#LAWObeaute Instagram Photos & Videos

LAWObeaute - 445 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
26
average likes

Latest #LAWObeaute Posts

  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  5  0  30 November, 2019
  • KEPUTIHAN TERUK DAN BERBAU!

Alhamdulillah. Tak ramai yang perasan perubahan secara dalaman macam ni tapi lawo capsul dah dapat tolong sorang hamba Allah ni.
. .
Keputihan merupakan salah satu masalah yang selalu dihadapi oleh kaum wanita. Keputihan adalah lelehan air daripada faraj yang berwarna putih ataupun kuning.
.
.
Keputihan yang normal selalunya dikaitkan dengan hormon estrogen. Apabila seseorang wanita itu dekat dengan tarikh haidnya, lendir yang terhasil akan lebih likat dan putih
.
.
Untuk keputihan jenis ini, ia tidak menyebabkan kegatalan ataupun kemerahan pada bahagian vagina. Ia juga tidak menyebabkan bau yang tidak menyenangkan.
.
.
Keputihan disebabkan jangkitan kuman selalunya akan menghasilkan cecair putih yang lebih likat. Kadang-kadang ia boleh menjadi warna hijau dan selalunya berbau busuk. Ini akan mengakibatkan kegatalan pada kawasan faraj.
.
.
Kenali keputihan anda jangan ambil ringan dengan perkara sebegini. Jaga kebersihan sebagai wanita. Sebelum terlambat cari penawar. Rawat dulu sebelum menjadi semakan teruk. .
.
wHatapps rara sekarang. 
0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • KEPUTIHAN TERUK DAN BERBAU!

    Alhamdulillah. Tak ramai yang perasan perubahan secara dalaman macam ni tapi lawo capsul dah dapat tolong sorang hamba Allah ni.
    . .
    Keputihan merupakan salah satu masalah yang selalu dihadapi oleh kaum wanita. Keputihan adalah lelehan air daripada faraj yang berwarna putih ataupun kuning.
    .
    .
    Keputihan yang normal selalunya dikaitkan dengan hormon estrogen. Apabila seseorang wanita itu dekat dengan tarikh haidnya, lendir yang terhasil akan lebih likat dan putih
    .
    .
    Untuk keputihan jenis ini, ia tidak menyebabkan kegatalan ataupun kemerahan pada bahagian vagina. Ia juga tidak menyebabkan bau yang tidak menyenangkan.
    .
    .
    Keputihan disebabkan jangkitan kuman selalunya akan menghasilkan cecair putih yang lebih likat. Kadang-kadang ia boleh menjadi warna hijau dan selalunya berbau busuk. Ini akan mengakibatkan kegatalan pada kawasan faraj.
    .
    .
    Kenali keputihan anda jangan ambil ringan dengan perkara sebegini. Jaga kebersihan sebagai wanita. Sebelum terlambat cari penawar. Rawat dulu sebelum menjadi semakan teruk. .
    .
    wHatapps rara sekarang.
    0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  3  0  29 November, 2019
  • Untuk pengetahuan uolls dalam Serum ni mengandungi sarang burung yang berfungsi merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel kulit, serta merupakan punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus.
.
.
Next time rara share khasiat yang lain lagi tau. Tulis banyak- banyak orang malas nak baca. haha πŸ˜†
.
.
Dengan hanya Rm40 sahaja korang akan dapat 1 set sabun dan serum. Jom dapatkan segera dekat lain memang tak dapat harga macam ni tau πŸ˜‰

#lawobeaute
#lawoserum
#lawosabun
#codkualaTerengganu
  • Untuk pengetahuan uolls dalam Serum ni mengandungi sarang burung yang berfungsi merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel kulit, serta merupakan punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus.
    .
    .
    Next time rara share khasiat yang lain lagi tau. Tulis banyak- banyak orang malas nak baca. haha πŸ˜†
    .
    .
    Dengan hanya Rm40 sahaja korang akan dapat 1 set sabun dan serum. Jom dapatkan segera dekat lain memang tak dapat harga macam ni tau πŸ˜‰

    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #codkualaTerengganu

  •  3  0  28 November, 2019
  • KESAN HITAM DEKAT KAKI? 
Buku lali atau siku yang hitam dan kasar secara tidak langsung menjejaskan penampilan seseorang. .
Apa punca sebenar buku lali dan siku menjadi hitam? .
Warna kulit dibahagian siku dan buku lali menjadi hitam adalah disebabkan hiper - pigmentasi kulit. Dan secara tidak langsung akan menjadi kasar. .
Faktor umur, faktor keturunan juga menjadi penyebab utama siku dan buku lali menjadi hitam.

Macam mane nak putihkan balik? 
Setiap pagi makan 2 biji lawo capsul dan selepas mandi sapukan woman desiree di kawasan yang hitam 😘

#codkualaterengganu 
#lawobeaute 
#womandesiree
  • KESAN HITAM DEKAT KAKI?
    Buku lali atau siku yang hitam dan kasar secara tidak langsung menjejaskan penampilan seseorang. .
    Apa punca sebenar buku lali dan siku menjadi hitam? .
    Warna kulit dibahagian siku dan buku lali menjadi hitam adalah disebabkan hiper - pigmentasi kulit. Dan secara tidak langsung akan menjadi kasar. .
    Faktor umur, faktor keturunan juga menjadi penyebab utama siku dan buku lali menjadi hitam.

    Macam mane nak putihkan balik?
    Setiap pagi makan 2 biji lawo capsul dan selepas mandi sapukan woman desiree di kawasan yang hitam 😘

    #codkualaterengganu
    #lawobeaute
    #womandesiree

  •  5  0  18 September, 2019
  • Whoa kesan yang ketara! 
Kulit sunburn susah nak cerah balik.  Dengan lawo magic capsul kulit semakin cerah.  Kecerahan yang begitu ketara. .
Macam mana nak dapat kesan cepat macam ni?  Minum air masak 2-3Liter setiap hari. 
Jom whatapps rara sekarang untuk dapatkan 0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • Whoa kesan yang ketara!
    Kulit sunburn susah nak cerah balik. Dengan lawo magic capsul kulit semakin cerah. Kecerahan yang begitu ketara. .
    Macam mana nak dapat kesan cepat macam ni? Minum air masak 2-3Liter setiap hari.
    Jom whatapps rara sekarang untuk dapatkan 0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  7  0  18 September, 2019
  • Even tak semua orang akan dapat perubahan at the same time. Tapi bila uolls sendiri yang consume walaupon uolls tak nampak tapi ade yang tegur. Tapi ade juga segelintir orang lain tak nampak perbezaan tu tapi uolls akan rasa badan uoll lebih sihat dan confident dari hari ke hari. Haaa Alhamdulillah itulah yang rara nak uolls rasa dan dapat.
.
.
Jangan lepaskan peluang tau ade hadiah istimewa menanti anda sempena menyambut bulan ramadha ni 😘

#lawobeaute 
#lawoserum 
#lawosabun 
#TopAgent
#codkualaTerengganu
  • Even tak semua orang akan dapat perubahan at the same time. Tapi bila uolls sendiri yang consume walaupon uolls tak nampak tapi ade yang tegur. Tapi ade juga segelintir orang lain tak nampak perbezaan tu tapi uolls akan rasa badan uoll lebih sihat dan confident dari hari ke hari. Haaa Alhamdulillah itulah yang rara nak uolls rasa dan dapat.
    .
    .
    Jangan lepaskan peluang tau ade hadiah istimewa menanti anda sempena menyambut bulan ramadha ni 😘

    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #TopAgent
    #codkualaTerengganu

  •  4  0  18 September, 2019
  • Tak perlu masa setahun baru nampak perubahan. Zita pakai 2 bulan pon ketara sangat dah perubahan. Yang paling penting konsistant dan kurangkan apa yang patut. Kalau korang nak makan lawo capsul waktu malam dalam masa 4 jam sebelum tu korang dah tak boleh ambil air kelapa, caffien, merokok. .
.
Kalau rasa tak boleh tahan sangat korang boleh ambil tapi kurangkan dan hadkan masa pengambilan. Nak cantik, helokkk kena usaha sikit la. Jangan jeles la bila orang cerah 2 bulan korang pulak 2 tahun. hehe πŸ˜‚
.
.
#lawobeaute 
#lawoserum 
#lawosabun 
#codkualaTerengganu
  • Tak perlu masa setahun baru nampak perubahan. Zita pakai 2 bulan pon ketara sangat dah perubahan. Yang paling penting konsistant dan kurangkan apa yang patut. Kalau korang nak makan lawo capsul waktu malam dalam masa 4 jam sebelum tu korang dah tak boleh ambil air kelapa, caffien, merokok. .
    .
    Kalau rasa tak boleh tahan sangat korang boleh ambil tapi kurangkan dan hadkan masa pengambilan. Nak cantik, helokkk kena usaha sikit la. Jangan jeles la bila orang cerah 2 bulan korang pulak 2 tahun. hehe πŸ˜‚
    .
    .
    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #codkualaTerengganu

  •  6  0  17 September, 2019
  • Sape tak nak FREE GIFT kan? Orang dah nak bagi kenapa nak tolak kan?? haaaa meh cepat-cepat siapa yang bank in sebelum 31/8/19 iaitu hari merdeka kak rara akan bagi FREE GIFT untuk korang. Dengan hanya pembelian 2 botol lawo magic capsul dengan Harga Rm130 korang dah jimat + free gift lagi. Jom whatapps kak rara segera 014942644

#lawomagiccapsul 
#lawobeaute 
#codkualaTerengganu
  • Sape tak nak FREE GIFT kan? Orang dah nak bagi kenapa nak tolak kan?? haaaa meh cepat-cepat siapa yang bank in sebelum 31/8/19 iaitu hari merdeka kak rara akan bagi FREE GIFT untuk korang. Dengan hanya pembelian 2 botol lawo magic capsul dengan Harga Rm130 korang dah jimat + free gift lagi. Jom whatapps kak rara segera 014942644

    #lawomagiccapsul
    #lawobeaute
    #codkualaTerengganu

  •  9  0  27 August, 2019
  • Alhamdulillah ade yang dah grab semua tak nak ketinggalan nak kulit bersih dan gebukan? Ape tunggu lagi. Hari ni bank in sebelum pukul 12 esok dah sampai depan rumah korang 😱
.
Jangan tunggu lama- lama nanti dikebas orang. 🎡🎀🎢.. Haaa tudia nyanyi sikit. 
#codkualaTerengganu 
#lawoserum 
#lawomagiccapsul 
#lawobeaute
  • Alhamdulillah ade yang dah grab semua tak nak ketinggalan nak kulit bersih dan gebukan? Ape tunggu lagi. Hari ni bank in sebelum pukul 12 esok dah sampai depan rumah korang 😱
    .
    Jangan tunggu lama- lama nanti dikebas orang. 🎡🎀🎢.. Haaa tudia nyanyi sikit.
    #codkualaTerengganu
    #lawoserum
    #lawomagiccapsul
    #lawobeaute

  •  6  0  27 August, 2019
  • Promosi! Hanya Rm130 sahaja korang akan dapat 2 botol lawo magic capsul. Nak kulit cantik putih dan gebu? Jangan ketinggalan tau. Grab sekarang korang akan jimat kawkaw 😍

#lawomagiccapsul 
#lawobeaute 
#codkualaTerengganu
  • Promosi! Hanya Rm130 sahaja korang akan dapat 2 botol lawo magic capsul. Nak kulit cantik putih dan gebu? Jangan ketinggalan tau. Grab sekarang korang akan jimat kawkaw 😍

    #lawomagiccapsul
    #lawobeaute
    #codkualaTerengganu

  •  12  0  27 August, 2019
  • Even tak semua orang akan dapat perubahan at the same time. Tapi bila uolls sendiri yang consume walaupon uolls tak nampak tapi ade yang tegur. Tapi ade juga segelintir orang lain tak nampak perbezaan tu tapi uolls akan rasa badan uoll lebih sihat dan confident dari hari ke hari. Haaa Alhamdulillah itulah yang rara nak uolls rasa dan dapat.
.
.
Jangan lepaskan peluang tau ade hadiah istimewa menanti anda sempena aidil adha ni 😘

#lawobeaute 
#lawoserum 
#lawosabun 
#TopAgent
#codkualaTerengganu
  • Even tak semua orang akan dapat perubahan at the same time. Tapi bila uolls sendiri yang consume walaupon uolls tak nampak tapi ade yang tegur. Tapi ade juga segelintir orang lain tak nampak perbezaan tu tapi uolls akan rasa badan uoll lebih sihat dan confident dari hari ke hari. Haaa Alhamdulillah itulah yang rara nak uolls rasa dan dapat.
    .
    .
    Jangan lepaskan peluang tau ade hadiah istimewa menanti anda sempena aidil adha ni 😘

    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #TopAgent
    #codkualaTerengganu

  •  5  0  6 August, 2019
  • Whoa kesan yang ketara! 
Kulit sunburn susah nak cerah balik.  Dengan lawo magic capsul kulit semakin cerah.  Kecerahan yang begitu ketara. .
Macam mana nak dapat kesan cepat macam ni?  Minum air masak 2-3Liter setiap hari. 
Jom whatapps rara sekarang untuk dapatkan 0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • Whoa kesan yang ketara!
    Kulit sunburn susah nak cerah balik. Dengan lawo magic capsul kulit semakin cerah. Kecerahan yang begitu ketara. .
    Macam mana nak dapat kesan cepat macam ni? Minum air masak 2-3Liter setiap hari.
    Jom whatapps rara sekarang untuk dapatkan 0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  4  0  2 August, 2019
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  6  0  2 August, 2019
  • Dulu hitam asyik terdedah je masa bawak moto. Bila dah consume dengan lawo magic capsul pakai sebulan pon dah cerah. Wewit korang bila lagi nak masuk melamar. Jangan tunggu lama- lama tau terus grab 2 je lagi nampak perubahan 😘
.
.
Nak lagi bertuah grab sekarang tau dapat Harga promosi Rm130 jimat Rm10 + rara bagi free gift lagi untuk 5 orang yang terawal. .
.
#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#TopAgent 
#codkualaTerengganu
  • Dulu hitam asyik terdedah je masa bawak moto. Bila dah consume dengan lawo magic capsul pakai sebulan pon dah cerah. Wewit korang bila lagi nak masuk melamar. Jangan tunggu lama- lama tau terus grab 2 je lagi nampak perubahan 😘
    .
    .
    Nak lagi bertuah grab sekarang tau dapat Harga promosi Rm130 jimat Rm10 + rara bagi free gift lagi untuk 5 orang yang terawal. .
    .
    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #TopAgent
    #codkualaTerengganu

  •  6  0  2 August, 2019
  • Parut Jerawat dah Pudar. 
Tak susah nak cantik tak mudah  untuk terus cantik. Ehh awat macam tu kan. senang je. Makan lawo magic capsul setiap hari dengan kuantiti keperluan air yang mencukupi untuk badan uolls. in sha allah tiada yang mustahil.
.
Free gift masih available jangan tengok dan tunggu perubahan orang je tau. uolls pon perlu rasa ape yang diaorang rasa 😍.
.
#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaterengganu
  • Parut Jerawat dah Pudar.
    Tak susah nak cantik tak mudah untuk terus cantik. Ehh awat macam tu kan. senang je. Makan lawo magic capsul setiap hari dengan kuantiti keperluan air yang mencukupi untuk badan uolls. in sha allah tiada yang mustahil.
    .
    Free gift masih available jangan tengok dan tunggu perubahan orang je tau. uolls pon perlu rasa ape yang diaorang rasa 😍.
    .
    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaterengganu

  •  8  0  28 May, 2019
  • Dulu hitam asyik terdedah je masa bawak moto. Bila dah consume dengan lawo magic capsul pakai sebulan pon dah cerah. Wewit korang bila lagi nak masuk melamar. Jangan tunggu lama- lama tau terus grab 2 je lagi nampak perubahan 😘

#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#TopAgent 
#codkualaTerengganu
  • Dulu hitam asyik terdedah je masa bawak moto. Bila dah consume dengan lawo magic capsul pakai sebulan pon dah cerah. Wewit korang bila lagi nak masuk melamar. Jangan tunggu lama- lama tau terus grab 2 je lagi nampak perubahan 😘

    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #TopAgent
    #codkualaTerengganu

  •  6  0  26 May, 2019
  • Tak perlu masa setahun baru nampak perubahan. Zita pakai 2 bulan pon ketara sangat dah perubahan. Yang paling penting konsistant dan kurangkan apa yang patut. Kalau korang nak makan lawo capsul waktu malam dalam masa 4 jam sebelum tu korang dah tak boleh ambil air kelapa, caffien, merokok. .
.
Kalau rasa tak boleh tahan sangat korang boleh ambil tapi kurangkan dan hadkan masa pengambilan. Nak cantik, helokkk kena usaha sikit la. Jangan jeles la bila orang cerah 2 bulan korang pulak 2 tahun. hehe πŸ˜‚
.
.
#lawobeaute 
#lawoserum 
#lawosabun 
#codkualaTerengganu
  • Tak perlu masa setahun baru nampak perubahan. Zita pakai 2 bulan pon ketara sangat dah perubahan. Yang paling penting konsistant dan kurangkan apa yang patut. Kalau korang nak makan lawo capsul waktu malam dalam masa 4 jam sebelum tu korang dah tak boleh ambil air kelapa, caffien, merokok. .
    .
    Kalau rasa tak boleh tahan sangat korang boleh ambil tapi kurangkan dan hadkan masa pengambilan. Nak cantik, helokkk kena usaha sikit la. Jangan jeles la bila orang cerah 2 bulan korang pulak 2 tahun. hehe πŸ˜‚
    .
    .
    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #codkualaTerengganu

  •  7  0  26 May, 2019
  • Tadaaaa. Surprise! Pakai sebulan je tau dah nampak perubahan. Dulu selalu berkawat training penjagaan kulit tak terjaga kerana masa yang selalu cemburu. Now ini lah hasilnya. Cantikkan? 😍😘
.
.
Pakai ape boleh jadi macam ni? Dengan hanya lawo magic capsul + sabun + serum. Tup tup dah cantik macam ni. .
.
Hanya 2 botol lawo magic capsul rara bagi uolls free je sabun dan serum. Whatapps sekarang

0149426440

#lawobeaute 
#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaterengganu
  • Tadaaaa. Surprise! Pakai sebulan je tau dah nampak perubahan. Dulu selalu berkawat training penjagaan kulit tak terjaga kerana masa yang selalu cemburu. Now ini lah hasilnya. Cantikkan? 😍😘
    .
    .
    Pakai ape boleh jadi macam ni? Dengan hanya lawo magic capsul + sabun + serum. Tup tup dah cantik macam ni. .
    .
    Hanya 2 botol lawo magic capsul rara bagi uolls free je sabun dan serum. Whatapps sekarang

    0149426440

    #lawobeaute
    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaterengganu

  •  8  0  26 May, 2019
  • Rara bagi free je tau bukan senang tau ade sarang burung dalam produk ni. Sarang burung berfungsi merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel kulit, serta merupakan punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus.
.
.
Next time rara share khasiat yang lain lagi tau. Tulis banyak- banyak orang malas nak baca. haha πŸ˜†
.
.
Dapatkan 2 botol lawo magic capsul uolls dapat free je serum dan sabun ni πŸ˜…

#lawobeaute
#lawoserum
#lawosabun
#codkualaTerengganu
  • Rara bagi free je tau bukan senang tau ade sarang burung dalam produk ni. Sarang burung berfungsi merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel kulit, serta merupakan punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus.
    .
    .
    Next time rara share khasiat yang lain lagi tau. Tulis banyak- banyak orang malas nak baca. haha πŸ˜†
    .
    .
    Dapatkan 2 botol lawo magic capsul uolls dapat free je serum dan sabun ni πŸ˜…

    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #codkualaTerengganu

  •  6  0  26 May, 2019
  • 1 pos 1 cod untuk hari ni. Last untuk minggu ni. Next postage minggu depan la ye. Free sabun dan serum akan tamat ye tak lama lagi akan kembali asal rm140 untuk 2 botol. Tiada lagi free gift sabun dan serum.
.
.
MasingΒ² rebut 2 botol lawo magic capsul

#lawoSerum 
#lawobeaute
#codkualaTerengganu
  • 1 pos 1 cod untuk hari ni. Last untuk minggu ni. Next postage minggu depan la ye. Free sabun dan serum akan tamat ye tak lama lagi akan kembali asal rm140 untuk 2 botol. Tiada lagi free gift sabun dan serum.
    .
    .
    MasingΒ² rebut 2 botol lawo magic capsul

    #lawoSerum
    #lawobeaute
    #codkualaTerengganu

  •  11  0  5 May, 2019
  • Beli 2 botol lawo magic capsul dengan harga Rm140 dapat free 1 sabun dan 1 botol serum. Rara pasti korang takkan dapat macam ni dengan produk lain. Free pos plok tu. aduhh aduhhh aduhhh beruntung badan siapa yang grab peluang awal ni 😜

#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaTerengganu
  • Beli 2 botol lawo magic capsul dengan harga Rm140 dapat free 1 sabun dan 1 botol serum. Rara pasti korang takkan dapat macam ni dengan produk lain. Free pos plok tu. aduhh aduhhh aduhhh beruntung badan siapa yang grab peluang awal ni 😜

    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaTerengganu

  •  7  3  1 May, 2019
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN! 
urat hijau dah kelihatan.  Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan?  Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu.  Tak perlu makan setiap hari. 
Nahhhh!  Kulit makin putih.  Urat hijau pon dah kelihatan.  Ingat perempuan je nak putih?  Laki pon perlu jaga jugak.  Baru nampak segak bergaya 😘
.
Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul
#codkualaterengganu
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN!
    urat hijau dah kelihatan. Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan? Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu. Tak perlu makan setiap hari.
    Nahhhh! Kulit makin putih. Urat hijau pon dah kelihatan. Ingat perempuan je nak putih? Laki pon perlu jaga jugak. Baru nampak segak bergaya 😘
    .
    Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  3  0  1 May, 2019
  • Dulu hitam asyik terdedah je masa bawak moto. Bila dah consume dengan lawo magic capsul pakai sebulan pon dah cerah. Wewit korang bila lagi nak masuk melamar. Jangan tunggu lama- lama tau terus grab 2 je lagi nampak perubahan 😘

#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#TopAgent 
#codkualaTerengganu
  • Dulu hitam asyik terdedah je masa bawak moto. Bila dah consume dengan lawo magic capsul pakai sebulan pon dah cerah. Wewit korang bila lagi nak masuk melamar. Jangan tunggu lama- lama tau terus grab 2 je lagi nampak perubahan 😘

    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #TopAgent
    #codkualaTerengganu

  •  9  2  30 April, 2019
  • Hai uolls bulan ramadhan hampir menjelang tiba. Gaji baru masukkan? haaa jom lanjekn sikit wang uolls dengan lawo magic capsul untuk lawokan kulit uolls. .
.
Dengan 2 botol lawo magic capsul uolls bakal dapat free gift sabun dan serum tau tahan 2 bulan. Super jimat hanya berbelanjan Rm140 dan korang sendiri akan rasa perubahannya nanti. Aihhh tak dan perasan aih ade orang lain tegur dulu nanti. Hehe.

#lawobeaute 
#lawoserum 
#lawosabun 
#TopAgent
#codkualaTerengganu
  • Hai uolls bulan ramadhan hampir menjelang tiba. Gaji baru masukkan? haaa jom lanjekn sikit wang uolls dengan lawo magic capsul untuk lawokan kulit uolls. .
    .
    Dengan 2 botol lawo magic capsul uolls bakal dapat free gift sabun dan serum tau tahan 2 bulan. Super jimat hanya berbelanjan Rm140 dan korang sendiri akan rasa perubahannya nanti. Aihhh tak dan perasan aih ade orang lain tegur dulu nanti. Hehe.

    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #TopAgent
    #codkualaTerengganu

  •  4  1  29 April, 2019
  • Even tak semua orang akan dapat perubahan at the same time. Tapi bila uolls sendiri yang consume walaupon uolls tak nampak tapi ade yang tegur. Tapi ade juga segelintir orang lain tak nampak perbezaan tu tapi uolls akan rasa badan uoll lebih sihat dan confident dari hari ke hari. Haaa Alhamdulillah itulah yang rara nak uolls rasa dan dapat.
.
.
Jangan lepaskan peluang tau ade hadiah istimewa menanti anda sempena menyambut bulan ramadha ni 😘

#lawobeaute 
#lawoserum 
#lawosabun 
#TopAgent
#codkualaTerengganu
  • Even tak semua orang akan dapat perubahan at the same time. Tapi bila uolls sendiri yang consume walaupon uolls tak nampak tapi ade yang tegur. Tapi ade juga segelintir orang lain tak nampak perbezaan tu tapi uolls akan rasa badan uoll lebih sihat dan confident dari hari ke hari. Haaa Alhamdulillah itulah yang rara nak uolls rasa dan dapat.
    .
    .
    Jangan lepaskan peluang tau ade hadiah istimewa menanti anda sempena menyambut bulan ramadha ni 😘

    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #TopAgent
    #codkualaTerengganu

  •  5  0  29 April, 2019
  • Jerawat letup- letup semua dah hilang!
.
Ingat senang ke nak jumpa produk sesuai? Susah tau Alhamdulillah baru makan 3 minggu dah nampak perubahan. Kulit dah makin cerah, kusam pon hilang tau. Berseri- seri muka customer rara ni 😘

#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaTerengganu
  • Jerawat letup- letup semua dah hilang!
    .
    Ingat senang ke nak jumpa produk sesuai? Susah tau Alhamdulillah baru makan 3 minggu dah nampak perubahan. Kulit dah makin cerah, kusam pon hilang tau. Berseri- seri muka customer rara ni 😘

    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaTerengganu

  •  5  0  24 April, 2019
  • Tadaaaa. Surprise! Pakai sebulan je tau dah nampak perubahan. Dulu selalu berkawat training penjagaan kulit tak terjaga kerana masa yang selalu cemburu. Now ini lah hasilnya. Cantikkan? 😍😘
.
.
Pakai ape boleh jadi macam ni? Dengan hanya lawo magic capsul + sabun + serum. Tup tup dah cantik macam ni. .
.
Hanya 2 botol lawo magic capsul rara bagi uolls free je sabun dan serum. Whatapps sekarang

0149426440

#lawobeaute 
#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaterengganu
  • Tadaaaa. Surprise! Pakai sebulan je tau dah nampak perubahan. Dulu selalu berkawat training penjagaan kulit tak terjaga kerana masa yang selalu cemburu. Now ini lah hasilnya. Cantikkan? 😍😘
    .
    .
    Pakai ape boleh jadi macam ni? Dengan hanya lawo magic capsul + sabun + serum. Tup tup dah cantik macam ni. .
    .
    Hanya 2 botol lawo magic capsul rara bagi uolls free je sabun dan serum. Whatapps sekarang

    0149426440

    #lawobeaute
    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaterengganu

  •  8  0  24 April, 2019
  • Nak Nagis Sebotol Lawo Magic Capsul dah Habis!
.
Setiap kali nak restock mesti 2 botol lawo magic capsul dalam tangan.
.
Lawo magic Capsul ni bukan nak cerahkan kulit je tau parut- parut pon turut pudar tau.
.
Bukan tu je uolls beli 2 botol rara bagi serum dan sabun free lagii. Complete set gitu lawo beauty uolls pakai. Sabun dan serum tak jual tau. Khas untuk uolls yang beli 2 botol ke atas. .
Jom lekaih dapatkan segera sementara stok masih dekat tangan rara. Nanti dah dekat tangan orang lain memang melepasla uolls

0149426440
0149426440
0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawobeaute 
#lawoserum
#lawosabun
#codkualaTerengganu
  • Nak Nagis Sebotol Lawo Magic Capsul dah Habis!
    .
    Setiap kali nak restock mesti 2 botol lawo magic capsul dalam tangan.
    .
    Lawo magic Capsul ni bukan nak cerahkan kulit je tau parut- parut pon turut pudar tau.
    .
    Bukan tu je uolls beli 2 botol rara bagi serum dan sabun free lagii. Complete set gitu lawo beauty uolls pakai. Sabun dan serum tak jual tau. Khas untuk uolls yang beli 2 botol ke atas. .
    Jom lekaih dapatkan segera sementara stok masih dekat tangan rara. Nanti dah dekat tangan orang lain memang melepasla uolls

    0149426440
    0149426440
    0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawobeaute
    #lawoserum
    #lawosabun
    #codkualaTerengganu

  •  4  0  23 April, 2019
  • Berita baik untuk yang masih tertanya- tanya tentang promosi. Buat masa sekarang promosi masih lagi belum tamat. so untuk uolls yang nk free gift boleh whatapps sekarang tau

0149426440
0149426440

#lawoSerum 
#lawosabun 
#lawobeaute 
#codkualaTerengganu
  • Berita baik untuk yang masih tertanya- tanya tentang promosi. Buat masa sekarang promosi masih lagi belum tamat. so untuk uolls yang nk free gift boleh whatapps sekarang tau

    0149426440
    0149426440

    #lawoSerum
    #lawosabun
    #lawobeaute
    #codkualaTerengganu

  •  7  0  21 April, 2019
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  13  0  21 April, 2019
  • Kalau semua orang makan 2 biji terus zapppp kulit putih licin gebu gebas tak de la pulak jual produk murah- murah. Rara pon tak beli 2 biji harga 2ribu. πŸ˜‚. Mane la tahu dengan si polan berkesan si letup tak berkesan pulak. Haaa nanti ade la company yang kena saman kan. So rara tak boleh la nak cakap uolls makan 2 biji terus nampak kesan. Selagi uolls tak cuba uolls takkan tahu kesan tu dekat uolls.
.
.
conclusionnya ikhwan makan lawo capsul and dye rasa kulit makin cerah dan tak kusam walaupon jerawat tak fully recover. so kesan tu uoll yang rasaa. Rara just boleh doakan produk ni sesuai dengan customer rara 😊

#NasihatPagi
#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaTerengganu
  • Kalau semua orang makan 2 biji terus zapppp kulit putih licin gebu gebas tak de la pulak jual produk murah- murah. Rara pon tak beli 2 biji harga 2ribu. πŸ˜‚. Mane la tahu dengan si polan berkesan si letup tak berkesan pulak. Haaa nanti ade la company yang kena saman kan. So rara tak boleh la nak cakap uolls makan 2 biji terus nampak kesan. Selagi uolls tak cuba uolls takkan tahu kesan tu dekat uolls.
    .
    .
    conclusionnya ikhwan makan lawo capsul and dye rasa kulit makin cerah dan tak kusam walaupon jerawat tak fully recover. so kesan tu uoll yang rasaa. Rara just boleh doakan produk ni sesuai dengan customer rara 😊

    #NasihatPagi
    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaTerengganu

  •  11  0  18 April, 2019
  • Parut Jerawat dah Pudar. 
Tak susah nak cantik tak mudah  untuk terus cantik. Ehh awat macam tu kan. senang je. Makan lawo magic capsul setiap hari dengan kuantiti keperluan air yang mencukupi untuk badan uolls. in sha allah tiada yang mustahil.
.
Free gift masih available jangan tengok dan tunggu perubahan orang je tau. uolls pon perlu rasa ape yang diaorang rasa 😍.
.
#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaterengganu
  • Parut Jerawat dah Pudar.
    Tak susah nak cantik tak mudah untuk terus cantik. Ehh awat macam tu kan. senang je. Makan lawo magic capsul setiap hari dengan kuantiti keperluan air yang mencukupi untuk badan uolls. in sha allah tiada yang mustahil.
    .
    Free gift masih available jangan tengok dan tunggu perubahan orang je tau. uolls pon perlu rasa ape yang diaorang rasa 😍.
    .
    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaterengganu

  •  5  0  17 April, 2019
  • Beli 2 botol lawo magic capsul dengan harga Rm140 dapat free 1 sabun dan 1 botol serum. Rara pasti korang takkan dapat macam ni dengan produk lain. Free pos plok tu. aduhh aduhhh aduhhh beruntung badan siapa yang grab peluang awal ni 😜

#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaTerengganu
  • Beli 2 botol lawo magic capsul dengan harga Rm140 dapat free 1 sabun dan 1 botol serum. Rara pasti korang takkan dapat macam ni dengan produk lain. Free pos plok tu. aduhh aduhhh aduhhh beruntung badan siapa yang grab peluang awal ni 😜

    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaTerengganu

  •  11  0  15 April, 2019
  • VIRUS APEKAH INI? .
Saya bawak virus ke kak?  haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak.  Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup  kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
.
1 bulan? 2 bulan?  10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi.  Tak cuba tak tahu.  Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
.
.
Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaTerengganu
  • VIRUS APEKAH INI? .
    Saya bawak virus ke kak? haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak. Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
    .
    1 bulan? 2 bulan? 10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi. Tak cuba tak tahu. Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
    .
    .
    Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaTerengganu

  •  6  0  15 April, 2019
  • Assalamualaikum 
Hai semua! Ingat lagi tak ewan yang post rara sebelum ni?  Dah banyak perubahan yang ewan dapat tau. .
.
1st = Urat-urat hijau dekat tangan dah kelihatan 
2nd = Kalau main panas pon muka dah tak hangus
3rd = Kulit dah makin cerah! .
.
Ewan baru repeat botol ke 2. Banyak dah perubahan yang ewan dapat.  korang bila lagi?  Tak jeles ke tengok yang orang lain je? 😜

#lawobeaute 
#lawomagiccapsul 
#codkualaTerengganu
  • Assalamualaikum
    Hai semua! Ingat lagi tak ewan yang post rara sebelum ni? Dah banyak perubahan yang ewan dapat tau. .
    .
    1st = Urat-urat hijau dekat tangan dah kelihatan
    2nd = Kalau main panas pon muka dah tak hangus
    3rd = Kulit dah makin cerah! .
    .
    Ewan baru repeat botol ke 2. Banyak dah perubahan yang ewan dapat. korang bila lagi? Tak jeles ke tengok yang orang lain je? 😜

    #lawobeaute
    #lawomagiccapsul
    #codkualaTerengganu

  •  17  0  15 April, 2019
  • Whoaaa gorgeous sangatkan adik Fifa ni. Dulu consume 1 botol je tak nampak kesan lagi. Geram ngat aihh πŸ™„
.
.
Sekarang dah masuk 3 botol adik Fifa consume lawo magic capsul + serum + sabun. Uolls nampak tak hasil kesabaran adik Fifa kulit makin cerah πŸ˜‰, wajah berseri 😳, Kulit tak berminyak dah 😱 dan yang paling penting no more kulit kusam. Berseri- seri uolls. Darah manis ke? Ehhhh. hehe
.
.
So siapa yang tak nak ketinggalan untuk dapatkan serum dan sabun percuma jom dapatkan segera dengan pembelian 2 botol lawo magic capsul ( Rm140 ) dapat serum dan sabun ( free ) je rara bagi 😚

#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaterengganu
  • Whoaaa gorgeous sangatkan adik Fifa ni. Dulu consume 1 botol je tak nampak kesan lagi. Geram ngat aihh πŸ™„
    .
    .
    Sekarang dah masuk 3 botol adik Fifa consume lawo magic capsul + serum + sabun. Uolls nampak tak hasil kesabaran adik Fifa kulit makin cerah πŸ˜‰, wajah berseri 😳, Kulit tak berminyak dah 😱 dan yang paling penting no more kulit kusam. Berseri- seri uolls. Darah manis ke? Ehhhh. hehe
    .
    .
    So siapa yang tak nak ketinggalan untuk dapatkan serum dan sabun percuma jom dapatkan segera dengan pembelian 2 botol lawo magic capsul ( Rm140 ) dapat serum dan sabun ( free ) je rara bagi 😚

    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaterengganu

  •  7  0  7 April, 2019
  • Eshhhh bila la nak nampak kesan ni! Lambat betul!.. .
.
haaa bila dah habis sebotol tak nampak kesan je mesti nak terus stopkan? sabarr. Penantian uolls pasti ade hasilnya dikemudian hari Yang penting minum air masak secukupnya.
.
.
Dulu Fifa makan x nampak kesan sekarang dah masuk botol ke 3 dah terjatuh cinta pulak Sebab DAH NAMPAK KESAN 😍.
.
.
Tak pasai- pasai dah ade orang tegur kulit makin cerah
.
.
Uolls nak sabun dan serum free tak? haa pat whatapps rara sekarang tau sementara rara tengah baik hati nak belanja uolls lagi ni 
0149426440
0149426440

#lawobeaute 
#lawosabun 
#lawoserum 
#codkualaTerengganu
  • Eshhhh bila la nak nampak kesan ni! Lambat betul!.. .
    .
    haaa bila dah habis sebotol tak nampak kesan je mesti nak terus stopkan? sabarr. Penantian uolls pasti ade hasilnya dikemudian hari Yang penting minum air masak secukupnya.
    .
    .
    Dulu Fifa makan x nampak kesan sekarang dah masuk botol ke 3 dah terjatuh cinta pulak Sebab DAH NAMPAK KESAN 😍.
    .
    .
    Tak pasai- pasai dah ade orang tegur kulit makin cerah
    .
    .
    Uolls nak sabun dan serum free tak? haa pat whatapps rara sekarang tau sementara rara tengah baik hati nak belanja uolls lagi ni
    0149426440
    0149426440

    #lawobeaute
    #lawosabun
    #lawoserum
    #codkualaTerengganu

  •  11  0  6 April, 2019
  • KESAN HITAM DEKAT KAKI? 
Buku lali atau siku yang hitam dan kasar secara tidak langsung menjejaskan penampilan seseorang. .
Apa punca sebenar buku lali dan siku menjadi hitam? .
Warna kulit dibahagian siku dan buku lali menjadi hitam adalah disebabkan hiper - pigmentasi kulit. Dan secara tidak langsung akan menjadi kasar. .
Faktor umur, faktor keturunan juga menjadi penyebab utama siku dan buku lali menjadi hitam.

Macam mane nak putihkan balik? 
Setiap pagi makan 2 biji lawo capsul dan selepas mandi sapukan woman desiree di kawasan yang hitam 😘

#codkualaterengganu 
#lawobeaute
  • KESAN HITAM DEKAT KAKI?
    Buku lali atau siku yang hitam dan kasar secara tidak langsung menjejaskan penampilan seseorang. .
    Apa punca sebenar buku lali dan siku menjadi hitam? .
    Warna kulit dibahagian siku dan buku lali menjadi hitam adalah disebabkan hiper - pigmentasi kulit. Dan secara tidak langsung akan menjadi kasar. .
    Faktor umur, faktor keturunan juga menjadi penyebab utama siku dan buku lali menjadi hitam.

    Macam mane nak putihkan balik?
    Setiap pagi makan 2 biji lawo capsul dan selepas mandi sapukan woman desiree di kawasan yang hitam 😘

    #codkualaterengganu
    #lawobeaute

  •  7  0  6 April, 2019

Top #LAWObeaute Posts

  • ervanrizuan Jangan menyesal atas masa lalu yang pernah kamu alami , tak peduli seburuk apapun itu kerana semua itu  yang  menjadikan diri kamu seperti sekarang ini ❀️( ada dok hok nk wak duit gn sek mung ce comment cepat πŸ€—) #sekmung #lawoclothing #lawobeaute
  • ervanrizuan Jangan menyesal atas masa lalu yang pernah kamu alami , tak peduli seburuk apapun itu kerana semua itu yang menjadikan diri kamu seperti sekarang ini ❀️( ada dok hok nk wak duit gn sek mung ce comment cepat πŸ€—) #sekmung #lawoclothing #lawobeaute

  •  250  2  6 August, 2018