#Selangor Instagram Photos & Videos

Selangor - 4.4m posts

Hashtag Popularity

4
average comments
348.1
average likes

Latest #Selangor Posts

  • CORNER LOT 2 STOREY SEMI DETACHED HOUSE TAMAN TASIK SEMENYIH - Move In Condition
. 
Asking Price: RM 650,000.00 Negotiable
.
Leasehold non bumi
Land Area : 3380 sqft 
Builtup Area : 1812sqft 
4 Bedrooms 3 Bathrooms 
Kitchen Table Top 
8 Airconds provided
Move in condition
. 
Nearby:
Diamond City by Country Garden
Setia Mayuri by SP Setia
Setia Ecohill
Setia Eco Majestic
Taman Tasik Semenyih shoplot
Police Station 
Nottingham University Malaysia 
Bukit Broga 
Surau An Nashr 
Sekolah Keb Kg Rinching
Sekolah Men Keb Bandar Rinching
Petrol Station 
Tesco Semenyih 
Econsave Semenyih 
Pasar Semenyih 
The Store Semenyih 
Banks
. 
Easy Access:
LEKAS Highway 
SILK Highway

For more info or viewing session contact :
Sharifah Haslinda Sh Ali
0173071254 | REN25298
www.wasap.my/60173071254/semidtsiksmyh
MN ASSOCIATES (SA) SDN BHD

Idbadmnsa
#semidetachedhouse #forsale #houseforsale #semenyih #belowmarketvalue #broga #tamantasiksemenyih #selangor #lindaperundinghartanah
  • CORNER LOT 2 STOREY SEMI DETACHED HOUSE TAMAN TASIK SEMENYIH - Move In Condition
    .
    Asking Price: RM 650,000.00 Negotiable
    .
    Leasehold non bumi
    Land Area : 3380 sqft
    Builtup Area : 1812sqft
    4 Bedrooms 3 Bathrooms
    Kitchen Table Top
    8 Airconds provided
    Move in condition
    .
    Nearby:
    Diamond City by Country Garden
    Setia Mayuri by SP Setia
    Setia Ecohill
    Setia Eco Majestic
    Taman Tasik Semenyih shoplot
    Police Station
    Nottingham University Malaysia
    Bukit Broga
    Surau An Nashr
    Sekolah Keb Kg Rinching
    Sekolah Men Keb Bandar Rinching
    Petrol Station
    Tesco Semenyih
    Econsave Semenyih
    Pasar Semenyih
    The Store Semenyih
    Banks
    .
    Easy Access:
    LEKAS Highway
    SILK Highway

    For more info or viewing session contact :
    Sharifah Haslinda Sh Ali
    0173071254 | REN25298
    www.wasap.my/60173071254/semidtsiksmyh
    MN ASSOCIATES (SA) SDN BHD

    Idbadmnsa
    #semidetachedhouse #forsale #houseforsale #semenyih #belowmarketvalue #broga #tamantasiksemenyih #selangor #lindaperundinghartanah

  •  0  0  1 minute ago
  • Nana's first 3d printed item.. A dream catcher

Call us for any enquiry @ 03-80630414 or @ 0122737190

Visit our website www.cadtraining.com.my
  • Nana's first 3d printed item.. A dream catcher

    Call us for any enquiry @ 03-80630414 or @ 0122737190

    Visit our website www.cadtraining.com.my

  •  0  1  1 minute ago
  • JANGAN PERCAYA DENGAN KULIT ELFIRAA —
Ini semuaaa dustaaa ! Dah kenapa semua orang tergila gilakan produk BOUGAS ni ? Apa yang dah merasuk mereka ni Alya heran betul,bayangkanlah majoriti member Alya memang pengguna tegar BOUGAS ! Diorang cakap jangan tanya kenapa kene test sendiri 😰
—
Start daripada tu Alya mula bingung dah berputus untuk try serum puaka BOUGAS lepas tengok Elfira pomote rasa jugak terdetik nak pakai maklumlah artissss kottt yang rekemen ! Sekarang dah masuk botol ke 5 Alya lah orang yang paling menyesal sebab tak try awal awal
—
Sekarang ni memang dah rasa sendiri penangan serum dengan scrub BOUGAS panahan pujian dari orang ramai buat Alya rasa diri sendiri ni seperti Snow White yang baru telan epal dan ofkosss 3 kali pandang Alya memang persis Elfiraaa 🤣
  • JANGAN PERCAYA DENGAN KULIT ELFIRAA —
    Ini semuaaa dustaaa ! Dah kenapa semua orang tergila gilakan produk BOUGAS ni ? Apa yang dah merasuk mereka ni Alya heran betul,bayangkanlah majoriti member Alya memang pengguna tegar BOUGAS ! Diorang cakap jangan tanya kenapa kene test sendiri 😰

    Start daripada tu Alya mula bingung dah berputus untuk try serum puaka BOUGAS lepas tengok Elfira pomote rasa jugak terdetik nak pakai maklumlah artissss kottt yang rekemen ! Sekarang dah masuk botol ke 5 Alya lah orang yang paling menyesal sebab tak try awal awal

    Sekarang ni memang dah rasa sendiri penangan serum dengan scrub BOUGAS panahan pujian dari orang ramai buat Alya rasa diri sendiri ni seperti Snow White yang baru telan epal dan ofkosss 3 kali pandang Alya memang persis Elfiraaa 🤣

  •  1  1  4 minutes ago
  • SCRUB MELUKAKAN ATAU MERAWAT KULIT 😣
-
Wehhhh buntuu la akal mok duk pikir apa function scrub sebenarnya!?.Kulit ni dah kasar macam kayu sejakk akhir akhir ni sebab asyik apply pondesyen and makeup setebal kasut tumit tinggi ni haaa 😭.Ada yang cakap asyik scrub boleh buat kulit luka macam hati kita yang terluka betoi kaaaa ?.
-
KENAPA KITA KENA SCRUB:.
✔️MEMBUANG SEL KULIT MATI.
✔️TINGGALKAN LAPISAN KULIT YANG LEBIH MUDA.
✔️BUAT KULIT SEMAKIN HALUS.
✔️HILANGKAN SISA SISA MAKEUP.
-
Scrub yang berlebihan jugak mengakibatkan kulit menjadi semakin nipis dan akan menyebabkan iritasi so paling helok korang semua scrub 1minggu 2 kali 👍🏿
  • SCRUB MELUKAKAN ATAU MERAWAT KULIT 😣
    -
    Wehhhh buntuu la akal mok duk pikir apa function scrub sebenarnya!?.Kulit ni dah kasar macam kayu sejakk akhir akhir ni sebab asyik apply pondesyen and makeup setebal kasut tumit tinggi ni haaa 😭.Ada yang cakap asyik scrub boleh buat kulit luka macam hati kita yang terluka betoi kaaaa ?.
    -
    KENAPA KITA KENA SCRUB:.
    ✔️MEMBUANG SEL KULIT MATI.
    ✔️TINGGALKAN LAPISAN KULIT YANG LEBIH MUDA.
    ✔️BUAT KULIT SEMAKIN HALUS.
    ✔️HILANGKAN SISA SISA MAKEUP.
    -
    Scrub yang berlebihan jugak mengakibatkan kulit menjadi semakin nipis dan akan menyebabkan iritasi so paling helok korang semua scrub 1minggu 2 kali 👍🏿

  •  1  1  7 minutes ago
  • _𝐒𝐞𝐤𝐚𝐥𝐢 𝐤𝐚𝐮 𝐝𝐨𝐧𝐠𝐚𝐤 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐢𝐭 𝐤𝐚𝐮 𝐥𝐮𝐩𝐚 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐢 𝐛𝐚𝐰𝐚𝐡_
  • _𝐒𝐞𝐤𝐚𝐥𝐢 𝐤𝐚𝐮 𝐝𝐨𝐧𝐠𝐚𝐤 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐢𝐭 𝐤𝐚𝐮 𝐥𝐮𝐩𝐚 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐢 𝐛𝐚𝐰𝐚𝐡_

  •  11  1  9 minutes ago
  • Ramai rupanya yang masih belum ada Facial Cleanser dalam Routine Skincare masing-masing 😱
-
Korang tawww tak untuk bersihkan segala kotoran pada waktu malam kiter kene cuci muka pada waktu pagi ❤️Yezzzz sebab ramai yang taktawww and buat-buat tak taww jerrr.Bila tak kotoran tak dapat dicuci dengan sebersihnya okey mulalah diserang PAK JER 🤭
-
Paling penting dalam Skincare Routine kiter adalah CLEANSER!So siapa yang dah rembat Bougas Facial Cleanser? So far memang ramai yang cakap beshhh giler sampai ada yang nak korek botol tuh fuhhhh lain macam kan?
  • Ramai rupanya yang masih belum ada Facial Cleanser dalam Routine Skincare masing-masing 😱
    -
    Korang tawww tak untuk bersihkan segala kotoran pada waktu malam kiter kene cuci muka pada waktu pagi ❤️Yezzzz sebab ramai yang taktawww and buat-buat tak taww jerrr.Bila tak kotoran tak dapat dicuci dengan sebersihnya okey mulalah diserang PAK JER 🤭
    -
    Paling penting dalam Skincare Routine kiter adalah CLEANSER!So siapa yang dah rembat Bougas Facial Cleanser? So far memang ramai yang cakap beshhh giler sampai ada yang nak korek botol tuh fuhhhh lain macam kan?

  •  2  1  12 minutes ago
  • adidas Originals Broomfield
100% new, original, PIGSKIN
Pre order
6UK-12UK
RM490
Free postage

#ruthlessbybibo
  • adidas Originals Broomfield
    100% new, original, PIGSKIN
    Pre order
    6UK-12UK
    RM490
    Free postage

    #ruthlessbybibo

  •  7  1  20 minutes ago
  • •
•
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/gm‼️ - masih DI TERUSKAN].
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️].
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️ - masih DI TERUSKAN].
•
• [Kedai buka seperti biasa hari ini @11:30 pagi!!]
•
• Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
"Love at first sight!" 💋
••••
Selected Collection.
a - 1-C063375 |  Wg: 4.11g |  Sz: 17.50 |  A: 3459.
•
b - 1-C061043 |  Wg: 9.44g |  Sz: 16 |  A: 41008.
•
c - 1-CBS061955 |  Sz: 15.
•
d - 1-RT063303 |  Wg: 84.67g |  L: 20.40 |  W: 3.30 |  A: 56807.
•
e - 1-RT048830 |  Wg: 40.68g |  L: 18.50 |  W: 2.00 |  A: 63306.
•
f - 1-RT059490 |  Wg: 16.73g |  L: 20.70 |  W: 0.80 |  A: 71105.
•
g - 1-CBS060828 |  Sz: 10.
•
h - 1-C060743 |  Wg: 5.68g |  Sz: 18 |  A: 8454.
•
i - 1-C062952 |  Wg: 5.96g |  Sz: 19 |  A: 9653.
•
j - 1-RT061071 |  Wg: 32.08g |  L: 18.30 |  W: 1.00 |  Sz: 1.30 |  A: 82254.
•
k - 1-RT063337 |  Wg: 15.50g |  L: 18.00 |  W: 2.10 |  A: 71755.
•
l - 1-RT063077 |  Wg: 30.88g |  L: 20.00 |  W: 2.00 |  A: 61856.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.g
⭕️ Trade-In TINGGI.)!
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion


  • • [DISKAUN KAW KAW + RM2/gm‼️ - masih DI TERUSKAN].
    • [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️].
    • [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️ - masih DI TERUSKAN].

    • [Kedai buka seperti biasa hari ini @11:30 pagi!!]

    • Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

    "Love at first sight!" 💋
    ••••
    Selected Collection.
    a - 1-C063375 | Wg: 4.11g | Sz: 17.50 | A: 3459.

    b - 1-C061043 | Wg: 9.44g | Sz: 16 | A: 41008.

    c - 1-CBS061955 | Sz: 15.

    d - 1-RT063303 | Wg: 84.67g | L: 20.40 | W: 3.30 | A: 56807.

    e - 1-RT048830 | Wg: 40.68g | L: 18.50 | W: 2.00 | A: 63306.

    f - 1-RT059490 | Wg: 16.73g | L: 20.70 | W: 0.80 | A: 71105.

    g - 1-CBS060828 | Sz: 10.

    h - 1-C060743 | Wg: 5.68g | Sz: 18 | A: 8454.

    i - 1-C062952 | Wg: 5.96g | Sz: 19 | A: 9653.

    j - 1-RT061071 | Wg: 32.08g | L: 18.30 | W: 1.00 | Sz: 1.30 | A: 82254.

    k - 1-RT063337 | Wg: 15.50g | L: 18.00 | W: 2.10 | A: 71755.

    l - 1-RT063077 | Wg: 30.88g | L: 20.00 | W: 2.00 | A: 61856.
    ••••
    ⭕️ SST 0%
    ........vs.
    ⭕️ Emas&Upah MURAH.
    ........vs.g
    ⭕️ Trade-In TINGGI.)!
    ........vs.
    ⭕️ Buy-Back TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
    ........vs.
    ⭕️ Pilihan MARVELOS.
    ........vs.
    ⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
    ........vs.
    ⭕️ FREE GIFT.
    ........vs.
    ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
    ••••
    💢 Our Location using Google Map, search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

    💢 For Waze, just search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS'

    💢 Our Hotline:
    03 4270 0791.

    #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  •  6  0  21 minutes ago

Top #Selangor Posts