#Seremban Instagram Photos & Videos

Seremban - 992.2k posts

Latest #Seremban Posts

Advertisements

Advertisements

  • 瘦脸针进行中~~~
你以为别人削骨了,其实别人只是抽了两分钟时间打了个针💉
别美图秀秀欺骗自己了😂😂
自己摸摸咬肌大不大,大了就来打瘦脸针吧!! 安全无副作用,马上上班去👍🏻
优惠满满的,只需要9xx‼️ ——————————————————
咨询F72AestheticBeauty美容顾问 >>> WeChat ID: F72_AestheticBeauty
WhatsApp: https://api.whatsapp.com/send?phone=601165591213&text=

Follow on >>>
Facebook Page: http://fb.me/F72AestheticBeauty
Instagram:https://www.instagram.com/f72aestheticbeauty/?hl=zh-tw

#F72AestheticBeauty #seremban 
#咬肌 #瘦脸 #肉毒
  • 瘦脸针进行中~~~
    你以为别人削骨了,其实别人只是抽了两分钟时间打了个针💉
    别美图秀秀欺骗自己了😂😂
    自己摸摸咬肌大不大,大了就来打瘦脸针吧!! 安全无副作用,马上上班去👍🏻
    优惠满满的,只需要9xx‼️ ——————————————————
    咨询F72AestheticBeauty美容顾问 >>> WeChat ID: F72_AestheticBeauty
    WhatsApp: https://api.whatsapp.com/send?phone=601165591213&text=

    Follow on >>>
    Facebook Page: http://fb.me/F72AestheticBeauty
    Instagram:https://www.instagram.com/f72aestheticbeauty/?hl=zh-tw

    #F72AestheticBeauty #seremban
    #咬肌 #瘦脸 #肉毒
  •  0  0  7 minutes ago
  • Mana satu pilihan uollss?? Esk cust. thank jiha ramai order Fudgy Brownies, yang nak selit order boleh whatsapp jiha www.wasap.my/+60183232454.

Nah.. jiha list semula harga brownies. 
So uolls boleh pilih mana satu yang suka 🤩 .
🔥Plain brownies RM30
🔥Almond brownies RM35
🔥Nutella brownies RM40
🔥Peanut Butter Brownies RM38
.
🔥4 season Brownies RM40
➡️nutella
➡️peanutbutter
➡️choc chip callebeaut
➡️almond
.
🔥 Mix Brownies (2 or 3 mix top)
➡️RM40
.
🔥Plain brownies + (almond,nutella,peanutbutter,choc chip callebaut) ➡️RM38

Perhatian‼️‼️‼️
Untuk Brownies seperti di gambar fudgy brownies almond + choc chip callebaut jiha buat PROMO hingga end of March. Hanya RM35 SAHAJA!! / HARGA ASAL RM40. .

So kalau pening nak pilih mana satu, try dulu yang promo ni 😍. . ☑️*Saiz brownies 8 × 8 inci

#sayajual #brownies #premiumbrownies #cellebeaut #chocolate #selayang #kepong #frim #seremban #senawang
  • Mana satu pilihan uollss?? Esk cust. thank jiha ramai order Fudgy Brownies, yang nak selit order boleh whatsapp jiha www.wasap.my/+60183232454.

    Nah.. jiha list semula harga brownies.
    So uolls boleh pilih mana satu yang suka 🤩 .
    🔥Plain brownies RM30
    🔥Almond brownies RM35
    🔥Nutella brownies RM40
    🔥Peanut Butter Brownies RM38
    .
    🔥4 season Brownies RM40
    ➡️nutella
    ➡️peanutbutter
    ➡️choc chip callebeaut
    ➡️almond
    .
    🔥 Mix Brownies (2 or 3 mix top)
    ➡️RM40
    .
    🔥Plain brownies + (almond,nutella,peanutbutter,choc chip callebaut) ➡️RM38

    Perhatian‼️‼️‼️
    Untuk Brownies seperti di gambar fudgy brownies almond + choc chip callebaut jiha buat PROMO hingga end of March. Hanya RM35 SAHAJA!! / HARGA ASAL RM40. .

    So kalau pening nak pilih mana satu, try dulu yang promo ni 😍. . ☑️*Saiz brownies 8 × 8 inci

    #sayajual #brownies #premiumbrownies #cellebeaut #chocolate #selayang #kepong #frim #seremban #senawang
  •  2  0  8 minutes ago

Advertisements

  • NAK MAKAN RINGAN-RINGAN??
Mari nikmati keenakan MUSHROOM SOUP dicicah pula dengan G.BREAD yang hurmmmm Marrrveless😋😋😋
.
Untuk tempahan mengikut outlet berdekatan dengan anda boleh hubungi nombor di bawah 😊😊
.
Polperro Seksyen 7 Shah Alam
No.Tel:03-55236679

Polperro Seksyen 13 Shah Alam 
No.Tel:03-55237933

Polperro Seremban 2
No.Tel: 06-6013244

Polperro Seksyen 18 Shah Alam
No. Tel: 03-55452625

Untuk tempahan melalui whatsapp boleh terus tekan link ni www.wasap.my/60199999429/untuktempahanmeja
.
#westernfood
#polperrosteakhouse
#polperrogroup
#steakhouse
#shahalam
#seremban
#makansedap
  • NAK MAKAN RINGAN-RINGAN??
    Mari nikmati keenakan MUSHROOM SOUP dicicah pula dengan G.BREAD yang hurmmmm Marrrveless😋😋😋
    .
    Untuk tempahan mengikut outlet berdekatan dengan anda boleh hubungi nombor di bawah 😊😊
    .
    Polperro Seksyen 7 Shah Alam
    No.Tel:03-55236679

    Polperro Seksyen 13 Shah Alam
    No.Tel:03-55237933

    Polperro Seremban 2
    No.Tel: 06-6013244

    Polperro Seksyen 18 Shah Alam
    No. Tel: 03-55452625

    Untuk tempahan melalui whatsapp boleh terus tekan link ni www.wasap.my/60199999429/untuktempahanmeja
    .
    #westernfood
    #polperrosteakhouse
    #polperrogroup
    #steakhouse
    #shahalam
    #seremban
    #makansedap
  •  5  0  1 hour ago
  • BREASTPUMP YANG TIADA TIUB LANGSUNG😱
.
Ya! Mudah nak guna, selit je dalam baju, terus mengepam dan mama boleh buat kerja / berjalan2, takde siapa tahu mama tengah mengepam.. sesuai sgt utk mama yg superb busy. .
Kak Sha excited sangat nak share Live Review Cimilre C1 yg canggih takde tiub dgn mama semua😘
.
⭐️KHAMIS,  21 Mac , 330pm ⭐️
.
Live Review on Cimilre C1 !
================= Day : Thursday 
Date: 21 Mac 2019
Time: 330pm
FB Page: Mommyzone 
http://www.facebook.com/mommyzone2

Boleh tahu.. ada tak mama looking forward nak join live review pam Cimilre C1, nanti?
.
Kalau ada yg rasa2 macam nak join, boleh komen SAYA.
.
Kalau nak tanya apa2 dlm live nanti.. dialu2kan.. inilah masanya!
.
Psss... FREE tester pam C1 ada di Mommyzone sekarang sampai hari Sabtu 23/3 ini sahaja . Lepas tu tiada lagi tester sebab perlu dihantar ke HQ CIMILRE. Jadi mama jangan lepaskan peluang, cuba try test pam C1 ni di badan secara PERCUMA hanya di Mommyzone😘
.
.
🌹 MAMA.. ... tolong kak Sha sikit leh?  like & share banyak2 please🤗Supaya lebih ramai mama lain dapat manfaat dari sharing ni esok😘😘
.

#mommyzone 
#jommengepam
#NowEveryMomCanBreastfeed #cimilre #cimilrec1 #cimilremalaysia
#autumnz #spectra #evelove #malish #lacte #cimilre #youha #avent 
#breastpump 
#breastfeed
#susuibu 
#kedaibreastpump 
#kedaibreastpumpmurah 
#pamsusu
#pamsusumurah
#breastpumpmalaysia
#nilai #mantin #bangi #seremban
#bfmom 
#ebm
.
  • BREASTPUMP YANG TIADA TIUB LANGSUNG😱
    .
    Ya! Mudah nak guna, selit je dalam baju, terus mengepam dan mama boleh buat kerja / berjalan2, takde siapa tahu mama tengah mengepam.. sesuai sgt utk mama yg superb busy. .
    Kak Sha excited sangat nak share Live Review Cimilre C1 yg canggih takde tiub dgn mama semua😘
    .
    ⭐️KHAMIS, 21 Mac , 330pm ⭐️
    .
    Live Review on Cimilre C1 !
    ================= Day : Thursday
    Date: 21 Mac 2019
    Time: 330pm
    FB Page: Mommyzone
    http://www.facebook.com/mommyzone2

    Boleh tahu.. ada tak mama looking forward nak join live review pam Cimilre C1, nanti?
    .
    Kalau ada yg rasa2 macam nak join, boleh komen SAYA.
    .
    Kalau nak tanya apa2 dlm live nanti.. dialu2kan.. inilah masanya!
    .
    Psss... FREE tester pam C1 ada di Mommyzone sekarang sampai hari Sabtu 23/3 ini sahaja . Lepas tu tiada lagi tester sebab perlu dihantar ke HQ CIMILRE. Jadi mama jangan lepaskan peluang, cuba try test pam C1 ni di badan secara PERCUMA hanya di Mommyzone😘
    .
    .
    🌹 MAMA.. ... tolong kak Sha sikit leh? like & share banyak2 please🤗Supaya lebih ramai mama lain dapat manfaat dari sharing ni esok😘😘
    .

    #mommyzone
    #jommengepam
    #NowEveryMomCanBreastfeed #cimilre #cimilrec1 #cimilremalaysia
    #autumnz #spectra #evelove #malish #lacte #cimilre #youha #avent
    #breastpump
    #breastfeed
    #susuibu
    #kedaibreastpump
    #kedaibreastpumpmurah
    #pamsusu
    #pamsusumurah
    #breastpumpmalaysia
    #nilai #mantin #bangi #seremban
    #bfmom
    #ebm
    .
  •  4  2  1 hour ago
  • 🇲🇾
KUCHING: “Saya menyimpan rakaman itu sejak kira-kira tiga tahun lalu kerana bimbang ada yang mempersendakan, tetapi selepas mendapatkan nasihat daripada mereka yang arif dalam hal agama, kini saya sedia mendedahkannya kepada umum,” kata Jasni Ali Seman.

Pesara guru berusia 60 tahun itu berkata demikian ketika mendedahkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di rumahnya di Matang Jaya pada 2016.

Rakaman berdurasi 51 saat itu jelas memaparkan objek putih terbang di halaman rumahnya sebelum ia hilang.

Beliau berkata, sejak melihat rakaman itu, beliau bertemu dengan beberapa ustaz bertanyakan apakah sebenarnya objek itu.
.
“Kejadian itu dirakam selepas waktu subuh pada bulan Ramadan 2016 dan saya menyedarinya ketika meneliti rakaman CCTV yang saya lakukan setiap seminggu sekali,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Jasni berkata, selepas itu beliau bertemu dengan beberapa ustaz dan mereka menjelaskan ia adalah malaikat.
.
“Ustaz menasihatkan saya, sebagai orang yang beriman, kita harus percaya kepada malaikat dan ada sebab ia menunjukkan dirinya dalam rakaman CCTV itu.
.
“Pada mulanya, saya tidak berhasrat untuk menghebahkan kejadian itu, tetapi kini saya bersedia untuk sekadar berkongsi dengan orang ramai apa yang berlaku ketika bulan Ramadan itu,” katanya.

Beliau berkata, selepas rakaman itu, beliau kerap memeriksa CCTV di kediamannya itu.
.
“Bagaimanapun, sehingga kini tiada lagi objek serupa yang dirakamkan,” katanya.

Sumber: BHonline
.
.
  • 🇲🇾
    KUCHING: “Saya menyimpan rakaman itu sejak kira-kira tiga tahun lalu kerana bimbang ada yang mempersendakan, tetapi selepas mendapatkan nasihat daripada mereka yang arif dalam hal agama, kini saya sedia mendedahkannya kepada umum,” kata Jasni Ali Seman.

    Pesara guru berusia 60 tahun itu berkata demikian ketika mendedahkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di rumahnya di Matang Jaya pada 2016.

    Rakaman berdurasi 51 saat itu jelas memaparkan objek putih terbang di halaman rumahnya sebelum ia hilang.

    Beliau berkata, sejak melihat rakaman itu, beliau bertemu dengan beberapa ustaz bertanyakan apakah sebenarnya objek itu.
    .
    “Kejadian itu dirakam selepas waktu subuh pada bulan Ramadan 2016 dan saya menyedarinya ketika meneliti rakaman CCTV yang saya lakukan setiap seminggu sekali,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

    Jasni berkata, selepas itu beliau bertemu dengan beberapa ustaz dan mereka menjelaskan ia adalah malaikat.
    .
    “Ustaz menasihatkan saya, sebagai orang yang beriman, kita harus percaya kepada malaikat dan ada sebab ia menunjukkan dirinya dalam rakaman CCTV itu.
    .
    “Pada mulanya, saya tidak berhasrat untuk menghebahkan kejadian itu, tetapi kini saya bersedia untuk sekadar berkongsi dengan orang ramai apa yang berlaku ketika bulan Ramadan itu,” katanya.

    Beliau berkata, selepas rakaman itu, beliau kerap memeriksa CCTV di kediamannya itu.
    .
    “Bagaimanapun, sehingga kini tiada lagi objek serupa yang dirakamkan,” katanya.

    Sumber: BHonline
    .
    .
  •  196  6  1 hour ago