ago
  • Macam tak percaya jer bila tengok duit masyukkk banyak sangat macam ni hari2 😅
.
Pelik tapi benarrr okeh! Hanya dengan sharing2 link FINGO kita sendiri, kita boleh jana income sebanyak ini
.
Tanpa perlu menjual produk yer... tanpa perlu fikir soal modal & restock produk, senang kan begitu?
.
Kalau korang jenis mata duitan macam Kalinda ni, mesti korang akan grab peluang ni tanpa ragu2! 🤑🤣
.
Alaaaaa Kalinda mata duitan pun Kalinda cari duit sendiri okeh, tak kikis duit laki ataupun duit sape2 huhu 😆
.
Peluang macam ni memang kena grab lelaju lah uolsss, kalau kita lambat2, kitalah yang rugi sendiri...
.
Sebab orang lain dah buat duit puluh2 ribu, ratus2 ribu dengan pantasnya melalui Apps FINGO ni 💪🏻💪🏻
.
Apps dia sama jer macam apps shoppee segala bagai tu, so tak perlu takut kena tipu ke apa, benda memang nyata didepan mata 🤩
.
Korang jemputlah cuci mata tengok duit orang lain dok masyukkk jerrr tu hihi..kalau nak join, tinggalkan komen kat bawah okeh! 😎
  • Macam tak percaya jer bila tengok duit masyukkk banyak sangat macam ni hari2 😅
    .
    Pelik tapi benarrr okeh! Hanya dengan sharing2 link FINGO kita sendiri, kita boleh jana income sebanyak ini
    .
    Tanpa perlu menjual produk yer... tanpa perlu fikir soal modal & restock produk, senang kan begitu?
    .
    Kalau korang jenis mata duitan macam Kalinda ni, mesti korang akan grab peluang ni tanpa ragu2! 🤑🤣
    .
    Alaaaaa Kalinda mata duitan pun Kalinda cari duit sendiri okeh, tak kikis duit laki ataupun duit sape2 huhu 😆
    .
    Peluang macam ni memang kena grab lelaju lah uolsss, kalau kita lambat2, kitalah yang rugi sendiri...
    .
    Sebab orang lain dah buat duit puluh2 ribu, ratus2 ribu dengan pantasnya melalui Apps FINGO ni 💪🏻💪🏻
    .
    Apps dia sama jer macam apps shoppee segala bagai tu, so tak perlu takut kena tipu ke apa, benda memang nyata didepan mata 🤩
    .
    Korang jemputlah cuci mata tengok duit orang lain dok masyukkk jerrr tu hihi..kalau nak join, tinggalkan komen kat bawah okeh! 😎

  •  7  1  3 hours ago
  • #Vvip 
#تحف

#مصنفات

#نوادر

#حكايه

عندما يجتمع الفن مع الابداع والفكر ينتج عنه 
خاتم فضه سويسري ٩٩٩ مع مجموعه الماس  قطع نظف وراقي 
Champane 6 pices 4.6 mm 0.27 carats

White 16 pices 2.5 mm 0.40 carats

Total 24  piece 
للاستفسار فقط دايركت او وات ساب 
Whatapp : +965-66332555
  • #Vvip
    #تحف

    #مصنفات

    #نوادر

    #حكايه

    عندما يجتمع الفن مع الابداع والفكر ينتج عنه
    خاتم فضه سويسري ٩٩٩ مع مجموعه الماس  قطع نظف وراقي
    Champane 6 pices 4.6 mm 0.27 carats

    White 16 pices 2.5 mm 0.40 carats

    Total 24 piece
    للاستفسار فقط دايركت او وات ساب
    Whatapp : +965-66332555

  •  21  0  4 hours ago
  • #مصنفات

#نوادر

#حكايه

#vvip

حجر اوبال ازرق ( اثيوبي) الملكي الفاخر  لستر خيالي وحكايه وجمال

حجم 2.72 carats راهي يملي العين والمشاعر والأحاسيس مع شهادته IGRL

قصه الصياغه بالفن الإيطالي ( مانويل) مع اختمامه 
قلب ناعم وحجر حكايه يعبر عن نفسه  للإستفسار او الطلب فقط وات ساب او دايركت 
Whats app : ±965‪ - 663‪32555
  • #مصنفات

    #نوادر

    #حكايه

    #vvip

    حجر اوبال ازرق ( اثيوبي) الملكي الفاخر لستر خيالي وحكايه وجمال

    حجم 2.72 carats راهي يملي العين والمشاعر والأحاسيس مع شهادته IGRL

    قصه الصياغه بالفن الإيطالي ( مانويل) مع اختمامه
    قلب ناعم وحجر حكايه يعبر عن نفسه للإستفسار او الطلب فقط وات ساب او دايركت
    Whats app : ±965‪ - 663‪32555

  •  25  0  4 hours ago

Top #VVIP Posts