#Rafeeqahuda Instagram Photos & Videos

Rafeeqahuda - 6.5k posts

Latest #Rafeeqahuda Posts

  • Reposted from @shahidadherbs -  IMPIAN KECIL SAYA MENJADI LUAR BIASA
.
.
Saya sudah berkecimpung dalam dunia bisnes kosmetik selama 10 tahun, pelbagai dugaan dan rintangan saya hadapi. Bukan mudah untuk mengekalkan jenama dalam tempoh masa yang lama.
.
Menjadikan Jack Ma sebagai idola, tokoh bisnes paling berjaya dan orang terkaya di dunia,  saya nekad untuk merevolusikan perniagaan cara baru iaitu melalui PERNIAGAAN ONLINE. .
Maka terhasilah AS LEGACY, perniagaan online no. 1 di Malaysia. Dengan rangkaian produk yang berkualiti dan pelbagai, serta memahami kehendak pelanggan semasa sudah memberikan IMPAK JUALAN LUAR BIASA dalam bulan pertama lagi! .
ANGKA itu semakin bertambah & mencanak! Bilangan ahli berdaftar secara sah mencecah ribuan seluruh Malaysia!
.
Saya gembira dapat membantu mereka ini, terdiri daripada pelajar, surirumah, ibu tunggal dan ramai lagi menjana income sehingga JUTAAN ringgit. .
Kelebihan yang anda akan dapat di AS LEGACY:
. #regrann
  • Reposted from @shahidadherbs - IMPIAN KECIL SAYA MENJADI LUAR BIASA
    .
    .
    Saya sudah berkecimpung dalam dunia bisnes kosmetik selama 10 tahun, pelbagai dugaan dan rintangan saya hadapi. Bukan mudah untuk mengekalkan jenama dalam tempoh masa yang lama.
    .
    Menjadikan Jack Ma sebagai idola, tokoh bisnes paling berjaya dan orang terkaya di dunia, saya nekad untuk merevolusikan perniagaan cara baru iaitu melalui PERNIAGAAN ONLINE. .
    Maka terhasilah AS LEGACY, perniagaan online no. 1 di Malaysia. Dengan rangkaian produk yang berkualiti dan pelbagai, serta memahami kehendak pelanggan semasa sudah memberikan IMPAK JUALAN LUAR BIASA dalam bulan pertama lagi! .
    ANGKA itu semakin bertambah & mencanak! Bilangan ahli berdaftar secara sah mencecah ribuan seluruh Malaysia!
    .
    Saya gembira dapat membantu mereka ini, terdiri daripada pelajar, surirumah, ibu tunggal dan ramai lagi menjana income sehingga JUTAAN ringgit. .
    Kelebihan yang anda akan dapat di AS LEGACY:
    . #regrann
  •  23  3  10 May, 2019

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia  PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
.
.Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
.
Sebab ape?
.
👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
👉Senang dapat pelanggan
👉Senang jual
👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
👉Produk harga antara terendah di pasaran
👉Grop support gile-gile
👉Stokis akn guide cara nak promosi
👉 Testimony disediakan
👉Tempat makin terhad...
👉 Reward pada yg sale tinggi..
.
👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
.
👉Modal rm300
👉 Keuntungan 1000-3000...
👉Rajin fokus konsisten 😍
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris 
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#kejayaantanpabatasan
  • KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
    .
    .Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
    .
    Sebab ape?
    .
    👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
    👉Senang dapat pelanggan
    👉Senang jual
    👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
    👉Produk harga antara terendah di pasaran
    👉Grop support gile-gile
    👉Stokis akn guide cara nak promosi
    👉 Testimony disediakan
    👉Tempat makin terhad...
    👉 Reward pada yg sale tinggi..
    .
    👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
    .
    👉Modal rm300
    👉 Keuntungan 1000-3000...
    👉Rajin fokus konsisten 😍
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #kejayaantanpabatasan
  •  23  2  19 April, 2019
  • KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia  PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
.
.Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
.
Sebab ape?
.
👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
👉Senang dapat pelanggan
👉Senang jual
👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
👉Produk harga antara terendah di pasaran
👉Grop support gile-gile
👉Stokis akn guide cara nak promosi
👉 Testimony disediakan
👉Tempat makin terhad...
👉 Reward pada yg sale tinggi..
.
👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
.
👉Modal rm300
👉 Keuntungan 1000-3000...
👉Rajin fokus konsisten 😍
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris 
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#kejayaantanpabatasan
  • KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
    .
    .Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
    .
    Sebab ape?
    .
    👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
    👉Senang dapat pelanggan
    👉Senang jual
    👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
    👉Produk harga antara terendah di pasaran
    👉Grop support gile-gile
    👉Stokis akn guide cara nak promosi
    👉 Testimony disediakan
    👉Tempat makin terhad...
    👉 Reward pada yg sale tinggi..
    .
    👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
    .
    👉Modal rm300
    👉 Keuntungan 1000-3000...
    👉Rajin fokus konsisten 😍
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #kejayaantanpabatasan
  •  16  2  19 April, 2019
  • KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia  PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
.
.Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
.
Sebab ape?
.
👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
👉Senang dapat pelanggan
👉Senang jual
👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
👉Produk harga antara terendah di pasaran
👉Grop support gile-gile
👉Stokis akn guide cara nak promosi
👉 Testimony disediakan
👉Tempat makin terhad...
👉 Reward pada yg sale tinggi..
.
👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
.
👉Modal rm300
👉 Keuntungan 1000-3000...
👉Rajin fokus konsisten 😍
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris 
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#kejayaantanpabatasan
  • KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
    .
    .Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
    .
    Sebab ape?
    .
    👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
    👉Senang dapat pelanggan
    👉Senang jual
    👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
    👉Produk harga antara terendah di pasaran
    👉Grop support gile-gile
    👉Stokis akn guide cara nak promosi
    👉 Testimony disediakan
    👉Tempat makin terhad...
    👉 Reward pada yg sale tinggi..
    .
    👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
    .
    👉Modal rm300
    👉 Keuntungan 1000-3000...
    👉Rajin fokus konsisten 😍
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #kejayaantanpabatasan
  •  23  2  19 April, 2019
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
🌻 INCOME LEBIH
🌻 Pendapatan sampingan
🌻 Nak ubah hidup
🌻 Cari DUIT nk settle kn hutang
🌻 Nak DUIT belanja kawin
🌻Nak tambah savings 🌻 Nak BANTU keluarga
🌻 Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

JOM join team sis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga! 
Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
🇲🇾 Selangor
🇲🇾 Kuala Lumpur
🇲🇾 Pulau Pinang
🇲🇾 Johor
🇲🇾 Negeri Sembilan
🇲🇾 Melaka
🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
🇲🇾 Pahang

PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris! 
#fastactionfastresult

DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

    Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
    🌻 INCOME LEBIH
    🌻 Pendapatan sampingan
    🌻 Nak ubah hidup
    🌻 Cari DUIT nk settle kn hutang
    🌻 Nak DUIT belanja kawin
    🌻Nak tambah savings 🌻 Nak BANTU keluarga
    🌻 Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

    JOM join team sis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga!
    Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
    🇲🇾 Selangor
    🇲🇾 Kuala Lumpur
    🇲🇾 Pulau Pinang
    🇲🇾 Johor
    🇲🇾 Negeri Sembilan
    🇲🇾 Melaka
    🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
    🇲🇾 Pahang

    PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris!
    #fastactionfastresult

    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
  •  30  2  16 April, 2019
  • Puasa dah nak dekat raya pun da nk dekat... Jom kite cari duet poket dengan @as.legacymalaysia produk sebang jual produk sangat berkesan dan hight demand...😍
.
AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
❇ INCOME LEBIH
❇ Pendapatan sampingan
❇ Nak ubah hidup
❇ Cari DUIT nk settle kn hutang
❇ Nak DUIT belanja kawin
❇ Nak tambah savings ❇ Nak BANTU keluarga
❇ Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

JOM join team sis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga! 
Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
🇲🇾 Selangor
🇲🇾 Kuala Lumpur
🇲🇾 Pulau Pinang
🇲🇾 Johor
🇲🇾 Negeri Sembilan
🇲🇾 Melaka
🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan

PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris! 
#fastactionfastresult

DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
.
  • Puasa dah nak dekat raya pun da nk dekat... Jom kite cari duet poket dengan @as.legacymalaysia produk sebang jual produk sangat berkesan dan hight demand...😍
    .
    AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

    Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
    ❇ INCOME LEBIH
    ❇ Pendapatan sampingan
    ❇ Nak ubah hidup
    ❇ Cari DUIT nk settle kn hutang
    ❇ Nak DUIT belanja kawin
    ❇ Nak tambah savings ❇ Nak BANTU keluarga
    ❇ Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

    JOM join team sis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga!
    Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
    🇲🇾 Selangor
    🇲🇾 Kuala Lumpur
    🇲🇾 Pulau Pinang
    🇲🇾 Johor
    🇲🇾 Negeri Sembilan
    🇲🇾 Melaka
    🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan

    PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris!
    #fastactionfastresult

    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
    .
  •  25  3  15 April, 2019
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
❇ INCOME LEBIH
❇ Pendapatan sampingan
❇ Nak ubah hidup
❇ Cari DUIT nk settle kn hutang
❇ Nak DUIT belanja kawin
❇ Nak tambah savings ❇ Nak BANTU keluarga
❇ Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

JOM join team Hanis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga! 
Skrg Hanis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
🇲🇾 Selangor
🇲🇾 Kuala Lumpur
🇲🇾 Pulau Pinang
🇲🇾 Johor
🇲🇾 Negeri Sembilan
🇲🇾 Melaka
🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
🇲🇾 Pahang

PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris! 
FAST ACTION FAST RESULT!

DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

    Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
    ❇ INCOME LEBIH
    ❇ Pendapatan sampingan
    ❇ Nak ubah hidup
    ❇ Cari DUIT nk settle kn hutang
    ❇ Nak DUIT belanja kawin
    ❇ Nak tambah savings ❇ Nak BANTU keluarga
    ❇ Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

    JOM join team Hanis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga!
    Skrg Hanis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
    🇲🇾 Selangor
    🇲🇾 Kuala Lumpur
    🇲🇾 Pulau Pinang
    🇲🇾 Johor
    🇲🇾 Negeri Sembilan
    🇲🇾 Melaka
    🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
    🇲🇾 Pahang

    PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris!
    FAST ACTION FAST RESULT!

    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
  •  14  2  13 April, 2019
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
🌸INCOME LEBIH
🌸Pendapatan sampingan
🌸Nak ubah hidup
🌸Cari DUIT nk settle kn hutang
🌸Nak DUIT belanja kawin
🌸Nak tambah savings 🌸Nak BANTU keluarga
🌸Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

JOM join team Hanis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga! 
Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
🇲🇾 Selangor
🇲🇾 Kuala Lumpur
🇲🇾 Pulau Pinang
🇲🇾 Johor
🇲🇾 Negeri Sembilan
🇲🇾 Melaka
🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
🇲🇾 Pahang

PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris! 
FAST ACTION FAST RESULT!

DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

    Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
    🌸INCOME LEBIH
    🌸Pendapatan sampingan
    🌸Nak ubah hidup
    🌸Cari DUIT nk settle kn hutang
    🌸Nak DUIT belanja kawin
    🌸Nak tambah savings 🌸Nak BANTU keluarga
    🌸Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc.

    JOM join team Hanis skrg! Sbb modal rendah, uolls boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga!
    Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
    🇲🇾 Selangor
    🇲🇾 Kuala Lumpur
    🇲🇾 Pulau Pinang
    🇲🇾 Johor
    🇲🇾 Negeri Sembilan
    🇲🇾 Melaka
    🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
    🇲🇾 Pahang

    PM sis skrg! Sis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris!
    FAST ACTION FAST RESULT!

    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
  •  16  3  10 April, 2019
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
💰 INCOME LEBIH
💰 Pendapatan sampingan
💰 Nak ubah hidup
💰 Cari DUIT nk settle kn hutang
💰 Nak DUIT belanja kawin
💰 Nak tambah savings 💰 Nak BANTU keluarga
💰 Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc. 💐JOM join team hanis skrg! Sbb modal rendah, korang boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga! 
Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
🇲🇾 Selangor
🇲🇾 Kuala Lumpur
🇲🇾 Perak
🇲🇾 Johor
🇲🇾 Negeri Sembilan
🇲🇾 Melaka
🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
🇲🇾 Pahang

PM sis skrg! Hanis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris! 
FAST ACTION FAST RESULT!

DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
DM / Whatapps 📲 0195888204
.
.
#kejayaantanpabatasan
  • AGENT & DROPSHIP WANTED! 🔊

    Kepada sesiapa Serious, Rajin & Komited nk mencari:-
    💰 INCOME LEBIH
    💰 Pendapatan sampingan
    💰 Nak ubah hidup
    💰 Cari DUIT nk settle kn hutang
    💰 Nak DUIT belanja kawin
    💰 Nak tambah savings 💰 Nak BANTU keluarga
    💰 Nak bagi DUIT belanja kt mak ayah, keluarga etc. 💐JOM join team hanis skrg! Sbb modal rendah, korang boleh dpt produk AS Legacy yg terlajak laris ni n terus berniaga!
    Skrg Sis memerlukan lebih ramai AGENT & DROPSHIP, di negeri2:-
    🇲🇾 Selangor
    🇲🇾 Kuala Lumpur
    🇲🇾 Perak
    🇲🇾 Johor
    🇲🇾 Negeri Sembilan
    🇲🇾 Melaka
    🇲🇾 Terengganu 🇲🇾 Kelantan
    🇲🇾 Pahang

    PM sis skrg! Hanis akan guide utk dptkn sales ribuan dgn AsLegacy, produk terlajak laris!
    FAST ACTION FAST RESULT!

    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
    DM / Whatapps 📲 0195888204
    .
    .
    #kejayaantanpabatasan
  •  19  2  9 April, 2019
  • Reposted from @aslegacy.petalingjaya -  KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia  PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
.
.Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
.
Sebab ape?
.
👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
👉Senang dapat pelanggan
👉Senang jual
👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
👉Produk harga antara terendah di pasaran
👉Grop support gile-gile
👉Stokis akn guide cara nak promosi
👉 Testimony disediakan
👉Tempat makin terhad...
👉 Reward pada yg sale tinggi..
.
👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
.
👉Modal rm500
👉 Keuntungan 1000-3000...
👉Rajin fokus konsisten 😍
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris 
@shahidadherbs 
@as.legacymalaysia
#kejayaantanpabatasanku_hanis - #regrann
  • Reposted from @aslegacy.petalingjaya - KHAS UNTUK KORANG YANG NAK CARI INCOME EXTRA SENANG2 JE MASUK DENGAN @as.legacymalaysia PRODUK PALING VIRAL SEKARANG 💋.
    .
    .Biasa la raya pun da nak dekat dah kan ...lagi berapa bulan je,banyak yang nk di sediakan betul tak...dengan ekonomi sekarang...memang terpaksa cari extra kan...so...hanis nak seru korang join aslegacy ni...jangan risau kalau modal ciput...bermula dgn mini agent je boleh dapat pulangan berkepuk kepuk olss..
    .
    Sebab ape?
    .
    👉Produk da ramai pelanggan kat pasaran dan lebih 10 tahun
    👉Senang dapat pelanggan
    👉Senang jual
    👉Bahan iklan team sediakan setiap hari
    👉Produk harga antara terendah di pasaran
    👉Grop support gile-gile
    👉Stokis akn guide cara nak promosi
    👉 Testimony disediakan
    👉Tempat makin terhad...
    👉 Reward pada yg sale tinggi..
    .
    👉Hanis da dpt income lebih...korang bile lagi...
    .
    👉Modal rm500
    👉 Keuntungan 1000-3000...
    👉Rajin fokus konsisten 😍
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    #kejayaantanpabatasanku_hanis - #regrann
  •  52  2  9 April, 2019
  • Syukur alhamdulillah rezeki takkan salah alamat. Tq to my #team yg x putus2 useha lebih...yg nak menambah pendapatan lebih @as.legacymalaysia memang pilihan tepat☺️ .
Kepada yg nak menambah pendapatan dr biase2 ke luar biase wasap hanis 0195888204🤗
  • Syukur alhamdulillah rezeki takkan salah alamat. Tq to my #team yg x putus2 useha lebih...yg nak menambah pendapatan lebih @as.legacymalaysia memang pilihan tepat☺️ .
    Kepada yg nak menambah pendapatan dr biase2 ke luar biase wasap hanis 0195888204🤗
  •  20  2  4 April, 2019
  • Memang best sangat join #aslegacy ni...grop support yg terbaik 😍 Guide dari 0-hero...byk reward yg menanti korang🌹..
Jom sertai team kami #theunicorn dengan mengejar impian anda...kami nak bantu org yg ingin mengubah hidup yg penting fokus konsisten..
Dengan modal RM500 KORANG AKAN DAPAT KEUNTUNGAN BERLIPAT KALI GANDA💪🏻
KEJAYAAN TANPA BATASAN .
WASAP HANIS 
0195888204
  • Memang best sangat join #aslegacy ni...grop support yg terbaik 😍 Guide dari 0-hero...byk reward yg menanti korang🌹..
    Jom sertai team kami #theunicorn dengan mengejar impian anda...kami nak bantu org yg ingin mengubah hidup yg penting fokus konsisten..
    Dengan modal RM500 KORANG AKAN DAPAT KEUNTUNGAN BERLIPAT KALI GANDA💪🏻
    KEJAYAAN TANPA BATASAN .
    WASAP HANIS
    0195888204
  •  17  2  4 April, 2019
  • Agent meroket lagi ..😍 jom siapa2 nak cari duet raya nak tebalkan poket meh wasap hanis untuk detail😍 siyes mmg berbaloi olss ..join @as.legacymalaysia ni...xperlu pening produk jln atau tak...orang sentiasa cari sebab produk memang sentiasa memberikan feedback yg sangat positive 😍 jom kite ramai2 membantu org diluar sana yg penting kan kecantikan luaran dan dalaman🌹
  • Agent meroket lagi ..😍 jom siapa2 nak cari duet raya nak tebalkan poket meh wasap hanis untuk detail😍 siyes mmg berbaloi olss ..join @as.legacymalaysia ni...xperlu pening produk jln atau tak...orang sentiasa cari sebab produk memang sentiasa memberikan feedback yg sangat positive 😍 jom kite ramai2 membantu org diluar sana yg penting kan kecantikan luaran dan dalaman🌹
  •  18  3  2 April, 2019
  • #Alhamdulillah agent #restok lagi....seminggu sekali egent restok xlama lagi dapat lah reward tu😘
  • #Alhamdulillah agent #restok lagi....seminggu sekali egent restok xlama lagi dapat lah reward tu😘
  •  19  5  28 March, 2019
  • Reposted from @aslegacy.petalingjaya -  #kejayaantanpabatasan 
Rezeki takan datang bergolek kalau kita x usehakan...😍 Pucuk pangkal semue bermula dalam diri...begitu jugak hanis..hanya bermodalkan rm500 je...now ujung bulan tiada rase sesak dah boleh beli ape yang hanis nak...hanis nak kongsi dgn korang kat luar sana yg nk ubah hidup n nak tebalkn poket korang😘 join hanis..
  • Reposted from @aslegacy.petalingjaya - #kejayaantanpabatasan
    Rezeki takan datang bergolek kalau kita x usehakan...😍 Pucuk pangkal semue bermula dalam diri...begitu jugak hanis..hanya bermodalkan rm500 je...now ujung bulan tiada rase sesak dah boleh beli ape yang hanis nak...hanis nak kongsi dgn korang kat luar sana yg nk ubah hidup n nak tebalkn poket korang😘 join hanis..
  •  23  3  27 March, 2019
  • ・・・Assalamualaikum Tigers!! 🐯
HARI TERAKHIR untuk UNDI ❎ Saharul Ridzwan sebagai AKTOR PILIHAN DFKL 2019 Dan Lain2 Pencalonan #JanganBenciCintaKu 😊😊😊
Semua da Undi ke Belum??
.
.
☆AKTOR PILIHAN - Saharul Ridzwan
☆AKTRESS PILIHAN - Zahirah McWilson
☆PASANGAN PILIHAN - Saharul & Zahirah
☆ANTAGONIS PILIHAN - Niena Baharun / Azizah Mahzan
☆DRAMA PILIHAN - Jangan Benci CintaKu
☆PENGARAH PILIHAN - Pali Yahya
☆PENULIS SKRIP PILIHAN - Loh Chung Tat
☆LAGU PILIHAN - SAMPAI BILA/MISHA OMAR
.
.
Undi SETIAP Hari ok🥰
Setiap 2Jam - 10 Undian
(Atau korang boleh “Clear Internet History” dan Undi lagi dan lagi dan lagi)
TARIKH TUTUP UNDIAN : 25 Mac 2019 .
.
Layari web 👉https://www.xtra.com.my/ms/dfkl/undi/aktor-pilihan# 
Atau Click Link di Bio
.
Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) 2019
DFKL 2019 #DFKL2019 #PositifSelalu
#JanganBenciCintaKu
#ShahrizalHayrat #Shahrizal #Shah
#RafeeqaHuda #Rafeeqa #Fika
Novel Adaptasi @emy_roberto .
.
#InSilenceWeRoar #TheBestNeverRest
@saharulridzwan #SaharulRidzwan 
#SRTigers #SR.Tigers 🐯🐯AUMMM
.
.
#SRThrow🔙 📷
  • ・・・Assalamualaikum Tigers!! 🐯
    HARI TERAKHIR untuk UNDI ❎ Saharul Ridzwan sebagai AKTOR PILIHAN DFKL 2019 Dan Lain2 Pencalonan #JanganBenciCintaKu 😊😊😊
    Semua da Undi ke Belum??
    .
    .
    ☆AKTOR PILIHAN - Saharul Ridzwan
    ☆AKTRESS PILIHAN - Zahirah McWilson
    ☆PASANGAN PILIHAN - Saharul & Zahirah
    ☆ANTAGONIS PILIHAN - Niena Baharun / Azizah Mahzan
    ☆DRAMA PILIHAN - Jangan Benci CintaKu
    ☆PENGARAH PILIHAN - Pali Yahya
    ☆PENULIS SKRIP PILIHAN - Loh Chung Tat
    ☆LAGU PILIHAN - SAMPAI BILA/MISHA OMAR
    .
    .
    Undi SETIAP Hari ok🥰
    Setiap 2Jam - 10 Undian
    (Atau korang boleh “Clear Internet History” dan Undi lagi dan lagi dan lagi)
    TARIKH TUTUP UNDIAN : 25 Mac 2019 .
    .
    Layari web 👉https://www.xtra.com.my/ms/dfkl/undi/aktor-pilihan#
    Atau Click Link di Bio
    .
    Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) 2019
    DFKL 2019 #DFKL2019 #PositifSelalu
    #JanganBenciCintaKu
    #ShahrizalHayrat #Shahrizal #Shah
    #RafeeqaHuda #Rafeeqa #Fika
    Novel Adaptasi @emy_roberto .
    .
    #InSilenceWeRoar #TheBestNeverRest
    @saharulridzwan #SaharulRidzwan
    #SRTigers #SR.Tigers 🐯🐯AUMMM
    .
    .
    #SRThrow🔙 📷
  •  779  8  25 March, 2019
  • ・・・Assalamualaikum Tigers!! 🐯
ESOK HARI TERAKHIR untuk UNDI ❎ Saharul Ridzwan sebagai AKTOR PILIHAN DFKL 2019 Dan Lain2 Pencalonan #JanganBenciCintaKu 😊😊😊
Semua da Undi ke Belum??
.
.
☆AKTOR PILIHAN - Saharul Ridzwan
☆AKTRESS PILIHAN - Zahirah McWilson
☆PASANGAN PILIHAN - Saharul & Zahirah
☆ANTAGONIS PILIHAN - Niena Baharun / Azizah Mahzan
☆DRAMA PILIHAN - Jangan Benci CintaKu
☆PENGARAH PILIHAN - Pali Yahya
☆PENULIS SKRIP PILIHAN - Loh Chung Tat
☆LAGU PILIHAN - SAMPAI BILA/MISHA OMAR
.
.
Undi SETIAP Hari ok🥰
Setiap 2Jam - 10 Undian
(Atau korang boleh “Clear Internet History” dan Undi lagi dan lagi dan lagi)
TARIKH TUTUP UNDIAN : 25 Mac 2019 .
.
Layari web 👉https://www.xtra.com.my/ms/dfkl/undi/aktor-pilihan# 
Atau Click Link di Bio
.
Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) 2019
DFKL 2019 #DFKL2019 #PositifSelalu
#JanganBenciCintaKu
#ShahrizalHayrat #Shahrizal #Shah
#RafeeqaHuda #Rafeeqa #Fika
Novel Adaptasi @emy_roberto .
.
#InSilenceWeRoar #TheBestNeverRest
@saharulridzwan #SaharulRidzwan 
#SRTigers #SR.Tigers 🐯🐯 AUMMM
  • ・・・Assalamualaikum Tigers!! 🐯
    ESOK HARI TERAKHIR untuk UNDI ❎ Saharul Ridzwan sebagai AKTOR PILIHAN DFKL 2019 Dan Lain2 Pencalonan #JanganBenciCintaKu 😊😊😊
    Semua da Undi ke Belum??
    .
    .
    ☆AKTOR PILIHAN - Saharul Ridzwan
    ☆AKTRESS PILIHAN - Zahirah McWilson
    ☆PASANGAN PILIHAN - Saharul & Zahirah
    ☆ANTAGONIS PILIHAN - Niena Baharun / Azizah Mahzan
    ☆DRAMA PILIHAN - Jangan Benci CintaKu
    ☆PENGARAH PILIHAN - Pali Yahya
    ☆PENULIS SKRIP PILIHAN - Loh Chung Tat
    ☆LAGU PILIHAN - SAMPAI BILA/MISHA OMAR
    .
    .
    Undi SETIAP Hari ok🥰
    Setiap 2Jam - 10 Undian
    (Atau korang boleh “Clear Internet History” dan Undi lagi dan lagi dan lagi)
    TARIKH TUTUP UNDIAN : 25 Mac 2019 .
    .
    Layari web 👉https://www.xtra.com.my/ms/dfkl/undi/aktor-pilihan#
    Atau Click Link di Bio
    .
    Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) 2019
    DFKL 2019 #DFKL2019 #PositifSelalu
    #JanganBenciCintaKu
    #ShahrizalHayrat #Shahrizal #Shah
    #RafeeqaHuda #Rafeeqa #Fika
    Novel Adaptasi @emy_roberto .
    .
    #InSilenceWeRoar #TheBestNeverRest
    @saharulridzwan #SaharulRidzwan
    #SRTigers #SR.Tigers 🐯🐯 AUMMM
  •  927  8  24 March, 2019

Top #Rafeeqahuda Posts

Advertisements

Advertisements