#LVC1933 Instagram Photos & Videos

LVC1933 - 227 posts

Hashtag Popularity

6.3
average comments
134.3
average likes

Latest #LVC1933 Posts

  • The Vintage Engineer Boots 🔥
•
Awalnya dipakai oleh para pekerja railroad di amerika pada awal 1900an (tentu saja untuk melindungi kaki dari situasi lapangan kerja yg xtreme) & pd pertengahan 1900an jd idola remaja motorcyclist & rebel (of course Marlon Brando 1953’s The Wild One)
•
Tribute to @onderhoud.handmade yg berani meng create boots yg sebenernya gak populer di indo ini, 2 tahun belakangan gw research di bootmaker lokal tp ga nemu & ga yakin yg pas, Onderhoud pun gw hubungin mungkin 1-2 tahun lalu, & saat itu dia bilang dia masih develop (& gw juga d tunjukin fotonya), oke then ini gw yakin ga main” & ga asal bikin, karena ada prototypenya, so akhir taun kemaren akhirnya mereka rilis, & wow ..
•
First impression, very very good, bisa gw bilang overall shape + unstructure toe nya bisa bersaing dengan brand” kelas dunia, woodsman heelnya manis, hardwarenya juga ga main main karena pake solid brass roller buckle, 270 goodyear welted construc nya oke, outsole dengan @dr_sole_originals gak perlu diragukan lagi lah, pemilihan outsole dengan Dr.Sole ini perfect banget sih kata gw, selain profilenya emg cakep buat engineer, grip & durabilitynya kelas dunia, gengsinya juga kena banget
•
So, very good & sisanya biar waktu yg jawab dulu baru kita bisa berkomentar lagi
•
Akhir kata .. awkarin dikasih mangga , terima kasih & salam olahraga 🤝
•
#EngineerBoots #VintageEngineerBoots #Lvc1933
  • The Vintage Engineer Boots 🔥

    Awalnya dipakai oleh para pekerja railroad di amerika pada awal 1900an (tentu saja untuk melindungi kaki dari situasi lapangan kerja yg xtreme) & pd pertengahan 1900an jd idola remaja motorcyclist & rebel (of course Marlon Brando 1953’s The Wild One)

    Tribute to @onderhoud.handmade yg berani meng create boots yg sebenernya gak populer di indo ini, 2 tahun belakangan gw research di bootmaker lokal tp ga nemu & ga yakin yg pas, Onderhoud pun gw hubungin mungkin 1-2 tahun lalu, & saat itu dia bilang dia masih develop (& gw juga d tunjukin fotonya), oke then ini gw yakin ga main” & ga asal bikin, karena ada prototypenya, so akhir taun kemaren akhirnya mereka rilis, & wow ..

    First impression, very very good, bisa gw bilang overall shape + unstructure toe nya bisa bersaing dengan brand” kelas dunia, woodsman heelnya manis, hardwarenya juga ga main main karena pake solid brass roller buckle, 270 goodyear welted construc nya oke, outsole dengan @dr_sole_originals gak perlu diragukan lagi lah, pemilihan outsole dengan Dr.Sole ini perfect banget sih kata gw, selain profilenya emg cakep buat engineer, grip & durabilitynya kelas dunia, gengsinya juga kena banget

    So, very good & sisanya biar waktu yg jawab dulu baru kita bisa berkomentar lagi

    Akhir kata .. awkarin dikasih mangga , terima kasih & salam olahraga 🤝

    #EngineerBoots #VintageEngineerBoots #Lvc1933

  •  163  29  31 January, 2020
  • 剪佢老味
Levi's LVC1933
#lvc1933
  • 剪佢老味
    Levi's LVC1933
    #lvc1933

  •  113  9  17 January, 2020
  • (SOLD SAMARINDA)
Vintage Denim Selvedge
LVC Big E 501 XX 1933 Rigid Denim
Original Levi's Vintage Clothing
(Raw no Wash)
Made in USA ~
Size 30
P=105
Lp = 80
Ol= 20
Regular Straight
~
Kondisi 98%
Minus Pemakaian
~Reproduction of a jean from the Roosevelt era, this garment features a "National Recovery Act" label, which LS&Co
~ was allowed to use after abiding by the post-Depression labor laws of the 1930s
~ Indigo
~  The 1933 501 XX features two back pocket ,Cinch back,Suspender Bottons,exposed rivets,single needle arcuates,crotch rivet, and botton fly
~ 10 Oz Cone Mills selvedge Denim, 12 Oz post Soak

Detail geser 👉
Harga Tanyakan 👌
Ready Cc Tokped
Dm/wa=085720732031
Terima kasih 🙏
#levissecond #juallevis #selvedgelevis #jualselvedge  #levisvintageclothing
#levisusa
#denim #vintage #levisvintage
 #denimselvage #levisbige  #denimsecond
#501xx #bigelevis #selvedge #selvedgesecond #levis501xx #juallvc @levis.vintage.clothing #jualnudie #jualironheart #jualmomotaro #LVC #conedenim #lvc1933 #5011933 #rigiddenim  #rugged
  • (SOLD SAMARINDA)
    Vintage Denim Selvedge
    LVC Big E 501 XX 1933 Rigid Denim
    Original Levi's Vintage Clothing
    (Raw no Wash)
    Made in USA ~
    Size 30
    P=105
    Lp = 80
    Ol= 20
    Regular Straight
    ~
    Kondisi 98%
    Minus Pemakaian
    ~Reproduction of a jean from the Roosevelt era, this garment features a "National Recovery Act" label, which LS&Co
    ~ was allowed to use after abiding by the post-Depression labor laws of the 1930s
    ~ Indigo
    ~ The 1933 501 XX features two back pocket ,Cinch back,Suspender Bottons,exposed rivets,single needle arcuates,crotch rivet, and botton fly
    ~ 10 Oz Cone Mills selvedge Denim, 12 Oz post Soak

    Detail geser 👉
    Harga Tanyakan 👌
    Ready Cc Tokped
    Dm/wa=085720732031
    Terima kasih 🙏
    #levissecond #juallevis #selvedgelevis #jualselvedge #levisvintageclothing
    #levisusa
    #denim #vintage #levisvintage
    #denimselvage #levisbige #denimsecond
    #501xx #bigelevis #selvedge #selvedgesecond #levis501xx #juallvc @levis.vintage.clothing #jualnudie #jualironheart #jualmomotaro #LVC #conedenim #lvc1933 #5011933 #rigiddenim #rugged

  •  180  18  2 November, 2019
  • This is how a pair of levis looked in the 1930s. #LVC #lvc1933
  • This is how a pair of levis looked in the 1930s. #LVC #lvc1933

  •  15  1  31 October, 2019
  • (SOLD JAKARTA)
Vintage Denim Selvedge
LVC 501 XX 1933 
Made in USA 555
~
Size 34 
P=118
Lp = 90
Ol= 23
Regular Straight
~
Kondisi 90%
Up Repair
~  The 1933 501 XX features two back pocket ,Cinch back,Suspender Bottons,exposed rivets,single needle arcuates,crotch rivet, and botton fly
~ 10 Oz Cone Mills selvedge Denim
Detail geser 👉
Harga Tanyakan 👌
Ready Cc Tokped
Dm/wa=085720732031
Terima kasih 🙏
#levissecond #juallevis #selvedgelevis #jualselvedge  #levisvintageclothing
#levisusa
#denim #vintage #levisvintage
#selvedgeusa #denimselvage #levisbige  #denimsecond
#501xx #bigelevis#vintagebige  #selvedge #selvedgesecond #levis501xx #juallvc @levis.vintage.clothing #jualnudie #jualironheart #jualmomotaro #LVC #conedenim #lvc1933 #5011933 #rigiddenim  #rugged
  • (SOLD JAKARTA)
    Vintage Denim Selvedge
    LVC 501 XX 1933
    Made in USA 555
    ~
    Size 34
    P=118
    Lp = 90
    Ol= 23
    Regular Straight
    ~
    Kondisi 90%
    Up Repair
    ~ The 1933 501 XX features two back pocket ,Cinch back,Suspender Bottons,exposed rivets,single needle arcuates,crotch rivet, and botton fly
    ~ 10 Oz Cone Mills selvedge Denim
    Detail geser 👉
    Harga Tanyakan 👌
    Ready Cc Tokped
    Dm/wa=085720732031
    Terima kasih 🙏
    #levissecond #juallevis #selvedgelevis #jualselvedge #levisvintageclothing
    #levisusa
    #denim #vintage #levisvintage
    #selvedgeusa #denimselvage #levisbige #denimsecond
    #501xx #bigelevis#vintagebige #selvedge #selvedgesecond #levis501xx #juallvc @levis.vintage.clothing #jualnudie #jualironheart #jualmomotaro #LVC #conedenim #lvc1933 #5011933 #rigiddenim #rugged

  •  60  0  10 September, 2019

Top #LVC1933 Posts

  •  157  1  21 May, 2017
  • During my early days of collecting Vintage Engineer Boots, I used to think, “quantity over quality.” At one point I think I had twenty-five or so Engineers in my collection. 
That is no longer the case. 
I’m more focused now on enjoying the boots I have and when I come across a new brand that blows me away — as well as vintage models, of course — I’ll pull the trigger.
My Road Champ Boots have been and will always be one of my all time favorite boots 😎 There are only two other modern brands that I feel are in the same league as these 👌
@MisterFreedomStore
@Levis.Vintage.Clothing
@John_Lofgren #Lofgren
@Levis #Levis #LVC1933
#FredHarvey #DeadPawn
#Hukurokuju #Fukurokuju
#LevisVintageClothing #LVC
#JohnLofgren #SterlingSilver
#MisterFreedom #RoadChamp
#EngineerBoots #Levis #MFSC
  • During my early days of collecting Vintage Engineer Boots, I used to think, “quantity over quality.” At one point I think I had twenty-five or so Engineers in my collection.
    That is no longer the case.
    I’m more focused now on enjoying the boots I have and when I come across a new brand that blows me away — as well as vintage models, of course — I’ll pull the trigger.
    My Road Champ Boots have been and will always be one of my all time favorite boots 😎 There are only two other modern brands that I feel are in the same league as these 👌
    @MisterFreedomStore
    @Levis.Vintage.Clothing
    @John_Lofgren #Lofgren
    @Levis #Levis #LVC1933
    #FredHarvey #DeadPawn
    #Hukurokuju #Fukurokuju
    #LevisVintageClothing #LVC
    #JohnLofgren #SterlingSilver
    #MisterFreedom #RoadChamp
    #EngineerBoots #Levis #MFSC

  •  1,388  13  28 November, 2017