#ShahAlam Instagram Photos & Videos

ShahAlam - 4m posts

Hashtag Popularity

2.9
average comments
173.7
average likes

Latest #ShahAlam Posts

  • PERHATIAN!! Kami mencari perkerja untuk jawatan GENERAL WORKER. Terbuka kepada LELAKI sahaja. Kami mencari seorg yang rajin untuk menjadi pembantu kepada artis didalam kerja2 production...Nak berada didalam dunia kreatif? Join kasturi studio

#generalworker #shahalam #instamalaysia #jawatankosong
  • PERHATIAN!! Kami mencari perkerja untuk jawatan GENERAL WORKER. Terbuka kepada LELAKI sahaja. Kami mencari seorg yang rajin untuk menjadi pembantu kepada artis didalam kerja2 production...Nak berada didalam dunia kreatif? Join kasturi studio

    #generalworker #shahalam #instamalaysia #jawatankosong

  •  4  0  12 minutes ago
  • Totebag printing services 🎉 😉😊
.
.
Minimum order 50pcs ☺️ .
.
Need our catalog with price list? Kindly DM us your email address or whatsapp us 😁 
01123804547
01123804547
.
.
Pstt..If you have certain budget requirement, let us know so we can discuss and arrange type of bags that suit with your budget requirement 😊

Suitable for any ocassion :-
▪️ Class / Faculty / School
▪️ Birthday Goodies
▪️ Wedding Goodies
▪️ Organization ▪️ Events
▪️ Charity
.
.
For more info :
Whatsapp link at our bio .
📩 : miragestoremy@yahoo.com
📩 : madtotebag@rocketmail.com
  • Totebag printing services 🎉 😉😊
    .
    .
    Minimum order 50pcs ☺️ .
    .
    Need our catalog with price list? Kindly DM us your email address or whatsapp us 😁
    01123804547
    01123804547
    .
    .
    Pstt..If you have certain budget requirement, let us know so we can discuss and arrange type of bags that suit with your budget requirement 😊

    Suitable for any ocassion :-
    ▪️ Class / Faculty / School
    ▪️ Birthday Goodies
    ▪️ Wedding Goodies
    ▪️ Organization ▪️ Events
    ▪️ Charity
    .
    .
    For more info :
    Whatsapp link at our bio .
    📩 : miragestoremy@yahoo.com
    📩 : madtotebag@rocketmail.com

  •  0  1  20 minutes ago
  • Tak sanggup dh kan berdesing telinga suami tegur. 
Perut buncit lah. 
Lengan meggelebeh lah. 
Perut merekah lah. .
Amalkan je xs perfect combo in sha Allah semua masalah tu blh selesai. .
Klik link di bio
  • Tak sanggup dh kan berdesing telinga suami tegur.
    Perut buncit lah.
    Lengan meggelebeh lah.
    Perut merekah lah. .
    Amalkan je xs perfect combo in sha Allah semua masalah tu blh selesai. .
    Klik link di bio

  •  2  3  20 minutes ago
  • Nak kurus ni susah ke?
.
.
Susah bila awk block mindset awk dgn mengatakan ianya susah. .
Klu awk buang blockage tu dan letakkan fokus utk betul2 kurus,awk mind body and soul awk akan bergerak selari capai misi utk kurus tu. .
Jom join challenge DARE TO TRANSFORM by Harqis Empire. .
Semangat awk nak kurus tu akan jd sangat luar biasa in sha Allah❤️ Klik link di bio.
  • Nak kurus ni susah ke?
    .
    .
    Susah bila awk block mindset awk dgn mengatakan ianya susah. .
    Klu awk buang blockage tu dan letakkan fokus utk betul2 kurus,awk mind body and soul awk akan bergerak selari capai misi utk kurus tu. .
    Jom join challenge DARE TO TRANSFORM by Harqis Empire. .
    Semangat awk nak kurus tu akan jd sangat luar biasa in sha Allah❤️ Klik link di bio.

  •  1  1  21 minutes ago
  • It’s almost bedtime. Don’t forget to take your Aloe Vera best before sleep! #goodnight
  • It’s almost bedtime. Don’t forget to take your Aloe Vera best before sleep! #goodnight

  •  0  1  25 minutes ago

Top #ShahAlam Posts