#Raya2020 Instagram Photos & Videos

Raya2020 - 334.7k posts

Hashtag Popularity

5.6
average comments
115.6
average likes

Latest #Raya2020 Posts

  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  2  0  8 seconds ago
  • Penangan 4 balang RM100 promo!!
Kita akan continue promo smpi 14hb April
Tapi 
Tapi
Selagi stok masih ada ya!!! Nak pilih yg mana?
Nah Makan2 kuih list:
https://photos.app.goo.gl/njg3A3Cm3KHquwWF7

Lepas pilih2 klik sini 
www.wasap.my/60139724175/synkkukisbliciousseries

#kuihviral #premiumcookies #bajuraya #biskutraya #biskutrayasedap #cookiesraya #bazaarpaknil #raya2020  #kuihrayasedap #bakerskualalumpur  #cookieskualalumpur #sayajualbiskut #klfoodie #foodpornmalaysia #foodstagram #instafood #jjcm #malaysianfoodie
#Scrummykueh
#bliciousseriesxscrummy
#projekraya2020
#ansurankukis
#kukissedapyaampun
#infaqcookies
  • Penangan 4 balang RM100 promo!!
    Kita akan continue promo smpi 14hb April
    Tapi
    Tapi
    Selagi stok masih ada ya!!! Nak pilih yg mana?
    Nah Makan2 kuih list:
    https://photos.app.goo.gl/njg3A3Cm3KHquwWF7

    Lepas pilih2 klik sini
    www.wasap.my/60139724175/synkkukisbliciousseries

    #kuihviral #premiumcookies #bajuraya #biskutraya #biskutrayasedap #cookiesraya #bazaarpaknil #raya2020 #kuihrayasedap #bakerskualalumpur #cookieskualalumpur #sayajualbiskut #klfoodie #foodpornmalaysia #foodstagram #instafood #jjcm #malaysianfoodie
    #Scrummykueh
    #bliciousseriesxscrummy
    #projekraya2020
    #ansurankukis
    #kukissedapyaampun
    #infaqcookies

  •  0  0  31 seconds ago
  • Assalamualaikum sahabat! Elrah Exclusive ada keluaran baru Baju Melayu Imperial! 
Elrah Exclusive sentiasa menjaminkan kualiti korang semua!

Price: Rm169 sahaja (tortila brown)

5 sebab korang perlu dapatkan Baju Melayu Imperial!
🧶 3 poket di baju, High quality materials!
🧶 Bahagian tepi ada zip!
🧶 Cutting Slim Fit!
🧶 Butang solid Silver Hexagon Elrah!
🧶 Seluar ada getah di side!

Dapat 3 freegift lagi khas untuk yang grab awal sahaja!
🎁FREE BUTANG LOGO ELRAH! (HEXAGON)!
🎁FREE PIN ELRAH!
🎁FREE HANDKERCHIEF!
📦📪FREE POSTAGE GUYS!! Berminat? 
Klik link di bio! Sementara stock masih banyak!

#ElrahXDzarrin
#ElrahXDzarrin2020
#BoomElrahXDzarrin2020
#elrahexclusive2020 
#kurta2020 
#raya2020 
#kurtaelrahexclusive
  • Assalamualaikum sahabat! Elrah Exclusive ada keluaran baru Baju Melayu Imperial!
    Elrah Exclusive sentiasa menjaminkan kualiti korang semua!

    Price: Rm169 sahaja (tortila brown)

    5 sebab korang perlu dapatkan Baju Melayu Imperial!
    🧶 3 poket di baju, High quality materials!
    🧶 Bahagian tepi ada zip!
    🧶 Cutting Slim Fit!
    🧶 Butang solid Silver Hexagon Elrah!
    🧶 Seluar ada getah di side!

    Dapat 3 freegift lagi khas untuk yang grab awal sahaja!
    🎁FREE BUTANG LOGO ELRAH! (HEXAGON)!
    🎁FREE PIN ELRAH!
    🎁FREE HANDKERCHIEF!
    📦📪FREE POSTAGE GUYS!! Berminat?
    Klik link di bio! Sementara stock masih banyak!

    #ElrahXDzarrin
    #ElrahXDzarrin2020
    #BoomElrahXDzarrin2020
    #elrahexclusive2020
    #kurta2020
    #raya2020
    #kurtaelrahexclusive

  •  0  0  44 seconds ago
  • Most favorite colour 😍 alhamdulillah rezeki harini dah ada 3 orang beli Natashia. And ada juga size yang dah nak habis tau. And alhamdulillah, harini pun bertambah followers sis 🙈 so sesiapa nak beli boleh whatsapp or DM sis. Sejak PKP ni banyak masa terluang untuk customers, so insyallah dilayan penuh kasih sayang 😂
  • Most favorite colour 😍 alhamdulillah rezeki harini dah ada 3 orang beli Natashia. And ada juga size yang dah nak habis tau. And alhamdulillah, harini pun bertambah followers sis 🙈 so sesiapa nak beli boleh whatsapp or DM sis. Sejak PKP ni banyak masa terluang untuk customers, so insyallah dilayan penuh kasih sayang 😂

  •  0  1  1 minute ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  3  0  1 minute ago
  • 🆕NEW ARRIVAL🆕 🥀KURUNG Khadija dan Azana
(Design Kurung Pahang)
.
SKIRT
*
💎HIGH QUALITY SB LINE
💎CORAK SONGKET (PRINTED)
💎High  quality  100%
💎Tak panas (SEJUK)
💎jenis kain lembut dan beralun 💎Zip tepi skirt 💎getah kiri dan kanan 💎separuh pinggang separuh getah
💎Potongan LIPAT BATIK
(SELISIH DEPAN)
.
.

BAJU
***
💎Pearl skin platinum 💎lose cutting 💎ADA PESAK baju
💎Leher  bulat 💎ZIP SOROK DEPAN BAJU
💎MESRA BFF
💎MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan)
💎ADA SPAN DI KIRI DAN KANAN BAJU
📌proses oder 2-3 hari
.
.
whtsapp 017-4008659
RM100SM RM105SS
.
.
#kurungpahang#bajukurungpahang#bajukurung#raya2020#bajukurungmodernmurah#kurungcantikmalaysia#bajukurungonline#kurungsongket#kurungpesak#kurungriau#kurungraya#kurung#skirt#dress#bazaar#jubah
  • 🆕NEW ARRIVAL🆕 🥀KURUNG Khadija dan Azana
    (Design Kurung Pahang)
    .
    SKIRT
    *
    💎HIGH QUALITY SB LINE
    💎CORAK SONGKET (PRINTED)
    💎High quality 100%
    💎Tak panas (SEJUK)
    💎jenis kain lembut dan beralun 💎Zip tepi skirt 💎getah kiri dan kanan 💎separuh pinggang separuh getah
    💎Potongan LIPAT BATIK
    (SELISIH DEPAN)
    .
    .

    BAJU
    ***
    💎Pearl skin platinum 💎lose cutting 💎ADA PESAK baju
    💎Leher bulat 💎ZIP SOROK DEPAN BAJU
    💎MESRA BFF
    💎MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan)
    💎ADA SPAN DI KIRI DAN KANAN BAJU
    📌proses oder 2-3 hari
    .
    .
    whtsapp 017-4008659
    RM100SM RM105SS
    .
    .
    #kurungpahang #bajukurungpahang #bajukurung #raya2020 #bajukurungmodernmurah #kurungcantikmalaysia #bajukurungonline #kurungsongket #kurungpesak #kurungriau#kurungraya#kurung#skirt#dress#bazaar#jubah

  •  0  0  1 minute ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  4  0  1 minute ago
  • 💛 MENANG LOKET EMAS 916 PADA 2 APRIL 2020 💛 
TOP | KEBAYA MAHSURI
#kebayamahsurimeasurement
#kebayamahsuri
#bhdpawanaputerinusantara
Material: Stretchable Cotton
Material kapas yang breathable dan tidak jarang, Sulaman Penuh dan Mewah di sekitar Pergelangan Tangan, Leher dan di sekeliling. (tiada rasa gatal)
BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan.
-
SET (KEBAYA + #pariosongketbhd) : RM 193 NETT
-
FREEGIFT (WORTH RM247): Loket Emas (lucky customer), Checkered square Daisy & Luth (2x), Voucher RM30 LITUP, Metal buckle, Sampul Raya -
Send your details;
Name :
Address :
Contact no :
Item & Size :
.
#BHDLebaran2020 
#MakesKebayaGreatAgain ☺️
#kebayacun #kebaya #raya2020 #staysafe #staytogether  #instagood  #igshopmalaysia  #pario #bhdapprentics  #byhisdaisy #kebaya #modern #bajuraya2020 #bajuraya #simple #corona #buatkerja #bajukurung #style #fashionphotography #exclusive #ootd
  • 💛 MENANG LOKET EMAS 916 PADA 2 APRIL 2020 💛
    TOP | KEBAYA MAHSURI
    #kebayamahsurimeasurement
    #kebayamahsuri
    #bhdpawanaputerinusantara
    Material: Stretchable Cotton
    Material kapas yang breathable dan tidak jarang, Sulaman Penuh dan Mewah di sekitar Pergelangan Tangan, Leher dan di sekeliling. (tiada rasa gatal)
    BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan.
    -
    SET (KEBAYA + #pariosongketbhd) : RM 193 NETT
    -
    FREEGIFT (WORTH RM247): Loket Emas (lucky customer), Checkered square Daisy & Luth (2x), Voucher RM30 LITUP, Metal buckle, Sampul Raya -
    Send your details;
    Name :
    Address :
    Contact no :
    Item & Size :
    .
    #BHDLebaran2020
    #MakesKebayaGreatAgain ☺️
    #kebayacun #kebaya #raya2020 #staysafe #staytogether #instagood #igshopmalaysia #pario #bhdapprentics #byhisdaisy #kebaya #modern #bajuraya2020 #bajuraya #simple #corona #buatkerja #bajukurung #style #fashionphotography #exclusive #ootd

  •  0  0  1 minute ago
  • 💛 MENANG LOKET EMAS 916 PADA 2 APRIL 2020 💛 
TOP | KEBAYA MAHSURI
#kebayamahsurimeasurement
#kebayamahsuri
#bhdpawanaputerinusantara
Material: Stretchable Cotton
Material kapas yang breathable dan tidak jarang, Sulaman Penuh dan Mewah di sekitar Pergelangan Tangan, Leher dan di sekeliling. (tiada rasa gatal)
BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan.
-
SET (KEBAYA + #pariosongketbhd) : RM 193 NETT
-
FREEGIFT (WORTH RM247): Loket Emas (lucky customer), Checkered square Daisy & Luth (2x), Voucher RM30 LITUP, Metal buckle, Sampul Raya -
Send your details;
Name :
Address :
Contact no :
Item & Size :
.
#BHDLebaran2020 
#MakesKebayaGreatAgain ☺️
#kebayacun #kebaya #raya2020 #staysafe #staytogether  #instagood  #igshopmalaysia  #pario #bhdapprentics  #byhisdaisy #kebaya #modern #bajuraya2020 #bajuraya #simple #corona #buatkerja #bajukurung #style #fashionphotography #exclusive #ootd
  • 💛 MENANG LOKET EMAS 916 PADA 2 APRIL 2020 💛
    TOP | KEBAYA MAHSURI
    #kebayamahsurimeasurement
    #kebayamahsuri
    #bhdpawanaputerinusantara
    Material: Stretchable Cotton
    Material kapas yang breathable dan tidak jarang, Sulaman Penuh dan Mewah di sekitar Pergelangan Tangan, Leher dan di sekeliling. (tiada rasa gatal)
    BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan.
    -
    SET (KEBAYA + #pariosongketbhd) : RM 193 NETT
    -
    FREEGIFT (WORTH RM247): Loket Emas (lucky customer), Checkered square Daisy & Luth (2x), Voucher RM30 LITUP, Metal buckle, Sampul Raya -
    Send your details;
    Name :
    Address :
    Contact no :
    Item & Size :
    .
    #BHDLebaran2020
    #MakesKebayaGreatAgain ☺️
    #kebayacun #kebaya #raya2020 #staysafe #staytogether #instagood #igshopmalaysia #pario #bhdapprentics #byhisdaisy #kebaya #modern #bajuraya2020 #bajuraya #simple #corona #buatkerja #bajukurung #style #fashionphotography #exclusive #ootd

  •  0  0  2 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  4  0  2 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  3  0  2 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  4  0  3 minutes ago
  • 💛 MENANG LOKET EMAS 916 PADA 2 APRIL 2020 💛 
TOP | KEBAYA MAHSURI
#kebayamahsurimeasurement
#kebayamahsuri
#bhdpawanaputerinusantara
Material: Stretchable Cotton
Material kapas yang breathable dan tidak jarang, Sulaman Penuh dan Mewah di sekitar Pergelangan Tangan, Leher dan di sekeliling. (tiada rasa gatal)
BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan.
-
SET (KEBAYA + #pariosongketbhd) : RM 193 NETT
-
FREEGIFT (WORTH RM247): Loket Emas (lucky customer), Checkered square Daisy & Luth (2x), Voucher RM30 LITUP, Metal buckle, Sampul Raya -
Send your details;
Name :
Address :
Contact no :
Item & Size :
.
#BHDLebaran2020 
#MakesKebayaGreatAgain ☺️
#kebayacun #kebaya #raya2020 #staysafe #staytogether  #instagood  #igshopmalaysia  #pario #bhdapprentics  #byhisdaisy #kebaya #modern #bajuraya2020 #bajuraya #simple #corona #buatkerja #bajukurung #style #fashionphotography #exclusive #ootd
  • 💛 MENANG LOKET EMAS 916 PADA 2 APRIL 2020 💛
    TOP | KEBAYA MAHSURI
    #kebayamahsurimeasurement
    #kebayamahsuri
    #bhdpawanaputerinusantara
    Material: Stretchable Cotton
    Material kapas yang breathable dan tidak jarang, Sulaman Penuh dan Mewah di sekitar Pergelangan Tangan, Leher dan di sekeliling. (tiada rasa gatal)
    BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan.
    -
    SET (KEBAYA + #pariosongketbhd) : RM 193 NETT
    -
    FREEGIFT (WORTH RM247): Loket Emas (lucky customer), Checkered square Daisy & Luth (2x), Voucher RM30 LITUP, Metal buckle, Sampul Raya -
    Send your details;
    Name :
    Address :
    Contact no :
    Item & Size :
    .
    #BHDLebaran2020
    #MakesKebayaGreatAgain ☺️
    #kebayacun #kebaya #raya2020 #staysafe #staytogether #instagood #igshopmalaysia #pario #bhdapprentics #byhisdaisy #kebaya #modern #bajuraya2020 #bajuraya #simple #corona #buatkerja #bajukurung #style #fashionphotography #exclusive #ootd

  •  0  0  3 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  3  0  3 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  0  0  4 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  3  1  5 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  5 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  5 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  5 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  4  0  6 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  8 minutes ago
  • Bawal Luna 50. Lawa2. Grab now banyak2 sebab #makcikkiah nak belanjerrr. 4 for RM 100 you alls !
.
.
Bawal Luna 50'
NP : RM 35/pcs
SALE : RM 29/pcs
COMBO 4 for RM 100 !
.
.
🌐 www.leyazara.com
📲 0104576380 / 01116884280
.
.
#sale #makcikkiah #covid19 #dudukrumah #stayathome #jualanmurah #saletudung #tudungbawal #bawalcantik #bawalpalingselesa #leyazara #bawalcotton #bawalchiffon #tudungbawal #bawalcorak #bawalcurve #bawalplain #bawalcotton #bawalchiffon #tudungraya #raya2020 #coronavirus #covid19 #tudungmurah #tudungcantik
  • Bawal Luna 50. Lawa2. Grab now banyak2 sebab #makcikkiah nak belanjerrr. 4 for RM 100 you alls !
    .
    .
    Bawal Luna 50'
    NP : RM 35/pcs
    SALE : RM 29/pcs
    COMBO 4 for RM 100 !
    .
    .
    🌐 www.leyazara.com
    📲 0104576380 / 01116884280
    .
    .
    #sale #makcikkiah #covid19 #dudukrumah #stayathome #jualanmurah #saletudung #tudungbawal #bawalcantik #bawalpalingselesa #leyazara #bawalcotton #bawalchiffon #tudungbawal #bawalcorak #bawalcurve #bawalplain #bawalcotton #bawalchiffon #tudungraya #raya2020 #coronavirus #covid19 #tudungmurah #tudungcantik

  •  2  0  8 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  8 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  9 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  9 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  10 minutes ago
  • #KASI LICIN SALE ‼️
NORMAL PRICE RM139
.
. 
AMARA FLARE KURUNG .
. 
PRICE :
RM89 SM
RM94 SS
INCLUDE POSTAGE .
. 
Material: Premium Como crepe
🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
🔸Dutt di belakang
🔸Material kain yang selesa
🔸Pinggang kain bergetah
🔸Padding di bahu
🔸Kain Mermaid cut
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
. 
Note: Color slightly different due to lighting effect
.
.
Place order at
📞 www.wasap.my/60197000487
.
.
#amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade  #elnourahouse
  • #KASI LICIN SALE ‼️
    NORMAL PRICE RM139
    .
    .
    AMARA FLARE KURUNG .
    .
    PRICE :
    RM89 SM
    RM94 SS
    INCLUDE POSTAGE .
    .
    Material: Premium Como crepe
    🔸Saiz : XS . S . M . L . XL . XXL 🔸Wudhuk friendly & BF Friendly
    🔸Dutt di belakang
    🔸Material kain yang selesa
    🔸Pinggang kain bergetah
    🔸Padding di bahu
    🔸Kain Mermaid cut
    .
    .
    PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
    .
    .
    Note: Color slightly different due to lighting effect
    .
    .
    Place order at
    📞 www.wasap.my/60197000487
    .
    .
    #amataflarekurungmurah #bridesmaid #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahang #minikurung #bajuraya #bajumelayubaby #bajurayafamily #bajurayafamilyset #bajukurungbudak #kurungkids #kurungkanakkanak #bajureadymade #muslimahfashion #kebaya #peplum #sedondonraya #sedondonibuanak #raya2020 #raya2k20 #bajuraya2020 #bajureadymade #elnourahouse

  •  0  0  10 minutes ago
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah. 
harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
.
Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
_
#insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop 
_______________________________________________________
  • Pelbagai jenama & latest design handbag dan kasut untuk persiapan raya tahun ni, jemput singgah.
    harga promosi menanti ! lekas whatsapp kami🌷
    .
    Sila whatsapp kami untuk segala pertanyaan atau pesanan ya📞
    _
    #insta #instagood #instagram #malaysia #stayathome #instadaily #dudukrumah #instapic #aydajebat #kualalumpur #instalike #photooftheday #kitajagakita #klcc #bajukurung2020 #bajukurungraya #fashion #instalove #vsco #ootd #picoftheday #life #maaftakindah #instaphoto #koleksiraya2020 #raya2020 #likeforlikes #seindahtujuhwarnapelangi #dramasangat #meletop
    _______________________________________________________

  •  7  0  11 minutes ago

Top #Raya2020 Posts

  • Movement Restrictions Order does not apply to our stylish Umbrella skirt. 😉 Move freely in this versatile skirt but be sure it is within your house vicinity. 🙈. Comes in 4 different print choices, also available for adult sizes too.
⠀
Visit our website now to shop!
⠀
Stay at home during this MRO period and shop our outfit online. Our online delivery runs as usual (Malaysia & Singapore included). Let’s flatten the curve and do our part in making this situation under control.
⠀
Our friendly customer service are reachable via email and whatsapp. Shop Online at https://pokoks.com ⠀
#pokoks #pokokskidswear #kidsfashion #kidsfashion #kids #fashion #malaysia #setiaalam #pokokskidswear #kidswear #bajubaby #bajubudak⁣⁠ #bajukurungbudak #raya2020⁠ #bajumelayu #bajuraya #sampingraya #babiesjumpsuit #bajurayababy #babyjumpsuit #stayathome
  • Movement Restrictions Order does not apply to our stylish Umbrella skirt. 😉 Move freely in this versatile skirt but be sure it is within your house vicinity. 🙈. Comes in 4 different print choices, also available for adult sizes too.

    Visit our website now to shop!

    Stay at home during this MRO period and shop our outfit online. Our online delivery runs as usual (Malaysia & Singapore included). Let’s flatten the curve and do our part in making this situation under control.

    Our friendly customer service are reachable via email and whatsapp. Shop Online at https://pokoks.com ⠀
    #pokoks #pokokskidswear #kidsfashion #kidsfashion #kids #fashion #malaysia #setiaalam #pokokskidswear #kidswear #bajubaby #bajubudak⁣⁠ #bajukurungbudak #raya2020⁠ #bajumelayu #bajuraya #sampingraya #babiesjumpsuit #bajurayababy #babyjumpsuit #stayathome

  •  385  11  10 hours ago
  • HAPPY MCO DAY 12💕 Stay At Home & Guess with us.
Sila isikan ruang kosong dengan Nama Koleksi Bag yg terbaru ni. Sweet lovely sangat 😍
.
.
CARA ORDER,
1.WEBSITE ORDER
https://jemels.com
.
2.WHATSAPP ORDER
www.wasap.my/60173602511 
www.wasap.my/60173602511
.
3.FACEBOOK PM 
https://www.facebook.com/jemels.co/
.
4.WALK IN BUTIK
Alamat : 53-G ,Jalan BK5A/2, Bandar Kinrara ,Puchong Selangor 
Tel : 03-80822867
Business Hour : 10.30AM- 7PM ( EVERYDAY )
.
.
ENJOY SHOPPING WITH JEMELS ❤️
#raya2020 #jemelsbagraya2020 #bagraya2020 #bag #fashionbag #handbag #handbags #slingbag #shoulderbag #crossbodybag #totebag #clutchbag #pastelcolorbag #DiorzPrintedBag
  • HAPPY MCO DAY 12💕 Stay At Home & Guess with us.
    Sila isikan ruang kosong dengan Nama Koleksi Bag yg terbaru ni. Sweet lovely sangat 😍
    .
    .
    CARA ORDER,
    1.WEBSITE ORDER
    https://jemels.com
    .
    2.WHATSAPP ORDER
    www.wasap.my/60173602511
    www.wasap.my/60173602511
    .
    3.FACEBOOK PM
    https://www.facebook.com/jemels.co/
    .
    4.WALK IN BUTIK
    Alamat : 53-G ,Jalan BK5A/2, Bandar Kinrara ,Puchong Selangor
    Tel : 03-80822867
    Business Hour : 10.30AM- 7PM ( EVERYDAY )
    .
    .
    ENJOY SHOPPING WITH JEMELS ❤️
    #raya2020 #jemelsbagraya2020 #bagraya2020 #bag #fashionbag #handbag #handbags #slingbag #shoulderbag #crossbodybag #totebag #clutchbag #pastelcolorbag #DiorzPrintedBag

  •  614  75  29 March, 2020
  • Ramai sangat yang dm & wa tentang baju ni . Thank you tauu ❤
.
And mintak maaf sebab tak dapat nak reply semua nya 🤗
So ari ni kita bagi more details , so u olls boleh la buat keputusan lepas tu .

#sri_saleha kurungpahang moden ni khas untuk CUSTOMADE sahaja, TAKDE yang READYMADE tau. So meaning u olls boleh tempah & pilih kaler yang u olls suka ( tengok stok availability jugak 😁 )
.

Saiz pun boleh customade .
.

Material SOFT BRIDAL SATIN, yang sangat2 selesa & kesemua baju brides kita memang guna material ni dari dulu lagi. Even pengantin lelaki pun buat baju melayu dari material yang sama. So kalau tak selesa off course dia orang dah bagitau balik kann ?
.

Harga ?  RM385 girls 
Memang la mahal sikit sebab kita bagi good quality dari segi material, kekemasan jahitan & high quality beads yang dijahit tangan satu satu dengan fefeling kasih sayang untuk u olls 🤗
.
.
Haa berbaloi takk ? Jelas tak ?
.
.
Okay sekarang dah buleh duduk bawak bincang ye 😁
.

Klik WA link kat bio .
.

#raya2020 #embunraya2020 #teamrayapahang #koleksiraya2020 #koleksiraya #bajuraya #koleksiraya #kurungpahang #kurungklasik #kurungmodenklasik #kurungkedah #butikkuantan #tailorkuantan #wargakuantan
#kuantan
#wargakuantan #kemaman #kerteh #paka
  • Ramai sangat yang dm & wa tentang baju ni . Thank you tauu ❤
    .
    And mintak maaf sebab tak dapat nak reply semua nya 🤗
    So ari ni kita bagi more details , so u olls boleh la buat keputusan lepas tu .

    #sri_saleha kurungpahang moden ni khas untuk CUSTOMADE sahaja, TAKDE yang READYMADE tau. So meaning u olls boleh tempah & pilih kaler yang u olls suka ( tengok stok availability jugak 😁 )
    .

    Saiz pun boleh customade .
    .

    Material SOFT BRIDAL SATIN, yang sangat2 selesa & kesemua baju brides kita memang guna material ni dari dulu lagi. Even pengantin lelaki pun buat baju melayu dari material yang sama. So kalau tak selesa off course dia orang dah bagitau balik kann ?
    .

    Harga ? RM385 girls
    Memang la mahal sikit sebab kita bagi good quality dari segi material, kekemasan jahitan & high quality beads yang dijahit tangan satu satu dengan fefeling kasih sayang untuk u olls 🤗
    .
    .
    Haa berbaloi takk ? Jelas tak ?
    .
    .
    Okay sekarang dah buleh duduk bawak bincang ye 😁
    .

    Klik WA link kat bio .
    .

    #raya2020 #embunraya2020 #teamrayapahang #koleksiraya2020 #koleksiraya #bajuraya #koleksiraya #kurungpahang #kurungklasik #kurungmodenklasik #kurungkedah #butikkuantan #tailorkuantan #wargakuantan
    #kuantan
    #wargakuantan #kemaman #kerteh #paka

  •  1,549  38  24 March, 2020
  • Best selling item this week ❤️❤️ Thank You🥰
.

Favorite piece! Maghali Sage✨
.
Open PO
Makaio Raya Luxe 2020
Maghali Dress in Sage Green
Comes in size S-M and M-L
~ S-M bust up to 100cm
~ M-L bust up to 112cm
Available in Dusty, Blush, and Sage
Price idr 750.000
(DP 50%)
.
Maghali Kids (sz 1yo-8yo)
Price 550.000
(DP 50%)
.
Material Outer Dress : Tulle Dot Pleats
Material Inner Dress : Ducati
.
MAKAIO
WA 081802222391 | Shopee: MAKAIO
#wearingmakaio #lebaran2020 #bajulebaran #seragamlebaran #gamislebaran #kaftan #blousecantik #dress #fashionindonesia #ootdkondangan #dresspesta #blousepesta #kaftanindonesia #kaftancantik #kaftanexclusive #ootdwedding #ootdkondangan #bajubodo #bajubodomodifikasi #bajubodomodern #raya2020
  • Best selling item this week ❤️❤️ Thank You🥰
    .

    Favorite piece! Maghali Sage✨
    .
    Open PO
    Makaio Raya Luxe 2020
    Maghali Dress in Sage Green
    Comes in size S-M and M-L
    ~ S-M bust up to 100cm
    ~ M-L bust up to 112cm
    Available in Dusty, Blush, and Sage
    Price idr 750.000
    (DP 50%)
    .
    Maghali Kids (sz 1yo-8yo)
    Price 550.000
    (DP 50%)
    .
    Material Outer Dress : Tulle Dot Pleats
    Material Inner Dress : Ducati
    .
    MAKAIO
    WA 081802222391 | Shopee: MAKAIO
    #wearingmakaio #lebaran2020 #bajulebaran #seragamlebaran #gamislebaran #kaftan #blousecantik #dress #fashionindonesia #ootdkondangan #dresspesta #blousepesta #kaftanindonesia #kaftancantik #kaftanexclusive #ootdwedding #ootdkondangan #bajubodo #bajubodomodifikasi #bajubodomodern #raya2020

  •  118  11  21 March, 2020
  • Stretch as wide as you can in our new umbrella skirt from Oasis Collection. Comes in 4 different print choices, also available for adult sizes too.
⠀
Visit our website now to shop!
⠀
Stay at home during this MCO period and shop our outfit online. Our online delivery runs as usual (Malaysia & Singapore included). Let’s flatten the curve and do our part in making this situation under control.
⠀
Our friendly customer service are reachable via email and whatsapp. Shop Online at https://pokoks.com ⠀
#pokoks #pokokskidswear #kidsfashion #kidsfashion #kids #fashion #malaysia #setiaalam #pokokskidswear #kidswear #bajubaby #bajubudak⁣⁠ #bajukurungbudak #raya2020⁠ #bajumelayu #bajuraya #sampingraya #babiesjumpsuit #bajurayababy #babyjumpsuit
  • Stretch as wide as you can in our new umbrella skirt from Oasis Collection. Comes in 4 different print choices, also available for adult sizes too.

    Visit our website now to shop!

    Stay at home during this MCO period and shop our outfit online. Our online delivery runs as usual (Malaysia & Singapore included). Let’s flatten the curve and do our part in making this situation under control.

    Our friendly customer service are reachable via email and whatsapp. Shop Online at https://pokoks.com ⠀
    #pokoks #pokokskidswear #kidsfashion #kidsfashion #kids #fashion #malaysia #setiaalam #pokokskidswear #kidswear #bajubaby #bajubudak⁣⁠ #bajukurungbudak #raya2020⁠ #bajumelayu #bajuraya #sampingraya #babiesjumpsuit #bajurayababy #babyjumpsuit

  •  658  51  29 March, 2020
  • Spread the joy during this coming raya with our Joy print outfits. Sedondon together with the whole family as we have a matching set for both kids and adults. Check out @zaraks.co for adults offerings as we collaborate together for Raya 2020 collection.
⠀
New Oasis Collection is available now. Visit our website to shop!
⠀
Stay at home during this MCO period and shop our outfit online. Our online delivery runs as usual (Malaysia & Singapore included). Let’s flatten the curve and do our part in making this situation under control.
⠀
Our friendly customer service are reachable via email and whatsapp. Shop Online at https://pokoks.com ⠀
#pokoks #pokokskidswear #kidsfashion #kidsfashion #kids #fashion #malaysia #setiaalam #pokokskidswear #kidswear #bajubaby #bajubudak⁣⁠ #bajukurungbudak #raya2020⁠ #bajumelayu #bajuraya #sampingraya #babiesjumpsuit #bajurayababy #babyjumpsuit
  • Spread the joy during this coming raya with our Joy print outfits. Sedondon together with the whole family as we have a matching set for both kids and adults. Check out @zaraks.co for adults offerings as we collaborate together for Raya 2020 collection.

    New Oasis Collection is available now. Visit our website to shop!

    Stay at home during this MCO period and shop our outfit online. Our online delivery runs as usual (Malaysia & Singapore included). Let’s flatten the curve and do our part in making this situation under control.

    Our friendly customer service are reachable via email and whatsapp. Shop Online at https://pokoks.com ⠀
    #pokoks #pokokskidswear #kidsfashion #kidsfashion #kids #fashion #malaysia #setiaalam #pokokskidswear #kidswear #bajubaby #bajubudak⁣⁠ #bajukurungbudak #raya2020⁠ #bajumelayu #bajuraya #sampingraya #babiesjumpsuit #bajurayababy #babyjumpsuit

  •  305  11  30 March, 2020