#Kuba Instagram Photos & Videos

Kuba - 361.2k posts

Latest #Kuba Posts

 • #PUNTA #CANA 🏝️ 9 Ditë Ofertë SOT⚠️
🎯965€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 17 Maj
Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Punta Cana. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔, ju kushton më lirë Punta Cana 🧐
🌴965€ ➡️ Sirenis Punta Cana Resort Casino 5* 🌴1020€ ➡️ Be Live Collection 5* 🌴1140€ ➡️ RIU Republica Adults ONLY 5* 🌴1160€ ➡️ Iberostar Dominicana 5* 🌴1190€ ➡️ RIU Palace Punta Cana 5*

Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.17 Maj
🍍Akomodimi në Punta Cana 7 netë / 8 ditë
🍍Ushqimi ALL Inclusive në Punta Cana
🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Punta Cana deri në Resort me minibus AC
🍍Sigurimi Shëndetit Udhëtim ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit. Ofrohet akomodim sipas kërkesës së klientit me 3* / 4* / 5*

LOLI TOURS , agjensia e 1-rë që ka ofruar Punta Cana për pushuesit shqiptarë, agjensitë e tjera...ahaaaa...pas nesh 👀

Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane (#PuntaCana), #Kuba

LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂
Jini të kujdeshëm 🧐
Ruajuni nga 🤥 ⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOUR. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
#PuntaCana #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #CaribbeanIslands #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Bayahibe #DominicanRepublic #ExoticDestination #ExoticTravel
 • #PUNTA #CANA 🏝️ 9 Ditë Ofertë SOT⚠️
  🎯965€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 17 Maj
  Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Punta Cana. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔, ju kushton më lirë Punta Cana 🧐
  🌴965€ ➡️ Sirenis Punta Cana Resort Casino 5* 🌴1020€ ➡️ Be Live Collection 5* 🌴1140€ ➡️ RIU Republica Adults ONLY 5* 🌴1160€ ➡️ Iberostar Dominicana 5* 🌴1190€ ➡️ RIU Palace Punta Cana 5*

  Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.17 Maj
  🍍Akomodimi në Punta Cana 7 netë / 8 ditë
  🍍Ushqimi ALL Inclusive në Punta Cana
  🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Punta Cana deri në Resort me minibus AC
  🍍Sigurimi Shëndetit Udhëtim ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit. Ofrohet akomodim sipas kërkesës së klientit me 3* / 4* / 5*

  LOLI TOURS , agjensia e 1-rë që ka ofruar Punta Cana për pushuesit shqiptarë, agjensitë e tjera...ahaaaa...pas nesh 👀

  Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane ( #PuntaCana), #Kuba

  LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂
  Jini të kujdeshëm 🧐
  Ruajuni nga 🤥 ⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOUR. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

  Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
  #PuntaCana #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #CaribbeanIslands #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Bayahibe #DominicanRepublic #ExoticDestination #ExoticTravel
 •  2  0  4 minutes ago
 • #KUBA / #Varadero + #Havana Colonial 😎 Ofertë SOT⚠️
1250€ / 9 Ditë / 7 Netë. Nisje dt.18 Qershor
Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për #KUBA. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔, ju kushton më lirë #KUBA 🧐
🌴 1250€ 👉 Fiesta Americana Varadero 5* 🌴 1350€ 👉 Grand Memories 5*
🌴 1430€ 👉 Iberostar Bella Vista 5*
🌴 1450€ 👉 Melia Varadero 5* 🌴 1550€ 👉 Melia Las Americas 5*
🌴 1570€ 👉 Paradisus Varadero Resort & Spa 5*
🌴 1690€ 👉 Melia Internacional 5* New Opening 14 Feb 2019
🌴 1699€ 👉 Royalton Hicacos Adults ONLY 5* 
Përfshihet në cmim :
🎯 Biletat e avionit me nisje nga Tirana dt.18 Qershor
🎯 Akomodimi Varadero 6 netë / 7 ditë 🎯 Akomodimi Havana në Nacional de Cuba 5* / 1 natë / 2 Ditë
🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero
🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana 🎯 Transferta vajtje – ardhje në Havana dhe Varadero
🎯 Vizat turistike Kubaneze , aplikimi dhe pajisja me to ⛔ Vlefshmëria e cmimeve deri dt.26 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël

Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane (#PuntaCana), #Kuba
LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

Jini të kujdeshëm 🧐
Ruajuni nga 🤥
⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOUR. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎️
#Havana, #Varadero, #KUBA, #CUBA, #CayoSantaMaria
#MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caribbean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 • #KUBA / #Varadero + #Havana Colonial 😎 Ofertë SOT⚠️
  1250€ / 9 Ditë / 7 Netë. Nisje dt.18 Qershor
  Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për #KUBA. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔, ju kushton më lirë #KUBA 🧐
  🌴 1250€ 👉 Fiesta Americana Varadero 5* 🌴 1350€ 👉 Grand Memories 5*
  🌴 1430€ 👉 Iberostar Bella Vista 5*
  🌴 1450€ 👉 Melia Varadero 5* 🌴 1550€ 👉 Melia Las Americas 5*
  🌴 1570€ 👉 Paradisus Varadero Resort & Spa 5*
  🌴 1690€ 👉 Melia Internacional 5* New Opening 14 Feb 2019
  🌴 1699€ 👉 Royalton Hicacos Adults ONLY 5*
  Përfshihet në cmim :
  🎯 Biletat e avionit me nisje nga Tirana dt.18 Qershor
  🎯 Akomodimi Varadero 6 netë / 7 ditë 🎯 Akomodimi Havana në Nacional de Cuba 5* / 1 natë / 2 Ditë
  🎯 Ushqimi ALL Inclusive në Varadero
  🎯 Ushqimi Mëngjes në Havana 🎯 Transferta vajtje – ardhje në Havana dhe Varadero
  🎯 Vizat turistike Kubaneze , aplikimi dhe pajisja me to ⛔ Vlefshmëria e cmimeve deri dt.26 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël

  Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane ( #PuntaCana), #Kuba
  LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

  Jini të kujdeshëm 🧐
  Ruajuni nga 🤥
  ⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOUR. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

  Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎️
  #Havana, #Varadero, #KUBA, #CUBA, #CayoSantaMaria
  #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caribbean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 •  2  0  5 minutes ago
 • #JAMAICA 🇯🇲 9 Ditë Ofertë Vetëm SOT⚠️
🌴1299€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 16 Maj
Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Jamaica. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔 🌴1299€ ➡️ RIU Montego Bay 5* 🌴1340€ ➡️ Grand Bahia Principe Jamaica 5* 🌴1499€ ➡️ Riu Club Negril 5*
🌴1540€ ➡️ Luxury Bahia Principe Runaway Bay 5*
🌴1650€ ➡️ Grand Palladium Jamaica Resort & Spa 5*

Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.16 Maj 🍍Akomodimi në Jamaica 7 netë / 8 ditë
🍍Ushqimi ALL Inclusive në Jamaica
🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Montego Bay deri në Resort me minibus AC ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit

Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane (#PuntaCana), #Kuba
LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

Jini të kujdeshëm 🧐
Ruajuni nga 🤥
⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOURS. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
#JAMAICA #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caraibean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 • #JAMAICA 🇯🇲 9 Ditë Ofertë Vetëm SOT⚠️
  🌴1299€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 16 Maj
  Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Jamaica. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔 🌴1299€ ➡️ RIU Montego Bay 5* 🌴1340€ ➡️ Grand Bahia Principe Jamaica 5* 🌴1499€ ➡️ Riu Club Negril 5*
  🌴1540€ ➡️ Luxury Bahia Principe Runaway Bay 5*
  🌴1650€ ➡️ Grand Palladium Jamaica Resort & Spa 5*

  Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.16 Maj 🍍Akomodimi në Jamaica 7 netë / 8 ditë
  🍍Ushqimi ALL Inclusive në Jamaica
  🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Montego Bay deri në Resort me minibus AC ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit

  Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane ( #PuntaCana), #Kuba
  LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

  Jini të kujdeshëm 🧐
  Ruajuni nga 🤥
  ⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOURS. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

  Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
  #JAMAICA #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caraibean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 •  2  0  9 minutes ago
 • #JAMAICA 🇯🇲 9 Ditë Ofertë Vetëm SOT⚠️
🌴1299€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 16 Maj
Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Jamaica. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔 🌴1299€ ➡️ RIU Montego Bay 5* 🌴1340€ ➡️ Grand Bahia Principe Jamaica 5* 🌴1499€ ➡️ Riu Club Negril 5*
🌴1540€ ➡️ Luxury Bahia Principe Runaway Bay 5*
🌴1650€ ➡️ Grand Palladium Jamaica Resort & Spa 5*

Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.16 Maj 🍍Akomodimi në Jamaica 7 netë / 8 ditë
🍍Ushqimi ALL Inclusive në Jamaica
🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Montego Bay deri në Resort me minibus AC ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit

Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane (#PuntaCana), #Kuba
LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

Jini të kujdeshëm 🧐
Ruajuni nga 🤥
⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOURS. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
#JAMAICA #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caraibean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 • #JAMAICA 🇯🇲 9 Ditë Ofertë Vetëm SOT⚠️
  🌴1299€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 16 Maj
  Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Jamaica. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔 🌴1299€ ➡️ RIU Montego Bay 5* 🌴1340€ ➡️ Grand Bahia Principe Jamaica 5* 🌴1499€ ➡️ Riu Club Negril 5*
  🌴1540€ ➡️ Luxury Bahia Principe Runaway Bay 5*
  🌴1650€ ➡️ Grand Palladium Jamaica Resort & Spa 5*

  Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.16 Maj 🍍Akomodimi në Jamaica 7 netë / 8 ditë
  🍍Ushqimi ALL Inclusive në Jamaica
  🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Montego Bay deri në Resort me minibus AC ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit

  Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane ( #PuntaCana), #Kuba
  LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

  Jini të kujdeshëm 🧐
  Ruajuni nga 🤥
  ⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOURS. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

  Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
  #JAMAICA #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caraibean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 •  1  0  9 minutes ago
 • #JAMAICA 🇯🇲 9 Ditë Ofertë Vetëm SOT⚠️
🌴1299€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 16 Maj
Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Jamaica. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔 🌴1299€ ➡️ RIU Montego Bay 5* 🌴1340€ ➡️ Grand Bahia Principe Jamaica 5* 🌴1499€ ➡️ Riu Club Negril 5*
🌴1540€ ➡️ Luxury Bahia Principe Runaway Bay 5*
🌴1650€ ➡️ Grand Palladium Jamaica Resort & Spa 5*

Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.16 Maj 🍍Akomodimi në Jamaica 7 netë / 8 ditë
🍍Ushqimi ALL Inclusive në Jamaica
🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Montego Bay deri në Resort me minibus AC ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit

Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane (#PuntaCana), #Kuba
LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

Jini të kujdeshëm 🧐
Ruajuni nga 🤥
⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOURS. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
#JAMAICA #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caraibean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 • #JAMAICA 🇯🇲 9 Ditë Ofertë Vetëm SOT⚠️
  🌴1299€ / Personi / ALL Inclusive 5* / Nisje 16 Maj
  Sa të harxhoni lekët tuaja me destinacionin e përvitshëm Turqi, bëni gati valixhet për Jamaica. Jepini vlerë pushimeve tuaja 🤔 🌴1299€ ➡️ RIU Montego Bay 5* 🌴1340€ ➡️ Grand Bahia Principe Jamaica 5* 🌴1499€ ➡️ Riu Club Negril 5*
  🌴1540€ ➡️ Luxury Bahia Principe Runaway Bay 5*
  🌴1650€ ➡️ Grand Palladium Jamaica Resort & Spa 5*

  Përfshihet në çmimin për person : 🍍Bileta e avionit nga Tirana në dt.16 Maj 🍍Akomodimi në Jamaica 7 netë / 8 ditë
  🍍Ushqimi ALL Inclusive në Jamaica
  🍍Transferta vajtje – ardhje nga Aeroporti Montego Bay deri në Resort me minibus AC ⛔Vlefshmëria e cmimeve deri dt.25 Mars. Momentalisht 2 vende disponibël. ⛔Nuk përfshihet akomodimi në vendin tranzit

  Besojini pushimet tropikale vetëm profesionistëve të LOLI TOURS , agjensi e profilizuar për destinacionin e Ishujve Karaibe : #Jamaica , #RepublikaDomenikane ( #PuntaCana), #Kuba
  LOLI TOURS , agjensia me më shume klientë të dërguar në Ishujt Karaibe dhe me eksperiencë reale të përjetuar vetë në këto ishuj , jo me eksperiencë nga leximet në internet si të tjerët 😂

  Jini të kujdeshëm 🧐
  Ruajuni nga 🤥
  ⛔️ Kujdes: Copyright i ofertës është i LOLI TOURS. Ndalohet rreptësisht ripublikimi i ofertës nga agjesitë e tjera 🤥

  Për data të tjera dhe resorte disponibël , KONTAKTONI ☎
  #JAMAICA #MuajMjalti #OfertaSpeciale #DestinacioneEkzotike #PushimeUnikale #LoliTours #Honeymoon #Caraibean #Summer #Exotic #Tropical #OfertaVerore #SunnyTravel #LuxuryTravel #Negril #Montegobay #ExoticDestination #ExoticTravel
 •  2  0  10 minutes ago
 • ♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ _________❀✿❀_________ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥ ✔🔥🔥EKLE DUVARI FULLE 😉😉😉👑👑✔⭕ ✔⭕GT VAR BOL BOL YORUM YAP ✔💯💯 🔓1K🔓2K🔓3K🔓4K🔓5K🔓6🔓 🔐🔐🔐🔐7K🔐🔐🔐🔐 🌷💯✔❤HEDEF 10K DESTEK 🔐✔🌷💯 ¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯❀✿❀¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´•. ♠ ✔🔥 DESTEK KARDESİM 🔥✔♠ 😉😉 KARŞILIKLI 😉😉@cahit_baskent47 keje_4727💚7/24 ❤AKTİF 💛PROFİL🖤⚡🔱
🖤GT🖤 ANİNDA EGER 🖤BAKMAZSAM 1🖤 SAAT 💛SONRA💜 ANİNDA🖤 GERİ🖤 TAKİP🌙🔱➕➕🖤 @semtin__ayanlari 》Begen Yorum Takip 《☡●Dm gonder seni de paylasalim●💯💯🔼🔽📸📸😉👈✔ Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi
#Gt#unf @x.esax #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas#gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Kuba #Asya  #Gt#unf #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas#gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi 🚭🚭kesifte gorenler beyenim yorum yapsin🚫⛔⚠️⚠️, Gaziantep, 💙❣️💛❤️💖 HEDEFİMİZ 10K ❣️💗💞💝. 🙏💎🙏BÎŚMÎLLÂHÎRÂHMÂŇÎRÂHÎM🙏💎🙏. 💗❤️💞HÉRŞÉÝ TÂKÎPCÎLÉRÎM ÎÇÎŇ💖❣️💗💞😘ŤÀÑIÝÂÑ VÂŹĞÉCÉMİÝOŔ ŚÉVÉŃ ŃÉ ÝÁPŚIŃ💞💗 👑👑ŤÉĶŚÂŚŚ👑, GaziantepḠḭṮ ḠḭṮ BḭṮMḕYḕṆ SṏḲḀḲ Ṇṏ9 BḭẒ ḕṼDḕ YṏḲṳẒ😦😦😦😦 ḠöẒḶḕRḭMDḕ PḕRDḕSḭṆḕ ⚠️✌️❌✌️⚠️BḀḲṮḭḠḭM ḧḕR YḕRDḕSḭṆ YḀSḀRSḀM SḕBḕBḭ SḕṆSḭṆ öḶüRSḕM ṆḕDḕṆḭM SḕṆḭSḭṆ💯❎❌💯💯😀🙂😀 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 ✌️💯🙂⚠️💣😦❎😀✌️💯❌⚠️🙂🙂😦🙂 .... MṳṮḶṳḶṳḲ BḭḶḕ Ḁḉḭ ṼḕRḭYṏR ḉüṆḲü SṏṆṳ ṼḀR BḭḶḭYṏRṳM...💣💥⚠️💣✌️❌💯❎👑 ḠöẒḶḕRḭṆ RḕṆḠḭ Ṇḕ ṏḶṳRSḀ ṏḶSṳṆ ḠöẒ YḀSḶḀRḭṆḭṆ RḕṆḠḭ ḧḕP ḀYṆıDıR...✌️⚠️❌❎🙂 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎴🎴🎴🎴🎴🎴 🎲🎲🎲🎲🎲 🙂😦😃😀⚠️👑😀❎😃🙂💣💥🙂❎😀⚠️😃 DḕḠḭSḲḕṆ DṳṆYḀDḀ ḧḕP ḀYṆḭDḭR!! BḕṆ SḀBḭṮ ḲḀḶḭYṏRṳM...👑💯❎⚠️😃❎✌️🤣 ḧḕRḲḕSḭ BḀşḲḀ❎❌❌ BḀşḲḀ SḕṼḕRḲḕṆ BḕṆ YḭṆḕ SḕṆḭ SḕṼḭYṏRṳM!... 🎲🎲🎲🎲🎴🎲🎲 💣💥🙂😀❎💯😦❌😃😦😦😃😃😦😦 şḕYṮḀṆḭMSḭṆ MḕḶḕḠḭMSḭṆ? 😦❎😀⚠️💥😃SḕṆ BḕṆDḕ YṳRḕḲḶḭMSḭṆ SḕṼḕR BḕṆḭ BḕṆḭ ḲḕṆDḭMḭ SḕṼMḕSḕM? ḧḕRSḕY BḕṆDḕ BḀSḶḀR BḕṆDḕ BḭṮḕR ❎😀⚠️🤣✌️😦💯❌. .. ḠüḶḕRḭM SṏḶṳYṏRṳM ḠḕṆḉḶḭḠḭM SḀṼRṳḶṳYṏR ṼḕDḀḶḀR YṏRDṳ BḕṆḭ BḭḶDḭḠḭṆ ḠḭBḭ DḕḠḭḶ!.. 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 💣💯❌😃💣💯 💥❎⚠️⚠️❌💣🙂💯💥🙂😃 ḭṆSḀḶḭḲ.. öḶDü MḕṆFḕḀṮ ḲḀṮḭḶ... YṏḲ ṏḶMḀYḭ ḠöẒḕ ḀḶDḭM❎❎❌❌💣😃 ṮḕḲRḀR SḕṆDḕ DṏḠMḀYḭ ḭḉḭṆ ṮḕḲRḀR ḭSṮḕMḕM ḀşḲı ẒḭYḀṆ ḕDḕRSḭṆ YḀṆḶ
 • ♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ _________❀✿❀_________ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥ ✔🔥🔥EKLE DUVARI FULLE 😉😉😉👑👑✔⭕ ✔⭕GT VAR BOL BOL YORUM YAP ✔💯💯 🔓1K🔓2K🔓3K🔓4K🔓5K🔓6🔓 🔐🔐🔐🔐7K🔐🔐🔐🔐 🌷💯✔❤HEDEF 10K DESTEK 🔐✔🌷💯 ¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯❀✿❀¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´•. ♠ ✔🔥 DESTEK KARDESİM 🔥✔♠ 😉😉 KARŞILIKLI 😉😉@cahit_baskent47 keje_4727💚7/24 ❤AKTİF 💛PROFİL🖤⚡🔱
  🖤GT🖤 ANİNDA EGER 🖤BAKMAZSAM 1🖤 SAAT 💛SONRA💜 ANİNDA🖤 GERİ🖤 TAKİP🌙🔱➕➕🖤 @semtin__ayanlari 》Begen Yorum Takip 《☡●Dm gonder seni de paylasalim●💯💯🔼🔽📸📸😉👈✔ Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi
  #Gt #unf @x.esax #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas #gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Kuba #Asya  #Gt #unf #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas #gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi 🚭🚭kesifte gorenler beyenim yorum yapsin🚫⛔⚠️⚠️, Gaziantep, 💙❣️💛❤️💖 HEDEFİMİZ 10K ❣️💗💞💝. 🙏💎🙏BÎŚMÎLLÂHÎRÂHMÂŇÎRÂHÎM🙏💎🙏. 💗❤️💞HÉRŞÉÝ TÂKÎPCÎLÉRÎM ÎÇÎŇ💖❣️💗💞😘ŤÀÑIÝÂÑ VÂŹĞÉCÉMİÝOŔ ŚÉVÉŃ ŃÉ ÝÁPŚIŃ💞💗 👑👑ŤÉĶŚÂŚŚ👑, GaziantepḠḭṮ ḠḭṮ BḭṮMḕYḕṆ SṏḲḀḲ Ṇṏ9 BḭẒ ḕṼDḕ YṏḲṳẒ😦😦😦😦 ḠöẒḶḕRḭMDḕ PḕRDḕSḭṆḕ ⚠️✌️❌✌️⚠️BḀḲṮḭḠḭM ḧḕR YḕRDḕSḭṆ YḀSḀRSḀM SḕBḕBḭ SḕṆSḭṆ öḶüRSḕM ṆḕDḕṆḭM SḕṆḭSḭṆ💯❎❌💯💯😀🙂😀 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 ✌️💯🙂⚠️💣😦❎😀✌️💯❌⚠️🙂🙂😦🙂 .... MṳṮḶṳḶṳḲ BḭḶḕ Ḁḉḭ ṼḕRḭYṏR ḉüṆḲü SṏṆṳ ṼḀR BḭḶḭYṏRṳM...💣💥⚠️💣✌️❌💯❎👑 ḠöẒḶḕRḭṆ RḕṆḠḭ Ṇḕ ṏḶṳRSḀ ṏḶSṳṆ ḠöẒ YḀSḶḀRḭṆḭṆ RḕṆḠḭ ḧḕP ḀYṆıDıR...✌️⚠️❌❎🙂 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎴🎴🎴🎴🎴🎴 🎲🎲🎲🎲🎲 🙂😦😃😀⚠️👑😀❎😃🙂💣💥🙂❎😀⚠️😃 DḕḠḭSḲḕṆ DṳṆYḀDḀ ḧḕP ḀYṆḭDḭR!! BḕṆ SḀBḭṮ ḲḀḶḭYṏRṳM...👑💯❎⚠️😃❎✌️🤣 ḧḕRḲḕSḭ BḀşḲḀ❎❌❌ BḀşḲḀ SḕṼḕRḲḕṆ BḕṆ YḭṆḕ SḕṆḭ SḕṼḭYṏRṳM!... 🎲🎲🎲🎲🎴🎲🎲 💣💥🙂😀❎💯😦❌😃😦😦😃😃😦😦 şḕYṮḀṆḭMSḭṆ MḕḶḕḠḭMSḭṆ? 😦❎😀⚠️💥😃SḕṆ BḕṆDḕ YṳRḕḲḶḭMSḭṆ SḕṼḕR BḕṆḭ BḕṆḭ ḲḕṆDḭMḭ SḕṼMḕSḕM? ḧḕRSḕY BḕṆDḕ BḀSḶḀR BḕṆDḕ BḭṮḕR ❎😀⚠️🤣✌️😦💯❌. .. ḠüḶḕRḭM SṏḶṳYṏRṳM ḠḕṆḉḶḭḠḭM SḀṼRṳḶṳYṏR ṼḕDḀḶḀR YṏRDṳ BḕṆḭ BḭḶDḭḠḭṆ ḠḭBḭ DḕḠḭḶ!.. 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 💣💯❌😃💣💯 💥❎⚠️⚠️❌💣🙂💯💥🙂😃 ḭṆSḀḶḭḲ.. öḶDü MḕṆFḕḀṮ ḲḀṮḭḶ... YṏḲ ṏḶMḀYḭ ḠöẒḕ ḀḶDḭM❎❎❌❌💣😃 ṮḕḲRḀR SḕṆDḕ DṏḠMḀYḭ ḭḉḭṆ ṮḕḲRḀR ḭSṮḕMḕM ḀşḲı ẒḭYḀṆ ḕDḕRSḭṆ YḀṆḶ
 •  23  6  11 minutes ago
 • ♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ _________❀✿❀_________ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥ ✔🔥🔥EKLE DUVARI FULLE 😉😉😉👑👑✔⭕ ✔⭕GT VAR BOL BOL YORUM YAP ✔💯💯 🔓1K🔓2K🔓3K🔓4K🔓5K🔓6🔓 🔐🔐🔐🔐7K🔐🔐🔐🔐 🌷💯✔❤HEDEF 10K DESTEK 🔐✔🌷💯 ¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯❀✿❀¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´•. ♠ ✔🔥 DESTEK KARDESİM 🔥✔♠ 😉😉 KARŞILIKLI 😉😉@cahit_baskent47 keje_4727💚7/24 ❤AKTİF 💛PROFİL🖤⚡🔱
🖤GT🖤 ANİNDA EGER 🖤BAKMAZSAM 1🖤 SAAT 💛SONRA💜 ANİNDA🖤 GERİ🖤 TAKİP🌙🔱➕➕🖤 @semtin__ayanlari 》Begen Yorum Takip 《☡●Dm gonder seni de paylasalim●💯💯🔼🔽📸📸😉👈✔ Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi
#Gt#unf @x.esax #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas#gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Kuba #Asya  #Gt#unf #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas#gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi 🚭🚭kesifte gorenler beyenim yorum yapsin🚫⛔⚠️⚠️, Gaziantep, 💙❣️💛❤️💖 HEDEFİMİZ 10K ❣️💗💞💝. 🙏💎🙏BÎŚMÎLLÂHÎRÂHMÂŇÎRÂHÎM🙏💎🙏. 💗❤️💞HÉRŞÉÝ TÂKÎPCÎLÉRÎM ÎÇÎŇ💖❣️💗💞😘ŤÀÑIÝÂÑ VÂŹĞÉCÉMİÝOŔ ŚÉVÉŃ ŃÉ ÝÁPŚIŃ💞💗 👑👑ŤÉĶŚÂŚŚ👑, GaziantepḠḭṮ ḠḭṮ BḭṮMḕYḕṆ SṏḲḀḲ Ṇṏ9 BḭẒ ḕṼDḕ YṏḲṳẒ😦😦😦😦 ḠöẒḶḕRḭMDḕ PḕRDḕSḭṆḕ ⚠️✌️❌✌️⚠️BḀḲṮḭḠḭM ḧḕR YḕRDḕSḭṆ YḀSḀRSḀM SḕBḕBḭ SḕṆSḭṆ öḶüRSḕM ṆḕDḕṆḭM SḕṆḭSḭṆ💯❎❌💯💯😀🙂😀 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 ✌️💯🙂⚠️💣😦❎😀✌️💯❌⚠️🙂🙂😦🙂 .... MṳṮḶṳḶṳḲ BḭḶḕ Ḁḉḭ ṼḕRḭYṏR ḉüṆḲü SṏṆṳ ṼḀR BḭḶḭYṏRṳM...💣💥⚠️💣✌️❌💯❎👑 ḠöẒḶḕRḭṆ RḕṆḠḭ Ṇḕ ṏḶṳRSḀ ṏḶSṳṆ ḠöẒ YḀSḶḀRḭṆḭṆ RḕṆḠḭ ḧḕP ḀYṆıDıR...✌️⚠️❌❎🙂 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎴🎴🎴🎴🎴🎴 🎲🎲🎲🎲🎲 🙂😦😃😀⚠️👑😀❎😃🙂💣💥🙂❎😀⚠️😃 DḕḠḭSḲḕṆ DṳṆYḀDḀ ḧḕP ḀYṆḭDḭR!! BḕṆ SḀBḭṮ ḲḀḶḭYṏRṳM...👑💯❎⚠️😃❎✌️🤣 ḧḕRḲḕSḭ BḀşḲḀ❎❌❌ BḀşḲḀ SḕṼḕRḲḕṆ BḕṆ YḭṆḕ SḕṆḭ SḕṼḭYṏRṳM!... 🎲🎲🎲🎲🎴🎲🎲 💣💥🙂😀❎💯😦❌😃😦😦😃😃😦😦 şḕYṮḀṆḭMSḭṆ MḕḶḕḠḭMSḭṆ? 😦❎😀⚠️💥😃SḕṆ BḕṆDḕ YṳRḕḲḶḭMSḭṆ SḕṼḕR BḕṆḭ BḕṆḭ ḲḕṆDḭMḭ SḕṼMḕSḕM? ḧḕRSḕY BḕṆDḕ BḀSḶḀR BḕṆDḕ BḭṮḕR ❎😀⚠️🤣✌️😦💯❌. .. ḠüḶḕRḭM SṏḶṳYṏRṳM ḠḕṆḉḶḭḠḭM SḀṼRṳḶṳYṏR ṼḕDḀḶḀR YṏRDṳ BḕṆḭ BḭḶDḭḠḭṆ ḠḭBḭ DḕḠḭḶ!.. 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 💣💯❌😃💣💯 💥❎⚠️⚠️❌💣🙂💯💥🙂😃 ḭṆSḀḶḭḲ.. öḶDü MḕṆFḕḀṮ ḲḀṮḭḶ... YṏḲ ṏḶMḀYḭ ḠöẒḕ ḀḶDḭM❎❎❌❌💣😃 ṮḕḲRḀR SḕṆDḕ DṏḠMḀYḭ ḭḉḭṆ ṮḕḲRḀR ḭSṮḕMḕM ḀşḲı ẒḭYḀṆ ḕDḕRSḭṆ YḀṆḶ
 • ♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ _________❀✿❀_________ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥ ✔🔥🔥EKLE DUVARI FULLE 😉😉😉👑👑✔⭕ ✔⭕GT VAR BOL BOL YORUM YAP ✔💯💯 🔓1K🔓2K🔓3K🔓4K🔓5K🔓6🔓 🔐🔐🔐🔐7K🔐🔐🔐🔐 🌷💯✔❤HEDEF 10K DESTEK 🔐✔🌷💯 ¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯❀✿❀¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´•. ♠ ✔🔥 DESTEK KARDESİM 🔥✔♠ 😉😉 KARŞILIKLI 😉😉@cahit_baskent47 keje_4727💚7/24 ❤AKTİF 💛PROFİL🖤⚡🔱
  🖤GT🖤 ANİNDA EGER 🖤BAKMAZSAM 1🖤 SAAT 💛SONRA💜 ANİNDA🖤 GERİ🖤 TAKİP🌙🔱➕➕🖤 @semtin__ayanlari 》Begen Yorum Takip 《☡●Dm gonder seni de paylasalim●💯💯🔼🔽📸📸😉👈✔ Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi
  #Gt #unf @x.esax #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas #gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Kuba #Asya  #Gt #unf #yapma #çavresamin #canemin #pir #tkp #takipci #gt gtf #canon #photo #begen #mq #vatan #texas #gto #Semt #KuruKafa #Kafa #Adidas #Nike #Puma #Hükümdar #Caps #Komedi #VatanMahallesi 🚭🚭kesifte gorenler beyenim yorum yapsin🚫⛔⚠️⚠️, Gaziantep, 💙❣️💛❤️💖 HEDEFİMİZ 10K ❣️💗💞💝. 🙏💎🙏BÎŚMÎLLÂHÎRÂHMÂŇÎRÂHÎM🙏💎🙏. 💗❤️💞HÉRŞÉÝ TÂKÎPCÎLÉRÎM ÎÇÎŇ💖❣️💗💞😘ŤÀÑIÝÂÑ VÂŹĞÉCÉMİÝOŔ ŚÉVÉŃ ŃÉ ÝÁPŚIŃ💞💗 👑👑ŤÉĶŚÂŚŚ👑, GaziantepḠḭṮ ḠḭṮ BḭṮMḕYḕṆ SṏḲḀḲ Ṇṏ9 BḭẒ ḕṼDḕ YṏḲṳẒ😦😦😦😦 ḠöẒḶḕRḭMDḕ PḕRDḕSḭṆḕ ⚠️✌️❌✌️⚠️BḀḲṮḭḠḭM ḧḕR YḕRDḕSḭṆ YḀSḀRSḀM SḕBḕBḭ SḕṆSḭṆ öḶüRSḕM ṆḕDḕṆḭM SḕṆḭSḭṆ💯❎❌💯💯😀🙂😀 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 ✌️💯🙂⚠️💣😦❎😀✌️💯❌⚠️🙂🙂😦🙂 .... MṳṮḶṳḶṳḲ BḭḶḕ Ḁḉḭ ṼḕRḭYṏR ḉüṆḲü SṏṆṳ ṼḀR BḭḶḭYṏRṳM...💣💥⚠️💣✌️❌💯❎👑 ḠöẒḶḕRḭṆ RḕṆḠḭ Ṇḕ ṏḶṳRSḀ ṏḶSṳṆ ḠöẒ YḀSḶḀRḭṆḭṆ RḕṆḠḭ ḧḕP ḀYṆıDıR...✌️⚠️❌❎🙂 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎴🎴🎴🎴🎴🎴 🎲🎲🎲🎲🎲 🙂😦😃😀⚠️👑😀❎😃🙂💣💥🙂❎😀⚠️😃 DḕḠḭSḲḕṆ DṳṆYḀDḀ ḧḕP ḀYṆḭDḭR!! BḕṆ SḀBḭṮ ḲḀḶḭYṏRṳM...👑💯❎⚠️😃❎✌️🤣 ḧḕRḲḕSḭ BḀşḲḀ❎❌❌ BḀşḲḀ SḕṼḕRḲḕṆ BḕṆ YḭṆḕ SḕṆḭ SḕṼḭYṏRṳM!... 🎲🎲🎲🎲🎴🎲🎲 💣💥🙂😀❎💯😦❌😃😦😦😃😃😦😦 şḕYṮḀṆḭMSḭṆ MḕḶḕḠḭMSḭṆ? 😦❎😀⚠️💥😃SḕṆ BḕṆDḕ YṳRḕḲḶḭMSḭṆ SḕṼḕR BḕṆḭ BḕṆḭ ḲḕṆDḭMḭ SḕṼMḕSḕM? ḧḕRSḕY BḕṆDḕ BḀSḶḀR BḕṆDḕ BḭṮḕR ❎😀⚠️🤣✌️😦💯❌. .. ḠüḶḕRḭM SṏḶṳYṏRṳM ḠḕṆḉḶḭḠḭM SḀṼRṳḶṳYṏR ṼḕDḀḶḀR YṏRDṳ BḕṆḭ BḭḶDḭḠḭṆ ḠḭBḭ DḕḠḭḶ!.. 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲 💣💯❌😃💣💯 💥❎⚠️⚠️❌💣🙂💯💥🙂😃 ḭṆSḀḶḭḲ.. öḶDü MḕṆFḕḀṮ ḲḀṮḭḶ... YṏḲ ṏḶMḀYḭ ḠöẒḕ ḀḶDḭM❎❎❌❌💣😃 ṮḕḲRḀR SḕṆDḕ DṏḠMḀYḭ ḭḉḭṆ ṮḕḲRḀR ḭSṮḕMḕM ḀşḲı ẒḭYḀṆ ḕDḕRSḭṆ YḀṆḶ
 •  58  9  14 minutes ago
 • Медленно, но уверенно мой телефон 📱сломался...пришлось его передать в Минск для ремонта 😕 сначала пропал звук, не включалась громкая связь, не подключались наушники, потом сломались сообщения, а потом и вовсе он начал выключаться и включаться когда вздумается 😖
Так что мой viber сейчас на кубинском номере, если кому-то нужно связаться, пишите в Директ я скину номер) я долго не могла зайти в Инстаграмм, потому, что слетели настройки velcom и я ждала новые, что бы ввести код подтверждения, иначе Инстаграмм думал, что его хотят взломать...Вообще не страна, а катастрофа🙈
.
Из позитивного, начали спеть манго) они сейчас повсюду и сладкие как мёд) мой любимый коктейль Daikiri mango стал еще вкуснее 😋
Какие еще вы знаете вкусные освежающие коктейли, посоветуйте, por favor 😁 
Как-то время Piña colada у меня прошло, для этот коктейл сладкий очень стал...Mojito дома часто делаем. Daikiri пока нравится во всех своих проявлениях 😋
#куба #кубунужнополюбить #жизньнакубе #кубатакаякуба #коктейли #гавана #habana #kuba #нашакуба
 • Медленно, но уверенно мой телефон 📱сломался...пришлось его передать в Минск для ремонта 😕 сначала пропал звук, не включалась громкая связь, не подключались наушники, потом сломались сообщения, а потом и вовсе он начал выключаться и включаться когда вздумается 😖
  Так что мой viber сейчас на кубинском номере, если кому-то нужно связаться, пишите в Директ я скину номер) я долго не могла зайти в Инстаграмм, потому, что слетели настройки velcom и я ждала новые, что бы ввести код подтверждения, иначе Инстаграмм думал, что его хотят взломать...Вообще не страна, а катастрофа🙈
  .
  Из позитивного, начали спеть манго) они сейчас повсюду и сладкие как мёд) мой любимый коктейль Daikiri mango стал еще вкуснее 😋
  Какие еще вы знаете вкусные освежающие коктейли, посоветуйте, por favor 😁
  Как-то время Piña colada у меня прошло, для этот коктейл сладкий очень стал...Mojito дома часто делаем. Daikiri пока нравится во всех своих проявлениях 😋
  #куба #кубунужнополюбить #жизньнакубе #кубатакаякуба #коктейли #гавана #habana #kuba #нашакуба
 •  17  0  40 minutes ago
 • #Kuba# Trinidad
 • #Kuba# Trinidad
 •  4  0  1 hour ago