#RumpaiLaut Instagram Photos & Videos

RumpaiLaut - 7.7k posts

Hashtag Popularity

3.1
average comments
77.7
average likes

Latest #RumpaiLaut Posts

  • SET ASAS 3IN1 SEAWEED 
Set penjagaan muka ini sesuai untuk semua jenis kulit iaitu kulit normal, kombinasi, berminyak, sensitif, jeragat atau pigmnetasi, parut dan kekeringan.

Set ini mengandungi 3 item:
🍀 KRIM SIANG 10GRAM
🍀 KRIM MALAM 10GRAM
🍀 SABUN PINK 60GRAM

GRAB NOW BEFORE SOLD OUT !! LINK KE WHTAPSS SHAE:
http://www.wasap.my/601111468441
http://www.wasap.my/601111468441

Paling best
❇️ia tidak mengelupas
❇️Tidak mengeringkan kulit
❇️Tidak menipiskan kulit
❇️Sesuai untuk kulit sensitif dan sunburn

FUNGSI PENJAGAAN MUKA INI IALAH::
💞Merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan parut2 jerawat
💞Mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa mengelupas dan kemerahan
💞Mesekatakan tona kulit yang kusam,tidak sekata
💞Menjadikan kulit halus dan tegang dan awet muda
💞Mengekalkan kecantikan kulit
💞Mampu memberi kesan kesegaran sepanjang hari
💞Memberikan seri dan aura pinkish kepd kulit
💞Anti penuan dan cegah kedutan di wajah

CARA GUNA :
1.Cuci Muka 2,3 kali sehari dgn sabun sweed.
2. Untuk kulit terlampau kasar, tidak sensitif, buat mask(perap) dgn sabun sweed selama 5 minit ,baru bilas
3.cuci bersih muka dgn air, kalu jerawat teruk disarankan cuci dgn air suam, bagus tuk memastikan kuman dinyahkan
4.kemudian lepas lap kering muka dgn lembut hyn tap2 ya jangan lap muka dgn kasar. Kulit Muka selepas di cuci sangat sensitif .
5.kemudian gunakan toner seaweed sekiranya anda membeli set lengkap.Cara guna Toner nie ,titiskan kat kapas dan GOSOK SELURUH MUKA sehingga LEHER. Sental celah hidung,tepi mulut ,hidung kening pipi.Supaya sisa kotoran yang tersembunyi di liang roma dapat disingkirkan sepenuhnya.Bagi yang memiliki kulit sensitif anda hanya tap2 kan shj di pipi hidung dan dagu seta leher. 
6. Kemudian gunakan Serum Vit. C . URUT sehingga serum betul2 meresap dlm kulit.
7.Akhir sekali gunakan krim siang untuk siang hari dan boleh guna bedak padat lepas tu klu nak.Krim siang ini terkenal juga sebagai base foundation ye. 
8.Pada malam hari  gunakan krim malam ye.

##seaweedskincare #sweedskincare #seaweedwhitening #seaweed #setpenjagaanmukadarirumpailaut #rumpailaut #sweedskincare.
  • SET ASAS 3IN1 SEAWEED
    Set penjagaan muka ini sesuai untuk semua jenis kulit iaitu kulit normal, kombinasi, berminyak, sensitif, jeragat atau pigmnetasi, parut dan kekeringan.

    Set ini mengandungi 3 item:
    🍀 KRIM SIANG 10GRAM
    🍀 KRIM MALAM 10GRAM
    🍀 SABUN PINK 60GRAM

    GRAB NOW BEFORE SOLD OUT !! LINK KE WHTAPSS SHAE:
    http://www.wasap.my/601111468441
    http://www.wasap.my/601111468441

    Paling best
    ❇️ia tidak mengelupas
    ❇️Tidak mengeringkan kulit
    ❇️Tidak menipiskan kulit
    ❇️Sesuai untuk kulit sensitif dan sunburn

    FUNGSI PENJAGAAN MUKA INI IALAH::
    💞Merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan parut2 jerawat
    💞Mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa mengelupas dan kemerahan
    💞Mesekatakan tona kulit yang kusam,tidak sekata
    💞Menjadikan kulit halus dan tegang dan awet muda
    💞Mengekalkan kecantikan kulit
    💞Mampu memberi kesan kesegaran sepanjang hari
    💞Memberikan seri dan aura pinkish kepd kulit
    💞Anti penuan dan cegah kedutan di wajah

    CARA GUNA :
    1.Cuci Muka 2,3 kali sehari dgn sabun sweed.
    2. Untuk kulit terlampau kasar, tidak sensitif, buat mask(perap) dgn sabun sweed selama 5 minit ,baru bilas
    3.cuci bersih muka dgn air, kalu jerawat teruk disarankan cuci dgn air suam, bagus tuk memastikan kuman dinyahkan
    4.kemudian lepas lap kering muka dgn lembut hyn tap2 ya jangan lap muka dgn kasar. Kulit Muka selepas di cuci sangat sensitif .
    5.kemudian gunakan toner seaweed sekiranya anda membeli set lengkap.Cara guna Toner nie ,titiskan kat kapas dan GOSOK SELURUH MUKA sehingga LEHER. Sental celah hidung,tepi mulut ,hidung kening pipi.Supaya sisa kotoran yang tersembunyi di liang roma dapat disingkirkan sepenuhnya.Bagi yang memiliki kulit sensitif anda hanya tap2 kan shj di pipi hidung dan dagu seta leher.
    6. Kemudian gunakan Serum Vit. C . URUT sehingga serum betul2 meresap dlm kulit.
    7.Akhir sekali gunakan krim siang untuk siang hari dan boleh guna bedak padat lepas tu klu nak.Krim siang ini terkenal juga sebagai base foundation ye.
    8.Pada malam hari gunakan krim malam ye.

    # #seaweedskincare #sweedskincare #seaweedwhitening #seaweed #setpenjagaanmukadarirumpailaut #rumpailaut #sweedskincare.

  •  1  0  20 November, 2019
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
...KESAN SEAWAL 7 HARI...
.
Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab kelihatan natural beauty gitew..
.
Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
.
Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
.
KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
(Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
.
💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
💕Memudar dan menghilangkan
kesan jeragat
💕Menghasilkan kulit glowing
💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
💕Menghilangkan garis2 halus punca
penuaan
💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
💕Tidak menggelupas
💕Tidak mengandungi bahan kimia yg
berbahaya
💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
💕Mesra wuduk + 💯 Halal
💕Haruman yang menyegarkan
💕Kesan seawal 7hari
💕Selamat & tidak mengandungi mercury
💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
.
Diperbuat dari👇🏻
.
🌹Apple Steamcell
🌹Aloevera
🌹Seaweed (Rumpai Laut)
🌹Nano Gold + Collagen
.
Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
.
#guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
    ...KESAN SEAWAL 7 HARI...
    .
    Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab kelihatan natural beauty gitew..
    .
    Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
    .
    Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
    .
    KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
    (Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
    .
    💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
    💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
    💕Memudar dan menghilangkan
    kesan jeragat
    💕Menghasilkan kulit glowing
    💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
    💕Menghilangkan garis2 halus punca
    penuaan
    💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
    💕Tidak menggelupas
    💕Tidak mengandungi bahan kimia yg
    berbahaya
    💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
    💕Mesra wuduk + 💯 Halal
    💕Haruman yang menyegarkan
    💕Kesan seawal 7hari
    💕Selamat & tidak mengandungi mercury
    💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
    .
    Diperbuat dari👇🏻
    .
    🌹Apple Steamcell
    🌹Aloevera
    🌹Seaweed (Rumpai Laut)
    🌹Nano Gold + Collagen
    .
    Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
    .
    #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

  •  4  0  19 November, 2019
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
...KESAN SEAWAL 7 HARI...
.
Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab kelihatan natural beauty gitew..
.
Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
.
Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
.
KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
(Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
.
💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
💕Memudar dan menghilangkan
kesan jeragat
💕Menghasilkan kulit glowing
💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
💕Menghilangkan garis2 halus punca
penuaan
💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
💕Tidak menggelupas
💕Tidak mengandungi bahan kimia yg
berbahaya
💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
💕Mesra wuduk + 💯 Halal
💕Haruman yang menyegarkan
💕Kesan seawal 7hari
💕Selamat & tidak mengandungi mercury
💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
.
Diperbuat dari👇🏻
.
🌹Apple Steamcell
🌹Aloevera
🌹Seaweed (Rumpai Laut)
🌹Nano Gold + Collagen
.
Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
.
#guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
    ...KESAN SEAWAL 7 HARI...
    .
    Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab kelihatan natural beauty gitew..
    .
    Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
    .
    Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
    .
    KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
    (Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
    .
    💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
    💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
    💕Memudar dan menghilangkan
    kesan jeragat
    💕Menghasilkan kulit glowing
    💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
    💕Menghilangkan garis2 halus punca
    penuaan
    💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
    💕Tidak menggelupas
    💕Tidak mengandungi bahan kimia yg
    berbahaya
    💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
    💕Mesra wuduk + 💯 Halal
    💕Haruman yang menyegarkan
    💕Kesan seawal 7hari
    💕Selamat & tidak mengandungi mercury
    💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
    .
    Diperbuat dari👇🏻
    .
    🌹Apple Steamcell
    🌹Aloevera
    🌹Seaweed (Rumpai Laut)
    🌹Nano Gold + Collagen
    .
    Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
    .
    #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

  •  4  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  1  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  1  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  1  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  1  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  0  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  0  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  0  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  1  0  19 November, 2019
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

Last order Rabu 2.00 pm
Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

1 bekas 100gm RM12
Free 2 jenis Sos + Limau

Order with full payment (No cash)
Delivery charge depends on area
Delivery Shah Alam area

Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya 
#agentwanted
#agentneeded
  • PRE-ORDER LATOK RUMPAI LAUT SABAH

    Last order Rabu 2.00 pm
    Stock available hari JUMAAT @ 22/11/19

    1 bekas 100gm RM12
    Free 2 jenis Sos + Limau

    Order with full payment (No cash)
    Delivery charge depends on area
    Delivery Shah Alam area

    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded

  •  1  0  19 November, 2019
  • AGAR-AGAR adalah sejenis #kuih berupa gel yang diperbuat daripada #lumutlaut atau dikenali juga dengan nama #agaragar. Serbuk agar-agar juga banyak digunakan dalam #pencucimulut lain.
.
Agar-agar merupakan bahan ber #gelatin yang dihasilkan dari polysaccharide pada #rumpailaut ("fucus saccharinus") ("#redalgae"), di mana ia terkumpul pada dinding sel agarophyte dan berfungsi sebagai penyokong struktur utama bagi dinding sel #alga.[1][2] #Agar merupakan campuran dua komponen : linear polysaccharide agarose, dan a heterogeneous campuran dua molekul lebih kecil yang dipanggil agaropectin.
.
Sepanjang sejarah sehingga masa kini, agar merupakan bahan utama sebagai pencuci mulut di seluruh Asia dan juga sebagai sustrate pepejal bagi bahan medium pertumbuhan bagi kerja #mikrobiologi. Agar (agar-agar) juga boleh digunakan sebagai #pelawas, pengganti geletin vegetarian, pemekat sup, pengawet buah, aiskrim, dan pencuci mulut yang lain, sebagai bahan pencerah dalam penapaian, dan pelicin kertas dan kain.
.
Bahan jel adalah polysaccharide tidak bercabang yang dihasilkan dari dinding sel terutamanya spesies #algamerah genus Gelidium dan Gracilaria, atau rumpai laut (Sphaerococcus euchema). Bagi tujuan perdagangan, ia dihasilkan kebanyakannya dari Gelidium amansii. Dari segi istilah kimia, agar merupakan polimer yang terdiri dari unit kecil gula galactose.
.
Sumber : https://ms.m.wikipedia.org/wiki/Agar-agar
.
(Gambar rumpai laut sekadar hiasan. Dipetik dari google imej search)
.
#khasiatdadih #sedapnyakamudadihbotoiqeesyazara #gilermakan #dadihhipster #dadih #dadihviral #dadihsedut #dadihsedap #malaysiandesserts #sayakakimakan #kulimkedah #foodpanda #malayfood #makcikdadih #dadihbotoi #dadihbotoiqeesyazara #dadihemakemak #dadihbotoisince2017
  • AGAR-AGAR adalah sejenis #kuih berupa gel yang diperbuat daripada #lumutlaut atau dikenali juga dengan nama #agaragar. Serbuk agar-agar juga banyak digunakan dalam #pencucimulut lain.
    .
    Agar-agar merupakan bahan ber #gelatin yang dihasilkan dari polysaccharide pada #rumpailaut ("fucus saccharinus") (" #redalgae"), di mana ia terkumpul pada dinding sel agarophyte dan berfungsi sebagai penyokong struktur utama bagi dinding sel #alga.[1][2] #Agar merupakan campuran dua komponen : linear polysaccharide agarose, dan a heterogeneous campuran dua molekul lebih kecil yang dipanggil agaropectin.
    .
    Sepanjang sejarah sehingga masa kini, agar merupakan bahan utama sebagai pencuci mulut di seluruh Asia dan juga sebagai sustrate pepejal bagi bahan medium pertumbuhan bagi kerja #mikrobiologi. Agar (agar-agar) juga boleh digunakan sebagai #pelawas, pengganti geletin vegetarian, pemekat sup, pengawet buah, aiskrim, dan pencuci mulut yang lain, sebagai bahan pencerah dalam penapaian, dan pelicin kertas dan kain.
    .
    Bahan jel adalah polysaccharide tidak bercabang yang dihasilkan dari dinding sel terutamanya spesies #algamerah genus Gelidium dan Gracilaria, atau rumpai laut (Sphaerococcus euchema). Bagi tujuan perdagangan, ia dihasilkan kebanyakannya dari Gelidium amansii. Dari segi istilah kimia, agar merupakan polimer yang terdiri dari unit kecil gula galactose.
    .
    Sumber : https://ms.m.wikipedia.org/wiki/Agar-agar
    .
    (Gambar rumpai laut sekadar hiasan. Dipetik dari google imej search)
    .
    #khasiatdadih #sedapnyakamudadihbotoiqeesyazara #gilermakan #dadihhipster #dadih #dadihviral #dadihsedut #dadihsedap #malaysiandesserts #sayakakimakan #kulimkedah #foodpanda #malayfood #makcikdadih #dadihbotoi #dadihbotoiqeesyazara #dadihemakemak #dadihbotoisince2017

  •  4  0  17 November, 2019
  • Masih tercari2 foundtion yg tk tebal ,Tekstur lembut ,mudah Meyerap ke dalam skin  boleh cuba fd daily #Hanabelle ,ape yg best fd hanabelle boleh merawat skin kita sekaligus 
Haaa untung kan 😍 Beli satu product tapi dapat banyak manfaat dia 
Hq pun terpaksa bg jaminan refund duit kalau fd hanabelle ni tk bg kesan yg impak pada skin anda , Nasib baik la hanabelle Belum pernhh bg feedback yg negatif semuanya positif 
Senang nya hati bila ramai yg cuba hanabelle dia puas hati 😍
Siapa yg masih belum pernah cuba hanabellecosmetic kena cepat2 tekan link bawah untk respon secept mungkin direct tekan link kat bawah 
http://www.wasap.my/+60145005027/HB

#FoundtionDailyTreatment 
#MerawatSkin 
#hanabellecosmetic
#AloeVera
#Madu
#RumpaiLaut
  • Masih tercari2 foundtion yg tk tebal ,Tekstur lembut ,mudah Meyerap ke dalam skin boleh cuba fd daily #Hanabelle ,ape yg best fd hanabelle boleh merawat skin kita sekaligus
    Haaa untung kan 😍 Beli satu product tapi dapat banyak manfaat dia
    Hq pun terpaksa bg jaminan refund duit kalau fd hanabelle ni tk bg kesan yg impak pada skin anda , Nasib baik la hanabelle Belum pernhh bg feedback yg negatif semuanya positif
    Senang nya hati bila ramai yg cuba hanabelle dia puas hati 😍
    Siapa yg masih belum pernah cuba hanabellecosmetic kena cepat2 tekan link bawah untk respon secept mungkin direct tekan link kat bawah
    http://www.wasap.my/+60145005027/HB

    #FoundtionDailyTreatment
    #MerawatSkin
    #hanabellecosmetic
    #AloeVera
    #Madu
    #RumpaiLaut

  •  4  0  15 November, 2019
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
...KESAN SEAWAL 7 HARI...
.
Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab kelihatan natural beauty gitew..
.
Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
.
Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
.
KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
(Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
.
💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
💕Memudar dan menghilangkan
kesan jeragat
💕Menghasilkan kulit glowing
💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
💕Menghilangkan garis2 halus punca
penuaan
💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
💕Tidak menggelupas
💕Tidak mengandungi bahan kimia yg
berbahaya
💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
💕Mesra wuduk + 💯 Halal
💕Haruman yang menyegarkan
💕Kesan seawal 7hari
💕Selamat & tidak mengandungi mercury
💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
.
Diperbuat dari👇🏻
.
🌹Apple Steamcell
🌹Aloevera
🌹Seaweed (Rumpai Laut)
🌹Nano Gold + Collagen
.
Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
.
#guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
    ...KESAN SEAWAL 7 HARI...
    .
    Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab kelihatan natural beauty gitew..
    .
    Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
    .
    Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
    .
    KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
    (Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
    .
    💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
    💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
    💕Memudar dan menghilangkan
    kesan jeragat
    💕Menghasilkan kulit glowing
    💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
    💕Menghilangkan garis2 halus punca
    penuaan
    💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
    💕Tidak menggelupas
    💕Tidak mengandungi bahan kimia yg
    berbahaya
    💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
    💕Mesra wuduk + 💯 Halal
    💕Haruman yang menyegarkan
    💕Kesan seawal 7hari
    💕Selamat & tidak mengandungi mercury
    💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
    .
    Diperbuat dari👇🏻
    .
    🌹Apple Steamcell
    🌹Aloevera
    🌹Seaweed (Rumpai Laut)
    🌹Nano Gold + Collagen
    .
    Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
    .
    #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

  •  1  0  15 November, 2019
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
...KESAN SEAWAL 7 HARI...
.
Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab dah kelihatan natural beauty gitew..
.
Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
.
Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
.
KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
(Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
.
💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
💕Memudar dan menghilangkan kesan jeragat
💕Menghasilkan kulit glowing
💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
💕Menghilangkan garis2 halus punca penuaan
💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
💕Tidak menggelupas
💕Tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya
💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
💕Mesra wuduk + 💯 Halal
💕Haruman yang menyegarkan
💕Kesan seawal 7hari
💕Selamat & tidak mengandungi mercury
💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
.
Diperbuat dari👇🏻
.
🌹Apple Steamcell
🌹Aloevera
🌹Seaweed (Rumpai Laut)
🌹Nano Gold + Collagen
.
Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
.
#guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent
  • 👑GUZELL BEAUTY SKINCARE👑
    ...KESAN SEAWAL 7 HARI...
    .
    Guzell Beauty Skincare telah membuat ramai orang malas nak make up sebab dah kelihatan natural beauty gitew..
    .
    Yang perempuan kelihatan ibarat bidadari, yang lelaki pula ibarat putera kayangan, sebab kulit licin berseri, anjal, pololes dan tidak berminyak..
    .
    Jerawat, Jeragat, Parut Jerawat semua dah main jauh² dah...
    .
    KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻
    (Cleanser + Serum + Seaweed Cream)
    .
    💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit
    💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat
    💕Memudar dan menghilangkan kesan jeragat
    💕Menghasilkan kulit glowing
    💕Menghapuskan sel-sel kulit mati
    💕Menghilangkan garis2 halus punca penuaan
    💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata
    💕Tidak menggelupas
    💕Tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya
    💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
    💕Mesra wuduk + 💯 Halal
    💕Haruman yang menyegarkan
    💕Kesan seawal 7hari
    💕Selamat & tidak mengandungi mercury
    💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu
    .
    Diperbuat dari👇🏻
    .
    🌹Apple Steamcell
    🌹Aloevera
    🌹Seaweed (Rumpai Laut)
    🌹Nano Gold + Collagen
    .
    Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare
    .
    #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

  •  2  0  15 November, 2019
  • Anak Fisa pun penggemar Latok. Asalnya dia tak minat pun. Dah seorang yang memilih makanan. Tapi sekali dia try letop2 dalam mulut terus jadi FAVORITEEE! .
.
Sebekas RM12 jerrr
Caj delivery ikut kawasan nahh ☺️
.
.
Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

Khasiat Latok :-
👉 Kecantikan kulit
👉 Awet muda
👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
👉 Melancarkan penghadaman
👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
👉 Menguatkan tulang dan sendi
👉 Mengurangkan depresi
.
.
Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak jadi agent pun dialu-alukan. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
.
.
#latok
#latokshahalam
#agentlatokshahalam
#latoksabah
#rumpailaut
#rumpaiair
#latoksubangjaya
#agentlatoksubangjaya
#agentwanted
#agentneeded 
#agentlatok
  • Anak Fisa pun penggemar Latok. Asalnya dia tak minat pun. Dah seorang yang memilih makanan. Tapi sekali dia try letop2 dalam mulut terus jadi FAVORITEEE! .
    .
    Sebekas RM12 jerrr
    Caj delivery ikut kawasan nahh ☺️
    .
    .
    Tekstur dia rangup dan meletop2 dalam mulut macam telur ikan tau, sedap sangat! 😍

    Khasiat Latok :-
    👉 Kecantikan kulit
    👉 Awet muda
    👉 Mengatasi Diabetes & Darah tinggi
    👉 Melancarkan penghadaman
    👉 Bertindak sebagai Anti-kanser
    👉 Menguatkan tulang dan sendi
    👉 Mengurangkan depresi
    .
    .
    Berminat whatsapp Fisa laju2 untuk order 012-3592489. Nak jadi agent pun dialu-alukan. Nak lebih pantas klik link di bio 😘
    .
    .
    #latok
    #latokshahalam
    #agentlatokshahalam
    #latoksabah
    #rumpailaut
    #rumpaiair
    #latoksubangjaya
    #agentlatoksubangjaya
    #agentwanted
    #agentneeded
    #agentlatok

  •  34  0  10 November, 2019

Top #RumpaiLaut Posts

  • Baru berkesempatan menyediakan kerabu rumpai laut segar ini. Pertama kali makan, biasanya makan agar-agar yg dah proses tu kan. Ohh!! sedappppnya. Cenggini 👍👍..
#rumpailaut
#seaweed 
#whiteseaweed
  • Baru berkesempatan menyediakan kerabu rumpai laut segar ini. Pertama kali makan, biasanya makan agar-agar yg dah proses tu kan. Ohh!! sedappppnya. Cenggini 👍👍..
    #rumpailaut
    #seaweed
    #whiteseaweed

  •  126  7  29 January, 2018
  • Hakak Nak cerita sikit tentang FOUNDATION yang pertama di tuju kn khas untuk kegunaan #daily 
Guna secara konsisten inshaAllah pasti puas hati dan dpt result memuaskan @nur_hannadtouch 
UV Foundation #hanabelle mampu merawat kulit wajah anda dengan pantas dan berkesan, sekali sapuan da ching ching skin 😍

Bahan semulajadi terbaik yg digunakan semuanya utk kebaikan kulit wajah, bahan2 utama #AloeVera #Madu #RumpaiLaut #Collagen #VitaminC 
HARGA PASTI MAMPU MILIK 😍. #HANABELLECOSMETIC GLOWFOUNDATIONDAILY🥰
  • Hakak Nak cerita sikit tentang FOUNDATION yang pertama di tuju kn khas untuk kegunaan #daily
    Guna secara konsisten inshaAllah pasti puas hati dan dpt result memuaskan @nur_hannadtouch
    UV Foundation #hanabelle mampu merawat kulit wajah anda dengan pantas dan berkesan, sekali sapuan da ching ching skin 😍

    Bahan semulajadi terbaik yg digunakan semuanya utk kebaikan kulit wajah, bahan2 utama #AloeVera #Madu #RumpaiLaut #Collagen #VitaminC
    HARGA PASTI MAMPU MILIK 😍. #HANABELLECOSMETIC GLOWFOUNDATIONDAILY🥰

  •  1,021  9  30 September, 2019
  • NOM NOM NOM...
.
Minum petang sambik layan Tao Kae Noi dari rumpai laut sedap juga. Tak sedar habis satu pek ni sekali ngadap. Sambil makan korang boleh bercuti ker Thailand dengan percuma.
.
BETUL KER!!!
.
Peluang untuk menang satu percutian ke Thailand selama 3H2M dengan penginapan dan makan malam eksklusif bersama SBFIVE!

CARA PENYERTAAN :

Langkah 1: 
Berbelanja sekurang-kurangnya RM20 bagi snek Tao Kae Noi di semua kedai yang mengambil bahagian di Malaysia.
Langkah 2: 
Poskan foto dengan kapsyen mengenai tema "Love Tao Kae Noi in Thailand" bersama hastag #LoveTaoKaeNoiInThailand
Langkah 3: 
Hantar foto resit pembelian dan tuliskan nama anda di atasnya secara DM ke FB & IG @taokaenoiclubmy

HADIAH-HADIAH MENARIK:
.
*5 Pemenang - Satu percutian 3H2M ke Thailand sambil menghadiri acara makan malam eksklusif bersama SBFive
*6 Pemenang setiap minggu - Baucar Shopee bernilai RM100

Tempoh peraduan dari 15-30 September 2019, untuk warganegara Malaysia dan permastautin tetap sahaja.

Jom join sekarang juga.

#TaoKaeNoi #Thailand #AmazingThailand #Mahamahu #Seaweed #RumpaiLaut
  • NOM NOM NOM...
    .
    Minum petang sambik layan Tao Kae Noi dari rumpai laut sedap juga. Tak sedar habis satu pek ni sekali ngadap. Sambil makan korang boleh bercuti ker Thailand dengan percuma.
    .
    BETUL KER!!!
    .
    Peluang untuk menang satu percutian ke Thailand selama 3H2M dengan penginapan dan makan malam eksklusif bersama SBFIVE!

    CARA PENYERTAAN :

    Langkah 1:
    Berbelanja sekurang-kurangnya RM20 bagi snek Tao Kae Noi di semua kedai yang mengambil bahagian di Malaysia.
    Langkah 2:
    Poskan foto dengan kapsyen mengenai tema "Love Tao Kae Noi in Thailand" bersama hastag #LoveTaoKaeNoiInThailand
    Langkah 3:
    Hantar foto resit pembelian dan tuliskan nama anda di atasnya secara DM ke FB & IG @taokaenoiclubmy

    HADIAH-HADIAH MENARIK:
    .
    *5 Pemenang - Satu percutian 3H2M ke Thailand sambil menghadiri acara makan malam eksklusif bersama SBFive
    *6 Pemenang setiap minggu - Baucar Shopee bernilai RM100

    Tempoh peraduan dari 15-30 September 2019, untuk warganegara Malaysia dan permastautin tetap sahaja.

    Jom join sekarang juga.

    #TaoKaeNoi #Thailand #AmazingThailand #Mahamahu #Seaweed #RumpaiLaut

  •  104  15  17 September, 2019
  • Di Sarawak, mereka panggil rumpai laut ini sebagai Janggut Duyung. Unik betul namanya.

Rumpai laut jenis ini katanya sedap dibuat kerabu.

Kalau ada resipi lain, kongsilah dengan admin.

#kosmo #gambarawam #rumpailaut 
Foto kredit Twitter Azrayzul
  • Di Sarawak, mereka panggil rumpai laut ini sebagai Janggut Duyung. Unik betul namanya.

    Rumpai laut jenis ini katanya sedap dibuat kerabu.

    Kalau ada resipi lain, kongsilah dengan admin.

    #kosmo #gambarawam #rumpailaut
    Foto kredit Twitter Azrayzul

  •  1,334  43  11 February, 2019