#Lamborghini Instagram Photos & Videos

Lamborghini - 14.6m posts

Latest #Lamborghini Posts

  • Ferrari LaFerrari Aperta
📷by @cb.cars
  • Ferrari LaFerrari Aperta
    📷by @cb.cars
  •  0  1  1 minute ago
  • ▫️We've taken the stress out of repairing your car, and replaced it with luxury and enjoyment. It's a pleasure to wait in our space at ESR Prestige.
.
#esrprestige
  • ▫️We've taken the stress out of repairing your car, and replaced it with luxury and enjoyment. It's a pleasure to wait in our space at ESR Prestige.
    .
    #esrprestige
  •  6  1  4 minutes ago
  • Topik: KENAPA ORANG BERJAYA TERUS BERJAYA DAN KENAPA ORANG BIASA SUSAH NAK BERJAYA
⠀⠀⠀⠀
1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh buat dengan penuh disiplin, tepati segalanya dan bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula.
⠀⠀⠀⠀
2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja.
⠀⠀⠀⠀
3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone).
⠀⠀⠀⠀
4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya.
⠀⠀⠀⠀
5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang.
⠀⠀⠀⠀
Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya.
⠀⠀⠀⠀
So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama. Selagi tak berjaya, selagi tu kita kene repeat dan repeat usaha kita sampai lah berjaya 😉😘
⠀⠀⠀⠀
Sila lah share.
.
#CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanGTR #GTR35 #R35 #AudiR8 #Audi #Lamborghini #FerrariItalia #BugattiVeyron #KrissVector #JacketKoyakSociety #Amyravengers #k1ngVengers
.
.
By : #k1ngEddy 🖋
  • Topik: KENAPA ORANG BERJAYA TERUS BERJAYA DAN KENAPA ORANG BIASA SUSAH NAK BERJAYA
    ⠀⠀⠀⠀
    1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh buat dengan penuh disiplin, tepati segalanya dan bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula.
    ⠀⠀⠀⠀
    2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja.
    ⠀⠀⠀⠀
    3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone).
    ⠀⠀⠀⠀
    4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya.
    ⠀⠀⠀⠀
    5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang.
    ⠀⠀⠀⠀
    Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya.
    ⠀⠀⠀⠀
    So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama. Selagi tak berjaya, selagi tu kita kene repeat dan repeat usaha kita sampai lah berjaya 😉😘
    ⠀⠀⠀⠀
    Sila lah share.
    .
    #CoretanK1ngEddy #ootd #OutfitOfTheDay #Nissan #NissanGTR #GTR35 #R35 #AudiR8 #Audi #Lamborghini #FerrariItalia #BugattiVeyron #KrissVector #JacketKoyakSociety #Amyravengers #k1ngVengers
    .
    .
    By : #k1ngEddy 🖋
  •  33  2  6 minutes ago
  • Los cambios llaman a la innovación, y la innovación conduce al progreso. Esa es nuestra razón para innovar: ayudarte a progresar aún más 📈

Descubre @lamborghinitractors  en @agrotrac.sl
  • Los cambios llaman a la innovación, y la innovación conduce al progreso. Esa es nuestra razón para innovar: ayudarte a progresar aún más 📈

    Descubre @lamborghinitractors en @agrotrac.sl
  •  3  1  9 minutes ago
  • Dreamed it then real lifed it ✨⁣
⁣
As a kid I always wanted a Lamborghini I don’t know why I think it was just always the best supercar in my eyes. Now I’m older I can see I’d much rather spend my money on better things and not on cars. I still love being around super cars, yachts and the glamorous lifestyle like in Puerto Banus because it’s all acting as if 🌴⁣
⁣
Go to the places you want to be a regular at, go and experience what it’s like to drive your dream car, view your dream home, try on those shoes you’ve always wanted. When you do these things you’re showing the universe what you want and you’re putting positive energy towards them by going and being around them and getting excited ❤️⁣
⁣
Think about the version of yourself who has this desire that’s the person you’ve got to show up as each day - so visit the places you want to hang out at, do the things you want to because life is happening now. Don’t wait because the universe is one big mirror if you’re waiting to live your life fully, your life is waiting for you to take action 🙌🏼
  • Dreamed it then real lifed it ✨⁣

    As a kid I always wanted a Lamborghini I don’t know why I think it was just always the best supercar in my eyes. Now I’m older I can see I’d much rather spend my money on better things and not on cars. I still love being around super cars, yachts and the glamorous lifestyle like in Puerto Banus because it’s all acting as if 🌴⁣

    Go to the places you want to be a regular at, go and experience what it’s like to drive your dream car, view your dream home, try on those shoes you’ve always wanted. When you do these things you’re showing the universe what you want and you’re putting positive energy towards them by going and being around them and getting excited ❤️⁣

    Think about the version of yourself who has this desire that’s the person you’ve got to show up as each day - so visit the places you want to hang out at, do the things you want to because life is happening now. Don’t wait because the universe is one big mirror if you’re waiting to live your life fully, your life is waiting for you to take action 🙌🏼
  •  230  1  9 minutes ago
  • Are you a driver with 3-9 points? Struggling with car insurance? 🚗Here's our advice (LINK IN BIO!) #carinsurance
  • Are you a driver with 3-9 points? Struggling with car insurance? 🚗Here's our advice (LINK IN BIO!) #carinsurance
  •  3  1  11 minutes ago

Top #Lamborghini Posts

  •  3,354  72  11 hours ago