#SayaJual Instagram Photos & Videos

SayaJual - 28.5m posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
291.7
average likes

Latest #SayaJual Posts

  • INFO.. INFO.. 📌Kenapa kita kena makan FATLOSS yang ramai org tak tahu sebenarnya...baca stori ni.. ini ilmu ya... post ini hanya skli n takda ulangan... khasiat FATLOSS yang saya selongkar..👇👇👇👇 👉 bukan sekadar nak buang lemak.. malah menyingkirkan toksin badan kita.. 👉 boleh mengurangkan tekanan darah kita..sebab lemak yang banyak berkumpul dijantung tersingkir sikit demi sedikit.. so rasa2 lancar tak perjalanan darah ke jantung.. ok tak mo cerita pnjang2.. bukak anatomi pasal jntung ya.. kalau lemak banyak dekat jntung.. dalam ni ramai nurse pasti paham... 👉 ni herba.. so herba ni macam2 kebolehan merawat kan... bukan skadar kurus tapi bagi tenaga pada kita supaya tak lemah ja kojer... 👉 Luka kencing manis boleh dirawat dengan serbuk FATLOSS kata herba.. 100% herba.. khasiatnya 10001 khasiat.. 👉 Tumit tak sakit .. lutut pun tak sakit..sebab dah reduce weight korang.. solat mudah.. nak berjalan pun mudah.. 👉 Jerawat pun kecut kalau guna serbuk FATLOSS ni.. nak tahu beli dlu baru saya ajar..
Serba sedikit..tak rugi kalau beli.. rugi kalau tak makan FATLOSS nii..😊 #dmsFighter #dmsViral #sayaGuna #sayaJual #sayaSharingManfaat #sayaGuide #dmsLuckyDraw 
#seumurHidupSetiapMasa
#popoCfu #kuTakkanMenyerah
  • INFO.. INFO.. 📌Kenapa kita kena makan FATLOSS yang ramai org tak tahu sebenarnya...baca stori ni.. ini ilmu ya... post ini hanya skli n takda ulangan... khasiat FATLOSS yang saya selongkar..👇👇👇👇 👉 bukan sekadar nak buang lemak.. malah menyingkirkan toksin badan kita.. 👉 boleh mengurangkan tekanan darah kita..sebab lemak yang banyak berkumpul dijantung tersingkir sikit demi sedikit.. so rasa2 lancar tak perjalanan darah ke jantung.. ok tak mo cerita pnjang2.. bukak anatomi pasal jntung ya.. kalau lemak banyak dekat jntung.. dalam ni ramai nurse pasti paham... 👉 ni herba.. so herba ni macam2 kebolehan merawat kan... bukan skadar kurus tapi bagi tenaga pada kita supaya tak lemah ja kojer... 👉 Luka kencing manis boleh dirawat dengan serbuk FATLOSS kata herba.. 100% herba.. khasiatnya 10001 khasiat.. 👉 Tumit tak sakit .. lutut pun tak sakit..sebab dah reduce weight korang.. solat mudah.. nak berjalan pun mudah.. 👉 Jerawat pun kecut kalau guna serbuk FATLOSS ni.. nak tahu beli dlu baru saya ajar..
    Serba sedikit..tak rugi kalau beli.. rugi kalau tak makan FATLOSS nii..😊 #dmsFighter #dmsViral #sayaGuna #sayaJual #sayaSharingManfaat #sayaGuide #dmsLuckyDraw
    #seumurHidupSetiapMasa
    #popoCfu #kuTakkanMenyerah

  •  0  0  16 seconds ago
  • Thank you dear. AMBER GRACE CRUSHED BERRY

Material Premium Como Crepe. Hidden zip at back and sleeve. WhatsApp untuk tempahan #sayajual #bajukurung #bajubridesmaid
  • Thank you dear. AMBER GRACE CRUSHED BERRY

    Material Premium Como Crepe. Hidden zip at back and sleeve. WhatsApp untuk tempahan #sayajual #bajukurung #bajubridesmaid

  •  0  0  1 minute ago
  • Thank you dear. Sedondon AMBER GRACE LAVENDER FROST

Material Premium Como Crepe. Hidden zip at back and sleeve. WhatsApp untuk tempahan #sayajual #bajukurung #bajubridesmaid
  • Thank you dear. Sedondon AMBER GRACE LAVENDER FROST

    Material Premium Como Crepe. Hidden zip at back and sleeve. WhatsApp untuk tempahan #sayajual #bajukurung #bajubridesmaid

  •  0  0  3 minutes ago
  • Thank you dear. AMBER GRACE RIFFLE GREEN

Material Premium Como Crepe. Hidden zip at back and sleeve. WhatsApp untuk tempahan #sayajual #bajukurung #bajubridesmaid
  • Thank you dear. AMBER GRACE RIFFLE GREEN

    Material Premium Como Crepe. Hidden zip at back and sleeve. WhatsApp untuk tempahan #sayajual #bajukurung #bajubridesmaid

  •  0  0  3 minutes ago

Top #SayaJual Posts

  • Pengendali pasukan Selangor, B. Satiananthan telah memuji keputusan yang dilakukan oleh bekas pemain Pahang iaitu Norshahrul Idlan Talaha yang memilih untuk berhijrah ke Thailand untuk beraksi di sana .
. “Saya kenal beliau sejak Norshahrul berusia 18 tahun lagi dan beliau selalu berikan 100% ketika di atas padang. Walaupun beliau sudah berusia 34 tahun tetapi Norshahrul masih seorang pemain yang cukup baik.” .
.
“Disiplin yang dimiliki beliau sepatutnya membolehkan dirinya untuk bermain sekurang-kurangnya untuk dua hingga tiga tahun lagi di bola sepak tahap tertinggi.” Caption ditaja oleh @nikonlinesport

Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
✔Harga murah dan berpatutan
✔Printing pantas dan berkualiti
✔Jersi yang setaraf butik
✔Free nameset dan banyak lagi

JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
2nd ig @nik.jersey
  • Pengendali pasukan Selangor, B. Satiananthan telah memuji keputusan yang dilakukan oleh bekas pemain Pahang iaitu Norshahrul Idlan Talaha yang memilih untuk berhijrah ke Thailand untuk beraksi di sana .
    . “Saya kenal beliau sejak Norshahrul berusia 18 tahun lagi dan beliau selalu berikan 100% ketika di atas padang. Walaupun beliau sudah berusia 34 tahun tetapi Norshahrul masih seorang pemain yang cukup baik.” .
    .
    “Disiplin yang dimiliki beliau sepatutnya membolehkan dirinya untuk bermain sekurang-kurangnya untuk dua hingga tiga tahun lagi di bola sepak tahap tertinggi.” Caption ditaja oleh @nikonlinesport

    Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
    ✔Harga murah dan berpatutan
    ✔Printing pantas dan berkualiti
    ✔Jersi yang setaraf butik
    ✔Free nameset dan banyak lagi

    JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
    2nd ig @nik.jersey

  •  3,875  4  25 January, 2020
  • Selepas meraih keputusan positif dengan menundukkan Madura United 2-0 di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah pada Jumaat, Ketua Jurulatih Terengganu FC (TFC) sudah mula membuat perkiraan awal untuk menentukan kesebelasan utama pasukannya yang akan mengharungi saingan Liga Malaysia (Liga-M) yang akan membuka tirainya 29 Februari ini.

Caption ditaja oleh @nikonlinesport

Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
✔Harga murah dan berpatutan
✔Printing pantas dan berkualiti
✔Jersi yang setaraf butik
✔Free nameset dan banyak lagi

JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
2nd ig @nik.jersey
  • Selepas meraih keputusan positif dengan menundukkan Madura United 2-0 di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah pada Jumaat, Ketua Jurulatih Terengganu FC (TFC) sudah mula membuat perkiraan awal untuk menentukan kesebelasan utama pasukannya yang akan mengharungi saingan Liga Malaysia (Liga-M) yang akan membuka tirainya 29 Februari ini.

    Caption ditaja oleh @nikonlinesport

    Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
    ✔Harga murah dan berpatutan
    ✔Printing pantas dan berkualiti
    ✔Jersi yang setaraf butik
    ✔Free nameset dan banyak lagi

    JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
    2nd ig @nik.jersey

  •  1,131  2  21 hours ago
  • Bekas kapten England, Wayne Rooney gagal memberikan inspirasi buat pasukannya, Derby County apabila sekadar seri tanpa jaringan dengan kelab divisyen empat, Northampton dalam aksi pusingan keempat Piala FA, awal pagi.

Penyerang Northampton, Vadaine Oliver hampir meledak gol pada babak pertama tetapi percubaannya sekadar menggegar palang manakala Derby gagal melakukan percubaan tepat ke arah pintu gol lawan itu.

Kedua-dua pasukan akan beraksi dalam perlawanan ulangan selepas ini

Caption ditaja oleh @nikonlinesport

Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
✔Harga murah dan berpatutan
✔Printing pantas dan berkualiti
✔Jersi yang setaraf butik
✔Free nameset dan banyak lagi

JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
2nd ig @nik.jersey
  • Bekas kapten England, Wayne Rooney gagal memberikan inspirasi buat pasukannya, Derby County apabila sekadar seri tanpa jaringan dengan kelab divisyen empat, Northampton dalam aksi pusingan keempat Piala FA, awal pagi.

    Penyerang Northampton, Vadaine Oliver hampir meledak gol pada babak pertama tetapi percubaannya sekadar menggegar palang manakala Derby gagal melakukan percubaan tepat ke arah pintu gol lawan itu.

    Kedua-dua pasukan akan beraksi dalam perlawanan ulangan selepas ini

    Caption ditaja oleh @nikonlinesport

    Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
    ✔Harga murah dan berpatutan
    ✔Printing pantas dan berkualiti
    ✔Jersi yang setaraf butik
    ✔Free nameset dan banyak lagi

    JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
    2nd ig @nik.jersey

  •  1,816  2  25 January, 2020
  • Kelantan meneruskan rekod baik mereka dalam aksi persahabatan pra-musim selepas terikat 1-1 dengan kelab divisyen dua Thailand, Nara United di Stadium Sultan Muhammad IV pada Sabtu.

Pemain muda sensasi The Red Warriors (TRW), Nik Akif Syahiran muncul penyelamat apabila jaringannya pada penghujung permainan menyelamatkan maruah pasukannya dari dimalukan di hadapan ribuan penyokong yang hadir ke stadium.

Caption ditaja oleh @nikonlinesport

Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
✔Harga murah dan berpatutan
✔Printing pantas dan berkualiti
✔Jersi yang setaraf butik
✔Free nameset dan banyak lagi

JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
2nd ig @nik.jersey
  • Kelantan meneruskan rekod baik mereka dalam aksi persahabatan pra-musim selepas terikat 1-1 dengan kelab divisyen dua Thailand, Nara United di Stadium Sultan Muhammad IV pada Sabtu.

    Pemain muda sensasi The Red Warriors (TRW), Nik Akif Syahiran muncul penyelamat apabila jaringannya pada penghujung permainan menyelamatkan maruah pasukannya dari dimalukan di hadapan ribuan penyokong yang hadir ke stadium.

    Caption ditaja oleh @nikonlinesport

    Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
    ✔Harga murah dan berpatutan
    ✔Printing pantas dan berkualiti
    ✔Jersi yang setaraf butik
    ✔Free nameset dan banyak lagi

    JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
    2nd ig @nik.jersey

  •  602  1  21 hours ago
  • Zlatan Ibrahimovic menjadi watak penting ketika Ante Rebic meledak gol bagi membantu AC Milan melakar kemenangan 1-0 ke atas Brescia dalam saingan Serie A, awal pagi tadi.

Ia adalah kali pertama Milan berjaya melakar kemenangan dalam tiga perlawanan berturut-turut bagi saingan liga musim ini.

Ibrahimovic terlepas peluang terhidang bagi menjaringkan gol sebelum tamat separuh masa pertama tetapi hantaran lintangnya berjaya disudahkan dengan baik oleh Rebic yang masuk sebagai pemain gantian pada minit ke-71 sekali gus merekodkan gol ketiga dalam dua perlawanan.

Caption ditaja oleh @nikonlinesport

Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
✔Harga murah dan berpatutan
✔Printing pantas dan berkualiti
✔Jersi yang setaraf butik
✔Free nameset dan banyak lagi

JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
2nd ig @nik.jersey
  • Zlatan Ibrahimovic menjadi watak penting ketika Ante Rebic meledak gol bagi membantu AC Milan melakar kemenangan 1-0 ke atas Brescia dalam saingan Serie A, awal pagi tadi.

    Ia adalah kali pertama Milan berjaya melakar kemenangan dalam tiga perlawanan berturut-turut bagi saingan liga musim ini.

    Ibrahimovic terlepas peluang terhidang bagi menjaringkan gol sebelum tamat separuh masa pertama tetapi hantaran lintangnya berjaya disudahkan dengan baik oleh Rebic yang masuk sebagai pemain gantian pada minit ke-71 sekali gus merekodkan gol ketiga dalam dua perlawanan.

    Caption ditaja oleh @nikonlinesport

    Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
    ✔Harga murah dan berpatutan
    ✔Printing pantas dan berkualiti
    ✔Jersi yang setaraf butik
    ✔Free nameset dan banyak lagi

    JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
    2nd ig @nik.jersey

  •  649  2  25 January, 2020
  • Save of the Decade ⚔️
.
dua2 legendd , dua2 banyak menyumbangkan kudrat untuk #harimaumalaya . keeper terbaik Malaysia sepanjang zaman? 🇲🇾 .
.
.
credits: Instagram @trr3ditt 🤙🏻 Caption ditaja oleh @nikonlinesport

Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
✔Harga murah dan berpatutan
✔Printing pantas dan berkualiti
✔Jersi yang setaraf butik
✔Free nameset dan banyak lagi

JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
2nd ig @nik.jersey
  • Save of the Decade ⚔️
    .
    dua2 legendd , dua2 banyak menyumbangkan kudrat untuk #harimaumalaya . keeper terbaik Malaysia sepanjang zaman? 🇲🇾 .
    .
    .
    credits: Instagram @trr3ditt 🤙🏻 Caption ditaja oleh @nikonlinesport

    Cari jersi dengan harga paling murah dan banyak printing free!!!
    ✔Harga murah dan berpatutan
    ✔Printing pantas dan berkualiti
    ✔Jersi yang setaraf butik
    ✔Free nameset dan banyak lagi

    JOMM FOLLOW KAMI SEGERA DI @nikonlinesport
    2nd ig @nik.jersey

  •  4,629  18  23 January, 2020