#SabunGaramBuluh Instagram Photos & Videos

SabunGaramBuluh - 6.9k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
4.7
average likes

Latest #SabunGaramBuluh Posts

  • ☘️SABUN ME IKHTIAR UNTUK ANAK SYURGA☘️ ~Sharing sis Adilah Mansor

Hati ibu mana tak sedih melihat wajah anak jadi begitu..Doktor beritahu kena jangkitan kuman..bakteria. Sakitnya tak tertahan..Apatah lagi anak kecil yang tak pandai beritahu..hnya tangisan demi tangisan..Sampai tak boleh minum susu.. Terpaksa ibu kena guna pincagari utk beri anak minum susu..
. 
Tapi...alhamdulillah.. selepas seminggu beri anak mandi guna SABUN ME,dah hilang sakit tu..Muka pun dah kembali elok...Cerianya anak syurga.Hati ibu kembali gembira...
. 
Terima Kasih Allah..
Terima Kasih Sabun ME...
. 
Jom ikhtiar MENCEGAH KUMAN/VIRUS semudah mandi.
.
. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Jom dapat kan PROMO JIMAT SET KOMBO, Whatsap :
☘️ http://TicerLeesa.wasap.my / 0123739437
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - .
. 
#SabunME #SabunGaramBuluh #SabunBebasKimia
#SabunSihat #SabunAlovera #ProdukORIGINAL
  • ☘️SABUN ME IKHTIAR UNTUK ANAK SYURGA☘️ ~Sharing sis Adilah Mansor

    Hati ibu mana tak sedih melihat wajah anak jadi begitu..Doktor beritahu kena jangkitan kuman..bakteria. Sakitnya tak tertahan..Apatah lagi anak kecil yang tak pandai beritahu..hnya tangisan demi tangisan..Sampai tak boleh minum susu.. Terpaksa ibu kena guna pincagari utk beri anak minum susu..
    .
    Tapi...alhamdulillah.. selepas seminggu beri anak mandi guna SABUN ME,dah hilang sakit tu..Muka pun dah kembali elok...Cerianya anak syurga.Hati ibu kembali gembira...
    .
    Terima Kasih Allah..
    Terima Kasih Sabun ME...
    .
    Jom ikhtiar MENCEGAH KUMAN/VIRUS semudah mandi.
    .
    . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Jom dapat kan PROMO JIMAT SET KOMBO, Whatsap :
    ☘️ http://TicerLeesa.wasap.my / 0123739437
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - .
    .
    #SabunME #SabunGaramBuluh #SabunBebasKimia
    #SabunSihat #SabunAlovera #ProdukORIGINAL

  •  3  0  15 January, 2020
  • Sabun Marine Essence SUPER AJAIB !
.
.
Hanya gosok2 manja sahaja dapat menyelesaikan pelbagai masalah :-
.
.
✔ Hilangkan parut lama & baru
✔ Hilangkan strectmark ✔ Hilangkan selulit ✔ Hilangkan jerawat maka dan badan ✔ Masalah eczema teruk ✔ Masalah tumit berkerak & pecah2
✔ Sunburn & kulit x sekata
✔ Masalah kulit berminyak
✔ Mencerahkan pelipat ketiak, peha, kelengkang & leher ✔ Mencerahkan siku, lutut & buku lali
.
.
Apa yg hebat pasal #sabunmarineessence....satu family boleh pakai 👨‍👩‍👧‍👦...dari baby👶🏼smpai hingga dewasa 👩🏻👨🏻
.
.  pm/wassap untuk lebih info😉
www.wasap.my/6017-6768826

#CF_Team
#BizWithLove💕
#SabunBebasKimia #Antibakteria #SabunGaramBuluh
  • Sabun Marine Essence SUPER AJAIB !
    .
    .
    Hanya gosok2 manja sahaja dapat menyelesaikan pelbagai masalah :-
    .
    .
    ✔ Hilangkan parut lama & baru
    ✔ Hilangkan strectmark ✔ Hilangkan selulit ✔ Hilangkan jerawat maka dan badan ✔ Masalah eczema teruk ✔ Masalah tumit berkerak & pecah2
    ✔ Sunburn & kulit x sekata
    ✔ Masalah kulit berminyak
    ✔ Mencerahkan pelipat ketiak, peha, kelengkang & leher ✔ Mencerahkan siku, lutut & buku lali
    .
    .
    Apa yg hebat pasal #sabunmarineessence....satu family boleh pakai 👨‍👩‍👧‍👦...dari baby👶🏼smpai hingga dewasa 👩🏻👨🏻
    .
    . pm/wassap untuk lebih info😉
    www.wasap.my/6017-6768826

    #CF_Team
    #BizWithLove💕
    #SabunBebasKimia #Antibakteria #SabunGaramBuluh

  •  2  0  15 January, 2020
  • Haa... yg ni mesti ramai org hadap kan... terpaksa hadap. Cuaca panas skrg ni weyyyh.. fuhhh.. 🌞🌞
.
Even anak k mawar sendiri pun balik sekolah mengadu muka berbelang sebab sun burn.
.
Hari ni dia ada latihan merentas desa pula. Hari khamis actual day merentas desa. 🙈🙈
.
Hadehhh... belang sun burn tahap apa lah nanti mek tu yer.. hehe..😅
.
Ni haa.. dah ada org bg feedback.. kes belang yg serupa.. akibat sun burn juga laa.
.
Lps pinjam sabun hijau mak die.. (kes terlupa nak bawa balik pencuci muka sendiri).. muka jadi lebih segar, lebih cerah, tak berminyak dan bekas sun burn pun hilang.
.
Mak die pakai, jeragat pun hilang.
.
Apa lagi.. Terus order laa utk diri sendiri. Sbb best sgt fefeeling dia.. bila guna sabun ni. 😆😆
.
Haa.. Ada ker yg mengalami masalah yg serupa mcm ni? Ok uollz.. Kalau nk cuba, just let me know..k..
.
⚠ AWAS DGN SABUN TIRUAN..!!
BELI DARI AGENT YG BERDAFTAR SAHAJA. ⚠
.
Harga runcit
Seketul : RM 38
Sekotak : RM 113.20

Utk harga promosi dan diskaun kaw2, wsapp k mawar di link ini ya.. ❤

Wsapp 👉👉 :
http://bit.ly/WsappMEbar
.
Lagi info di blog 👉👉 :
http://bit.ly/MawarDusqie_MarineEssenceBeautyBar
.
.
.
#SabunHijau #SabunKetiak #MarineEssenceBeautyBar #SabunME #SabunMarineEssence #SabunGaramBuluh #MEbar #Selulit 
#Stretchmark #Haura #Eczema #Panau #Ruam #Kulit #SakitKulit 
#Haura #MawarDusqie_MEbar
  • Haa... yg ni mesti ramai org hadap kan... terpaksa hadap. Cuaca panas skrg ni weyyyh.. fuhhh.. 🌞🌞
    .
    Even anak k mawar sendiri pun balik sekolah mengadu muka berbelang sebab sun burn.
    .
    Hari ni dia ada latihan merentas desa pula. Hari khamis actual day merentas desa. 🙈🙈
    .
    Hadehhh... belang sun burn tahap apa lah nanti mek tu yer.. hehe..😅
    .
    Ni haa.. dah ada org bg feedback.. kes belang yg serupa.. akibat sun burn juga laa.
    .
    Lps pinjam sabun hijau mak die.. (kes terlupa nak bawa balik pencuci muka sendiri).. muka jadi lebih segar, lebih cerah, tak berminyak dan bekas sun burn pun hilang.
    .
    Mak die pakai, jeragat pun hilang.
    .
    Apa lagi.. Terus order laa utk diri sendiri. Sbb best sgt fefeeling dia.. bila guna sabun ni. 😆😆
    .
    Haa.. Ada ker yg mengalami masalah yg serupa mcm ni? Ok uollz.. Kalau nk cuba, just let me know..k..
    .
    ⚠ AWAS DGN SABUN TIRUAN..!!
    BELI DARI AGENT YG BERDAFTAR SAHAJA. ⚠
    .
    Harga runcit
    Seketul : RM 38
    Sekotak : RM 113.20

    Utk harga promosi dan diskaun kaw2, wsapp k mawar di link ini ya.. ❤

    Wsapp 👉👉 :
    http://bit.ly/WsappMEbar
    .
    Lagi info di blog 👉👉 :
    http://bit.ly/MawarDusqie_MarineEssenceBeautyBar
    .
    .
    .
    #SabunHijau #SabunKetiak #MarineEssenceBeautyBar #SabunME #SabunMarineEssence #SabunGaramBuluh #MEbar #Selulit
    #Stretchmark #Haura #Eczema #Panau #Ruam #Kulit #SakitKulit
    #Haura #MawarDusqie_MEbar

  •  14  0  13 January, 2020
  • Risau musim tak menentu,
Musim merebak macam2 penyakit.
Paling risau jika anak kecil kita terkena jangkitan.
.
Dah jangan risau, hanya perlu pastikan dlm rumah ada #sabunhijau ni. Insyaallah, khasiat garam buluh + alovera ORIGINAL  membuat kita sekeluarga mencegah.
.
Memang terbaik garam buluh bunuh kuman, menyembuhkan dan merawat kulit serta tubuh.
.
. 
Just click link ni jer utk order/pertanyaan 👇👇
☘️ 0176146202
.
.
.
#SabunBebasKimia #SabunGaramBuluh #SayaPengedarSahBerdaftar #ProdukORIGINAL
  • Risau musim tak menentu,
    Musim merebak macam2 penyakit.
    Paling risau jika anak kecil kita terkena jangkitan.
    .
    Dah jangan risau, hanya perlu pastikan dlm rumah ada #sabunhijau ni. Insyaallah, khasiat garam buluh + alovera ORIGINAL membuat kita sekeluarga mencegah.
    .
    Memang terbaik garam buluh bunuh kuman, menyembuhkan dan merawat kulit serta tubuh.
    .
    .
    Just click link ni jer utk order/pertanyaan 👇👇
    ☘️ 0176146202
    .
    .
    .
    #SabunBebasKimia #SabunGaramBuluh #SayaPengedarSahBerdaftar #ProdukORIGINAL

  •  22  0  12 January, 2020
  • Bukan Sekali Bukan Dua Kali.. Tapii...Dah berkali² beli...
Jadi ahli tak menjual pun xpe..
Pakai je sendiri..Boleh kumpul point + dapat bonus guna sendiri.. #Shampoo beli memang membantu sangat bab masalah rambut gugur + kulit kepala rasa gatal...😍 #SabunGaramBuluh untuk muka beliau yg berjerawat teruk..
Now alhamdulillah kulit muka dah x mudah berjerawat... Jerawat xsempat tumbuh terpaksa mati cepat asbab sabun hijau ni.. Xnak cakap pjg,boleh google apa lagi kebaikan si hijau ni..
Dah ramai cuba...Repeat itu pasti...😉 Nak oder klik link wasap Nurul ye.. 📲www.wasap.my/60173683552/sethijau

Biz Online Modal 🇲🇾 RM47 | 🇮🇩 Rp150.000
#ProjekSTG #2GAJIsebulan
#CATchampions #BizOnlineBerslipGajiSahDiBank
...where SMART people make MONEY
#Malaysia #Indonesia #Brunei #Singapore
  • Bukan Sekali Bukan Dua Kali.. Tapii...Dah berkali² beli...
    Jadi ahli tak menjual pun xpe..
    Pakai je sendiri..Boleh kumpul point + dapat bonus guna sendiri.. #Shampoo beli memang membantu sangat bab masalah rambut gugur + kulit kepala rasa gatal...😍 #SabunGaramBuluh untuk muka beliau yg berjerawat teruk..
    Now alhamdulillah kulit muka dah x mudah berjerawat... Jerawat xsempat tumbuh terpaksa mati cepat asbab sabun hijau ni.. Xnak cakap pjg,boleh google apa lagi kebaikan si hijau ni..
    Dah ramai cuba...Repeat itu pasti...😉 Nak oder klik link wasap Nurul ye.. 📲www.wasap.my/60173683552/sethijau

    Biz Online Modal 🇲🇾 RM47 | 🇮🇩 Rp150.000
    #ProjekSTG #2GAJIsebulan
    #CATchampions #BizOnlineBerslipGajiSahDiBank
    ...where SMART people make MONEY
    #Malaysia #Indonesia #Brunei #Singapore

  •  4  0  10 January, 2020
  • DIA JODOH KU

Aish dia punya angau dengan syampu berasaskan #GaramBuluh ni sampai tahap tu tau. 
Faktor umur dah nak menghampiri 40 ni, lagi pulak dah bersalin 4 kali. Banyak nau...nau hormon kurang. Ilmu nutrisi pun tak pandai mana.

So jumpa dengan syampu ni, memang happy sangat-sangat. Rambut semakin kurang gugur.
Tambah pula baunya yang sangat wangi. Segar je rasa.

Takde dah bau rambut kempam ni. Dan yang LAGI BEST.. BEST TU, Jerawat kepala tu dah tak mahu tumbuh lepas pakai. Siapa yang pernah ada masalah ni, boleh terus inbox kak bee www.wassap.my/60129147568.MarineEssence

Dapatkan harga lebih MURAH DAN produk PERCUMA dengan jadi Join ahli. Sangat UNTUNG.
#projekSTG #GWEmpire #TRTEAM #BSP21 #BizOnlineModalRM47 #SabunGaramBuluh #ShampooWanguli
  • DIA JODOH KU

    Aish dia punya angau dengan syampu berasaskan #GaramBuluh ni sampai tahap tu tau.
    Faktor umur dah nak menghampiri 40 ni, lagi pulak dah bersalin 4 kali. Banyak nau...nau hormon kurang. Ilmu nutrisi pun tak pandai mana.

    So jumpa dengan syampu ni, memang happy sangat-sangat. Rambut semakin kurang gugur.
    Tambah pula baunya yang sangat wangi. Segar je rasa.

    Takde dah bau rambut kempam ni. Dan yang LAGI BEST.. BEST TU, Jerawat kepala tu dah tak mahu tumbuh lepas pakai. Siapa yang pernah ada masalah ni, boleh terus inbox kak bee www.wassap.my/60129147568.MarineEssence

    Dapatkan harga lebih MURAH DAN produk PERCUMA dengan jadi Join ahli. Sangat UNTUNG.
    #projekSTG #GWEmpire #TRTEAM #BSP21 #BizOnlineModalRM47 #SabunGaramBuluh #ShampooWanguli

  •  4  0  8 January, 2020
  • KULIT GATAL² BERANSUR PULIH❗

PB LOTION MEMANG SUPER BEST 👍🏻👍🏻👍🏻 Testimoni Customer Masalah kulit.. Huhuhu.. Gatal tak ingat😭😭
Habis perut naik merah2.. Bila berpeluh merenyam tak ingat.. Mcm nak nangis rasa 😭😭😭 Syukur Customer sudi sharing testimoni hasil pembelian Sabun ME hijau dan PB lotion.. ✅Gatal dah hilang
✅Cepat kesannya...
✅ tinggal kesan kulit mati je.. Syukur sgt, customer jumpa 2 produk terbaik ni.. Memang superbrand.

Lotion n sabun ni seisi keluarga boleh guna tiada masalah.. Jika anda ada masalah yg sama.. Jgn segan² whatsapp sis ☺️. Www.wasap.my/60168839081

Biz Online l RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#TheMagicOfParttime #Bizwitpleasure
#SayaGunaSayaJual #testedandproven
#PBlotion #SabunGaramBuluh
  • KULIT GATAL² BERANSUR PULIH❗

    PB LOTION MEMANG SUPER BEST 👍🏻👍🏻👍🏻 Testimoni Customer Masalah kulit.. Huhuhu.. Gatal tak ingat😭😭
    Habis perut naik merah2.. Bila berpeluh merenyam tak ingat.. Mcm nak nangis rasa 😭😭😭 Syukur Customer sudi sharing testimoni hasil pembelian Sabun ME hijau dan PB lotion.. ✅Gatal dah hilang
    ✅Cepat kesannya...
    ✅ tinggal kesan kulit mati je.. Syukur sgt, customer jumpa 2 produk terbaik ni.. Memang superbrand.

    Lotion n sabun ni seisi keluarga boleh guna tiada masalah.. Jika anda ada masalah yg sama.. Jgn segan² whatsapp sis ☺️. Www.wasap.my/60168839081

    Biz Online l RM47
    #projekSTG
    Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #TheMagicOfParttime #Bizwitpleasure
    #SayaGunaSayaJual #testedandproven
    #PBlotion #SabunGaramBuluh

  •  3  0  4 January, 2020
  • RUAM TERUK PULIH SELEPAS GUNA SABUN MARINE ESSENCE

Credit: sis lyn

Kisahnya anak saudara sis lyn yang berumur 8 bulan mengalami Ruam yang teruk diseluruh badan.. Hampir ke mata. Ruamnya dah lama. Dah macam macam ubat ibunya cuba.. tapi tidak berjaya.. Sedih kan bl tgk baby tergaru2 sbb gatal. Setelah menggunakan Sabun ME Bar ni, inilah hasilnya..
Alhamdulillah..Ruam pulih..syukur sgt2.. Sabun hijau mmg Ohsem!! Pm@wa-013-7692137

FREE POSTAGE utk 3 terawal.. #BizonlineModalRm47
#Projekstg
#Catchampions
#Sabungarambuluh
#ejenwanted
#sayagunasayajual
  • RUAM TERUK PULIH SELEPAS GUNA SABUN MARINE ESSENCE

    Credit: sis lyn

    Kisahnya anak saudara sis lyn yang berumur 8 bulan mengalami Ruam yang teruk diseluruh badan.. Hampir ke mata. Ruamnya dah lama. Dah macam macam ubat ibunya cuba.. tapi tidak berjaya.. Sedih kan bl tgk baby tergaru2 sbb gatal. Setelah menggunakan Sabun ME Bar ni, inilah hasilnya..
    Alhamdulillah..Ruam pulih..syukur sgt2.. Sabun hijau mmg Ohsem!! Pm@wa-013-7692137

    FREE POSTAGE utk 3 terawal.. #BizonlineModalRm47
    #Projekstg
    #Catchampions
    #Sabungarambuluh
    #ejenwanted
    #sayagunasayajual

  •  1  0  3 January, 2020
  • Bila baby ada ruam mesti dia rasa tak slesa kan?

Naik merah2, ada yang teruk sampai berdarah terus. Pas tu rasa gatal plak tu. Baby nak gtau kita dia rasa gatal, sakit, pedih tu semua dia belom pandai. Nages aje laaa dia tahu.

Kita yang ibu2 ni lagi la rasa sedih bila tengok anak asyik nages gitu kan? Lagi sedih bila dah ikhtiar ngan macam2 ubat tapi hasil takde. 
Tapi Ibu2 jangan risau tau, apa kata cuba guna #SabunGaramBuluh ni dulu. InsyaAllah berkesan.

Sabun ni tak sama dengan sabun diluar sana tau sebab hanya #SabunHijauMarineEssence je yang ada kandungan #GaramBuluh yang mana baik untuk rawat masalah kulit. Cuba dulu ibu baru kita tahu berkesannya sabun magik ni. 😉

www.wasap.my/60187759192

#AzieSaid
#RawatMasalahKulit
  • Bila baby ada ruam mesti dia rasa tak slesa kan?

    Naik merah2, ada yang teruk sampai berdarah terus. Pas tu rasa gatal plak tu. Baby nak gtau kita dia rasa gatal, sakit, pedih tu semua dia belom pandai. Nages aje laaa dia tahu.

    Kita yang ibu2 ni lagi la rasa sedih bila tengok anak asyik nages gitu kan? Lagi sedih bila dah ikhtiar ngan macam2 ubat tapi hasil takde.
    Tapi Ibu2 jangan risau tau, apa kata cuba guna #SabunGaramBuluh ni dulu. InsyaAllah berkesan.

    Sabun ni tak sama dengan sabun diluar sana tau sebab hanya #SabunHijauMarineEssence je yang ada kandungan #GaramBuluh yang mana baik untuk rawat masalah kulit. Cuba dulu ibu baru kita tahu berkesannya sabun magik ni. 😉

    www.wasap.my/60187759192

    #AzieSaid
    #RawatMasalahKulit

  •  2  0  3 January, 2020
  • SABUN HIJAU MARINE ESSENCE

Bebas JERAWAT, JERAGAT dan RESDONG, makin confident !! Hati banyak senang..
Yeahhh😍😍😍
Dapat testimoni fresh dari pengguna Sabun Marine Essence. Bandingkan je 2 gambar tu! Nampak kan perubahannya?!! Punya la happy bila customer bagi feedback positive selepas 4 BULAN dia konsisten pakai sabun Marine Essence. 4 BULAN TAU!! Guna dengan yakin!! Jangan sehari guna dah nak tengok muka licin cantik berseri!! Hopefully lebih ramai yang dapat kesan positif dari sabun hijau ni. Happy bila dapat buat orang lain happy!!
Sesiapa yang nak  bebas dari JERAWAT, JERAGAT, RESDONG dan MASALAH KULIT PADA ANGGOTA BADAN jom la cuba #Sabun_Garam_Buluh ni.

Senang dan cepat berkesan.
Whatsapp saja kalau nak order
📱0177621967

http://KakSiti.wasap.my

Biz Online | Modal RM47.00
#FreeMinCha
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#sabungarambuluh
#Marineessencebeautybar
  • SABUN HIJAU MARINE ESSENCE

    Bebas JERAWAT, JERAGAT dan RESDONG, makin confident !! Hati banyak senang..
    Yeahhh😍😍😍
    Dapat testimoni fresh dari pengguna Sabun Marine Essence. Bandingkan je 2 gambar tu! Nampak kan perubahannya?!! Punya la happy bila customer bagi feedback positive selepas 4 BULAN dia konsisten pakai sabun Marine Essence. 4 BULAN TAU!! Guna dengan yakin!! Jangan sehari guna dah nak tengok muka licin cantik berseri!! Hopefully lebih ramai yang dapat kesan positif dari sabun hijau ni. Happy bila dapat buat orang lain happy!!
    Sesiapa yang nak bebas dari JERAWAT, JERAGAT, RESDONG dan MASALAH KULIT PADA ANGGOTA BADAN jom la cuba #Sabun_Garam_Buluh ni.

    Senang dan cepat berkesan.
    Whatsapp saja kalau nak order
    📱0177621967

    http://KakSiti.wasap.my

    Biz Online | Modal RM47.00
    #FreeMinCha
    #ProjekSTG
    #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #sabungarambuluh
    #Marineessencebeautybar

  •  5  0  3 January, 2020
  • KETIAK HITAM❓
CELAH PEHA HITAM❓
BADAN BERBAU❓
LUTUT HITAM❓
KULIT WAJAH BERJERAWAT❓

Banyak masalah dan bukan anda seorang sahaja yang menghadapi masalah ni.

Kak bee ada hadapi masalah yang sama. Alhamdulillah masalah itu makin berkurangan dan ada yang dah selesai pun.

Sekiranya anda ada masalah yang di atas, boleh cuba #MarineEssence bar beauty untuk bantu mengurangkan masalah tersebut, malah boleh selesai terus. Bi iznillah.

Terus je #FeelFREEtoinboxKakBee www.wassap.my/60129147568.MarineEssenceBar

Sekotak RM113.20 ada 3 ketul daun sabun tu. Boleh tahan lebih sebulan sebagai sabun mandi untuk sekeluarga.

Nak murah❓Join ahli, tinggal harga RM 93.30, Jimat❗
Anda bijak❓ join ahli boleh dapat produk PERCUMA❗

#projekSTG #GWEmpire #TRTEAM #BSP21 #BizOnlineModalRM47 #STGShahAlam #SabunGaramBuluh
  • KETIAK HITAM❓
    CELAH PEHA HITAM❓
    BADAN BERBAU❓
    LUTUT HITAM❓
    KULIT WAJAH BERJERAWAT❓

    Banyak masalah dan bukan anda seorang sahaja yang menghadapi masalah ni.

    Kak bee ada hadapi masalah yang sama. Alhamdulillah masalah itu makin berkurangan dan ada yang dah selesai pun.

    Sekiranya anda ada masalah yang di atas, boleh cuba #MarineEssence bar beauty untuk bantu mengurangkan masalah tersebut, malah boleh selesai terus. Bi iznillah.

    Terus je #FeelFREEtoinboxKakBee www.wassap.my/60129147568.MarineEssenceBar

    Sekotak RM113.20 ada 3 ketul daun sabun tu. Boleh tahan lebih sebulan sebagai sabun mandi untuk sekeluarga.

    Nak murah❓Join ahli, tinggal harga RM 93.30, Jimat❗
    Anda bijak❓ join ahli boleh dapat produk PERCUMA❗

    #projekSTG #GWEmpire #TRTEAM #BSP21 #BizOnlineModalRM47 #STGShahAlam #SabunGaramBuluh

  •  6  0  1 January, 2020
  • Psst² sape ada masalah cmni....jangan ngaku kt sini tapi meh PM CikD😁
.
S E L A M A T J A L A N  P A N A U.
Kredit to Linda Sham ...
.
>> PANAU OH PANAU!!! HABIS BERTOMPOK KULIT! <<
.
Walaupun nampak kurang merbahaya tetapi kemunculannya amat tidak disenangi.
Panau adalah jangkitan yang sering berlaku pada lapisan kulit luar disebabkan oleh sejenis kulat iaitu Malassezia.
Biasanya ditemui pada bahagian kulit seperti bahagian dada, belakang badan, muka dan kulit kepala.
.
Susah hati??
Tak tahu bagaimana nak hilangkannya??? Sabun Marine Essence kan ada...!!
.
Sharing dari customer Kak Vin pertama kali mengunakan Sabun Me.
.
"Alhamdulillah...Sabun tu memang nampak kesan dalam bape hari je....
Kat tangan saya naik panau..
Jumpa doktor...dia bagi krim sapu tapi biasalah saya tak rajin pakai.

So. lepas saya pakai sabun me tu satu badan alhmdulillah dah hilang...badan pun lembut je...saya suka..!!!
In Shaa Allah , nnt saya order lagi.."
.
Makin ramai yg suka sampai berkali-kali repeat order!!
Bukan sekotak dua tapi banyak!!!!
.
KENAPA BEST SANGAT SABUN MARINE ESSENCE???
.
✔SESUAI DIGUNAKAN SELURUH BADAN
✔BOLEH CERAHKAN PELIPAT, LEHER, BETIS, BAWAH KETIAK,
✔LENGAN & CELAH2 KELENGKANG
✔UNTUK KULIT YG BERMASALAH, SENSITIF & ECZEMA
✔KECUTKAN JERAWAT & CERAHKAN JERAGAT
✔KELEMUMUR, GATAL KEPALA, RAMBUT GUGUR
.
Alhamdulillah asbab SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN AJAIB
kesan panau 1 badan hilang kulit pun menjadi lembut.
.
Ada yang nak cuba sekotak hanya Rm113(sm)
Seketul Rm40 je.
.
Meh wasap CikD😊
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunmarine 
#sabungarambuluh
  • Psst² sape ada masalah cmni....jangan ngaku kt sini tapi meh PM CikD😁
    .
    S E L A M A T J A L A N P A N A U.
    Kredit to Linda Sham ...
    .
    >> PANAU OH PANAU!!! HABIS BERTOMPOK KULIT! <<
    .
    Walaupun nampak kurang merbahaya tetapi kemunculannya amat tidak disenangi.
    Panau adalah jangkitan yang sering berlaku pada lapisan kulit luar disebabkan oleh sejenis kulat iaitu Malassezia.
    Biasanya ditemui pada bahagian kulit seperti bahagian dada, belakang badan, muka dan kulit kepala.
    .
    Susah hati??
    Tak tahu bagaimana nak hilangkannya??? Sabun Marine Essence kan ada...!!
    .
    Sharing dari customer Kak Vin pertama kali mengunakan Sabun Me.
    .
    "Alhamdulillah...Sabun tu memang nampak kesan dalam bape hari je....
    Kat tangan saya naik panau..
    Jumpa doktor...dia bagi krim sapu tapi biasalah saya tak rajin pakai.

    So. lepas saya pakai sabun me tu satu badan alhmdulillah dah hilang...badan pun lembut je...saya suka..!!!
    In Shaa Allah , nnt saya order lagi.."
    .
    Makin ramai yg suka sampai berkali-kali repeat order!!
    Bukan sekotak dua tapi banyak!!!!
    .
    KENAPA BEST SANGAT SABUN MARINE ESSENCE???
    .
    ✔SESUAI DIGUNAKAN SELURUH BADAN
    ✔BOLEH CERAHKAN PELIPAT, LEHER, BETIS, BAWAH KETIAK,
    ✔LENGAN & CELAH2 KELENGKANG
    ✔UNTUK KULIT YG BERMASALAH, SENSITIF & ECZEMA
    ✔KECUTKAN JERAWAT & CERAHKAN JERAGAT
    ✔KELEMUMUR, GATAL KEPALA, RAMBUT GUGUR
    .
    Alhamdulillah asbab SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN AJAIB
    kesan panau 1 badan hilang kulit pun menjadi lembut.
    .
    Ada yang nak cuba sekotak hanya Rm113(sm)
    Seketul Rm40 je.
    .
    Meh wasap CikD😊
    https://mssg.me/ideeann
    Real Product , Real Income & Real FREE trip.
    #PreciousXJ50
    #sabunmarine
    #sabungarambuluh

  •  2  0  1 January, 2020
  • >> JERAWAT MENGECUT DGN SABUN ME <<
.
Alhamdulillah..
Semakin ramai yang jatuh cinta dengan rangkaian produk Marine Essence..
.
Hari ni baru berkesempatan untuk share kisah rakan Sis Nazia yang sangat teruja dengan keberkesanan Sabun ME. Katanya, jerawat di muka semakin mengecut selepas menggunakan Sabun ME. Kalau tak sebelum ni setiap kali tukar pencuci muka pasti jerawat akan naik..
.
Sama la kita.. Hi5! ^_^
Sebelum ni memang stress bila time nak beli pencuci muka. Pening nak pilih yang sesuai.. ada je yang tak kena..huhu
Alhamdulillah.. sekarang tak lagi..sebab dah jumpa Sabun ME.. ;)
.
Ada yang nak cuba ikhtiar dengan sabun ME.
👉🏻 Sekotak ada 3bar hanya Rm113(sm)
🎉🎉#Free postage untuk 3orang yang terawal piyem CikD😊
.
Rebut #Offer klik link nii👇🏻👇🏻
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunhijau 
#sabungarambuluh
#marineessencebeautybar
  • >> JERAWAT MENGECUT DGN SABUN ME <<
    .
    Alhamdulillah..
    Semakin ramai yang jatuh cinta dengan rangkaian produk Marine Essence..
    .
    Hari ni baru berkesempatan untuk share kisah rakan Sis Nazia yang sangat teruja dengan keberkesanan Sabun ME. Katanya, jerawat di muka semakin mengecut selepas menggunakan Sabun ME. Kalau tak sebelum ni setiap kali tukar pencuci muka pasti jerawat akan naik..
    .
    Sama la kita.. Hi5! ^_^
    Sebelum ni memang stress bila time nak beli pencuci muka. Pening nak pilih yang sesuai.. ada je yang tak kena..huhu
    Alhamdulillah.. sekarang tak lagi..sebab dah jumpa Sabun ME.. ;)
    .
    Ada yang nak cuba ikhtiar dengan sabun ME.
    👉🏻 Sekotak ada 3bar hanya Rm113(sm)
    🎉🎉 #Free postage untuk 3orang yang terawal piyem CikD😊
    .
    Rebut #Offer klik link nii👇🏻👇🏻
    https://mssg.me/ideeann
    Real Product , Real Income & Real FREE trip.
    #PreciousXJ50
    #sabunhijau
    #sabungarambuluh
    #marineessencebeautybar

  •  1  0  25 December, 2019
  • Hai, saya ada berniaga sabun mandi Marrine ni ha. Sabun seisi keluarga. Sebelum ni Anak2 yg ade Eczema dan alahan kulit dah baik. Alhamdulillah.... Ramai jugak testimoni jerawat yg ade kat badan dah hilang. Kulit kaki merekah pun dah brrtaut kembali. Berbaloi sangat, dengan hanya guna Sabun Mandian Marrine dapat membantu masalah kulit. Murah je sabun mandian Marrine ni... bole trus dapatkan dari saya..🤗 Www.wasap.my/60167437520

#TopAgent #HaiO #MarineEssence #health #beauty #SabunKecantikanGaramBuluh #SabunGaramBuluh #eczema #HotSeller #MustHaveItem
  • Hai, saya ada berniaga sabun mandi Marrine ni ha. Sabun seisi keluarga. Sebelum ni Anak2 yg ade Eczema dan alahan kulit dah baik. Alhamdulillah.... Ramai jugak testimoni jerawat yg ade kat badan dah hilang. Kulit kaki merekah pun dah brrtaut kembali. Berbaloi sangat, dengan hanya guna Sabun Mandian Marrine dapat membantu masalah kulit. Murah je sabun mandian Marrine ni... bole trus dapatkan dari saya..🤗 Www.wasap.my/60167437520

    #TopAgent #HaiO #MarineEssence #health #beauty #SabunKecantikanGaramBuluh #SabunGaramBuluh #eczema #HotSeller #MustHaveItem

  •  1  0  21 December, 2019
  • EZEMA SEMAKIN KURANG‼️ Ri tu beli sabun hijau ME nak bagi anaknya yg ada masalah Ezema teray .. Nampaknya serasi guna baru seminggu merah² di muka anaknya semakin berkurang 😍👍 Happy for you fren Breshela😘 
Lps ni kulit si baby pasti akan kembali halus🙏🙏 Nak order jg? 
Jangan segan² roger² jak sis Fell👌👇👇 www.wasap.my/60197085210/sabunhijau

#SharingIsCaring 
#SayaGunaSayaJual 
#SabunGaramBuluh #sabunhijauMarineEssence
  • EZEMA SEMAKIN KURANG‼️ Ri tu beli sabun hijau ME nak bagi anaknya yg ada masalah Ezema teray .. Nampaknya serasi guna baru seminggu merah² di muka anaknya semakin berkurang 😍👍 Happy for you fren Breshela😘
    Lps ni kulit si baby pasti akan kembali halus🙏🙏 Nak order jg?
    Jangan segan² roger² jak sis Fell👌👇👇 www.wasap.my/60197085210/sabunhijau

    #SharingIsCaring
    #SayaGunaSayaJual
    #SabunGaramBuluh #sabunhijauMarineEssence

  •  2  0  1 hour ago
  • PROMOSI SEHINGGA 31 DEC ‼️
.
MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
==========================
💯  100% terbukti selamat dan berkesan (baby boleh guna..tak perlu risau)
💯  Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
💯  HALAL
💯  Produk BEBAS BAHAN KIMIA
.
✂Sabun boleh potong2 kpd bahagian kecil
.
Berkesan dlm menyelesaikan mslh spt :
🛀 ketiak dan celah-celah badan yang gelap/hitam
🛀 daki dan kesan gelap siku, lutut dan buku lali
🛀 rekahan pada tumit kaki
🛀 gatal-gatal pada badan akibat radang eczema
🛀pigmentasi pada kulit muka dan badan
🛀jerawat pada muka & belakang badan
🛀 Melembutkan kulit
🛀 Menghilangkan kesan parut / stretch mark
🛀 Cepat keringkan luka
.
.
3 ketul (sekotak) rm90 (np: rm110).. Wassap 📲 017 6030200 @ klik link wassap di bio utk order ♥️ Every purchase comes with 🎁 Free Gift 😘
.
.
#marineessence #marineessencebeautybar #sabungarambuluh #sabunketiak #sabunhijau
  • PROMOSI SEHINGGA 31 DEC ‼️
    .
    MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
    ==========================
    💯 100% terbukti selamat dan berkesan (baby boleh guna..tak perlu risau)
    💯 Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
    💯 HALAL
    💯 Produk BEBAS BAHAN KIMIA
    .
    ✂Sabun boleh potong2 kpd bahagian kecil
    .
    Berkesan dlm menyelesaikan mslh spt :
    🛀 ketiak dan celah-celah badan yang gelap/hitam
    🛀 daki dan kesan gelap siku, lutut dan buku lali
    🛀 rekahan pada tumit kaki
    🛀 gatal-gatal pada badan akibat radang eczema
    🛀pigmentasi pada kulit muka dan badan
    🛀jerawat pada muka & belakang badan
    🛀 Melembutkan kulit
    🛀 Menghilangkan kesan parut / stretch mark
    🛀 Cepat keringkan luka
    .
    .
    3 ketul (sekotak) rm90 (np: rm110).. Wassap 📲 017 6030200 @ klik link wassap di bio utk order ♥️ Every purchase comes with 🎁 Free Gift 😘
    .
    .
    #marineessence #marineessencebeautybar #sabungarambuluh #sabunketiak #sabunhijau

  •  0  0  11 hours ago
  • #SabunME a.k.a Sabun ijoo🍀 a.k.a Sabun Garam buluh......jangan main² sekali garam buluh tunjukkn manfaatnya😍😍....terpaksa mengalah yang menggatal di badan😁😁.
.
Yukkk CikD share testimoni ni..
Kredit sis Hamsyah...tq sis sharing².
.
ECZEMA PERGI‼️ MAMA SENANG HATI‼️
.
HOT TESTIMONI🔥🔥🔥 Anak Cik Mysah sendiri ,Dah Cuba Pelbagai Usaha Utk Hilangkan Eczema Wanis Namun Tiada Perubahan Langsung. Mama Mana Sanggup Tgk badan Anaknya Merah2 Akibat Eczema, Keje Menggaru Akibat Gatal.  Setiap kali mandikan Wanis Cik Mysah guna #sabun Me & Hari Ke 3 Disambar Juga #PBlotion. .
Asbab Guna #sabunME badan Wanis Tidak Lg Merah Menyala ,Tidak Lg Digaru. Alhamdulillah Syukur Cik Mysah Happy Dan Tak Sangka Perubahan Secepat Itu.
.
Alhamdulillah syukur sangat² bukan senang tau nk cari penawar eczema nii...kesian si anak yg alami ....kite cuba ikhtiar selebihnya biar lh dgn IzinNya....
.
Ada yg punya masalah yg sama...cuba dulu sabun ME ni...mana tau kn serasi pula.
.
👉🏻 Sekotak ada 3bar hanya Rm113(sm)
👉🏻Seisi keluarga boleh guna.
🎉🎉#Free postage untuk 3orang yg terawal piyem CikD😊
.
Rebut #Offer klik link nii👇🏻👇🏻
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunmarine
#sabungarambuluh
  • #SabunME a.k.a Sabun ijoo🍀 a.k.a Sabun Garam buluh......jangan main² sekali garam buluh tunjukkn manfaatnya😍😍....terpaksa mengalah yang menggatal di badan😁😁.
    .
    Yukkk CikD share testimoni ni..
    Kredit sis Hamsyah...tq sis sharing².
    .
    ECZEMA PERGI‼️ MAMA SENANG HATI‼️
    .
    HOT TESTIMONI🔥🔥🔥 Anak Cik Mysah sendiri ,Dah Cuba Pelbagai Usaha Utk Hilangkan Eczema Wanis Namun Tiada Perubahan Langsung. Mama Mana Sanggup Tgk badan Anaknya Merah2 Akibat Eczema, Keje Menggaru Akibat Gatal. Setiap kali mandikan Wanis Cik Mysah guna #sabun Me & Hari Ke 3 Disambar Juga #PBlotion. .
    Asbab Guna #sabunME badan Wanis Tidak Lg Merah Menyala ,Tidak Lg Digaru. Alhamdulillah Syukur Cik Mysah Happy Dan Tak Sangka Perubahan Secepat Itu.
    .
    Alhamdulillah syukur sangat² bukan senang tau nk cari penawar eczema nii...kesian si anak yg alami ....kite cuba ikhtiar selebihnya biar lh dgn IzinNya....
    .
    Ada yg punya masalah yg sama...cuba dulu sabun ME ni...mana tau kn serasi pula.
    .
    👉🏻 Sekotak ada 3bar hanya Rm113(sm)
    👉🏻Seisi keluarga boleh guna.
    🎉🎉 #Free postage untuk 3orang yg terawal piyem CikD😊
    .
    Rebut #Offer klik link nii👇🏻👇🏻
    https://mssg.me/ideeann
    Real Product , Real Income & Real FREE trip.
    #PreciousXJ50
    #sabunmarine
    #sabungarambuluh

  •  1  0  18 December, 2019
  • SABUN GARAM BULUH KECUTKAN JERAWAT‼️😉😉 Dah sebulan lebih Adik Grah nih guna sabun Marine Essence 😊
.
Adik Grah bagitau jerawat yg besar dah nak kecut dan hanya tinggal kesan jerr sikit lagi 😃
.
Wahh bestnyaaa...‼️
Alhamdulillah 😘😘
Dapat tolong selesaikan masalah jerawat customer dgn #sabunGaramBuluh...
Syukur yaa Allah ☺️☺️
.
Berminat nak cuba?? Bolehhh jaaaa roger sis ☺️☺️
📲📲 www.wasap.my/60194488340

#projekSTG
#projekBeliImpian
#theMagicOfParttime
#marineEssenceBeautyBar
  • SABUN GARAM BULUH KECUTKAN JERAWAT‼️😉😉 Dah sebulan lebih Adik Grah nih guna sabun Marine Essence 😊
    .
    Adik Grah bagitau jerawat yg besar dah nak kecut dan hanya tinggal kesan jerr sikit lagi 😃
    .
    Wahh bestnyaaa...‼️
    Alhamdulillah 😘😘
    Dapat tolong selesaikan masalah jerawat customer dgn #sabunGaramBuluh...
    Syukur yaa Allah ☺️☺️
    .
    Berminat nak cuba?? Bolehhh jaaaa roger sis ☺️☺️
    📲📲 www.wasap.my/60194488340

    #projekSTG
    #projekBeliImpian
    #theMagicOfParttime
    #marineEssenceBeautyBar

  •  3  0  18 December, 2019
  • Bila cust berpuashati dgn sabun ME..
Alhamdulillah syukur dgn IzinNya.
.
SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU telah memberi manfaat yg besa pd pemakainye
*
*
*~~~~~~~~~~~
.
/FUNGSI SABUN HIJAU MERAWAT GEJALA2 PENYAKIT KULIT SEPERTI
*BAU KETIAK
*ECZEMA
*JERAWAT DAN JERAGAT D MUKA DAN BADAN
*MEMUDAR SERTA MENANGGALKAN PARUT!KESAN HITAM D CELAHAN PEHA,KETIAK SERTA LEHER
*MEMUTIHKAN KULIT
.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
.
testimoni ini dari ank sy sendri
menghidap eczema yg terok sejak berusia 2 bulan....pelbagai cara telah sy gunakan...nmun hasil tdk memuaskan.
.
Tapi sjk sy d perkenalkan dgn SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU nie...hasilnyer amat menakjubkan...eczema c bujang sy semakin pulih....kulit yg mengerutu juga semakin licin...akhirnya setelah 13th menghidap eczema...c bujang kini tersenyum puas kerna kulit nyer semakin pulih...no more eczema...no more scar...
/kami sudah...anda bila lgy..??
.
Alhamdulillah² hepi sangat bila dapat menambah nilai kehidupan orang lain....arini CikD share kebaikkn sabun ME ...yg ada masalah yg sama mcm sis di atas nk cuba sabun ME....boleh dm CikD.
.
Sekotak hanya Rm113(sm)ada 3bar...boleh guna seisi keluarga.
.
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunmarineessence
#sabungarambuluh
  • Bila cust berpuashati dgn sabun ME..
    Alhamdulillah syukur dgn IzinNya.
    .
    SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU telah memberi manfaat yg besa pd pemakainye
    *
    *
    *~~~~~~~~~~~
    .
    /FUNGSI SABUN HIJAU MERAWAT GEJALA2 PENYAKIT KULIT SEPERTI
    *BAU KETIAK
    *ECZEMA
    *JERAWAT DAN JERAGAT D MUKA DAN BADAN
    *MEMUDAR SERTA MENANGGALKAN PARUT!KESAN HITAM D CELAHAN PEHA,KETIAK SERTA LEHER
    *MEMUTIHKAN KULIT
    .
    »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
    .
    testimoni ini dari ank sy sendri
    menghidap eczema yg terok sejak berusia 2 bulan....pelbagai cara telah sy gunakan...nmun hasil tdk memuaskan.
    .
    Tapi sjk sy d perkenalkan dgn SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU nie...hasilnyer amat menakjubkan...eczema c bujang sy semakin pulih....kulit yg mengerutu juga semakin licin...akhirnya setelah 13th menghidap eczema...c bujang kini tersenyum puas kerna kulit nyer semakin pulih...no more eczema...no more scar...
    /kami sudah...anda bila lgy..??
    .
    Alhamdulillah² hepi sangat bila dapat menambah nilai kehidupan orang lain....arini CikD share kebaikkn sabun ME ...yg ada masalah yg sama mcm sis di atas nk cuba sabun ME....boleh dm CikD.
    .
    Sekotak hanya Rm113(sm)ada 3bar...boleh guna seisi keluarga.
    .
    https://mssg.me/ideeann
    Real Product , Real Income & Real FREE trip.
    #PreciousXJ50
    #sabunmarineessence
    #sabungarambuluh

  •  3  0  11 December, 2019
  • Sabun ME Beauty Bar....
Sabun hijau yg superB 👍👍
Best pakai sabun hijau Marine Essence nie..wangi,lembut & bnyk kebaikan yg kita dapat dari nie sabun.. 👉parut jerawat hilang
👉bau badan pun hilang
👉panau hilang
👉rawat ekzema
👉daki pun tiada
✔sabun hijau juga sesuai utk seisi keluarga

Sapa yg mngalami masalah kulit di atas..bleh la cuba sabun hijau ni..mesti suka punyaaa 😃
Lihat testimoni di ruangan komen 👇

http://www.wasap.my/60139269539/sabunhijau
http://www.wasap.my/60139269539/sabunhijau
http://www.wasap.my/60139269539/sabunhijau

#TDC #tdcpower #thediamondcircle 
#sabungarambuluh #sabunhijau #sabunmarineessence #ekzema #
#kulitbermasalah
  • Sabun ME Beauty Bar....
    Sabun hijau yg superB 👍👍
    Best pakai sabun hijau Marine Essence nie..wangi,lembut & bnyk kebaikan yg kita dapat dari nie sabun.. 👉parut jerawat hilang
    👉bau badan pun hilang
    👉panau hilang
    👉rawat ekzema
    👉daki pun tiada
    ✔sabun hijau juga sesuai utk seisi keluarga

    Sapa yg mngalami masalah kulit di atas..bleh la cuba sabun hijau ni..mesti suka punyaaa 😃
    Lihat testimoni di ruangan komen 👇

    http://www.wasap.my/60139269539/sabunhijau
    http://www.wasap.my/60139269539/sabunhijau
    http://www.wasap.my/60139269539/sabunhijau

    #TDC #tdcpower #thediamondcircle
    #sabungarambuluh #sabunhijau #sabunmarineessence #ekzema #
    #kulitbermasalah

  •  2  0  7 December, 2019
  • Sabun hijau mmg xleh klu xde stok ni..
Anak2 plk jenis kulit sensitif.. Suka sbb gatal2 badan.. Mmg kak ju bg guna sabun garam buluh ni jer bg depa mandi.. Alhamdulillah gatal2 badan semua boleh hilang.. Wangi pun yer..1 family pun guna..sbb suka kan bau dia.. Fresh jer bak kat spa gitew😉

Testimonni sabun hijau me..
Hawa suka main dgn kucing..kucing itu dah mcm kwn² dia aje..peluk²..cium²..manja²..
Tpi kulit hawa elergi dgn bulu kucing.. Hawa nk cuci muka dgn sabun hijau marine essence..mudah²an kulit hawa pulih seperti biasa.. Korang yg ada masalah kulit sensitif, muka berjerawat, berjeragat, kudis, panau ke boleh la try.. Insyaallah dgn izinNYA semua tu boleh settle..
http://www.wasap.my/60179468942

#SabunMEbeautybar #sabunME #sabungarambuluh #sabungarambuluh #sabunhijau #sharingthegood
  • Sabun hijau mmg xleh klu xde stok ni..
    Anak2 plk jenis kulit sensitif.. Suka sbb gatal2 badan.. Mmg kak ju bg guna sabun garam buluh ni jer bg depa mandi.. Alhamdulillah gatal2 badan semua boleh hilang.. Wangi pun yer..1 family pun guna..sbb suka kan bau dia.. Fresh jer bak kat spa gitew😉

    Testimonni sabun hijau me..
    Hawa suka main dgn kucing..kucing itu dah mcm kwn² dia aje..peluk²..cium²..manja²..
    Tpi kulit hawa elergi dgn bulu kucing.. Hawa nk cuci muka dgn sabun hijau marine essence..mudah²an kulit hawa pulih seperti biasa.. Korang yg ada masalah kulit sensitif, muka berjerawat, berjeragat, kudis, panau ke boleh la try.. Insyaallah dgn izinNYA semua tu boleh settle..
    http://www.wasap.my/60179468942

    #SabunMEbeautybar #sabunME #sabungarambuluh #sabungarambuluh #sabunhijau #sharingthegood

  •  8  0  6 December, 2019
  • GATAL KULIT SEMAKIN KURANG ASBAB SABUN KETUL MARINE ESSENCE
.
Izinkan sy kongsikan testimoni sabun bar Marine Essence , credit Ustazah Farah Bakaram .
.
Testimoni beliau ni hampir 8 bulan lepas.. waktu ni la merupakan first time ustazah Farah try ME bar... Alhamdulillah serasi guna sabun selain turut pakai losyen PB.. gatal2 kulit pun dah lama sembuh.
.
tak sia2 sy kenalkan sabun ni kepada dia.. setiap kesembuhan dengan izin Allah , kita berikhtiar dan guna dgn yakin 😊
.
Nak cuba sekotak hanya Rm113(sm) ada 3bar..seisi keluarga boleh guna.
.
Nk order meh klik link ni.
https://mssg.me/ideeann
Real Product , Real Income & Real FREE trip.
#PreciousXJ50
#sabunmarineessence
#sabungarambuluh 
#untukseisikeluarga
  • GATAL KULIT SEMAKIN KURANG ASBAB SABUN KETUL MARINE ESSENCE
    .
    Izinkan sy kongsikan testimoni sabun bar Marine Essence , credit Ustazah Farah Bakaram .
    .
    Testimoni beliau ni hampir 8 bulan lepas.. waktu ni la merupakan first time ustazah Farah try ME bar... Alhamdulillah serasi guna sabun selain turut pakai losyen PB.. gatal2 kulit pun dah lama sembuh.
    .
    tak sia2 sy kenalkan sabun ni kepada dia.. setiap kesembuhan dengan izin Allah , kita berikhtiar dan guna dgn yakin 😊
    .
    Nak cuba sekotak hanya Rm113(sm) ada 3bar..seisi keluarga boleh guna.
    .
    Nk order meh klik link ni.
    https://mssg.me/ideeann
    Real Product , Real Income & Real FREE trip.
    #PreciousXJ50
    #sabunmarineessence
    #sabungarambuluh
    #untukseisikeluarga

  •  0  0  4 December, 2019

Top #SabunGaramBuluh Posts

  • KURANG DAH BERSIN PAGI2 & BAU BADAN KURANG

Ramai sebenarnya bersin2 setiap pagi. Tapi kadang orang dah anggap itu biasa. Dan proses pernafasan boleh terganggu sebab resdung, sampai badan berbau pun tak sedar.

Macam testimoni dr anak Puan Azlin lps pakai sabun hijau marine essence, 
GATAL2 MUKA & HIDUNG, JUGA BERSIN DI WAKTU PAGI DAH TAKDE. 
Dan paling best, sedar tak sedar BAU BADAN PUN DAH KURANG. .

Kalau korang alami atau tahu sesiapa yg alami mcm anak Pn Azlin, boleh lah suggest sabun hijau ni. .

Boleh minta diorg klik link ni..NA bg special price, bagitau sekali nama org yg suggest sbb NA nak bg hadiah sebab menyampaikan yg benda baik. .

https://Sabungarambuluh.wasap.my

#sabungarambuluh #sabunmarineessence 
#resdung #baubadan #jerawat #sakitkulit
  • KURANG DAH BERSIN PAGI2 & BAU BADAN KURANG

    Ramai sebenarnya bersin2 setiap pagi. Tapi kadang orang dah anggap itu biasa. Dan proses pernafasan boleh terganggu sebab resdung, sampai badan berbau pun tak sedar.

    Macam testimoni dr anak Puan Azlin lps pakai sabun hijau marine essence,
    GATAL2 MUKA & HIDUNG, JUGA BERSIN DI WAKTU PAGI DAH TAKDE.
    Dan paling best, sedar tak sedar BAU BADAN PUN DAH KURANG. .

    Kalau korang alami atau tahu sesiapa yg alami mcm anak Pn Azlin, boleh lah suggest sabun hijau ni. .

    Boleh minta diorg klik link ni..NA bg special price, bagitau sekali nama org yg suggest sbb NA nak bg hadiah sebab menyampaikan yg benda baik. .

    https://Sabungarambuluh.wasap.my

    #sabungarambuluh #sabunmarineessence
    #resdung #baubadan #jerawat #sakitkulit

  •  14  2  24 May, 2019
  • Nak nyanyi tak boleh nyanyi, nanti hujan lagi😂😂 uolss kena hujan baik sabun dengan sabun wangi ni, fresh super duper wangi.. yang dah guna memang tau la. Sabun garam ni bagus jugak untuk kulit, ada masalah kulit pun cari akak naah😁

#marineessence 
#sabungarambuluh 
#yanarodzi 
#syukurselalu
  • Nak nyanyi tak boleh nyanyi, nanti hujan lagi😂😂 uolss kena hujan baik sabun dengan sabun wangi ni, fresh super duper wangi.. yang dah guna memang tau la. Sabun garam ni bagus jugak untuk kulit, ada masalah kulit pun cari akak naah😁

    #marineessence
    #sabungarambuluh
    #yanarodzi
    #syukurselalu

  •  18  0  15 August, 2019