#KualaSelangor Instagram Photos & Videos

KualaSelangor - 219.2k posts

Hashtag Popularity

12.7
average comments
219.1
average likes

Latest #KualaSelangor Posts

  • Dah wax nanti bulu tumbuh makin lebat ke? Of course la tidak sis. Makin lama makin nipis and haluss jer😍
.
Setengah orang bila dah kerap waxing ada yang bulu dah tak tumbuh terus ( depends pada hormon). Senang hati makin lama makin licin. Kebersihan pun terjaga.
  • Dah wax nanti bulu tumbuh makin lebat ke? Of course la tidak sis. Makin lama makin nipis and haluss jer😍
    .
    Setengah orang bila dah kerap waxing ada yang bulu dah tak tumbuh terus ( depends pada hormon). Senang hati makin lama makin licin. Kebersihan pun terjaga.

  •  1  1  1 hour ago
  • [ BEAUTY SOAP KARISMA ]
Antara yg paling laris terjual & harga mampu milik 🤗

Nampak jer kecik mcm tu...tapiiii...jimat sangat2..potong kecik2 inshaAllah bole guna lebih dari sebulan..😍😍 BEAUTY SOAP (BIRU) :
💕 Ekstrak Coconut Oil & Colagen
💕 Khas untuk JERAGAT KRONIK
💕 Selain pudarkan jeragat, fungsi lain sama dengan sabun pink

DAPATKAN HARGA PROMO BEAUTY SOAP SEKARANG SEMPENA YEAR END SALE !

Pastiiiii......Chantikkkkkkkk Sangattttt !!!!!!!!! Karisma cosmetic 👍 👍 👍 
Pastikan ori baru beli! ! ! 
Klik 👇 
http://www.wasap.my/60192152745

Fizah stokis karisma cosmetic 
#stokiskarismacosmetic 
#stokiskarismacosmetickualaselangor 
#karismacosmetic 
#karismacosmetickualaselangor 
#kualaselangor #sabunmuka #beautysoap #skincare #kcpromo
  • [ BEAUTY SOAP KARISMA ]
    Antara yg paling laris terjual & harga mampu milik 🤗

    Nampak jer kecik mcm tu...tapiiii...jimat sangat2..potong kecik2 inshaAllah bole guna lebih dari sebulan..😍😍 BEAUTY SOAP (BIRU) :
    💕 Ekstrak Coconut Oil & Colagen
    💕 Khas untuk JERAGAT KRONIK
    💕 Selain pudarkan jeragat, fungsi lain sama dengan sabun pink

    DAPATKAN HARGA PROMO BEAUTY SOAP SEKARANG SEMPENA YEAR END SALE !

    Pastiiiii......Chantikkkkkkkk Sangattttt !!!!!!!!! Karisma cosmetic 👍 👍 👍
    Pastikan ori baru beli! ! !
    Klik 👇
    http://www.wasap.my/60192152745

    Fizah stokis karisma cosmetic
    #stokiskarismacosmetic
    #stokiskarismacosmetickualaselangor
    #karismacosmetic
    #karismacosmetickualaselangor
    #kualaselangor #sabunmuka #beautysoap #skincare #kcpromo

  •  0  0  2 hours ago
  • .
BERITA BAIK KEPADA PELANGGAN DAN PENDUDUK SEKITAR!!
.
Dapatkan dan cuba rasa keenakan produk @crispy.chips.cheese yg menepati selera anda SEKARANG!! 🤩🤩🤩
.
LOKASI : Chantek Cafe Bakery, Banting Selangor.
.
CRISPY CHIPS CHEESE 🧀
.
✔️ Berkeju
✔️ Rangup & nipis
✔️ Pedas & manis
✔️ Tiada msg & pewarna
.
(AGENT WANTED)
50 YG TERAWAL SHJ, HUBUNGI SEKARANG!
••••••••••••••••••••••••••••••
.
www.wasap.my/60183144066/agent
www.wasap.my/60183144066/agent
www.wasap.my/60183144066/agent
.
.
#crispychipscheese #cheese #spicy #sedap #kerepeksedap #malaysia #malaysiafood  #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #kualaselangor #tanjungkarang #selangor
  • .
    BERITA BAIK KEPADA PELANGGAN DAN PENDUDUK SEKITAR!!
    .
    Dapatkan dan cuba rasa keenakan produk @crispy.chips.cheese yg menepati selera anda SEKARANG!! 🤩🤩🤩
    .
    LOKASI : Chantek Cafe Bakery, Banting Selangor.
    .
    CRISPY CHIPS CHEESE 🧀
    .
    ✔️ Berkeju
    ✔️ Rangup & nipis
    ✔️ Pedas & manis
    ✔️ Tiada msg & pewarna
    .
    (AGENT WANTED)
    50 YG TERAWAL SHJ, HUBUNGI SEKARANG!
    ••••••••••••••••••••••••••••••
    .
    www.wasap.my/60183144066/agent
    www.wasap.my/60183144066/agent
    www.wasap.my/60183144066/agent
    .
    .
    #crispychipscheese #cheese #spicy #sedap #kerepeksedap #malaysia #malaysiafood #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #kualaselangor #tanjungkarang #selangor

  •  1  0  2 hours ago
  • Bukan senang nak cari trusted agent loan jadi nasihat saya cari yg sebetulnya menguruskan loan baik2... Cari agent yg tak kenakan UPFRONT

Sekurang kurangnya kalau loan kena reject dengan bank tak rugi.. Kalau nak saya uruskan personal loans pon boleh 😁😁 Contact saya
www.wasap.my /60187924385 /ploan
#cherasselatan
#wangsamajuseksyen10
#selayang
#putrajayasentral
#kualaselangor
  • Bukan senang nak cari trusted agent loan jadi nasihat saya cari yg sebetulnya menguruskan loan baik2... Cari agent yg tak kenakan UPFRONT

    Sekurang kurangnya kalau loan kena reject dengan bank tak rugi.. Kalau nak saya uruskan personal loans pon boleh 😁😁 Contact saya
    www.wasap.my /60187924385 /ploan
    #cherasselatan
    #wangsamajuseksyen10
    #selayang
    #putrajayasentral
    #kualaselangor

  •  1  0  2 hours ago
  • ğŸ”žğŸ”žğŸ”žBawah 18Tahun DilarangğŸ”žğŸ”žğŸ”ž
Pelbagai kelengkapan vape dgn harga nego cincai untung rugi belakang kira👻
Call 0176656900‼️
Ws http://www.wasap.my/+60176656900/sayanak
#Kualaselangor #Tanjungkarang #Sekinchan #Vapeon #FzVapeVillage
  • ğŸ”žğŸ”žğŸ”žBawah 18Tahun DilarangğŸ”žğŸ”žğŸ”ž
    Pelbagai kelengkapan vape dgn harga nego cincai untung rugi belakang kira👻
    Call 0176656900‼️
    Ws http://www.wasap.my/+60176656900/sayanak
    #Kualaselangor #Tanjungkarang #Sekinchan #Vapeon #FzVapeVillage

  •  7  0  2 hours ago
  • *🌟TREATMENT CUSHION FOUNDATION (TCF) hanyalah RM59 🌟* *kelebihan TCF ?*
🌸 Wajah akan menjadi flowless dan glowing bila memakainya
🌸 Melindungi wajah dari sinaran ub spf50+Anti penuaan
🌸 Menutup parut jerawat dan jeragat serta Merawat kulit wajah
🌸 Melembabkan kulit, Mengecilkan liang pori serta Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌸 Tidak melekit dan berminyak serta Tidak bercapuk walaupun berpeluh 🌸 Mesra wudhu (mudah dibersihkan)
🌸 High coverage
🌸 Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik *Kandungan TCF*
🌺Geranium Essential Oil
Anti penuaan, menegangkan muka dan membantu meredakan keradangan akibat jerawat
🌿Olive Oil
Melembapkan kulit muka, mengatasi kulit kering dan memudarkan jerawat
🍒Ekstrak Bearberry
Bertindak sebagai ejen pemutih, mengawal pigmentasi dan tona tidak sekata

cepat grab stock 😱 siapa nak boleh whatsapp sis ye link di bio 💋 COD or POS semua area boleh 😘

#ratufatin #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestari
  • *🌟TREATMENT CUSHION FOUNDATION (TCF) hanyalah RM59 🌟* *kelebihan TCF ?*
    🌸 Wajah akan menjadi flowless dan glowing bila memakainya
    🌸 Melindungi wajah dari sinaran ub spf50+Anti penuaan
    🌸 Menutup parut jerawat dan jeragat serta Merawat kulit wajah
    🌸 Melembabkan kulit, Mengecilkan liang pori serta Memudarkan parut jerawat dan jeragat
    🌸 Tidak melekit dan berminyak serta Tidak bercapuk walaupun berpeluh 🌸 Mesra wudhu (mudah dibersihkan)
    🌸 High coverage
    🌸 Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik *Kandungan TCF*
    🌺Geranium Essential Oil
    Anti penuaan, menegangkan muka dan membantu meredakan keradangan akibat jerawat
    🌿Olive Oil
    Melembapkan kulit muka, mengatasi kulit kering dan memudarkan jerawat
    🍒Ekstrak Bearberry
    Bertindak sebagai ejen pemutih, mengawal pigmentasi dan tona tidak sekata

    cepat grab stock 😱 siapa nak boleh whatsapp sis ye link di bio 💋 COD or POS semua area boleh 😘

    #ratufatin #elyamor #obsesscosmetics #obsesskualaselangor #kualaselangor #codkualaselangor #codtanjongkarang #codassamjawa #codbestari

  •  2  0  2 hours ago

Top #KualaSelangor Posts

  • Alhamdulillah..
Pada 28/9/2019, Kak Tiera telah selamat bernikah bersama jejaka pilihan hati Kak Tiera.
.
Mohon doakan agar keluarga kecil ini dikurniakan sakinah mawaddah warahmah. Semoga doa ini berbalik pada anda semula. Aamiin 💕
.
SO, CUTI PUN DAH HABIS!
JOM MAKAN KIMBAP HARI NI ❗️
.
Save nombor WhatsApp 011-37497019 untuk mengetahui EXTRA STOCK AVAILABLE KIMBAP HARI INI di Whatsapp Story. .
.
TRIP HARI INI ❗️
🚗 Sekitar K. Selangor, Taman Desa Mawar, Parit Serong, Sg Gulang2, Tiram Jaya, Tanjong Karang, Sungai Sireh, Sungai Burong (Min order 2 pek & Caj Deli RM4)
.
📱 Untuk sebarang pertanyaan & tempahan:
* Whatsapp : 011-37497019
* Click link on BIO (www.kimbaphunger.wasap.my/)
.
.
#kimbaphunger #tastemelayu #kualaselangor #kimbap #gimbap #kimbab #koreanfood
  • Alhamdulillah..
    Pada 28/9/2019, Kak Tiera telah selamat bernikah bersama jejaka pilihan hati Kak Tiera.
    .
    Mohon doakan agar keluarga kecil ini dikurniakan sakinah mawaddah warahmah. Semoga doa ini berbalik pada anda semula. Aamiin 💕
    .
    SO, CUTI PUN DAH HABIS!
    JOM MAKAN KIMBAP HARI NI ❗️
    .
    Save nombor WhatsApp 011-37497019 untuk mengetahui EXTRA STOCK AVAILABLE KIMBAP HARI INI di Whatsapp Story. .
    .
    TRIP HARI INI ❗️
    🚗 Sekitar K. Selangor, Taman Desa Mawar, Parit Serong, Sg Gulang2, Tiram Jaya, Tanjong Karang, Sungai Sireh, Sungai Burong (Min order 2 pek & Caj Deli RM4)
    .
    📱 Untuk sebarang pertanyaan & tempahan:
    * Whatsapp : 011-37497019
    * Click link on BIO (www.kimbaphunger.wasap.my/)
    .
    .
    #kimbaphunger #tastemelayu #kualaselangor #kimbap #gimbap #kimbab #koreanfood

  •  563  93  7 October, 2019
  • • A fisherman with his son in their small boat cruising down the river of Kuala Selangor⁣
⁣
This is the great place to enjoy the incredible sight of a flock of flying seagulls and eagles. If you're interested to visit, plan a half-day trip from KL and try to combine the eagle watching with fireflies spotting at night and don't forget to enjoy a great seafood dinner there before heading back to KL 😘
  • • A fisherman with his son in their small boat cruising down the river of Kuala Selangor⁣
    ⁣
    This is the great place to enjoy the incredible sight of a flock of flying seagulls and eagles. If you're interested to visit, plan a half-day trip from KL and try to combine the eagle watching with fireflies spotting at night and don't forget to enjoy a great seafood dinner there before heading back to KL 😘

  •  3,245  276  9 October, 2019