#PROTONCAR Instagram Photos & Videos

PROTONCAR - 2k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
40.8
average likes

Latest #PROTONCAR Posts

  • Hari2 duk tenung Iriz 1.6 Premium ni jadi berkenan pulak😍..hihi..Iriz ocean blue ni mencari tuan dia tau hampa..ready stock guys..lulus loan, habis je PKP teruih boleh bawak balik, hahaha😄
.
Iriz 1.6 Premium sangat special sebab apa?
🦋Bumbung atas warna hitam ~ kerlasss
🦋Voice command ~ Hi Proton!
🦋Online navigation ~ ready to go
🦋Push start button ~ keyless
🦋7” touch screen monitor ~ beyond technology
🦋6 airbag ~ no worries
🦋Semi-leather seat with cool design ~ comfort
.
🔅Hurry guys..let me help you with your loan submission😃
🔅Tunggu apa lagi hampa..hot stuff tak boleh biaq lama lama😌
.
Kereta dah ada, hati dah berkenan..tapi masih pening lagi?
🔗Lesen P belum ada lagi ni
🔗Gaji basic rendah je lepas ke
🔗Duit muka ada, tapi kurang 10%
🔗Saya tak ada bajet uutuk duit muka
🔗Gaji cash pula bank statement takda
🔗Nak trade in kereta ni tapi bukan kereta Proton
🔗Takda masa nak pergi showroom
.
Jangan risau‼️ FINA PROTON KAN ADA..☺️
.
Fina sedia membantu....HAMPA CUMA PERLU BERTINDAK SEKARANG‼️
Just click link di bio ok😘
  • Hari2 duk tenung Iriz 1.6 Premium ni jadi berkenan pulak😍..hihi..Iriz ocean blue ni mencari tuan dia tau hampa..ready stock guys..lulus loan, habis je PKP teruih boleh bawak balik, hahaha😄
    .
    Iriz 1.6 Premium sangat special sebab apa?
    🦋Bumbung atas warna hitam ~ kerlasss
    🦋Voice command ~ Hi Proton!
    🦋Online navigation ~ ready to go
    🦋Push start button ~ keyless
    🦋7” touch screen monitor ~ beyond technology
    🦋6 airbag ~ no worries
    🦋Semi-leather seat with cool design ~ comfort
    .
    🔅Hurry guys..let me help you with your loan submission😃
    🔅Tunggu apa lagi hampa..hot stuff tak boleh biaq lama lama😌
    .
    Kereta dah ada, hati dah berkenan..tapi masih pening lagi?
    🔗Lesen P belum ada lagi ni
    🔗Gaji basic rendah je lepas ke
    🔗Duit muka ada, tapi kurang 10%
    🔗Saya tak ada bajet uutuk duit muka
    🔗Gaji cash pula bank statement takda
    🔗Nak trade in kereta ni tapi bukan kereta Proton
    🔗Takda masa nak pergi showroom
    .
    Jangan risau‼️ FINA PROTON KAN ADA..☺️
    .
    Fina sedia membantu....HAMPA CUMA PERLU BERTINDAK SEKARANG‼️
    Just click link di bio ok😘

  •  5  2  2 April, 2020
  • Hari2 duk tenung Iriz 1.6 Premium ni jadi berkenan pulak😍..hihi..Iriz ocean blue ni mencari tuan dia tau hampa..ready stock guys..lulus loan, habis je PKP teruih boleh bawak balik, hahaha😄
.
Iriz 1.6 Premium sangat special sebab apa?
🦋Bumbung atas warna hitam ~ kerlasss
🦋Voice command ~ Hi Proton!
🦋Online navigation ~ ready to go
🦋Push start button ~ keyless
🦋7” touch screen monitor ~ beyond technology
🦋6 airbag ~ no worries
🦋Semi-leather seat with cool design ~ comfort
.
🔅Hurry guys..let me help you with your loan submission😃
🔅Tunggu apa lagi hampa..hot stuff tak boleh biaq lama lama😌
.
Kereta dah ada, hati dah berkenan..tapi masih pening lagi?
🔗Lesen P belum ada lagi ni
🔗Gaji basic rendah je lepas ke
🔗Duit muka ada, tapi kurang 10%
🔗Saya tak ada bajet uutuk duit muka
🔗Gaji cash pula bank statement takda
🔗Nak trade in kereta ni tapi bukan kereta Proton
🔗Takda masa nak pergi showroom
.
Jangan risau‼️ FINA PROTON KAN ADA..☺️
.
Fina sedia membantu....HAMPA CUMA PERLU BERTINDAK SEKARANG‼️
Just click link di bio ok😘
  • Hari2 duk tenung Iriz 1.6 Premium ni jadi berkenan pulak😍..hihi..Iriz ocean blue ni mencari tuan dia tau hampa..ready stock guys..lulus loan, habis je PKP teruih boleh bawak balik, hahaha😄
    .
    Iriz 1.6 Premium sangat special sebab apa?
    🦋Bumbung atas warna hitam ~ kerlasss
    🦋Voice command ~ Hi Proton!
    🦋Online navigation ~ ready to go
    🦋Push start button ~ keyless
    🦋7” touch screen monitor ~ beyond technology
    🦋6 airbag ~ no worries
    🦋Semi-leather seat with cool design ~ comfort
    .
    🔅Hurry guys..let me help you with your loan submission😃
    🔅Tunggu apa lagi hampa..hot stuff tak boleh biaq lama lama😌
    .
    Kereta dah ada, hati dah berkenan..tapi masih pening lagi?
    🔗Lesen P belum ada lagi ni
    🔗Gaji basic rendah je lepas ke
    🔗Duit muka ada, tapi kurang 10%
    🔗Saya tak ada bajet uutuk duit muka
    🔗Gaji cash pula bank statement takda
    🔗Nak trade in kereta ni tapi bukan kereta Proton
    🔗Takda masa nak pergi showroom
    .
    Jangan risau‼️ FINA PROTON KAN ADA..☺️
    .
    Fina sedia membantu....HAMPA CUMA PERLU BERTINDAK SEKARANG‼️
    Just click link di bio ok😘

  •  9  2  2 April, 2020
  • Hari2 duk tenung Iriz 1.6 Premium ni jadi berkenan pulak😍..hihi..Iriz ocean blue ni mencari tuan dia tau hampa..ready stock guys..lulus loan, habis je PKP teruih boleh bawak balik, hahaha😄
.
Iriz 1.6 Premium sangat special sebab apa?
🦋Bumbung atas warna hitam ~ kerlasss
🦋Voice command ~ Hi Proton!
🦋Online navigation ~ ready to go
🦋Push start button ~ keyless
🦋7” touch screen monitor ~ beyond technology
🦋6 airbag ~ no worries
🦋Semi-leather seat with cool design ~ comfort
.
🔅Hurry guys..let me help you with your loan submission😃
🔅Tunggu apa lagi hampa..hot stuff tak boleh biaq lama lama😌
.
Kereta dah ada, hati dah berkenan..tapi masih pening lagi?
🔗Lesen P belum ada lagi ni
🔗Gaji basic rendah je lepas ke
🔗Duit muka ada, tapi kurang 10%
🔗Saya tak ada bajet uutuk duit muka
🔗Gaji cash pula bank statement takda
🔗Nak trade in kereta ni tapi bukan kereta Proton
🔗Takda masa nak pergi showroom
.
Jangan risau‼️ FINA PROTON KAN ADA..☺️
.
Fina sedia membantu....HAMPA CUMA PERLU BERTINDAK SEKARANG‼️
Just click link di bio ok😘
  • Hari2 duk tenung Iriz 1.6 Premium ni jadi berkenan pulak😍..hihi..Iriz ocean blue ni mencari tuan dia tau hampa..ready stock guys..lulus loan, habis je PKP teruih boleh bawak balik, hahaha😄
    .
    Iriz 1.6 Premium sangat special sebab apa?
    🦋Bumbung atas warna hitam ~ kerlasss
    🦋Voice command ~ Hi Proton!
    🦋Online navigation ~ ready to go
    🦋Push start button ~ keyless
    🦋7” touch screen monitor ~ beyond technology
    🦋6 airbag ~ no worries
    🦋Semi-leather seat with cool design ~ comfort
    .
    🔅Hurry guys..let me help you with your loan submission😃
    🔅Tunggu apa lagi hampa..hot stuff tak boleh biaq lama lama😌
    .
    Kereta dah ada, hati dah berkenan..tapi masih pening lagi?
    🔗Lesen P belum ada lagi ni
    🔗Gaji basic rendah je lepas ke
    🔗Duit muka ada, tapi kurang 10%
    🔗Saya tak ada bajet uutuk duit muka
    🔗Gaji cash pula bank statement takda
    🔗Nak trade in kereta ni tapi bukan kereta Proton
    🔗Takda masa nak pergi showroom
    .
    Jangan risau‼️ FINA PROTON KAN ADA..☺️
    .
    Fina sedia membantu....HAMPA CUMA PERLU BERTINDAK SEKARANG‼️
    Just click link di bio ok😘

  •  2  1  2 April, 2020
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya 👍

Contact me at : 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

    BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya 👍

    Contact me at : 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  6  0  2 April, 2020
  • Assalamualaikum , vanakam , Da Jia Hao 😍😍 mood quarantine ni tia nak cerita kat korang sikit pasal skim graduan 🤗 Pernah tak dengan tentang #skimgraduanproton #skimgraduan #skimgraduate ni ? Binatang apa ni? 🤣 .
.
Ok skim graduan ni ada lah skim khas untuk golongan belia untuk memiliki kereta yang disediakan sesetengah bank (bukan semua ya)  sebab kita semua tahu susah zaman sekarang ni kalau takde kereta kan? Nak pergi kerja nak buat part time . .
.
Jadi gaisss ini khas untuk korang ! Gratissss bukan 😍😍 Swipe kekanan untuk info lebih lanjut 😍 banyak dah belia tia bantu , tia mampu bantu sampai korang dapat kereta , yang ubah kehidupan korang ada lah diri sendiri 😍😍😍
.
.
Ini masanya korang whatsapp Tia untuk info lebih lanjut 😗😗 .
Cepat Call/SMS/Whatsapp saya (Tia) 0193819344 📞📲 www.wasap.my/60193819344
📞📲 www.wasap.my/60193819344 📞📲 www.wasap.my/60193819344
📞📲 www.wasap.my/60193819344.
.
Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan saya pasti akan berpuas hati, 
#Protonsungaibuloh
#PromosiProtonOnline
#PakarProtonAnda
#ProtonShahAlam
#ProtonAutohome
#ProtonDamansaraDamai
#tiaproton #tiasalesadvisor #protonexora #protoncar #protonx70 #skimgraduanproton #skimgraduate #skimgraduan
  • Assalamualaikum , vanakam , Da Jia Hao 😍😍 mood quarantine ni tia nak cerita kat korang sikit pasal skim graduan 🤗 Pernah tak dengan tentang #skimgraduanproton #skimgraduan #skimgraduate ni ? Binatang apa ni? 🤣 .
    .
    Ok skim graduan ni ada lah skim khas untuk golongan belia untuk memiliki kereta yang disediakan sesetengah bank (bukan semua ya) sebab kita semua tahu susah zaman sekarang ni kalau takde kereta kan? Nak pergi kerja nak buat part time . .
    .
    Jadi gaisss ini khas untuk korang ! Gratissss bukan 😍😍 Swipe kekanan untuk info lebih lanjut 😍 banyak dah belia tia bantu , tia mampu bantu sampai korang dapat kereta , yang ubah kehidupan korang ada lah diri sendiri 😍😍😍
    .
    .
    Ini masanya korang whatsapp Tia untuk info lebih lanjut 😗😗 .
    Cepat Call/SMS/Whatsapp saya (Tia) 0193819344 📞📲 www.wasap.my/60193819344
    📞📲 www.wasap.my/60193819344 📞📲 www.wasap.my/60193819344
    📞📲 www.wasap.my/60193819344.
    .
    Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan saya pasti akan berpuas hati,
    #Protonsungaibuloh
    #PromosiProtonOnline
    #PakarProtonAnda
    #ProtonShahAlam
    #ProtonAutohome
    #ProtonDamansaraDamai
    #tiaproton #tiasalesadvisor #protonexora #protoncar #protonx70 #skimgraduanproton #skimgraduate #skimgraduan

  •  8  0  24 March, 2020
  • Alhamdulillah dapat juga buat penyerahan Proton X70 Premium pada Mr.Cha n brother 👬

Seronok berurusan dengan beliau.. Mudah,  sangat memberi kerjasama n sentiasa senyum ja😊

Macam best jer tengok X70 ni kan?? Dengar citer dia punya performance memang best! TOP SUV in Malaysia.. nak tahu lebih lanjut,rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706 📲☎ #Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
#Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar
  • Alhamdulillah dapat juga buat penyerahan Proton X70 Premium pada Mr.Cha n brother 👬

    Seronok berurusan dengan beliau.. Mudah, sangat memberi kerjasama n sentiasa senyum ja😊

    Macam best jer tengok X70 ni kan?? Dengar citer dia punya performance memang best! TOP SUV in Malaysia.. nak tahu lebih lanjut,rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706 📲☎ #Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
    #Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar

  •  1  0  23 March, 2020
  • Alhamdulillah...Hanya berurusan melalui wasap jer.. Dari JOHOR mai ambik kereta Saga Premium 1.3 AT  kat RAWANG 😍

Rezeki akak utk uruskan kereta adik ni🚗 Lama rupanya dia usaha nak beli kereta ni.. Yg akak suka sgt dengan adik ni dia tak banyak peel dan dia bagi kerjasama yg amat baik utk mudahkan urusan akak dengan pihak bank.. Doakan semoga Allah lindungi setiap perjalanan dia ya.. Korang takkan tengok jer.?? Kalau tergerak tulang rusuk tu,  rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706

#Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
#Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar
  • Alhamdulillah...Hanya berurusan melalui wasap jer.. Dari JOHOR mai ambik kereta Saga Premium 1.3 AT kat RAWANG 😍

    Rezeki akak utk uruskan kereta adik ni🚗 Lama rupanya dia usaha nak beli kereta ni.. Yg akak suka sgt dengan adik ni dia tak banyak peel dan dia bagi kerjasama yg amat baik utk mudahkan urusan akak dengan pihak bank.. Doakan semoga Allah lindungi setiap perjalanan dia ya.. Korang takkan tengok jer.?? Kalau tergerak tulang rusuk tu, rogerlah akak sini http://www.wasap.my/+60126967706

    #Proton #Akakproton #Protonmurah #PROTONDISCOUNT
    #Protonbanting #protonrawang #ProtonSelangor #protonkl #protonMalaysia #trustedseller #keretabaru #pakarloan #loankereta #tradeinkereta #EXORA #X70 #PERSONA #PERDANA #IRIZ #SAGA #SAFETY #NorProton #Protoncar

  •  1  0  23 March, 2020
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya 👍

Contact me at : 0176119069
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON
  • Hi , walau dalam tempoh kawalan pergerakan ni.Segala urusan pertanyaan & permbelian kereta masih berjalan seperti biasa secara atas talian.

    BOOKING kereta untuk RAYA dah dibuka ya 👍

    Contact me at : 0176119069
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.myw

    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #NEWCAR #KERETAPROTON

  •  3  0  20 March, 2020
  • Apa jadi bila kita nak bergaya dengan kereta baru time raya ni tapi bulan puasa baru nak booking kereta?..lets check it out..🤨
.
💔 Bila tempah saat akhir..
💔 Nak sediakan dokumen je pun dah seminggu..
💔 Submit loan lambat lulus..
💔 Stok dah makin berkurang..
💔 Warna Pilihan pula tak ada..
💔 Masalah sistem offline..
💔 Lori tak jalan..
💔 Dan macam2 lagi masalah yang kadang2 tak di jangka😮
.
Melepaaass laaa sudaaahhh..
.
So apa yang perlu hampa buat?..
BOOK FROM NOW laaaahh😁 🦋Jom book kereta dengan fina..special service fina bagi..click link wasap di bio okay😉
  • Apa jadi bila kita nak bergaya dengan kereta baru time raya ni tapi bulan puasa baru nak booking kereta?..lets check it out..🤨
    .
    💔 Bila tempah saat akhir..
    💔 Nak sediakan dokumen je pun dah seminggu..
    💔 Submit loan lambat lulus..
    💔 Stok dah makin berkurang..
    💔 Warna Pilihan pula tak ada..
    💔 Masalah sistem offline..
    💔 Lori tak jalan..
    💔 Dan macam2 lagi masalah yang kadang2 tak di jangka😮
    .
    Melepaaass laaa sudaaahhh..
    .
    So apa yang perlu hampa buat?..
    BOOK FROM NOW laaaahh😁 🦋Jom book kereta dengan fina..special service fina bagi..click link wasap di bio okay😉

  •  5  2  20 March, 2020
  • Thanks & tahniah pada En @muhdrezkii ,atas pembelian  NEW PERSONA PREMIUM 1.6 CVT / JET GREY

Submit loan ,lepas 2 hari dah apprroved & terus sign.Selang 5 hari bekerja terus dapat kereta . SETTLED 🤝

Mudahkan beli kereta ? 😁 
BEST & AFFORDABLE  SEGMEN B SEDAN in MALAYSIA ❗

Minyak jimat , maintanance rendah & bonet sangat besar 510 L❗

1.6 CC pulak tu.

#NEW PERSONA, bulanan bermula  dari SERENDAH  RM 493❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document 👇👇 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK
  • Thanks & tahniah pada En @muhdrezkii ,atas pembelian NEW PERSONA PREMIUM 1.6 CVT / JET GREY

    Submit loan ,lepas 2 hari dah apprroved & terus sign.Selang 5 hari bekerja terus dapat kereta . SETTLED 🤝

    Mudahkan beli kereta ? 😁
    BEST & AFFORDABLE SEGMEN B SEDAN in MALAYSIA ❗

    Minyak jimat , maintanance rendah & bonet sangat besar 510 L❗

    1.6 CC pulak tu.

    #NEW PERSONA, bulanan bermula dari SERENDAH RM 493❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document 👇👇 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK

  •  19  4  12 March, 2020
  • Beramah mesra bersama keluarga,
Balik ke kampung hati gembira,
Kereta pilihan sudahpun ada,
Selesa ruang Persona jawapannya.
.
Kereta Proton Persona terbaru dengan bulanan serendah RM464 shjj.
.
Miliki kereta Raya anda skrg.
.
Hubungi terus nombor di bawah utk maklumat penuh 👇🏻
+60187691225
+60187691225
+60187691225
.
Booking>>>Submit document>>>Loan process>>>Loan approval>>>Signing agreement>>>Car deliver
.
#protonmalaysia
#protoncarsmalaysiaonline #protonmalaysiaonline #protonperak #ipoh #protonmalaysia #keretamalaysia #keretamurah #murah #barangpanas #protonsaga #protoncar #kereta #ptptn #kualalumpur #pulaupinang #kedah #perlis #shahalam #serdang #kualakangsar #gopeng #telukintan #damansara #puchong #botakiri #botakanan #sitiawan #lumut #pangkor
  • Beramah mesra bersama keluarga,
    Balik ke kampung hati gembira,
    Kereta pilihan sudahpun ada,
    Selesa ruang Persona jawapannya.
    .
    Kereta Proton Persona terbaru dengan bulanan serendah RM464 shjj.
    .
    Miliki kereta Raya anda skrg.
    .
    Hubungi terus nombor di bawah utk maklumat penuh 👇🏻
    +60187691225
    +60187691225
    +60187691225
    .
    Booking>>>Submit document>>>Loan process>>>Loan approval>>>Signing agreement>>>Car deliver
    .
    #protonmalaysia
    #protoncarsmalaysiaonline #protonmalaysiaonline #protonperak #ipoh #protonmalaysia #keretamalaysia #keretamurah #murah #barangpanas #protonsaga #protoncar #kereta #ptptn #kualalumpur #pulaupinang #kedah #perlis #shahalam #serdang #kualakangsar #gopeng #telukintan #damansara #puchong #botakiri #botakanan #sitiawan #lumut #pangkor

  •  4  0  10 March, 2020
  • Ketawa gembira berjumpa semua,
Riang hati di pagi raya,
Pulang ke desa pandu kereta,
Jimat segala namanya Saga.
.
Kereta Proton Saga terbaru dengan bulanan serendah RM357 shj.
.
Miliki kereta Raya anda skrg.
.
Hubungi terus nombor di bawah utk maklumat penuh 👇🏻
+60187691225
+60187691225
+60187691225
.
Booking>>>Submit document>>>Loan process>>>Loan approval>>>Signing agreement>>>Car deliver
.
#protonmalaysia
#protoncarsmalaysiaonline #protonmalaysiaonline #protonperak #ipoh #protonmalaysia #keretamalaysia #keretamurah #murah #barangpanas #protonsaga #protoncar #kereta #ptptn #kualalumpur #pulaupinang #kedah #perlis #shahalam #serdang #kualakangsar #gopeng #telukintan #damansara #puchong #botakiri #botakanan #sitiawan #lumut #pangkor
  • Ketawa gembira berjumpa semua,
    Riang hati di pagi raya,
    Pulang ke desa pandu kereta,
    Jimat segala namanya Saga.
    .
    Kereta Proton Saga terbaru dengan bulanan serendah RM357 shj.
    .
    Miliki kereta Raya anda skrg.
    .
    Hubungi terus nombor di bawah utk maklumat penuh 👇🏻
    +60187691225
    +60187691225
    +60187691225
    .
    Booking>>>Submit document>>>Loan process>>>Loan approval>>>Signing agreement>>>Car deliver
    .
    #protonmalaysia
    #protoncarsmalaysiaonline #protonmalaysiaonline #protonperak #ipoh #protonmalaysia #keretamalaysia #keretamurah #murah #barangpanas #protonsaga #protoncar #kereta #ptptn #kualalumpur #pulaupinang #kedah #perlis #shahalam #serdang #kualakangsar #gopeng #telukintan #damansara #puchong #botakiri #botakanan #sitiawan #lumut #pangkor

  •  4  0  10 March, 2020
  • Raya setahun sekali cuma,
Bergembira bersama keluarga tercinta,
Kereta pilihan perlu lah selesa,
Tak lain tak bukan Proton Exora namanya.
.
Jom jom dapatkan kereta raya baru anda skrg. 
Harga bermula RM59,800 utk Proton Exora terbaru.
.
Mempunyai ciri ciri yg sgt memberi keselesaan kpd penumpang seperti:
1) Aircond di 2nd row dan 3rd row
2) Arm rest utk driver dan front passenger
3) Reverse camera 
4) Touch screen
5) Gps
6) Voice command
.
Hubungi terus nombor di bawah utk maklumat penuh 👇🏻
+60187691225
+60187691225
+60187691225
.
Booking>>>Submit document>>>Loan process>>>Loan approval>>>Signing agreement>>>Car deliver
.
#protonmalaysia
#protoncarsmalaysiaonline #protonmalaysiaonline #protonperak #ipoh #protonmalaysia #keretamalaysia #keretamurah #murah #barangpanas #protonsaga #protoncar #kereta #ptptn #kualalumpur #pulaupinang #kedah #perlis #shahalam #serdang #kualakangsar #gopeng #telukintan #damansara #puchong #botakiri #botakanan #sitiawan #lumut #pangkor
  • Raya setahun sekali cuma,
    Bergembira bersama keluarga tercinta,
    Kereta pilihan perlu lah selesa,
    Tak lain tak bukan Proton Exora namanya.
    .
    Jom jom dapatkan kereta raya baru anda skrg.
    Harga bermula RM59,800 utk Proton Exora terbaru.
    .
    Mempunyai ciri ciri yg sgt memberi keselesaan kpd penumpang seperti:
    1) Aircond di 2nd row dan 3rd row
    2) Arm rest utk driver dan front passenger
    3) Reverse camera
    4) Touch screen
    5) Gps
    6) Voice command
    .
    Hubungi terus nombor di bawah utk maklumat penuh 👇🏻
    +60187691225
    +60187691225
    +60187691225
    .
    Booking>>>Submit document>>>Loan process>>>Loan approval>>>Signing agreement>>>Car deliver
    .
    #protonmalaysia
    #protoncarsmalaysiaonline #protonmalaysiaonline #protonperak #ipoh #protonmalaysia #keretamalaysia #keretamurah #murah #barangpanas #protonsaga #protoncar #kereta #ptptn #kualalumpur #pulaupinang #kedah #perlis #shahalam #serdang #kualakangsar #gopeng #telukintan #damansara #puchong #botakiri #botakanan #sitiawan #lumut #pangkor

  •  2  0  9 March, 2020
  • Thanks & tahniah pada Ms Yeoham,atas pembelian  NEW IRIZ 1.6 EXECUTIVE / JET GREY

Before ni submit di tempat lain tapi tak apprroved, kalini try submit dengan saya , kita cuba yg terbaik , finally loan APPRROVED 👍

Mudahkan beli kereta ? 😁 
IRIZ dapat 5 STAR ASEAN NCAP tau.

Minyak jimat & maintanance rendah ❗

1.6 CC pulak tu.

#NEW IRIZ , bulanan bermula  dari SERENDAH  RM 435❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document 👇👇 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK @ Shah Alam, Malaysia
  • Thanks & tahniah pada Ms Yeoham,atas pembelian NEW IRIZ 1.6 EXECUTIVE / JET GREY

    Before ni submit di tempat lain tapi tak apprroved, kalini try submit dengan saya , kita cuba yg terbaik , finally loan APPRROVED 👍

    Mudahkan beli kereta ? 😁
    IRIZ dapat 5 STAR ASEAN NCAP tau.

    Minyak jimat & maintanance rendah ❗

    1.6 CC pulak tu.

    #NEW IRIZ , bulanan bermula dari SERENDAH RM 435❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document 👇👇 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK @ Shah Alam, Malaysia

  •  10  0  7 March, 2020
  • Assalamualaikum dan Salam Jumaat.. semoga Allah memberkati setiap tindakan kita dalam usaha mencari rezeki dibumiNya yang luas ini..
.
Inilah rutin mingguan kami pada setiap Jumaat..moga Allah mendengar setiap doa kami..Aminnn..🌸
#roadtojannah #protonedar #protonedar #protoncar #paritbuntar
  • Assalamualaikum dan Salam Jumaat.. semoga Allah memberkati setiap tindakan kita dalam usaha mencari rezeki dibumiNya yang luas ini..
    .
    Inilah rutin mingguan kami pada setiap Jumaat..moga Allah mendengar setiap doa kami..Aminnn..🌸
    #roadtojannah #protonedar #protonedar #protoncar #paritbuntar

  •  4  1  6 March, 2020
  • Thanks & tahniah pada Cik Syahirah,atas pembelian  NEW SAGA PREMIUM / JET GREY

Kenal Cik Syahirah dari Social Media je haritu.Deal dari awal sampai last melalui whatsapp je.Harini baru jumpa Customer untuk serah kereta.

Mudahkan beli kereta ? 😁 
Berbaloi & sangat sesuai untuk 1st car ❗

Bulanan murah , minyak jimat & maintanance rendah ❗

1.3 CC pulak tu. Keluasan bonet 420 L ❗

#NEWSAGA PREMIUM , bulanan dari SERENDAH  RM 435 je❗

Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
Try dulu submit document 👇👇 0176119069 /  0176119069 /  0176119069

https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/  Kita try sehabis boleh bagi jadi 
#PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK
  • Thanks & tahniah pada Cik Syahirah,atas pembelian NEW SAGA PREMIUM / JET GREY

    Kenal Cik Syahirah dari Social Media je haritu.Deal dari awal sampai last melalui whatsapp je.Harini baru jumpa Customer untuk serah kereta.

    Mudahkan beli kereta ? 😁
    Berbaloi & sangat sesuai untuk 1st car ❗

    Bulanan murah , minyak jimat & maintanance rendah ❗

    1.3 CC pulak tu. Keluasan bonet 420 L ❗

    #NEWSAGA PREMIUM , bulanan dari SERENDAH RM 435 je❗

    Nak beli kereta , nak recommend kawan2 beli kereta pon boleh .
    Try dulu submit document 👇👇 0176119069 / 0176119069 / 0176119069

    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/
    https://60176119069shahrizalPROTON.wasap.my/ Kita try sehabis boleh bagi jadi
    #PROTON #X70 #EXORA #PERSONA #IRIZ #SAGA2019 #PROTONKL #PROTONMALAYSIA #PROTONSELANGOR #CAR #SUV #SEDAN #MPV #HATCHBACK #FULLLOAN #FREEGIFT #PROTONCAR #FASTAPPROVAL #HITRADEIN #HIPROTON #LOAN #LOANSENANGLULUS #PROTONRAWANG #PROTONKUANG #PROTONBUKITBERUNTUNG #PROTON3S #PROTON4S #PROTONSERVICE #SALESMANTERBAIK

  •  18  0  22 February, 2020

Top #PROTONCAR Posts