#MelaCEPPlus Instagram Photos & Videos

MelaCEPPlus - 8.6k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
26.2
average likes

Latest #MelaCEPPlus Posts

  • FLAWLESS FACE? 
Jom mulakan dengan tiga langkah mudah nie..🤗🤗🤗 MARY KAY 
FOUNDATION PRIMER GEL SPF15
💓 gel yg sangat ringan, dipakai sebelum mengunakan CC cream atau Foundation
💓 mengandungi spf 15 untuk perlindungan dari sinar UV
💓 menjadikan kulit wajah anda seperti canvas, dan ini memudahkan sessi make up.
💓 makeup nampak licin,  flawless dan tahan lama
💓sangat sesuai utk kulit yang mudah berpeluh dan mereka yang melakukan aktiviti lasak.

MARY KAY CC CREAM
❤ Melawan garis halus dan tanda penuaan.
❤ Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
❤ Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
❤ Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
❤ Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
❤ Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
❤ Mengurangkan kemerahan pada kulit.
❤ Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
👍Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dengan Mary Kay Foundation yer.. 😘

MARY KAY TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🍂sebagai finishing selepas foundation/ cc cream.
🍂serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari 🍂effect shining / flawless / glowing

Berbaloi ke? 
Memang sangat berbaloi untuk miliki set ini kerana disamping memelihara kulit, wajah tak lah nampak terlalu pucat kerana masalah tona tak sekata dan yang penting sekali, anda tak akan kelihatan berbedak terlalu tebal atau salah pilih tona CC Cream kerana pakej ini disertakan dengan personal Beauty Consultant yang akan membimbing anda untuk membantu anda membuat pilihan.🤗🤗🤗 #freeconsultation 
#marykay #marykaymalaysia #product #aging #Timewise #timewiseplus #mkmen #botanicaleffects #acneprone #MelaCEPPlus #beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #loveyourself #love #life #malaysia
  • FLAWLESS FACE?
    Jom mulakan dengan tiga langkah mudah nie..🤗🤗🤗 MARY KAY
    FOUNDATION PRIMER GEL SPF15
    💓 gel yg sangat ringan, dipakai sebelum mengunakan CC cream atau Foundation
    💓 mengandungi spf 15 untuk perlindungan dari sinar UV
    💓 menjadikan kulit wajah anda seperti canvas, dan ini memudahkan sessi make up.
    💓 makeup nampak licin, flawless dan tahan lama
    💓sangat sesuai utk kulit yang mudah berpeluh dan mereka yang melakukan aktiviti lasak.

    MARY KAY CC CREAM
    ❤ Melawan garis halus dan tanda penuaan.
    ❤ Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
    ❤ Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
    ❤ Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
    ❤ Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
    ❤ Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
    ❤ Mengurangkan kemerahan pada kulit.
    ❤ Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
    👍Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dengan Mary Kay Foundation yer.. 😘

    MARY KAY TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🍂sebagai finishing selepas foundation/ cc cream.
    🍂serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari 🍂effect shining / flawless / glowing

    Berbaloi ke?
    Memang sangat berbaloi untuk miliki set ini kerana disamping memelihara kulit, wajah tak lah nampak terlalu pucat kerana masalah tona tak sekata dan yang penting sekali, anda tak akan kelihatan berbedak terlalu tebal atau salah pilih tona CC Cream kerana pakej ini disertakan dengan personal Beauty Consultant yang akan membimbing anda untuk membantu anda membuat pilihan.🤗🤗🤗 #freeconsultation
    #marykay #marykaymalaysia #product #aging #Timewise #timewiseplus #mkmen #botanicaleffects #acneprone #MelaCEPPlus #beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #loveyourself #love #life #malaysia

  •  7  0  17 November, 2019
  • *🖤LUMIVIE BLACK SHEET MASK🖤*
.
*KANDUNGAN UTAMA MASK* 🌚
✨Arang Binchotan , Serat kayu arang dari pokok oak ubame dari wakayama, jepun ✨Ujian makmal membuktikan masker ini menyerap 700% keberatan dalam bentuk air.
.
*FUNGSI UTAMA MASK*🌚
✨Mencerahkan kulit
✨Memudarkan jeragat & parut
✨Menyekatakan tona kulit
✨Menambah kelembapan dalam kulit
.
=========================
😱 *1 KEPING MASK BERSAMAAN 1 BOTOL SERUM LUMIVIE* 😱
=========================
.
♥️Jom kita Wajibkan masker dalam rutin skincare jika nak kulit cerah berseri tanpa jeragat dan instant flawless ♥️
.
Berminat dengan skincare awesome nie? Pm sis for free consultation for your skin 😉
.
Boleh contact Sis kalau nak tanya apa2 pasal Mary Kay ya😊

01136672125 .
#ilovemarykay #marykaylife #marykaymysg #marykayskincare #timewisemiracle #timewiserepair #botanicaleffects #melacepplus #marykaysabah #marykaymembakut #marykaykualapenyu #marykaybeaufort
  • *🖤LUMIVIE BLACK SHEET MASK🖤*
    .
    *KANDUNGAN UTAMA MASK* 🌚
    ✨Arang Binchotan , Serat kayu arang dari pokok oak ubame dari wakayama, jepun ✨Ujian makmal membuktikan masker ini menyerap 700% keberatan dalam bentuk air.
    .
    *FUNGSI UTAMA MASK*🌚
    ✨Mencerahkan kulit
    ✨Memudarkan jeragat & parut
    ✨Menyekatakan tona kulit
    ✨Menambah kelembapan dalam kulit
    .
    =========================
    😱 *1 KEPING MASK BERSAMAAN 1 BOTOL SERUM LUMIVIE* 😱
    =========================
    .
    ♥️Jom kita Wajibkan masker dalam rutin skincare jika nak kulit cerah berseri tanpa jeragat dan instant flawless ♥️
    .
    Berminat dengan skincare awesome nie? Pm sis for free consultation for your skin 😉
    .
    Boleh contact Sis kalau nak tanya apa2 pasal Mary Kay ya😊

    01136672125 .
    #ilovemarykay #marykaylife #marykaymysg #marykayskincare #timewisemiracle #timewiserepair #botanicaleffects #melacepplus #marykaysabah #marykaymembakut #marykaykualapenyu #marykaybeaufort

  •  18  0  13 November, 2019
  • Inilah salah satu sebab kenapa MelaCEP Ultimete Serum ini Best Seller!! Dan inilah salah satu sebab kenapa kulit orang Korea cantik halus dan flawless!!
.
.
Merkenalkan serum terbaik yang diformulasi dari korea!! Serum ini sangat membantu  utk mendapatkan skin yang korang idam-idamkan selama ini!! Korang wajib cuba Ultimate Serum Mary Kay 😘
.
MelaCEP Plus+ Ultimate Serum dari Mary Kay utk menghalang dan memudarkan jeragat
.
Kenapa? Apa kelebihan?
.
1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks boleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama:
Ekstrak Edelweiss - mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan utk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit
Ekstrak Alga - merangsang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit
Asid Amino dari sayuran - memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata, dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit 
Ekstrak Maritime Pine dan White Birch - target melanin
.
.
Antara kelebihan melaCEP Plus+ Ultimate Serum adalah:
- kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss
- memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam
.
Satu kajian terhadap 252 orang pengguna wanita telah dibuat selama 3 minggu dengan menggunakan produk pagi dan malam. Keputusan yang diperolehi adalah:
- 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit
- 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada kulit wajah
- 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah
.
.
Whatsapp wa.me/+60146310063
Beauty Consultant Mary Kay

#marykay #marykaysabah #marykaymalaysia #marykayserummelacepplus #serum #melacepplus
  • Inilah salah satu sebab kenapa MelaCEP Ultimete Serum ini Best Seller!! Dan inilah salah satu sebab kenapa kulit orang Korea cantik halus dan flawless!!
    .
    .
    Merkenalkan serum terbaik yang diformulasi dari korea!! Serum ini sangat membantu utk mendapatkan skin yang korang idam-idamkan selama ini!! Korang wajib cuba Ultimate Serum Mary Kay 😘
    .
    MelaCEP Plus+ Ultimate Serum dari Mary Kay utk menghalang dan memudarkan jeragat
    .
    Kenapa? Apa kelebihan?
    .
    1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks boleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama:
    Ekstrak Edelweiss - mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan utk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit
    Ekstrak Alga - merangsang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit
    Asid Amino dari sayuran - memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata, dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit
    Ekstrak Maritime Pine dan White Birch - target melanin
    .
    .
    Antara kelebihan melaCEP Plus+ Ultimate Serum adalah:
    - kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss
    - memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam
    .
    Satu kajian terhadap 252 orang pengguna wanita telah dibuat selama 3 minggu dengan menggunakan produk pagi dan malam. Keputusan yang diperolehi adalah:
    - 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit
    - 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada kulit wajah
    - 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah
    .
    .
    Whatsapp wa.me/+60146310063
    Beauty Consultant Mary Kay

    #marykay #marykaysabah #marykaymalaysia #marykayserummelacepplus #serum #melacepplus

  •  6  0  7 November, 2019

Top #MelaCEPPlus Posts

  • Siapa nak kulit cantik...putih gebu-gebas gitu complete dengan kulit yang sihat 🙋🙋🙋 .
.
Let me introducing you 
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
.
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE  SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Untuk jeragat, melacep set hanya boleh memudarkan sebanyak 25% saja disamping mengelakkan bertambahnya jeragat baru .
.
Jeragat hanya boleh dihilangkan dengan laser dan peeling. Tapi proses ini kena diulang2 dan ia tidak membantu mengelakkan jeragat baru. Dan ia juga akan menipiskan kulit .
.
Mana2 whitening set bersifat mengeringkan sebab ia tiada emollient yang melembapkan wajah .
.
Jadi untuk kulit wajah yang jenis kering, pakailah melacep set ni dan tambah lah dengan produk yang menghidratkan kulit contohnya TW moisturiser NTD, Formula 1 hydrate, OFHG/IMC, TW softener, TW gel mask, foundation primer dan CC cream .
.
Semua ni membantu untuk menambahkan lembapan pada kulit wajah😍 .
.
Berminat dengan set ini whatsapp / dm sis ya😘 .
.
013 6671986
Aina
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#melacep #melacepplus #marykayskincare #marykayelle #marykaymalaysia #putih #flawless #beautifulskin #skincare #skincaremarykay #whiteningset
  • Siapa nak kulit cantik...putih gebu-gebas gitu complete dengan kulit yang sihat 🙋🙋🙋 .
    .
    Let me introducing you
    NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
    .
    satu set terdiri drpd: .
    .
    💖FOAMING CLEANSER .
    - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
    .
    💖MASK .
    -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
    .
    💖FRESHNER .
    -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
    .
    💖ULTIMATE SERUM .
    -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
    .
    💖ULTIMATE CREAM .
    -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
    .
    Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
    .
    Untuk jeragat, melacep set hanya boleh memudarkan sebanyak 25% saja disamping mengelakkan bertambahnya jeragat baru .
    .
    Jeragat hanya boleh dihilangkan dengan laser dan peeling. Tapi proses ini kena diulang2 dan ia tidak membantu mengelakkan jeragat baru. Dan ia juga akan menipiskan kulit .
    .
    Mana2 whitening set bersifat mengeringkan sebab ia tiada emollient yang melembapkan wajah .
    .
    Jadi untuk kulit wajah yang jenis kering, pakailah melacep set ni dan tambah lah dengan produk yang menghidratkan kulit contohnya TW moisturiser NTD, Formula 1 hydrate, OFHG/IMC, TW softener, TW gel mask, foundation primer dan CC cream .
    .
    Semua ni membantu untuk menambahkan lembapan pada kulit wajah😍 .
    .
    Berminat dengan set ini whatsapp / dm sis ya😘 .
    .
    013 6671986
    Aina
    Mary Kay Beauty Consultant .
    .
    #melacep #melacepplus #marykayskincare #marykayelle #marykaymalaysia #putih #flawless #beautifulskin #skincare #skincaremarykay #whiteningset

  •  147  10  18 August, 2016
  • .
Ingin kelihatan cerah semula jadi? Bimbang dengan kesan produk pemutihan lain di pasaran? Tak nak merkuri? .
.
Jangan bimbang! Set Melacep khas utk anda yg ingin cerah tanpa bahan kimia
.
MELACEP PLUS+ SET !
.
Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih 
Satu set terdiri drpd :
.
💖FOAMING CLEANSER
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
.
💖MASK
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
.
💖FRESHNER
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
.
💖ULTIMATE SERUM
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
💖ULTIMATE CREAM
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
.
Jangan tunggu lagi, mari whatsapp sis utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri !
.
Whatsapp 011-21290619 Fira
Senior Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #melacep #marykaymelacep #melacepplus #marykaykualalumpur #whitening #glowing #nakputih #nakcerah #marykayampang #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykedah #marykaypahang #marykayselangor #marykaybeautyconsultants
  • .
    Ingin kelihatan cerah semula jadi? Bimbang dengan kesan produk pemutihan lain di pasaran? Tak nak merkuri? .
    .
    Jangan bimbang! Set Melacep khas utk anda yg ingin cerah tanpa bahan kimia
    .
    MELACEP PLUS+ SET !
    .
    Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih
    Satu set terdiri drpd :
    .
    💖FOAMING CLEANSER
    - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
    .
    💖MASK
    -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
    .
    💖FRESHNER
    -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
    .
    💖ULTIMATE SERUM
    -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
    .
    💖ULTIMATE CREAM
    -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
    .
    Jangan tunggu lagi, mari whatsapp sis utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri !
    .
    Whatsapp 011-21290619 Fira
    Senior Mary Kay Beauty Consultant
    .
    #marykaymalaysia #melacep #marykaymelacep #melacepplus #marykaykualalumpur #whitening #glowing #nakputih #nakcerah #marykayampang #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykedah #marykaypahang #marykayselangor #marykaybeautyconsultants

  •  105  0  26 February, 2017
  • .
Set Melacep diformulasi daripada Korea ! Wahhh ..Kenapa Korea? Ini kerana Korea terkenal dengan teknologi yang canggih untuk brightening products , bestnyaaa Mary Kay.
.
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
Satu set terdiri drpd: .
.
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
.
Bulan Februari ni ada harga promo ye
.
.
#marykaybynina 
#melacepplus 
#promomarykay 
#beautyconsultantmarykay 
#marykaycheras
#setjeragat 
#kulitcerah
#skincaremalaysia
  • .
    Set Melacep diformulasi daripada Korea ! Wahhh ..Kenapa Korea? Ini kerana Korea terkenal dengan teknologi yang canggih untuk brightening products , bestnyaaa Mary Kay.
    .
    .
    Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
    .
    .
    NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
    .
    Satu set terdiri drpd: .
    .
    💖FOAMING CLEANSER .
    - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
    .
    💖MASK .
    -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
    .
    💖FRESHNER .
    -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
    .
    💖ULTIMATE SERUM .
    -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
    .
    💖ULTIMATE CREAM .
    -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
    .
    Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
    .
    Bulan Februari ni ada harga promo ye
    .
    .
    #marykaybynina
    #melacepplus
    #promomarykay
    #beautyconsultantmarykay
    #marykaycheras
    #setjeragat
    #kulitcerah
    #skincaremalaysia

  •  181  4  10 February, 2019
  • .
Ingin kelihatan cerah semula jadi? Bimbang dengan kesan produk pemutihan lain di pasaran? Tak nak merkuri? .
.
Jangan bimbang! Set Melacep khas utk anda yg ingin cerah tanpa bahan kimia
.
MELACEP PLUS+ SET !
.
Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih 
Satu set terdiri drpd :
.
💖FOAMING CLEANSER
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
.
💖MASK
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
.
💖FRESHNER
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
.
💖ULTIMATE SERUM
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
💖ULTIMATE CREAM
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
.
Jangan tunggu lagi, mari whatsapp sis utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri !
.
Whatsapp 011-21290619 Fira
.
#marykaymalaysia #melacep #marykaymelacep #melacepplus #marykaykualalumpur #whitening #glowing #nakputih #nakcerah #marykayampang #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykedah #marykaypahang #marykayselangor #marykaybeautyconsultants
  • .
    Ingin kelihatan cerah semula jadi? Bimbang dengan kesan produk pemutihan lain di pasaran? Tak nak merkuri? .
    .
    Jangan bimbang! Set Melacep khas utk anda yg ingin cerah tanpa bahan kimia
    .
    MELACEP PLUS+ SET !
    .
    Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih
    Satu set terdiri drpd :
    .
    💖FOAMING CLEANSER
    - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
    .
    💖MASK
    -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
    .
    💖FRESHNER
    -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
    .
    💖ULTIMATE SERUM
    -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
    .
    💖ULTIMATE CREAM
    -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
    .
    Jangan tunggu lagi, mari whatsapp sis utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri !
    .
    Whatsapp 011-21290619 Fira
    .
    #marykaymalaysia #melacep #marykaymelacep #melacepplus #marykaykualalumpur #whitening #glowing #nakputih #nakcerah #marykayampang #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykedah #marykaypahang #marykayselangor #marykaybeautyconsultants

  •  113  1  1 March, 2017
  • .
Ingin kelihatan cerah semula jadi? Bimbang dengan kesan produk pemutihan lain di pasaran? Tak nak merkuri? .
.
Jangan bimbang! Set Melacep khas utk anda yg ingin cerah tanpa bahan kimia
.
MELACEP PLUS+ SET !
.
Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih 
Satu set terdiri drpd :
.
💖FOAMING CLEANSER
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
.
💖MASK
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
.
💖FRESHNER
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
.
💖ULTIMATE SERUM
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
💖ULTIMATE CREAM
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
.
Jangan tunggu lagi, mari whatsapp sis utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri !
.
Whatsapp 011-21290619 Fira
.
#marykaymalaysia #melacep #marykaymelacep #melacepplus #marykaykualalumpur #whitening #glowing #nakputih #nakcerah #marykayampang #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykedah #marykaypahang #marykayselangor #marykaybeautyconsultants
  • .
    Ingin kelihatan cerah semula jadi? Bimbang dengan kesan produk pemutihan lain di pasaran? Tak nak merkuri? .
    .
    Jangan bimbang! Set Melacep khas utk anda yg ingin cerah tanpa bahan kimia
    .
    MELACEP PLUS+ SET !
    .
    Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih
    Satu set terdiri drpd :
    .
    💖FOAMING CLEANSER
    - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
    .
    💖MASK
    -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
    .
    💖FRESHNER
    -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
    .
    💖ULTIMATE SERUM
    -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
    .
    💖ULTIMATE CREAM
    -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
    .
    Jangan tunggu lagi, mari whatsapp sis utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri !
    .
    Whatsapp 011-21290619 Fira
    .
    #marykaymalaysia #melacep #marykaymelacep #melacepplus #marykaykualalumpur #whitening #glowing #nakputih #nakcerah #marykayampang #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykedah #marykaypahang #marykayselangor #marykaybeautyconsultants

  •  101  0  5 March, 2017
  • Cantik tak semestinya putih, Putih tak semestinya Cantik 😍
.
.
Tapi orang kita suka nakk cerahhhh, Akma pun suka 🙋🏼
.
.
Thanks to Mary Kay keluarkan set Glowing2 Shining2 ni, Tak putih tapi kulit lebih berseri2 berkilauan 😝
.
.
Now nak share kasi korang cuba pulak, Siapa nak PM tepiii 😝
.
.
#misimencantikkanwanita 
#misimemperkayakanwanita 
#melacepplus 
#angelistabee
  • Cantik tak semestinya putih, Putih tak semestinya Cantik 😍
    .
    .
    Tapi orang kita suka nakk cerahhhh, Akma pun suka 🙋🏼
    .
    .
    Thanks to Mary Kay keluarkan set Glowing2 Shining2 ni, Tak putih tapi kulit lebih berseri2 berkilauan 😝
    .
    .
    Now nak share kasi korang cuba pulak, Siapa nak PM tepiii 😝
    .
    .
    #misimencantikkanwanita
    #misimemperkayakanwanita
    #melacepplus
    #angelistabee

  •  186  0  26 October, 2017