#Titiwangsa Instagram Photos & Videos

Latest #Titiwangsa Posts

  • TESTIMONI TASVENGERS⁣
⁣
"When your WHY is powerful then your HOW is easy."⁣
⁣
Testimoni 1⁣
⁣
Ini Coach Zain & Coach Ema. Coach FITBLASTX NILAI. Setiap testimoni kami yang berjaya mempunyai WHY yang sangat powerful. Jom kita baca kat bawah WHY mereka tukar gaya hidup?⁣
⁣
Saya terkesan dengan ayat "kalau Mommy dan Daddy sakit, Eyaan kena jaga" 😭😭. Sebab anak saya pun seorang dan masih kecil.⁣
⁣
Nak jadi macam Coach Ema dan Coach Zain? Meh wasap.com.my/+60195903855. ⁣
Apa yang kami dapat yang baik-baik belaka. Apa yang baik ingin kami kongsikan dengan yang lain.⁣
⁣
"Hi, saya Ema.⁣
⁣
Saya memang tembam dari kecik.⁣
Saya pernah kurus masa MRSM je, sebab main hoki siang malam, pagi petang.⁣
⁣
Saya suka sangat makan.⁣
Bila happy, makan.⁣
Bila sedih, makan.⁣
Bila frust, makan.⁣
Bila sorang, makan.⁣
⁣
Saya ada PCOS.⁣
Doktor kata kuruskanlah sikit badan tu, boleh tambah chances untuk dapat baby.⁣
⁣
Bila saya sedih, saya makan.⁣
⁣
7 tahun berkahwin, baru saya dapat baby.⁣
Allah maha Agung.⁣
Perut saya naik sikit je.⁣
Lepas beranak, immediately saya 15kg lagi ringan dari berat asal.⁣
⁣
Saya suka makan.⁣
⁣
Anak kecik comel je.⁣
Saya mula membesar balik.⁣
⁣
Saya belum berjaya menambah baby.⁣
⁣
Bila saya frust, saya makan.⁣
⁣
Satu hari, saya pandang anak saya dan fikir. Kalau Mommy sakit, Mommy tua, Eyaan kena jaga.⁣
⁣
Kalau Daddy sakit, Daddy tua, Eyaan kena jaga.⁣
⁣
Saya tak lalu makan.⁣
⁣
Saya nak sihat.⁣
Saya tak nak menyusahkan anak, suami dan keluarga.⁣
Saya sayang keluarga saya.⁣
Saya sayang diri saya.⁣
⁣
Saya ingin sihat. Saya pilih jaga makan.⁣
⁣
Saya pilih untuk tidak mengah bila kejar anak saya.⁣
⁣
Saya pilih untuk lebih bertenaga bila main dengan anak saya.⁣
⁣
Saya pilih untuk mengajar dia tentang menjadi sihat, supaya dia tak jadi gemuk seperti saya.⁣
⁣
Saya ingin sihat supaya saya boleh tengok dia berkeluarga."⁣
⁣
#TasVengers⁣
#BeyondFitness⁣
#FitBlastX⁣
#JalanTerus⁣
#FitScarf⁣
#JacSport⁣
#TeamWorkout⁣
#FitMalaysia⁣
#JomKurus⁣
#jomkurusklcc⁣
#jomkurustitiwangsa⁣
#klcc⁣
#titiwangsa⁣
#eatcleanmalaysia⁣
#makantapikurus⁣
#kurustanpaproduct⁣
@tasvengers⁣
@fitscarf⁣
@jacsport.3d
  • @surayabintiali Profile picture

    @surayabintiali

    TESTIMONI TASVENGERS⁣

    "When your WHY is powerful then your HOW is easy."⁣

    Testimoni 1⁣

    Ini Coach Zain & Coach Ema. Coach FITBLASTX NILAI. Setiap testimoni kami yang berjaya mempunyai WHY yang sangat powerful. Jom kita baca kat bawah WHY mereka tukar gaya hidup?⁣

    Saya terkesan dengan ayat "kalau Mommy dan Daddy sakit, Eyaan kena jaga" 😭😭. Sebab anak saya pun seorang dan masih kecil.⁣

    Nak jadi macam Coach Ema dan Coach Zain? Meh wasap.com.my/+60195903855. ⁣
    Apa yang kami dapat yang baik-baik belaka. Apa yang baik ingin kami kongsikan dengan yang lain.⁣

    "Hi, saya Ema.⁣

    Saya memang tembam dari kecik.⁣
    Saya pernah kurus masa MRSM je, sebab main hoki siang malam, pagi petang.⁣

    Saya suka sangat makan.⁣
    Bila happy, makan.⁣
    Bila sedih, makan.⁣
    Bila frust, makan.⁣
    Bila sorang, makan.⁣

    Saya ada PCOS.⁣
    Doktor kata kuruskanlah sikit badan tu, boleh tambah chances untuk dapat baby.⁣

    Bila saya sedih, saya makan.⁣

    7 tahun berkahwin, baru saya dapat baby.⁣
    Allah maha Agung.⁣
    Perut saya naik sikit je.⁣
    Lepas beranak, immediately saya 15kg lagi ringan dari berat asal.⁣

    Saya suka makan.⁣

    Anak kecik comel je.⁣
    Saya mula membesar balik.⁣

    Saya belum berjaya menambah baby.⁣

    Bila saya frust, saya makan.⁣

    Satu hari, saya pandang anak saya dan fikir. Kalau Mommy sakit, Mommy tua, Eyaan kena jaga.⁣

    Kalau Daddy sakit, Daddy tua, Eyaan kena jaga.⁣

    Saya tak lalu makan.⁣

    Saya nak sihat.⁣
    Saya tak nak menyusahkan anak, suami dan keluarga.⁣
    Saya sayang keluarga saya.⁣
    Saya sayang diri saya.⁣

    Saya ingin sihat. Saya pilih jaga makan.⁣

    Saya pilih untuk tidak mengah bila kejar anak saya.⁣

    Saya pilih untuk lebih bertenaga bila main dengan anak saya.⁣

    Saya pilih untuk mengajar dia tentang menjadi sihat, supaya dia tak jadi gemuk seperti saya.⁣

    Saya ingin sihat supaya saya boleh tengok dia berkeluarga."⁣

    #TasVengers
    #BeyondFitness
    #FitBlastX
    #JalanTerus
    #FitScarf
    #JacSport
    #TeamWorkout
    #FitMalaysia
    #JomKurus
    #jomkurusklcc
    #jomkurustitiwangsa
    #klcc
    #titiwangsa
    #eatcleanmalaysia
    #makantapikurus
    #kurustanpaproduct
    @tasvengers
    @fitscarf
    @jacsport.3d

  •  20  1  22 hours ago
  • 简单和大家介绍我们Cellglo六大全天然产品
❣Cellglo 6宝❣
✅水晶眼睛 Crystal Eyes
✅美白皂 Deep Cleansing Bar
✅细亮霜 Creme 21
✅防晒霜 Sunblock Sunscreen Cream
✅白宝龙 Blanc Pur
✅纤姿益 Mince Beaute 📍水晶眼睛帮助改善11种眼睛问题:近视,散光,老花,白内障,青光眼,飞蚊症,夜盲症,懒惰眼,老话黄斑部病,干眼症,视网膜脱离 !帮助眼睛补充营养和叶黄素,减少伤害! 📍美白皂适合一家大小使用,改善肌肤问题…可以洗脸减少痘痘,刷牙,洗头,洗澡!减少肌肤上的黑色素及黑头粉刺 📍细亮霜帮助调理荷尔蒙,减少女性问题!帮助淋巴排毒,达到体内体外的保养 📍保湿防晒霜 SPF50PA+++
不油腻!加上美白保湿防晒功效!不阻塞毛孔!无需卸妆,用美白皂清洗就可以了 📍白宝龙 Blanc Pur
美白您的肌肤只需一个疗程!由杨贵妃首选保养成分雪耳形成!我们采用顶级的雪耳及石榴精华!让饮用者能达到安全有效的美白肌肤! 📍纤姿益 Mince Beaute
新品Cellglo Mince Beaute,健康排毒瘦身产品。
🚫  不腹泻 🚫 不浓稠 🚫 不节食 🚫 不心脏加速
适合肥胖者,便秘,消化不良,爱吃者,大肚腩,产后肥胖,水肿和皮肤松弛。
看看它里面的成分,都是一些“珍贵营养价值高”的成分。最重要男女老少及7岁小孩子都可以安心服用 ✅纯天然 ✅健康 ✅安全 ✅保障

现货现货❗️快来把它们带回家吧😘

WeChat:yeelingtan218
我们有提供面交服务:
#kualalumpur #scottgarden #puchongjaya #midvally #timesquare #pavilion #cherasikon #vivahome #kepongjusco #sentul #pudu #sunway #sripetaling #kuchailama #leisuremall #cherasmahkota #desapetaling #wangsamaju #setapak #ampang #shamelin #pandanindah #premaisuri #salakselatan #tamanmidah #kepong #titiwangsa #batu11
  • @jcjc112592 Profile picture

    @jcjc112592

    简单和大家介绍我们Cellglo六大全天然产品
    ❣Cellglo 6宝❣
    ✅水晶眼睛 Crystal Eyes
    ✅美白皂 Deep Cleansing Bar
    ✅细亮霜 Creme 21
    ✅防晒霜 Sunblock Sunscreen Cream
    ✅白宝龙 Blanc Pur
    ✅纤姿益 Mince Beaute 📍水晶眼睛帮助改善11种眼睛问题:近视,散光,老花,白内障,青光眼,飞蚊症,夜盲症,懒惰眼,老话黄斑部病,干眼症,视网膜脱离 !帮助眼睛补充营养和叶黄素,减少伤害! 📍美白皂适合一家大小使用,改善肌肤问题…可以洗脸减少痘痘,刷牙,洗头,洗澡!减少肌肤上的黑色素及黑头粉刺 📍细亮霜帮助调理荷尔蒙,减少女性问题!帮助淋巴排毒,达到体内体外的保养 📍保湿防晒霜 SPF50PA+++
    不油腻!加上美白保湿防晒功效!不阻塞毛孔!无需卸妆,用美白皂清洗就可以了 📍白宝龙 Blanc Pur
    美白您的肌肤只需一个疗程!由杨贵妃首选保养成分雪耳形成!我们采用顶级的雪耳及石榴精华!让饮用者能达到安全有效的美白肌肤! 📍纤姿益 Mince Beaute
    新品Cellglo Mince Beaute,健康排毒瘦身产品。
    🚫 不腹泻 🚫 不浓稠 🚫 不节食 🚫 不心脏加速
    适合肥胖者,便秘,消化不良,爱吃者,大肚腩,产后肥胖,水肿和皮肤松弛。
    看看它里面的成分,都是一些“珍贵营养价值高”的成分。最重要男女老少及7岁小孩子都可以安心服用 ✅纯天然 ✅健康 ✅安全 ✅保障

    现货现货❗️快来把它们带回家吧😘

    WeChat:yeelingtan218
    我们有提供面交服务:
    #kualalumpur #scottgarden #puchongjaya #midvally #timesquare #pavilion #cherasikon #vivahome #kepongjusco #sentul #pudu #sunway #sripetaling #kuchailama #leisuremall #cherasmahkota #desapetaling #wangsamaju #setapak #ampang #shamelin #pandanindah #premaisuri #salakselatan #tamanmidah #kepong #titiwangsa #batu11

  •  0  0  18 August, 2019

Top #Titiwangsa Posts

  • Ribu-ribu pokok mengkudu
Cincin permata jatuh ke ruang
Kalau rindu sebut namaku
Raja Bakor 23 dikenang-kenang
.
Alhamdulillah..
.
Alkisah sejak hampir sebulan kami beroperasi, sedari pertengahan Ramadan yang lalu, rata-rata maklum balas yang kami terima sangat memberangsangkan.
.
Waima kemunculan kali kedua Raja Bakor 23 kali ini masih di fasa awal, namun reaksi yg kami terima memang padu.
.
Berita baek buat semua, dek kerana sambutan yg hangat pada bulan Ramadan yg lalu, kami berhasrat untuk melanjutkan promosi HARGA PENGENALAN sehingga hari terakhir Aidilfitri!!
.
Seusai Syawal, harga jualan kami akan kembali normal (masih murah untuk suatu pengalaman yang mahal di tengah Kotaraya Kuala Lumpur)
.
Ater, moh kiter bakor!!
.
p/s: Kumamoto Wagyu Cheese Burgers are waiting for you!! Pls secure advance booking at least one day in advance
.
#rajabakor23 #doplohtiga #atermohkiterbakor #kualalumpur #titiwangsa #bestburgers #hargamurahpengalamanmahal #kumamotowagyu #wagyuhalal
  • @doplohtiga Profile picture

    @doplohtiga

    Doplohtiga

    Ribu-ribu pokok mengkudu
    Cincin permata jatuh ke ruang
    Kalau rindu sebut namaku
    Raja Bakor 23 dikenang-kenang
    .
    Alhamdulillah..
    .
    Alkisah sejak hampir sebulan kami beroperasi, sedari pertengahan Ramadan yang lalu, rata-rata maklum balas yang kami terima sangat memberangsangkan.
    .
    Waima kemunculan kali kedua Raja Bakor 23 kali ini masih di fasa awal, namun reaksi yg kami terima memang padu.
    .
    Berita baek buat semua, dek kerana sambutan yg hangat pada bulan Ramadan yg lalu, kami berhasrat untuk melanjutkan promosi HARGA PENGENALAN sehingga hari terakhir Aidilfitri!!
    .
    Seusai Syawal, harga jualan kami akan kembali normal (masih murah untuk suatu pengalaman yang mahal di tengah Kotaraya Kuala Lumpur)
    .
    Ater, moh kiter bakor!!
    .
    p/s: Kumamoto Wagyu Cheese Burgers are waiting for you!! Pls secure advance booking at least one day in advance
    .
    #rajabakor23 #doplohtiga #atermohkiterbakor #kualalumpur #titiwangsa #bestburgers #hargamurahpengalamanmahal #kumamotowagyu #wagyuhalal

  •  318  50  19 June, 2019