#Pudingblueberycheese Instagram Photos & Videos

Pudingblueberycheese - 347 posts

Hashtag Popularity

2.5
average comments
66.4
average likes

Latest #Pudingblueberycheese Posts

  • PJJ PUDING HOT CIKGU GARANG
.
Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.

Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana : 🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
🍎kerja yang cepat dan mudah
🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
🍎puding tak mudah berair atau lembik
.
WA 012 277 0118(admin-pija)
.
#Pudingjagung
#Pudingblueberycheese
#Pudingyogurtblue
#Pudingsumijelly
#Pudingchocolateoreo
#PudingIcecream
#Pudingtembikai
#Pudinglaici
#Pudingpeanut
#Pudingmarble
.
. .
📲012 277 0118
  • PJJ PUDING HOT CIKGU GARANG
    .
    Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.

    Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana : 🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
    🍎kerja yang cepat dan mudah
    🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
    🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
    🍎puding tak mudah berair atau lembik
    .
    WA 012 277 0118(admin-pija)
    .
    #Pudingjagung
    #Pudingblueberycheese
    #Pudingyogurtblue
    #Pudingsumijelly
    #Pudingchocolateoreo
    #PudingIcecream
    #Pudingtembikai
    #Pudinglaici
    #Pudingpeanut
    #Pudingmarble
    .
    . .
    📲012 277 0118

  •  2  0  14 November, 2019
  • Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.

Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana : 🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
🍎kerja yang cepat dan mudah
🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
🍎puding tak mudah berair atau lembik

Kepada yang berminat detail kelas seperti berikut :

#Pudingjagung
#Pudingblueberycheese
#Pudingyogurtblue
#Pudingsumijelly
#Pudingchocolateoreo
#PudingIcecream
#Pudingtembikai
#Pudinglaici
#Pudingpeanut
#Pudingmarble
  • Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.

    Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana : 🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
    🍎kerja yang cepat dan mudah
    🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
    🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
    🍎puding tak mudah berair atau lembik

    Kepada yang berminat detail kelas seperti berikut :

    #Pudingjagung
    #Pudingblueberycheese
    #Pudingyogurtblue
    #Pudingsumijelly
    #Pudingchocolateoreo
    #PudingIcecream
    #Pudingtembikai
    #Pudinglaici
    #Pudingpeanut
    #Pudingmarble

  •  56  5  13 May, 2019

Top #Pudingblueberycheese Posts

  • ###KELAS PUDING HOT CIKGU GARANG###
.
Assalamualaikum semua..... Alhamdulillah akhirnya siap juga module kelas puding hot Ticer ni. Bertalu dah yang what sup minta kelas.
.
Ada yang dah tergedik gedik hati tak sabor nak join kelas nak niaga di bazaar ramadhan. Tapi bazaar ramadhan kan hujung bulan depan lambat la sayang ooiii... Puding hot ni bukan saja laris di bazaar buat jualan harian pun lajuzzz je larisnya.
.
Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.
.
Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana :
.
🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
🍎kerja yang cepat dan mudah
🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
🍎puding tak mudah berair atau lembik
.
Kepada yang berminat detail kelas seperti berikut :
.
Kelas : PUDING HOT CIKGU GARANG
#Pudingjagung
#Pudingblueberycheese
#Pudingyogurtblue
#Pudingsumijelly
#Pudingchocolateoreo
#PudingIcecream
#Pudingtembikai
#Pudinglaici
#Pudingpeanut
#Pudingmarble
.
Tarikh : 23hb april 2017 ( Ahad )
Repeat Class : 26hb April 2017 (Rabu)
Masa : 10.00 pagi - 1.30pm
Fees : rm250 ( diposit rm100 )
Tempat : Seksyen 28, shah alam.
.
Boleh what sup segera sebelum kelas penuh : 📲 019.9769677
  • ## #KELAS PUDING HOT CIKGU GARANG###
    .
    Assalamualaikum semua..... Alhamdulillah akhirnya siap juga module kelas puding hot Ticer ni. Bertalu dah yang what sup minta kelas.
    .
    Ada yang dah tergedik gedik hati tak sabor nak join kelas nak niaga di bazaar ramadhan. Tapi bazaar ramadhan kan hujung bulan depan lambat la sayang ooiii... Puding hot ni bukan saja laris di bazaar buat jualan harian pun lajuzzz je larisnya.
    .
    Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.
    .
    Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana :
    .
    🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
    🍎kerja yang cepat dan mudah
    🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
    🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
    🍎puding tak mudah berair atau lembik
    .
    Kepada yang berminat detail kelas seperti berikut :
    .
    Kelas : PUDING HOT CIKGU GARANG
    #Pudingjagung
    #Pudingblueberycheese
    #Pudingyogurtblue
    #Pudingsumijelly
    #Pudingchocolateoreo
    #PudingIcecream
    #Pudingtembikai
    #Pudinglaici
    #Pudingpeanut
    #Pudingmarble
    .
    Tarikh : 23hb april 2017 ( Ahad )
    Repeat Class : 26hb April 2017 (Rabu)
    Masa : 10.00 pagi - 1.30pm
    Fees : rm250 ( diposit rm100 )
    Tempat : Seksyen 28, shah alam.
    .
    Boleh what sup segera sebelum kelas penuh : 📲 019.9769677

  •  68  11  17 April, 2017
  • Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.

Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana : 🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
🍎kerja yang cepat dan mudah
🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
🍎puding tak mudah berair atau lembik

Kepada yang berminat detail kelas seperti berikut :

#Pudingjagung
#Pudingblueberycheese
#Pudingyogurtblue
#Pudingsumijelly
#Pudingchocolateoreo
#PudingIcecream
#Pudingtembikai
#Pudinglaici
#Pudingpeanut
#Pudingmarble
  • Gembira lak hati ni bila dapat buat puding yang cantik yang sedap.... Bila pack buat jualan kan sambil pack sambil ngap hehe... Sejuknya dari mulut ke tekak turun ke perut gitu.

    Ok ada lagi berita gembira utk u all yang baru nk berjinak jinak buat bisness makanan. Puding ni sangat sesuai kerana : 🍎peralatan apa yang ada je periuk dan dapur insyaallah semua ada kan....
    🍎kerja yang cepat dan mudah
    🍎menggunakan agar agar tali utk kos yang lebih murah
    🍎boleh buat awal kerana puding tahan lama dalam chiller
    🍎puding tak mudah berair atau lembik

    Kepada yang berminat detail kelas seperti berikut :

    #Pudingjagung
    #Pudingblueberycheese
    #Pudingyogurtblue
    #Pudingsumijelly
    #Pudingchocolateoreo
    #PudingIcecream
    #Pudingtembikai
    #Pudinglaici
    #Pudingpeanut
    #Pudingmarble

  •  56  5  13 May, 2019