#PROTONSELANGOR Instagram Photos & Videos

PROTONSELANGOR - 759 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
11.4
average likes

Latest #PROTONSELANGOR Posts

  • πŸ”₯ NEW EXORA πŸ”₯ *RM 660 MONTHLY ❗

1.6T Executive CVT
1.6T Premium CVT *7 SEATER MPV ❗ πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my πŸ”ΊSERVIS after Sales yang TERBAIK !
πŸ”Ί5 TAHUN WARRANTY ! 🎁 13 FREE gift diberi ( worth RM500 )

DOCUMENT diperlukan : πŸ‘‰ Salinan IC
πŸ‘‰ Salinan LESEN πŸ‘‰ 3 BULAN payslip
πŸ‘‰ 3 BULAN bank statement @ EPF Statement πŸ”ΊDIJAMIN πŸ’― , document andaΒ  DILINDUNGI❗

FB Page :
- Visit & like our PROTON FB Page for updates πŸ‘‡ Page-https://www.facebook.com/ProtonSalesSelangor/?referrer=whatsapp

Insta
I'm on Instagram as @sharizalproton_salesklselangor. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1lltlxhoysyz8&utm_content=bqwjxc9

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • πŸ”₯ NEW EXORA πŸ”₯ *RM 660 MONTHLY ❗

    1.6T Executive CVT
    1.6T Premium CVT *7 SEATER MPV ❗ πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my πŸ”ΊSERVIS after Sales yang TERBAIK !
    πŸ”Ί5 TAHUN WARRANTY ! 🎁 13 FREE gift diberi ( worth RM500 )

    DOCUMENT diperlukan : πŸ‘‰ Salinan IC
    πŸ‘‰ Salinan LESEN πŸ‘‰ 3 BULAN payslip
    πŸ‘‰ 3 BULAN bank statement @ EPF Statement πŸ”ΊDIJAMIN πŸ’― , document andaΒ  DILINDUNGI❗

    FB Page :
    - Visit & like our PROTON FB Page for updates πŸ‘‡ Page-https://www.facebook.com/ProtonSalesSelangor/?referrer=whatsapp

    Insta
    I'm on Instagram as @sharizalproton_salesklselangor. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1lltlxhoysyz8&utm_content=bqwjxc9

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  1  0  4 April, 2020
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya πŸ‘

Contact me at : 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

    BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya πŸ‘

    Contact me at : 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  6  0  2 April, 2020
  • STAY STRONG MALAYSIAN...
LETS FIGHT THIS TOGETHER!! WE CAN DO IT πŸ’ͺπŸ’ͺ
#stayathome
Sepanjang tempoh PKP dalam melawan wabak Covid19 dan kempen STAY AT HOME, anda boleh menempah kereta Proton idaman anda secara online shj.. Jangan risau, kerana rata2 pelanggan saya sebelum ini juga berurusan dengan saya secara online πŸ˜„πŸ˜ Tak pasti layak atau tidak?? Nak semak kelayakan??
Jangan risau.. Saya boleh tolong..
Segalanya akan diuruskan dari proses permohonan hingga ke proses penghantaran 😍😍
βœ… KELULUSAN SEGERA!!
βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
βœ… FREE GIFT MENARIK 😍
βœ… TRADE IN DITERIMA
βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN
βœ… MASALAH PTPTN ( t&c )
βœ… GAJI RENDAH ( t&c )
βœ… BARU BEKERJA
βœ… FRESH GRADUATE ( t&c )

Sekiranya berminat untuk membuat tempahan atau ada sebarang pertanyaan atau perlukan khidmat nasihat boleh terus whatsapp saya di link berikut 
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124

Untuk setiap permohonan yg lulus hadiah2 menarik berikut menanti anda 😍😍
🎁 Tinted siap pasang
🎁 Door visor ( model terpilih shj )
🎁 Petrol
🎁 Coating voucher
🎁 Vakum kereta ( model terpilih shj )
🎁 Umbrella
🎁 Sunshade
🎁 Goodie bag
🎁 Steering lock
🎁 Pen
🎁 Perfume
🎁 Keychain
🎁 Dual port car charger
🎁 Towel
🎁 Sticky pad

Cepat2 whatsapp ye kalau nak tempah atau nak bertanya soalan, klik je link di bawah ni ye
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124

#protonsuv #protonx70 #protongeely
#jujurdanamanah #jujurituhebat 
#protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock
  • STAY STRONG MALAYSIAN...
    LETS FIGHT THIS TOGETHER!! WE CAN DO IT πŸ’ͺπŸ’ͺ
    #stayathome
    Sepanjang tempoh PKP dalam melawan wabak Covid19 dan kempen STAY AT HOME, anda boleh menempah kereta Proton idaman anda secara online shj.. Jangan risau, kerana rata2 pelanggan saya sebelum ini juga berurusan dengan saya secara online πŸ˜„πŸ˜ Tak pasti layak atau tidak?? Nak semak kelayakan??
    Jangan risau.. Saya boleh tolong..
    Segalanya akan diuruskan dari proses permohonan hingga ke proses penghantaran 😍😍
    βœ… KELULUSAN SEGERA!!
    βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
    βœ… FREE GIFT MENARIK 😍
    βœ… TRADE IN DITERIMA
    βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN
    βœ… MASALAH PTPTN ( t&c )
    βœ… GAJI RENDAH ( t&c )
    βœ… BARU BEKERJA
    βœ… FRESH GRADUATE ( t&c )

    Sekiranya berminat untuk membuat tempahan atau ada sebarang pertanyaan atau perlukan khidmat nasihat boleh terus whatsapp saya di link berikut
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124

    Untuk setiap permohonan yg lulus hadiah2 menarik berikut menanti anda 😍😍
    🎁 Tinted siap pasang
    🎁 Door visor ( model terpilih shj )
    🎁 Petrol
    🎁 Coating voucher
    🎁 Vakum kereta ( model terpilih shj )
    🎁 Umbrella
    🎁 Sunshade
    🎁 Goodie bag
    🎁 Steering lock
    🎁 Pen
    🎁 Perfume
    🎁 Keychain
    🎁 Dual port car charger
    🎁 Towel
    🎁 Sticky pad

    Cepat2 whatsapp ye kalau nak tempah atau nak bertanya soalan, klik je link di bawah ni ye
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124

    #protonsuv #protonx70 #protongeely
    #jujurdanamanah #jujurituhebat
    #protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock

  •  1  0  1 April, 2020
  • Alhamdulillah.. Selepas berkaliΒ² customer ni try kat tempat lain,  dengan akak sekali jer.. Terus luluihhh😍

Nak submit loan ada cara.. Bukan dapat doc terus anta.. Ha sudahh tu yg reject belaka!! 😩

Takpe², rezeki takkan salah alamat kann.. Korang nak submit loan, roger akak sini http://www.wasap.my/+60126967706 yeeee... 😊

#Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
#Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar
  • Alhamdulillah.. Selepas berkaliΒ² customer ni try kat tempat lain, dengan akak sekali jer.. Terus luluihhh😍

    Nak submit loan ada cara.. Bukan dapat doc terus anta.. Ha sudahh tu yg reject belaka!! 😩

    Takpe², rezeki takkan salah alamat kann.. Korang nak submit loan, roger akak sini http://www.wasap.my/+60126967706 yeeee... 😊

    #Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
    #Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar

  •  3  0  23 March, 2020
  • Alhamdulillah dapat juga buat penyerahan Proton X70 Premium pada Mr.Cha n brother πŸ‘¬

Seronok berurusan dengan beliau.. Mudah,  sangat memberi kerjasama n sentiasa senyum ja😊

Macam best jer tengok X70 ni kan?? Dengar citer dia punya performance memang best! TOP SUV in Malaysia.. nak tahu lebih lanjut,rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706 πŸ“²β˜Ž #Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
#Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar
  • Alhamdulillah dapat juga buat penyerahan Proton X70 Premium pada Mr.Cha n brother πŸ‘¬

    Seronok berurusan dengan beliau.. Mudah, sangat memberi kerjasama n sentiasa senyum ja😊

    Macam best jer tengok X70 ni kan?? Dengar citer dia punya performance memang best! TOP SUV in Malaysia.. nak tahu lebih lanjut,rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706 πŸ“²β˜Ž #Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
    #Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar

  •  1  0  23 March, 2020
  • Alhamdulillah...Hanya berurusan melalui wasap jer.. Dari JOHOR mai ambik kereta Saga Premium 1.3 AT  kat RAWANG 😍

Rezeki akak utk uruskan kereta adik niπŸš— Lama rupanya dia usaha nak beli kereta ni.. Yg akak suka sgt dengan adik ni dia tak banyak peel dan dia bagi kerjasama yg amat baik utk mudahkan urusan akak dengan pihak bank.. Doakan semoga Allah lindungi setiap perjalanan dia ya.. Korang takkan tengok jer.?? Kalau tergerak tulang rusuk tu,  rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706

#Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
#Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar
  • Alhamdulillah...Hanya berurusan melalui wasap jer.. Dari JOHOR mai ambik kereta Saga Premium 1.3 AT kat RAWANG 😍

    Rezeki akak utk uruskan kereta adik niπŸš— Lama rupanya dia usaha nak beli kereta ni.. Yg akak suka sgt dengan adik ni dia tak banyak peel dan dia bagi kerjasama yg amat baik utk mudahkan urusan akak dengan pihak bank.. Doakan semoga Allah lindungi setiap perjalanan dia ya.. Korang takkan tengok jer.?? Kalau tergerak tulang rusuk tu, rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706

    #Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
    #Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar

  •  1  0  23 March, 2020
  • Salam Sejahtera Semua !! πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» Di kala wabak COVID-19 🦠🦠🦠 yang kian berleluasa, marilah kita sama-sama berusaha menangani gejala ini. 
Lindungi golongan BERISIKO TINGGI πŸ™‡β€β™‚οΈπŸ™‡β€β™‚οΈπŸ™‡β€β™‚οΈ ^Duduk diam-diam di rumah 🏠🏠🏠
^Kita pasti menang πŸ†πŸ†πŸ† Negaraku Tanah airku πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Pasti Boleh πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Let’s fight this together ! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ PROTON CARE ❀️❀️❀️
SG CARE ❀️❀️❀️ #PROTON
#CORONAVIRUS
#COVID19
#SETIAGEMILANGAUTO
#protonsetiagemilang
#PROTON4SKampungMelayuSUBANG
#setiagemilangproton
#kementeriankesihatanMALAYSIA
#MALAYSIA
#protonshahalam
#protonselangor
#protonsubangjaya
#protonpuncakalam
#protonhq
#protonglenmarie
#protonsungaibuloh
#akakproton
#pakarjualankereta
#pakarinsurancekereta
#protonx70
#protonx50
#protonsaga
#protoniriz
#protonexora
#protonpersona
#bazarpaknil
#protonraya
  • Salam Sejahtera Semua !! πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» Di kala wabak COVID-19 🦠🦠🦠 yang kian berleluasa, marilah kita sama-sama berusaha menangani gejala ini.
    Lindungi golongan BERISIKO TINGGI πŸ™‡β€β™‚οΈπŸ™‡β€β™‚οΈπŸ™‡β€β™‚οΈ ^Duduk diam-diam di rumah 🏠🏠🏠
    ^Kita pasti menang πŸ†πŸ†πŸ† Negaraku Tanah airku πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
    Pasti Boleh πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
    Let’s fight this together ! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ PROTON CARE ❀️❀️❀️
    SG CARE ❀️❀️❀️ #PROTON
    #CORONAVIRUS
    #COVID19
    #SETIAGEMILANGAUTO
    #protonsetiagemilang
    #PROTON4SKampungMelayuSUBANG
    #setiagemilangproton
    #kementeriankesihatanMALAYSIA
    #MALAYSIA
    #protonshahalam
    #protonselangor
    #protonsubangjaya
    #protonpuncakalam
    #protonhq
    #protonglenmarie
    #protonsungaibuloh
    #akakproton
    #pakarjualankereta
    #pakarinsurancekereta
    #protonx70
    #protonx50
    #protonsaga
    #protoniriz
    #protonexora
    #protonpersona
    #bazarpaknil
    #protonraya

  •  5  0  21 March, 2020
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya πŸ‘

Contact me at : 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

    BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya πŸ‘

    Contact me at : 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  3  0  20 March, 2020
  • 🚘 Proton untuk Raya πŸŽ‰ 
Nak balik kampung dengan kereta baru ?  Jom tempah dari sekarang , jangan tunggu lagi .  Dokumen lengkap terus submit / whatsapp ke πŸ“²http://www.wasap.my/+60176192822

Untuk maklumat lebih lanjut tentang harga & brochure ,

Proton 
X70
SAGA 
PERSONA 
EXORA
IRIZ

Whatsapp saya kita bincang sampai jadi .
Tak jadi tak apa . 😁 
Bagitau kawanΒ² & family , 
Nak beli kereta boleh cari saya . 
Saya bantu sampai jadi .

http://www.wasap.my/+60176192822

#personacvt #persona2019
#personapremiumcvt #intelligencethatcares
#Protonpersona #intelligenceforall
#Beliproton
#protonkl
#protonselangor
#VVTENGINE #6srsairbags 
#7touchscreenmonitor
#voicecommand #autoheadlamps
#pushstartbutton #frontparkingsensors
#electronicstabilitycontrol
#onlinemusicstreaming
#15alloywheel #tractioncontrolsystem #tftmultiinfodisplay #smartphoneconnectivity
#daytimerunninglamps #semileatherseats
  • 🚘 Proton untuk Raya πŸŽ‰
    Nak balik kampung dengan kereta baru ? Jom tempah dari sekarang , jangan tunggu lagi . Dokumen lengkap terus submit / whatsapp ke πŸ“²http://www.wasap.my/+60176192822

    Untuk maklumat lebih lanjut tentang harga & brochure ,

    Proton
    X70
    SAGA
    PERSONA
    EXORA
    IRIZ

    Whatsapp saya kita bincang sampai jadi .
    Tak jadi tak apa . 😁
    Bagitau kawanΒ² & family ,
    Nak beli kereta boleh cari saya .
    Saya bantu sampai jadi .

    http://www.wasap.my/+60176192822

    #personacvt #persona2019
    #personapremiumcvt #intelligencethatcares
    #Protonpersona #intelligenceforall
    #Beliproton
    #protonkl
    #protonselangor
    #VVTENGINE #6srsairbags
    #7touchscreenmonitor
    #voicecommand #autoheadlamps
    #pushstartbutton #frontparkingsensors
    #electronicstabilitycontrol
    #onlinemusicstreaming
    #15alloywheel #tractioncontrolsystem #tftmultiinfodisplay #smartphoneconnectivity
    #daytimerunninglamps #semileatherseats

  •  3  0  19 March, 2020
  • 🚘 Persona untuk Raya πŸŽ‰ 
Nak balik kampung dengan kereta baru ? 
Masa yang tepat .  Jom tempah dari sekarang , jangan tunggu lagi .  Dokumen lengkap terus submit / whatsapp ke πŸ“²http://www.wasap.my/+60176192822

Untuk maklumat lebih lanjut tentang 
Proton PERSONA 1.6 PREMIUM CVT , 
OTR  Rm54,600 ( Harga belum termasuk insuran ) 
Whatsapp bincang sampai jadi .
Tak jadi tak apa . 😁 
Bagitau kawanΒ² & family , 
Nak beli kereta boleh cari saya . 
Saya bantu sampai jadi .

http://www.wasap.my/+60176192822

#personacvt #persona2019
#personapremiumcvt #intelligencethatcares
#Protonpersona #intelligenceforall
#Beliproton
#protonkl
#protonselangor
#VVTENGINE #6srsairbags 
#7touchscreenmonitor
#voicecommand #autoheadlamps
#pushstartbutton #frontparkingsensors
#electronicstabilitycontrol
#onlinemusicstreaming
#15alloywheel #tractioncontrolsystem #tftmultiinfodisplay #smartphoneconnectivity
#daytimerunninglamps #semileatherseats
  • 🚘 Persona untuk Raya πŸŽ‰
    Nak balik kampung dengan kereta baru ?
    Masa yang tepat . Jom tempah dari sekarang , jangan tunggu lagi . Dokumen lengkap terus submit / whatsapp ke πŸ“²http://www.wasap.my/+60176192822

    Untuk maklumat lebih lanjut tentang
    Proton PERSONA 1.6 PREMIUM CVT ,
    OTR Rm54,600 ( Harga belum termasuk insuran )
    Whatsapp bincang sampai jadi .
    Tak jadi tak apa . 😁
    Bagitau kawanΒ² & family ,
    Nak beli kereta boleh cari saya .
    Saya bantu sampai jadi .

    http://www.wasap.my/+60176192822

    #personacvt #persona2019
    #personapremiumcvt #intelligencethatcares
    #Protonpersona #intelligenceforall
    #Beliproton
    #protonkl
    #protonselangor
    #VVTENGINE #6srsairbags
    #7touchscreenmonitor
    #voicecommand #autoheadlamps
    #pushstartbutton #frontparkingsensors
    #electronicstabilitycontrol
    #onlinemusicstreaming
    #15alloywheel #tractioncontrolsystem #tftmultiinfodisplay #smartphoneconnectivity
    #daytimerunninglamps #semileatherseats

  •  7  0  12 March, 2020
  • Thanks & tahniah pada En @muhdrezkii ,atas pembelian  NEW PERSONA PREMIUM 1.6 CVT / JET GREY

Submit loan ,lepas 2 hari dah apprroved & terus sign.Selang 5 hari bekerja terus dapat kereta . SETTLED 🀝

Mudahkan beli kereta ? 😁 
BEST & AFFORDABLE  SEGMEN B SEDAN in MALAYSIA ❗

Minyak jimat , maintanance rendah & bonet sangat besar 510 L❗

1.6 CC pulak tu.

#NEW PERSONA, bulanan bermula  dari SERENDAH  RM 493❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK
  • Thanks & tahniah pada En @muhdrezkii ,atas pembelian NEW PERSONA PREMIUM 1.6 CVT / JET GREY

    Submit loan ,lepas 2 hari dah apprroved & terus sign.Selang 5 hari bekerja terus dapat kereta . SETTLED 🀝

    Mudahkan beli kereta ? 😁
    BEST & AFFORDABLE SEGMEN B SEDAN in MALAYSIA ❗

    Minyak jimat , maintanance rendah & bonet sangat besar 510 L❗

    1.6 CC pulak tu.

    #NEW PERSONA, bulanan bermula dari SERENDAH RM 493❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK

  •  19  4  12 March, 2020
  • Thanks & tahniah pada Ms Yeoham,atas pembelian  NEW IRIZ 1.6 EXECUTIVE / JET GREY

Before ni submit di tempat lain tapi tak apprroved, kalini try submit dengan saya , kita cuba yg terbaik , finally loan APPRROVED πŸ‘

Mudahkan beli kereta ? 😁 
IRIZ dapat 5 STAR ASEAN NCAP tau.

Minyak jimat & maintanance rendah ❗

1.6 CC pulak tu.

#NEW IRIZ , bulanan bermula  dari SERENDAH  RM 435❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK @ Shah Alam, Malaysia
  • Thanks & tahniah pada Ms Yeoham,atas pembelian NEW IRIZ 1.6 EXECUTIVE / JET GREY

    Before ni submit di tempat lain tapi tak apprroved, kalini try submit dengan saya , kita cuba yg terbaik , finally loan APPRROVED πŸ‘

    Mudahkan beli kereta ? 😁
    IRIZ dapat 5 STAR ASEAN NCAP tau.

    Minyak jimat & maintanance rendah ❗

    1.6 CC pulak tu.

    #NEW IRIZ , bulanan bermula dari SERENDAH RM 435❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK @ Shah Alam, Malaysia

  •  10  0  7 March, 2020
  • Jom booking X70 1.8 AT TGDi 2020 sekarang! πŸš— Trade In πŸš— Terima Full Loan πŸš— 0% down payment πŸš— Fast Deliver πŸš— Fast Loan Approved πŸš— FREE GIFT 🎁 
Booking Now!!! BULANAN SERENDAH HANYA RM 982 SAHAJA ❗️❗️❗️ πŸ‘‰ Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya di 
http://www.wasap.my/60123484936/ProtonAfiq

http://www.wasap.my/60123484936/ProtonAfiq

http://www.wasap.my/60123484936/ProtonAfiq πŸ‡²πŸ‡ΎTerima Kasih kerana memilih ProtonπŸ‡²πŸ‡Ύ #proton #protonedar #x702020 #x70
#x70ckd #protonselangor #protonklselangor #iriz #saga #persona #sgbuloh #protonsgbuloh
  • Jom booking X70 1.8 AT TGDi 2020 sekarang! πŸš— Trade In πŸš— Terima Full Loan πŸš— 0% down payment πŸš— Fast Deliver πŸš— Fast Loan Approved πŸš— FREE GIFT 🎁
    Booking Now!!! BULANAN SERENDAH HANYA RM 982 SAHAJA ❗️❗️❗️ πŸ‘‰ Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya di
    http://www.wasap.my/60123484936/ProtonAfiq

    http://www.wasap.my/60123484936/ProtonAfiq

    http://www.wasap.my/60123484936/ProtonAfiq πŸ‡²πŸ‡ΎTerima Kasih kerana memilih ProtonπŸ‡²πŸ‡Ύ #proton #protonedar #x702020 #x70
    #x70ckd #protonselangor #protonklselangor #iriz #saga #persona #sgbuloh #protonsgbuloh

  •  10  0  4 March, 2020
  • Thanks & tahniah pada Cik Syahirah,atas pembelian  NEW SAGA PREMIUM / JET GREY

Kenal Cik Syahirah dari Social Media je haritu.Deal dari awal sampai last melalui whatsapp je.Harini baru jumpa Customer untuk serah kereta.

Mudahkan beli kereta ? 😁 
Berbaloi & sangat sesuai untuk 1st car ❗

Bulanan murah , minyak jimat & maintanance rendah ❗

1.3 CC pulak tu. Keluasan bonet 420 L ❗

#NEWSAGA PREMIUM , bulanan dari SERENDAH  RM 435 je❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK
  • Thanks & tahniah pada Cik Syahirah,atas pembelian NEW SAGA PREMIUM / JET GREY

    Kenal Cik Syahirah dari Social Media je haritu.Deal dari awal sampai last melalui whatsapp je.Harini baru jumpa Customer untuk serah kereta.

    Mudahkan beli kereta ? 😁
    Berbaloi & sangat sesuai untuk 1st car ❗

    Bulanan murah , minyak jimat & maintanance rendah ❗

    1.3 CC pulak tu. Keluasan bonet 420 L ❗

    #NEWSAGA PREMIUM , bulanan dari SERENDAH RM 435 je❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK

  •  18  0  22 February, 2020
  • .
PROTON IRIZ FACELIFT
SERENDAH RM454 SEBULAN.
Dilengkapi dengan:-
- Voice command
- Intelligent entry
- Online navigation
- Online music streaming
- 3g & wifi
- Smartphone connectivity
- Push start button
- Isofix & Top tether
- TFT multi info display
- Borderless rear view mirror
- Semi leather seats
- Steering audio switches
- Eco drive assist
- 6 airbags
- Electronic stabilty control
- Traction control
- Hill hold assist
- All round sensors

Segalanya akan diuruskan dari proses permohonan sehingga penghantaran 😍 βœ… READY STOCK AVAILABLE
βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
βœ… GAJI RENDAH BOLEH MOHON
βœ… FREE GIFT MENARIK 😍 βœ… TRADE IN DITERIMA βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN 
Whatsapp saya segera untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempahan, temujanji, test drive, spec dan harga di 0176872124 ( shima ) 
www.wasap.my/60176872124 
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124  #protonsuv #protonx70 #protongeely #jujurdanamanah #jujurituhebat  #protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock #protonertigareadystock
  • .
    PROTON IRIZ FACELIFT
    SERENDAH RM454 SEBULAN.
    Dilengkapi dengan:-
    - Voice command
    - Intelligent entry
    - Online navigation
    - Online music streaming
    - 3g & wifi
    - Smartphone connectivity
    - Push start button
    - Isofix & Top tether
    - TFT multi info display
    - Borderless rear view mirror
    - Semi leather seats
    - Steering audio switches
    - Eco drive assist
    - 6 airbags
    - Electronic stabilty control
    - Traction control
    - Hill hold assist
    - All round sensors

    Segalanya akan diuruskan dari proses permohonan sehingga penghantaran 😍 βœ… READY STOCK AVAILABLE
    βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
    βœ… GAJI RENDAH BOLEH MOHON
    βœ… FREE GIFT MENARIK 😍 βœ… TRADE IN DITERIMA βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN
    Whatsapp saya segera untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempahan, temujanji, test drive, spec dan harga di 0176872124 ( shima )
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124 #protonsuv #protonx70 #protongeely #jujurdanamanah #jujurituhebat #protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock #protonertigareadystock

  •  1  0  20 February, 2020
  • .
DAPATKAN PROTON PERSONA FACELIFT ANDA DISINI!!
SERENDAH RM472 SEBULAN.
Dilengkapi dengan:-
- Voice command
- Online navigation
- Online music streaming
- 3g & wifi
- Smartphone connectivity
- Push start button
- TFT multi info display
- Borderless rear view mirror
- Semi leather seats
- Steering audio switches
- Eco drive assist
- 6 airbags
- Electronic stabilty control
- Traction control
- Hill hold assist
- All round sensors

Segalanya akan diuruskan dari proses permohonan sehingga penghantaran 😍 βœ… READY STOCK AVAILABLE βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
βœ… GAJI RENDAH BOLEH MOHON
βœ… FREE GIFT MENARIK 😍 βœ… TRADE IN DITERIMA βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN 
Whatsapp saya segera untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempahan, temujanji, test drive, spec dan harga di 0176872124 ( shima ) 
www.wasap.my/60176872124 
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124  #protonsuv #protonx70 #protongeely #jujurdanamanah #jujurituhebat  #protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock #protonertigareadystock
  • .
    DAPATKAN PROTON PERSONA FACELIFT ANDA DISINI!!
    SERENDAH RM472 SEBULAN.
    Dilengkapi dengan:-
    - Voice command
    - Online navigation
    - Online music streaming
    - 3g & wifi
    - Smartphone connectivity
    - Push start button
    - TFT multi info display
    - Borderless rear view mirror
    - Semi leather seats
    - Steering audio switches
    - Eco drive assist
    - 6 airbags
    - Electronic stabilty control
    - Traction control
    - Hill hold assist
    - All round sensors

    Segalanya akan diuruskan dari proses permohonan sehingga penghantaran 😍 βœ… READY STOCK AVAILABLE βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
    βœ… GAJI RENDAH BOLEH MOHON
    βœ… FREE GIFT MENARIK 😍 βœ… TRADE IN DITERIMA βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN
    Whatsapp saya segera untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempahan, temujanji, test drive, spec dan harga di 0176872124 ( shima )
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124
    www.wasap.my/60176872124 #protonsuv #protonx70 #protongeely #jujurdanamanah #jujurituhebat #protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock #protonertigareadystock

  •  1  0  20 February, 2020
  • Customer puas hati , kita pon happy 😁

Nak beli KERETA tapi takut ditipu ? 
No worries wassap je saya πŸ’― segala urusan transparent dari A to Z 
Contact me at : 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Customer puas hati , kita pon happy 😁

    Nak beli KERETA tapi takut ditipu ?
    No worries wassap je saya πŸ’― segala urusan transparent dari A to Z
    Contact me at : 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  7  0  19 February, 2020
  • SKIM GRADUAN 
KELEBIHAN SKIM GRADUAN
β–  Pinjaman tanpa muka
β–  Baru bekerja layak memohon (perlukan offer letter sahaja)
β–  Belum graduate / konvo boleh apply
β–  Tanpa penjamin
β–  Dah lama graduate masih layak memohon

SYARAT SYARAT SKIM GRADUAN
β–  Memiliki sekurang-kurangnya Diploma / Ijazah
β–  Memiliki lesen memandu yang sah
β–  Umur tidak melebihi 30 tahun
β–  Pelajar yg masih belajar tidak layak
β–  Bekerja dengan syarikat yg kukuh
β–  Syarikat enterprise tidak layak
β–  Gaji cash tidak layak
β–  Status kontrak mestilah setahun ke atas

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi πŸ‘‡
πŸ“ž 012-9811421 
Dokumen boleh email atau whatsapp sahaja untuk proses loan.

Dokumen yg diperlukan : 
1) IC
2) lesen
3) slip gaji terkini 3 bulan
4) penyata bank terkini 3 bln
5) surat tawaran kerja 
6) diploma/degree. **Jika baru berkerja tidak perlu slip gaji dan penyata bank.
#protonselangor#keretamalaysia#jualproton#protonsaga#protonkl #protonklangvalley #selangorresident #kualalumpurmalaysiap#protonmalaysia #protonpersona
  • SKIM GRADUAN
    KELEBIHAN SKIM GRADUAN
    β–  Pinjaman tanpa muka
    β–  Baru bekerja layak memohon (perlukan offer letter sahaja)
    β–  Belum graduate / konvo boleh apply
    β–  Tanpa penjamin
    β–  Dah lama graduate masih layak memohon

    SYARAT SYARAT SKIM GRADUAN
    β–  Memiliki sekurang-kurangnya Diploma / Ijazah
    β–  Memiliki lesen memandu yang sah
    β–  Umur tidak melebihi 30 tahun
    β–  Pelajar yg masih belajar tidak layak
    β–  Bekerja dengan syarikat yg kukuh
    β–  Syarikat enterprise tidak layak
    β–  Gaji cash tidak layak
    β–  Status kontrak mestilah setahun ke atas

    Untuk keterangan lanjut, sila hubungi πŸ‘‡
    πŸ“ž 012-9811421
    Dokumen boleh email atau whatsapp sahaja untuk proses loan.

    Dokumen yg diperlukan :
    1) IC
    2) lesen
    3) slip gaji terkini 3 bulan
    4) penyata bank terkini 3 bln
    5) surat tawaran kerja
    6) diploma/degree. **Jika baru berkerja tidak perlu slip gaji dan penyata bank.
    #protonselangor #keretamalaysia #jualproton #protonsaga #protonkl #protonklangvalley #selangorresident #kualalumpurmalaysiap #protonmalaysia #protonpersona

  •  1  0  19 February, 2020
  • . πŸ”₯PROTON X70 2020 πŸ”₯

Intelligence That Inspires
Best PREMIUM Malaysia SUV 😎 *RM 979 MONTHLY  bulanan

1.8 TGDi Standard 2WD 
1.8 TGDi Executive 2WD
1.8 TGDi Premium 2WD
1.8 TGDi Premium X 2WD ❗SPECIAL UNTUL CUSTOMER TERAWAL ❗

1. Warranty 5year unlimited mileage
2. 5 year data package 4GB/month
3. Free accessories woth RM2000  1. Dash Camera  2. Floor Mats  3. Magnetic Sunshades  4. Door Visors  5. Boat Tray  6. Trunk Organiser *Early Bird Package only for first 3000 booking customer.
Made on 12/2-15/3.
Must registered by 30/4/2020. πŸ“ŒSebarang pertanyaan, hubungi πŸ‘‡ πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • . πŸ”₯PROTON X70 2020 πŸ”₯

    Intelligence That Inspires
    Best PREMIUM Malaysia SUV 😎 *RM 979 MONTHLY bulanan

    1.8 TGDi Standard 2WD
    1.8 TGDi Executive 2WD
    1.8 TGDi Premium 2WD
    1.8 TGDi Premium X 2WD ❗SPECIAL UNTUL CUSTOMER TERAWAL ❗

    1. Warranty 5year unlimited mileage
    2. 5 year data package 4GB/month
    3. Free accessories woth RM2000 1. Dash Camera 2. Floor Mats 3. Magnetic Sunshades 4. Door Visors 5. Boat Tray 6. Trunk Organiser *Early Bird Package only for first 3000 booking customer.
    Made on 12/2-15/3.
    Must registered by 30/4/2020. πŸ“ŒSebarang pertanyaan, hubungi πŸ‘‡ πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my πŸ“ž SHAHRIZAL @ 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  8  0  14 February, 2020
  • Proton X70 CKD 2020 ❗

baru dilancarkan tadi ,dengan harga yg jauh lebih MURAH.

1.Standard – 1.8 liter TGDi – 2WD
πŸ‘‰ RM 94 800

2.Executive – 1.8 liter TGDi – 2WD
πŸ‘‰ RM 106 800

3.Premium – 1.8 liter TGDi 2WD (Tiada bumbung suria)
πŸ‘‰ RM 116 800

4.Premium X – 1.8 liter TGDi 2WD (Dengan bumbung suria)
πŸ‘‰RM 119 800

FREEGIFT sehingga RM2000 untuk pelanggan terawal ❗ βœ“ Proton Ride & Handling
βœ“ transmisi 7-kelajuan dwi-klac (DCT) yang menggunakan klac basah
βœ“ menghasilkan 181 kuasa kuda (sama seperti sebelumnya) namun daya kilasnya meningkat kepada 300 Nm (hanya 285Nm pada model CBU).
βœ“ Power Tailgate System
βœ“ varian Premium ia akan mempunyai ciri sensor kaki, anda cuma julurkan kaki ke bawah sensor dan pintu belakang akan terbuka secara automatik
βœ“ penggunaan bahan bakar juga lebih cekap, sekitar 7.8 liter per 100km ke 7.5 liter per 100km untuk model pacuan roda hadapan (FWD)

JOM JADI PELANGGAN TERAWAL πŸ‘‡

Contact me at : 0192664157

https://protoncars4u.wasap.my/ 
https://protoncars4u.wasap.my/

https://protoncars4u.wasap.my/

#PROTON #X702020 X70CKD #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONPUNCAKALAM  #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Proton X70 CKD 2020 ❗

    baru dilancarkan tadi ,dengan harga yg jauh lebih MURAH.

    1.Standard – 1.8 liter TGDi – 2WD
    πŸ‘‰ RM 94 800

    2.Executive – 1.8 liter TGDi – 2WD
    πŸ‘‰ RM 106 800

    3.Premium – 1.8 liter TGDi 2WD (Tiada bumbung suria)
    πŸ‘‰ RM 116 800

    4.Premium X – 1.8 liter TGDi 2WD (Dengan bumbung suria)
    πŸ‘‰RM 119 800

    FREEGIFT sehingga RM2000 untuk pelanggan terawal ❗ βœ“ Proton Ride & Handling
    βœ“ transmisi 7-kelajuan dwi-klac (DCT) yang menggunakan klac basah
    βœ“ menghasilkan 181 kuasa kuda (sama seperti sebelumnya) namun daya kilasnya meningkat kepada 300 Nm (hanya 285Nm pada model CBU).
    βœ“ Power Tailgate System
    βœ“ varian Premium ia akan mempunyai ciri sensor kaki, anda cuma julurkan kaki ke bawah sensor dan pintu belakang akan terbuka secara automatik
    βœ“ penggunaan bahan bakar juga lebih cekap, sekitar 7.8 liter per 100km ke 7.5 liter per 100km untuk model pacuan roda hadapan (FWD)

    JOM JADI PELANGGAN TERAWAL πŸ‘‡

    Contact me at : 0192664157

    https://protoncars4u.wasap.my/
    https://protoncars4u.wasap.my/

    https://protoncars4u.wasap.my/

    #PROTON #X702020 X70CKD #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONPUNCAKALAM #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  3  0  14 February, 2020
  • Proton X70 CKD 2020 ❗

baru dilancarkan tadi ,dengan harga yg jauh lebih MURAH.

1.Standard – 1.8 liter TGDi – 2WD
πŸ‘‰ RM 94 800

2.Executive – 1.8 liter TGDi – 2WD
πŸ‘‰ RM 106 800

3.Premium – 1.8 liter TGDi 2WD (Tiada bumbung suria)
πŸ‘‰ RM 116 800

4.Premium X – 1.8 liter TGDi 2WD (Dengan bumbung suria)
πŸ‘‰RM 119 800

FREEGIFT sehingga RM2000 untuk pelanggan terawal ❗ βœ“ Proton Ride & Handling
βœ“ transmisi 7-kelajuan dwi-klac (DCT) yang menggunakan klac basah
βœ“ menghasilkan 181 kuasa kuda (sama seperti sebelumnya) namun daya kilasnya meningkat kepada 300 Nm (hanya 285Nm pada model CBU).
βœ“ Power Tailgate System
βœ“ varian Premium ia akan mempunyai ciri sensor kaki, anda cuma julurkan kaki ke bawah sensor dan pintu belakang akan terbuka secara automatik
βœ“ penggunaan bahan bakar juga lebih cekap, sekitar 7.8 liter per 100km ke 7.5 liter per 100km untuk model pacuan roda hadapan (FWD)

JOM JADI PELANGGAN TERAWAL πŸ‘‡

Contact me at : 0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

#PROTON #X702020 X70CKD #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Proton X70 CKD 2020 ❗

    baru dilancarkan tadi ,dengan harga yg jauh lebih MURAH.

    1.Standard – 1.8 liter TGDi – 2WD
    πŸ‘‰ RM 94 800

    2.Executive – 1.8 liter TGDi – 2WD
    πŸ‘‰ RM 106 800

    3.Premium – 1.8 liter TGDi 2WD (Tiada bumbung suria)
    πŸ‘‰ RM 116 800

    4.Premium X – 1.8 liter TGDi 2WD (Dengan bumbung suria)
    πŸ‘‰RM 119 800

    FREEGIFT sehingga RM2000 untuk pelanggan terawal ❗ βœ“ Proton Ride & Handling
    βœ“ transmisi 7-kelajuan dwi-klac (DCT) yang menggunakan klac basah
    βœ“ menghasilkan 181 kuasa kuda (sama seperti sebelumnya) namun daya kilasnya meningkat kepada 300 Nm (hanya 285Nm pada model CBU).
    βœ“ Power Tailgate System
    βœ“ varian Premium ia akan mempunyai ciri sensor kaki, anda cuma julurkan kaki ke bawah sensor dan pintu belakang akan terbuka secara automatik
    βœ“ penggunaan bahan bakar juga lebih cekap, sekitar 7.8 liter per 100km ke 7.5 liter per 100km untuk model pacuan roda hadapan (FWD)

    JOM JADI PELANGGAN TERAWAL πŸ‘‡

    Contact me at : 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

    #PROTON #X702020 X70CKD #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  7  1  12 February, 2020
  • Thanks & tahniah pada En Shahrizal,atas  berurusan dengan saya beli NEW SAGA PREMIUM / RUBY RED.

Berbaloi & sangat sesuai untuk 1st car ❗

Bulanan murah , minyak jimat & maintanance rendah ❗

1.3 CC pulak tu. Keluasan bonet 420 L ❗

#NEWSAGA PREMIUM , bulanan dari SERENDAH  RM 435 je❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK
  • Thanks & tahniah pada En Shahrizal,atas berurusan dengan saya beli NEW SAGA PREMIUM / RUBY RED.

    Berbaloi & sangat sesuai untuk 1st car ❗

    Bulanan murah , minyak jimat & maintanance rendah ❗

    1.3 CC pulak tu. Keluasan bonet 420 L ❗

    #NEWSAGA PREMIUM , bulanan dari SERENDAH RM 435 je❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK

  •  11  0  11 February, 2020
  • Tahniah untuk customer πŸ‘

Hasil kesabaran akhirnya loan apprroved juga untuk NEW SAGA  walaupun kebanyakan bank reject dengan alasan  gaji rendah RM 1.8K .Lulus tanpa Penjamin / Guarantor ye.

Kalau anda -gaji rendah ❓
-loan pernah kena reject dulu ❓
-gaji cash ( ada KWSP ) ❓
-tiada  lesen ❓

Takpa try wassap saya , kita usaha mana yang boleh.Kita cuba sampai jadi boss πŸ’ͺ ☎️ 0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Tahniah untuk customer πŸ‘

    Hasil kesabaran akhirnya loan apprroved juga untuk NEW SAGA walaupun kebanyakan bank reject dengan alasan gaji rendah RM 1.8K .Lulus tanpa Penjamin / Guarantor ye.

    Kalau anda -gaji rendah ❓
    -loan pernah kena reject dulu ❓
    -gaji cash ( ada KWSP ) ❓
    -tiada lesen ❓

    Takpa try wassap saya , kita usaha mana yang boleh.Kita cuba sampai jadi boss πŸ’ͺ ☎️ 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  14  0  8 February, 2020
  • NEW Proton Persona from RM 467/month

Miliki Kereta Proton Baharu dengan Cara Mudah

Kelebihan memilih kami:
πŸ‘‰ Gaji Minima Basic RM2000
πŸ‘‰ min Interest 2.9% (x70 2.3%)
πŸ‘‰ Tiada Lesen Layak (Gaji RM2500 ke Atas)
πŸ‘‰ Dokumen lengkap loan cepat LULUS
πŸ‘‰ Loan Mudah Lulus
πŸ‘‰ Proses Loan Percuma
πŸ‘‰ Boleh Appoinment Test Drive Di Showroom
[π‘ƒπ‘’π‘Ÿπ‘ π‘’π‘‘π‘’π‘—π‘’π‘Žπ‘›: π‘‡π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘Žπ‘˜π‘™π‘’π‘˜ π‘ƒπ‘Žπ‘‘π‘Ž π‘‡π‘’π‘Ÿπ‘šπ‘Ž π·π‘Žπ‘› π‘†π‘¦π‘Žπ‘Ÿπ‘Žπ‘‘ 𝐿𝑒𝑙𝑒𝑠 π΅π‘Žπ‘›π‘˜ π·π‘Žπ‘› π‘†π‘‘π‘œπ‘˜ π·π‘Žπ‘Ÿπ‘– 𝐻𝑄 ]

#hiproton
#protonpersona 
#protononlineselangor
#protonsaga
#protonpersona
#protonx70
#promosiproton
#protonselangor 
#protonklang 
#protonshahalam
  • NEW Proton Persona from RM 467/month

    Miliki Kereta Proton Baharu dengan Cara Mudah

    Kelebihan memilih kami:
    πŸ‘‰ Gaji Minima Basic RM2000
    πŸ‘‰ min Interest 2.9% (x70 2.3%)
    πŸ‘‰ Tiada Lesen Layak (Gaji RM2500 ke Atas)
    πŸ‘‰ Dokumen lengkap loan cepat LULUS
    πŸ‘‰ Loan Mudah Lulus
    πŸ‘‰ Proses Loan Percuma
    πŸ‘‰ Boleh Appoinment Test Drive Di Showroom
    [π‘ƒπ‘’π‘Ÿπ‘ π‘’π‘‘π‘’π‘—π‘’π‘Žπ‘›: π‘‡π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘Žπ‘˜π‘™π‘’π‘˜ π‘ƒπ‘Žπ‘‘π‘Ž π‘‡π‘’π‘Ÿπ‘šπ‘Ž π·π‘Žπ‘› π‘†π‘¦π‘Žπ‘Ÿπ‘Žπ‘‘ 𝐿𝑒𝑙𝑒𝑠 π΅π‘Žπ‘›π‘˜ π·π‘Žπ‘› π‘†π‘‘π‘œπ‘˜ π·π‘Žπ‘Ÿπ‘– 𝐻𝑄 ]

    #hiproton
    #protonpersona
    #protononlineselangor
    #protonsaga
    #protonpersona
    #protonx70
    #promosiproton
    #protonselangor
    #protonklang
    #protonshahalam

  •  15  0  8 February, 2020
  • 1. NEWSAGA ,bulanan RM 393 / 9tahun

2.NEW IRIZ , bulanan RM 408 / 9tahun

3.NEW PERSONA , bulanan RM 493 / 9tahun

4.EXORA ,bulanan RM 660 / 9tahun

5.X70 ,bulanan RM 1050 / 9tahun

loan approval yang cepat ❗
Kereta ready stock bergantung pada model ❗
Seluruh Malaysia ❗
Free gift yang banyak ❗
*Skim Graduan ❗
Full loan ❗ - ContactΒ  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • 1. NEWSAGA ,bulanan RM 393 / 9tahun

    2.NEW IRIZ , bulanan RM 408 / 9tahun

    3.NEW PERSONA , bulanan RM 493 / 9tahun

    4.EXORA ,bulanan RM 660 / 9tahun

    5.X70 ,bulanan RM 1050 / 9tahun

    loan approval yang cepat ❗
    Kereta ready stock bergantung pada model ❗
    Seluruh Malaysia ❗
    Free gift yang banyak ❗
    *Skim Graduan ❗
    Full loan ❗ - ContactΒ  0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  2  0  8 February, 2020
  • HAI.. ANDA SEDANG SEDANG BERCADANG NAK BELI KERETA PROTON BARU?
JOM DAPATKAN KERETA PROTON IDAMAN ANDA DISINI!! SEGALANYA AKAN DIURUSKAN DARI PROSES PERMOHONAN SEHINGGA PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA 😍
βœ… KELULUSAN SEGERA!!
βœ… DISKAUN BULANAN YANG MENARIK!
βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
βœ… FREE GIFT MENARIK 😍
βœ… TRADE IN DITERIMA
βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN

Dokumen2 yang diperlukan :-
βœ… Salinan Ic depan belakang
βœ… Salinan lesen
βœ… Slip gaji terbaru 3 bulan
βœ… Bank statement terbaru 3 bulan
βœ… Epf statement jika ada **Anda cuma perlu whatsapp atau email sahaja dokumen2 berkenaanπŸ‘†πŸ‘† Whatsapp saya segera untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempahan, temujanji, test drive atau sebarang pertanyaan mengenai spec atau harga di 0198937882( anep )
www.wasap.my/60198937882
www.wasap.my/60198937882
www.wasap.my/60198937882

#protonsuv #protonx70 #protongeely
#jujurdanamanah #jujurituhebat 
#protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock #protonertigareadystock
  • HAI.. ANDA SEDANG SEDANG BERCADANG NAK BELI KERETA PROTON BARU?
    JOM DAPATKAN KERETA PROTON IDAMAN ANDA DISINI!! SEGALANYA AKAN DIURUSKAN DARI PROSES PERMOHONAN SEHINGGA PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA 😍
    βœ… KELULUSAN SEGERA!!
    βœ… DISKAUN BULANAN YANG MENARIK!
    βœ… TIADA LESEN BOLEH MEMOHON
    βœ… FREE GIFT MENARIK 😍
    βœ… TRADE IN DITERIMA
    βœ… PENGHANTARAN DISEDIAKAN

    Dokumen2 yang diperlukan :-
    βœ… Salinan Ic depan belakang
    βœ… Salinan lesen
    βœ… Slip gaji terbaru 3 bulan
    βœ… Bank statement terbaru 3 bulan
    βœ… Epf statement jika ada **Anda cuma perlu whatsapp atau email sahaja dokumen2 berkenaanπŸ‘†πŸ‘† Whatsapp saya segera untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempahan, temujanji, test drive atau sebarang pertanyaan mengenai spec atau harga di 0198937882( anep )
    www.wasap.my/60198937882
    www.wasap.my/60198937882
    www.wasap.my/60198937882

    #protonsuv #protonx70 #protongeely
    #jujurdanamanah #jujurituhebat
    #protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia #palinginovatifsdnbhd #protonexorareadystock #protonsagareadystock #protonertigareadystock

  •  3  0  6 February, 2020

Top #PROTONSELANGOR Posts

  • Proton X70 CKD 2020 ❗

baru dilancarkan tadi ,dengan harga yg jauh lebih MURAH.

1.Standard – 1.8 liter TGDi – 2WD
πŸ‘‰ RM 94 800

2.Executive – 1.8 liter TGDi – 2WD
πŸ‘‰ RM 106 800

3.Premium – 1.8 liter TGDi 2WD (Tiada bumbung suria)
πŸ‘‰ RM 116 800

4.Premium X – 1.8 liter TGDi 2WD (Dengan bumbung suria)
πŸ‘‰RM 119 800

FREEGIFT sehingga RM2000 untuk pelanggan terawal ❗ βœ“ Proton Ride & Handling
βœ“ transmisi 7-kelajuan dwi-klac (DCT) yang menggunakan klac basah
βœ“ menghasilkan 181 kuasa kuda (sama seperti sebelumnya) namun daya kilasnya meningkat kepada 300 Nm (hanya 285Nm pada model CBU).
βœ“ Power Tailgate System
βœ“ varian Premium ia akan mempunyai ciri sensor kaki, anda cuma julurkan kaki ke bawah sensor dan pintu belakang akan terbuka secara automatik
βœ“ penggunaan bahan bakar juga lebih cekap, sekitar 7.8 liter per 100km ke 7.5 liter per 100km untuk model pacuan roda hadapan (FWD)

JOM JADI PELANGGAN TERAWAL πŸ‘‡

Contact me at : 0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

#PROTON #X702020 X70CKD #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Proton X70 CKD 2020 ❗

    baru dilancarkan tadi ,dengan harga yg jauh lebih MURAH.

    1.Standard – 1.8 liter TGDi – 2WD
    πŸ‘‰ RM 94 800

    2.Executive – 1.8 liter TGDi – 2WD
    πŸ‘‰ RM 106 800

    3.Premium – 1.8 liter TGDi 2WD (Tiada bumbung suria)
    πŸ‘‰ RM 116 800

    4.Premium X – 1.8 liter TGDi 2WD (Dengan bumbung suria)
    πŸ‘‰RM 119 800

    FREEGIFT sehingga RM2000 untuk pelanggan terawal ❗ βœ“ Proton Ride & Handling
    βœ“ transmisi 7-kelajuan dwi-klac (DCT) yang menggunakan klac basah
    βœ“ menghasilkan 181 kuasa kuda (sama seperti sebelumnya) namun daya kilasnya meningkat kepada 300 Nm (hanya 285Nm pada model CBU).
    βœ“ Power Tailgate System
    βœ“ varian Premium ia akan mempunyai ciri sensor kaki, anda cuma julurkan kaki ke bawah sensor dan pintu belakang akan terbuka secara automatik
    βœ“ penggunaan bahan bakar juga lebih cekap, sekitar 7.8 liter per 100km ke 7.5 liter per 100km untuk model pacuan roda hadapan (FWD)

    JOM JADI PELANGGAN TERAWAL πŸ‘‡

    Contact me at : 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/

    #PROTON #X702020 X70CKD #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  7  1  12 February, 2020
  • Thanks & tahniah pada En @muhdrezkii ,atas pembelian  NEW PERSONA PREMIUM 1.6 CVT / JET GREY

Submit loan ,lepas 2 hari dah apprroved & terus sign.Selang 5 hari bekerja terus dapat kereta . SETTLED 🀝

Mudahkan beli kereta ? 😁 
BEST & AFFORDABLE  SEGMEN B SEDAN in MALAYSIA ❗

Minyak jimat , maintanance rendah & bonet sangat besar 510 L❗

1.6 CC pulak tu.

#NEW PERSONA, bulanan bermula  dari SERENDAH  RM 493❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK
  • Thanks & tahniah pada En @muhdrezkii ,atas pembelian NEW PERSONA PREMIUM 1.6 CVT / JET GREY

    Submit loan ,lepas 2 hari dah apprroved & terus sign.Selang 5 hari bekerja terus dapat kereta . SETTLED 🀝

    Mudahkan beli kereta ? 😁
    BEST & AFFORDABLE SEGMEN B SEDAN in MALAYSIA ❗

    Minyak jimat , maintanance rendah & bonet sangat besar 510 L❗

    1.6 CC pulak tu.

    #NEW PERSONA, bulanan bermula dari SERENDAH RM 493❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document πŸ‘‡πŸ‘‡ 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK

  •  19  4  12 March, 2020